Μετάβαση σε περιεχόμενο

2014 ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΕΣ (ΤΟΥ 2009) !


Recommended Posts

καλημέρα!

μπράβο στα καμάρια σου Βαγκ!

τι όμορφο να ακούς όμορφα λόγια για τα παιδάκια σου από τις δασκάλες...

πόσο καμαρώνεις...

πάντα τέτοια να ακούς Βαγκάκι μου!!!

 

ευτυχώς ο δικός μου άνδρας είναι το αντίθετο του κοιλιώδουλυο κι έτσι έχουμε μια ισορροπία στο σπίτι... χαχαχα!!!

 

χθες πήγα γιόγκα και πιάστηκε λίγο η μέση μου...

θα κάνω και στο σπίτι μόνη μου κάποιες ασκήσεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Βρε Vag ολα τα διδυμα ετσι βγαινουν τωρα;; και μενα οι δικες μου οπως ακριβως περιγραφεις...η μια αρχηγος και δε σηκωνω μυγα στο σπαθι μου και η αλλη ψυχουλα και πεσε πιτα να σε φαω!

Αφου ωρες ωρες λεω μοιρασαν τα γονιδια απο κοιλιας;;;;;

Μπραβο στη δασκαλα και σε σας περηφανοι γονεις για τη προοδο των παιδιων σας!

Νανα μεσα σε ολα σε κοβω...πλεξιματα κατασκευες συλλογους δρασεις δουλεια κουζινα 2 παιδια ηρθε να προστεθει κι η γιογκα;;;; που προλαβαινεις βρε θηριο;; τι κανω λαθοα και δεν εχω ουτε ενα τεταρτο δικο μου να βγαλω το φρυδι που λεει ο λογος;;;;

Καλη αρχη!

Η εγκυος μας καλα; Για δωσε παρον Κρητικοπουλα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κοριτσάκια μου!

τι κάνετε;

 

μαρντ μου, έχω πάρα πολλή βοήθεια από τον άνδρα μου.

βοηθάει πολύ στις δουλειές του σπιτιού αλλά και στα παιδιά.

όταν θα είναι σπίτι, αυτός θα τους κάνει μπάνιο, αυτός θα ταΐσει τον μικρό.

οπότε εγώ βρίσκω χρόνο για να πλύνω κανένα πιάτο, να συμμαζέψω, να μαγειρέψω...

όταν έχει ελεύθερα πρωινά, θα σφουγγαρίσει, θα βάλει πλυντήρια, θα πλύνει πιάτα...

 

τα μωρά μου κοιμούνται νωρίς οπότε μπορώ να πλέκω μια ώρα την ημέρα...

μόνο κάθε Τρίτη λείπω από το σπίτι που πηγαίνω πλέξιμο και μετά γιόγκα.

και η αλήθεια είναι ότι το αντρούι μου, δε μου χαλά χατίρι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!

Εδώ κρεβατωμένη και με έναν γαϊδουρόβηχα τρομερό..... χθες πήγαμε τα παιδιά στην παιδίατρο για τα αντιγριπικά εμβόλια και με είδε και εμένα αλλά ευτυχώς δεν έχω βρογχικά...λοίμωξη άνω αναπνευστικού αλλά την βγάζω με τσάγια, καραμελίτσες και ντεπόν..... θα περάσει πού θα πάει; Το μωρούλι σκέφτομαι που τραντάζεται το καημένο...

Τα παιδάκια μου μια χαρά! Ο Γιαννάκης 13 κιλά και 94εκ και ο Χριστόφορος 21 κιλά και 113εκ. Ευτυχώς έχασε ο μεγάλος 1 κιλό με το κολυμβητήριο και το κόψιμο του βραδινού φαγητού. Είναι και δελφίνι το παιδί μου! Προβιβάστηκε μαζί με άλλα 2 παιδιά από τους αρχάριους και πήγε στην 2η λωρίδα της πισίνας με τα λίγο πιο έμπειρα παιδάκια! Πολύ το χάρηκε!  

Ωστόσο πρέπει να αρχίσω να ετοιμάζω τα μωρουδιακά και την βαλίτσα σιγά σιγά..... στις άλλες εγκυμοσύνες από τον 7ο μήνα ήταν όλα έτοιμα και τώρα σε λίγες μέρες μπαίνω στον 8ο και ακόμα τίποτα δεν έκανα.

Α! Η συννυφάδα μου έχει στα χέρια της ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης!!!!!! Τσακ μπάμ! Τον Οκτώβρη πέρασαν δαχτυλίδι και τώρα είναι εγκυούλα!!! Καλά έκαναν γιατί είναι περίπου 38 χρονών και δεν νομίζω να τους έπαιρνε να περιμένουν αρραβώνες και γάμους για να βάλουν μετά μπροστά για μωρό. Και ο πολιτικός είναι μια χαρά! 

Και εγώ με πολιτικό παντρεύτηκα αρχικά λόγω εγκυμοσύνης (αλλά ήμασταν αρραβωνιασμένοι 1,5 χρόνο) και μάλιστα παντρεύτηκα την ίδια σχεδόν ημερομηνία που είχαμε ορίσει τον θρησκευτικό γάμο αλλά είχε αναβληθεί γιατί ο μπαμπάς μου ήταν στο νοσοκομείο με καρκίνο στον εγκέφαλο. 27 Οκτώβρη με τον πολιτικό και είχαμε ορίσει 30 Οκτώβρη τον θρησκευτικό.... αλλά τελικά ο θρησκευτικός έγινε με την βάφτιση του Χριστόφορου. Αλλά και να μην έκανα θρησκευτικό ειδικά με τις φανφάρες και τον τόσο κόσμο που είχα (700 καλεσμένοι) θα ήταν καλύτερα. Το ιδανικότερο για εμένα τώρα θα ήταν εγώ με τον άντρα μου και τους γονείς / αδέρφια μας σε ένα εκκλησάκι και μετά σε ένα ταβερνάκι για ένα κρασί και τίποτα άλλο. Τέλος πάντων.... την επόμενη φορά! χαχαχα!!!!

 

Βαγκ μου μπράβο στα παιδάκια σου!!!!! Κουκουβάγια μάνα και με το δίκιο σου!!!! Και τί θα κάνεις στο δημοτικό τελικά έτσι όπως σε μπέρδεψαν οι δασκάλες; Μαζί τα παιδιά ή χώρια;;;;

 

Νανά μου συμφωνώ με την Μαρντιο.... που στο καλό τα προλαβαίνεις όλα αυτά; Και είσαι και εργαζόμενο κορίτσι; Πρέπει να έχεις πολύ ενέργεια μέσα σου και να πίνεις "σουπερ μαντολίνη" που έλεγε και ο Βουτσάς! χαχα! Εγώ ανυπομονώ να έρθει το Πάσχα για να έχω σαραντίσει και να ξεκινήσω γυμναστήριο τα πρωινά. Ζούμπα, γιόγκα και πιλάτες τις 3 μέρες και τις άλλες 2 όργανα. Άντε γιατί έχω μπουχτίσει μέσα στο σπίτι και το οτι δεν αφιερώνω καθόλου χρόνο για εμένα. Αυτή η 1 ώρα κάθε μέρα μου αρκεί να ξεδίνω.

Βρε συ, μήπως έχεις παντρευτεί τον χαμένο δίδυμο αδερφό του άντρα της Βαγκ; Καλέ τόσο νοικοκύρης και ο δικός σου; Μπράβο ρε κορίτσια που τους έχετε εκπαιδευμένους! Εμένα το μόνο που θα ασχοληθεί με τα παιδιά. Στο σπίτι και σκουλήκια να συρθούν το πολύ πολύ να τα κάνει κατοικίδια και να τα ταΐζει κιόλας, παρά να πιάσει σκούπα ή σφουγγάρι!!!!! 

 

Το απόγευμα θα έρθει η Σωσώ με τα παιδιά στο σπίτι για καφέ! Ακόμα δεν την έχω δει απ' όταν επέστρεψαν. Πως το βάσταξε η καρδιά μου!!!!

Μου έδωσε ο πεθερός από τον κήπο του μια μεγάλη πορτοκαλί κολοκύθα και θα κάνω λίγους κολοκυθοκεφτέδες και όλη την άλλη γλυκό του κουταλιού! 

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπα σε καλο σας ολες με τους στρωμενους αντρες...εγω θα φορουσα φερετζε οταν ηταν ο καιρος της επιλογης δεν εξηγειται και πηγα και διαλεξα τον Ανατολιτη!!!

Δε μιλαμε για δουλειες...μια τοσο δα μικρη πρωτοβουλια δε παιρνει....ολα εκτελουνται μονο κατοπιν εντολων κι αυτο κουραζει ακομα πιο πολυ...το ψυχολογικο να νιωθεις παντου μονος...εργασια σπιτι ανατροφη παιδιων...οπως καταλαβατε ειμαι στα down μου αλλα...η ζωη ειναι ωραια...

Μαριλου περαστικα!!φτου σκορδα τα αγορινια σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σε καλο σας! τι ρεντα εχετε!

ακους εκει φορουσες φερετζε και διαλεξες ανατολιτη!!!!

και η κρητικια οτι η Νανα εχει τον διδυμο αδερφο του αντρα μου!!!

καλο!

 

αφου βρε οπως λεει και η Μαρντιο τα διδυμα εχουν αντιθετους χαρακτηρες..

 

εγκυουλα περαστικα... ο βηχας ειναι μεγαλο προβλημα...

οσο για το δελφινι σου... αντε και στην πρωτη ομαδα!

 

ΝΑνα καλη η γιογκα;

και εδω θα ηθελα να κανω κατι ρε γμτ...

αν και βοηθαει ο αντρας πολυ δε μου βγαινει...

αλλα και τα παιδια ειναι πολυ αρνητικα στο να λειπω απο το σπιτι...

μαλλον κακως τους δινω σημασια σ'αυτο... αλλα...

 

Μαριλου κρατα γερα!

 

και η Μαρντιο με αρρωστιες λετε να παιδευεται;;;

 

εγω χθες εψαχνα και εφτιαχνα απο ιντερνετ για τη δουλεια...

στις 3 κοιμηθηκα!

απο χθες το απογευμα καλεσαμε για παιχνιδι τον φιλο του Σπυρου που ειχαμε παει την προηγουμενη βδομαδα σπιτι τους και τη φιλη της ΜΑριαννας που μενει απο πισω μας και την προηγουμενη φορα που την ξαναειχαμε καλεσει δεν ηρθαν γι ατι αρρωστησε η μαμα της....

ηρθε μονο το αγορακι με τη μαμα του και η αλλη τιποτα.... ενω στο σχολειο ελεγε οτι θα ερθει και θα τη φερει και αυτοκολητα Πεπα... ουτε καν τηλεφωνο οτι δε θα ερθουν! αυτο με πειραξε... γιατι η δικια μου καταστεναχωρεθηκε. ουτε επαιζε ουτε τιποτα. και γιατι δεν ηρθαν.... πηραμε τηλ σπιτι τους και δεν απαντουσαν...

κριμα....

 

αυριο σχολειο δεν εχουν. εχουν οι δασκαλεςεπιμορφωση και αξιολογηση...

Δευτερα εκδρομη στη Γεωργικη σχολη...

 

στη δουλεια χαμος.... 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα!

 

ρε μαριλού... θες να πεις ότι γεννάς σε ένα μήνα;

πλάκα μας κάνεις;

αφού προχθές μας ανακοίνωσες ότι είσαι έγκυος... χαχαχα!!!

 

μαριλού πολύ πετυχημένο το σχόλιό σου!!!

χαχαχα!!!

 

το έχω ξαναπεί... αν δεν είχα τον άνδρα που έχω δε θα τα κατάφερνα μόνη μου...

αλλά νομίζω ότι ο Θεός ξέρει τι κάνει...

δε φτάνει που ξενυτεύτηκα και δεν έχω καμιά βοήθεια από τους δικούς μου, φαντάζεστε να μην είχα βοήθεια και από τον άνδρα;

 

αδικαιολόγητη η μαμά της συμμαθήτριας.

στενοχώρησε το Μαριαννάκι...

 

βαγκ, μια παιδοψυχολόγος μου είχε πει ότι δεν πρέπει να περνάω τόσες πολλές ώρες με τα παιδιά μου.

πρέπει να μάθουν ότι κι εμείς χρειαζόμαστε χρόνο για τον εαυτό μας.

κι εγώ ένιωθα τύψεις στην αρχή, αλλά ξέρεις τι όμορφα που νιώθω όταν τελειώνω ένα δικό μου πλεχτό;

 

μαριλού μπράβο στο δελφινάκι σου!!!

η σωσώκα τι κάνει;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια μου τί κάνετε; 

 

Μαρντιο μου θα σε μαλώσω.... τί είναι αυτά που λές; Γιατί σε παίρνει τόσο από κάτω; Τους ανθρώπους μας του έχουμε δίπλα μας γιατί τους αγαπάμε και τους έχουμε μάθει με τα ελαττώματά τους... όσο και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε κάποια πράγματα δεν θα καταφέρουμε κάτι. Μην κάθεσαι να στεναχωριέσαι για τέτοια πράγματα και κοίτα την θετική πλευρά. Και εμένα με πιάνει το παράπονο και νευριάζω με τον άντρα μου αλλά δεν καταφέρνω τίποτα. Αλλά το έχω πλέον πάρει απόφαση. Έτσι τον γνώρισα, έτσι τον αγάπησα, τώρα τί θέλω; Να τον μεταμορφώσω σε κάτι άλλο; Βλέπω την άλλη, την καλή του πλευρά, αυτή που αγάπησα και όλα καλά!!!! 

 

Βαγκ και εγώ λυπήθηκα με την απουσία της συμμαθήτριας..... και θα περίμενε η ζουζούνα σου με ανυπομονησία και απογοητεύτηκε.... και καλά η γαϊδούρα η μάνα της δεν μπορούσε να ειδοποιήσει; (ελπίζω μόνο να μην τους συνέβει τίποτα κακό και τις κακολογούμε κιόλας! )

 

Η Σωσώ μια χαρά!!!! Θα έχει πάγκο με τα ματζούνια της στο 10ήμερο Χριστουγεννιάτικο παζάρι της περιοχής της! Να δω που θα προλαβαίνει να πηγαίνει πρωί - νύχτα στη δουλειά και τα απογεύματα στο παζάρι! Ύπνος ανύπαρκτος! 

Η Αρετούλα της ήσυχη, καλή, φρόνιμη και τακτική σαν τον μπαμπά της! Η μεγάλη έχει ξεφύγει πολύ! Καλέ σκέτο αγοροκόριτσο είναι! Έκανε χειρότερα από τον Χριστόφορο! Τον τραβούσε τον έσερνε, φώναζε, ού! και τί δεν έκανε! Αφού κάποια στιγμή της λέω πως είναι κοριτσάκι και πρέπει να είναι φρόνιμη και να παίζει όμορφα όπως τα υπόλοιπα κοριτσάκια με τις κούκλες της κλπ και η Γεωργία είχε λυθεί στα γέλια! χαχα!!! Με ρώτησε τί θα έκανα αν μου τύχαινε ένα τέτοιο κορίτσι και της είπα οτι θα το είχα λιανίσει!  χαχα!!!! Καλύτερα και 3ο αγόρι παρά τέτοιο κορίτσι της λέω! χαχα! 

 

Μάρκερ που είσαι καλέ;;;;; Δώσε παρόν!!! 

 

Εγώ καλά είμαι, λίγο βήχα έχω ακόμα αλλά σε καλύτερη κατάσταση. Την Τρίτη έχω γυναικολόγο και την επόμενη βδομάδα το ντόπλερ του 8ου μήνα! Και ναι Νανά μου τέλη του επόμενου μήνα γεννάω!!!! χαχα!!!

Πάω να πάρω τα αντράκια της ζωής μου από το σχολείο και θα τα πούμε πάλι από Δευτέρα! 

Καλό Σ/Κ σε όλες!!!! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρονια Πολλα στους Νικολαδες και τις Νικολετες!

 

τι κανετε κουκλες;;;

 

εμεις τρεχαματα με τον Αλεξη και τον κολητο του...

ας μην επεκταθω καλυτερα...

 

αυριο εχω ρεπο και απο Δευτερα αδεια!!!! θα ξαναπαω δουλεια το αλλο σ/κ

και αυριο....

ΝΑνα ξερω θα ζηλεψεις...

θα παμε αυθημερον Δραμα στην Ονειρουπολη!!!!!

 

να δω αυτη τη βδομαδα που δε θα πιεζομαι απο τη δουλεια αν με ποναει παλι το κεφαλι καθε μερα... θα αρχισω να μετραω και πιεση γιατι κατι δε νιωθω καλα...

καθε μερα πονοκεφαλο που δεν περναει ουτε με 2 μαζεμενα ντεπον!

και η οραση μου οχι καλη...

οταν ειχα παει πριν 2 μηνες οφθαλμιατρο μου ειπε οτι δε χρειαζομαι γυαλια και οτι ειναι απο κουραση... να δουμε τωρα...

 

αχ τι τραβαμε οι (σχεδον) σαρανταρες!!!

ου γαρ ερχεται μονο του!!!!

 

καλο Σ/κ να εχετε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρκερ να χαιρεσαι το Νικολα σου! Ελπιζω να στε καλυτερα απο υγεια και να τον γιορτασατε δεοντως!

Εμεις καλα πλακωθηκαμε στα θεατρα ΠΣΚ!

Τις πηγα κουκλοθετραο Παρασκευη Ρουγγερη Σαββατο και σημερα Χριστουγεννιατικο παραμυθι..

Της Ρουγγερη κοριτσια φοβερο πρωτη φορα ειδα....χρυσαφενια πολιτεια το λεγε αλλα ουσιαστικα ηταν ο μαγος του Οζ.κουστουμια χρωματα ακαπελα ολα τα τραγουδια σκηνικα...μικροι μεγαλοι με το στομα ανοιχτο.τσιμπημενο στη τιμη 9 ευρω γενικη εισοδος αλλα τα αξιζε τα λεφτα του με τα χιλια...

Το νησι ντυνεται στα Χριστουγεννιατικα παγοδρομιο καρουζελ τρενακια και η διαθεση ανεβαινει!

Αντε νζ κοντεψει και η αδεια να χαλαρωσω λιγο το κουρδιστο ρολογακι!

Πηρα χρωματα ζαχαροπλαστικης να φτιαξουμε μπισκοτακια με τις κορες μου αυριο...πρωτη αποπειρα...για να δουμε...

Vag καλη αδεια!

Βρε το Μαριαννακι το στεναχωρησε η βλαμμενη σας εκλειςε και μεσα...

Μαριλου ετσι η Μαρθουλα ε; πω πω...την φανταζομαι κλωνο τηςΣωσως με tatoo σκαφιδωτα μαλλια και δερματινα μαυρα...χα χα

Αστειευομαι...

Αντε να ερθει η ωρα η καλη να γεννησεις...εχω μια αγωνια....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κοριτσάκια μου!

 

μάρκερ, να χαίρεσαι τον Νικόλα σου!!!

 

πολύ θα ήθελα να πάω κι εγώ σε ένα θέατρο της Ρουγγέρη...

 

καλά Βαγκ...

έχει λίγες μέρες που το σκέφτομαι και ψυχοπλακώθηκα...

γιόρταζε και η μανούλα μου τέτοιες μέρες...

 

τέσπα...

 

ώστε έτσι το Μαρθουλίνι ε;

χαχαχα!!!

 

μαριλού, ακόμη δεν είδες φύλο ε;

πώς αντέχεις βρε θηρίο;

αλήθεια... εσύ τι νιώθεις;

 

κορίτσια, εκείνο το μικρό μου, δεν το χορταίνω...

θέλω όλη μέρα να το δαγκώνω!!!

χθες το πρωί έκλαιγε πολύ γιατί του πήρε, μέσα από τα χέρια, ένα παιχνιδάκι, ο αδερφός του.

κλάμα... κλάμα...

σε κάποια φάση του το έδωσε και του λέει ο μικρός "θε κιου" (thank you)

xaxaxa!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ανυε να μπαινουμε ολοι σε χριστουγεννιατιοκο μουντ!!!!

 

τοσο καλη θ Ρουγκερη, ε;;

και εγω αν ερθει θελω να παω αλλα να βρω κουπονι εκπτωσης. δε λεει αν δωσω 27Ε

 

Νανα μου σε μελαγχολησα;;;

σορρυ...

και μενα ο μπαμπασ μου γιορταζε το Σαββατο...

σκεφτομουν οτι ΑΝ εκανα τριτο παιδι θα ηθελα να ειναι αγορι για να βαλω το ονομα του .... αλλα, τυχαιο πες... το μονο βαφτηστιρι που εχω το λενε Νικολα.... τυχαιο;;

ελπιζω να ειναι καλα εκει που ειναι και να μας προστατευουν...

 

οσο για τη γκαστρουλα την κρητικια, αφου κοριτσι δεν ειδε μονη στον υπερηχο;;; τοση μελετη εριξε με γυναικολογια ανευ διδασκαλου απο το ιντρνετ! εγω το εχω σιγουρο για κοριτσι...

 

κοριτσια μας εχει μουχλιασει η βροχη!

δεν μπορειτε να καταλαβετε τι γινεται...

δεν εχει ξαναβρεξει τοσο αλλη χρονια...

φτανει!!!!

οι συναδελφοι που ειναι και αγροτες ειναι απελπισμενοι... ισα που προλαβαν αναμεσα στις βροχες να σπειρουν και με τοση βροχη οι σποροι εχουν μουχλιασει και πρεπει να περιμενουν να σταματησει η βροχη, να στεγνωσουν λιγο τα χωραφια και να ξανασπειρουν!

 

καλα που χθες που πηγαμε Ονειρουπολη δεν εβρεχε στη Δραμα!!!

περασαμε πολυ ωραια!

ζυμωσαν και κανανε μπισκοτακια.... την ωρα εικεινη εμεις τσακιζαμε τα ετοιμα μπισκοτακια που ειχαν στο σπιτακι... ηταν κει σχεδον μεσημερι... κανανε χριστουγεννιατικο στολιδι, ακουσανε παραμυθι, ειδμα και παιξανε σε "θεατρο" που στο σκοταδι, με μπλου λάιτ λαμπες κουνουσανε φωσφορουχα σχηματα, μουσικα οργανα και χριστουγεννιατικα στολιδια αναλογα με τη μουσικη, φυσικα φωτο με τον Αγιο Βασιλη και τις σεξυ Αγιοβασιλιτσες του που κερνουσαν κουκουρουκου τα παιδακια και ... αφου περιμεναμε 1,5 ωρα στην ουρα.... ζωγραφικη προσωπου!!!

ξετρελαθηκαν!

ειμασταν με την ξαδερφη του αντρα που μενουν εκει και μας φιλεψαν το μεσημερι και φυγαμε τελικα 9 το βραδι!!!

φυσικα ηταν ψωφια και κοιμηθηκαν στο αμαξι, τους κουβαλισαμε πανω, μονο κατουρημα, πλυσιμο χερια, μπιτζαμε και παλι υπνο!

πρωτη φορα το καναμε αυτο...

το πρωι ηθελαν να πανε στην εκδρομη του σχολειου με βαμμενες μουριτσες!

διορθωσα λιγο του Σπυρου που ειχε σβησει σχεδον...και πηγαν...

στην εκδρομη στην Αμερικανικη Γεωγικη Σχολη περασαν καλα αλλα λογω βροχης δεν εγινε πληρες το εκπαιδευτικο προγραμμα... η ταξη της Μαριαννας δεν επισκευτικαν τους σταυλους και του Σπυρου τα χωραφια... κριμα...

 

αυριο γιορταζει το δευτερο ονομα της κοπελιας μου... θα κερασει στο σχολειο και οπως της υποσχεθηκα θα φορεσει και φουστανι....

 

αντε καλο ξημερωμα να εχουμε.... και οχι αλλη βροχη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σάς

έχω καιρό να μπω

τι να πρωτοπώ , εγιναν πολλα

αρχικα , κρίμα τι μαριαννακι που στεναχωρήθηκε και εγώ κρανιαζομαι βασικα όταν έχω κανονίσει και δεν ειδοποιούν

πάντως έχετε πολλά ιβεντ εκεί Μπράβο και αξιζουν απο ότι καταλαβα

Μαριλού έφτασε ε; αντε βρε μακάρι με το καλό , ενημέρωνε συχνά.

Νάνα ευχαριστώ πολυ που θυμήθηκες το Νικόλα. Και Εγώ το ίδιο νιώθω για τον αγγελουκο , είναι τόσο καλό μωράκι. Ολι αγγαλιες , φιλιά, μόνο καλές στιγμές έχω να θυμάμαι.

μαρντ Μπράβο που πήγατε στο θέατρο, αρεσει ποκυ στα πιτσιρίκια όντως.

αλλα πρέπει να είναι πολύ ήσυχα τα κορίτσια σου.

τώρα τα νέα μας και γιατι δεν εμπενα

ο Νίκος,την περασμένη Τρίτη 6:30 το πρωί ανέβηκε στην ντουλάπα,, περίπου στα 2.5 μέτρα να πιάσει κάτι ξεχασμένα παιχνίδια και έπεσε.

2 ράμματα πίσω στο κεφάλι.

και εγώ νεύρα με,τον κω ηιατι μου το έπαιζε,ντοκτορας φυγαμε για δουλεια και τον πήγε ο πεθερός στο παιδων.

αλλη μέρα θα πω περισσοτερα

την υπόλοιπη εβδ το κλασικό τρεξιμο

που μου έχει,φυγει ο κωλ....

παρασκευη βραδυ ετοίμασα,το γλυκο για την,γιορτη

Σάββατο πρωί ψωνια

Σάββατο απογευμα,γιορτη του Νικόλα

Κυριακή πρωί στο οακα αε ένα παγοδρόμιο που περίμεναμε 3 ώρες πληρώσαμε 28€ και τελικά δεν κάναμε γιατι έλιωσε ο παγος

Κυριακή απόγευμα γιορτη το βαφτιστηρι

Δευτέρα πρωί αδεια,απο,τη δουλεια

να βγάλουμε ραμματ

σήμερα το πρωί 8νταν έπρεπε να κάμω κάτι ορμονικές εξετάσεις

μετά δουλεια

ο αγγελακις,αρχισε σήμερα παιδικο

καλά πηγε

αυτα τα νέα μας

ευτυχώς ο νικολας,δεν έπαθε τίποτα πιο σοβαρό και τα υπόλοιπα είναι ευτυχώς περαστικα

φιλάκια,σε,όλες.

βαγκ χρόνια πολλά,για το 2ο όνοματακι σας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να το χαιρεσαι το Μαριαννακι σας Vag!εκπληρωθηκε το ονειρο της να βαλει και φουστανι;; Αχ ζωη μου...

Τι ωραια που τα περιγραφεις τα της Δραμας....

Ανυπομονω να ανεβουμε Αθηνα...

Και δω εχει δρωμενα αλλα περιορισμενα.

Και μεις φτιαξαμε μπισκοτακια χθες με τα κοριτσια τους εκανα και γλασο με χρωματα και τρουφα πολυχρωμη ξετρελλαθηκαν...

Τα πηραν σχολειο σημερα να τα μοιρασουν στα κοριτσια λεει μονο!

Και δω πολυ βροχη απο χθες βραδι..

Σας φιλω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ βρε μαρκερ τι λες τωρα....μαζι γραφαμε...μα πως ανεβηκε 2.5 μετρα ντουλαπα;;; που πατησε;

Περαστικα σας!

Παιδικο ο Αγγελουκος; πως κι αυτο; το χατε προγραμματισει; δεν ειχες αναφερει κατι.

Ποσο ειναι τωρα;18 μηνων;

Σε ιδιωτικο τον βαλατε;

Καλη αρχη και καλα αποτελεσματα στις ορμονικες...

Γενικως στον κοσμο ειναι κιουριες οι κανακαρες μου δεν εχω παραπονο....εξαντλουν τη ζωηραδα τους σπιτι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ όλες για τα χρόνια πολλά , κράτησε μόνο το Νάνα το οποίο τονίζει και λάθος χαχα.

Μπράβο στα κορίτσια μαρντ.

στην επαρχία έχει τι κακό ότι ναι μεν έχει αρκετά αλλα συνήθως έρχονται οι φίρμες

εδώ Αθήνα εαν ψάξεις έχει και αρκετα πολυ φτηνά ή ακομα και τσάμπα στους δήμους.

πάτησε στα ράφια της μεσαίας ντουλάπας και σκαρφαλωσεσαν σκάλα. Γενικως το,ταρζανιαρικι το έχει.

ναι τον αγγελο τον έχουμε γράψει στον δημο και τον πήραν κανονικά αλλα ξεκινησαντωρα για να σταματήσουν για Χριστούγεννα χαχα.

ναι 19 μηνών είναι τώρα.

πρέπει και τα παπουδια να ξεκουραστούν

μια χαρά θα περνάει στον παιδικό.

δε λέω σφυγγευε η καρδιά ειδικά για τον γλυκούλη μας αλλα θα είναι καλύτερα πιστεύω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελα ρε ΜΑρκερ... δε γινονται αυτα!!!

καλε πως σκαρφαλωσε εκει πανω το θηριο;;;;

ο Θεος να τα φυλαει!

καλη αρχη και ο μιρκουλης στο σχολειο...

και μη μου πεις οτι δε σας δωσανε τα λεφτα σας πισω αφου δεν κανατε πατιναζ!!!

απατεωνες!

σου χαλανε και κριστμας μουντ και ολα!

 

ευχαριστω για τις ευχες σας για το κοριτσι μου... φυσικα εβαλε φουστανι... σιγα μη γλυτωνα...

μεχρι και νυχια την εβαψα το μεσημερι!

ηταν και ολο χαρα που μετα απο μερες που ελειπε ο γαμπρος μας λογο ιωσης, ηρθε σημερα στη γιορτη της! και τον κερασε, και με ειπε οτι ολο την τραβολογουσε και δεν την αφηεν σε ησυχια! ηταν μεσα στη χαρα που ξανασμιξαν! τα σκατα!

 

το απογευμα πηγαμε στη νουνα μου και γιορτασαμε μαζι τις Αννες...

 

αλλα πολυ βροχη ρε κοριτσια!

απο την Κυριακη το βραδυ ως τωρα δεν εχει σταματησει λεπτο!!!!

οι δρομοι ποταμια!

μεχρι και ο περιφεριακος που σημερα περασα εγινε ακρως επικινδυνος! ηταν που ηταν.... παντου νερα και μερικες φορες αν δεν κρατουσες γερα το τιμονι σου εφευγε το αμαξι με το που πατουσε τα νερα! και απο ταχυτητες... μεγιστο 90!

 

20δεκ θα ειναι η δωρεαν παρασταση για τα παιδια απο τη δουλεια... φετος στο Ραδιο Σιτι και παρασταση ο Τρελαντωνης... καποιοι που την ειδαν λενε οτι ειναι για πιο μεγαλα παιδια. μεταφορα του βιβλιου. και το περσινο, 3 σωματοφυλακες ηταν για μεγαλα αλλα τουλαχιστο βλεπανε ξιφομαχιες, χορογραφιες κλπ...

φετος με τον Τρελαντωνη λετα να βαρεθουν;;;

 

αυριο φασολαδα... εβαλα τα φασολια να φουσκωνουν... Τεταρτη και το σηκωνει και ο καιρος...

 

καλο βραδυ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα!

 

Βαγκάκι μου, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου το γλυκό!!!

και τη νονά σου!

 

έλα ρε μάρκερ... εσύ δεν έχεις παιδιά... τον ταρζάν σε διπλή έκδοση έχεις...

χαχαχα!!!

ώστε σχολείο ο Αγγελούκος ε;

άντε, καλή αρχή και σας εύχομαι να μην έχετε αρρώστιες!

 

εγώ πήγα στο σχολείο για να στήσουμε τις καρέκλες.

τις καθαρίσαμε... και το απόγευμα έχουμε τη γιορτούλα μας.

θα καμαρώσω το γιούδι μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

φυσικα περιμενουμε λεπτομεριες απο τη γιορτη το αγοριου σου!

και η δικη μας, της ταξης της ΜΑριαννας αυριο ειναι.

αλλα θα ειναι σε στενο κυκλο λογω στενοτητας χωρου, αφου θα γινει μεσα στην ταξη.

πανε τα μεγαλεια....

 

εγω σημερα εκανα μια φασολαδα!!!!! βγηκε τελεια! αφου και τα παιδια την εφαγαν με ορεξη! ηταν και κρυος ο καιρος... και πικαντικη σαλατα λαχανο.... μιαμ!

 

το απογευμα μας ηταν πολυ δημιουργικο... αρχισαμε να κανουμε τις χριστουγεννιατικες καρτες για να τις στειουμε σε γνωστους και συγγενεις...

τους εβαλα και εγραψαν σε κομμενο χαρτι "ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ 2015" και απο κατω τα ονοματα της οικενειας.

η ΜΑριαννα εγραψε 4 ο Σπυρος 3. μετα κουραστηκαν. φυσιολογικο....

πηρα απο το τζαμπο κατι σαν αφρωδες καρτελες με γκλιτερ σε 4 χρωματα (δυστυχως το γκλιτερ γεμιζει τον τοπο!)

διαλεξα 2 φωτο απο την Ονειρουπολη που ειναι τα τεκαν μου και τις εκτυπωσα στο σπιτι σε απλο χαρτι

διπλωσα την καρτελα στα2, απο μεσα κολησανε την ευχη και μπρος πισω απο μια φωτο.

βαλαμε και κατι αστερια χρυσα και ετοιμες!

τις υπολοιπες καρτες θα τις κανω σε χρωματιστα χαρτονια που πηρ επισης για να μη γεμισουμε γκλιτερ παλι.... αλλα θα κολησουμε πιο πολλα αστερια και καμια κορδελα γυρω απο τις φωτο...

να αρχισω να τις στελνω γιατι περισυ το ημερολογιο η θεια μου στο Τυμπακι το πηρε τελη Ιανουαριου!!!!

α, ρε Κρητη......

 

μετα πανω στην κουβεντα για τροφες που μας δυναμωνουν ειπαμε το σπανακι και διαπιστωσα οτι δεν ηξεραν τον Ποπαυ!! τους εβαλα να δουν στο γιου τιουμπ και με την ευκαιρια εφαγε ο Σπυρος και μια σπανακοπητα!!!!

 

τι ωραια που εχω αδεια!!!!!!!

γιουπι!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα!

 

δεν είναι φοβερό που δεν ξέρουν τον ποπάι;

 

πολλή όμορφη η σκέψη σου με τις κάρτες!

 

τι να σας λέω για τον γιόκα μου!!!

ήταν μέλι!!!

χαχαχα!!!

πολλή όμορφη γιορτούλα... αλλά όχι όπως την περσινή...

οι περσινές δασκάλες είχαν ανεβάσει πολύ ψυλά τον πήχη...

αλλά και χθες ήταν όλα πολύ όμορφα.

ο μικρός μου ήταν άψογος!

απλά όταν βγήκε ο Μάμος στη σκηνή... ήθελε κι αυτός να ανέβει... χαχαχα!!!

 

εμάς το νηπιαγωγείο μας είναι μέσα στο δημοτικό, οπότε έχουμε μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων.

ήρθε και ο Διευθυντής του Δημοτικού και ο πάτερ της ενορίας μας.

ήρθε και η πρώην διευθύντριά μας.

ήταν τόσο συγκινημένη... είναι τόσο γλυκός άνθρωπος...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερουδια

 

σημερα δεν εχω δουλεια και ο Αγγελος μεχρι τις 10:30 παιδικο

οποτε θα παω να κανω κατι αλλαγες σε δωρα και να ψωνισω για γενεθλια του Σαββατου και μετα εχω την ομαδικη ψυχοθεραπεια με την κοινωνικη λειτουργο χαχα

 

καλη ιδεα οι καρτες και δημιουργικη 

ζηλευω θα κανουμε και εμεις εαν προλαβουμε

 

μπραβο βρε νανα για τη γιορτουλα 

αντε τωρα και στα επομενα 

πηρατε και τον μικρο ε; δεν ξερω εαν τον παρω , μαλλον οχι

αλλα ειστε πολυ αγαπημενη καλε εκει - ωραια τα προσωπικα - εμεις εδω πολυ τυπικα πραγματα 

 

α βρε το κοριτσι με τα φουστανια 

καλε δεν εχουν πλακα χαχαχα

αντε και στο δημοτικο θα γινεται χαμος βαγκουλα

ναι οι τσαμπα παραστασεις ειναι τελειες χαχαχα

τωρα για τον τρελαντωνη δεν ξερω μπορει και να βαρεθουν αλλα δεν χανεις τιποτα να τους πας

ποπαι δεν εβλεπα - δεν ξερω γιατι δεν μου αρεσε καθολου οποτε δεν με νοιαζει εαν τον ξερουν 

 

εχθες πηγαμε με τσαμπα προσκληση φυσικα στο disney on ice 

καλο ηταν 

καλα οχι τιποτα ουαου μην φανταστειτε

αλλα καλο - δεν το βλεπεις εδω

γυρισαμε 11:00 το βραδυ - το πρωι ειχαν ννευρα τα κακομοιρα σημερα απο την αυπνια

αλλα πολλα λεφτα

υπεκτημημενα ολα

μιλαμε ενα ποτηρι 250ml με σχεδιο και καλα εβαζαν παγο μεσα να φαι το παιδακι 18Ε , δωσαμε για 3 πατατακια , 2 χυμοθς και 1 κοκακολα 15Ε 

μαζι με εισητηρια μια 4μελης οικογενεια θελει 120Ε το λιγοτερο 

χωρις εισητηρια δεν πηγαινα ουτε με σφαιρες

 

η γιορτη μας θα γινει στις 17 του μηνα - ο στελιος θα ειναι ιπποτης παιχνιδι και ο νικος νανος-καλλικατζαρος 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και μας marker 17 η γιορτή πρωι (γκρρρ) στη γιορτή του άντρα μου....θα ναι ντυμένες γλόμποι...γενικά το concept είναι είμαστε χριστουγεννιάτικα στολίδια και στολίζουμε το δέντρο ! Έχει κεράκια, αστεράκια, αγγελάκια, καμπανούλες....εμάς μας έτυχαν οι γλόμποι!!

Αλλά έχει η στολή ballon φουστίτσες και κορμάκι γλύκες θα ναι΄ούτως ή αλλως...κου κου βα κου κου βα

Χθες ήρθαν ενθουσιασμένες πήγαν λέει στο ταχοδρομείο εκδρομή!! Τι είναι λέω το ταχοδρομείο;;;;

Εκεί που στέλνεις τα γράμματα στον Αι Βασίλη μαμά!!!

Γράψανε και γράμμα λέει. Λέω τι ζητήσατε; Πάλι παιχνίδια;;;;

"Όχι βρε μαμά παιχνίδια μόνο αγάπη ειρήνη ευτυχία!!!"

Ανάθεμα και αν ξέρουν τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις....

Εχουν γέλιο...

Ανυπομονώ για τις 19 που φεύγουμε για Αθήνα να δούμε και μεις κανα δρώμενο...Εδώ κάνουν απέλπιδες προσπάθειες να παρουσιάσουν κάτι ποιοτικό αλλά....τώρα και εκ των έσω του δήμου τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα....

Πολλά λεφτά στο disney on ice....κάτι παραστάσεις στο γκάζι είδα εγώ για να τις πάω...λίγο Ζάππειο....γενικά με καρουέλ και τέτοια ενθουσιάζονται ακόμα οι δικές μου...

Τυχερή που στον πήρα τον Αγγελο σε δημοτικό σταθμό, εδώ παίρνουν αυστηρά από 2,5 ετών και να χουν βγάλει την πάνα.

Μια φίλη την έγραψε από τον Σεπτέμβρη και περιμένει να πάει Φλεβάρης να γίνει 2,5 παρότι βγάλαν τις πάνες για να την στείλει, είναι κάθετες οι δασκάλες.

Vag τελειες ακούγονται οι κατασκευές σας...είναι για παππούδες γιαγιάδες θειάδες ή και για τις δασκάλες στο σχολείο; Για εκεί θα πάρεις ή θα φτιάξεις κάτι;

Εγω λέω να φτιάξω τρουφάκια για τη γιορτή αλλά σκεφτόμουν να τους πάρω καμιά κρέμα σώματος body shop κάτι εορταστικά που έβγαλε να τα δώσουν στη γιορτή.

Στον παιδικό πάντα κάτι έπαιρνα και Χριστούγεννα και Πάσχα, εδώ δεν μπορώ να πω ότι έχω δεθεί τόσο με τις δασκάλες, τα τυπικά...

Και εμάς έτοιμα τα ημερολόγια μου τα στέλνουν σήμερα για συγγενείς πήρα και κάτι τσίγγινα κουτάκια από jumbo να βάλω μαζί σοκολατάκια ή αν προλάβω να ξαναφτιάξουμε μπισκοτάκια με τις κόρες να τα γεμίσω.

Εγω θα τις έπαιρνα σον Τρελατώνη, ότι πιάσουν καλό είναι...γενικά επειδή εδώ δε γίνονται πολλά επαρχεία στηρίζουμε ότι έρχεται...που δε σημαίνει ότι είναι πάντα ποιοτικό. Της Ρουγγέρη όμως ήταν μακράν το καλύτερο που έχω δει από όσα παιδικά έχω παρακολουθήσει προς το παρόν και δω και Αθήνα.

Αν το πετύχετε να πάτε....και μακάρι να έρθει και Κύπρο...

Νανά κάντε ένα αίτημα σαν σύλλογο γονέων είναι το μικρό θέατρο Λάρισας και το έργο Χρυσαφένια Πολιτεία σε επιμέλεια Κάρμεν Ρουγγέρη. έχει και site. Δεν είναι χριστουγεννιάτικο παντώ καιρού, είναι η ιστορία του μάγου του Οζ. Σίγουρα θα ανεβάζουν κι άλλα. Εδώ είπαν θα ξανάρθουν Μάρτιο με νέο έργο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγώ θα τις πάω από ένα μπουκαλάκι με λικέρ που έφτιαξα και μία μαρμελάδα.

 

καλά μαρντ, γέλασα πολύ με τους γλόμπους... χαχαχα

είμαι σίγουρη ότι θα είναι κουκλίτσες απλά είναι πολύ αστείο σαν ιδέα...

 

πανάκριβο το θέατρο μάρκερ...

δε θα έδινα τόσα λεφτά για κάτι τέοιο.

παρόλοπ ου δεν το έχω δει... δε νομίζω να προσφέρει τόση ποιότητα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατ'αρχην, ξανθια απορια....

ποιος ειναι ο Μαμος ρε ΝΑνα;;;;;

μπραβο για τη γιορτουλα σας... αντε και του χρονου ολα τα αστερια μας!

 

ρε συ ΜΑρκερ..... τι τιμες ειναι αυτες;;;;

ανακοπη θα παθαινε ο αντρας μου μονο που του τις ειπα!

σα δε ντρεπονται με τετοια κριση!

 

τι εγινε με την ψυχοθεραπεια;

 

Μαρντιο γλομποι;;

παλι καλα που τις εφτιαξαν ωραιες στολες γιατι πριν 2-3 χρονια, ακομα το θυμαμαι ενας συναδελφος μας ελεγε στη δουλεια οτι στο νηπιαγωγειο που θα επαιζαν προφανως το ιδιο εργο, με τα στολιδια του δεντρου, τον δικο του τον εδωσαν ρολο λαμπακι! και μας ρωτουσε πως στο καλο να τον ντυσουν!  ελεγε να του βαλει ασπρα ρουχα και να τον τυλιξει με ενα σετ λαμπακια δεντρου που να αναβουν με μπαταρια! αλλα τον ειπαμε μην τυχων και χτυπισει κανενα ρευμα το παιδι.....

ειχαμε ριξει τρελο γελιο... ακομα το θυμαμαι!

 

εμεις χθες ειχαμε τη γιορτη της ταξηα της ΜΑριαννας... πηγαμε στις 5 το απογευμα... μεχρι τις 7 φτιαχναμε στολιδια! να μην πω μεχρι που γεμισαμε χρυσοσκονες και ατλακολ!μετα τ

α παιδια στολισαν το δεντρο της ταξης τους και η κυρια εσβησε τα φωτα και μετα απο αντιστροφη μετρηση αναψε τα λαμπακια!!!! μεγαλεια!μετα μαζεψε μια συναδελφισσα και φιλι της ολους τους γονεις και μας εδειξε πως να παιξουμε το μαυρο θεατρο που ειχαν προετοιμασει. σαν αυτο που ειχαμε δει στην Ονειρουπολη...μετα ε

φεραν τα απιδαι μεσα και τους παρουσιασαμε την παρασταση...μετα εκαναντα παιδια το δικο τους θεατρικο... η Μαριαννα Νεραϊδα... οχι οτι ειναι παιδι μου αλλα ηταν απο τα 3 καλυτερα που ειπαν το ποιημα τους...

τραγουδησαν χορεψαν...

μετα τσιμπησανε διαφορα σνακ...

οι πιο πολλοι φυγανε αλλα καθησα με 2 ακομα μαμαδες να συνεφερουμε το σχολειο μαζι με τη δασκαλα.

συνενοηθηκε και με τον αντρα και οταν κλεισουν για τις γιορτες θα παει με την καινουρια μας σκουπα να καθαρισει τις μοκετες....

 

μετα πηγαμε Τριανδρια να αναψουμε κερακι στον Αγιο Σπυριδωνα... και λιγο πιο κατω στην Αγια Βαρβαρα στην Τουμπα που δεν ειχαμε παει οταν γιορταζε...

μεχρι να γυρισουμε τα παιδια ηταν ψωφια!

και εγω το ιδιο!

 

σημερα γιορταζει το αγορι μου!

να τον χαιρομαι.

το απογευμα μετα τη λογοθεραπεια πηγαμε στον παππου να γιορτασουμε παρεα...

μονοι μας....

τους καλεσαμε να ερθουν για φαγητο την Κυριακη μαζι με τη μαμα μου και τη νονα μου αλλα αρνηθηκαν γιατι ακομα λεει βηχει η πεθερα κλπ κλπ

εγω παντως το εκανα το οριστε.....

 

αυριο δουλεια.... σνιφ....

ανυπομονω να ερθει ηα επομενη 12ημερη χορταστικη αδεια απο 29 του μηνα!!!!

με κοροϊδευει ο αντρας οτι δε θα βγαλουν Προεδρο και θα γινουν εκτακτες εκλογες οποτε οχι μονο αδεια δε αθ παρω αλλα θα τρεχω και στη δουλεια!!!!

δεν ειναι τοσο απιθανο... αλλα αν το γκαντεμιασει!!!!

 

καλο Σ/Κ κοριτσια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Vag να τον χαιρεσαι τον Σπυρετο σου! Εσπαγα το κεφαλι να δω ποιον Σπυρο ξερω!

Καλα αυτος ο αντρας που θα παει και με τη σκουπα εθελοντης σο σχολειο εικονισμα θα τον ειχα!!!!!

Μπραβο το Μαριαννακι δε περιμενα κατι λιγοτερο απο τη παρτη της!!

Εγω χθες πηγα σε ενα βιωματικο σεμιναριο για γονεις με θεμα την ενισχυση της αυτοεκτιμησης στα παιδια προσχολικης ηλικιας.

Ημασταν καμια 30 αρια γονεις καθησαμε σε κυκλο και μας χωρισε σε ομαδες μισοι παιδια μισοι γονεις να παριστανουμε.μπορει να σας ακουγεται γλυκαναλατο του στυλ τι μας λενε τωρα οι ειδικοι αλλα ηταν φοβερα αγχολυτικο να βλεπεις οτι την καθημερινοτητα σου την ζουν και την αντιμετωπιζουν κι αλλοι ανθρωποι με τον ιδιο τροπο.

Φυσικα μας μαλωσαν για πολλα και το κυριοτερο οτι δε δινουμε χωρο και χρονο στον εαυτο μας αλλα ζουμε για τα παιδια μας.

Μου αρεσε και ειπαμε να ξεκινησουμε ενα κυκλο σεμιναριων τετοιου στυλ για να μας βοηθησει να αλλαξουμε πρωτα απο ολα εμεις να χαλαρωσουμε να αποκτησουμε εμεις αυτοεκτιμηση πρωτα απο ολα κι οχι να ειμαστε δουλοι των παιδιων μας.

Σημερα φωταγωγηθηκε η πολη με βεγγαλικα φιεστες μουσικες.Ωραια ηταν...εμπορικα οπως συνηθιζεται αλλα κατι διαφορετικο.

Παρασκευη ανεβαινουμε Αθηνα...Τεταρτη η γιορτη...οι δουλειες που πρεπει να γινουν πολλες αλλα δε θα αγχωθω...η ζωη ειναι ωραια...

Σας φιλω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ετσι ειναι!!! Κι αυτος ο ανθρωπος ησουν εσυ γ μενα!!❤️🫶 Μια κοπελα π δν ξερω καλα καλα κ π μου σταθηκε καλυτερα κ απο φιλη!! 😍 Δε λεω κ ο αντρας μου διπλα μου σε ολα! Βραχος... αλλα ειναι αλλιως οταν ο αλλος το εχει ζησει κ εχει τις ιδιες αγωνιες.. περναει τα ιδια σκαμπανεβασματα, εχει κ τις ορμονες να βαρανε κοκκινο, μπαινει στη θεση σου γτ το ξερει πως ειναι κ σε νιωθει με μια λεξη π θα πεις..  Σε ευχαριστω πααααααρα πολυ!!💞💞💞
    • Ευχαριστω Ραμ μου!!!! 🥰 με το καλο ολα!!! 🙏❤️ Καλη αρχη στη νεα προσπαθεια κ με το καλο να μεγαλωσετε την οικογενεια σας!!!💫
    • Γλυκο μου μισοφεγγαρο!!! 🫶❤️🫶 Σε ευχαριστω για ολες τις ευχες!!! 🥰 Μακαρι ο θεος ν μας αξιωσει να γινουμε γονεις!!! Ελπιζω να πανε ολα καλα σε αυτο το ταξιδι π μολις ξεκινησε μεχρι το τελος!!! 🥹
    • Η αλήθεια είναι ότι και εμένα μου φάνηκε κάπως όμως δεν μου έδωσε περιθώρια ο γιατρός να το επεξεργαστώ! Με κοίταξε μου λέει είναι όλα καθαρά ντύσουν και έλα να τα πούμε! Μας ξεκίνησε με τις έρευνες και μας διάβαζε διαφορα πράγματα που είχε μελετήσει και μας λέγε το θα κάνουμε και πως θα προχωρήσουμε όποτε δεν πρόλαβα να σκεφτώ την παλινδρομη! Ναι δεν υπάρχει λογος για εξωσωματικη για την ωρα! Θα δούμε και τις εξετάσεις και τι θα μου δώσει και μετά αν δεν είναι εδώ ο σύντροφος θα καταψηξουμε σπερμα και θα κάνω σπερματεγχυνση! Μου είπε ότι μπορεί να αργησει να έρθει η περίοδος λόγω ΣΠΩ όχι όμως ότι είναι απόλυτο! Απλά για να μην ανησυχήσω! Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου🙏
    • Τοκυο μου!!!! ❤️ Σε ευχαριστω κι εσενα για ολα!!! 🥰 Αληθεια αν δεν ησουν εσυ ν τα λεμε με dm κ να μου συστησεις αυτο τον τρομερο γιατρο (γενικα ειχα φτασει σ ενα σημειο π ειχα μπλοκαρει κ με ξεμπλοκαρες..), μπορει ακομα να εχανα χρονο κ να ημασταν στο μηδεν οπως τοσα χρονια π ψαχναμε ψαχναμε κ ακρη δε βγαζαμε!!!  Να εισαι καλα κ να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!😊 Με το καλο ν ερθει κ το 2ο παιδακι σας γερο και καλοτυχο!!!🙏💫🎈 Μακαρι κι εμας τα εμβρυακια μας να ερθουν στην αγκαλια μας καποια μερα!🙏
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...