Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενε " Βροχη με ζεστη σοκολατα και κουβεντουλα"


Recommended Posts

Αννα Μαρια δεν μπηκα να δω την συζητηση αλλα στο διαδικτυο απαντουν επιθετικα οι περισσοτεροι γιατι υπαρχει απροσωπια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και απο μένα, Καλοριζικο το νέο μας θεματακι, να βάλουμε νούμερο μην χάσουμε την αρίθμηση.

Να γεμίσει με καλα νεα και νέες εγκυμοσύνες σε όσες θέλετε!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βασω το νο 8 ειναι αλλα δεν ειχαμε βαλει ουτε στο προηγούμενο, νομιζω μονο εσυ μπορεις να το αλλάξεις.

για τις ιώσεις και τους παιδικούς που λέγατε νομιζω ειναι και θέμα παιδιου και οργανισμου, εχω ακουσει και για παιδια που μια μερα πανε σχολείο και μετα μια βδομαδα στο σπιτι και ξανα παλι τα ιδια και παει ετσι όλος ο χειμώνας, αλλα και αλλα σαν την δικια μου που οταν πηγε πρωτη φορα δεν αρρώστησε καθολου, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο οτι ξεκίνησε Απρίλιο, αν και θεωρω τον Απρίλη πιο κρύο μηνα και πιο επιφοβο για ιώσεις σε σχέση με τον Σεπτέμβρη, ή το οτι πηγαίνει απο μικρη μικρη πιςινα. Και την δευτερη χρονια που πηγε αρρώστησε μια τον Οκτώβρη μια τον Δεκέμβρη και αλλη μια τον Απρίλη.

Αντε καλημερα σε όλες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Που ειστε σημερα όλες?Εμεις πηγαμε το απογευμα στο καινούριο κολυμβητηριο, το ανοιχτο, για δοκιμαστικό.Η Αγγελικη μια χαρα τα πηγε μου είπαν ειναι έτοιμη για την μεγαλη πισινα, θα κάνει κανα μηνα στην μικρη και μετα στην μεγαλη κολύμπησε με σανίδα και εκείνη την ζώνη με τα αφρολέξ στη μέση και μετα μονο με την ζώνη. Την ρώτησαν αν θελει να δοκιμασει και στην μεγαλη αλλα δεν ηθελε οποτε είπαμε για να μην φοβηθεί να το αφήσουν για αργότερα.Ο Νικόλας δεν εκανε δοκιμαστικό για το baby swimming αλλα θα με παρουν τηλεφωνο την αλλη βδομαδα να παμε. Με το γάλα του ξανα δοκίμασα αγελαδινο αυτες τις μερες και πινει γύρω στα 100 ml μόνος του κραταει το μπιμπερο και παίζει, το βραδυ θα πιει και λιγο στηθος αντε να δω αν θα εχουμε καμια πρόοδο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Εμείς καλά, κανένα νέο!

Τώρα που γυρνούσα απ' το σχολείο έβρεχε, αλλά κατά τα άλλα, τη μέρα καλοκαίρι και το βράδι δροσιά!

Καγκουράκι τι έγινε με την πισίνα;

Όσο για τη συζήτηση στο φέισμπουκ, απορώ πώς οι άνθρωποι είναι τόσο στενόμυαλοι, που δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι η βοήθεια δεν είναι μόνο να δίνεις λεφτά ή πράγματα, αλλά και κάτι πιο ουσιαστικό. Υπάρχει μια παροιμία που λέει "αν δώσεις σε κάποιον που πεινάει ένα ψάρι, χορταίνει για μια μέρα. Αν τον μάθεις να ψαρεύει, χορταίνει για μια ζωή". Αλλά δυστυχώς οι πιο πολλοί θέλουν να ψαρεύουν οι άλλοι γι' αυτούς και να τους δίνουν το ψάρι καθαρισμένο στο χέρι.

Ανθή τι γίνεται; Πώς είσαι σήμερα; Ανέβηκες;

Τα παιδάκια σου καλά;

Μάγδα πολύ γέλασα με το Βασιλάκη! Νοικοκύρης! Καλά, βάζεις ηλεκτρική για ένα μπισκότο;

Εμένα ο Αντρέας το μόνο που κάνει από "δουλειές" είναι να μαζεύει τα παιχνίδια του, κι αυτό μόνο αν το κάνουμε σαν παιχνίδι.

Έχει πολλή πλάκα, αυτές τις μέρες έχει κολλήσει με τα τοπικά επιρρήματα (Ανθή, σωστά το λέω;). Λέει συνέχεια "πάνω, κάτω, εδώ, εκεί, από δω, από κει, πίσω", και τα χρησιμοποιεί σωστά. Σήμερα έψαχνα το νερό του στο σαλόνι. Του λέω "Αντρέα πού είναι το νερό σου;" και μου απαντά "πάνω, από κει". Πάω στο δωμάτιό του, και το νερό ήταν στο ψηλότερο ράφι της βιβλιοθήκης!

Συμφωνώ κι εγώ γι' αυτό που λες για όσες μένουν έγκυες χωρίς να έχουν καν τα απαραίτητα. Αλλά άντε, έγινε το "ατύχημα", είναι καλύτερο να το ρίξει μια κοπέλα; Κάποιες χάνουν τις δουλειές τους, κάποιες άλλες τις εγκαταλείπουν οι σύντροφοί τους. Αλλά γενικώς κι εγώ βρίσκω ανεύθυνη την όλη στάση. Βέβαια δε χρειάζεται να έχεις ιδιόκτητο σπίτι, τεράστιο μισθό, κ.λπ. για να κάνεις παιδί (γιατί υπάρχει και αυτή η νοοτροπία), αλλά ούτε και να είσαι εντελώς πανί με πανί. Μια μαθήτριά μου, μόλις αρραβωνιάστηκε, έμεινε έγκυος στο λεπτό. Από τον πρώτο μήνα. Παντρεύονται, γεννάει τρεις μέρες πριν από μένα, και ξαναμένει έγκυος μετά από λίγο καιρό. Ο άντρας της άνεργος, αυτή το ίδιο, έμεναν με τους γονείς της, και μου ομολόγησε με κάθε φυσικότητα, ότι δεν πήραν ποτέ τους προφυλάξεις. Πέρσι ολοχρονίς κλαιγόταν στο διευθυντή, σ' εμάς και στους συμμαθητές της ότι δεν έχουν να φάνε, και τι να κάνει, που είναι ξανά έγκυος και δεν έχουν λεφτά ούτε για τα απαραίτητα, κι εμείς να τη βοηθάμε με χίλιους δυο τρόπους. Το αποκορύφωμα ήταν όταν ήρθε να καταθέσει τα χαρτιά της για να πάρει απολυτήριο, και δήλωσε ότι δεν έχει τα 19 ευρώ για το παράβολο. Ο διευθυντής να πέφτει στα πατώματα, και το παράβολο το πλήρωσε το σχολείο. Ενάμιση μήνα μετά, πήγε και γέννησε με καισαρική σε ιδιωτική κλινική πολυτελείας. Κάτι τέτοια ακούς και δεν ξέρεις τι να πιστέψεις κι αν αξίζει να βοηθήσεις οποιονδήποτε.

Σας φιλώ όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια. Σήμερα είχα και πάλι μια ψυχολογία στα πατώματα...Μέχρι πριν λίγη ώρα. Τυχαία έπεσα σε ένα blog. www.giatinioanna.com . Έχω συγκινηθεί απίστευτα.Αν έχετε χρόνο μπείτε και διαβάστε. Δύο γονείς έχασαν την κορούλα τους 10 μηνών από μια γενετική ασθένεια. Έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους από τότε που το κοριτσάκι τους εκδήλωσε τη νόσο να ενημερώσουν όλα τα ζευγάρια για την πρόληψη της συγκεριμένης νόσου. Πέρα από αυτό το πολύ σημαντικό έργο που έχουν αναλάβει, δίνουν με τη στάση τους και ένα μάθημα ζωής σε όλους αυτούς που μιζεριάζουν και κλαίγονται νυχθημερόν. Είναι δύο υπέροχοι άνθρωποι με απίστευτη δύναμη ψυχής. Δύο άνθρωποι που εξακολουθούν να εκτιμούν τη ζωή παρόλο που τους χτύπησε η μοίρα με το χειρότερο τρόπο. Αξίζει να διαβάσετε όσα έχει γράψει αυτή η υπέροχη μανούλα. Στην αρχή με έπιασε κατάθλιψη με όσα διάβασα και έκλαιγα ασταμάτητα. Σιγά σιγά όμως η θλίψη μετατράπηκε σε θαυμασμό. Θαυμασμό για αυτούς τους 2 υπέροχους ανθρώπους που με γέμισαν αισιοδοξία με τη στάση τους και με το παράδειγμά τους. Αισιοδοξία γιατί διαπίστωσα πως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι. Υπέροχοι άνθρωποι που αγωνίζονται για τους άλλους και εκτιμούν το δώρο της ζωής. Ένιωσα ντροπή που ψυχοπλακώνομαι. Ψυχοπλακώνομαι γιατί; Γιατί; Τέλος πάντων...Ας μην σας ζαλίζω άλλο. Ήθελα όμως να μοιραστώ μαζί σας όλα αυτά που ένιωσα σήμερα. Και ήταν πραγματικά πολύ δυνατά συναισθήματα. Κατερινάκι μου εσύ που είσαι εγκυούλα καλύτερα μην μπεις στο blog. Είναι πολύ έντονα τα συναισθήματα που νιώθει κανείς διαβάζοντας την ιστορία αυτών των ανθρώπων και καλό είναι να αποφεύγονται τα έντονα συναισθήματα στην κατάστασή σου. Μάγδα μου σε βρίσκω φοβερή που έβαλες τον Βασιλάκη να σκουπίσει αυτά που έκανε. Άντε τώρα να το ξανακάνει αυτό...Χιχιχιχιχιχιχι Άννα Μαρία συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες για το ψάρεμα και τα ψάρια. Οι άνθρωποι έχουν μάθει να τα περιμένουν όλα έτοιμα. Όσο για τη μαθήτρια τι να πω;; Ντροπή της που κορόιδευε..Ακόμα και να μην κορόιδευε όμως, θα μπορούσε να είναι πιο προσεκτική με το θέμα της αντισύλληψης. Για τον Αντρίκο σου δεν έχω λόγια! Γνήσιο παιδί μιας φιλολόγου-θεολόγου! Τα επιρρήματα τα παίζει στα χέρια του! Κατερινάκι, δελφινάκια θα τα κάνεις τα παιδάκια σου!!! Πάντως μπράβο σου που,παρόλο που είσαι εγκυούλα,κάνεις τόσα πολλά πράγματα για την Αγγελική και τον Νικόλα! Είσαι υπέροχη μανούλα! Βασούλα μας άνοιξες και καινούριο θεματάκι! Αυτό το θεματάκι είναι συνδυασμός Βάσως και Χριστίνας! Καλορίζικο!!! Πες μας τα νέα της Ιωαννούλας! Αυτά κοριτσάκια μου. Πάω για νάνι! Φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια και καλοριζικο το θεματακι μας!!!!μονο ευχαριστα !!!σημερα ξυπνησε λιγο νωριτεα η μικρη,την βουτηξα και συνεχισαμε τον υπνο στο διπλο!!ευτυχως είναι καλυτερα τωρα,ασικα μονο βηχα εχει αλλα αργει να φυγει.Σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια για την μικρη μου!!ηταν και κομμενο το καημενο αλλα ενθουσιαστηκε με την τουρτα!φυσικα για την τουρτα ποια μου εδωσε τις συμβουλες της;;Η Κατερινα μας!!!ευχαριστω Κατερινα!!!

Βασω πολύ χαιρομαι που τα παει τοσο καλα η Ιωαννα και δεν θα ταλαιπωρηθει για πολύ.ειναι και η ηλικια τετοια που όλα θελουν να τα εξερευνουν,πώς να την συγκρατησεις..σε καταλαβαινω…εμενα ηθελε να κατεβει τις σκαλες μονη της χωρις να την κραταω,πηγαινε η ψυχη μου στην Κουλουρη…μενεις εσυ με την μικρη σπιτι;εχεις παρει αδεια; Ασε με τον παιδικο ελπιζω να μην είναι συνεχεια αρρωστη..τουλαχιστον βαρια με πυρετους και αντιβιωσεις…ευτυχως δεν εχασε βαρος παρολη την αφαγια !!

Αννα Μαρια και η δικια μου κουμπαρα βλεπω να πιανει ραφι..Ο ενας της βρωμαει ,ο άλλος της ξινιζει και τωρα με την δουλεια δεν κανει τιποτα άλλο εκτος από το να κοιμαται..και είναι στην ηλικια μου..ουτε 30!!για τον τυπο στο fb στα ειπα,δεν καταλαβαινω γιατι θιχτηκε που το εγραψες στον τοιχο και δεν της το ειπες σε μηνυμα ότι πρεπει να θηλασει..λες και είναι κατι κακο!!εφοσον μπορει να προσφερει για 6 τουλαχιστον μηνες εκεινη την διατροφη του μωρου της μπορει να αξιοποιησει διαφορετικα την βοηθεια που θα της προσφερθει και όχι για γαλατα.Ναι μου μοιαζει το Κωνσταντινακι..μας σταματανε συνεχεια στο δρομο αγνωστοι για να μου πουν ποσο ιδιες ειμαστε..χαχαμπραβο στον ΑΝτρεα,νομιζω είναι μικρος για να χρησιμοποιει τοσο καλα τα επιρρηματα!!!καλα η μαθητρια πολύ προκλητικη…δεν ειχε 19 ευρω και μετα παει σε ιδιωτικη κλινικη;λιγη αξιοπρεπεια δεν εχουν…;;στερουν και την βοηθεια από καποιον που πραγματικα εχει αναγκη.και ενταξει εννεοιεται δεν χρειαζεσαι μια περιουσια για να κανεις παιδι αλλα αν δεν εχεις και στον ηλιο μοιρα,σεψου λιγο αυτό το πλασμα ότι μπορει να υποφερει γιατι δεν θα εχει τα βασικα!!

Κατερινα εγκυουλα τι σου εκανα με την τουρτα…την Κυριακη που θα κανουμε το άλλο παρτυ εχε καμια γλυκεια προμηθεια σπιτι..χιχιχι θα σας βαλω κι άλλες φωτο!!εχεις δικιο για τις αρρωστιες ,είναι και θεμα οργανισμου…η δικια μου μεχρι τωρα εκτος από κατι δεκατα δεν ειχε κανει πυρετο,μονο κατι συναχακια.ελπιζω να μην μας παει ετσι ολη η χρονια…καλη αρχη στα κολυμβητηρια σας!!δεν το θελει το γαλα ο Νικολας ε;δοκιμασε και κατσικισιο.

Ανθη το εχω δει το μπλογκ ,ειχα συγκινηθει αλλα και στεαχωρεθει πολύ με την ιστορια…και τις φωτογραφιες της μικρουλας…οι γονεις εχουν μεγαλη δυναη ψυχης για να το αντιμετωπισουν αυτό και να βοηθουν και αλλους μεσα από την ιστορια τους… Λογικο καποιες φορες να ψυχοπλακωνομαστε,ισως να κουραστηκες και ψυχολογικη με την μικρη που αρρωστησε ,όμως ας σκεφτομαστε τα καλα που εχουμε και ότι τα παιδακια μας είναι γερα γιατι βεπεις τι γινεται …ευτυχως εγινε καλα και η μικρη σου,για τον Πανουλη ποτε θα εχεις νεα;

Μαγδα με τον κατακουζινα σου!!!!χαχαχα αντε ποτε θα πατε στην σχολη;ανυπομονω να δω τον Βασιλη καρατεκα!!!χαχα

Η Κωνσταντινα κοιμαται ακομα για τα καλα…σιγα σγα θα ξεκινησω παλι τις προετοιμασιες για το παρτυ!!φιλακιαααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια μου καλοριζικο το νεο μας καφενεδακι!

Στα γρηγορα μπηκα απο δουλεια, να γκρινιαξω που ο Δημητρης ειναι για τριτη φορα μεσα σε ενα μηνα αρρωστος και αυτη τη φορα μας εχει διαλυσει ολους. Κι εγω και ο αντρας μου ειμαστε τεζα! βεβαια δουλεια παμε, τι να γινει...

Τωρα σταματαω τη γκρινια γιατι ειδα αυτα που εγραφε η Ανθη. Θα μπω στο μπλογκ το συντομοτερο.

Σας αφηνω γιατι βιαζομαι πολυ! Φιλακια σε ολες και να ζουπηξετε τα ζουζουνια σας απο μενα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια

καλοριζικο το ζεστο ,νεο μας ποστακι εκει με παραπεμπει ο τιτλος,μακαρι να μην εχουμε πολλες ιωσεις απο τωρα μας περιμενει μακρυς χειμωνας......και η Ιωννουλα μας να ειναι παντα καλα αφου σαυτην ειναι αφιερωμενο το ποστακι,να της φερει τυχη!!!σας ευχαριστω ολες για τις ευχες για τηναδερφουλα μου θα σας βαλω φωτο οταν μπορεσω ,σε καποιες φαινονται οι συνηφαδες θα σας βαλω να μου πειτε γνωμες

πολυ τρεχω αυτες τις μερες παλι,δουλειες στο σπιτι και ακομα δεν αρχισα γενικη,διαβασματα,φροντιστηρια ,μια απο δω και μια απο κει ειμαι δεν προλαβαινω να γραψω και το βραδυ συνεχεια πτωμα πεφτω.....γκρρρρλο ,εδω μας φθινοπωριασε για τα καλα επεσε πολυ η θερμοκρασια αποτομα οπως παντα,ειδικα το πρωι και το βραδυ εχει ψοφοκρυο μας βλεπω λιαν συντομως να αναβουμε θερμανση και πρεπει να κανω γενικη στο σπιτι να στρωσω χειμωνιατικα χαλια,πηρα και καινουρια χαλια για τα παιδικα δωματια ουδετερα γιατι ειχα με παιδικες παραστασεις,εγω εδω και δυο βδομαδες μπουκωμενη ειμαι και ο Δηητρης εχει μυξες κι αυτος αρχισαμε παλι

Αννα Μαρια συμφωνω απολυτα μαζι σου για τον θηλασμο ,θα γραψω και στην ομαδα για να μην τα λεω εδω,αστερι ο Αντρικος!!!καλα για την μαθητρια τι να πω νομιζω το ειχες ξαναγραψει απαραδεκτη αφου δεν ντρεπεται να ζηταει χρηματα το θεμα ειναι να δινουμε βοηθεια σε καποιον που το εχει πραγματικα αναγκη...

Ανθη δεν μπηκα ακομη να διαβασω αλλα απο αυτα που εγραψες καταλαβα οτι θα με πιασουν τα κλαματα θα το διαβασω μετα,χαιρομαι που ειναι καλυτερα η φραουλενια μας!!!φτου μακρια κωλοιωσεις γκρρρρ

Αλεξανδρα να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου ,πολυχρονη!!χαιρομαι που σε βοηθησα για την τουρτα οτι αλλο θελησεις οποιαδηοτε στιγμη να μου πεις,πολυ λαχταριστη η τουρτα φαινεται μεσα πως την εκανες τελικα;μια κουκλιτσα η Κωνσταντινα μεγαλωσε πολυ!!!καλες ετοιμασιες για το παρτυ σας στο σπιτ θα το κανεις;

Κατερινακι μια χαρα η Αγγελικη με το κολυμβητηριο,ο καιρος πως ειναι εκει;υπομονη με το γαλα καποια στιγμη θα συνηθισει το ξενο,ο Δημητρης γενικα δεν πολυπινει γαλα ειδικα το πρωι δεν το0 θελει με τιποτα προσπαθω να του δινω αλλα γαλακτοκομικα τουλαχιστον

Χριστινακι τι εγινε φετος με τις ιωσεις απο το σπιτι σας ξεκινησαν;γρηγορα περαστικα ευχομαι!!!

Μαγδα μπραβο του που σκουπισε τα ψιχουλα,το κανουν καμια φορα οι μεγαλοι μου οταν δεν βαριουνται .....

παω να ετοιμαστω να τους παω αγγλικα σε λιγο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν σας ειπα τι εκανε η μια συνηφαδα της αδερφη μου στο γαμο και τα πηρα στο κρανιο,ειχε το μωρο στο κεντρο κι επειδη γκριναζε του εδινε μπεζε να γλυφει για να ηρεμησει κι εχει και παιδια η ασχετη ο μπεζες ειναι σκετο αυγο με ζαχαρη πως το δινεις σε ενα μωρο 6 μηνων ειναι δυνατον;για πειτε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσια!

Κα1 ευχαριστω για τις ευχες για την Ιωαννα!ολα τα παιδακια να τα χουν Ο Θεος και Η Παναγια παντα καλα!μπεζες δεν ξερω τι ειναι αλλα με την περιγραφη ελεος εδωσε σε ενα μωρο 6 μηνων κατι τετοιο?η αδερφη σου την ειδε?

Αννα Μαρια ο Αντρικος σε κατατοπιζει χαχα!και μας χρησιμοποιει το απο δω απο κει πανω κατω ψηλα!οσο για τη μαθητρια σου κλαιγοταν για 19 ευρω αλλα τις ψιλιαδες στην κλινικη για καισαρικη ειχε και τα πληρωσε?αχχχχ!

Καγκουρακι πως παει το μπεμπε?κλωτσαει?ποτε γεννας ξεχασα. !ειναι ωραια που εχεις μαθει τα παιδια σου να δραστηριοποιουντε!

Ανθη μου το μπλογκ που λες το ειχα διαβασει και γω παλαιοτερα κι ενιωσα σκριβως τα ιδια συναισθηματα μ εσενα!αρχικα θλιψη κσι στεναχωρια που μετατραπηκε σε θαυμασμο γι αυτους τους γονεις! Και γω πολλες φορες μιζεριαζα, κλαιγομουν αλλα μετα απ το ατυχημα της Ιωαννας ειπα μακαρι να μαστε καλα,να μας δινουν υγεια Ο Θεος και Η Παναγια!αυτο ειναι οτι πολυτιμοτερο μπορεις να εχεις!

Αλεξανδρα μου πως παει η Κωσταντινα?εγινε καλη η τουρτα?Κυριαλη θα κανετε παρτυ?

Εμεις χτες πηραμε τη μικρη στο νευροχειρουργο!εν τω μετσξυ ειδαμε με τον αντρα μου πανω στην τομη της κατι μπλε κουκκιδες που οταν πηγαμε και τις ειδε και ο γιατρος μας ειπε οτι ειναι οι ραφες που επρεπε να ηταν μεσα απ το δερμα και βγηκςν απο πανω γιατι ο χειρουργος τις εβαλε πολυ μακριες!κι επρεπε να αφαιρεθουν!δεν θελαμε να την υπνωτισει για να το κανει,εκλαψε πολυ για να τις βγαλει αλλα επρεπε!και δεν βγηκαν ολες!την Τριτη θα ξαναπαμε για να αφαιρεσει τις υπολοιπες αν βγουν!

Μετα πηγαμε παιδιατρο για ελεγχο και τελικα μας εδωσε μια ενυδατικη κρεμα για το εξανθημα γιατι αρχισε να γινεται εκζεμα!μας εγραψε και μια με κορτιζονη αν δεν υποχωρησει σε ενα δυο μερες να αρχισουμε με αυτη!

Αυριο εχουμε ραντεβου στον παιδονευρολογο του Νοσοκομειου που νοσηλευτηκε η μικρη!,Στην Κυπρο δεν υπαρχουν Παιδονευρολογοι!κι αυτη ειναι η μοναδικη νευρολογος με ειδικευση στην παιδονευρολογια!οι υπολοιποι ειναι γενικοι νευρολογοι!

Αυριο ειναι και η γιορτουλα της Ιωαννας!ειναι ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΔΙΣΤΗ!Σε Αυτον Τον Αγιο την ταξαμε και τη βγαλαμε Ιωαννα! Κι αυτο γιατι οταν ο ανττας μου ηταν μικρος επαιζε κι επεσε απο υψος αρκετο και κτυπησε,ηταν σοβαρα, σε κωμα και φανερωθηκε στην πεθερα μου Ο ΑΓΙΟΣ και της ειπε θα τον κανει καλα!βασικα επρεπε ο αντρας μου να βγει Ιωαννης γιατι το χε ταξει οταν ηταν εγκυος και ειχε προβληματα και τον γεννησε 7, ηνων.οταν γεννηθηκε και μετα δενδεχοταν ο πεθερος μου,ηθελε να βγαλει τη μαμα του κι ετσι δεν βγαλαν το ονομα!το καναμε εμεις ομως!ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ!οταν ηταν σε καταστολη, στον αναπνευστηρα η μικρη, την ωρα που θα την ξυπνουσαν ητσν η συννυφαδα μου στο μοναστηρι Του Αγιου Ιωαννη Του Λαμπαδιστη και γονατισε και προσευχπταν.και οταν την πηρε ο αντρας μου εκεινη τη στιγμη να της πει οτι μολις ξυπνησε η μικρη, του ειπε κλαιγοντας οτι ηταν γονατιστη στο μοναστηρι, στην εικονα ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΑΔΙΣΤΗ και Τον παρακαλουσε!

Καθε χρονο απ τη μερα που αρραβωνιαστηκα με τον αντρα μου παμε στο πανηγυρι!το μοναστηρι ειναι στον καλοπαναγιωτη!βαλαμε τη βοηθεια Του Θεου και Της Παναγιας και πηγαμε και φετος!προσκυνησαμε,μετα πηγαμε στη συννυφαδα μου γιατι ειναι κοντα το σπιτι της κι επιστρεψαμε γυρω στις 8μιση το βραδυ!

Φετος τα γενεθλια μου ηταν στις 22 του Σεπτεμβρη!αξεχαστα θα μου μεινουν!οσοι με παιρναν να ευχηθουν,ολοι εδιναν τις ευχες για την Ιωαννουλα!το μονο που ευχομουν ολη τη μερα, η μεγαλυτερη μου επιθυμεια: ΥΓΕΙΑ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσούδια!

Τι κάνετε;

Εγώ κουρασμένη, το πρωί έκανα μίνι γενική στο σαλόνι, γιατί δεν πήγαινε άλλο. Είχαμε πνιγεί στο ψίχουλο. Έκανα κι άλλες δουλειές, πήγα και σχολείο, καταλαβαίνετε...

Ανθή η μαθήτρια αυτή, όπως και οι περισσότερες μαθήτριές μας μένουν έγκυες στα 18-19, είναι συνήθως ανύπαντρες, κι αν δεν είναι, κάποια στιγμή χωρίζουν, και ζουν με τα επιδόματα και με τα βοηθήματα που παίρνουν από δω κι από κει. Πάντως, έχω μια μαθήτρια μεγάλη σε ηλικία, πάνω από 50, που δουλεύει στο Γραφείο Ευημερίας, δηλαδή στην υπηρεσία που έχει να κάνει με τα επιδόματα, τη φροντίδα παιδιών, τον έλεγχο των προβληματικών οικογενειών, κ.λπ., και μου έλεγε μια μέρα ότι όλοι όσοι παίρνουν βοήθημα από το Γραφείο, έχουν μάθει να ζητούν, και παίρνουν απ' όπου μπορούν, ακόμα κι αν δε χρειάζονται κάτι.

Το μπλογκ αυτό που λες το ήξερα εδώ και καιρό. Θυμάμαι τότε που πέθανε το κοριτσάκι, είχε γεμίσει το φέισμπουκ με ανακοινώσεις... Πραγματικά είναι πολύ δυνατοί άνθρωποι οι γονείς της και πολύ αισιόδοξοι.

Α, για τον Αντρέα, αφού λες ότι είναι γνήσιο παιδί φιλολόγου-θεολόγου, και μέχρι τώρα είπα για τα επιρρήματα, που πιάνουν μόνο το "φιλόλογος", να σας πω και για το "θεολόγος": του αρέσει να παίρνει μπουκάλια και να τα κουνάει πάνω-κάτω, όπως ο παπάς το λιβανιστήρι και να λέει "κύιε εβέησον" και "ευόγησον"!!!

Αλεξάνδρα η δική μου κουμπάρα είναι 33 και μισό και πιστεύω ότι είναι ένα άτομο που είναι γεννημένο για να μην παντρευτεί. Την έχω δει σε σχέση και τρόμαξα. Από τη μέρα που τα έφτιαξε με το δυστυχισμένο αυτό άνθρωπο, του έψηνε ασταμάτητα το ψάρι στα χείλη. Από την πρώτη στιγμή άρχισε να του λέει τι την ενοχλεί πάνω του και ότι πρέπει να το αλλάξει, κάθε λίγο και λιγάκι του έλεγε ότι πρέπει να χωρίσουν γιατί είναι εγωιστής και σκέφτεται μόνο τον εαυτό του, ενώ αυτός έκανε πάρα πολλές προσπάθειες και πέρασε πολλές ταλαιπωρίες μόνο και μόνο για να έρθει να τη δει, κι αυτή του το ξεπλήρωνε με αδιαφορία. Τελικά, χώρισαν και κάνουν παρέα μόνο ως φίλοι, κι αυτός της είπε ότι αποφάσισε ότι δε θέλει να παντρευτεί!!!!! Δεν απορώ μετά από τέτοια εμπειρία!

Κατερίνα κι εμάς εδώ άλλαξε ο καιρός. Μη φανταστείς βαρυχειμωνιά, αλλά δρόσισε αρκετά, ειδικά το πρωί και το βράδι, έβρεξε κάποιες φορές, και σήμερα έχει έναν τρελό αέρα. Αλλά για να κατεβάσουμε χειμωνιάτικα και να στρώσουμε χαλιά, αργεί ακόμα!

Κι εγώ λέω να κάνω καμιά γενική, αλλά πολύυυυυ χαλαράαααα!!!!

Καλά, για τη συννυφάδα και τον μπεζέ, δε μου κάνει εντύπωση, οι πιο πολλοί αυτό θα έκαναν δυστυχώς.

Βάσω, ο μπεζές είναι ένα γλυκό από ψημένη μαρέγκα.

Να σας ζήσει η Ιωαννούλα! Το είδα στο φέισμπουκ ότι είναι αύριο του αγίου Ιωάννη του Λαμπαδιστή και ετοιμάστηκα να σου γράψω, και μετά είδα και τη δική σου ανάρτηση.

Βρε θηρία, πήγατε στον Καλοπαναγιώτη; Βοήθειά μας!

Άσχημο αυτό με τις ραφές, αλλά αφού πήγε καλά η εγχείριση, αυτό είναι το λιγότερο. Κάνατε πάρα πολύ καλά που δε θελήσατε να τη ναρκώσουν.

Η παιδονευρολόγος ποια είναι; Σε ρωτάω γιατί έχω λόγο. Πες μου όνομα, κι αν είναι αυτή που νομίζω, θα σου πω.

Καλέ, ξέχασα να σας πω! Βρήκε κάτι σαν δουλειά ο άντρας μου. Είναι μια ηλεκτρονική εφημερίδα, και ο άντρας μου θα πουλάει χώρο για διαφήμιση στην εφημερίδα αυτή. Αυτή είναι η διεύθυνση: ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ Μου φαίνεται σοβαρή σελίδα, και πολλές από τις επιχειρήσεις που διαφημίζονται είναι πολύ γνωστές. Από πληρωμή θα παίρνει ο άντρας μου τα λεφτά απ' τον πελάτη, θα κρατάει τα μισά, και θα στέλνει τα άλλα μισά στον εργοδότη. Ξέρω γω, είμαι πολύ υποψιασμένη από την προηγούμενη δουλειά με τις ασφάλειες, κι όσο να 'ναι έχω τις αμφιβολίες μου. Για να δούμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας φίλες μου τι κάνετε? σημερα δεν εχω πολυ διάθεση εχω εκνευριστεί και με κατι και μεχρι να το ξεκαθαρίσω αυριο νιώθω οτι δεν εχω όρεξη να κάνω τιποτα, το μπεμπακι παλι ειναι πολυ δραστήριο σημερα, τι σου ειναι η ψυχολογία τελικα. Αννα Μαρια οντως μεγαλη αλήθεια αυτο με το ψάρεμα, ολοι ομως κοιτάνε την ευκολη λύση. Αστέρι ο Αντρεας, για μένα οταν ακούνε σωστα να χρησιμοποιείται η γλώσσα μαθαίνουν και τα ιδια να έχουν πλούσιο λεξιλόγιο. Πριν λίγες μερες λεει η Αγγελικη στον μπαμπα της " θα χρειαστεις βοήθεια?" και οχι " θελεις βοήθεια?" οπως θα λέγαμε πιο εύκολα αυτο σημαίνει οτι το εχει ακουσει και ξερει πως πρέπει να το χρησιμοποιεί σωστα. Ανθη προσπαθω να βρίσκω δραστηριότητες γιατι ειναι πολλες οι ώρες να ειναι κλεισμένα στο σπιτι το απογευμα και για να γεμίζει και η δικη μου μερα. Απο την αλλη θελω και εγω και ο Κώστας να τους δίνουμε ίσες ευκαιρίες όσο μπορούμε και αντέχουμε και οικονομικα δεν θα ηθελα να κάνει κατι λιγότερο το ένα παιδι σε σχέση με το αλλο. Αλεξανδρα ξυπνησε νωρις η μικρη σου αλλα ευτυχως ξανακοιμηθηκε και μένα σημερα ξυπνησε ο Νικόλας πριν τις 7 αλλα δεν βεβαια ο κυριουλης κοιμηθηκε τρίωρο το μεσημερι και αναπλήρωσε τον υπνο του εγω παλι οχι. Για το γάλα ξένο του ξεκίνησα κατσικίσιο το έπινε στην αρχη, μετα δεν το ηθελε, του έδωσα απο της Αγγελικης που πινει αγελαδινο έδειξε λιγο ενδιαφέρον χθες ηπιε σημερα παλι οχι. Καλές ετοιμασίες για το παρτακι σας, αφου ειναι καλυτερα η μικρη θα ευχαριστηθει πολυ περισσότερο, ο βηχας πάντως αργει να τους φύγει γενικα. Χριστινα περαστικα στον Δημητρακη.Κατερίνα και εδω εχει βαλει κρύο σημερα, ειδα ομως οτι απο σαββατοκυριακο ανεβαίνει λιγο η θερμοκρασια, οποτε ειπα να μην αγχωθω ακομα με τα ρούχα πρέπει ομως και εγω σιγα σιγα να μαζεψω καλοκαιρινα και να βγάλω χειμωνιάτικα. Καλα απαράδεκτη η συνυφαδα με τον Μπεζε στο μωρο. Βασω να χαιρεστε το κοριτσάκι σας, να εχει υγεια πανω απ ολα και να ειναι παντα μα παντα καλα. Χαιρομαι που την βρίσκουν ολοι οι γιατροί να πηγαίνει καθε μερα και καλυτερα και ολα τα υπόλοιπα οπως το έκθεμα και οι ραφες ειναι μικρα και διορθώνονται. Πολυ συγκινητικά οσα μας εγραψες ο Άγιος θα ειναι παντα δίπλα της. Αννα Μαρια καλη αρχη στον αντρα σου στην νεα δουλεια, αν και δεν κατάλαβα τι ακριβώς θα κάνει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια! Μπήκα στα γρήγορα να σας πω τα νέα μου γιατί πάλι πέρασε πολύ η ώρα. Είχα και διόρθωση βλέπετε...Το πρωί μας πήραν τηλέφωνο από τον παιδικό για να μας πουν ότι πήραν τον Πάνο και ξεκινά την Δευτέρα. Χάρηκα πάρα πολύ! Στις 3 το μεσημέρι, όμως ,ο Πανούλης άρχισε να παραπονιέται πως πονάει το αυτάκι του. Έδωσα ντεπόν και του πέρασε. Στις 7,όμως, το απόγευμα έκλαιγε από τον πόνο. Πρώτη φορά στη ζωή του ωτίτιδα και πρώτη φορά στη ζωή του αντιβίωση...Χτες έλεγα η φαρμακόγλωσσα ότι ο Πάνος δεν έχει πάρει ποτέ του αντιβίωση και σήμερα ξεκίνησε....Σαββατογεννημένη γκαντέμω!Σήκωσε και λίγο πυρετό το βράδυ. Αύριο θα ξεκινούσε και ποδόσφαιρο αλλά μάλλον αυτό αναβάλλεται. Σας έχω πει πόσο μα πόσο πολύ έχω βαρεθεί τις ιώσεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΤΙΣ ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ....... Βασούλα, να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου το όμορφο! Πάντα ευτυχισμένο και υγιές να είναι εύχομαι! Καλά κάνατε που δεν αφήσατε να τη ναρκώσουν. Άννα Μαρία γέλασα πολύ με τον Αντρίκο και το κύριε ελέησον!!!Χαχαχαχαχαχαχαχα! Είδες που σου είπα ότι είναι γνήσιο παιδί φιλολόγου-θεολόγου; Γέλασα και με την κουμπάρα σου που οδηγεί τους άντρες στην εργένικη ζωή! Χριστινάκι περαστικά σας! Να το ξαναπώ ακόμα μία φορά; ΤΙΣ ΜΙΣΩ ΤΙΣ ΙΩΣΕΙΣ....Πάει παιδικό ο μικρός ε;; Ε ρε τι με περιμένει....ΜΠΡΡΡΡΡΡΡ......... Κατερίνα μου, μια χαρά ξηγήθηκε ο Νικόλας με τον 3ωρο μεσημεριανό ύπνο! Ποτέ δεν έχει κοιμηθεί η μικρή τόσο πολύ το μεσημέρι..Ούτε όταν δεν έχει κοιμηθεί καλά το βράδυ. Εσύ γιατί δεν το εκμεταλλεύτηκες; Αλεξάνδρα η τούρτα ήταν όλα τα λεφτά! Μέσα τι γέμιση είχε; Ο βήχας πράγματι αργεί πολύ να φύγει...Υπομονή.... Κατερινάκι αρχίσατε κι εσείς με τις μυξούλες;;; Πάντως κάθε χρόνο οι ιώσεις γίνονται όλο και χειρότερες και περισσότερες και πιο επίμονες. Με γεια τα καινούρια σας χαλιά! Η συννυφάδα με τα μαύρα έδινε στο μωρό τον μπεζέ;;;Δεν της είπες τίποτα όταν την είδες; Κορίτσια συγνώμη αν ξέχασα να σχολιάσω κάτι ή κάποια αλλά νυστάζω πολύ. Φιλάκια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!!πολυ ψυχρα σημερα,εβγαλα το σκυλο το πρωι και πουντιασα,το βραδυ εβαλα και μια κουβερτουλα…οσο σκεφτομαι ότι ηρθε η ωρα να φτιαξω ντουλαπες….Χθες παρολο που κοιμηθηκε παραπανω το πρωι ,το απογευμα ενώ καθαριζα το μπανιο εγυρε στον καναπε και την πηρε ο υπνος….το βραδυ βεβαια κοιμηθηκε αργα αλλα ευτυχως ξυπνησε στα 10!!

Χριστινα μου περαστικα σας οικογενειακως…

Κατερινα ΚΑ πολύ τρεξιμο εχεις…με γεια τα χαλια και εχω ξεχασει να σου πω ποσο ωραια είναι τα δωματια των παιδιων..ωραιο το πρασινο!!με την τουρτα τελικα εφτιαξα σοκολατενα παντεσπανια και μια κρεμα σοκολατα.απλη και ευτυχως δεν ηταν λιγωτικη.καλα μπεζε εδωσε και αυτή;;περα της ζαχαρης,το ασπραδι είναι ακρως αλλεργιογονο,ευτυχως που δεν ειχατε τιποτα απροοπτα!!

Βασουλα να χαιρεσαι το κοριτσακι σου!!παντα γερο να είναι και χαρουμενο!!!καλυετρα που δεν της κανατε ναρκωση ,ηταν λιγο επιπονο αλλα περασε!εμεις την Κυριακη θα κανουμε το παρτυ μας,ελπιζω ναμην εχουμε κανενα άλλο απροοπτο!!

Αννα Μαρια καλα η κουμπαρα σου τι περιμενε;να την θελει ο άλλος με αυτά που κανει;η δικια μου δεν κανει ετσι,αλλα κανει σχεση και μετα παο κανα μηνα λεει ότι της περασε ο αρχικος ενθουσιασμος,πολύ επιπολαιη!!Καλη αρχη και στον αντρα σου,δηλαση θα πρεπει να ψαχνει εκεινος πελατες που να θελουν να διαφημιστουν;

Κατερινα καλε μην αφηνεις τιποτα να σε εκνευριζει και ανησυχεις και το μπεμπακι,ελπιζω να μην είναι τιποτα σοβαρο!!για το λεξιλογιο γι αυτό λενε να μιλαμε στα παιδια κανονικα και όχι με μπεμπε ορολογιες. Α ώστε ο Νικολας δεν είναι του γαλακτος γενικα..αμα τρωει αλλα γαλακτοκομικα ενταξει.

Ανθη τι καλα που πηραν τον Πανουλη στον παιδικο. Αντε τωρα υπομονη με τις ιωσεις!!περαστικα του κιολας!!

Αντε παω να μαεγιρεψω..φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!!!

ανθη καλη αρχη στον Πανουλη στον παιδικο και καλη προσαρμογη, ειμαι σίγουρη οτι θα του αρεσει πολυ! στον ίδιο με την Λυδια της Καρολινας τον πήραν?

περαστικα κιολας κρυωματακι ειναι? πως την έπαθε ετσι ελπιζω γρήγορα καλα και να μην κολλησει τιποτα η Αλεξανδρα.

Αλεξανδρα οντως εχει βαλει κρύο, και εγω αυτες τις ντουλάπες σκέφτομαι, άρχισα σημερα με τα ρούχα του αντρα μου που ειναι και τα πιο εύκολα και λίγα σε σχέση με τα υπόλοιπα...

ο Νικολας ετσι φαίνεται δεν ειναι του γαλακτος εχει βεβαια ακομα τη σιγουριά ου στήθους και με χειρίζεται κανονικα.

Σας έγραψα στην ομάδα με τι εχω εκνευριστεί, δεν θελω να φαίνεται εδω σε κοινή θεα

σας χαιρετω για την ωρα παω να συνεχίσω με τις ντουλάπες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα ο Πανούλης είναι περδίκι και αντιβίωση θα πάρει μόνο για 5 μέρες! Είχαμε όμως ατύχημα...Ανέβηκε πάνω στον καναπέ των πεθερικών μου και χοροπηδούσε. Σε κάποια φάση χώθηκε πίσω από τα μαξιλάρια της πλάτης του καναπέ και ξαφνικά βρέθηκε κάτω στα πλακάκια με το μέτωπο..........Ακούστηκε ένα ΓΚΟΥΠ άλλο πράγμα. Τα έπαιξα. Έβαλα αμέσως βούτυρο και πίεζα το μετωπάκι του στα αριστερά που χτύπησε. Την μελανιά την αποφύγαμε με το βούτυρο αλλά την καρουμπαλάρα όχι....Μια με τις ιώσεις, μια με τα ατυχήματα, δεν μπορώ να ηρεμήσω πια καθόλου.....Σήμερα ξεκίνησε και ποδόσφαιρο και είναι ενθουσιασμένος! Περιμένει τώρα να ξεκινήσει και το σχολείο! Όσο για τις ιώσεις ξέρω ότι θα έχουμε αρκετές αλλά έτσι και αλλιώς και χωρίς να πηγαίνει σχολείο έχουμε. Ίσως να φταίει που δουλεύω κι εγώ σε φροντιστήριο ή που η μαμά μου κρατάει και την ανιψιά μου που πηγαίνει σχολείο. Μπορεί να είμαστε φορείς ιώσεων...Τέλος πάντων. Για την μικρή φοβάμαι μόνο λόγω της ευαισθησίας που έχει με τις βρογχιολίτιδες...Διαφορετικά θα ήμουν πιο άνετη. Παιδιά είναι άλλωστε. Αλεξάνδρα μια χαρά κοιμάται η Κωνσταντίνα σου! Τώρα με τον παιδικό τι ώρα την κοιμίζεις το βράδυ; Κοιμάται και μεσημέρι;;; Κατερινάκι για πες μου κι εσύ ωράρια. Τι ώρα κοιμάται η Αγγελική, τι ώρα ξυπνά και αν κοιμάται και μεσημέρι. Ο Πάνος έχει συνηθίσει να κοιμάται αργά και να δω πώς θα φτιάξουμε τώρα το πρόγραμμα. Τον πήραν στον παιδικό που πηγαίνει και η Λυδία. Την Καρολίνα δεν την έχω ακούσει και σούπερ ευχαριστημένη αλλά σήμερα συνάντησα μια μαμά στο ποδόσφαιρο που πηγαίνει εκεί το παιδάκι της και ήταν πάρα πολύ ικανοποιημένη. Μου είπε τα καλύτερα λόγια. Θα σας πω και τη δική μου γνώμη όταν ξεκινήσει ο Πανούλης. Ο Πανούλης την έπαθε με την ωτίτιδα Κατερίνα μου γιατί κάθεται και ρουφάει όλη την ώρα τη μύτη του όταν έχει συνάχι και δεν τη φυσάει. Κυνηγάω εγώ με χαρτομάντηλο αλλά τις περισσότερες φορές μου μένει το κυνήγι. Φοβήθηκε όμως που πόνεσε τόσο πολύ και τώρα όποτε του λέω την φυσάει. Αύριο έχουμε παιδικό πάρτυ. Την μικρή δεν θα την πάρω μαζί. Φοβάμαι λίγο. Τόσα παιδάκια θα έχει εκεί και σχεδόν όλα πάνε σχολείο..... Αυτά τα νέα μας και για σήμερα..Φιλάκια!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εξαφανισμένες όλες, που ειστε καλε? έβαλε κρύο για τα καλα νωρις νωρις φέτος....

Ανθη μια χαρα ο Πανουλης ευτυχως που το ξεπέρασε πολυ πολυ γρήγορα και για το χτύπημα παλι καλα που ηταν μονο ενα καρουμπαλο θα περάσει δεν ειναι τιποτα. Τωρα με το σχολείο και το ποδόσφαιρο θα αλλάξει το προγραμμα του και γρήγορα κιολας γιατι θα κουράζεται. Τι ωρα θα πηγαίνει το πρωι και τι ωρα θα γυρνά το μεσημερι γιατι ολα παίζουν ρόλο? ποδόσφαιρο πόσες φορες την εβδομαδα και τι ωρα?

Η Αγγελικη ξυπναει 8-8:30 απο μονη της, κατα τις 9 και 20 την ετοιμάζω σιγα σιγα γιατι 10 παρα βγαίνουμε για το σχολικο, γυρνάει 4 σπιτι και δεν κοιμαται μεσημερι, το απογευμα εχουμε βαλει και τις δραστηριότητες μας και το βραδυ απο τις 9 παρα ξεκινάμε μπανιο γάλα οποτε μεχρι τις 9:30 εχει κοιμηθει. Καλη αρχη απο δευτερα, περιμενουμε εντυπωσεις.

Εγω πέρα απο τα χειμερινά του αντρα μου που εφτιαξα, έβγαλα και των παιδιών χωρις να εχω μαζέψει τα καλοκαιρινα ακομα αλλα τουλάχιστον ειδα τι εχουμε η Αγγελικη απο παντελόνια φόρμες ειναι μια χαρα, λίγα μπλουζάκια αν χρειαστει και ο μικρός εχει αρκετα γιατι τωρα με την βαπτιση έκανα τα κουμαντα μου. Το θέμα ειναι πως θα τα συμμαζεψω στην ντουλάπα που πρέπει να φυλαξω αλλου οσα μπορει να ξανα φορεθούν απο την Αγγελικη αλλου αυτα που δεν τους κάνουν πια και να βγάλω και για το μωρακι που ερχεται, κατι τέτοιες στιγμές λεω αν ήξερα το φύλο θα ήξερα και πως θα τα τακτοποιούσαν και τι θα κραταγα και τι θα έδινα αλλα δεν πειράζει σε 4 μήνες θα ξέρω και θα κάνω τοτε το ξεκαθάρισμα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χαθήκατε όλες σήμερα...Εμείς πήγαμε σε ένα παιδικό παρτάκι. Καλά περάσαμε. Τα μισά παιδάκια ήταν άρρωστα όμως...Ειδικά ένα κοριτσάκι έβηχε σαν νταλικιέρης...Είχε έναν βήχα....σπηλαιώδη. Δράμα. Τέλος πάντων....Κατερινάκι ο Πανούλης θα πηγαίνει στις 8.30 στον παιδικό. Την Δευτέρα μου είπαν να κάτσει για ένα δίωρο μόνο αλλά γενικώς θα τον παίρνω κατά τη μία και μισή. Ποδόσφαιρο έχει κάθε Δευτέρα και Παρασκευή 4 με 5 το απόγευμα και κάθε Σάββατο 9-10 το πρωί. Το Σάββατο δεν μου άρεσε καθόλου η αλήθεια είναι αλλά τι να κάνουμε; Εγώ δεν έχω φτιάξει ντουλάπες αλλά έχω πρόσβαση στα χειμωνιάτικα. Πρέπει όμως να κάτσω να τα τακτοποιήσω. Ο μόνος που δεν έχει εύκολη πρόσβαση στα χειμωνιατικα είναι ο Κοσμάς. Πρέπει αύριο να του φτιάξω τα ρούχα....ΟΥΦΦΦΦΦΦ.....Της μικρής έπλυνα όλα τα χειμωνιάτικα ρουχαλάκια που έχει και αφού τα σιδερώσω πρέπει να τα τακτοποιήσω και επίσης πρέπει να φτιάξω και τα συρταρια του Πάνου γιατί τώρα έχουν μέσα χειμωνιάτικα και καλοκαιρινά μαζί. Τράβα κάθε μέρα και από ένα χειμωνιάτικο έγινε μπάχαλο. Τέλος πάντων. Εσείς πώς τα καταφέρατε και πηγαίνετε τόσο αργά στον παιδικό; Δεν πρέπει να πηγαίνει στάνταρ ώρα;; Μακάρι και ο Πάνος να μπορούσε να πάει πιο αργά....Καλό βράδυυυυυ!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάκια ομορφα καλημερα!! Επιτέλους έχω ιντερνετ!!! Ηθελα απο την Παρασκευη να σας γραψω αλλα μονο απο κινητο εμπαινα. Εχω τον μικρο αρρωστο απο Πεμπτη βραδυ..Χθες επιδεινωθηκε η κατασταση και ξαφνικα εκλεισε κ η φωνη του...λαρυγγιτιδα και βρογχιτιδα. Αρχισαμε αντιβιωση και μασκούλες..Καλη αρχη καναμε και φετος ουφ!! Χθες παντως ηταν τοσο χαλια το καημενο...Ολη μερα μονο τον κρατουσα...εκλαιγε συνεχεια και με κοιτούσε με παραπονο και ελεγε μαμα...Τελικά χθες κοιμηθηκε απο τις 8 εξαντλημένος. Ξυπνούσε μες τη νυχτα και γκρινιαζε λιγο αλλα ειχε και κεφια. Σημερα ειναι καλυτερα απο διαθεση, σταματησε κ ο πυρετος ευτυχως. Φτιαξαμε κιολας και κουρουρια Θεσκης μαζι και ενθουσιαστηκε. Καναμε και καποια με γεμιιση φετα, τελεια βγηκαν!!!

Παρεπιπτοντως με γεια το νεο μας καφενε!! Δεν νομιζω να καταφερω να διαβασω τα ποστ απο το παλιο αλλα απο το καινουριο θα προσπαθησω. Πρεπει να ετοιμασω και τις αξιολογησεις μου για το σχολειο και δεν με αφηνει ο μικρος. Καθε φορα που ανοιγω το λαπτοπ ερχεται κ θελει διαφορα να δει. Οταν κοιμηθει πεφτω κι εγω ξερη!!

Στο σχολειο ολα καλα, πηρα τους ιδιους μαθητες αλλα κ παλι εχω τρεχαματα, παντα στην αρχη ετσι ειναι.

Αυτά απο μας...Θα προσπαθησω να διαβασω και να σχολιασω. ΕΛπιζω να ειστε ολες καλα...πολλα φιλιά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βάσω μου να χαιρεσαι την Ιωάννα σου για προχθες! Παντα γερη να ειναι. Σε ποιο νευρολογο πηγατε?

Αλεξάνδρα μου χρονια πολλά και σε σας! Παντα τυχερο και γερο να ειναι το παιδακι σου.

Κατερινα μου να σας ζησουν οι νεονυμφοι. Παντα αγαπημενοι να ειναι...

Ανθη μου κ εσεις αρρωστοι και με ατυχηματα ε? Περαστικά!

Κατερινα και τα δικά σου αρρωστούλικα? Αμαν αυτος ο καιρος απο νωρις μας εβαλε στα δυσκολα!

Αννα Μαρια μπραβο στον Αντρεακη σου...Πώς πάει η δουλεια?

Χριστινα μου ξεκινηατε κανονικα μαθηματα ε? Ο Δημητρακης αρρωστος 3η φορα? Πω πω τι μας περιμενει!!! Περαστικά σας!

Σας αφηνω με φωναζει ο μικρος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...