Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Katerina εγώ θήλαστρο δεν θα πάρω ακόμα, θα περιμένω να γεννήσω και θα εξαρτηθεί από το αν το έχω ανάγκη. Έχω διαβάσει τα θήλαστρα της αγοράς δεν είναι κατάλληλα για χρήση πριν την εδραίωση της γαλουχίας. Και στο σεμινάριο μας το ανέφερε η μαία ότι πριν τις 40 μέρες καλό είναι να μην χρησιμοποιούμε θήλαστρο. Προσωπικά αν δω ότι χρειάζομαι θα νοικιάσω νοσοκομειακό που θεωρείται το καλύτερο. Αποστειρωτή θα μας δώσουν οπότε δεν έχω κάνει έρευνα. ONEIRAKI όλα μαζί με χρωμοπαγίδες στους 40 βαθμούς θα είναι μια χαρά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κατερίνα και Natalia ξέρω ότι δε χρειάζεται Doppler για τη μέτρηση τραχήλου, αλλά προφανώς μου έκαναν το δεύτερο στο άλλο μαιευτηριο για προφανείς λόγους

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοφαρι παιξε κοριτσι μου κανενα τζοκερ,λοττο,κατι!Αφου παιζεις που παιζεις με τις πιθανοτητες με τους μα@#&€ς που εχεις μπλεξει...

Περα απτην πλακα,καλα αποτελεσματα την τριτη φορα και φροντισε να ξεκουραζεσαι πολυ και οσο μπορεις οχι αγχος.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κοριτσια.πηρα τον γυναικολογο κ μου ειπε οτι κατα πασα πιθανοτητα ειναι το εντερο.μου πε να παρω δυο μποσκοπαν κ βλεπουμε.μεθαυριο εχουμε ραντεβου.θελω να ξαναδω την μπεμπα μου.

Εμας εχει κομοδινο-αλλαξιερα ενσωματομενο με την κουνια κ βγαινει για μετα σε κρεβατι.

Μονο μαξιλαρακι θελουμε κ εμεις για απο πανω.

Οι συρταριερες κοριτσια ειναι αρκετα ακριβες για την χρησιμοτητα τους.

Εγω αν χρειαζομουν θα πηγαινα πχ Ικεα κ θα παιρνα μια ασπρη συρταριερα κ θα της εβαζα κ παιδικα χερουλακια στα συρταρια τυπου λουλουδακια ροζ για κοριτσακι.

Το εκανε μια φιλη μου κ ειναι μια χαρα.δεν διαφερει σε κατι.

Αν δεν το θες σκετο ασπρο ειτε το βαφεις,ειτε βαζεις αυτοκολλητα.

Αυτη ειναι η γνωμη μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια!τι κανετε?οποτε μαλλον καταληγουμε μεγαλο γυαλινο μπιμπερο με σιλικονη κ κατα των κολικων!!θηλαστρο εγω θα παρω σκεφτομαι το χειροκινητο ομως το ηλεκτρικο πολυ ακριβο μου φαινεται.αποστειρωτη ειπαν θα μας δωσουν αλλιως της chicco εβλεπα.συρταριερα εγω πηρα απο λητω την πιο οικονομικη στα 170  κ ειχε πανω μαξιλαρι αλλαξιερα αλλα μου φαινεται ψιλη κ στενη για να αλλαζω εκει το μωρο.απο ικεα σκεφτομουν κ γω αλλα εκτος απο συναρμολογηση που ηθελαν επρεπε να παμε θεσνικη να το παρουμε  στις σερρεσ δεν εχουμε αλλιως κ γω αποκει θαπαιρνα.sofari οντως μεγαλη αποκλιση καλα θα κανεις κ θα το ξαναδεις.κ γω ειχα ταλαιπωρηθει απο λαθος αποτελεσματα μικροβιολογικου κ σε καταλαβαινω.για τα ρουχαλακια μου ειπανε στους 30 τωρα δεν νομιζω να βγαζουν αλλα κ παλι δεν ξερεις καμια φορα.εγω τωρα εχω ραντεβου την τριτη αλλα ντοπλερ δεν εχω κανει ακομα.. πονακια εχω κ γω αλλα γενικα εχω απο την αρχη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα δικά μου νέα είναι ότι χθες επισκεφτήκαμε άλλο γιατρό σε άλλο μαιευτήριο οπου επαναλάβαμε το Doppler και αυτή τη φορά βρήκαν τον τράχηλο 3,2 ( ενώ την προηγούμενη βδομάδα στο προηγούμενο μαιευτήριο 1,7)!!!! Προφανώς έγινε λάθος μέτρηση που όμως μας είχε στοιχίσει ψυχολογικά μέχρι να μας πουν ότι όλα ειναι φυσιολογικά...Οταν ζήτησα εξηγήσεις από τη γιατρό μου δεν το παραδέχθηκε λέγοντας πως εμπιστεύεται αυτή που έκανε το υπερηχογραφημα ενώ στο άλλο μαιευτηριο δεν τον ήξερε. Είπε μακάρι να ειναι η καινουρια μέτρηση πραγματική, αλλα πιστεύει ότι η αλήθεια ειναι κάπου στη μέση...Δηλαδή μήπως να βγάλουμε το μέσο όρο τραχήλου;

Δηλ πραγματικα δεν μπορουμε να εχουμε εμπιστοσυνη πουθενα πια?

Δεν γινονται αυτα τα πραγματα.δεν ξερεις πλεον αν κανουν λαθη για να μας τα παιρνουν η επειδη κοιμουνται ορθιοι καποιοι.

Με καποια θεματα σοβαρα οπως ειναι η εγκυμοσυνη ειναι απαραδεκτο να γινονται λαθη.ακομα κ για μια διαφορα στις μετρησεις μπορει να μην προλαβεις να αντιδρασεις.

Αυτο που εχω συμπερανει ακομα κ απ'τον δικο μου γυναικολογο ωρες ωρες η κ απο αλλες περιπτωσεις γενικα,

ολοι σκεφτονται την τσεπη τους πρωτα απ'ολα κ μετα την ασθενη.ημουν καποια χρονια σε παρομοια δουλεια κ ξερω καποια πραγματα.δεν φανταζεστε τη κοροιδια πεφτει.

Αν εχεις πλεον εστω κ λιγες αμφιβολιες για τον γυναικολογο σου,προσπαθησε μηπως βρεις κατι καλυτερο εστω κ τωρα.ξερω περιπτωση που αλλαξε τρεις μερες πριν γεννησει.

Ουχ αυτα.σας κουρασα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια!! Οσο αφορα τα ρούχα εγω τα έπλυνα χωριστα τα λευκά απο τα σκούρα στους 30 βαθμούς. Την παντα στο χερι την επλυνε η μαμα μου με χλιαρό νερακι. Συρταριερα προς το παρόν εγώ δεν θα παρω.. εχω πολυ μεγαλες ντουλάπες κ βολεψα εκει τα ρούχα του μπέμπη χωριστα απο τα δικα μου! Αυριο έχω ραντεβου με τη γυναικολόγο κ ανυπομονώ να δω τον μπέμπη μας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσαρες!!!!!

ΟΝΕΙΡΑΚΙ εγω την παντα την εκανα με τον ατμοκαθαριστη..φοβηθηκα μην γινει χαλια στο πλυντηριο! και το στρωμα επισης το εκανα με τον ατμοκαθαριστη!

Οσο για τα μπιμπερο θα σας ελεγα να παρετε τα μεγαλα γυαλινα και αυτα που ειναι για κωλικους (εγω εχω παρει DR Brawn,2 για αρχη φτανουν,αλλωστε μπορει να μην χρειαστουν! (σaς το λεω απο την πειρα της αδερφης μου..) οπως επισης μετα θα κοιταξετε για θηλαστρο σε περιπτωση που δεν μπορειτε να βγαλετε το γαλα,μια φιλη μου επειδη η θηλη της εγινε τεραστια μετα την γεννα δεν μπορουσε το μωρακι να θηλασει και ετσι το εβγαζε με θηλαστρο και πηρε ηλεκτρικο.Εγω αποστειρωτη πηρα της Chicco.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άντε να έρθουν τα παγματακια με το καλό!Θέλω τόσο πολυ να τα ετοιμασω να είναι ολα έτοιμα για τον μπέμπη μου :-D Δεν περνάει ο καιρός με τίποτα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ονειρακι οταν τα ετοιμασεις κ τα τακτοποιησεις θα δεις τι ωραια που θα είναι!!! Εγω ενιωσα μια μεγαλη ανακουφιση! Βέβαια την μαμα μου την κούρασα αρκετά απο την Κυριακή που ήρθε! Σε λιγο θα παμε να δούμε τον μπέμπη μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ηθελα κι εγω εναν ατμοκαθαριστη.Βρηκα εναν 20ευρω στο skroutz.Λεω να τον παρω.Για αμαξι,καναπε και στρωματα ελεγα.

Κι εγω ετοιμαζω σιγα σιγα με τον αντρα μου οτι μπορουμε.Η μητερα μου καμια σχεση,απο μακρια... Σας ζηλευω για τη βοηθεια αλλα τουλαχιστον εχουμε την ησυχια μας και δεν θα σηκωσω κουβεντα απο κανεναν για συμβουλες.

Να σας πω οτι απο Ικα παιρνουμε επιδομα τοκετου αν εχουμε 200 ενσημα απτο 2012 ως τωρα.Εμενα που δεν δουλευω μου ζητησαν ληξη συμβασης και χαρτι γιατρου με πητ.Θα τα παω να δουμε τι θα παρουμε.Παλι καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Aurora μου και εμείς μόνοι μας θα τα κανουμε,μου λέει μια θεια μου να ερθει να με βοηθήσει αλλά δεν θελω ,δεν ξέρω γτ αλλά τα πραγματα του μπέμπη μου θέλω να τα ετοιμασω μονη μου :-D Όσο για τις συμβουλες κτλ πιστεύω δεν τις γλυτωνουμε :-p :-P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓεΙα σας κορίτσια μου!! Τι κάνετε;;;;;;

Εγώ σήμερα είχα γιατρό κι είδα τον μπεμπούλη! Έγινε 2 κιλα, 100 γρ μικρότερος είπε ο γιατρός αλλά δεν πειράζει λέει. Η πίεση μου ήταν καλή και μου είπε να πετάξω το ηλεκτρονικό πιεσόμετρο γιατί από ένα σημείο και μετά δείχνουν λάθη. Μετα θα πάμε να πάρουμε ένα κλασικό! Αύριο πρωί θα πάω να κάνω ένα σωρό εξετάσεις αίματος που μου έγραψε και ούρων για να είμαστε σίγουρη ότι όλα πάνε καλά! Έβγαλα και κάτι σπυράκια που με φαγουρίζουν και μου είπε να σταματήσω το σιδηρο για λίγες μέρες. 

Αυτά τα νέα μου!!

Α κι εμείς στο δωμάτιο μας θα είναι ο μπέμπης για 2-3 μήνες και μετά θα πάει στο δικό του! Απλά το ετοιμάζουμε για να χαιρόμαστε! Προχθές έραψα την κουρτινούλα και σήμερα περιμένω την ντουλάπα! Συρταριέρα δε θα πάρω και θα βάλω ένα στρωματάκι αλλαξιέρας πάνω σε ένα τραπεζάκι που έχω που βολεύει. Για μπιμπερό θα πάρω της avent κατά των κολικών με θηλές σιλικόνης και αποστειρωτή πήρα της chicco.. (αχρείαστα να είναι βέβαια γιατί θέλω πολύ να θηλάσω). Κι εγώ χωρίς βοήθεια τα ετοιμάζω όλα κορίτσια, με την ησυχία μου! 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ονειράκι το φλις ίσως στη ρύθμιση του σίδερου που είναι για συνθετικά! Αλλά το αδιάβροχο ναιλον σίγουρα όχι! Μόνο από μπροστά εκείνα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια! Τελικά με βλέπω να καταλήγω σε μια συρταριέρα από το Ικεα γιατί βλέπω ότι οι τιμές έχουν ξεφύγει, θα το ψάξω λίγο ακόμα. Πιο πολύ για τον αποθηκευτικό χώρο την χρειάζομαι. Πολύ ωραία ιδέα του ατμοκαθαριστή Dorothy, έτσι θα καθαρίσω και εγώ το πάντα, το στρωματάκι από το λίκνο και το αυτοκίνητο. Και εγώ λέω να πάρω 2 μπιμπερό (αχρείαστο να είναι στην αρχή βέβαια). Oneiraki σε λίγες μέρες το δωματιάκι του μπέμπη σου θα είναι εκεί και θα τον περιμένει. Και μετά μια ανάσα για τον ερχομό των μωρών μας, μια μια θα παίρνει σειρά! :-)Stalitsa περιμένουμε νέα από το αντράκι σου! Και εμένα πιο μικρούλης είναι Thagia μου, καλά είναι και δεν πειράζει να είναι μικροκαμωμένα. :-)Εμένα κορίτσια μέχρι τώρα δεν μου έχει πάρει την πίεση ο γιατρός μου, την μετράω μόνη μου και έχω χαμηλή πίεση (πάντα είχα) 10 μεγάλη και 6 μικρή σταθερά. Εσάς την μετράει?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχω και παρεουλα λοιπον κι εσεις χωρις βοηθεια;;Εχετε δικιο,ομορφα ειναι και στα πριβε :-)

Τα φλις δεν θα τολμησω να τα σιδερωσω και τα σελτεδακια απτην πετσετε πλευρα και οχι στο φουλ.

Thagia μπραβο για το μπεμπη,μια χαρα ειναι το βαρος,δε θα δυσκολευτεις και στον τοκετο.

Τοσο αγχος εχω για το θηλασμο που βλεπω στον υπνο μου καθε τοσο οτι ολα πηγαν καλα και καθησυχαζομαι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Thagia οι υπέρηχοι έχουν και μια απόκλιση στο βαρος οποτε μην ανχωνεσαι.Αίματος και ούρων έχω και εγώ να κάνω σε καμια 10αρια μερες.Ναι εννοείται μονο απο μπροστά τα σελτεδακια αλλά λέω μην χαλάσουν με το σίδερο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α ξεχασα... Πιεση στο γιατρο 10 με 5 παντα.Πιεση σπιτι στο ηλεκτρονικο 12 με 6 παντα.Εχουν αποκλιση τα ηλεκτρονικα.Θυμαστε που ειχα παθει φρικη πριν μηνες οτι παω για προεκλαμψια;Κολοκυθια!Αυτο εφταιγε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ωορρηξία ξέρεις πότε έκανες όμως ακριβώς πότε εμφυτεύτηκε δεν το γνωριζεις. Εδώ σε εξωσωματική δεν το ξέρουμε. Εδώ με υπερήχους και στο πρώτο μου παιδί μετά την β επιπέδου καταλάβαμε ότι ήταν μεγαλύτερος 1 εβδ.  Κάνε λιγάκι υπομονή . Ξέρω πως νιώθεις αλλά σκέψου τίποτα δεν μπορείς να αλλάξεις παρά μόνο να οπλιστείτε με υπομονή
    • Αχ σαν νερό παίρνει ο καιρός.. ο χρόνος . Αχ και αυτός ο χρόνος. Όταν θηλαζω συνήθως έχω πιο ελευθερία 🤫🤫 όχι με τίποτα 3 , ξεκίνησα αντισυλληπτικά χάπια. Ο μικρός αποδεικνύεται θηρίο και εγώ μεγάλωσα για 3 😅 ο δε πρώτος έχει την ζήλια του λογικο αλλά τρελαίνεται για τον αδελφό του.  Εσύ πώς είσαι κοριτσάκι μου. Ξεχνάς τα δικά σου στηρίγματα.. εκεί βράχος δίπλα μου 
    • Ναι βρε συ... εννοειται δν επιλεγουμε εμεις...😊 απλα φευγαμε χθες απο τους κουμπαρους μας κ λεγαμε γ τα κουκουνια μας (εχουμε ξετρελαθει κ λογικο ειναι...) κ του ανεφερα οτι σκεφτομαι κι αυτο π παλευει να εξελιχθει κ του πηρε παραπανω χρονο. Κ γνκ ο αντρας μου αν δει εναν ανθρωπο πιο "αδυναμο" η "ντροπαλο" παντα τον στηριζει, ειναι ετσι σαν ανθρωπος, κ πανω εκει το ειπε..  Οσο γ την ετ, ναι μπορει να αναθαρρυσαμε κ να αφεθηκαμε, αλλα σιγουρα δν εχουμε "δεσει" κατι... ισα ισα, μεχρι τωρα νομιζαμε οτι εχουμε θεμα στη συλληψη (γτ περυσι ειχα παλινδρομη με κενο σακο π σημαινει οτι το εμβρυακι "διαλυθηκε" σε πολυ πρωιμο σταδιο) κ λογω του οτι δν ξερουμε τι φταιει τοσα χρονια π προσπαθουμε, φοβαμαι ολα τα σταδια... Ακομα κ θετικη χοριακη ν δω θα τρεμω.. γτ κ περυσι η χοριακη μου υπερδιπλασιαζοταν σε 48 ωρες κ δν ειδαμε ποτε λεκιθικο ασκο κ εμβρυικα στοιχεια στον 1ο υπερηχο....😢 (6+1 ημουν) Σε ευχαριστω πολυ. ❤️🥰 Μιλαμε τοσο καιρο κ ξερω οτι μου τα λες γ να ειμαι προετοιμασμενη για ολα!! Αλλωστε το εχουμε πει πολλες φορες οτι μετριες βλαστοκυστες εχουν δωσει υγιη μωρακια κ αριστες δυστυχως δν εχουν προχωρησει σε κυηση... Ειναι κι αυτο μια ενδειξη! Ας ελπισουμε οτι θα ειναι υπερ μας! 🙏
    • Ευχαριστω Γιαννα μου!!! ❤️ Να το χαιρεσαι το αντρακι σου!!! Να ειναι γερο κ καλοτυχο!!🙏💙🥰
    • Σώπα ρε!!!! Τι λες τώρα!!! Πάει ένας χρόνος.. Φτου φτου φτου φτου το παιδάκι!!! Μπράβο!! Πως πέρασε έτσι ο καιρός;;! Έλα βρε αγάπη, μπράβο!! Να τον χαίρεσαι!! Να τους χαίρεστε και τους δύο βασικά, υγιεστατους πάνω από όλα στη ζωή τους πάντα!!!  Δεν θες ένα ακόμα καλέ;; Μπορεί να έρθει και η κόρη επιτέλους;! 😝🤣🤣🤣 Όχι, πέρα από τη πλάκα, το ξέρω και μπράβο που συνεχίζεις να στηρίζεις τα κορίτσια! Απορώ που βρίσκεις το χρόνο βέβαια..!!! 😄😄  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...