Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δεν ξερω κοριτσια αλλα εχω την αισθηση οτι ο δικος μου γυναικολογος δεν ειναι πολυ του φυσιολογικου.

Φυσικα κ δεν θα το παραδεχτει αλλα οταν τον ρωτησε ο αντρας μου αν υπαρξει θεμα με την θρομβοφιλια για φυσιολογικο,δεν με καθησυχασε καθολου κ ειπε οτι το φοβαται κ τετοια.

Ενω μια συγγενης μου γεννησε δυο παιδια φυσιολογικα με θρομβοφιλια απλα πηγε με προκληση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγώ σκεφτόμουν να πάρω απο τώρα κρέμα λανολινης και με αυτή να ενυδατωνω όλο το στήθος και όχι μονο τις θηλές.Μαρακι μου ξανά συζήτησε το μαζί του πες του κ τα περιστατικα που ξέρεις να δεις τι θα σου πει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MARIA επειδη ρωτησες πριν αν υπαρχει Grade I,II,III ηθελα να σε ρωτησω αν εχει κανει υπερηχο Dopler?

Εγω παντως σουτιεν δεν μπορουσα με τιποτα με ενοχλουσε πολυ,μονο τα μπουστακια με βοηθησαν μεχρι τωρα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αν μπορειτε με τα μπουστακια ειστε τυχερες!! εγω ειχα αρκετα μεγαλο στηθος και με την εγκυμοσυνη παραγινε.. οποτε σουτιεν ολη μερα!!! τωρα τελευταια βρηκα κατι φανελακια θηλασμου και μπορω να ειμαι μονο με αυτα μεσα στο σπιτι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τον ρωτησα αν θα κανουμε ντοπλερ κ μου ειπε οτι θα το κρινει ο ιδιος αν χρειαζεται στο μηνιαιο υπερηχο.

Ισως να μπορει να βλεπει εκεινος καποια σημαντικα πραγματα χωρις να τρεχεις για ντοπλερ εξω.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια τι κανετε?δυστυχως εγω σημερα δουλευα κ δεν μπορεσα να<παρακολουθησω το σεμηναριο θηλασμου αλλα παιρνω πληροφοριες απο σας κ ειναι πολυ αισιοδοξο το οτι δεν εχει τοσο σχεση τοσο αν ειναι μικρο το στηθος η προς τα μεσα οι θηλες.θελω να θηλασω κ ελπιζω ναμαι οκ.μια φιλη μου συστησε τη purelan για τις θηλες.εγω εχω την εξης απορια με θηλαστρο κ μπιμπερο δεν θαναι οκ λογο δουλειας αργοτερα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επειδη τα εχω απ'το μεσημερι ετοιμα, αν αργοτερα δεν μπορεις να θηλασεις λογω δουλειας (λογικα το μωρο θα ειναι ανω των 5 μηνων) κ θα τρωει κ στερεες τροφες,μπορεις να αντλεις με θηλαστρο γαλα οχι σε λιγοτερο απο 3 ωρες καθε φορα κ για 20 λεπτα στο καθε στηθος κ να αποθηκευεις στην καταψυξη σε ειδικα αποστειρωμενα σακουλακια.

Αυτο μπορεις να ξεκινησεις να το κανεις αρκετες μερες πριν ξεκινησεις δουλεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ποιους 5 μηνες εμενα απο τωρα με ρωταν ποσο καιρο θα κατσω μετα τη γεννα!!ε το πολυ πολυ να πεταγομαι σπιτι καμια ωρα να το θηλαζω :) oneiraki θα το κοιταξω κ για το βιβλιο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια! Διαβαζα τα μηνύματα κ γελουσα..ο καθένας θα μας λεει οτι του κατέβει! Σημασία έχει να μην ακουμε κανεναν κ να ακουμε μονο το σωμα μας και να κάνουμε αυτο που θέλουμε! Εν το μεταξύ ακουσα οτι θα κοψουν το εξαμηνο του ΟΑΕΔ που αυτο σημαινει οτι οταν το μωρακι γίνει 2 μηνων θα πρέπει να επιστρεψω στη δουλειά! Ούτε που τους νοιάζει ποιος θα μεγαλωσει το μωρο! Τα εχω παρει!! Δεν ξέρω τι να πω!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μπηκα στο site του ΟΑΕΔ και δεν αναφερει παντως κατι τετοιο! Ελπιζω να μην ισχυει.τουλαχιστον ας περιμενει λιγο μεχρι να μπορεσουμε να το παρουμε..δεν θα αντεξω να αφησω 2 μηνων το μωρο μου,πρωτα ο Θεος! Το επιδομα κυησης το πηρες? (δυο μηνες πριν την ΠΗΤ?)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνετε? Όλα αυτά που λέτε για το μέγεθος του πλακούντα δεν τα γνωρίζω και πρώτη φορά τα ακούω από εσάς! Για το θηλασμό στο σεμινάριο που πήγα το ίδιο μας είχαν πει ότι δεν παίζει ρόλο το μέγεθος του στήθους και αν η θηλή είναι επίπεδη ή προς τα μέσα τότε υπάρχει ειδική ψεύτικη στο φαρμακείο για τις πρώτες φορές. Το μωρό ρουφόντας την τραβάει τη δική μας προς τα έξω και μετά δεν την ξαναχρησιμοποιείς γιατί η δική σου έχει βγει έξω. Από συμβουλές ο καθένας λέει ότι θέλει! Καλό είναι να ρωτάμε το γιατρό και να μην ακούμε τον καθένα! Αν το κάνουν αυτό με το θέμα της άδειας ντροπή τους! Ψάξτε το όμως καλύτερα γιατί διάφορα ακούγονται και ίσως να μην ισχύει! Εγώ πραγματικά έχω αγχωθεί ίσως και νωρίς βέβαια αλλά το μυαλό μου έχει κολλήσει που δεν έχει πάρει θέση προς τα κάτω η μικρή! Ελπίζω να μην μείνει έτσι! Θα ήθελα να γεννήσω φυσιολογικά! Εγώ κορίτσια θα γεννήσω ή στο ΙΑΣΩ ή στο ΛΗΤΩ. Ο γιατρός μου είναι και στα δύο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Γέλασα πολύ με τα μηνύματα σας!! Καλά από συμβουλές θα γεμίσουν τα αυτιά μας! 

Εγώ ανέβασα λίγο πίεση προχθές και τρόμαξα αλλά έπεσε γρήγορα.. Την παρακολουθώ συνέχεια και μείωσα κι άλλο το αλάτι αλλά υπάρχει παντού κρυμμένο το άτιμο σε όλες τις τροφές.... Σταλίτσα μακάρι να μην το κόψουν, εμείς δεν το δικαιούμαστε βέβαια έτσι κι αλλιώς (καθότι είμαστε μάνες ενός κατώτερου Θεού οι αναπληρωτριες) αλλά είναι σημαντικό για σας που το δικαιούστε! 

Dorothy πω πω ολόκληρο ανθρωπάκι έχεις μέσα σου, με το καλό να το δεχτείς, είσαι τόσο κοντά!!!

Όσο για το θηλασμό κορίτσια με καθησυχάσατε γιατί εγώ έχω και μικρό στήθος και μια θηλή τόση δα κι έλεγα πως θα φάει αυτό το παιδί όταν θα γεννηθεί...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!!! Σήμερα παντρεύομαι!!! Κι εκει που θα έπρεπε να είμαι μέσα στην καλή χαρά με στεναχώρησαν χθες στο Doppler γιατί μου είπαν ότι πρέπει να ξεκουράζομαι και μπορεί να χρειαστεί να μείνω στο κρεβάτι για να αποφύγω την περίπτωση πρόωρου τοκετού...Επίσης απαγορεύεται απο εδω και πέρα κάθε σεξουαλική επαφή. (Ούτε πρώτη νύχτα του γάμου δεν μπορώ να έχω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

SOFARI η ώρα η καλή και πάλι! Θα πρέπει σίγουρα να ξεκουράζεσαι και να κρεβατωθείς για λίγο καιρό όμως αξίζει τον κόπο ο μπεμπάκος σας! Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά και δεν θα έχεις πρόωρο τοκετό! Η γιατρός σου σου πρότεινε και κάτι άλλο εκτός της ξεκούρασης? Έχω ακούσει για περίδεση τραχήλου αν και δεν είμαι γνώστρια και δεν θέλω να επεμβαίνω σε ιατρικά θέματα και ίσως αυτή να μην είναι η λύση στο δικό σου θέμα! Όπως και να έχει σου εύχομαι το μπεμπάκι να μείνει στην κοιλίτσα σου όσο χρειάζεται για να βγει γερό και δυνατό!!! THAGIA μην ανησυχείς για την πίεση ίσως και να έτυχε αλλά πρόσεχε την διατροφή σου λιγάκι και μην αγχώνεσαι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια

sofari μου τι ηταν αυτο που σου ετυχε τωρα? αυτα τα 35 και 17 τι ειναι??... με το καλο ο γαμος σας.. ειδες το μωρακι, κανει αισθητη την παρουσια του στον γαμο! μην στεναχωριεσαι.. κανε οτι λεει ο γιατρος και ολα θα πανε καλα.. ειναι ετοιμο να βγει να σας δει!!! οσο για την πρωτη νυχτα... μαλλον καμια μας δεν την πολυπεριμενε... το παν ειναι να πανε ολα καλα και να ειναι υγιες το μωρακι σου!

thagia ετσι ειναι το ατιμο το αλατι!!! εγω παλι εχω χαμηλη πιεση και η γιατρος μου με βαζει να τρωω πολυ τυρι!

μακαρι να μην το κοψουν το 6 μηνο του ΟΑΕΔ αλλιως θα πρεπει να συζητησω με τον αντρουλη αν βγαινουμε να παρω καμια ανευ αποδοχων απο τη  δουλεια.. βλεπω την κουμπαρα μου που ειναι αναπληρωτρια καλη ωρα σαn την thagia  ποσο ταλαιπωρειται!!!

για τα προιοντα της chicco (αφρολουτρα -σαμπουαν ) εχει καμια σας αποψη? τα ειδα στο σουπερ μαρκετ και ειναι φτηνα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ fun! Το 35 και το 17 είναι το μήκος του τραχηλου...Όσο μεγαλύτερο είναι τόσο καλύτερα κρατάει το μωρό για να μη σπρώξει να βγεί...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια! Sofari μου με το καλο ο γάμος σας σήμερα! Να μην αγχωνεσαι για το μωρακι σου κ να κάνεις οτι σου πει ο γιατρός! Κατερίνα να μην σκεφτεσαι αρνητικα..θα γυρίσει η μπεμπουλα! Thagia να προσέχεις με την πιεση κ πιες οσο πιο πολυ νερο μπορεις! Fun για τα αφρολουτρα chicco η γιατρος μου ειπε οτι ειναι καλα αλλα να τα χρησιμοποιώ μετα τους 6 μηνες. Τωρα μου ειπε να παρω frezyderm. Dorothy μπες στο site dikaiologitika.gr να το διαβασεις! Το κοβουνε απο τον Ιούλιο! Στεναχωριεμαι πολυ! Το επίδομα κυοφοριας περιμένω να μου το καταθεσουν στον λογαριασμό μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Καλησπέρα! Εγώ ξέρω ότι το αίμα στα κακά υποδηλώνει αλλεργία. Πιθανόν κάτι να της έχει φέρει αλλεργία για αυτό και η αποστροφή! Γενικά θα το έχεις αυτό. Κάτι να το τρώει πολύ και ξαφνικά να το κόψει! Άσε να περάσουν 1-2 μέρες και ξανά δοκίμασε! Επίσης απ' όσο ξέρω ακτινίδιο και φράουλα είναι από τα "τελευταία" που κάνουμε εισαγωγή γιατί φέρνουν πολλές αλλεργίες! 3ημερη εισαγωγή κάνεις;
    • Δεν ξέρω αλλά διαβάζοντας σε, ένιωσα οτι αυτό το ενδιαφέρον και ο τρόπος που χειρίστηκε ο γιατρός την όλη κατάσταση ήταν κατάλληλος για να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις ακόμα περισσότερο και να προχωρήσεις στην επόμενη προσπάθεια όταν έρθει η ώρα. Όπως και να έχει εύχομαι καλά αποτελέσματα και από δω και πέρα μόνο ευχάριστα νέα με το καλύτερο 🌈 να έρχεται πολύ σύντομα ❣️
    • Καλημέραααα, με το καλό και μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Αναμένουμε για την επόμενη σας επίσκεψη όπου θα ακούσετε και την ❤️ του μωρού σας ❣️
    • Καλημέρα σε όλες. Η μικρή μου είναι σχεδόν 6 μηνών, θηλάζει αποκλειστικά και την προηγούμενη εβδομάδα ξεκινήσαμε τα φρουτάκια. Αρκετό καιρό πριν ξεκινήσουμε, κάθε φορά που μας έβλεπε να τρώμε, άπλωνε τα χεράκια και ανοιγοκλεινε το στόμα σαν να μασάει. Έδειχνε δηλαδή έτοιμη. Οι πρώτες μέρες πήγαν πολύ καλά, έτρωγε με τεράστια όρεξη και χαρά. Μέχρι τότε έκανε κακακια καθημερινά, ίσως και 2-3 φορές τη μέρα, με τη γνωστή υφή των μωρών που θηλάζουν. Αρχίσαμε με μπανάνα, έπειτα μήλο. Κατευθείαν σταμάτησε να ενεργείται, πέρασαν 4 μέρες όπου και σταμάτησε να τρώει. Δοκιμάσαμε ακτινίδιο και κόψαμε την μπανάνα για να λειτουργήσει το έντερο αλλά ούτε αυτό το ήθελε.  Ώσπου ξεκίνησε με παααρα πολύ κλάμα (έπειτα από 4 μέρες) να ενεργείται πολύ σκληρά κακά που είχαν βλεννη με αιμα. Πήρα πανικόβλητη την παιδίατρο και είπε να της βάλω βρεφικό υπόθετο. Εγώ το έβαζα, εκείνη το έσπρωχνε μαζί με σκληρά κακά και άπειρο κλάμα. Αυτό έγινε 3  φορές συνεχόμενα εκείνη τη μέρα. Είχε γίνει μούσκεμα στον ιδρώτα η καημένη, σφιγγοταν και έκλαιγε. Σπαραξε η καρδιά μου. Τελικά αποκοιμήθηκε στην αγκαλιά μου μέσα στα κλαματα.  Σήμερα, 2 μέρες μετά όπου πάλι δεν είχε ενεργηθει, έπειτα από συζήτηση με την παιδίατρο, της έβαλα ξανά υπόθετο. Μάλλον αντανακλαστικά, ξεκίνησε πάλι να σφίγγεται και να κλαίει, και έβγαλε πολύ λίγα κακα (όχι τόσο σκληρά) και μαζί και το υπόθετο. Για φρούτα ούτε λόγος. Βλέπει το κουτάλι και κλαίει. Η παιδίατρος λέει είναι συνηθισμένο, και ότι θα συνηθίσει το εντερακι της, αλλά ρε κορίτσια δεν αντέχω αυτό το κλάμα, της κόβεται η ανάσα και μου έρχεται να κλάψω και εγώ μαζί της. Φαίνεται να πονάει πάρα πολυ...Για το φαγητό είπε να μην την πιέζω, αλλά μου κάνει εντύπωση που ξεκίνησε με τόση χαρά να τρώει και ξαφνικά δεν θέλει ούτε μπουκιά. Είχαν και τα δικά σας μωράκια θέμα με το έντερο κατά την εισαγωγή των στερεών; Πώς το αντιμετωπίσατε;    Υ.Γ. λίγη μπανάνα που της έδωσα σε κομμάτι από το δικό μου χέρι, το έβαλε στο στόμα και το ρουφούσε. Blw φοβάμαι όπως πολύ να κάνω..Σε δύο μέρες ξεκινάμε δεύτερο γεύμα χορτοσουπα και όπως το πάει, αμφιβάλλω αν θα θελήσει να δοκιμάσει. Εάν έχετε συμβουλές για αυτό θα το εκτιμούσα πολύ. 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...