Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!!! Επειδή στις 5 έχουμε το ραντεβού με το γιατρό δεν προλαβαίνω και γράψω στην καθεμία ξεχωριστά γιαυτό θα γράψω γενικώς! Όσων αφορά το βάρος του μωρού μην ακούτε τι λέει ο καθένας! Το κάθε μωράκι είναι μοναδικό! Αν ο γιατρός λέει όλα καλά δεν χρειάζεται να ανησυχούμε! Η αμοιβή του δικού μου γιατρού είναι περίπου 2000 και 1200 το μαιευτήριο. Μην ξεχνάτε τα 250 που είναι έξτρα εξετάσεις του μωρού προαιρετικές που όλοι όμως τις κάνουμε και 300 κάποιες άλλες υποχρεωτικές εξετάσεις πάλι του μωρού που όμως στα επιστρέφουν και τα 300 όταν βάλεις το μωρό στο βιβλιάριο σου σαν προστατευόμενο μέλος. Στον γιατρό μου πληρώνω 30 το μήνα (όσες φορές και αν πάω) για τους υπερήχους. Και έξτρα τις μεγάλες εξετάσεις. Εγώ έχω πάρει 8 και οδεύω στα 9 κιλά. Το στήθος μου δεν το νιώθω πρησμένο ακόμα. Ήδη πηγαίνω 2 φορές το μήνα στο γιατρό και απτον άλλο μήνα κάθε εβδομάδα. Καρότσι πήραμε το easy drive 3-1 της peg perego σε πολύ καλή τιμή 500 περίπου από 850 αρχική τιμή απτο toys shop.gr επειδή ήταν το τελευταίο κομμάτι σε καφέ απόχρωση. Καλωσήρθατε οι καινούργιες στην παρέα μας και με ένα πόνο σας εύχομαι! Θα σας έρθω αργότερα με νέα απτον γιατρό!!! Φιλάκια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και εγώ καρότσι απο το motherbaby πήρα,ενα kiddo,Μαρία αν πηγες απο εκεί θα το ειδες.Τώρα το περιμένουμε στις 14-4 και εμεις χωρίς προκαταβολή το παραγγειλαμε.Dorothy και Κατερίνακι να μας φέρεται καλά νέα από τα μπεμπακια.Κατερινακι τις εξετασεις αυτές του μωρού που δεν σου καλύπτει το ταμείο μπορείς να μην τις κανεις στο μαιευτήριο και να τις κανεις εξω πολυ πιο φτηνά!Εμας μας είπε γύρω στα 2000-2500 θα μας παει σύνολο η γεννα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια!!! Σήμερα με πήρανε τηλέφωνο από τη βιοτεχνία στο Περιστέρι για να μου πούνε ότι έρχονται τα πράγματα του μπέμπη την Παρασκευή!!!!! Εγώ από εκεί παρήγγειλα καρότσι 3-1 inglesina trilogy σε τζιν χρώμα, κούνια, την πάντα κ το στρώμα για την κούνια... Εγώ στη γιατρό πληρώνω 50 την επίσκεψη αλλά εδώ κ 3 εβδομάδες δεν πληρώνω επειδή με παρακολουθεί κάθε 15 μέρες. Η αμοιβή της είναι 2500 μαζί με αναισθησιολόγο κ την μαία που θα έχω προσωπικά και το δωμάτιο είναι 1200. Όσο για τις εξετάσεις κοστίζουν 230 ευρώ στο Λητώ. Δεν μου είπε για άλλες εξετάσεις!! Από την άλλη εβδομάδα θα πάω να ψωνίσω για μένα να είμαι έτοιμη. Κ να πάρω κάτι τελευταία που μείνανε για το μωράκι.. Από σαμπουάν κ αφρόλουτρο θα πάρω frezyderm. Ψάχνω να βρω προσφορές από το Internet επειδή στα φαρμακεία είναι τσουχτερές οι τιμές!! Dorothy να μας φέρεις καλά νέα αύριο!!! Κατερίνα μόλις γυρίσεις να μας πεις για την μπουμπού!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια μου!! Ήρθα κι εγώ! 

Καταρχήν να καλωσορίσω τα καινούρια κορίτσια της παρέας μας!! Μαρία και Dorothy με το καλό τα μωράκια σας!! Dorothy θα μας πεις της εμπειρίες σου από την γεννα μιας και κοντεύεις!

Εγώ κορίτσια είμαι καλά, βγήκα σε άδεια κύησης και πήγα σήμερα στο ικα για να κάνω τα χαρτιά μου για το επίδομα αλλά μου είπαν ότι δεν συμπληρώνω τα ένσημα για λίγα και τώρα τρέχουμε και δεν φτάνουμε.... Αν δεν βρεθεί τρόπος να τα συμπληρώσω (π.χ να μου γράψει ΠΗΤ νωρίτερα για να μετρήσουν από πιο πίσω τα ένσημα) χάνω περίπου 3000.. Στεναχωρέθηκα αλλά μετά ντράπηκα που στεναχωρέθηκα γιατί πρώτα απ όλα πρέπει να σκέφτομαι το μωράκι μου.. Επικοινωνήσαμε με την πρωτοβαθμια και εκείνοι θα μιλήσουν με το υπουργείο παιδείας να δουν τι μπορει να γίνει.. 

Εγώ καροτσάκι πήρα peg perego easy drive στο χρώμα του ωκεανού!! :) Αφρόλουτρο-σαμπουάν 2 σε 1 πήρα της mustela 15 ευρω τα 500 ml με συσκευασία σπέντερ! Αύριο θα βάψουμε το δωματιάκι του μπέμπη!! :) Ανυπομονώ!! Τα φιλιά μου σε όλες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ το πήρα 15€ καλη τιμή μου φάνηκε αλλά στείλε μου αυτό το site να το δω,και ίσως ενδιαφέρει και αλλες κοπέλες.

http://www.lingeriecenter.gr/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εννοειται πως θα σας πω εμπειριες και επλιζω να φερω τις καλυτερες!!!!! ΜΑΚΑΡΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!

Οντως πολλα για την γυναικολογο τα 2500 αλλα κ εγω στην θεση σου τον γιατρο ΔΕΝ θα τον αλλαζα! Εμενα θα μου παρει 1100 ο γιατρος μου και το μονοκλινο στο Αρεταιειο ειναι περιπου 50€ την μερα αρα κανα 200αρι θα παει το δωματιο για τις μερες που θα μεινω..και οσο παρει η μαια φυσικα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα σε ολες!!!! Μαρια ειμαι αναπληρωτρια δασκαλα, δεν δουλευω καπου σταθερα.. μας παιρνουν για λιγους μηνες και οποτε θυμηθουν γενικα.. οποτε για λιγα ενσημα δεν τα συμπληρωνω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα μανούλες! Τι κάνετε? Εμείς πήγαμε στο γιατρό μας χθες! Η μπέμπα μας είναι μια χαρά και ζυγίζει περίπου 1800γρ! Το μόνο που με προβλημάτισε αν και ο γιατρός μου είπε να μην το σκέφτομαι γιατί είναι πολύ νωρίς είναι ότι είχε το κεφαλάκι πάνω. Ελπίζω ότι όντως είναι νωρίς και ότι θα γυρίσει! Στις 31 του μήνα θα κάνουμε το τελευταίο doppler. ΟΝΕΙΡΑΚΙ τις εξετάσεις δεν τις έκανα στο μαιευτήριο αλλά σε γιατρό που μου σύστησε ο γυναικολόγος. Κάθε doppler το πλήρωσα 80 και  για τη β επιπέδου 120. Σταλίτσα με το καλό να παραλάβετε τα πράγματα του μπεμπούλη σας!!!! THAGIA εύχομαι να τα καταφέρεται γιατί κρίμα είναι να χάσετε τόσα λεφτά ειδικά στις δύσκολες μέρες που περνάμε θα είναι μία βοήθεια!!! DOROTHY περιμένουμε τα νέα σου απτον γιατρό!!! Σας φιλώ όλες και τα λέμε αργότερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα μανούλες! Εμείς υπολογίζουμε γύρω στα 3000 η γέννα. Αμοιβή του γιατρού μου 30ευρω αλλά πληρώναμε 1 φορά στις 3. KATERINA από κοιλάκια 6 έχω πάρει προς το παρόν και το τελευταίο κιλό ούτε κατάλαβα πως μπήκε και γενικά δεν κάνω πολλές γουρουνιές!!! :-) Εσείς κορίτσια πως πάτε από κιλά? Πω πω μεγάλωσε η πολύ η μπέμπα!!! STALITSA μου ήρθαν χθες δειγματάκια από Frezyderm και μυρίζουν πολύ ωραία, όντως είναι ακριβούτσικες , το καλό είναι ότι είναι Ελληνική εταιρεία. DOROTHY αισθητή η διαφορά από δημόσιο σε ιδιωτικό, τα μισά λεφτά. THAGIA και εγώ σαν ωρομίσθια τον ίδιο αγώνα κάνω για να μαζέψω τα ένσημα, ίσως χάσουμε τα επιδόματα για 5 ένσημα. DOROTHY περιμένουμε νέα σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσακια.Κατερινακι μου να μην ανχωνεσαι,εδώ λένε οτι το μωρο μπορεί να γυρίσει και τελευταια στιγμη.Εγώ έλεγα για τις εξετασεις του μωρού που σου λένε να κανεις στο μωρο στο μαιευτήριο αφού γεννηθεί.Thagia μου μακαρι να γίνει κάτι να μην το χάσεις το επίδομα.Natalia μου εγώ έχω να ζυγιστω απο τον προηγούμενο μήνα που ήμουν μισο κιλό πιο λίγο απο οτι ήμουν πριν μείνω έγκυος.Τώρα εχει ανοίξει η όρεξη μου και πεινάω συνέχεια,προσπαθώ να μν τρώω όμως συνεχεια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα κορίτσια!!! Thagia και Natalia εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις διαδικασίες κ να μην χάσετε τα χρήματα!! Dorothy περιμένουμε νέα σου!!!! Κατερίνα μην αγχώνεσαι!! Έχεις καιρό ακόμη να γυρίσει το μωράκι!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια μόλις μ ηρθε αλλη μια σακούλα με δείγματα απο libero οποτε στείλτε mail και στο libero club και πάρτε τηλ και στο my new baby.

Τι στελνουν απο my new baby?εμενα προς το παρον μονο απο λητω μια πιπιλα μου εχουν δωσει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ δεν έχω εμπειρία μιας και είναι το πρωτο μου παιδακι,αλλα σαμπουάν θα χρησιμοποιώ προδερμ μιας κ έχω αρκετα.Κρέμες δεν ξέρω ίσως frezyderm που έχω ακούσει καλά λογια.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...