Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Τι κάνετε? Εγώ ταλαιπωρούμε με διάρροιες από χθες αλλά κατάφερα και πήγα στο σεμινάριο θηλασμού στο μαρούσι και ήταν υπέροχα! Εγώ είμαι υπερ της επισκληρηδίου διότι με αυτή την μέθοδο μπορώ να έχω έναν ανώδυνο τοκετό και να μην ταλαιπωρήσω το μωρό μου (διότι με την επισκληρήδιο δεν θα πονάω οπότε θα μπορώ να είμαι πιο συγκεντρωμένη στον τοκετό, να σπρώχνω καλύτερα, να βοηθάω τον γιατρό, να αναπνέω σωστά άρα και το μωρό μου το ίδιο). Η επισκληρήδιος δεν περνάει καθόλου στο μωρό και πλέον είναι ακίνδυνη διότι υπάρχουν ειδικά εκπαιδευμένοι και έμπειροι αναισθησιολόγοι. Η καισαρική τομή επίσης με επισκληρήδιο γίνεται. Αν θέλετε να αντέξετε τον πόνο καλώς σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχει σωστό και λάθος γιατί η κάθε μανούλα πρέπει να κάνει ότι εκείνη θεωρεί καλύτερο για εκείνη και το μωράκι της! ΑΦΡΟΔΙΤΗ μας έφερες υπέροχα νέα απτην μπέμπα σου!!!! Μπράβο πολύ χάρηκα! ΟΝΕΙΡΑΚΙ με το καλό το doppler!!! KRYST είδες είναι πολύ νωρίς για να ανησυχείς για το λώρο! Φαντάζομαι ηρέμησες τώρα αν και η καισαρική δεν είναι και καταστροφή αν χρειαστεί τελικά! Για την επισκληρήδιο είσαι σίγουρη πως δεν κάνουν? Μήπως κάνουν με έξτρα χρέωση? THAGIA χαίρομαι που είσαι καλύτερα!!! ΝΑΤΑΛΙΑ μου είμαι εξίσου άπειρη με σένα αλλά στο σεμινάριο που πάω μας είπαν πως την επισκληρήδιο επιλέγεις εσύ πότε θέλεις να στην κάνεις δεν υπάρχει σωστή στιγμή! Αλλά πονάκια θα νιώσουμε και στο σπίτι πριν ξεκινήσουμε για το μαιευτήριο όταν θα αρχίσουν οι συσπάσεις τοκετού. Εκεί βοηθούν αρκετά οι αναπνοές! CHRISTI δεν είναι και πολύ ανεβασμένο το ζάχαρο αλλά πρόσεχε λίγο τα γλυκάκια και το άμοιλο (και γω τα ίδια έχω)! ΣΤΑΛΙΤΣΑ μου μπράβο και για τον μπεμπάκο αλλά και για το σκωληκοειδή!!!! Όλα θα πάνε καλά!!! Καλό βράδυ κορίτσια και τα ξαναλέμε!!! [smilie=thumbsup.gi:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 4.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γεια σας κοριτσια!stalitsa ωραια τελικα ολα καλα πηγαν!τι εννοεις να προσεχεις το φαγητο ειναι δηλ καποιες τροφες που το επηρεαζουν?oneiraki  υπομονη οντως οταν περιμενουμε να δουμε τα μπεμπακια μας δεν περναει ο καιρος!afroditi οντως φτανει ο καιρος σημ 6 η ωρα που πηγαινα δουλεια ηταν ακομα μερα ερχεται ανοιξη λεω κ μαζι τα λουλουδακια μας!!γιατι ειχες αγχος με το γιατρο?katerina ηρεμισα κυριως γιατι φοβομουν μην μπλεχτει περισσοτερο η μπεμπα.σιγουρα δεν ειναι οτι χειροτερο η καισαρικη αλλα ποναει μετα πιο πολυ.οσο για την επισκληριδιο η φιλη μου που γεννησε κ ξερω οτι κ αυτη ηταν καθετη να μην κανει μολις ηρθε εκεινη η ωρα λεει δεν αντεξε ζητησε.γιαυτο κ γω το σκεφτομαι.παντως σαυτο πουπε η natalia κ εμενα μουπε ο γιατρος οτι μετα δεν εχει κ δυναμη να σπρωξει δυνατα κ μπορει να χρειαστει βεντουζα.τωρα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει ουτε  ξερω αν χρεωνεται χωριστα γιατι μας ειπε αν ξερετε κανεναν φερνετε.αλλα απο που??τεσπα θα ξαναρωτησω την επομενη φορα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kryst εννοω να τρωω μικρά γευματα για να μην πιεζεται ο οργανισμος μου! Αφροδίτη εμένα να δεις τουμπες που κάνει!!!! Οσο για την επισκληριδιο εγω λεω να κάνω επειδή δεν είμαι τοσο ανετη στο να διαχειριζομαι τον πονο!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα σας κοριτσακια!!!

τι κανετε? εφτιαξε ο καιρος και δεν μαζευομαι σπιτι!!! με φανταζομαι να κανω βολτες με καροτσι σε λιγο καιρο και τρελαινομαι!! ελπιζω η μπεμπα να βγει σουρτουκω σαν την μαμα της!!!

stalitsa και εγω το προσπαθω αυτο με τα μικρα γευματα αλλα εχω παρατηρησει οτι το βραδυ πλεον ζοριζομαι πολυ να χωνεψω..

kryst  για την επισκληριδιο αν και  σκεφτομαι οτι καλα θα ηταν να γεννησω χωρις μετα θυμαμαι οτι καμια γνωστη μου δεν αντεξε... αν ξερεις οτι εχεις την ευκολια στα δυσκολα λυγιζεις...φανταζομαι στο νοσοκομειο θα εχει αναισθησιολογο απλα δεν τον πληρωνει το ταμειο αλλα εσυ..

oneiraki Πλησιαζουν οι μερες για την doppler σου.εδω το σκεφτομουν κι εγω που η γιατρος μου δεν την ζηταει την εξεταση μονο και μονο για να δω την φατσουλα της... αλλα ο μπαμπας μας με κοροιδεψε και μου ειπε να κανω υπομονη 2 μηνες..

Αφροδιτη αντε ολα καλα θα πανε στο νοσοκομειο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!!! KRYST το αν θα μπορείς να σπρώξεις έχει να κάνει με την δόση της επισκληρηδίου που θα σου κάνει ο αναισθησιολόγος σου. Αν η δόση είναι σωστή τότε θα μπορείς να σπρώξεις μια χαρά. Με την επισκληρήδιο όπως μου έχουν πει για να μην πάρω καμιά στο λαιμό μου νιώθεις τις συσπάσεις αλλά όχι τον πόνο. ΣΤΑΛΙΤΣΑ και ΑΦΡΟΔΙΤΗ και γω μικρά γεύματα τρώω ειδικά το βράδυ γιατί μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τελικά όπως μου είπε η Νίκη στο φβ το σπρώξιμο δεν έχει να κάνει με την δόση της επισκληρηδίου. Σε ειδικό μηχάνημα βλέπουν πότε πρέπει να σπρώξεις και σου το λένε! Το θέμα είναι πάντως ότι θα μπορούμε μια χαρά να σπρώξουμε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσια μου καλησπερα.Συγχαρητηρια σε οσες ειδαν τα μπεμπακια τους και μεγαλωσαν.Υπομονη στα ζαχαρα,δυσκοιλιοτητες,διαρροιες,καουρες κτλ.

Εγω επισκληριδιο οπωσδηποτε,το εχω αποφασισει.Κι εδω κανουν στο δημοσιο,αλλα με πληρωμη.

Αυτες οι μερες δεν ειναι καθολου καλες για μενα,γιαυτο ψιλοχαθηκα,προεκυψαν διαφορα και δεν ημουν σε κατασταση για ιντερνετ κτλ.Doppler εχω 21 κι εγω αλλα μαλλον θα ταλλαξω για νωριτερα η αργοτερα,θαχω αλλη δουλεια Παρασκευη.Η μπεμπα μου καλα ειναι,κλωτσαει λιγοτερο αλλα κινειται πολυ.Ναστε ολες καλα και να προσεχετε και θα σας ξαναγραψω συντομα.Φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα στις μελουσες μανουλιτσες! Εγω τελ.ημερ. 29 Ιουνιου,ειμαι πλεον στον μηνα μου και ανηπομονω να δω το αγορακι μου! οσο πλησιαζει ο καιρος βεβαια υπαρχει ενα αγχος που προσπαθω να το αποβαλω αλλα τιποτα,δυσκολα τα βραδια μου.. [smilie=sad9.gif] 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς ήρθες Dorothy1!!!!! Στο μήνα σου είσαι??? Πωπωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε με το καλό κ με ένα πόνο!!!!! Πότε έχεις πητ?? Που θα γεννήσεις??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αα τυχερες ειστε κοριτσια εγω βραδυ τρωω λιγα αμυγδαλακια καν φρουτο στο τσακιρ κεφι καν γιαουρτακι με βρωμη κ λογω δθσκοιλιοτητας!!γιατι βρε aurora ετσι?οτι κ αν ειναι ευχομαι να περασει γρηγορα κ να επανελθεις πιο δυναμικα!!αφου η μπεμπα σου ειναι καλα ολα ταλλα γινονται!ισως αυτο εννοουσε κ ο γιατρος μου οτι θαναι εξτρα.katerina κ γω ετσι νομιζω τωρα αυτος γιατι με τοπε δεν ξερω.dorothy καλωςηρθες.δηλ γεννας αυτο το μηνα?λογικο να αγχωνεσαι αλλα να σκεφτεσαι οτι ειναι κατι φυσιολογικο και σε λιγο θα κρατας αγκαλια τον μπεμπακο σου!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου καλησπερα και απο μενα.διαβαζω τα νεα σας και σε ποια να πρωτοαπαντησω????χαιρομαι για ολες σας και οσες εχετε διαφορα λογω εγκυμοσυνης υπομονη!!!ερχεται η ωρα που θα τα ξεχασετε ολα!!!!

εμεις ειμαστε καλα,ανοιξαμε και τα ματακια μας μας χαιδευουν η μαμα με το μπαμπα πια και σε λιγο θα εχει και αγκαλιτσες!!!!το δωματιο μας ειναι ετοιμο.η κορη πηγε 1500 και ο γιος 1300.και κοριτσια...ναι μπορω να το παραδεχτω.μου μοιαζουν!!!!!εχουν αρχισει και γινονται πολυ σκαθαρια!!!ολο τα μαξιλαρακια τους χαλανε και τρεχουν οι κοπελες να τα φτιαξουν παλι!!!!

σας αγαπω πολυ και σας φιλω γλυκα ολες!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα σε ολεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεες

 

Η μπεμπα ειναι πολυ κινητικη   χιχιχιχι

Στο τελος του μηνα εχω και αιματολογικες και καμπυλη ζαχαρου προληπτικα μιας και 8 Απριλιου μπαινω στον μηνα μου.

Το δωματιο ειναι ετοιμο!!!

Χαμος γινεται με τοσα πραγματα

Τωρα μου εμειναν μονο λιγα πραγματακια για την βαλιτσα οπως θηλαστρο, σουτιεν θηλασμου και επιθεματα

Ξεκινησαμε σιγα σιγα να παιρνουμε και πανες γιατι τα σ/μ βγαζουν συνεχεια προσφορες και συμφερει πολυ

Το μονο που εμεινε ειναι το βαψιμο στην σαλονοκουζινα την αλλη εβδομαδα και τελος.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Φιλακια σε ολες [smilie=wav.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα μανουλες κ μπεμπακια!!αχ niki πρεπει ναναι τελεια αιθηση να σας χαιδευουν!!μια χαρα μεγαλωνουν και ζωηρευουν!τι εχει να γινει στο δωματιο σε λιγο καιρο!! :) maraki καλα αποτελεσματα κ γω δευτερα θα παω για καμπυλη και αιματολογικες.σιγα σιγα τελειωνουν κ οι δουλειες!!σαββατο σημ κ ξυπνησα παλι απο τις 7!τι κακο κ αυτο! :)παντως εχει σουπερ μερα σημ!καλες βολτες!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα μανούλες κ μωρακια! Νικη μου πολυ χαίρομαι που όλα πανε καλά με τα μωρακια σου! Φαντάζομαι χαδακια κ φιλάκια που θα τους κάνεις στο σπιτι!!!!! Υπομονή κ σύντομα θα τα εχετε σπιτακι σας! Μαρακι κ εγω θα ετοιμασω την βαλιτσα επειδή στις 7 Απριλίου μπαινω στον μηνα μου! Μια μερα διαφορα εχουμε!!!!! Περιμένουμε την επόμενη Παρασκευή τα πραγματα του μωρου κ μου εμεινε να πλυνω τα ρούχα του! Αχ φτανει ο καιρός!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα κορίτσια!!! Γενναω αυτο το μηνα stalitsa,συγκεκριμενα την Τριτη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου για να μου πει (λογικα) ημερομηνια ή πως πανε τα πραγματα εκει κατω!! Το μονο που με εχει αγχωσει ειναι το γεγονος οτι οταν ημουν 35 εβδομαδων το μωρακι ηταν 2690gr (και ο γιατρος μου ειπε απλα να προσεχω τις τροφες που τρωω) απλα ο περιγυρος με αγχωσε οτι ειναι αρκετα μεγαλο το μωρο και οτι θα παιδευτω πολυ στον φυσιολογικο τοκετο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να μη σε αγχωνει κανεις!!! Μια χαρα θα βγει το μωρακι σου!!! Εγω γενναω στο Λητώ. 7 Απριλίου μπαινω στον μηνα μου.. να μας πεις τι θα σου πει ο γιατρός την τριτη!! Πρωτο παιδακι;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα σας πω εννοειται!!! Και γενικα αν θελετε να ρωτησετε οτιδηποτε για την εγκυμοσυνη θα σας απαντησω μιας & ειμαι στα τελειωματα εγω! Πρωτο παιδακι ναι! Γενικα ειχες καλη εγκυμοσυνη απο την αρχη που το εμαθες?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια!!!! Ωραία μέρα έχει σήμερα! Μόλις έβαλα πλυντήριο με τα πρώτα ρουχαλάκια της κουκλίτσας μου!!! AURORA υπομονή! Μην στεναχωριέσαι για τίποτα!!!! DOROTHY καλωσήρθες στην παρέα μας!!! Με έναν πόνο σου εύχομαι!! Είναι το πρώτο σου παιδάκι? Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το μαιευτήριο που θα γεννήσεις και απτα δημόσια θεωρείται πολύ καλό και πολύ υποστηρικτικό στον μητρικό θηλασμό! ΝΙΚΟΥΛΑ άντε λίγο ακόμα υπομονή και το σπίτι θα γεμίσει από χαρά!!! Εγώ ΜΑΡΑΚΙ δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με τη βαλίτσα για το μαιευτήριο!!! Το δωματιάκι είναι έτοιμο εκτός από κάτι λεπτομέρειες που λείπουν όμως έτσι και αλλιώς θα αργήσει να κοιμηθεί εκεί η μπέμπα μου οπότε έχουμε χρόνο για κουρτίνα!!! KRYST καλές βόλτες και σε σένα! ΣΤΑΛΙΤΣΑ εγώ μπαίνω στο μήνα μου 10 Απριλίου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κaterina σ ευχαριστω πολύυυυ,μακαρι!!!! Η μερα σημερα ειναι τελεια! Ο γιατρος μου ειναι και σε ιδιωτικο αλλα προτιμησαμε το δημοσιο,οχι μονο για το οικονομικο αλλα και επειδη η αδερφη μου το πρωτο της το γεννησε στο Ιασω και το δευτερο στο Αρεταιειο και εμεινε πολυ ευχαριστημενη με το δημοσιο! ασε που στο δημοσιο ηταν σε μονοκλινο μονη της και ειχε ολη την ωρα το μωρακι της διπλα της!Ενω στο Ιδιωτικο μαζι με αλλες 4..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια,υπεροχή μέρα!!Aurora μου να μην στεναχωριεσαι όλα θα περάσουν,το μπεμπακι σου να σκέφτεσαι και να χαμογελας.Νικουλα χαίρομαι πολυ όταν μας φέρνεις τέτοια ωραία νεα ,σε λίγο καιρό θα γεμισετε και χάδια και αγκαλιες και φιλιά :-D Εμεις κορίτσια μου ψωνιζουμε σιγά σιγά και του μπέμπη τα πράγματα και της μαμάς,το καρότσι και η κούνια θα μας έρθουν σε κάνα μήνα και μετα απο το Πάσχα θα αρχίσουμε να πλένουμε κτλ μιας κ εγώ 21 Απριλίου μπαίνω στον μήνα μου.Dorothy με ενα πόνο κοπελα μου :-D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Dorothy μια χαρα εγκυμοσύνη ειχα χωρις εμετους κ ζαλαδες! Μονο τωρα που εδω κ ενα μηνα εχω θεμα με το ζαχαρο.. αλλα το ρυθμιζω με διατροφη! Κατερίνα 3 μερούλες διάφορα εχουμε! Ονειρακι οντως εχει πολυ ωραία μερα σήμερα! Στις 3 εχω ραντεβου με την μαια που θα ειναι κ στον τοκετο για να μιλήσουμε για ολα που πρέπει να ξερω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γειά σας κορίτσια! AURORA μου εύχομαι αυτές οι μέρες να περάσουν γρήγορα, να σκέφτεσαι την μπέμπα σου για να παίρνεις θετική ενέργεια! DOROTHY καλώς ήρθες στην παρέα μας! Τι ωραία που έχει φτάσει για εσένα η μεγάλη ώρα και εγώ ανυπομονώ να περάσουν αυτοί οι δυο μήνες. Την ίδια μέρα ΠΗΤ έχει και μια πολύ καλή μου φίλη 5 Απριλίου, και η μπέμπα της είναι 2800!Τι φύλο είναι το μπεμπάκι σου? Και εμένα ο γιατρός μου είναι σε ιδιωτικό αλλά σκέφτομαι πολύ σοβαρά να γεννήσω σε δημόσιο σε μονόκλινο. Dorothy σε παρακολουθούσε ο γιατρός σου από την αρχή και κάποια στιγμή έκανες την αλλαγή ή από την αρχή σε δημόσιο? Νίκη μου τα μπεμπάκια σας είναι μαχητές και σε λίγο καιρό θα είναι στην αγκαλίτσα σας! ONEIRAKI και εμείς σε αυτούς τους ρυθμούς κινούμαστε με τα ψώνια, 25 Απριλίου μπαίνω στο μήνα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

NATALIA αγορακι εχω! 2800 ηταν στις 35 εβδομαδες? μακαριιιιι γιατι με αγχωνουν οτι θα ζοριστω να γεννησω! εγω πηγαινα σε ενα γιατρο που ηταν μονο σε ιδιωτικο,πριν κανω στην β' επιπεδου ειχαμε ραντεβου και ετσι μιλησαμε για το οικονομικο το οποιο επα8α ΣΟΚ απο τα χρηματα που ζητουσε το μαιευτηριο,το συζητησα με τον συντροφο μου και ειπαμε να κοιταξουμε κατι αλλο..ετσι πηγα στον γιατρο της αδερφης μου που ειναι στην Αθηνα και ειναι σε δημοσιο και ιδιωτικο! εχω κλεισει μονοκλινο! αλλα πρεπει να προσεξεις κατι οτι αν εχεις περασει τον 6ο μηνα δυσκολα σε αναλαμβανει αλλος γιατρος για δημοσιο!! ετσι εχω ακουσει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...