Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ ''Όλα τα ζουζουνοκορμιά στην παραλία''!


Recommended Posts

Βασουλα μου κ εγω σαν εσενα καμπιγκ δεν το χω καθολου ειμαι καλομαθημενη κ θελω απαλο κρεβατακι πρωινο κ τουαλετα σιγουρα στη φαση θα ναι τελεια αλλα προτιμω ξενοδοχειο κοντα στη φυση..

αχ μωρουδενια οντως οι μαμαδες ειναι υπερβολικες καποιες φορες εγω ποτε δε βιαστηκα να μεγαλωσει το παιδακι μου το καθε μωρακι με τους ρυθμους του επισης αυτη η συγκριση που κανουν κανει κακο στα παιδακια αλλα ο εγωισμος ειναι υπερανω σε καποιους αστα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κα μου να βρεθειτε να μιλησετε ματια μου οσο μαζευονται τοσο χειροτερα γινονται κ θα γινει κανενα μεγαλο μπαμ!!!

εγω απο νεα μετρια ολο δυσαρεστα μαθαινω γυρω μου θανατους αρρωστιες..

επισης ειμαι μαλωμενη με το συζηξ για ανοητα πραγματα πχ εμεινα απο μπαταρια στο αμαξι ηρθε με μαζεψε εβαλε καλωδια κ πηρε μπρος κ μετα μου το κοπαναγε οτι επρεπε να ασχολουμαι με το αμαξι μου κ τετοια κουλα ας πιασει το σιδερο να βρω χρονο κ για το αμαξι αλλα στον κοσμο τους οι αντρες τις προαλλες ο μικρουλης ειχε ανησυχο υπνο εκανε κ εμετουλι κ τι εκανε ο αντρασ μου;;αφου τον μαλωσε πηρε το μαξιλαρι κ κατεβηκε κατω στον καναπε ενω εγω ελεγα τραγουδια κ παραμυθια στης πεντε το χαραμα κ καθαριζα ωρες ωρες θελω να τον πνιξωωωωω

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσαροι!

Τι κάνετε;

Εμείς σήμερα ήμασταν όλη μέρα μέσα, αφού ο Αντρέας κάθε λίγο ανέβαζε πυρετό. Το μπράτσο του στο σημείο που του έκαναν το εμβόλιο έχει φουσκώσει, έχει κατακοκκινήσει και καίει συνέχεια, είτε έχει πυρετό, είτε όχι. Ουφ, ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα. Και το κορυφαίο ήταν που το μεσημέρι έκανε κι ο άντρας μου δέκατα! Μου λέει "λες να με κόλλησε ο Αντρέας;" "Τι να σε κόλλησε" του λέω "εμβόλιο;" "Όχι", μου κάνει "εμβολίτιδα". Τώρα πάντως είναι μια χαρά, πλένει τα πιάτα.

Έκανα, λοιπόν, διάφορες δουλειές, μάζεψα όλα τα χειμερινά και τα ανοιξιάτικα του Αντρέα και καθάρισα τη συρταριέρα του, σιδέρωσα, έφτιαξα μπισκοτάκια, σφουγγάρισα... Κομπλέ...

Κατερίνα, να ζήσετε για την επέτειό σας! Χίλια χρόνια μαζί σας εύχομαι!

Έκλεισα την πόρτα της τουαλέτας για να μην πάει ο Αντρέας την ώρα που κατουράω να ανοίξει το ντουλάπι με τα απορρυπαντικά και να πρέπει να σηκώνομαι εγώ με τα βρακιά κατεβασμένα (τα λέω πιο ωμά από τη Μάγδα, χιχι). Συνήθως τον βάζουμε στο πάρκο ή στο κρεβατάκι του, αλλά τις προάλλες είπα να τον αφήσω έξω, γιατί ήταν απορροφημένος από το παιχνίδι του. Αμ δε!

Μπράβο στο Γιώργο που είναι τόσο γενναίος! Το μαντού ποιο εμβόλιο είναι;

Ακόμα συνεχίζεται το σίριαλ πεθερικακουνιάδακάποιοςνατουςμαζέψει; Αμάν πια!

Καλά, ο άντρας της αδελφής σου γιατί δε θέλει να φροντίζει το μωρό; Γιατί το έκανε δηλαδή; Πάντως, είναι αρκετοί άντρες που συμπεριφέρονται έτσι. Μια συνάδελφός μου, μου έλεγε ότι ο γαμπρός της δεν ασχολείται ποτέ με την κόρη του, δεν της δίνει καν σημασία. Και άλλες στο σχολείο μου λένε ότι οι άντρες τους δεν μπορούν να κρατήσουν τα παιδιά τους ή όταν τα κρατάνε, συμπεριφέρονται κι αυτοί σαν πεντάχρονα. Π.χ. χτες μας έλεγε η καθηγήτρια των αγγλικών ότι την πρώτη φορά που είχε αφήσει τα παιδιά στον άντρα της για να πεταχτεί να πάρει κάτι απ' το μπακάλικο της γειτονιάς, γύρισε και βρήκε την κόρη της να έχει πέσει απ' τις σκάλες με την περπατούρα. Για να μην πω για τη γραμματέα του σχολείου, που ο άντρας της έδωσε στο μωρό μπίρα (σας το έχω ξαναπεί) και τις προάλλες μας είπε η κοπέλα ότι γύρισε στο σπίτι και βρήκε το μωρό (19 μηνών) να κρατά ένα σαλιγκάρι (μαγειρεμένο) και να προσπαθεί να το βγάλει απ' το κέλυφος με μια οδοντογλυφίδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αυτή του έβαλε τις φωνές, και τι της απάντησε; Ότι προηγουμένως ο μικρός είχε φάει ένα σωρό σαλιγκάρια, και γι' αυτό του έδωσε την οδοντογλυφίδα, για να προσπαθήσει να το βγάλει μόνος του και να τον καθυστερήσει, έτσι ώστε να φάει λιγότερα!!!!!!!!!

Εμένα ο άντρας μου μπορεί να είναι πανήβλακας, αλλά τουλάχιστον με το μωρό είναι πιο σχολαστικός απ' ό,τι εγώ, ειδικά με το θέμα της ασφάλειας.

Καγκουράκι βασιλικό και αλόη, τι ωραία! Κι εγώ σε κάποια τραπέζια που έχω κάνει, έβαλα στο τραπέζι ματσάκια με βότανα, μαϊντανό, άνηθο, δυόσμο, μέσα σε ποτήρια με νερό και ήταν πολύ ωραία, και μύριζαν και υπέροχα!

Κι εμάς ο Αντρέας δε θέλει τίποτα στο κεφάλι του, και συνήθως βγάζει το καπέλο που του αγοράσαμε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρίνα μην αγχώνεσαι, θα περπατήσει κι ο Αντωνάκης και μετά δε θα σταματά!

Τι ωραία που θα κάνετε αρτοκλασία!

Μάγδα όπως βλέπεις υπάρχουν και χειρότεροι άντρες. Κι ο δικός μου ώρες ώρες είναι ολόιδιος ο δικός σου, ανοίγει το στόμα του και πετάει βατράχια.

Συμφωνώ για τη σύγκριση ανάμεσα στα παιδιά. Χτες που μιλούσαμε στο σχολείο, άρχισε η γραμματέας ότι ένα παιδάκι που είναι ένα μήνα πιο μικρό απ' το δικό της ανεβαίνει στη τσουλήθρα του νηπιαγωγείου ενώ το δικό της όχι, ότι ένα άλλο παιδάκι που είναι δύο μήνες πιο μικρό απ' το δικό της λέει το όνομά του, ενώ το δικό της όχι (αυτά με τις συγκρίσεις τα κάνει από τότε που γέννησε) και την κόβει η καθηγήτρια των αγγλικών κάπως απότομα κιόλας και της λέει "ποτέ να μη συγκρίνεις το παιδί σου με άλλα παιδιά". Και μετά μας έλεγε για ένα παιδάκι στην ηλικία των δικών της, που όταν ήταν πολύ μικρά η μάνα του τον είχε βγάλει κολλητό του Σούπερμαν, και τελικά όταν μεγάλωσε έτυχε να είναι μαθητής της, και το παιδί δεννν... δεν του έκοβε, δε λειτουργούσε. Είτε που η μάνα έλεγε ψέματα και καυχησιές, είτε που το παιδί αντέδρασε απ' την υπερβολική πίεση και κατέληξε έτσι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κούκλες,

καλο μήνα και καλο καλοκαιρι παρόλο που μπήκε με αέρα και συννεφιά!!

Χθες είχαμε παει το απογευμα για βόλτα στο Λουτρακι. Πηγα με τα πιτσιρίκια πήρα τον άντρα μου απο την δουλεια και πήγαμε αρχικα εκει που θα μεταφέρουν την εταιρία εξω απο την κορινθο και μετα για φαγητο και βόλτα στην παραλία στο Λουτρακι, αλλα ειχε πολυ κρύο ψιλοβρεχε και λίγο. Σημερα όλο δουλειές στο σπιτι, κάναμε και αποψυξη στο ψυγείο γιατι ειχε πιάσει πάγο και δεν έπιανε τις σωστές θερμοκρασίες και καθάρισμα και επλυνα όλα τα ράφια και τα ντουλάπια του.

Αννα Μαρία πολυ ενδιαφέροντα όσα έγραψε ο Αντρικος!!

Μαρινα ωραία που θα κάνετε αρτοκλασια, βοήθεια σας!

Μαγδα ναι θερμαινομενη ειναι απλα εκείνη την ημέρα είχαν πρόβλημα με το φυσικό αέριο μας είπαν. Περαστικα στην μπουμπού σας.

Συνεχιζω μετα γιατι με αναζητουνε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και συνεχίζω απο κει που έμεινα μιας και κοιμηθηκαν τα ζουζουνια....

Και ο δικός άντρας λόγω δουλειάς δεν κάνει πολλα με τα παιδια αλλα οπότε χρειαστεί βοηθάει και εμένα και παίζει μαζι τους, δηλαδη αν είμαστε και οι δυο εγω θα τα αλλάξω θα τα ταισω ή θα τα κάνω μπάνιο αλλα εχει κάνει την Αγγελικη μπάνιο ειδικα όταν ήμουν έγκυος τους τελευταίους μήνες ή έχουν παει κούνιες αλλα μέχρι εκει, δεν έχω ομως και απαιτήσεις όταν γυρνάει σχεδόν καθε μερα στις 9 το βραδυ.

Και εγω συμφωνω μαζι σας για την σύγκριση καθε παιδι εχει τους ρυθμούς του και πολλες φορές πεφτω στην παγίδα να τα συγκρινω μεταξύ τους τα δικα μου αλλα δεν εχει νόημα.

Αννα Μαρία πως ειναι ο Αντρικος, του εκανε πυρετο το εμβόλιο νομίζω μια μερα κρατάει αν ειναι απο εμβόλιο. Εμβολιτιδα .....πρώτη φορα το ακούω! Σου άρεσε η ιδέα μου για τον βασιλικό και την αλοη, καλυτερα δεν ειναι απο το να βάλω μονο ένα να βάλω και τα δυο?

και ο Νικόλας τίποτα στο κεφάλι όσες φορές του έχω βάλει καπέλο το βγάζει, τωρα σε αυτο του εραψε και η μαμα μου λαστιχακι για να μην το βγάζει αλλα και πάλι. Πιστεύω μέχρι τοτε έχω δυο μήνες μπροστα μου να το συνηθίσει και η Αγγελικη οταν ηταν μικρουλα μικρουλα δεν ήθελε τίποτα ουτε κορδέλα ουτε καπέλο και πως στην βάπτιση κράτησε στο κεφάλι της ένα στεφάνι με λουλούδια ουτε που ξέρω.

Αυτα απο μένα, καλο βραδυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια!

Τι κάνετε;

Εμείς σήμερα ήσυχα, δεν πήγαμε πουθενά. Το πρωί εκκλησία, το μεσημέρι στους γονείς μου και όλες τις υπόλοιπες ώρες σπίτι.

Δεν έκανα δουλειές, ξεκουράστηκα κάπως!

Καγκουράκι εμάς εδώ κάνει αφόρητη ζέστη! Το βράδι κάπως δροσίζει είναι η αλήθεια, και προχτές στο σχολείο με τιραντέ φόρεμα κρύωσα. Αλλά μέσα στο σπίτι έχει πολλή ζέστη. Όταν βραδιάζει δεν τολμάμε να ανοίξουμε παράθυρα, επειδή μπαίνουν κουνούπια και κατσαρίδες...

Έξω από την Κόρινθο; Μακριά δεν είναι αυτό;

Αχ, δουλειές μου ανοίγεις... Το είχα ξεχάσει το ψυγείο...

Καλέ, πλάκα κάναμε με την "εμβολίτιδα"! Σήμερα είναι μια χαρά ευτυχώς!

Είναι πολύ ωραία η ιδέα για το βασιλικό και την αλόη, αν και δεν έχουν σχέση μεταξύ τους! :)

Οι υπόλοιπες πού χαθήκατε ρε κορίτσια;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!

Εμεις χθες τρεχαμε σε υποχρεωσεις απο το πρωι!ειχαμε το μεσημερι βαφτιση, μια πολυ καλη μου φιλη και συμμαθητρια στο λυκειο βαφτιζε τη κορουλα της!Πηγαμε η ωρα 12 στην Εκκλησια, μετα στο κεντρο!τη μικρη την αφησα με τη μαμα μου γιατι κοιμηθηκε κι αν την ξυπνουσα θα ηταν μεσα στην γκρινια!Μετα παντρευε ο συναδελφος μου την κορη του που ειμαστε φιλες απο μικρες,ηρθαμε σπιτι απ τη βαφτιση εμεινε ο αντρας μου με τη μικρη και φυγαμε εγω και η μαμα μου και πηγαμε στα στολισματα της νυφης η ωρα 3μιση, μετα η ωρα 5μιση πηγαμε στο Μυστηριο και επιστρεψαμε, ειχε κανει μπανιο τη μικρη ευτυχως ο αντρας μου της εδωσα το γαλα της και φυγαμε για το κεντρο!η μικρη μεσα στο αυτοκινητο κοιμηθηκε και στο κεντρο την ειχαμε στο καροτσι!λεω αν αντεξει καλα θα ειναι!η ωρα 10 ξυπνησε και μολις ακουσε τη μουσικη ειδε και τοσο κοσμο ηταν μεσα στην γκρινια, εκλαιγε και ετσι φυγαμε και ηρθαμε σπιτι και κοιμηθηκε στο κρεβατακι της μεχρι το πρωι!

Εγω ομως κουραστηκα αφορητα πραγματικα!τα ποδια μου δεν τα νιωθω!φοραγα τα ψηλοτακουνα απ τις 11μιση το πρωι μεχρι τις 11 το βραδυ!απ την υπερενταση και την κουραση δεν καλοκοιμηθηκα κιολας και νιωθω χαλια σημερα στη δουλεια!

Στα δικα σας τωρα. . . !

Γεια σου Αντρικο με τα ωραια σου!Αννα Μαρια τελικα τον πειραξε το εμβολιο τον Αντρεα?τελικα δεν κανατε το ΜΜR?Αφου χρωστουσατε αλλο δεν πειραζει, πιο μετα!εμεις αν δεν κανω λαθος στα 2 χρονια θα βαλουμε το επομενο!

Καγκουρακι τι κουκλι θα ειναι ο Νικολας με το ψαθινο καπελο!θα το συνηθισει λες? η Ιωαννα δεν το θελει το καπελο καθολου!κοτσιδακια αρχισαμε να κανουμε αλλα κι αυτα απλα στεκεται. της τα βαζω και μετα απο λιγο τα τραβαει!οχι πως εχουμε και πολλη μαλλι βεβαια!

Μαγδα και εσεις εχετε σκαλες αφου μενετε σε μεζονετα!ειναι επικινδυνο για τα παιδια!και εμεις επειδη κατω μενει η μαμα μου και πανω εμεις, εχουμε σκαλια και η μικρη να τα ανεβαινει ξερει πανω κατω αλλα να κατεβει με τιποτα!

Κατερινα μου ουτε πως συμβαινει τιποτα τωρα τα πεθερικα σου ε?η πεθερα σου βασικα γιατι ο πεθερος σου ακομα εχει μουτρα απο οτι λες!θα του περασει κι αυτου και να βρεθειτε ολοι μαζι να μιλησετε!αν τα βρειτε καλως, αν παλι οχι τοτε να ξερεις οτι εσυ προσπαθησες!

Μαρινακι μου οντως οταν περπατησει ο Αντωνακης να δεις οτι θα λες τι καλα που μπουσουλουσε μονο?Χαχα!θα τρεχεις και δεν θα φτανεις!χαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!εχθες το βραδυ γυρισαμε απο το χωριο...αναβαμε ξυλοσομπα!!!τι τρελος καιρος εκει πανω!!!εβρεχε και ειχε 12 βαθμους ενω στη Θεσσαλονικη εδω μολις φτασαμε ειχε ηλιο και 23 βαθμους!!!οτι να ναι !!περασαμε πολυ ωραια!καναμε την αρτοκλασια μας!αλλα κλασικα οοολοι λεγανε ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ???????Ε Λ Ε Ο Σ!!!ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ.Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΕ ΜΟΝΟ 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΙΚΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ.ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ.

Ε ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΛΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΤΟΥΣ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΚΑΝ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΘΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΑΛΑ????ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΤΙΝΙΕΣ ΠΙΑ!!!ΕΛΕΟΣ.ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΤΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΟΛΑ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ.

ΜΑΓΔΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΑΛΩΝΕ???ΠΟΠΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΝΙΓΑ!!!!!!!!

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑΔΑΚΙ ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ!ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ HANGOVER 3!

ΕΧΕΙ ΠΟΛΥΥΥ ΓΕΛΙΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!

ΦΙΛΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ...ΠΑΩ ΚΛΑΣΙΚΟΤΑΤΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσια

ηρθε ο αντρουλης μου το Σαββατο το βραδυ και χθες το απογευμα πηγαμε σε εναν παιδοτοπο ολοι μαζι,παιξαν τα παιδια αν και ο Νικος ενω αλλες φορες επαιζε καλυτερα τωρα αρχισε να βαριεται ,μεγαλωσε το αγορακι μου και δεν ειναι για παιδοτοπους πια,μου ηρθε και περιοδος χθες και πονουσα κιολας μαλλον κρυωμενη ειμαι και μου βγηκε τωρα,κι εδω χαλια ο καιρος μια φυσαει μια συννεφιαζει μια βγαινει ο ηλιος αλλα εχει πεσει αρκετα η θερμοκρασια και δεν ξερουμε τι να φορεσουμε ,με τα πεθερικα και την κουνιαδα τιποτα νεοτερο κι αντρας μου δεν θελει να πολυασχοληθει ενω εγω του λεω να παμε να μιλησουμε αυτος λεει οτι δεν εχει καμια ορεξη να ασχοληθει με τις μικροπρεπειες τους τελοσπαντων καποια στιγμη θα τα πουμε πιστευω....

Αννα Μαρια το μαντου ειναι δοκιμαστικο για το εμβολιο της φυματιωσης τη δευτερη δοση την κανουν στο σχολειο την πρωτη δεν θυμαμαι ποτε ακριβως κοντα στα δυο νομιζω,κι εμενα μου τη δινει πολυ οταν συγκρινουν τα παιδια και καυχιουνται πραγματα πχ μια φιλη μου ελεγε για το μωρο της που ηταν δυο μηνων οτι ειναι πολυ κινητικο και πανεξυπνο ποσο κινητικο δηλαδη μπορει να ειναι ενα μωρακι δυο μηνων σιγα μη χορευει κιολας και την εξυπναδα που την ειδε να πεις φυσιολογικα πραγματα το καταλαβαινω κι οχι ασυναρτησιες λες κι ο αλλος δεν εχει παιδια και δεν ξερει τι κανουν σε καθε ηλικια ,πηρες ρεπο βλεπω χθες απο τις δουλειες καλα εκανες,πως ειναι ο Αντρεας με τον πυρετο;

Βασω ολη μερρα η μερα σου γεματη ηταν χθες.κι εσυ γιατι δεν πηρες ενα ζευγαρι χαμηλα παπουτσια μαζι σου να αλλαξεις,δεν αντεχω τοσες ωρες με τιποτα με ψηλα παπουτσια,πριν κανω τα παιδια δεν ειχα προβλημα αλλα τωρα πια το σωμα μου και ειδικα τα ποδια μου ειναι πολυ επιβαρυμενα και δεν αντεχουν με τιποτα,και το δικο μου σπιτι ειναι μεζονετα κι εχω σκαλες μεσα οταν ηταν μικρα εβαζα πορτακια αλλα οταν αρχιζαν και καταλαβαιναν τα ζιζανια εχωναν τα κεφαλια τους απο το πλαι και εμπαιναν μεσα ετσι τα εβγαζα νωρις,τη συνηθιζαν ομως και την ανεβοκατεβαιναν και δεν ειχα ιδιαιτερο θεμα ποτε ευτυχως ,πολυ γλυκουλα ειναι η μικρουλα σου!!!

Μαγδα καλα τα λες ετσι ωμα για την τουαλετα αφου ετσι ειναι εκει που ακομη και ο βασιλιας παει μονος του που λενε εμεις παμε παντα με συνοδεια χαχαχα

Κατερινακι κι εσυ βολτουλα βλεπω,κριμα που σας τα χαλασε ο καιρος,για τα αρωματικα που λες μπορεις να τα βαλεις διασκορπισμενα σε αλλα τραπζει βασιλικο και σε αλλα αλοη εκτος αν ειναι μεγαλα τα τραπεζια και εχει και απο τα δυο,πολυ καλη η ιδεα σου και πρωτοτυπη,τα μακαρονς που εβαλα τα ειδες;

τα λεμε παλι παω να φτιαξω μακαροναδα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσούδια! Τι κάνετε;

Εμείς καλά.

Εδώ και δύο βράδια ο Αντρέας ξυπνά κατά τις 3-4, ξανακοιμάται στο καρότσι, αλλά ξυπνά μόλις τον βάλουμε στο κρεβατάκι του, έτσι τον παίρνουμε στο κρεβάτι μας και κοιμάται σερί μέχρι τις εφτά. Δεν ξέρω τι έχει πάθει... Ελπίζω να το κόψει, γιατί δεν έχω διάθεση να μας κουβαλιέται στο κρεβάτι μας κάθε βράδι, παρ' όλο που δε μας ενοχλεί καθόλου, αν εξαιρέσουμε τα ακροβατικά που κάνει στο ύπνο του! Μάλλον περνάει κάποια φάση, ίσως να φταίει και το εμβόλιο.

Σήμερα κάναμε κάποια ψώνια, μαγείρεψα, και άρχισα τις καθαριότητες, γιατί γεμίσαμε σκόνες και ψίχουλα.

Έφτιαξα λουβί, δηλαδή φασολάκι μαυρομάτικο, φρέσκο, βραστό με κολοκυθάκια και πατάτες. Ο Αντρέας μόλις που το δοκίμασε και μετά δεν το ήθελε καθόλου. Του έδωσα ψωμί, τυρί, ντομάτα και αγγούρι. Ξέρω ότι κανονικά πρέπει να μη δίνουμε άλλο φαγητό και να προσφέρουμε το ίδιο, αλλά πιστεύω ότι ο καθένας δικαιούται να έχει τις προτιμήσεις του. Αφού τρώει ό,τι του δίνουμε, και τρώει και όλα τα όσπρια, ας μη φάει το μαυρομάτικο, δεν πειράζει! Αλλά τελικά, ούτε τη ντομάτα και το αγγούρι τα έφαγε... Κάποια στιγμή πήρα ένα κομματάκι ντομάτα και το έβαλα στο στόμα μου, μήπως και ζηλέψει, οπότε παίρνει κι αυτός άλλο ένα και... μου το ταΐζει! Σου λέει, αφού τις αρέσει, ας της τα δώσω να τα ξεφορτωθώ!

Βάσω εγώ απλά δε φοράω ποτέ μου ψηλά παπούτσια, ή τα φοράω πάρα πολύ σπάνια. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, που έχει τόσα ωραία χαμηλά πέδιλα με στρασάκια και τέτοια, είναι το καλύτερό μου!

Από εμβόλια έχουμε το ΜΜR και ένα άλλο που θα κάνει στον παιδίατρο και μετά γύρω στα δύο το επόμενο.

Τις φωτογραφίες σου τις έχω δει και στο φέισμπουκ. Η Ιωάννα είναι πολύ γλυκούλα, όσο για σένα, μοιάζεις 15 χρονών! :P

Μαρίνα ξυλόσομπα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Εμείς έχουμε 35 βαθμούς!!!!!!!!!!!!!!!!

Αμάν πια με το θηλασμό... Τι κόλλημα... Τι τις νοιάζει αυτές τι κάνεις; Εμένα μια ξαδέλφη μου, η οποία δεν παντρεύτηκε και δεν έχει παιδιά, μου έλεγε όταν ο Αντρέας ήταν δέκα μηνών, ότι πρέπει να σταματήσω να θηλάζω, γιατί μετά θα δυσκολευτεί να το κόψει. ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ;;;;;

Όσο για τις συγκρίσεις μεταξύ μωρών, τι σπάσιμο... Πάντως, η γραμματέας του σχολείου που συγκρίνει συνέχεια το γιό της με άλλα μωρά, πάντα τον βρίσκει κατώτερο, και γενικώς καταλαβαίνω από αυτά που λέει και σ' εμάς και στο τηλέφωνο, ότι τον υποτιμά, αλλά και τον πιέζει πολύ, και θα έχει άλλα προβλήματα μετά.

Για την ταινία αυτή έχω διαβάσει καλά λόγια, αλλά δεν έτυχε να τη δω.

Κατερίνα όντως ο Νίκος είναι πια μεγάλος για παιδότοπο!

Αφού δεν ασχολείται ο άντρας σου, τι ασχολείσαι εσύ;

Για το μαντού το είδαμε σήμερα στο ίντερνετ, γιατί σε κάποια φάση μου λέει ο άντρας μου "πώς κοκκίνησε έτσι το χέρι του Αντρέα, ούτε το μαντού να έκανε". Τον ρωτάω τι είναι το μαντού, δεν ήξερε, και το έψαξε στο ίντερνετ.

Ο Αντρέας είναι περδίκι!

Να σας ρωτήσω ρε κορίτσια. Η μεζονέτα από ένα κανονικό διώροφο σπίτι ποια διαφορά έχει;

Σας φιλώ, πάω να συνεχίσω τα καθαρίσματα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα κουκλες μου ειχαμε ενα ησυχο σκ πηγα κ για καφεδακι σε μια φιλη παιξαν κ τα πιτσιρικια η για την ακριβεια ο βασιλης εφαγε κ λιγο ξυλακι χαχα απο την κορη της φιλης μου παλια παιζαν τελεια μισο χρονο μεγαλυτερη η εβελινα αλλα απο τοτε που γεννηθηκε ο Αδερφουλης εχει γινει λιγο ζορικη μωρε μου

μου φτιαξε κ νυχακια σουπερ

καγκουρακι αν εχεις φεισμπουκ μπες λοις παπαδοπουλου αγγλικα φτιαχνει τουρτες καπ κεικ μακαρον κ αλλα για ιδεες φτιαχνει κ παραγγελιες τα μακαρον που ρωτησα πληροφοριακα πενηντα λεπτα ειπε

θα το μαθει το καπελακι επεμενε εσυ χαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα μαρια γελασα τρελα με τον αντρικο κ μενα με ταιζει κ λεει κ ζζζ το αεροπλανακι

πριν λιγο ηρθε κ μου πλενε τα δοντια με την ηλεκ οδοντοβουρτσα κ ελεγε ανοιτσε καλα καλα δε θες σφαγισματα ε;; Οτι του λεω εγω χαχα!!!

καλα εγω πιστευω η καθε μανα ξερει ποσο ποτε πρεπει να θηλασει κ γενικα οκ μια γνωμη σεβαστη αλλα απο κει κ περα η μανα ξερει καλυτερα

Η μεζονετα δεν ξερω αν διαφερει να σου πω εγω ξερω οτι αν εχεις παιδι ειναι μπλιαχ πανω κατω ταλαιπωρια ο βασιλης ανεβαινει κ κατεβαινει αλλα παντα επιβλεπω ευτυχως ειναι ξυλο καπως πιο καλα απο μαρμαρο εχω στο παρελθον την ειχα κατεβει με τον κωλο καποτε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κα μου κ εγω περιμενω περιοδο κ στανταρ θα πονεσω αφου πηγα κ σε κρυα θαλασσα ας προσεχα

εγω λεω παντως εσυ κυρια κ ασε πεθερικα κουνιαδα να λενε!!!

τα αγορακια σου τα κουκλακια σου αντρακια μωρε πια

κ εγω ψηλα ζοριζομαι αλλα μερικες φορες την κανω τη θυσια..

μωρουδενια ωραια η εκδρομουλα αλλα δε σας εκανε καιρο γαμωτο..

ας τους να λενε τους καλοθελητες δωσε εσυ βυζακι χιλια καλα του κανεις!!

Hongover εχω δει τα δυο πολυ γελιο να πατε σινεμαδακι μου χει λειψει τοσο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΙΝΕΜΑ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ.

ΚΑ1 ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ...9 ΧΡΟΝΩΝ ΠΗΓΕ!ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΕΦΗΒΕΙΑ.ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ.

ΜΑΓΔΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...ΣΟΒΑΡΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΙ???ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ....

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ...ΤΟΥ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΣ ΒΟΛΤΑ ΑΜΕΣΩΣ.ΤΟΥ ΤΟ ΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ Η' ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΑΜΕΣΩΣ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ ΞΕΧΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΑ...ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΜΑΜΑ ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ!!!ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ!ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ!ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΚ ΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα σε ολη την τρελοπαρεα! παπαδες γραψατε παλι!

Καγκουρακι ο μικρος θα ειναι μια γλυκα με το καπελακι, ελπιζω να το συνηθισει, αλλα και χωρις αυτο παλι μια γλυκα θα ειναι! Οσο για δοκιμαστες μπισκοτων κι εγω μετα τη Μαγδα προσφερομαι ευχαριστως! Κι εγω γενικα απο πισω τρεχω, αλλα κανονικα τα σκουπιδια ειναι λιγοτερο απο ενα λεπτο, αφου ο καδος ειναι ακριβως σχεδον κατω απο το σπιτι μου, οποτε απλα κατεβαινω μια σκαλα... που να φανταστω οτι θα την πατησω ετσι, ειδες ομως το αντρακι μου, αμα του πω για κατι οτι φοβαμαι, συνηηηηηθως με ακουει...

ΚΑ μου ο Νικολας αντρεψε, σιγα να μην θελει παιδοτοπο! Οσο για την κουνιαδα, τι να πω... δεν ξερω τι ειναι καλυτερα να κανεις, να αδιαφορησεις οπως λεει ο αντρας σου η να πας να μιλησετε. Βεβαια, αμφιβαλλω αν θα βγει ακρη, αλλα απο την αλλη αν δεν πατε, ολοι εσενα θα κατηγορησουν, ο αντρας σου ειναι παιδι του, εσυ εισαι η "νυφη", για σενα θα λενε. Καλα τα πεθερικα δεν υπαρχουν! Και καλα η πεθερα, σου λεει ας κανω το πρωτο βημα, ας το αφησουμε ρε παιδι μου. Ο πεθερος; Και τσαντιστηκε για θεμα που δεν τον αφορα αμεσα και εγραψε το εγγονακι του και παρεξηγειται κιολας! Για τις θαυμαστριες που λες... το καλο πρεπει να αναγνωριζεται και να λεγεται!

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!!!!!!!

Αννα Μαρια το τι γελιο ριχνω με τις περιγραφες σου δεν λεγεται! Καλα ειναι σημερα το παιδι απο το εμβολιο; Καλα εννοειται οτι ολοι εχουν δικαιωμα καποιο φαγητο να μην το τρωνε, δεν ειναι ρομποτ τα παιδια μας, οπως κι εμεις εχουν τις προτιμησεις τους. Αυτο ειναι μεθοδος οταν βλεπεις οτι το παιδι το παιζει γενικα δυσκολο και δεν τρωει τα μισα και βαλε φαγητα! Ωστε γιεγιες ο μικρος ε; Κι εμεις πηγαμε σημερα να τον κουρεψουμε αλλα ατυχησαμε, δεν εκατσε. Βεβαια, ισως να φταιει και που ηταν αντρας ο κουρεας. Εχουμε ενα θεμα, θελουμε κοπελες! Οχι κανενα κουρεμα σοβαρο δηλαδη, απλα τα μπροστα γιατι δεν βλεπει τιποτα πια και λιγο φορμαρισμα τα υπολοιπα. Ο Αντρικος θελει να μπει στο παρεακι μας, μπορει να γινει και η μασκοτ μας!

Μαρινακι μου αν ειναι σε υψομετρο το χωριο ειναι λογικο, στο χωριο του πατερα μου νταλα καλοκαιρι και θες οπωσδηποτε χοντρα ρουχα και κουβερτες το βραδυ! Καλα ειναι το αγορακι σου; Μην ακους κανεναν, θα θηλασεις οσο εσυ νιωθεις οτι πρεπει!

Μαγδα μου, καλε το μωρο εκανε εμετο κι ο αντρας σου το μαλωσε; Ωρες ωρες ειναι πιο μωρα απο τα μωρα! Σημερα ειστε καλυτερα ελπιζω με τον αντρουλη!

Βασω μου τι γλυκα η μικρουλα σου! Καλα αυτο με τα τακουνια πολυ μεγαλη πικρα. Πριν την εγκυμοσυνη δεν διανοουμουν να βαλω φλατ, απο το πρωι ως το βραδυ με 10ποντα ημουν! Τωρα, σε μια γιορτη παω και στο διωρο αρχιζω και θελω να τα πεταξω...

Για τις συγκρισεις που λετε, εν μερει ειναι αναποφευκτο, καθε μανα καμαρωνει για το παιδακι της! Οι υπερβολες δεν κανουν ομως καλο, ιδιως στο παιδι! Κι απο την αλλη ακομα χειροτερο να το μειωνεις το παιδι και να θελεις παντα κατι καλυτερο ετσι γινονται ανασφαλεις και ψευτες και βιαιοι ενιοτε οι ανθρωποι μεγαλωνοντας...

Εμεις ΣΚ ησυχα. Ειχε ρεπο ο αντρας μου Σαββατο, αλλα δουλευα καποιες ωρες και μετα δεν καναμε τιποτα απολυτως, αραξαμε σπιτι και χαλαρωσαμε. Την Κυριακη πηγα με το Δημητρακη και τους κουμπαρους με τα δυο τους παιδια, δυο και τεσσαρων στο Φλοισβο και λυσσαξαν. Και παιξανε στα παιχνιδια και περπατησαμε παρα πολυ και κουνιες καναμε και απο ολα! Μαζευτηκαμε μετα τις 5 και ειχε λυσσαξει ο ερμος στην πεινα γιατι εκει δεν φαγαμε τιποτα! Εμενα με επιασε καποια στιγμη το παραπονο, γιατι ολες οι οικογενειες ηταν μαζι κι εμενα ο αντρας μου ελειπε, οπως λειπει σχεδον παντα, ρεπο Κυριακη ειναι σπανιο και Σαββατο που πηρε απορω, ειναι σχεδον αδυνατο... Αλλα περαν αυτου, περασαμε πολυ ωραια, ειδικα ο Δημητρης κι εκτος ελαχιστων στιγμων που πεισμωνε και ηθελε το δικο του (δεν του το εκανα βεβαια! και μετα το ξεχναγε...) γενικα ηταν αψογος, κυριος, πραγμα που με παραξενεψε αφου παλιοτερα ηταν Ταρζαν και δεν επαιζε να παμε καπου χωρις καροτσι οπως χτες, μαλλον οσο μεγαλωνει αντιλαμβανεται καλυτερα καποια πραγματα.

Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι ακομα βηχει ειδικα το πρωι που ξυπναει, μπορει να ξαναπαω στο γιατρο, αν και δεν εχει τιποτα αλλο, ειναι μεσα στην καλη χαρα.

Αυτα τα νεα μας! Σας αφηνω μεχρι αυριο!Φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια άλλη μια Δευτέρα γεμάτη δουλειές πέρασε....σουπερμάρκετ, λαϊκή, όπου επιστρεφοντας σπιτι βρήκα ένα 10ευρω στο δρόμο, φαγητο για μας, φαγητο για τον Νικολα, σκουπισμα, μετα την μικρη κολυμβητήριο....

Εχω νεα, ο Νικόλας εκανε τα πρώτα βηματακια μόνος του κάνει τρία άντε τέσσερα και μετα ή συνεχίζει μπουσουλωντας ή πιάνεται και συνεχίζει όρθιος!!!!!

Αννα Μαρία τωρα η δουλεια του αντρα μου ειναι στα Μέγαρα και απο κει θα πανε στην περιοχη του Ισθου οπότε απο κει που έκαναν 45 λεπτα να πανε τωρα θα κάνουν μια ώρα και 10 λεπτα. Μακρια ειναι και εδικα όταν το κανεις αυτο πήγαινε έλα καθε μερα αλλα δεν γινεται αλλιώς πρέπει να ειναι σε βιομηχανική περιοχή και δεν δίνουν άδειες πλεον σε Αττική παρα μονο σε Κορινθια, Βοιωτια.

Και για να σου λύσω και την άλλη απορία νομίζω μεζονετα λενε το δίπατο σπιτι σε πολυκατοικία ή συγκρότημα. Ενω δίωρο σπιτι συνήθως λες καποια μονοκατοικία. Τι γλυκος ο Αντρικος που σε ταιζε!!

Βασω φουλ προγραμμα και εσείς, ειναι μικρούλα η Ιωάννα για να άντεχε. Για τα κόκκαλα και έτσι εκανε και η δικια μου τα έβγαζε και δεν καθόταν και να την χτενισω τωρα ομως καθε πρωι φτιάχνουμε και αλλο χτενισμα οπότε σε κανα ενάμιση χρονο θα την κανεις και εσυ κούκλα. Χθες την έκανα μπάνιο και για να κάνω μετα και τον μικρο της λέω χτενισω τα μαλλια σου και καθόταν το ψώνιο μπροστα στον καθρέπτη και χτενιζοταν και έλεγε τι μαλακά που ειναι μαλλια μου.

Μαρινα μην ακούς κανέναν να θηλασεις όσο θέλεις! Έτσι του έκανα και εγω του το φορεσα και βγήκαμε βόλτα αλλα μέχρι να φτάσουμε στο επόμενο τετράγωνο το ειχε βγάλει , σημερα τον πηρε η μαμα μου αγκαλια και κατέβηκαν να πάρουν την Αγγελικη απο το σχολικο και στην αρχη το φοραγε γυρνώντας ομως το είδε στον καθρέφτη του ασανσέρ και το έβγαλε. Θα το συνηθίσει που θα παει γιαυτο του το πήρα και τόσο νωρις.

Κατερινα βαρέθηκε ο Νίκος σου, ειναι μεγαλο αντρακι πια και για αυτο. Που τα έβαλες τα μακαρον δεν τα είδα....συμφωνω με όσα σου έγραψε και η Χριστίνα για την κουνιαδα αλλα πραγματικα δεν ξέρω τι θα βγει μονο αν μιλήσει και ο άντρας σου.

χριστινακι ειναι καλός ο Δημητρακης σου και όσο μεγαλώνει αλλάζει και ωριμάζει.

Ειμαι πτώμα κούκλες πάω για υπνο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!

ΚΑ1 ο Νικος σου μεγαλωσε και γι αυτο βαριεται στους παιδοτοπους!νιωθει οτι ειναι για μικρα παιδια!

Καγκουρακι αρχισε να συνηθιζει ο Νικολας το καπελακι. . .μπραβο! εκανε βηματακια???αντε μπραβο καλα τρεχαματα τωρα!χεχε!αρα να εχω ελπιδες οτι η μικρη μεγαλωνοντας θα τα αντεχει τα κοκκαλακια στα μαλλια οπως η Αγγελικουλα:)

Αννα Μαρια οχι και 15χρονων!χαχα!το Σεπτεμβρη γινομαι 29χρονων!και ελεγα ως τα 30 ηθελα να ειχα τελειωσει με την αποκτηση παιδιων!χαχα!κι ακομα δεν εβαλα μπρος για 2ο!μετα τον Αύγουστο θα παω για εξεταση στο γυναικολογο και να βαλουμε μπρος σιγα σιγα με τη βοηθεια Του Θεού και Της Παναγίας!εσεις αρχισατε προσπαθειες, ναι?

Χριστινα μου δεν καθεται ο Δημητρακης να κουρευτει?χεχε!σε κανενα παιδι δεν αρεσει!φοβουνται νομιζω!ειναι δυσκολο που ο αντρας σου δουλευει σαβκα!και εμενα συνηθως σαββατα δουλευει!Κυριακη ομως οχι!οποτε εχουμε μια μερα να περασουμε ολοι μαζι!ετσι οπως καταντησε η οικονομια και στην Ελλαδα και στην Κυπρο αναγκαζομαστε να συμβιβαζομαστε αρκει να υπαρχει δουλεια!

Μαγδα μου σε ταιζει ο Βασιλης?χεχε!κανει και αεροπλανακι, σε μιμειται!τι γλυκας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια μου!

Τι κάνετε;

Κολλάει το μάμμυ ή εγώ φταίω;

Που λέτε, χτες βράδι γύρισα απ' το σχολείο, κάναμε μπάνιο τον Αντρέα, έφαγα, του έδωσα το γάλα του, και τον έβαλα στο καρότσι να τον κοιμίσω. Με το που τον ξάπλωσα, τον βλέπω αναγουλιάζει. Τον σηκώνω, και μόλις κάθισε, μπλιαχ, κάνει έναν εμετό... Λερώθηκε το καρότσι, το πάτωμα, λίγο το χαλί... Αφήστε... Τον ξαναπλύναμε, τον αλλάξαμε, καθάρισα το καρότσι, σφουγγάριζα και μετά, επειδή το καρότσι ήταν βρεγμένο, δεν μπορούσα να τον κοιμίσω. Τι τραγουδάκια του έβαζα, τι τον κουνούσα στην αγκαλιά μου, τίποτα. Τελικά, τον κούνησε λίγο ο άντρας μου στο ριλάξ και αποκοιμήθηκε αμέσως, αλλά είχε πάει σχεδόν εντεκάμιση... Το πρωί, όμως, στο πόδι από τις εφτά παρά ο κυριούλης.

Σήμερα επιτέλους σήκωσε ο άντρας μου το χαλί, και το πήγε καθαριστήριο τελικά. Ο Αντρέας κι εγώ πήγαμε βόλτα με το ποδηλατάκι μέχρι τον χασάπη και του πήρα κοτόπουλο και μετά έκανα γενική στο σαλόνι: τίναξα καναπέδες και πολυθρόνες, μετακίνησα έπιπλα, κ.λπ...

Το μεσημέρι πάλι δεν έφαγε το φαγητό του, έφαγε πολύ λίγο, μια φέτα ψωμί και ένα μπισκότο που του έδωσε ο έξυπνος ο άντρας μου γιατί έκλαιγε, ενώ εγώ δεν ήθελα να του δώσει...

Τέλος πάντων...

Μάγδα ωχ, έφαγε ξύλο ο Βασιλάκης; Δεν πειράζει, μες στη ζωή είναι όλα! :)

Το χειρότερό μου είναι οι σκάλες στο σπίτι. Στο πατρικό μου που μέναμε ταλαιπωρούμασταν πολύ. Ενώ στο διαμέρισμα, όλα στα πόδια σου, χιχι!

Μαρίνα δεν πειράζει, πηγαίνετε άλλη φορά στο σινεμά.

Χριστίνα άσε, ο Αντρέας δεν κάθεται με τίποτα να του κόψουμε ούτε μαλλιά, ούτε νύχια. Καμιά φορά όπως κοιμάται του κόβει η μάνα μου καμιά μύτη απ' τα μαλλιά, αλλά ακόμα και στον ύπνο του το νιώθει, και γυρίζει το κεφάλι του δεξιά-αριστερά. Είναι πολύ επικίνδυνο με το ψαλίδι, μην του βγάλουμε κανένα μάτι. Μόνο τα Χριστούγεννα κουρεύτηκε κανονικά, όταν είχαμε πάει στην Αγγλία και είχε έρθει στο σπίτι του αδελφού μου μια κοπέλα από την Ελλάδα, κομμώτρια, η οποία είχε κάνει μαθήματα για να κουρεύει μικρά παιδιά που κουνιούνται. Έτσι, παρ' όλο που ο Αντρέας πήγαινε πέρα-δώθε και χάλασε τον κόσμο, αυτή τον κούρεψε μια χαρά. Αλλά τώρα;

Τι να κάνεις με τη δουλειά του άντρα σου; Δε λες καλά που την έχει κι αυτήν;

Κι εμείς το καρότσι εκτός σπιτιού δεν το πολυχρησιμοποιούμε, γιατί δεν κάθεται. Μόνο όταν περπατάμε, όταν καθίσουμε κάπου, σηκώνεται από μόνος του, παρά τις ζώνες και τον παίρνουμε για να μην πέσει.

Τι έγινε, τον πήγες στο γιατρό για το βήχα;

Καγκουράκι άντε βρε!!! Περπάτησε ο Νικολάκης κιόλας;;;;;;;;;;;;;; :D Τρεχάτε ποδαράκια μου!

Καλά πολύ γέλασα με την Αγγελική και το χτένισμα! Άκου "τι μαλακά που είναι τα μαλλιά μου"!!! Χαχαχαχα!

Δύσκολο αυτό με τη δουλειά του άντρα σου, αλλά κι εμείς κάνουμε καθημερινά μισή ώρα για να πάμε σχολείο από το σημείο συνάντησης, δηλαδή περίπου σαρανταπέντε λεπτά από το σπίτι μου, και έχουμε και συναδέλφους από Λευκωσία, που κάνουν το διπλάσιο χρόνο...

Α, Βάσω, συγγνώμη, δεν το ήξερα ότι είσαι τόσο γριά! :P:)

Κι εγώ έλεγα να κάνω νωρίς τα παιδιά μου, επειδή οι γονείς μου με έκαναν μεγάλοι (45 ο πατέρας μου, 35 η μάνα μου) και ήμουν και το πρώτο παιδί, αλλά τελικά στα 31 έκανα τον Αντρέα και να σου πω, δεν το μετάνιωσα καθόλου. Αν έκανα νωρίτερα παιδιά, σημαίνει ότι θα άφηνα πίσω κάτι από αυτά που ήθελα να κάνω, κυρίως από σπουδές, και θα το είχα απωθημένο μια ζωή ή θα προσπαθούσα να συνεχίσω τις σπουδές μου αργότερα, αλλά δε θα το έκανα όπως ήθελα.

Έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες για το δεύτερο, αλλά τώρα είπαμε να σταματήσουμε γιατί θα πάμε Πάτρα τον άλλο μήνα, κι έτσι και μείνω έγκυος θα πρέπει να τα αναβάλουμε όλα. Μόνο αυτό το μήνα δηλαδή, και μετά θα ξαναρχίσουμε!

Σας φιλώ κόρες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Άιντε άιντε, δεν ήθελε να μου δημοσιεύσει το ποστ, γιατί χρησιμοποίησα πολλές εικόνες λέει. Έλεος, θα μετράμε και τις φατσούλες που βάζουμε δηλαδή;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα!!

Κατερινακι μου ο Νικολας εκανε τα πρωτα βηματακια;;; Αντε συγχαρητηρια! Πες στη νονα να φτιαξει και περπατοπιτα, αλλα εμας δεν μας βοηθησε ιδιαιτερα, ακομα ολο πεφτει! Ειναι καλο μωρε το γλυκο μου, πολυ ζωηρος, αλλα δεν εχω παραπονο, μια χαρα τα παμε!!!

Αντε βρε Βασουλα, με το καλο να ειναι ολα ενταξει να ξεκινησετε!! Καλε δε φοβαται, απλα εχει μια προτιμηση στις γυναικες, χαχαχα! Σημερα τον πηγα και κουρευτηκε σε ενα κομμωτηριο που ειναι μια πολυ καλη κοπελα και ηταν και η μικρη της κορη εκει ισα περιπου με το Δημητρη. Αντρας τον κουρεψε ομως, τον εβαλε σε ενα ειδικο καρεκλακι-αυτοκινητο, του εβαλε και μπερτα με το Μικυ, τον εκανε και βοηθο να του δινει το μπουκαλι με το νερο, οποτε αλλο που δεν ηθελε!!! Κι ολο ελεγε το ψωνιο "ο κυριος θα με κανει ομορφο"!! Χαχαχαχαχαχα! Καλα για τη δουλεια, ασε που με πιανει παραπονο επειδη μου λειπει, λεω Δοξα τω Θεω που υπαρχει, αλλιως θα ψωμολυσσγαμε κυριολεκτικα!

Αννα Μαρια τι επαθε παλι ο Αντρικος και εκανε εμετο; Μηπως ειναι κατι συγκεκριμενο που τον πειραζει; Για παρατηρησε το να δεις... Το μπισκοτο δεν νομιζω να τον πειραξει, στερα τροφη ειναι θα τραβηξει και τα υγρα απο το στομαχι.

Καλε εκατσε σου λεω! Και για τα νυχια καθεται δεν εχω προβλημα, ευτυχως. Οντως επικινδυνο αυτο με τον υπνο, ειναι ζορικος ο μικρος, καλα κανει, εχει προσωπικοτητα! Για τη δουλεια, οπως ειπα και στη Βασω, εννοειται πως χαιρομαι που υπαρχει, εκει που εχουμε φτασει στο Ελλαδισταν ειναι πολυ δυσκολο να βρεις δουλεια. Βεβαια, εκει πατανε ολοι και εκμεταλλευονται οσο δεν παιρνει! Κι ο χι οτι δεν εχουν, οι περισσοτεροι απλα εχουν βρει πατημα...

Αυτα τα νεακια μας, οι αλλες που να ειναι αραγε;

Φιλακια πολλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσάκια!

Πολλή κούραση σήμερα... Μετά το φαγητό σφουγγάρισα την κουζίνα, έπλυνα ξανά το καρότσι του Αντρέα, γιατί μύριζε πολύ απ' τους εμετούς, σφουγγάρισα και το μπαλκόνι γιατί είχε γεμίσει νερά, και στο καπάκι ξύπνησε ο Αντρέας κι έκλαιγε ασταμάτητα γιατί ήθελε μπισκότο. Αρχικά του έδωσα ξανά το μεσημεριανό του και έφαγε λίγο, αλλά μετά το έφτυνε. Του έδωσα τυρί, δεν το έφαγε. Του έδωσα ψωμί, το ίδιο. Τον πήγα βόλτα με το ποδηλατάκι μέσα στο σπίτι, έκλαιγε συνέχεια. Πήγα να του διαβάσω παραμύθι, πάλι έκλαιγε. Γενικώς έκλαιγε και έδειχνε τα μπισκότα. Τελικά, αφού δε σταματούσε, είπα στον άντρα μου και του έδωσε ένα απ' τα μπισκότα που έφτιαξα εγώ και τότε μόνο σταμάτησε το κλάμα. Ουφ, δεν ξέρω τι να κάνω, τον έμαθε να τρώει τα #)(*^&(#$μπισκότα και τώρα μόνο τέτοια θέλει... Ευτυχώς το απόγευμα έφαγε μόνο φρούτο και γιαούρτι με κουάκερ, καθόλου μπισκότο.

Μετά στο σχολείο κάναμε συνεδρίαση που νόμιζα ότι θα κρατήσει δέκα λεπτά και πήγε μία ώρα, γιατί συζητούσαμε αν πρέπει ή όχι να μειώσουμε τη διαγωγή δύο μαθητών. Οι μισοί λέγανε όχι, οι άλλοι μισοί ναι, τελικά διαβάσαμε τις καταγγελίες που είχαν γίνει κατά τη διάρκεια του έτους και αποφασίσαμε να τις μειώσουμε, αλλά εμένα μ' έπιασε ναυτία. Μετά ετοίμασα το γραπτό για τις εξετάσεις του Σεπτέμβρη και τέλος πήγαμε με μια συνάδελφο και περπατήσαμε στο γήπεδο του σχολείου. Είπαμε να το καθιερώσουμε για γυμναστική.

Χριστίνα χτες το μεσημέρι ο Αντρέας έμεινε σχεδόν νηστικός, και είπα στη μάνα μου να φέρει το φαγητό της Κυριακής, δηλαδή ντολμάδες, και να τον ταΐσει. Αλλά η μάνα μου άργησε να έρθει, πήγε εφτά, μέχρι να φάει εφτάμιση και βάλε, κατά τις εννιά-εννιάμιση του έδωσε ο άντρας μου το γιαούρτι και κατά τις δέκα του έδωσα γάλα, οπότε του ήρθαν πολλά και ανακατεμένα. Λογικά γι' αυτό έκανε εμετό.

Αυτό για τις δουλειές που λες, το συζητούσαμε σήμερα με μια συνάδελφο. Ο γαμπρός της δούλευε σε ένα φροντιστήριο και τους μείωσε κατά πολύ τους μισθούς λόγω κρίσης, ενώ δεν έφυγε κανένας μαθητής!!!!! Οπότε κι αυτός τα πήρε και άνοιξε δικό του φροντιστήριο, και του πήρε κι ένα σωρό μαθητές του άλλου.

Καλέ, σας είπα ότι έχει λυθεί η γλώσσα του Αντρέα και όλο μιλάει; Του λέω "καλοκαίρι" και μου λέει "τέτη" δηλαδή "ζέστη". Σήμερα το βράδι που ήρθα απ' το σχολείο και έτρωγα τοστ, ήθελε κι αυτός, του έδωσα μια γωνίτσα ψωμάκι και μετά ήθελε κι άλλο και του λέω "έφαγες Αντρέα, φτάνει" και μου κάνει "τάνει". Έμαθε να λέει και "ναι", κι ένα σωρό άλλα!

Αφήστε που σήμερα το πρωί έβλεπε τα Ζουζούνια, βάζει σε κάποια φάση το Happy birthday to you, κι έτρεξε κατευθείαν και πάτησε την κόρνα απ' το ποδηλατάκι του, που παίζει μουσική, και ανάμεσα στα υπόλοιπα κομμάτια παίζει και το Happy birthday!!!!!

Σας φιλώ όλες!

Επεξεργάστηκε από Θέλω να γίνω μαμά!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...