Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ ''Όλα τα ζουζουνοκορμιά στην παραλία''!


Recommended Posts

Καλημερα κοπελιες!

Ελενη καλωσορισες!να σου ζησει το αγορακι σου!εγω ειμαι η Βασω απο Κυπρο κι εχω ενα κοριτσακι 18 μηνων, την Ιωαννα!οσο για το καμπινγκ δεν επιχειρησα ποτε να παω διακοπες σε καμπινγκ γιατι νιωθω οτι δεν θα εχω τα απαραιτητα και ετσι το αποφευγω!δεν ειναι και του χαρακτηρα μου κιολας!ειμαι πολυ φοβιτσιαρα με εντομα, με το σκοταδι και αλλα κομπλεξικα που εχω ετσι δεν πηγα ποτε!εχει ανθρωπους ομως που λατρευουν το καμπινγκ!

ΚΑ1 τι κουκλος ο ανιψιος σου!να σας ζησει!ειναι κουκλακι!η αρχη σιγουρα με το μωρο στο σπιτι ειναι δυσκολη αλλα σιγα σιγα θα συνηθισει!καλα κανει και ο αντρας της σιγα σιγα να αρχισει να αλλαζει το παιδι και να το ταιζει γιατι αν εξαρταται αποκλειστικα το μωρο απο την αδερφη σου δε θα μπορει ουτε για μια ωρα να το αφησει στον αντρα της και αν δεν εχει που αλλου να το αφησει για λιγο τοτε ειναι δυσκολο!

Αλεξανδρα μου συνηθισε με το μπανιο η Κωσταντινα . . .μπραβο!κι εμας απο μικρη η Ιωαννα δεν το ηθελε το μπανιο, βρεφος εκλαιγε παρα πολυ, τωρα διαμαρτυρεται αλλα οχι οπως παλια!

Ανθη μου ειδες τον Πανουλη!!!το καλο μου!καθαρα απο ζηλια αντιδρα ετσι!οπως σου ειπε και η Κατερινα λογικο ειναι!ξαφνικα ενα καινουριο μωρο κερδισε τα βλεμματα ολων κι ενιωσε ο Πανος οτι χανει εδαφος!καλα ειναι οπως σου ειπαν και τα κοριτσια να μιλησεις και με ενα παιδοψυχολογο!

Αννα Μαρια κι εμας τωρα αρχισε η Ιωαννα να λεει λεξεις!δεν νομιζω ομως να ναι απ τον παιδικο!πιστευω ειναι αναλογα στο καθε μωρο!οκ μπορει επειδη ακουνε καθημερινα τα μεγαλυτερα να μιλανε στον παιδικο να επιχειρουν περισσοτερο να μιλησουν!χτες κρατουσε κατι και πηγε η γιαγια μου να της το παρει και της λεει η μικρη 'οχι,ζικο μου'!ξαφνιαστηκα γιατι δεν την ξανακουσα να το λεει!μεγαλωνουν τα ζουζουνια μας!μα και γω μικρη 4 ετων πηγα παιδικο!δεν τα στελνανε παλια τοσο μικρα σχολειο!κι εγω δεν θα την εστελνα τοσο νωρις, πιστευα πως τουλαχιστον ως 3 ετων θα εμενε με τη μαμα μου!αλλα οταν αρχισε να εχει διαφορα προβληματα υγειας κατι επρεπε να κανω!κι επειδη αρχισα να την στελνω 1 φορα τη βδομαδα το καλοκαιρι, μετα οταν ειδα οτι η μαμα μου επαθε και κιρσοκηλη και διαφορα αλλα τοτε απο Σεπτεμβρη ειπα στην κοπελα οτι θα πηγαινε κανονικα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;

Εγώ είμαι μόνη μου στο σπίτι με τον Αντρέα. Ο άντρας μου έφυγε πριν λίγο για Λευκωσία, για τρίτη φορά μέσα σε μια βδομάδα, για να δηλώσει αυτή τη φορά τη βάφτιση στην πρεσβεία. Ελπίζω να μη χρειαστεί να ξαναπάει...

Είπα και στη μάνα μου να έρθει για να με βοηθήσει λίγο με το μωρό, μήπως και μπορέσω να μαγειρέψω τίποτα και να κάνω και καμιά δουλειά, δεν ξέρω όμως αν θα έρθει τελικά.

Ανθή χάρηκα πάρα πολύ για τον Πανούλη! Άχου το μωρέ, τι γλύκας που είναι!! Βλέπεις, αν δεν τον είχες μεγαλώσει σωστά και δεν είχε καλό χαρακτήρα, ούτε που θα τον ένοιαζε που στεναχωρήθηκες. Πάντα τέτοια από δω και μπρος!

Κατερίνα όταν έγραψες ότι έπλυνες το σπιτάκι του σκύλου, σε φαντάστηκα με πλαστικά γάντια, κουβάδες, σφουγγάρια, σαπουνάδες, να το τρίβεις να γυαλίσει. Με το λάστιχο οκ, αν και σπαταλιέται πολύ νερό.

Εμάς οι ντοματιές θέριεψαν!

Συμφωνώ κι εγώ για το γιογιό, είναι πάρα πολύ νωρίς, δεν περιμένω ότι θα μου το πει ο Αντρέας, αλλά το βλέπω το μωρό ότι δεν είναι έτοιμο.

Ελένη καλώς όρισες, εγώ είμαι η Άννα-Μαρία κι έχω ένα αγοράκι 18 μηνών, τον Αντρέα.

Βάσω, συμφωνώ απόλυτα, είναι στο παιδί πότε θα μιλήσει. Πάντως ο Αντρέας να πει "όχι, ζικό μου" δεν υπάρχει περίπτωση. Α, τώρα αν του πέσει κάτι κάτω ή αν πέσει κι ο ίδιος, λέει "παπππ", επειδή όποτε έπεφτε κάτι του έλεγε η μάνα μου "πάππου" που στα κυπριακά μωρουδιακά :P σημαίνει "έπεσε"!!!

Σας αφήνω κόρες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ αυτο το λεει και το ξαδερφακι το μικρο μας που ειναι 8 μηνων! και αυτοι οταν πεφτει κατω τον λενε ''πάππου'' !!!πολλα κοινα το χωριο του αντρα μου στη χαλκιδικη με τη Κυπριακη διαλεκτο!αχαχαχχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κουκλιτσες καλησπερα!

Ανθη μου ποσο χαρηκα! Ειναι πολυ καλο παιδι ο Πανουλης, αλλα δεν παυει να ειναι παιδι! Μην το ξεχνας, θα δεις ολα θα φτιαξουν. Οσο μπορεις να του μιλας, για ολα οσα νιωθεις, ακομα και οταν δεν εισαι χαρουμενη η εισαι κουρασμενη, απο τα 100 τα 10 να πιασει καλο θα ειναι! Συγκινητικη εικονα εφτιαξες παντως!

Ελενη καλως ορισες και να χαιρεσαι το παιδακι σου! Ειμαι η Χριστινα κι εχω το Δημητρη δυο και κατι. Απο οτι βλεπω εισαι Πειραιωτισσα, ειμαστε σχεδον συντοπιτισσες, ειμαι Κερατσινι.

ΚΑ μου τι να πω απλα μην ασχολεισαι πλεον! Πολλες φορες σε μελεταω στις φιλες μου και λεω "πως τα καταφερνει αυτη η κοπελα, με 3 παιδια, σπιτι, κηπο, ζωντανα, και φτιαχνει και παπαδες στην κουζινα και πλεκει κιολας δεν καταλαβαινω!""Πανεμορφες οι φωτο και ο μικρος τι μπουλακος!!! Αυτα τα βιντεακια ειναι ανεκτιμητα.

Αννα Μαρια - η μηπως να σε λεω μις Σφουγγαριστρα;- αστα η γραφειοκρατια εδω δεν παιζεται, αυτο μας εχει φαει, για να κανεις το παραμικρο τρεχεις απο τη σκυλλα στη χαρυβδη χαμος! Ο Αντρικος ειναι μικρος για γιογιο μετα τα 2 ειναι καλα. Και μην σε νοιαζει για την ομιλια. Ο Δημητρης απο μικρος ειναι παρλαπιπας και της κουμπαρας μου κοντευει τα 3 και τωρα εχει αρχισει καπως να μιλαει, καθε παιδι τα δικα του...

Αλεξανδρα μου πολυ στεναχωρηθηκα που δεν σε πηραν, ειχα χαρει με την ιδεα πως ισως και να δουλευαμε παρεουλα! Δεν πειραζει, παμε για αλλα!

Μαγδα με το καλο η αδερφουλα σου!

Βασουλα εγω θελω παρα πολυ να παω για καμπινγκ, ενω παλια ουτε να το ακουσω, αλλα θελω να εχω δικο μου εξοπλισμο. Επισης θα μου αρεσε τρελα να εχω ενα τροχοσπιτο και οπου γη και πατρις!

Μαρινακι που εχεις χαθει εσυ; Πηρες σβαρνα τας εξοχας;

Κοριτσια τα φωτα σας! Θελω να κοψω την πανα του μικρου αλλα δεν τον βλεπω προθυμο. Μια δυο φορες που το επιχειρησα δεν ειχαμε καλο αποτελεσμα. Τα λεει μολις τα κανει οχι πριν. Εσεις πως το ειχατε κανει;

Σημερα πηρα μια τρομαρα! Συνηθως δεν κατεβαζω τα σκουπιδια οταν ειμαι μονη, τα βγαζω στη σκαλα και τα παιρνω την ωρα που φευγω, αλλα μου παραπονιεται η μαμα μου οτι μυριζουν. οποτε σημερα, εβγαλα του μπανιου τις σακουλες και λεω ας τις πεταξω ενα λεπτο θα κανω. Βαζω το Δημητρη στον καναπε και του λεω "σε παρακαλω μεχρι να γυρισω μη σηκωθεις γιατι θα φοβαμαι", βγαινω, παιρνω τα κλειδια μου, κλεινω με τα κλειδια την πορτα, τα αφηνω πανω στην πορτα -ευτυχως- κατεβαινω και αφηνω ανοιχτη τη μεγαλη πορτα της εισοδου. Οπως παω να πεταξω τα σκουπιδια ακουω την πορτα να κλεινει κι εγω ειμαι στο δρομο χωρις κλειδια και ο Δημητρης πανω μονος του! Ολοι λειπουν απο το σπιτι και δεν εχω τροπο να μπω. Εν τω μεταξυ, αν ειχα καποιο παραθυρο μπροστινο ανοικτο θα τον φωναζα, θα του ελεγα να κατεβει σιγα σιγα τις σκαλες και να μου ανοιξει, γιατι ξερει να το κανει. Ελα ομως που ειχα μονο το πισω μπαλκονι ανοικτο και φοβομουν μη βγει εξω και πεσει απο κανενα καγκελο! Επαιρνα τηλεφωνο απο μια γειτονισσα ολους, μαμα, μπαμπα, την αδερφη μου να ερθει καποιος να μου ανοιξει κι ημουν ετοιμη να παρω κλειδαρα, οταν ευτυχως το σηκωσε η μαμα μου και μου ειπε οτι ηταν στο δρομο ηδη για το σπιτι και σε 5 λεπτα ηρθε και μου ανοιξε! Αλλα δεν εχει για το σπιτι μου κλειδι μονο για την κεντρικη εισοδο κι ευτυχως τα δικα μου τα ειχα βγαλει απο την εξω μερια. Καλα το τι ακουσα δεν λεγεται, η μανα μου επαθε πιο μεγαλο εγκεφαλικο απο μενα! Τρεμοντας ηρθε. Βεβαια, εγω ηξερα οτι ο Δημητρης λογικα δεν θα ειχε ακομα σηκωθει (10 λεπτα ηταν δεν ηταν ολο αυτο) και δεν ανησυχουσα τοσο πολυ, αλλα οκ, περασαν διαφορα απο το μυαλο μου! Το γλυκο μου πλασματακι εκει που τον αφησα εκει ηταν και με περιμενε!Τελος καλο ολα καλα!

Σας φιλω τα λεμε αργοτερα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βρε Μαρινακι τι περασες κι εσυ! Απιστευτο! Μας ειχες πει οτι ειχες θεματα στην αρχη με τχειρουργειο αλλα δεν ηξερα τοσο λεπτομερως! Ανατριχιασα! Μπραβο κοριτσι μου! Ολα καλα θα ειναι τωρα! Μπραβο για την πιστη και τη δυναμη και μπραβο που το μοιραστηκες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!!!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΕ..ΠΟΙΑ ΕΞΟΧΑΣ???ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ???ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ ΠΕΙΖΩ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΟΝΗ ΜΟΥ!!Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ ΓΥΡΝΑΕΙ....ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΗ!!!ΟΠΟΤΕ ΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ!!!ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΘΗΛΑΣΜΟΥ..Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΘΗΛΑΣΟΥΝ.

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ τι εγινε τελικα στη ΛΕΚΩΣΙΑ??ΤΑ ΕΚΑΝΕ ??

ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ...ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ!ΑΠΑΠΠΑΠΠΑΠΑΠ!ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΖΩΥΦΙΑ

ΒΑΣΩ ΑΛΗΘΕΙΑ???ΕΙΠΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ???ΕΓΩ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΑΡΚΕΤΑ!ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΟΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΝΕ ΟΛΑ!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΄΄Α ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΕΝΩ ΕΣΕΝΑ ΟΧΙ΄ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ'' ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣ ΜΠΡΑΒΟ!!ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΓΙΔΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ!ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΝ...ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΑΒΗ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!!ΑΑΧΑΧΑΧΑΑ

ΕΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ!!!ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΠΛΕΟΝ!ΕΧΕΙ ΞΕΣΑΛΩΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΛΑΜΕ!ΤΕΛΕΙΩΣ!!!!

ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΑΖΕΙ!!!ΠΙΑΝΕΤΑΙ! ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑ!Ε ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ!!!

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:)

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!

Μαρινακι μου διαβασα την ιστορια σου και συγκινηθηκα τοσο πολυ!ποσα περασατε και σεις κοριτσι μου!Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ βοηθησαν ομως και βγηκατε αλωβητοι και πιο δυνατοι μεσα απ αυτη την ιστορια σου!Μπραβο σου που επεμεινες στο θηλασμο και τα καταφερες!ειλικρινα σε θαυμαζω!οχι η Ιωαννα δεν κανει προταση αλλα τωρα αρχισε να προσπαθει περισσοτερο για να πει κατι!το 'οχι ζικο μου' αυτες τις 2-3 μερες το λεει!ο Αντωνακης μια μερα να δεις που θα κανει βηματα χωρις να το περιμενεις!

Αννα Μαρια και εγω πιστευω ειναι πολυ νωρις!λενε οτι οταν κλεισουν τα 2 και συνηθως να ναι καλοκαιρι ειναι πιο ευκολο να επιχειρησεις να το κοψεις!εγω ειπα να κλεισει τα 2 το Δεκεμβρη να ειμαστε καλα από Τον Θεό και Την Παναγια και γυρω στον Απριλη- Μαιο να κανουμε προσπαθειες να το κοψει!

Χριστινακι τι τρομαρα πηρες!το παθα και εγω μια μερα οταν πηγα κατω στη σκαλα κατι να παρω, η μικρη κοιμοταν πανω κι ακουσα την πορτα να κλεινει!ετρεξα και πηρα κλειδια αμεσως που εχω παντα κατω στη μαμα μου κι ανοιξα αμεσως!ειδες το Δημητρακη ομως?δεν κουνηθηκε απ τον τοπο που τον αφησες!ευτυχως που ηρθε η μαμα σου νωρις και ανοιξατε γιατι λες και εσυ το μυαλο μας κανει τρελα σεναρια!τελος καλο ολα καλα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας!

Τι κάνετε;

Τελικά ο τίτλος της μις Σφουγγαρίστρας δεν απέδωσε, αφού χτες βράδι εμφανίστηκε κατσαρίδα στο σαλόνι. Μάλλον μπήκε από καμιά χαραμάδα της μπαλκονόπορτας, δεν εξηγείται αλλιώς, από κει που εμφανίστηκε... Ο άντρας μου ο Ράμπο δεν την πρόλαβε κι αυτή εξαφανίστηκε, έτσι από τις δέκα και μισή έπεσα στο κρεβάτι και διάβαζα. Μου βγήκε σε καλό όμως, γιατί τελείωσα το βιβλίο μου.

Τώρα το πρωί έχουμε ένα σωρό εξωτερικές δουλειές. Θα πάμε τράπεζα, θα πάμε να κάνει ο Αντρέας το MMR, σούπερ μάρκετ και βιβλιοθήκη...

Χριστίνα καλά, τι τρομάρα πέρασες... Απαπαπα... Εγώ τις προάλλες που ήμουν όλο το πρωί μόνη μου με τον Αντρέα, σε κάποια φάση πήγα τουαλέτα, έκλεισα την πόρτα και τον άφησα απ' έξω. Λέω θα παίξει λίγο, ούτε που θα το καταλάβει. Έλα, όμως, που στάθηκε απ' έξω κι έκλαιγε, και προσπαθούσε ν' ανοίξει την πόρτα... Ποιο το πρόβλημα θα μου πεις. Το πρόβλημα είναι ότι το πόμολο της πόρτας έχει λίγο πρόβλημα, και καμιά φορά αν το τραβήξεις βγαίνει. Οπότε, μου πέρασε σαν αστραπή απ' το μυαλό ότι με το τράβα τράβα θα ξεχαρβάλωνε ο Αντρέας το πόμολο και θα κλεινόμουν μέσα... Πράγμα δύσκολο τώρα που το σκέφτομαι, γιατί αν έβγαινε το πόμολο απ' έξω, δε θα επηρεαζόταν το από μέσα. Όπως και να 'χει, πετάχτηκα όπως όπως απ' την τουαλέτα και άνοιξα την πόρτα!

Όσο για το τροχόσπιτο, συμφωνώ μαζί σου, αλλά σε έναν κόσμο χωρίς κατσαρίδες!

Μαρίνα διάβασα την ιστορία σου και ανατρίχιασα. Καλά, πώς τα έπαθε όλα αυτά είκοσι ημερών μωράκι; Ευτυχώς που πήγαν όλα καλά! Πάντως, ελάχιστες γυναίκες θα κατάφερναν να συνεχίσουν το θηλασμό. Θυμάμαι που μας έλεγες για τα θήλαστρα και τις αποστειρώσεις και σε συμβουλεύαμε, αλλά δεν είχαμε ιδέα για όλα τα υπόλοιπα.

Βάσω συμφωνώ κι εγώ, σε κανένα χρόνο θα αρχίσουμε προσπάθειες για γιογιό και κόψιμο πάνας!

Σας αφήνω, πάω να ετοιμαστώ για να φύγουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοριτσακια μου, έχω χαθεί το ξέρω τις τελευταίες μερες όλο μου προκύπτουν δουλειές τα πρωινα, τα απογεύματα και με τα δυο δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκλεψω χρονο να μπω και τα βραδια είμαι πτώμα. Έχω να διαβάσω τρεις - τέσσερις σελιδες τωρα.....ξεκινάω λοιπόν

Ανθη εχει γινει ατιθασος ο Πανουλης και λογο ηλικίας αλλα και γιατι βλέπει την φραουλιτσα και θελει να κερδίζει αυτός την προσοχη σου. Κουβέντα πολυ θελει και θα αλλάξει. και η Αγγελικη ειναι πολυ ριψοκινδινη και στον παιδικο μου έχουν πει ότι φοβούνται μην χτυπήσει έτσι που χοροπηδαει όλη μερα δεν ειναι επιθετική με τα αλλα παιδάκια απλα για τον εαυτό της φοβούνται. Εντωμεταξυ κοριτσάκι μια σταλιτσα και ειναι τα πόδια της όλο μελανιες. Δεν νομιζω οτι κανεις κατι λαθος του βγαινει αυτη η αντιδραση τωρα και σιγουρα απο του χρονου θα δεις αλλαγη θα εχει καινουριους φιλους απο το σχολειο, θα εχει τις δραστηριότητες του όλα αυτα θα τον κάνουν να αλλάξει. Καλα όσο για τις δουλειές δεν νομίζω καμια μας να κάνει κάτι διαφορετικο εσυ τουλάχιστον έχεις και την δουλεια ξεφευγεις απο τη μια έχεις και επιπλέον δουλεια στο σπιτι απο την άλλη....άρα πολλες δουλειές πάλι. Μη παραπονιεσαι για τον Κοσμα αφου σε βοηθάει δεν τα εχει κρατήσει και τα δυο για να ξεκουραστεις έτυχε προχθές να ειναι έτσι.

Βάσω και εσυ τυχερη...20 ευρώ ειναι 20 ευρώ ....καλα θα ταν να ήταν και 100 αλλα και πάλι κάτι κερδίσεις.π

Κατερίνα είδα τις φωτο απο τα γενέθλια, ποσο μεγάλωσαν τα ζουζουνια σου και στο έχω ξαναπει σας χαίρομαι πολυ που σε βλέπω με τα τρία αγοράκια σου. Α και ο μπεμπουλης σας πολυ όμορφος.

Μαρινα αφου είχες την επιλογη για Σεπτέμβρη καλυτερα, να ευχαριστηθεις το καλοκαιρι σας θα ειναι και πιο μεγαλος ο Αντωνακης σου. Για την διαφορα ηλικίας νομίζω ειναι θέμα παιδιου και ποσο ειναι προετοιμασμενο απο τους γονεις και πολλα αλλα για το αν θα ζηλέψει ή οχι το αδελφάκι που έρχεται και δεν παίζει ρόλο μονο η διαφορα. Εγω είμαι της άποψης ότι το μέχρι 2 και το πανω απο 5 χρονια ειναι ίσως πιο εύκολα διαχειρισιμο απο τους γονεις σε σχέση με το 3-4. Τα γάλατα αν δεν έχεις σκοπό να αποθηλασεις μην του τα δίνεις και τον μπερδευεις όταν ερθει η ώρα θα το προσπαθήσεις σιγα σιγα γιατι θα ειναι κάτι καινούριο πάλι για αυτόν.

Αννα Μαρία μη λες για ελεύθερο χρονο και για δουλειές.....α και για αυτα που σε περιμένουν με τον μικρο " και που είσαι ακομα" χαχαχα. Με τον μπαμπα σου όλα καλα?

Αλεξανδρα πολυ χαρτουρα σου μαζεύτηκε και σένα, μακάρι να πανε όλα καλα και να σας πάρουν στον παιδικο. Δεν της άρεσε το νερο στο πρόσωπο της Κωσταντινας ε ξεπερνιουνται όλα σιγα σιγα. Γέλασα και με το να πας σπιτι σου στο δάσος!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα Μαρία ξέχασα πριν για το καρότσι ε με μια φορα δεν θα πάθει τίποτα ο Αντρικος αρκει να μην του το κανεις καθε μερα. Για την εκπαίδευση στην τουαλέτα αφου ακομα δεν σου λεει κάτι μαλλον δεν ειναι έτοιμος μπορείς να δοκιμασεις προς το τέλος του καλοκαιριού αλλα και πάλι πιστεύω ειναι νωρις κατα τα 2,5 συνήθως ειναι έτοιμα, υπαρχουν παντα και εξαιρέσεις. Συμφωνω και με όσα σου έγραψε η Κατερίνα πρέπει να ασχοληθείς και εσυ πολυ και όπως σε όλα καθε παιδι θελει τον χρονο του.

Χριστινα με το καλο να βαπτισετε και εσείς τα διδυμακια σας!

Αλεξανδρα εγω δεν έβαλα φωτο είπα θα βάλω .... Ωραία και η ιδέα με το κακαο, δεν το είχα σκεφτει. Την τρουφα λες να την βάλω στην ζύμη δηλαδη πριν ψηθουν?

Ελένη καλώς ήρθες! Εγω εμπειρια απο κάμπινγκ δεν έχω αλλα αν ειναι κάτι που εσείς ως ζευγάρι το συνηθίζεται δεν θα ειναι δυσκολο και για το παιδι.

Ανθη είδες μια χαρα χθες ο Πάνος, νομίζω τα κάνει και λόγω ζηλιαςκαι αλλα και γιατι εχει αναγκη την δικια σου επιβεβαίωση όλα θα φτιάξουν γιατι ειναι καλο παιδι και εχει σωστο χαρακτήρα.

Τα υπόλοιπα το βραδυ κοριτσακια μου

post-12053-13873940409297_thumb.jpg

post-12053-13873940409362_thumb.jpg

post-12053-13873940409423_thumb.jpg

post-12053-13873940409485_thumb.jpg

post-12053-1387394040955_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και πάλι!

Τελικά δεν το κάναμε το MMR. Χρωστούσαμε και την τρίτη δόση του πνευμονιόκοκκου, και μας είπαν καλύτερα να κάνουμε αυτήν και το MMR σε δυο βδομάδες.

Ο Αντρίκος έκλαψε λίγο την ώρα που του έβαλαν το εμβόλιο, αλλά μετά του πέρασε και ήθελε να παίζει. Αφήστε που πήγαμε στο σούπερ μάρκετ και τον βάλαμε σε ένα καρότσι που έχει μπροστά ενσωματωμένο αυτοκινητάκι (μέσα στο αυτοκινητάκι τον βάλαμε δηλαδή) και μετά δεν ήθελε να βγει. Πήγαμε στο πάρκινγκ, κι αυτός δεν έβγαινε. Κάναμε ότι φεύγουμε και θα τον αφήσουμε μόνο του, τίποτα. Τελικά τον έβγαλε ο άντρας μου και γκρίνιαζε συνέχεια!

Το μεσημέρι που φάγαμε, ο Αντρέας έφαγε για πρώτη φορά μόνος του με το κουταλάκι!!!! Κι άλλες φορές το προσπαθούσε, αλλά έπεφταν όλα έξω. Σήμερα τα κατάφερε και έφαγε το μεγαλύτερο μέρος του φαγητού του!

Σας αφήνω, πάω να... σφουγγαρίσω! :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι κανετε ομορφες;;;

Αννα Μαρια μου αρεσει που εφυγες αρων αρων απο το σαλονι και πηγες στο κρεβατι λες και δεν μπορει η κατσαριδα να ερθει εκει!!! Τι εγινε με τα χαρτια τελειωσατε επιτελους; Δεν πειραζει για το εμβολιο την αλλη φορα. Μια χαρα ο μικρος!!! Πολυυυυ κουλ! Κι εμενα στην τουαλετα απο πισω μου τρεχει, αν κλεισω την πορτα κλαιει μεχρι να την ανοιξει...

Κατερινακι τρεχεις κι εσυ τι να κανεις... Η Αγγελικουλα ειναι ζιζανιακι ε; Μακαρι να τη φυλαει ο Θεος γιατι ετσι ειναι κι ο δικος μου απο πεσιμο σε πεσιμο και τρεμω! Να εισαι καλα σε ευχαριστουμε!

Ειδες βρε Βασουλα τι επαθα! Αμυαλη κι εγω... Εγω θα πηγαινα καμπινγκ τωρα με το παιδι πιο ευκολα απο πριν, γιατι θεωρω πολυ σημαντικο να μεγαλωνει οσο πιο κοντα στο φυσικο περιβαλλον, κατι που στην πολη η στα συγκροτηματα με δωματια αποκλειεται...

Μαρινα μου μπραβο που το μοιραστηκες, πολλες κοπελες θα παρουν δυναμη απο αυτο.

Εμεις σημερα χαλαρωσαμε, ειχα κανει σκουπα-μαπα-μπανια απο χτες, ειχα και φαγητο, οποτε σηκωθηκαμε χαλαρα και πηγαμε στην παιδικη χαρα. Κατσαμε κανενα διωρο και το ευχαριστηθηκε πολυ ο μικρος. Εχει γνωρισει και τα παιδακια που παμε ιδια ωρα περιπου και παιζουν τελεια!

Καλα χτες με εστειλε με δυο απο τις ατακες του, πεθανα στο γελιο.

Τραγουδαγα ενα τραγουδακι για αγαπη, δεν θυμαμαι ποιο και μου λεει "σ'αγαπαει το αγορι". Τον κοιταω, τι λες βρε του λεω. "σ' αγαπαει το αγορι". Ποιο αγορι καλε; Και χτυπαει με το χερακι του το στηθος του και λεει "αυτοοοοο!" Μετα απο καμια ωρα λεω για να δω αν το θυμαται και τον ρωταω ποιο αγορι με αγαπαει; Ξαναχτυπαει το στηθος του και λεει "αυτοοοο" και μετα με κοιταει σοβαρα και λεει "δεν ειμαι αγορι ". Τι εισαι του λεω, "αντρας" μου απανταει. Πολυυυυ γελιο!

Σας αφηνω παω να δουλεψω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστίνα έφυγα απ' το σαλόνι γιατί η κατσαρίδα δεν είχε βρεθεί και δεν μπορώ να συνυπάρχω στο ίδιο δωμάτιο με μια κατσαρίδα. Ευτυχώς δεν την είδα να έρχεται στο υπνοδωμάτιο!

Με τα χαρτιά τελειώσαμε, ο Αντρέας είναι και επισήμως πολίτης του Ελληνικού κράτους.

Κι εμάς ο Αντρέας έχει γνωριστεί με τον εγγονό του γείτονα, ο οποίος τη βιβλιοθήκη του την έχει κάνει παιχνιδότοπο (παράρτημα του Τζάμπο το ονομάζει) και πηγαίνουμε τον Αντρέα εκεί και παίζει. Όταν τον ρωτήσουμε αν θέλει να πάει στον Αχιλλέα (τον εγγονό), αυτός λέει "τουτου", επειδή στο παράρτημα του Τζάμπο έχει πάρα πολλά αυτοκινητάκια, φορτηγά, εκσκαφείς, κ.λπ. Χτες που ήμουν στο σχολείο πέρασε ο γείτονας για να μας πει ότι ο εγγονός του θα έρθει σήμερα, κι ο Αντρέας μόλις τον είδε τον πήρε απ' το χέρι και τον τραβούσε στην πόρτα του απέναντι διαμερίσματος (νόμιζε ότι εκεί μένει, ενώ στην πραγματικότητα μένει στον πάνω όροφο), για να παίξει με τα τουτού!

Καλέ, έκανε εμβόλιο, αλλά όχι το MMR. Κι αυτό το χρωστούσαμε. Μετά από το MMR είναι δύο που πρέπει να τα κάνουμε στον παιδίατρο, δεν τα κάνει το νοσοκομείο τζάμπα... :(

Σας αφήνω, πάω να κάνω μπάνιο, γιατί λέω να περάσω κι απ' το σχολείο! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και πάλι!

Γύρισα νωρίτερα απ' το σχολείο, αλλά δυστυχώς βρήκα τον Αντρέα με πυρετό... :( Λόγω του εμβολίου προφανώς, ουφ, αμάν πια! Αύριο λέγαμε να πάμε σε μια φίλη μου που μένουν στα βουνά, αλλά μάλλον θα το αναβάλουμε...

Χριστίνα, ξέχασα να σου πω για τις φωτογραφίες: τις είδα, κούκλος ο Δημητράκης! Είναι μεγάλη φάτσα. Και το μαλλάκι μακρύ ε; Κι ο δικός μας κάπως έτσι είναι, μαλλιάς, γιεγιές, κ.λπ. Δεν κάθεται με τίποτα να του κόψουμε τα μαλλιά, ούτε καν στον ύπνο του!

Όσο για τις ατάκες, είναι πραγματικά απίστευτος!

Οι υπόλοιπες πού χαθήκατε ρε κορίτσια;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια

σημερα ειχαμε επετειο γαμου με τον αντρα μου κλεισαμε 10 χρονια!!

χθες το απογευμα πηγαμε σε μια φιλη μου που γεννησε πριν 4 μηνες να ευχηθουε για το μωρο,οταν γυρισαμε ειδα 4 κλησεις στο σταθερο απο την πεθερα,δεν την πηρα και μετα απο λιγο πηρε,αυτη ,το σηκωσε ο Νικος και του ειπε οτι ηρθε να μας δει και δεν μας βρηκε κι αν ειμαστε καλα(νωρις το θυμηθηκε)σημερα το πρωι ειχα παει στη λαικη με τον Δημητρη και παλι βρηκα κλησεις οταν γυρισα και μετα απο λιγο με ξαναπηρε,σαν να μην συμβαινει τιποτα μου ευχηθηκε για την επετειο,με ρωτησε τι κανουμε,τι φαι εχουμε κτλ εγω φυσικα ψυχρη με μονολεκτικες απαντησεις ,αυτο ηταν δηλαδη τους περασε σαν να μην συμβαινει τιποτα;ο πεθερος μου βεβαια ειπε στον κουνιαδο μου οτι αυτος δεν θα μας μιλησει σαν μικροτεροι που ειμαστε πρεπει εμεις να του μιλησουμε πρωτα λες και εμεις θυμωσαμε ,τωρα το βραδυ πηραν και τον αντρα μου να του ευχηθουν σαν να μη συμβαινει τιποτα,ο κουνιαδος μου προτεινε να μαζευτουμε ολοι την Κυριακη να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα ο αντρας μου παλι δεν θελει να ασχοληθει ,σιγα μην κατσω να ασχοληθω με τα ψυχολογικα της αδελφης μου και τις βλακειες τους λεει,εγω παλι θελω να τα πουμε γιατι δεν μπορω να διαιωνιζεται αυτη η κατασταση γιατι ξερω οτι την επομενη φορα θα ειναι χειροτερα.....

αυριο μπαινει το καλοκαιρι αντε να δουμε μια ζεστη μερα επιτελους, μας εχει παγωσει φυσαει βοριας κι εχει πεσει η θερμοκρασια ,σε δεκαπεντες μερες τελειωνουν και τα σχολεια μας ,σημερα βγαλανε αναμνηστικες φωτογραφιες και ο Γιωργος την προηγουμενη βδομαδα τους κανανε το μαντου και σημερα κανανε το εμβολιο της φυματιωσης ,ηταν πολυ γεναιος ηταν ο μονος που δεν εκλαψε μου ειπε

Χριστινακι αμαν ρε κοριτσι τι λαχταρα περασες;εγω παλι στη θεση σου θα φοβομουν να τον αφησω μονο του θα τον επαιρνα μαζι μου να πεταξουμε τα σκουπιδια,τι γλυκος που ειναι ο Δημητρακης σου κουκλακι κααλ οι ατακες τους απαιχτες πως τα σκεφτεται ηθελα να ξερω...κι εσυ με θαυμαζεις πολλες θαυμαστριες απεκτησα τρομαρα μου χαχαχα

Αννα Μαρια μεγαλο προβλημα κι εσυ με τις κατσαριδες ,μακαρι να ειναι απο το εμβολιο και να περασει συντομα ευχομαι να ειναι καλυτερα αυριο,κι εσυ γιατι κλειστηκες στην τουαλετα ξερεις ποσα χρονια εχω να παω μονη μου εσυ απο τωρα κλεινεσε μονη αα δεν θελω τετοια

Κατερινακι σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,δεν εβγαλες καμια φωτο τα μπισκοτα να σου πουμε;γιατι δεν δοκιμαζεις να φτιαξεις μονη σου μακαρονς;δες λιγο εδω παιδικος μπουφες | SuperMomRocks κατω κατω δειχνει βημα βημα πως γινονται ευκολα μου φανηκαν

Βασω μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,το θεμα με την αδερφη μου ειναι οτι ο αντρας της δεν ειναι διατεθημενος να κρατησει ουτε για λιγο το μωρο γιαυτο και δεν ασχοληται μαζι του ,κανει αλλες δουλειες και βρισκει δικαιολογιες για να μην μαθει να το φροντιζει τελοσπαντων ελπιζω οσο μεγαλωνει να αναθεωρησει

καλο βραδυ!!!

Επεξεργάστηκε από KA1
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εδώ είμαι πάλι

Εμεις πήγαμε πισίνα και μετα πήγαμε να πάρουμε κάτι γλαστρακια για να φυτεψουμε βασιλικό και αλοη για να τα έχω στο τραπέζι μετα την βάπτιση. Τα πήγαμε κιόλας στην νονα μας για να τα εχει σπιτι της να τα φτιάξει και παραγγειλαμε σουβλάκια οπότε καθισαμε για φαγητο και γυρίσαμε 11 μιση ώρα σπιτι. Καποια με ρώτησε δεν θυμάμαι του βρήκα τελικα ψαθινο καπελάκι και θα του το φοραω απο τωρα να το συνηθίσει γιατι ο κύριος δεν θελει τίποτα στο κεφάλι του.

Λέω να συνεχίσω απο κει που έμεινα με τα δικα σας γιατι θα χάσω πάλι την μπάλα....

Χριστίνα εγω πάντως τρομαξα με την περιγραφη σου με τα κλειδιά, αλλα θαυμάζω τον μικρο που του είπες να μην σηκωθει μέχρι να έρθεις και σε άκουσε εμένα ουτε που μου περνάει απο το μυαλο να κάνω κάτι τέτοιο....ειναι παρα πολυ μικρα και φοβάμαι μη συμβεί το οτιδήποτε. Είδα και τις φωτο ειναι πολυ φατσουλα ο Δημητρακης σου.

Μαρινα πολυ συγκινητική η ιστορία σου, μας είχες πει ότι είχατε τρεχαματα με νοσοκομείο, θυμάμαι και τις συμβουλές που σου έδιναν στην αρχη και μπραβο σου που η θέληση σου και το ένστικτο της μάνας για να κάνει το καλύτερο για το μωρο της σε οδήγησαν στο νατα καταφέρεις να θηλασεις και μετα απο τις πρώτες μερες και σε δύσκολες συνθήκες για σένα και τον μικρούλη σου. Ειναι καλα χάρη στο γαλατακι της μανουλας και να μην ταλαιπωρηθει ποτε και για τίποτα πια. Όσο για τ περπάτημα ειναι θέμα ημερών να τον δεις να φεύγει και ο δικός μου τα ιδια, μπουσουλωντας παει τρεχατος, μολις τον βάλω στο αρκο κλαίει με μαύρο δάκρυ οπότε τον βγάζω αμέσως και όλη την μερα όρθιος ανάμεσα στα πόδια μου και τοίχο τοίχο ή όπου στηρίζεται παει παντου.

Αννα Μαρία τα έχω δει και εγω αυτα τα καρότσια δεν ξεκολαγε μετα όντως. Μπράβο στον Αντρικο που έφαγε μόνος του με ο κουταλι!!!!!

Χριστίνα πολυ καλο αυτο που βρίσκεται τα ιδια παιδάκια στις κούνιες, θα τα αναζητά κιόλας και γενικα ειναι πολυ καλο στην ηλικία που ειναι να εχει ένα πρώτον κύκλο φίλων. Για την τουαλέτα που ρωτησες σιγα σιγα άρχισε να τον ρωτάς και να τον πηγαίνεις καθε μιση ώρα μετα καθε μια και μερα με την μερα τον βλέπεις. Σίγουρα θα υπάρξουν ατυχήματα αλλα και η επιβράβευση όταν τα καταφέρνει βοηθάει. Κατερίνα να ζήσετε ευτυχισμένοι με τον αντρουλη σου και τα όμορφα παιδάκια σας! Σας εύχομαι να μετρησετε πολλες δεκαετίες μαζι. Άντε να κάνετε καμια κουβέντα μπάς και ξεκαθαρίσει το τοπίο αλλα με τετοια συμπεριφορά που εχει η κουνιαδα δεν περιμένω και πολλα μα και τα πεθερικα τι κόλλημα που τους εχει πιασει

κοριτσακια καλο βραδυ κλείνουν τα ματια μου και

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας, δε σχολιάζω, η παραπάνω ανάρτηση είναι δουλειά του Αντρέα, απλά εγώ πάτησα "Υποβολή" γιατί σκέφτηκα ότι, για να τα γράψει, κάτι θέλει να μοιραστεί μαζί σας το καμάρι μου!

Τα λέμε μετά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KAλΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ Ε???ΑΠΟ 10 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΓΑΛΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ!

ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ ΣΟΥ!!!ΚΑΙ ΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ!!!ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΦΙΛΙΑ ΑΝΤΡΙΚΟ!!!

ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΣ...ΚΑΘΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ!!Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΜΙΧΑΗΛ .ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ!!!

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ...ΜΠΡΡΡΡΡΡ!!!!

ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ Σ/Κ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δε θυμαμαι τι να πρωτοσχολιασω μωρουδενια πολυ συγκινηθηκα κοριτσακι μου μπραβω σου κ παλι μπραβω εισαι πολυ δυνατη κ αξια μανουλα..

σε λιγο θα λες τι καλα οταν μονο μπουσουλαγε εχουν παρει φωτια οι φτερνες μου να κυνηγαω

αννα μαρια σε νιωθω με την κατσαριδα κ εγω αν δω σπιτι μεταναστευω τις φοβαμαι τρελα!!!

ο αντρικος τρωει κ μονος συγχαρητηρια!!!

για το παμπερ νωρις ειναι νομιζω ειναι ομως κ στο παιδι να σου πω εγω τα χα κοψει ενα κ κατι ο β παλι 2.5 μπορεις ομως σταδιακα σαν παιχνιδι εγω ετσι ξεκινησα παμπερ που ανεβοκατεβαινει κ να τον βαζεις τουαλετα εγω δεν ειχα γιογιο σιχαινομαι τον εβαζα σε στεφανακι

Στη δικη μας εγω ακομα δεν παω τουαλετα παντως μονη ερχεται η αφηνω την πορτα μισανοιχτη μη κανει αταξια να βλεπω δηλ κ που χεζουμε με αγχος το κανουμε συγνωμη που το πα ωμα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καγκουρακι κανε διαφορα πειραματα κ οποια σου βγουν καλυτερα φτιαξε αμα θες δοκιμαστη εγω ειμαι εδω χαχαχα

η μπουμπου της αδερφης μου αρρωστη σνιφ μα παλιοκαιρος μια ζεστη μια κρυο

καγκουρακι αναλαμπη η πισινα που πατε δεν ειναι κλειστη θερμαινομενη;;

το καπελο βαζε το κ θα το μαθει εμενα μου αρεσουν πολυ κ τον εχω συνηθισει με καπελα κ μπαντανες κ σκουφια κ οταν παμε να βγουμε ψαχνει τα αξεσουαρ του η ψωναρα μου χαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστινιω ελιωσα με το καμαρι σου...καλα τι λΑχταρα καλε παλι καλα εμεινε ακουνητο

εγω φοβαμαι τρελα κ οπου παω τον εχω μαζι εξου κ η τουαλετα που παμε πακετο..

εμενα ειναι κ μεζονετα κ τρεμω τη σκαλα την οποια ανεβαινει τρεχοντας σε δευτερολεπτα ολη παναθεματον

κα μου εγω λεω να μαζευτειτε να τα πειτε γιατι οσο τα αφηνουμε μαζευονται κ μια φορα γινεται το μπαμ!!!!!

κ μεις εχουμε κηπακο αλλα μονο οι αλλοι ασχολουνται δεν προλαβαινω εγω σνιφ εγω τα τρωω ομως χαχα βγαλαμε κατι αμπελοφυλλα καναμε γιαλατζι μουρλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...