Μετάβαση σε περιεχόμενο

Καφενέ ''Όλα τα ζουζουνοκορμιά στην παραλία''!


Recommended Posts

Και ναιιιιιιιιιιιιιιιιι το καλοκαιρι εφτασε!!!!το καλοκαιρι ειναι εδω!!!και εχουμε αγκαλια πολλα σκανδαλιάρικα ζουζουνοκορμιά έτοιμαι για βουτιές!!!!!!!!!!!!!!!!!

''λοιπόν μαμά μαγιό έχουμε,κουβαδάκια ,φτυαράκια και τα σχετικά έχω,καπέλο μου πήρες αλλά ξεχασέ το ότι θα το φορέσω, πεδιλάκια θαλάσσης έχω, μου λείπει το σωσίβιο και το αντιηλιακό και είμαι έτοιμος!!!'' αν μιλούσε κάτι τέτοιο θα λεγε ο Αντωνάκης μου!!![smilie=laughing7.g:;)

όλα τα ζουζουνοκορμιά έτοιμα για παραλία???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επεξεργάστηκε από mwroudenia2!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έτοιμαααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλορίζικο το νέο ποστάκι!

Αλλά ξέχασες να βάλεις αριθμό. Είναι το νούμερο εφτά. Μήπως μπορεί να διορθωθεί;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα τι σουπερ καλοκαιρινο θεματακι ανοιξατε τσουπρες τα διαβασα ολα οσα θυμαμαι σχολιαζω

Καταρχην χρονια πολλα χριστινακι να χαιρομαστε κωσταντινους ελενες κ γενικα ολους τους εορταζοντες!!!

Βασουλα μωρε τι ατρομητο κοριτσακι εχεις μωρε το παλιοζουζουνο την τσιμπησε κ εμενα μου φερνει διαφορα σιχαμενα μαμουνια μπλιαχ !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κα μου υπομονη με τις ετοιμασιες του παρτυ αν κ εσυ εισαι σουπερ μαμα θα τα χεις ολα στην εντελεια!!

Καγκουρακι μπας κ βγαζει δοντακια μωρε;;

Κ θεμα μικρος νικολας τι εχει δηλαδη;;

Μπισκοτα χρωματιστα εμενα μου αρεσει η ιδεα για παιδακια!!

Κ μεις 22 σεπτεμβρη γαμοβαφτηση η αδερφουλα κ τρεχουμε εχουμε κλεισει αρκετα ευτυχως!

Αννα μαρια μερικοι γονεις δεν στεκουν πιστευω δε σκεφτονται ποσο κακο κανουν στα παιδακια τους μα μπυρα ;;;

Εμενα η μαμα μου δεν μας εδινε αναψυκτικα ως δημοτικο συνηθισα ετσι κ αντε να χω πιει δυο τρεις φορες στην ζωη μου ουτε ατιν βασιλη θα δινω μα μερικα πραγματα μονο βλαπτουν γιατι να τα φαμε πιουμε; Εγω θα φαω κ γλυκα κ χαζομαρες αλλα σε πολυ λογικα πλαισια στον β δεν πολυδινω αν κ η αληθεια ειναι δεν του αρεσουν κιολας μονο παγωτο τρωει με λαχταρα!

Απο φρουτα παλι τρελαινεται!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αννα μαρια φυσικα δεν ειναι σωστο να σου λενε μιλα κυπριακα να ακουσω λογικο να θυμωνεις εγω απλα απολαμβανω να ακουω τις συνομιλιες τους σαν γλωσσα μου αρεσει πολυ..

Μπραβω που μοιραζεται ο αντρικος σου

Γελασα πολυ με τα φιντανια μαθητες σου παντως

Βασουλα η ιωαννα καλα τωρα;;;

Καλα χριστινιω θαλασσοπνιγοσουνα κ ο αντρας σου στον κοσμο του; Χαχα Αντρες τι να πεις!!!

Αλεξακι μου τα παμε κ στο τηλ εμεις φιλα μου την πετιτενια σου!!

Μαμα ριτσα κουραγιο με υπνο θελει πολυ επιμονη κ υπομονη κ θα στρωσει σιγουρΑ

Εμεις ησυχα σπιτι δουλεια κολυμβητηριο αντε κ καμια βολτιτσα στο τσακιρ κεφι θα ξαναμπω πειναει ο βασιλακος

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σε όλες.

Τι κάνετε σημερα, εμεις σπιτι, χθες είχαμε βγει βόλτα στην παραλιακή με το καρότσι αλλα ειχε αέρα ήμουν και εγω και ο μικρός με ζακετα και επειδη φοβόμουν μη μου κρυωσει γυρίσαμε και κάναμε βόλτα στην πλατεία της Ν. Σμύρνης τελικα.

Σημερα εχει γενέθλια ο Βασίλης της Καρολινας, περασε κιολας ενας χρονος!! Να τον χαίρεσαι τον πατατοποντικουλη σου φιλενάδα και να τον καμαρωνεις όσο μεγαλώνει!!!!

Κατερινακι περιμένουμε λεπτομέρειες απο το παρτακι σας!

Μαγδα όταν λέω θέμα μικρο Νικόλα μην φανταστείς καμια υπερπαραγωγή απλα σε προσκλητηρια και μπομπονιερες θα ειναι τυπωμενος ο μικρός Νικόλας όπως ειναι στο παιδικο οχι η καρικατούρα του βιβλίου. ταν ερθει η ώρα και τα έχω στα χέρια μου θα σας βάλω φωτο.

Καλο υπόλοιπο Κυριακής!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια μου! Πώς περάσατε την Κυριακή σας;

Εμείς το πρωί πήγαμε εκκλησία, εννοείται στο νηπιαγωγείο! Μετά τον άφησα στη μάνα μου και ήρθα σπίτι και κοιμήθηκα, γιατί δεν είχα κοιμηθεί καλά χτες βράδι. Όταν ξύπνησα άρχισα να μαζεύω τα χειμωνιάτικα. Έκανα διάλειμμα και πήγαμε στη μάνα μου και φάγαμε και μετά γυρίσαμε σπίτι και συνέχισα... Έβαλα σε σακούλες όλα τα χειμωνιάτικα, έβγαλα τα καλοκαιρινά, τα κρέμασα, τα δίπλωσα, ενώ παράλληλα καθάρισα όλη τη ντουλάπα και όλη τη συρταριέρα μας, ακόμα και ράφια και συρτάρια που δεν επηρεάστηκαν. Πάντα έτσι κάνω όταν αλλάζω τα ρούχα. Μετά δίπλωσα δυο πλυντήρια ρούχα που είναι για σίδερο και σκούπισα και σφουγγάρισα το δωμάτιό μου, που είχε γεμίσει σκόνη, το δωμάτιο του Αντρέα, και την κουζίνα και το διάδρομο, επειδή είχα κόψει μια φράουλα απ' έξω και την έδωσα στον Αντρέα να τη φάει, και μετά ανακάλυψα ότι είχε γεμίσει κουζίνα και διάδρομο με ροζ πιτσιλιές...

Μου κατέβηκε και το αίμα επιτέλους, οπότε μπορείτε να φανταστείτε πως είμαι...

Κατερίνα πώς πήγε το πάρτι; Μπες καλέ να βάλεις καμιά φωτογραφία του μπουφέ!

Μάγδα τι κάνει ο Βασιλάκης;

Καγκουράκι κι εμάς φυσάει εδώ τα βράδια και πέφτει αρκετά η θερμοκρασία, μη φανταστείς ότι κάνει κρύο, αλλά π.χ. χτες βράδι που πήγαμε για σουβλάκια προτιμήσαμε να καθίσουμε μέσα, κι ο Αντρέας φορούσε ζακετούλα.

Πω πω, έγινε ενός έτους ο Πατατούλης;;; Να τον χαίρεται το Καρολινάκι!

Σας φιλώ κόρες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια..Είστε καλά; Εγώ όχι και τόσο. Χτες ο Πάνος χτύπησε πολύ άσχημα. Το προσωπάκι του είναι σημαδεμένο...Η μυτούλα σχεδόν όλη σημαδεμένη και όλη η πλευρά γύρω από το δεξί του ματάκι....Είναι χάλια. Σήμερα πήγαμε στο λούνα παρκ και όλοι τον κοιτούσαν, το προσώπικό τον ρωτούσε πώς χτύπησε και κάποιοι γονείς έλεγαν μεταξύ τους ότι "σκοτώθηκε". Ησυχία δεν έχει ο Πανούλης. Τρέχει συνέχειααααα και δεν φοβαται τίποτα...Ελπίζω να επουλωθούν γρήγορα οι πληγές γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ να τον βλέπω έτσι...Αγοράκι μου μικρόοοοοο......Μόνο ένας μπαμπάς στο λούνα παρκ είπε ότι είναι καλό να είναι ζωηρά τα παιδιά...Είχε δίδυμα 4,5 ετών. Ο Πάνος ήταν στο τραμπολίνο και πήγαινε σφαίρα. Έκανε και κόλπα..Ο δικός του γιος φοβόταν να μπει και η κόρη του μπήκε αλλά φοβόταν και ήταν πολύ σφιγμένη και κάποια στιγμή που έπεσε (στο δίχτυ) βγήκε έξω κλαίγοντας. Έλεγε λοιπόν αυτός ο μπαμπάς στην κόρη του να κοιτάξει τον Πάνο και είναι μικρότερος και άλλα τέτοια.Του λέω λοιπόν εγώ "Για κοιτάξτε και τη μούρη του...Καλό είναι να φοβάται και λίγο το παιδί". Εκείνος τότε μου είπε ότι προτιμά να μη φοβούνται τα παιδιά και καλό είναι να χτυπάνε μικρά και όχι μεγάλα και άλλα τέτοια.....Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

Χρόνια πολλά στον Βασιλάκη της Καρολίνας!!! Να είναι πάντα ευτυχισμένο το αγοράκι της!!!

Καλορίζικο και το νέο μας καφενεδάκι. Ωραίο τίτλο βρήκες Μαρίνα. Βάλε όμως και τον αριθμό.

Φίλες μου δεν σχολιάζω τίποτα άλλο σήμερα. Δεν έχω και πολύ τα κέφια μου..........Θα επανέλθω!

Φιλάκια σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!

Να ζησει και ο Βασιλακος της Καρολινας!να τον χαιρεσαι!

Αννα Μαρια τι ωραια που μπορεις και κοιμασαι κατα τη διαρκεια της μερας. . .!εγω και χρονο να εχω για να κοιμηθω δεν μπορω να κλεισω ματι!πραγματικα!κι οταν τα καταφερω να κοιμηθω λιγο το μεσημερι μετα ειμαι σαν ζομπι!πολυ θα ηθελα να μπορω να κοιμαμαι, ακομα και κουρασμενη να ειμαι δεν μπορω να κοιμηθω αν δεν νυχτωσει!φραουλα ο Αντρεας ε?της Ιωαννουλας της εδωσα κερασια που μας εφεραν η πεθερα μου κι ο πεθερος μου που εχουν στο χωραφι και τρελαθηκε!της αρεσαν πολυ!

Καγκουρακι οντως και εμας χθες φυσουσε πολυ και ετσι εβαλα μακρυμανικο λεπτο της Ιωαννας!γιατι ηταν συνεχως εξω!δεν θελει να μπαινει σπιτι, συνεχεια να βολταρει!χθες καναμε ολοκληρο γυρο του χωριου 45 λεπτα περπατουσαμε εγω κι ο αντρας μου κι η Ιωαννα στο ποδηλατακι!

Ανθη μου αμαν . . .τι επαθε ο Πανουλης!!!περαστικα κοριτσι μου!αυτο ελεγα στα κοριτσια και εγω οτι επειδη ειναι ατρομητη η μικρη γι αυτο αγχωνομαι!καλα ειναι να φοβουνται λιγο γιατι αν δεν φοβουνται αμεσως γινονται και ριψοκινδυνα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια!

Τα έπαιξα σήμερα... Το βράδι ο Αντρέας ξύπνησε κατά τη μιάμιση, τον κούνησε ο άντρας μου κι ευτυχώς κοιμήθηκε. Στις δυόμιση, πάλι τα ίδια. Σηκώθηκα εγώ, τον κούνησα στο καρότσι, τον έβαλα στο κρεβάτι, ξύπνησε. Τον κρατάω αγκαλιά, αποκοιμήθηκε, χωρίς κούνημα. Τον βάζω στο κρεβάτι, ξυπνάει. Τον ξαναπαίρνω αγκαλιά, κοιμάται, τον βάζω στο κρεβάτι, πάω τουαλέτα, ξυπνάει. Ξανά μανά τα ίδια, πάω κι εγώ να ξαπλώσω, ξυπνάει. Σηκώνεται ο άντρας μου, τον κοιμίζει, μόλις τον έβαλε στο κρεβάτι, πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω τι είχε πάθει. Τελικά τον έφερε στο κρεβάτι μας και κοιμήθηκε κατευθείαν και σερί μέχρι τις οκτώ και τέταρτο.

Σήμερα το πρωί ο άντρας μου έφυγε, πήγε και πήρε πιστοποιητικό βάπτισης, γιατί δεν είχαμε πάρει, μια που εδώ δε χρειάζεται πουθενά, έκανε κάτι ψώνια και μετά έφυγε για Λευκωσία για την πρεσβεία. Μετά πήγαν για κάτι ψώνια με ένα φίλο του, για καφέ, τώρα με πήρε τηλέφωνο ότι θα έρθει, θα φάει και θα φύγει γιατί τέσσερις η ώρα έχει εθελοντισμό. Θα γίνει μια πολύ μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης με πολύ μεγάλα ονόματα (Σαββόπουλος, Ρέμος, Ευρυδίκη, Θεοφάνους, α, Μαρίνα θα είναι και η Βίσση! και πολλού άλλους) και έχει δηλώσει να πάει εθελοντής στη συλλογή τροφίμων.

Οπότε, όλο το πρωί ήμουν με τον Αντρέα. Ρε κορίτσια, έχει ξεσαλώσει τελείως. Δεν κάθεται δευτερόλεπτο, που αυτό δεν είναι κακό, αλλά δεν ακούει κιόλας. Του λέω να μην πειράζει τον υπολογιστή, του εξηγώ, τελικά τον έβαλα και τιμωρία στο πάρκο, μόλις τον έβγαλα, τσουπ! στον υπολογιστή. Και δεν είναι μόνο αυτό. Βγάζει και πετάει όλες του τις κάλτσες έξω. Του λέω να συγυρίσουμε το δωμάτιό του και του ζητώ να βάλει τις κάλτσες στο συρτάρι. Βάζει μία και μετά αρχίζει και τα πετάει όλα δεξιά κι αριστερά. Πας να του πλύνεις τα χέρια, και πετάει τα νερά μέχρι έξω στο διάδρομο. Ουφ, πολύ με κούρασε σήμερα. Αλλά δεν παύει να είναι ο απόλυτος γλύκας! :P

Το ξέρω ότι βαριέται όλη μέρα σπίτι, αλλά τώρα με τον ήλιο και χωρίς αμάξι, πού να τον πήγαινα;

Ανθή πού χτύπησε ο Πανούλης; Αμάν ρε παιδί μου... Πάντως και φρόνιμο να είναι το παιδί, άμα είναι να χτυπήσει, θα χτυπήσει. Κι εγώ έξι χρονών έπεσα κι έσπασα τη γωνία του δοντιού μου (το οποίο είχα αλλάξει), απλά επειδή έτρεχα και ήμουν λίγο αδύναμη επειδή είχα κάνει πρόσφατα εγχείριση αμυγδαλών. Και δεν ήμουν ιδιαίτερα άτακτο παιδάκι.

Περαστικά εύχομαι.

Βάσω μη νομίζεις, κι εγώ με τον ύπνο ό,τι να 'ναι είμαι. Δεν καταφέρνω πάντα να ξανακοιμηθώ. Συνήθως όταν ξαπλώσω για να κοιμηθώ το μεσημέρι, διαβάζω κάτι, μετά προσπαθώ να κοιμηθώ, στριφογυρίζω αρκετή ώρα, και με πιάνει ένας λήθαργος για δέκα λεπτά-ένα τέταρτο. Σπανιότερα καταφέρνω και κοιμάμαι μισή-μία ώρα. Κι αυτό τώρα που κουράζομαι με τον Αντρέα, παλιότερα με τίποτα.

Σας αφήνω, πάω να την πέσω, γιατί είμαι πτώμα! Ευχηθείτε μου να κοιμηθώ, έστω και για δέκα λεπτά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσακια καλοριζικο το καφενεδακι μας! Καλο καλοκαιρι να εχουμε!

Ανθη μου περαστικα στον Πανουλη σου!!!!!!

Σας αφηνω, δεν ειμαι στα καλυτερα μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαλλον η πανσεληνος μας επιασε ομαδικα τι εχεις βρε χριστινακι;;

Εμεις ειχαμε ενα βαρετο ησυχο σκ ο αντρας μου δουλευε κ τον ειχε πιασει η γκρινια κ η κατσουφια του κ εγω επιασα του κοσμου τις δουλειες ενα σκ καθομαι κ ξεπατωνομαι!!

Καγκουρακι ειδα το νικολα πολυ ωραιο κ προτοτυπο δεν το χα δει ποτε να σου πω.,

Ανθη μου καλε πως χτυπησε τοσο το καψερο

Να μου πεις κ ο β αλλου τρεχει αλλου κοιταει αστα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια μου! Τι κάνετε;

Εγώ είμαι λίγο στεναχωρημένη, γιατί όταν ήρθα σπίτι ο Αντρέας έκλαιγε για αρκετή ώρα, κι ο έξυπνος ο άντρας μου τον κρατούσε και δεν του έφτιαχνε γάλα, γιατί περίμενε να έρθω εγώ να του φτιάξω. Του έδωσα το γάλα του, το ήπιε, νύσταξε, τον πάω στο δωμάτιό του, και μόλις άναψα το φως, έκανε εμετό όλο το γάλα. Ουφ, τι έπαθε άραγε; Ελπίζω να μην έχει αρρωστήσει... Τώρα κοιμάται και ακούω ότι έχει μυξούλες. Μπορεί να είναι κι απ' το κλάμα, μπορεί κι απ' τον εμετό. Όχι πάλι κρύωμα... Ουφ, ντάλα καλοκαίρι έχουμε... :(

Χριστίνα τι έχεις πάθει καλέ;

Μάγδα άσε, κι εγώ μια απ' τα ίδια, ένα σαββατοκύριακο που έχω ξεπατώνομαι, όχι ότι κάνω κάτι διαφορετικό τις καθημερινές...

Α, δε σας είπα! Χτες που συγύριζα τις ντουλάπες, σε μια παλιά τσάντα που ήταν για πέταμα, βρήκα 30 κολλαριστά ευρουλάκια να μου χαμογελάνε! Τουλάχιστον, ανταμείφθηκα για τον κόπο μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια μου

εδω εμας σιγουρα μας επιασε η πανσεληνος εχω πολλα να γραψω,το παρτυ μας εγινε και περασαμε ομορφα αλλα η κουνιαδα μου ξαναχτυπησε παλι,λοιπον να τα παρω απο την αρχη το ΣΑαββατο το πρωι ενω εγω ελεγα να μην την καλεσω καν η μανα μου και η αδερφη μου επεμεναν να την παρω τηλεφωνο και να τους καλεσω,μολις της ειπα για το παρτυ μου ειπε γιατι τους αφησα τελευταιους και δεν τους καλεσα νωριτερα και οτι ειχαν δουλεια,εγω φυσικα που εψαχνα αφορμη να της τα πω της ειπα οτι το σκεφτομουνα για το αν θα τους καλεσω γιαυτο και τους αφησα στο τελος,της κακοφανηκε και αρχισε τα δικα της και της ειπα οτι αφου το ιδιο εκανε κι αυτη γιατι ζηταει τα ρεστα,αρχισαμε να λεμε διαφορα και μου ειπε οτι αυτη με αγαπαει και παντα με στηριζει και οτι εγω κρινω λαθος τους ανθρωπους κι οτι ο αδερφος της ο αντρας μου δηλαδη βαζει τη συνηφαδα μου πανω απο αυτη και οτι δεν μας καλεσε τοτε γιατι δεν χωραει το σπιτι της και μπορουσαμε να παμε αλλη μερα για να ευχηθουμε τελοσπαντων να μην τα πολυλογω ακρη δεν βγαλαμε απο το τηλεφωνο ειναι κι αλλα να πουμε κι απο οτι καταλαβα το προβλημα της ειναι το οτι εχω καλη σχεση με τη συνηφαδα μου και μαυτη οχι και χιλιες δυο βλακειες ολο παραπονα που τα εκανε αλλου κι οχι σε μενα ,το καλυτερο ποιο ηταν ομως πηρε τον πεθερο μου τηλεφωνο και κλαφτηκε οτι την αφησαμε απεξω και ο πεθερος μου που πως να τον χαρακτηρισω θυμωσε μαζι μου και δεν ηρθε στα γενεθλια,ηρθε η πεθερα μου με τα μουτρα μεχρι κατω εκατσε σε μια γωνια και μολις σβησαμε τα κερακια κεραστηκε και εφυγε,φυσικα απο τοτε δεν μιλαμε ουτε τηλεφωνο δεν με πηραν να δουν τι κανουμε που ειμαι μονη μου με τα παιδια ,α και το καλυτερο δεν σας το ειπα μου ειπε η κουνιαδα μου οτι οι γονεις της το θεωρουν ασημαντο και μηδαμινο ολο αυτο που ασχολουμαι με τα γενεθλια και πειτε μου τωρα εσεις η αντιδραση τους τι δειχνει;και γιατι οταν δεν μας καλεσε αυτη δεν της θυμωσαν;και τα παιδια τι φταινει αν γινανε ολα αυτα οχι πειτε μου συγχηστηκα παλι δεν μπορω ειμαι πολυ χαλια μολη αυτη την κατασταση και σκεφτομαι οτι εγω φταιω που ειπα την αληθεια και δεν τη καλεσα χωρις να πω κουβεντα αφου τουε αρεσει να εχουμε τυπικη σχεση εγω τι θελω και τα ανακατευω και δεν τα κουκουλωνω να νομιζουν οτι ειναι ολα ωραια και καλα;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και να σχολιασω και τα δικα σας οτι θυμαμαι δηλαδη

Μαρινα πολυ μου αρεσε ο τιτλος του νεου μας καφε μπραβο!!μια χαρα και με τη δουλεια ωραιαοτατα

Αννα Μαρια θα σου γραψω με πμ που ειναι ο αντρας μου γιατι δεν θελω να το πω εδω κι οποια αλλη θελει να της πω,λοιπον τον σπιτικο γυρο τον κανω απο μια συνταγη που εδειξε στο πρωινο μου απο τον Πετρετζικη αυτη εδω ειναι MEGA TV: το τζατζικι ομως δεν το κανω ψηνω τις πιτες λιγο τους τηγανιζω πατατουλες βαζω και ντοματα και μια χαρα ,τα γλειφιτζουρια ειναι αυτα Γλειφιτζούρια τα εχω κανει πολλες φορες και αρεσουν πολυ στα παιδια τα εξαφανισαν ολα και ειχα κανει γυρω στα 50 ,θα βαλω καποια στιγμη φωτογραφιες ,η τουρτα ειχε πολυ επιτυχια εγινε πολυ νοστιμη μου εμεινε πολυ λιγη την οποια την εξαφανισαν τα παιδια μου ,ολο σκανδαλιες ειναι ο Αντρεας απολαυσε το εχουν πολυ φαση σαυτη την ηλικια

Ανθη μου τι επαθε μωρο ο καημενουλης που χτυπησε τοσο ασχημα;φανταζομαι τρομαρα που πηρες τα αγορια παντως παιζουν πιο ατσαλα απο τα κοριτσια επομενο ειναι να χτυπανε ετσι,τα δικα μου εχουν κανει ραμματα και εχουν χτυπησει απειρες φορες

Χριστινακι τι επαθες ρε κοριτσι;

Κατερινακι δεν ξερω πως θα βγουν τα μπισκοτα με το χρωμα κανε δοκιμη ,μπορεις να τα ψησεις στον αερα στην κατω και στη μεσαια σχαρα ,παντως με ζαχαροπαστα ειναι πιο εντυπωσιακα αλλα εχουν λιγη φασαρια

Καρολινακι να χαιρεσε τον μικρουλη σου να τα εκατοστισει γερος και καλοτυχος να ειναι!!

δεν θυμαμαι κατι αλλο κοριτσια μου ειμαι και συνεχως συγχησμενη αφου εχω ριξει τοσο πλεξιμο αυτες τις μερες για να χαλαρωνω γιατι δεν αντεχεται ολο αυτο τα νευρα μου ειναι τεντωμενα .....

καλο βραδυ!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια, η Δευτέρα περνάει χωρις να την καταλάβω....λαϊκή, ψώνια, το σίδερο που έχω να κάνω απο τα πλυντήρια που μπαίνουν Παρασκευή, σαββατο, Κυριακή ....

Είχαμε και πισίνα σημερα αλλα όταν πήγαμε μας είπαν ότι δεν θα κάνουν γιατι ήταν κρύο το νερο, οπότε καθισαμε λίγο εκει έπαιξε με τα αλλα παιδάκια και μετα την πήγα και σε κάτι κούνιες που ειχε εκει κοντα και έτσι έκτονωθηκε το ταρζανακι μου.

Ανθη μου τωρα το διάβασα για τον Πανουλη σου, μα πως το έπαθε στο σπιτι μέσα? περαστικα θα περάσει σε λίγες μερες και δεν θα φαίνεται τίποτα, ρωτα στο φαρμακείο μήπως του βάζεις καμια επουλωτικη κρεμουλα για να μην του μείνει σημαδακι. Πάντως και εγω προτιμω να ειναι όλο ζωντάνια τα παιδια αλλα μέχρι ένα σημειο αν και όπως λέγαμε και πριν μερικές μερες δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου όσο και να τους λέμε καποια πράγματα πρέπει να είμαστε συνεχώς απο πίσω τους.

Αννα Μαρία αδιαθετησες τελικα, άντε βούρ για νέες προσπάθειες αυτο τον μήνα. Αχ και εγω αυτο ζηλεύω σε σένα που όταν σου δίνεται η ευκαιρία μπορείς και κοιμάσαι και αναπληρωνεις τον ύπνο που εχασες. Δράμα νύχτα είχατε κάτι θα τον ενοχλούσε τι να πω πάντως και εγω το έχω παρατηρήσει ότι όταν εχουμε κάτι τετοια βραδια με ένα μαγικό τροπο μολις κοιμηθούν μαζι μας ηρεμουν και κοιμούνται σερι, καποια λογική θα εχει το co sleeping! Γελαω και με τα καμώματα του Αντρέα έτσι ειναι θα τα λες 10 φορές και κάτι θα πιάνει που θα παει αλλα μην περιμένεις να δεις αποτέλεσμα σε καμια πενταετία ίσως! Περαστικα κιόλας ελπίζω να μην ειναι τίποτα και να έχετε ένα ήρεμο βραδυ. Ένα ένα μας τα λες....αχ να εβρισκα και εγω σε καμια τσάντα κανα τέτοιο δωράκι!

Χριστινακι γιατι είσαι έτσι, πάρε τα πανω σου!

κατερινα μου έχεις απόλυτο δίκιο που τσαντιστηκες ειδικα με την αντίδραση και των πεθερικων, εσυ πάντως καλα έκανες που της είπες τι ακριβώς σε εχει πειράξει και αυτη το ξέρει αλλα ειναι έτσι που δεν θελει να το παραδεχθεί και να φανει ότι εχει το πρόβλημα και γιαυτο λεει ότι λεει στα πεθερικα σου. Μπερδεύτηκα ομως η συννυφαδα ποια ειναι? μη σκάς πάντως αν περασες εσυ και τα αγοράκια σου καλα στο πάρτυ άφησε τα πίσω.

Αντε καλοβραδυ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερίνα ευχαριστω και για τις οδηγίες για τα μπισκότα, δεν θα τα επιχειρησω με την ζαχαροπαστα δεν την έχω δουλέψει ποτε και δεν είμαι τωρα για να το ρισκαρω. Θα σας βάλω φωτο απο τα χρωματιστά να μου πείτε...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;; Εγώ είμαι κάπως αυτές τις μέρες. Τα έχω δει όλα και με τον Πάνο. Πιο ζωηρός πεθαίνεις.Τι να κάνω δεν ξέρω. Σηκώνω τα χέρια ψηλά.΄Άννα Μαρία και Κατερινάκι με ρωτήσατε πώς χτύπησε. Στο σπίτι μας έχουμε κήπο και μπροστά και πίσω. Για να πας λοιπόν από τον μπροστινό κήπο στον πίσω υπάρχει ένα κατηφορικό δρομάκι (τσιμεντένιο). Εκεί σκοτώθηκε και έπεσε με τα μούτρα. Δεν κάθεται ήσυχος ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕ.......

Άννα Μαρία τι βράδυ περάσατε;;;; Έπρεπε να τον πάρετε νωρίτερα στο κρεβάτι σας για να κοιμηθείτε.Είναι πολύ μικρός ο Αντρίκος για να κάνει όλα αυτά που του λες και για να είναι τόσο υπάκουος. Ούτε ο Πάνος στην ηλικία του με άκουγε και μου έλεγαν πολλοί πως δεν έχω πυγμή και με γράφει. Αργότερα όμως άκουγε τα πάντα και έπιανε και η τιμωρία. Τώρα πάλι δεν ακούει ΚΑΘΟΛΟΥ και δεν ξέρω τι να κάνω. Σε ΟΛΑ αντιδρά.Τριάντα ευρώ ε;;; Ωραίο δωράκι! Και άλλη φορά δεν βρήκες ξεχασμένα χρήματα;; Έτσι θυμάμαι.

Κατερινάκι πρέπει πράγματι να είμαστε συνέχεια από πίσω τους και πάλι δεν μπορούμε να αποφύγουμε κάποια πράγματα δυστυχώς. Για το μόνο που χαίρομαι και ελπίζω να μην αυτοματιαστώ πάλι είναι πως η συμπεριφορά του είναι τέλεια όταν παίζει με άλλα παιδάκια. ΜΑΚΑΡΙ να μην αλλάξει και αυτό..Δεν θα το αντέξω. Είναι και η Αγγελικούλα ριψοκίνδυνη;;

Κατερίνα μου μπράβο σου που ήσουν ειλικρινής με την κουνιάδα σου. Το κακό όμως είναι ότι η ειλικρίνεια σπανιώς ανταμείβεται..Σιγά μην το εκτιμούσε η κουνιάδα σου. Όσο για την δικαιολογία ότι δεν χωρούσε άλλους το σπίτι της είναι όοολα τα λεφτά. Γιατί δεν άφησε κάποιους άλλους για να χωρέσετε εσείς;;; Η γυναίκα έχει θέμα μαζί σου. Μάλλον σε ζηλεύει..Αυτό καταλαβαίνω εγώ. Ούτε τα πεθερικά σου όμως φέρθηκαν καλά....Κρίμα γιατί εσύ τους φέρεσαι άψογα. Μέχρι και πάρτυ έκπληξη είχες κάνει στον πεθερό..Θυμάμαι εγώ...Όσο για το πάρτυ ήμουν σίγουρη πως θα ήταν επιτυχημένο. Τελικά η κουνιάδα δεν ήρθε;; Ο άντρας σου έχει και αδερφό και η συννυφάδα που αναφέρεις είναι η γυναίκα του ε;;;;

Χριστινάκι δεν έχεις τα κέφια σου ε;;; Έλα να μου κάνεις παρέα για να δώσει κουράγιο η μία στην άλλη....

Βάσω μου ζωηρή είναι και η Ιωαννούλα σου..Θέλει πολλή προσοχή. Ο Πάνος στην ηλικία της Ιωάννας ήταν ήσυχος. Και αργότερα δηλαδή ήσυχος ήταν. Από τότε που γέννησα τη μπέμπα άρχισε η αλλαγή και κάθε μέρα γίνεται και χειρότερος.

Περπατήσατε πολύ!!! Καλή άσκηση το περπάτημα!

Μάγδα τα περισσότερα ΣΚ βαρετά είναι. Όλο δουλειές και δουλειές και δουλειές......Συνέχεια δουλειές. Υπομονή σε όλες μας.

Κορίτσια ώρες ώρες νιώθω ότι θα τρελαθώ.Τρέχω συνέχεια με τα παιδιά...Χρόνος για μένα δεν υπάρχει πλέον...Συνέχεια μαγειρεύω, ταΐζω, ξεσκατίζω, πλένω, παίζω, συγυρίζω. Δεν είναι ότι δεν μου αρεσει να ασχολούμαι με τα παιδάκια μου αλλά θέλω να ασχοληθώ λίγο και με τον εαυτό μου....Να κάτσω στο σπίτι λίγο μόνη μου...ΟΥΦ...Νιώθω ότι θα πέσω κάτω κάποιες φορές..........Κορίτσια καμία σχέση το ένα παιδί με τα δύο. ΚΑΜΙΑ! Αυτά από μένα.

Καλό βράδυυυυ!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια!

Αννα Μαρια ισως απ το πολυ κλαμα να εκανε εμετο το γαλα ο Αντρεας!ελπιζω να μην ειναι τιποτα και να περασει! 30 ευρω ξεχασμενα?τι καλα. . .παντα τετοια!μου θυμισες εμενα τωρα!προχθες αγορασε λαχεια η μαμα μου και καθως εξυζα το δικο μου βρηκα 3 συμβολα τα ιδια που σημαινε πως κερδισα αλλα το ποσο δεν το ειχα ξυσει ακομη και κατα λαθος πηγα σε αλλο παιγνιδι στο ιδιο λαχειο και εξυσα το ποσο το οποιο ηταν 100 ευρω και εκαμα μια χαρα. . .!τους λεω κερδισα κερδισα 100 ευρω!μου λεει ο αδερφος μου για δωσε να δω και τελικα ηταν του αλλου παιγνιδιου και το ποσο που αντιστοιχουσε σε αυτο που κερδισα ηταν 20 ευρω!ας ειναι . . .χαχα!

Κατερινα μου μην αγχωνεσαι για την κουνιαδα σου!δηλωνει ξεκαθαρα οτι εχει θεμα μαζι σου!ακους εκει δεν σας χωραγε το σπιτι . . .κι επρεπε να αφησει πισω εσας κι οχι καποιους αλλους?οσο για τα πεθερικα σου απ οτι φαινεται παιρνουν το μερος της, την υποστηριζουν!οταν αυτη δεν σας καλεσε στα γενεθλια των δικων της παιδιων, δεν ενοχληθηκαν και τωρα που εσυ πηρες κιολας να την καλέσεις κι αυτη ζητησε το λογο και ανοιξε θεμα, ενιωσαν ασχημα?τι να πεις!λες και εσυ προτιμοτερο να μην επαιρνες κι αν σε ρωτουσε ποτε να ελεγες δεν ειχα χωρο γι αυτο δεν σας καλεσα!

Ανθη μου πραγματικα και εγω αυτο νιωθω. . .!νιωθω τοσο ευλογημενη που Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ μου εδωσαν την ευκαιρια να γινω μανα!αλλα ερχονται στιγμες που νιωθω τοσο κουρασμενη που θελω λιγο χρονο να ξεκουραστω!κι αυτο πλεον το κανω οταν παει η μικρη για υπνο δηλαδη μετα τις 9!κι ακομα εγω σκεφτου οτι ενα μωρο εχω!εσυ με 2 φανταζομαι ποσο δυσκολο ειναι!ο Πανουλης πως ειναι?καλυτερα?εκδηλωνει τη ζηλια του γι αυτο τα κανει ολα αυτα!οταν μεγαλωσουν λιγο να δεις οτι τη μικρη θα την προστατευει οντας ο μεγαλος αδελφος πια!

Καγκουρακι πως πανε οι ετοιμασιες της βαφτισης?τα μπισκοτα εγιναν τελεια φανταζομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσια

σας ευχαριστω ολες για την υποστηριξη,το οτι δεν εκτιμανε τα πεθερικα μου ειναι το μονο σιγουρο αλλα ακουνε τι τους λεει αυτη,μου ειπε κιολας οτι δεν μπορει καθε φορα που κανει γενεθλια να απολογειται για το ποιον θα καλει κι εγω της ειπα οτι εγω τους δικους μου ανθρωπους δεν τους καλω αλλα ειναι αυτονοητα καλεσμενοι στα γενεθλια των παιδιων μου απλα τους παιρνω μονο για την ωρα κι εγω δηλαδη γιατι πρεπει να απολογουμαι στα πεθερικα μου για το ποιον θα καλεσω;οτι ταχα αυτη με στηριζει μια ζωη και παιρνει το μερος μου ,απο οτι καταλαβα οταν ηταν να αρραβωνιαστουμε επειδη ειμαι παιδι χωρισμενων γονιων το ειχαν κανει θεμα τα πεθερικα μου κι αυτη τους αλλαξε γνωμη δεν το εχω μαθει αυτο βεβαια απλα υποθετω απο τα λεγομενα τους,κριμα παντως γιατι στην αρχη τους αισθανομουνα σαν δικους μου γονεις κι οσο παει δεν θα θελω να τους δω στα ματια μου αν χαλαστεις μια φορα ειναι δυσκολα μετα ...

Κατερινακι η συνηφαδα ειναι η γυναικα του αδερφου του αντρα μου δεν ειναι καμια ξενη αφου ο αδερφος του αντρα μου τα πηρε μαυτο που ειπε και μαυτο φαινεται οτι ζηλευει επειδη τα παμε καλα μεταξυ μας και ειμαστε δεμενες κι αυτη την εχουμε στην απεξω

ο κουνιαδος μου τα ειπε λιγο στον πεθερο μου επειδη δεν ηρθε να ευχηθει στο παιδι του ειπε οτι κι αν εχουμε εμεις οι μεγαλοι το παιδι δεν του φταιει σε τιποτα ετσι δεν ειναι;η κατασταση κατανταει μεγαλη αηδια παντως..........

σας πρηζω κι εσας πρωι πρωι.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ωορρηξία ξέρεις πότε έκανες όμως ακριβώς πότε εμφυτεύτηκε δεν το γνωριζεις. Εδώ σε εξωσωματική δεν το ξέρουμε. Εδώ με υπερήχους και στο πρώτο μου παιδί μετά την β επιπέδου καταλάβαμε ότι ήταν μεγαλύτερος 1 εβδ.  Κάνε λιγάκι υπομονή . Ξέρω πως νιώθεις αλλά σκέψου τίποτα δεν μπορείς να αλλάξεις παρά μόνο να οπλιστείτε με υπομονή
    • Αχ σαν νερό παίρνει ο καιρός.. ο χρόνος . Αχ και αυτός ο χρόνος. Όταν θηλαζω συνήθως έχω πιο ελευθερία 🤫🤫 όχι με τίποτα 3 , ξεκίνησα αντισυλληπτικά χάπια. Ο μικρός αποδεικνύεται θηρίο και εγώ μεγάλωσα για 3 😅 ο δε πρώτος έχει την ζήλια του λογικο αλλά τρελαίνεται για τον αδελφό του.  Εσύ πώς είσαι κοριτσάκι μου. Ξεχνάς τα δικά σου στηρίγματα.. εκεί βράχος δίπλα μου 
    • Ναι βρε συ... εννοειται δν επιλεγουμε εμεις...😊 απλα φευγαμε χθες απο τους κουμπαρους μας κ λεγαμε γ τα κουκουνια μας (εχουμε ξετρελαθει κ λογικο ειναι...) κ του ανεφερα οτι σκεφτομαι κι αυτο π παλευει να εξελιχθει κ του πηρε παραπανω χρονο. Κ γνκ ο αντρας μου αν δει εναν ανθρωπο πιο "αδυναμο" η "ντροπαλο" παντα τον στηριζει, ειναι ετσι σαν ανθρωπος, κ πανω εκει το ειπε..  Οσο γ την ετ, ναι μπορει να αναθαρρυσαμε κ να αφεθηκαμε, αλλα σιγουρα δν εχουμε "δεσει" κατι... ισα ισα, μεχρι τωρα νομιζαμε οτι εχουμε θεμα στη συλληψη (γτ περυσι ειχα παλινδρομη με κενο σακο π σημαινει οτι το εμβρυακι "διαλυθηκε" σε πολυ πρωιμο σταδιο) κ λογω του οτι δν ξερουμε τι φταιει τοσα χρονια π προσπαθουμε, φοβαμαι ολα τα σταδια... Ακομα κ θετικη χοριακη ν δω θα τρεμω.. γτ κ περυσι η χοριακη μου υπερδιπλασιαζοταν σε 48 ωρες κ δν ειδαμε ποτε λεκιθικο ασκο κ εμβρυικα στοιχεια στον 1ο υπερηχο....😢 (6+1 ημουν) Σε ευχαριστω πολυ. ❤️🥰 Μιλαμε τοσο καιρο κ ξερω οτι μου τα λες γ να ειμαι προετοιμασμενη για ολα!! Αλλωστε το εχουμε πει πολλες φορες οτι μετριες βλαστοκυστες εχουν δωσει υγιη μωρακια κ αριστες δυστυχως δν εχουν προχωρησει σε κυηση... Ειναι κι αυτο μια ενδειξη! Ας ελπισουμε οτι θα ειναι υπερ μας! 🙏
    • Ευχαριστω Γιαννα μου!!! ❤️ Να το χαιρεσαι το αντρακι σου!!! Να ειναι γερο κ καλοτυχο!!🙏💙🥰
    • Σώπα ρε!!!! Τι λες τώρα!!! Πάει ένας χρόνος.. Φτου φτου φτου φτου το παιδάκι!!! Μπράβο!! Πως πέρασε έτσι ο καιρός;;! Έλα βρε αγάπη, μπράβο!! Να τον χαίρεσαι!! Να τους χαίρεστε και τους δύο βασικά, υγιεστατους πάνω από όλα στη ζωή τους πάντα!!!  Δεν θες ένα ακόμα καλέ;; Μπορεί να έρθει και η κόρη επιτέλους;! 😝🤣🤣🤣 Όχι, πέρα από τη πλάκα, το ξέρω και μπράβο που συνεχίζεις να στηρίζεις τα κορίτσια! Απορώ που βρίσκεις το χρόνο βέβαια..!!! 😄😄  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...