Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τσουγκριζουμε τα αυγουλακια και βγαινουν βολτα τα μωρακια 6ου-7ου-8ου '12 ν.18


Recommended Posts

Καλοριζικο το θεματακι μας, και μην χανοσαστε!!!!:wave:

Καλο μήνα κιόλας και με το καλο να βαπτιστουν όσα μπεμπακια ειναι αυτόν τον μήνα!!!!

Καλη Ανασταση και Καλο Πάσχα να εχουμε.

Ειμαστε χωριο κατάφερα και μάζεψα τα πράγματα και πήρα τα ζουζουνια και έφυγα το μεσημερακι, ευτυχώς κοιμηθηκαν και τα δυο αρκετα στην διαδρομή και απόλαυσα την μουσικουλα μου, γιατι μετα ήθελε η μικρη παιδικα τραγουδακια.

Εχει πολυ καλοκαιρινές μερες και ευτυχώς που κατέβασα καλοκαιρινα και δικα μου και των παιδιών.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσαρες μου όμορφες τι κάνετε??? Λογικά όλες σας έχετε πάει στον επιταφειο εκτός από μένα που δεν πήγα γιατί δεν θέλω να δω αλλά ούτε να δουν και τα παιδιά τα πεθερικά μου και για να μην έχουμε έκτροπα πασχαλιάτικα πήγε ο άντρας μου μόνος του στους γονείς του, καλύτερα να καταλάβουν ότι τους αποφεύγω!!!!

Καλό Πάσχα σε όλες σας, εμείς αύριο το πρωί θα ψήσει σουβλιστο ο πατερας μου το αρνί και το βραδυ μετά τη δουλεια θα παμε να το τσακισουμε! Παιδάκι δε θαφησει η Σάντυ και ο Πέτρος μου!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρονια Πολλα σας κοριτσακια! Χριστός Ανέστη!!

και χρονια πολλα αν έχετε Γιώργο ή Γιωργια σημερα!

εμεις είμαστε στο χωριο ακομα θα γυρίσουμε μαλλον Τετάρτη, καλα περνάμε!

Στην Ανασταση πήγαμε μονο με την Αγγελικη γιατι ο μικρός αν και δεν κοιμόταν τελικα τον πηρε ο ύπνος στις 11. Χθες ψησαμε το αρνάκι μας και το βραδυ είχαν χορούς στην πλατεία όπου ο κύριος ξετρελαθηκε με τα παιδάκια και τη μουσική και γελαγε. Σημερα ξυπνησαμε πρωι και πήγαμε 30 λεπτα ποδαροδρομο σε ένα εκκλησάκι έξω απο το χωριο, δεν παει αυτοκινητο ουτε καρότσι στο μονοπάτι οπότε τον είχαμε στον μαρσιπο.

Καλα να είστε όλες, φιλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλό Πάσχα και από μας και χρόνια πολλά....εμεις οικογενειακά με βήχα πυρετό και μυξα εεε αφού δεν τα πάθαμε το χειμωνα τα πάθαμε το καλοκαίρι. Εγώ πολύ κούραση στη δουλεια αλλά ευτυχώς τα καυαφερνω όλα κάνοντας όλες τις δουλειες του σπιτιού βραδυ! Αλήθεια που εχετε εξαφανιστεί όλες σας??? Ακομη αρνάκι τρώτε και βαρυνατε????

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρόνια πολλά σε όλες!!!! Εμείς περάσαμε ήσυχα και οικογενειακά. Αλεκάκι είχα κι εγώ τον Πάνο με πυρετό και τη μικρή με βρογχιολίτιδα. Δράμα...Εγώ μάλλον έχω αποκτήσει αντισώματα από το φροντιστήριο..Έχεις fb;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αντωνία μου ο Πανούλης είναι τελείως καλά. Η φραουλίτσα έχει ακομα βηχάκο αλλά είναι πολύ καλύτερα. Ελπίζω να μην ξανακυλήσουν...Κουράστηκα φέτος πάρα πολύ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η Σάντυ μια χαρά είναι ενώ ο Πέτρος μές στη γκρινια και το βήχα... Του πήρα του Κορρέ το σιρόπι να δούμε πως θα τα πάει και φυσικά εναλλάξ πονσταν ντεπον. Σημερα είπα να καλλοπιστω και η βοηθός μου στη δουλεια είναι επαγγελματίας μακιγιεζ μου έβγαλε φρύδι, με έβαψε και μολις σχολασαμε μου έκανε και μόνιμο (φουρνιστο) βαφή στα νύχια των χεριών αλλά η μαμά μου τα έπαιξε και με τα δυο μαζι τοοοοοσες ώρες αλλά έπρεπε να κανω κάτι και για μένα!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια τα λέμε αναλυτικοτατα στο fb αλλα τα γράφω και εδω

Επιστρέψαμε χθες βραδυ και απο το πρωι μαζεύω....τωρα έβαλα και το πρώτο πλυντήριο και θα εχει και συνεχεια τις υπόλοιπες μερες...

ο Νικόλας μετα τα μαμαμαμαμα και τα μπαμπαμπα άρχισε και τα ντανταντα, θα μας δείρει ολους! Κάνει γεια και χαίρεται πολυ όταν βλέπει πλεον κάποιο οικείο πρόσωπο, ειχε ερθει πριν λίγο η αδερφη μου και μας έφερε το καρότσι γιατι που να χωρέσουν όλα τα πράγματα σε ένα αυτοκινητο και μολις την είδε κουνουσε χέρια και εκανε μεγαλη χαρα. Εχουμε πλεον 5 δοντακια και δεν στέκεται πουθενα γυρνάει όλο το σπιτι μαζι μου ή τοίχο τοίχο ή αν δει ότι θελει να παει κάπου πιο γρήγορα μπουσουλωντας.

Αλεκα περαστικα στον Πετραν, καλα έκανες και αφιερωσες χρονο στον εαυτό σου χρειαζεται. Πόσες ώρες τα κρατάει η μαμα σου, τελικα θα τα κρατάει και τα δυο?

Ανθη τωρα που θα τελειωσεις τα μαθήματα να βρεθούμε κανα πρωι όπως κάναμε με τα μικρα στις κοιλιτσες μας.

Αντωνια να χαίρεσαι τον Ανασταση σου!!!

χρονια πολλα σας είπα δεν θυμάμαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αλεκάκι περαστικά στα παιδάκια σου! Καλά έκανες και αφιέρωσες χρόνο στον εαυτό σου! Το χρειαζόμαστε!

Κατερινάκι ο Νικόλας έγινε παιδάκι και κάνει πολλά πράγματα! Εννοείται πως θα κανονίσουμε να βρεθούμε ένα πρωινό τώρα που τελειώνω. Θα κρατήσει η μαμά μου τον Πάνο και θα βγούμε με τα μικρά μας!

Υπομονή με το σιδέρωμα που σε περιμένει.

Αλέκα αν δεν έχεις fb φτιάξε έναν λογαριασμό για να τα λέμε και από εκεί. Είναι πιο σύντομο και πιο εύκολο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ερημιά εδω....Αλέκα μονο εσυ εμεινες εδω, καλα λεει η Ανθη φτιαξε ενα λογαριασμο να τα λέμε στο fb ειναι πιο εύκολο οντως βάζεις πιο εύκολα φωτο και βίντεο, αν και μένα μου αρεσει και το mammy!!!!

Σημερα πήγαμε με την νονα μας για βαπτιστικα και σταυρο, τον σταυρο τον πήραμε ήδη τα ρούχα και τα υπόλοιπα θα τα κλείσουμε αυριο.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφου ήρθε και η Αλέκα στο fb

νομιζω ότι θα κλείσει για τα καλα εδω το μαγαζι.....

κανενας που μας παρακολουθούσε θα έλεγε μα μου πήγαν όλες αυτες οι γλωσσουδες

17 θέματα απο 100 και σελιδες το καθε ένα με 10 δημοσιεύσεις η καθε σελίδα ε δεν είχαμε γράψει και λίγα .....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα Κατερίνα....η αλήθεια είναι πως ήμουν μία από τις σιωπηλές σας αναγνώστριες...σας ανακάλυψα στην αρχή της εγκυμοσύνης μου, ψάχνοντας στο ίντερνετ πληροφορίες για την εγκυμοσύνη έπεσα πάνω σας και μου κρατάγατε συντροφιά....δεν μπορούσα να γράψω γιατί έπρεπε να είμαι σε όλη μου την εγκυμοσύνη στο κρεβάτι και τα πόδια πάνω σε μαξιλάρες οπότε δεν μπορούσα να ακουμπάω τον υπολογιστή πάνω μου....μόνο γύριζα στο πλάι το κεφάλι μου και σας διάβαζα....συνέχισα να σας διαβάζω και μετά γιατί το μωράκι μου ήταν γεννημένο τον ίδιο μήνα με των περισσότερων και ήθελα να ενημερώνομαι για το άν τα κάνω όλα σωστά.....μετά έπερνα ιδέες για την βάπτιση, αγορές από την κινεζία, απόπου και ψώνισα αλλά μου βγήκαν μάπα [smilie=mumum.gif]....θα μου πείς γιατί δεν έγραψες ποτέ....δεν ξέρω...η αλήθεια είναι πως είμαι λίγο δύσπιστη με τις διαδυκτιακές γνωριμίες αλλά η δική σας παρέα απέδειξε πως μπορούν να δημιουργηθούν φιλίες και μέσω ίντερνετ.....λοιπόν ομολογώ πως θα μου λείψετε αλλά εμείς θα μιλάμε πλέον στο καφενεδάκι....;;)

Απότι φαίνεται Ο κύκλος ''ξενύχτικα ζουζούνια 6ου-7ου-8ου 2012''κλείνει κάπου εδώ :(:wave:...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κορίτσια κακά τα ψέματα δεν μου αρέσει το φακινγκμπουκ!!!! Πολύ γρήγορο για τα γούστα μου..... Εγώ θα συνεχίσω από εδω....πάντως μου αρεσετε που ετοιμάζετε βαφτίσεις και εγώ τίποτα....

Μαμά ριτσα ξανακαλωσορισες λοιπόν για συστησου τουλάχιστον σε μενα για να τα λέμε καλύτερα!!!!

Η δουλεια πολύ κούραση, η Σάντυ έχει γίνει πολύ ζηλιάρα, ο Πέτρος ξεκίνησε το τρέξιμο και μάλιστα πρώτη φορα σημερα οταν μπήκα στο σπιτι της μαμάς μου έτρεξε προς εμένα και με είπε "μαμά" και το εννοούσε, ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να ανυσηχω ότι βαριέται να μιλήσει!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...