Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 80-σαν να μπαίνει η άνοιξη!


Recommended Posts

Επίσης τώρα μόλις διάβασα μια ιστορία τοκετού και νευρίασα γμτ. :twisted::twisted::twisted:

Μαμά με μια καισαρική έγκυος στο 2ο. Της σπάνε τα νερά πάει κλινίκη μετά από κάποια ώρα με 8!!!!!! διαστολή και της ξανακάνουν καισαρική με ολική παρακαλώ(η επισκληρίδιος δεν έπιανε) γιατί ήταν από προηγηθείσα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σας :x

Λενάκι πολλά και ενδιαφέροντα μας είπες βρε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::-*

να σου πω στην Νιντερσάξεν δεν είσαι? η περιοχή σας "χτυπήθηκε" πιο πολύ απ όλες τις περιοχές με την μολυσμένη τροφή στις αγελάδες!!! :?:(:(:(

πώς τα πάει η Ε. με τον παιδικό? με την γλώσσα? :)

Ζωή έτσι ναι, όπως τα λες!! ;) ....

α! η αδελφή μου καπνίζει και πολύ μάλιστα, τα παιδιά της (2, ένα αγόρι, ένα κορίτσι) ενήλικες πλέον δεν καπνίζουν!!! ;) ......αλλά τι να το κάνεις τόσα χρόνια παθητικοί καπνιστές έχουν καπνίσιε αρκετά!!! :(:(

Ιουλία μια χαρά με τον Γ. :D:x , αν και κουραμένος.... ;)

Σισσιώ περαστικά :x ποιό μωρό σου είναι άρρωστο? :?:

Ιουλία και εγώ είμαι κατά των ιδιωτικών, αν ήμουν Ελλάδα, χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία ή κάποιος να μου έχει πει την δικιά του......απλά από όλα όσα ακούμε...δεν θα το έστελνα......νομίζω ότι δεν είναι αντικειμενική η αξιολόγηση των μαθητών, επειδή πληρώνουν, οπότε.....

ΑΛΛΑ αν - είχα χρήματα φυσικά - έμενα σε μια περιοχή όπου το δημοτικό σχολείο αποτελούνταν 95% ή πάνω από 50% από μαθητές Τούρκους (για εδώ) ή Αλβανούς (για εκεί) θα έψαχνα για ιδιωτικό!!! :!:

λυπάμαι που το λέω, αλλά το επίπεδο πέφτει πάρα πολύ και θα ήθελα το παιδί μου να είναι σε ένα σχολείο όπου τα στάνταρντς είναι υψηλά!!! :!:

και εδώ, τουλάχιστον, για να πας σε ένα άλλο σχολείο (δημόσιο), το οποίο δεν είναι στην περιοχή που μένεις είναι δύσκολο να δεχθούν το παιδί.....προτεραιότητα έχουν αυτά που μένουν στην περιοχή.....και τα παιδιά είναι πολλά.....

αυτή την κουβέντα είχαμε μια φορά με την Αθηνά, γιατί εκεί που έμενε τα σχολεία τουρκοκρατούνταν, επίπεδο πολύ χαμηλό! :? ......σε αυτή την περίπτωση μάλλον μετακομίζεις......και νομίζω ότι μετακόμισε, αφού η μεγάλη κόρη πάει δημοτικό τώρα!! :? ....έψαχνε και για ιδιωτικό.....

είμαι τόοοοσο κουρασμένη (-|(-|(-|(-| με το ζόρι ξύπνησα......δεν με αφήνουν τα παιδιά να κοιμηθώ το μεσημέρι....παίζουν στο δωμάτιό τους, αλλά πολύ δυνατά και σαν κερασάκι στην τούρτα έρχονται μετά σε μένα, όπως έγινε χθες και τα "πήρα" και τιμώρησα τον Λ. του πήρα το άλμπουμ με τις σταρ γουορς κάρτες και του είπα θα τις δώσωσ πάλι το ΣΚ [-([-([-([-([-(

μα με έβγαλαν από τα ρούχα μου!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

με παρακάλεσε, με ξαναπαρακάλεσε....αλλά εγώ [-([-([-([-([-([-([-(:lol::lol::lol::lol:

ίιιισως αύριο, να δω πώς θα πάει σήμερα το μεσημέρι!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα.

Θαυμαστε χθές που σας είπα οτι η Κρεμα ματιών της απιβιτα με πόνεσε τα μάτια ....ε έχω πρόβλημα, έχουν πριστει και βγάζουν τσίμπλες συνέχεια ...πως λέγεται αυτο? Κριθαράκι?

κατα τα αλλα καλά.

Γενικά έχω καταλάβει για αρρώστιες η θέματα υγείας δεν πρέπει να βλέπουμε το ιντερνετ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Απο αυτο το θέμα αργυρώ και εγω θα ήθελα να πάνε ιδιοτηκο .... αλλα δεν .....

Πολύ το σκευτμαι τι αλλα παιδάκια θα είναι στο σχολείο στην περιοχή που είμαι .....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα σας.......

επανηλθα.......νομιζω δηλαδη.....χθες παλι μου χαλασανε την ηδη περιεργη διαθεση μου.......πιστευω τελικα οτι ο κοσμος και ποσο μαλλον οι συγεννεις κρυβουν πολυ κακια......ειλικρινα λυπαμαι για λογαριασμο τους.....τεσπα...

ο γιωργακης παλι με αντιβιωση :( τι πρωτοτυπο.......με φαγανε τα τηλεφωνα χθες.....μιλησα και με τον γιατρο που τον χειρουργησε.......επειμενει οτι ολα αυτα ειναι απο το χειρουργειο που ειχε κανει....γιατι εκει που κανει πνευμονιες και ολα τα σχετικα μου ειπε οτι ειχε γινει και η επεμβαση...ετσι θα ειναι μεχρι να περασουν καποια χρονια.......τεσπα μου ειπε να παω αθηνα να τον δει....

κατα αλλα μια απο τα ιδια....και τα τρια ειναι αρρωστα....ειμαστε μια ευτυχισμενη οικογενεια....

για τα ιδιωτικα συμφωνω και εγω οτι δεν ειναι αντικειμενικα τα κριτιρια τους...

νατασα την διαβασα την ιστορια και μου ηρθες ακριβως το ιδιο στο μυαλο μου με σενα ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερες! :)

γιωτα τί χειρουργειο ειχε κανει ο γιωργακης;

φανταζομαι ποσο πολυ θα εχετε ταλαιπωρηθει με ολες αυτες τις ιωσεις..ευχομαι μονο να περασουν ολα συντομα κ να χαλαρωσετε..φιλακια πολλα!

νατασακι εμ..τετοια ωρα καλε που μπαινεις,συνηθως εχουμε πεσει τουβλα για υπνο ολες..αν ομως μας το λες νωριτερα οτι θα μπεις,θα περιμενουμε να σε κανουμε παρεουλα! :D:D:D:mrgreen::mrgreen:

νομιζω,χωρις να ειμαι κ σιγουρη γιατι πιθανοτατα να τα μπερδευω..,οτι στη συγκεκριμενη ιστορια τοκετου,η κοπελα εγραψε ,επειδη τη ρωτησε καποια στα σχολια,οτι επρεπε να κανει καισαρικη,λογω συγκεκριμενου ανατομικου προβληματος στη λεκανη της που εμποδιζει τη διελευση του μωρου :roll:

αλλα επαναλαμβανω..ισως κ να τα μπερδευω..

εχω εναβουνο ασιδερωτα..ποτε μαζευτηκαν..παω να σιδερωσω κ θα σας"δω"μετα!

φιλια σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kαλημερααααααααααααα

τι μου κανετε;εμεις καλα!πινω καφεδακι η μικρη κοιμαται ακομα!

αργυρουλα κ γω θα του ελεγα να παει κ σε 3ο...αλλα δεν;ελπιζω τουλαχιστον να ηταν υπερβολικος ο 1ος γιατρος κ νΑ ΜΝ χρειαζοταν κατι!παιδια εμεις οταν δν κοιμομαστε μεσημερι ε καποια στιγμη μετα τις 4-5 κλαταρω,σερνω τα ποδια μου,μετα παλι συνερχομαι καπως αλλα το σερι δν το πολυαντεχω! :?

επανερχομαι!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γιώτα μήπως να πήγαινες και εσύ τα παιδιά σε ομοιπαθητικό? :? ....αλλά νομίζω είχες πει ότι ταπήγες, ή θυμάμαι λάθος??? :?

παράδειγμα έχω εγώ την Ιουλία και τον Γ., που το παιδί βελτιώθηκε αμέσως ;)

Ζωή δεν αλλάζει ο μπαμπάς μου γνώμη, αφού τον συμφέρει η άποψη του 2ου!!! :?

εγώ είμαι υπέρ του να ψάχνεις θέματα ιατρικής φύσης στο ιντερνετ.....δεν είναι κακό να ενημερώνεσαι για μια ασθένεια......το θέμα είναι να μην αντικαθιστά τον γιατρό!!! :!:

πολλές φορές και οι γιατροί δεν τα λένε όλα ή δεν τα ξέρουν όλα.....λίγο ψάξιμο δεν βλάπτει!! ;)

τώρα όσον αφορά στην ψυχολογία ένός ατόμου και εκεί μπορείς να "πάρεις" κάποιες συμβουλές, απλά θα πρέπει να τις "ζυγίσεις" και να δεις αν ταιριάζουν στην δική σου περίπτωση!!! :?

εγώ δεν κοιμάμαι μεσημέρια, αφού υπάρχει φασαρία στο σπίτι μας....ο άντρας μου, που κοιμάται, για να κοιμηθεί ανάβει την τιβι, φοράει τα κουστικά και απομονώνεται με τον ήχο της τιβι!!! :?

μια φορά που κοιμήθηκα, λιγότερο από ώρα, μεσημέρι ήμουν μια χαρά μετά!!! :|

και χθες ανεβοκατέβηκα πολλές φορές την σκάλα και τώρα είμαι πτώμα :?

Αφρο έχω ακούσει πολλές έχουν πρόβλημα με την απιβιτα και με τον κορρέ....

πέτα την, αφού έχεις τα σαλιγκαράκια σου :D:D

βάλε χαμομήλι!! ;)

θέλω και εγώ να σιδερώσω :roll::roll::roll:

Θούλη ο Ντόντος προνήπιο είναι?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επανηλθααααααα!!!!!!!

αναστασια σε βλεπω :geek::geek::geek::geek::geek: πολυ διαβασμα ε;δν πειραζει λιγο πιεση τωρα κ μετα θα απολαμβανεις καλοκαιρι απο τη βεραντα μου 8-)8-)8-)8-) αφου σου ειπα βρεεεεε την καλη σας την καρδια κ τπτ αλλο!

ξυπνησε!σαν να γραφω τηλεγραφημα σημερα ειμαι :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ξανακοιμηθηκε :D

λοιπον αργυρουλα δν ειπα οτι δν κανει να ψαψχνεις και να διαβαζεις

καλο ειναι να ψαχνεσαι κ σιγουρα θα κερδισεις κατι αλλα αλλο ειναι να διαβασεις ενα αρθρο σαν αυτο που εβαλε η χρυσα χθες γιατο ποσο νωρις κανουν τα παιδια πραγματα,που ειναι τροφη για σκεψη κ αλλο να διαβαζεις κειμενα που οπως ειπα περιεχουν διαγνωστικα εργαλεια τα οποια κιολας δν θα επρεπε να δινονται στο ευρυ κοινο,εχω φιλη που ειχε παει για τεστ νοημοσυνης

ελεος με ξαναφωναζςει,ε ας ξυπνησει βαρεθηκα πανω κατω τις σκαλες!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

....ε ας ξυπνησει βαρεθηκα πανω κατω τις σκαλες!!!!!!!!!!

χεχε είσαι να κάνουμε το γκρουπ της σκάλας? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ζωή δεν απάντησα σε σένα, με σένα συμφώνησα....απάντησα στην Αφρο που είπε να μην ψάχνουμε για θέματα ιατρικά στο νετ!!! :?

και τι έγινε με την φιλη σου και το τεστ νοημοσύνης? :P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα σας ;)

σήμερα ήρθα μόνο με Ι σχολείο

η Φ ανέβασε πυρετό χτες τη νύχτα..καλά είναι τώρα 8-)

από αύριο δεν ξέρω τι θα γίνει, μάλλον κλείνουμε πάλι :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

[smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] [smilie=occasion1.gif] Καλημερααα..τι κανετε;;;..

Βικυυυυ...να χαιρεσαι το Λεωνιδα !!!

Παω να βαλω καφε να ανοιξει το ματιιι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμπεθέρα :D:D:D:D

Χρόνια Πολλά να χαίρεσαι το καμάρι σου, το Λεωνιδάκος σου.....ευτυχισμένος, χαμογελαστός και με πολλά χρόνια ακόμη θηλασμού!!! :D:D:D;););)

:ymparty::ymparty: [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion15.gif] [smilie=occasion14.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρία αυτό με τα παιδιά και τις ζητιάνες, το ήξερα ...... είχαμε δει ένα ρεπορτάζ ή πέρυσι ή πρόπερυσι που ήταν γυρισμένο στην Ιταλια, στην Ρώμη, και αναφερόταν ακριβώς σε αυτό.....η αστυνομία είχε ενεργοποιηθεί.....τώρα δεν θυμάμαι αν είχε ενεργοποιηθεί εεξαιτίας του ρεπορτάζ ή από ποιο πριν, αλλά αποδείχθηκε ότι έδιναν στα παιδιά υπνωτικά χαπάκια για να είναι ήρεμα :(:(:(:(:twisted::twisted::twisted: πολύ θλιβερό!!! :(:(:(:twisted::twisted::twisted:

περαστικά στην Φ. :x , στην μαμά σου είναι?

πάλι κατάληψη? :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρόνια πολλά στο Λεο της Βίκυς :D:D:D:D

ευχαριστώ Αργυρώ ναι στη μαμά την άφησα..

ναι τελικά έχουμε ήδη κατάληψη γιατί με το Αθηνά ναι μεν μένει το τμήμα πληροφορικής αλλά καταργούνται 3 :o Τα παλιότερα και πολυπληθέστερα τμήματα του ΤΕΙ μηχανολογία, ηλεκτρολογία και ζωικη παραγωγη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αν καταργειτε και η Ζωηκη παραγωγη στη Λαρισα...καηκαμε..

ρε πανε καλα;;;;..

αντε ηλεκτρολογια..παει στ ακομματια..αλλα νομιζω οτι τα αγροτικης και ζωικης παραγωγης...

και αντι να διμηουργουν σχολες στα προτυπα της Αμερικανικης Γεωργικης σχολης στην περιφερεις, που κατα κορον ζει απο την παραγωγη, ειτε αγροτικη ειτε ζωικη και να εκπαιδευσουν τους νεους και να αναπτηζουν την παραγωγη ωστε η Ελλαδα να ειναι αυταρκης...

αλλα ΕΕ δε θελαμε..καλα να παθουμε :evil::evil::evil:

post-12053-13873940183742_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επειδή εγώ δεν έχω πολυασχοληθεί με το θέμα και δεν έχω άποψη....για πείτε μου για να καταλάβω.....αυτά τα τμήματα αν πάνε σε άλλη πόλη πού είναι το πρόβλημα? :?

π.χ λέει πάνε στην Λαμία, πού είναι το άσχημο για το τμήμα?

όχι φια την Λάρισα, που θα χάσει τους φοιτητές της, αλλά ως σχολή αν μεταφερθεί αλλού, πού είναι το πρόβλημα??? :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και αν δεις εδώ Χρύσα τι εγκαταστάσεις έχουμε, πόσο χώρο, στρέμματα 1400 με αγροκτήματα, ζώα και πάρα πάρα πολλά..Τα εργαστήρια δε των μηχανολόγων και ηλεκτρολόγων τεράστιας αξίας χωρίς δυνατότητα μετακίνησης..Φτάσαμε το 2ο ΤΕΙ σε όλη τη χώρα και βάλθηκαν να το εξοντώσουν χωρίς να μας πουν το λόγο :twisted:

το πρόβλημα είναι Αργυρώ ότι πάνε σε ΤΕΙ χωρίς υποδομές, χωρίς εργαστήρια, χωρίς καρέκλες να καθήσουν τα παιδιά στην κυριολεξία και παρατάνε πίσω εξοπλισμό και ερευνες εκατομμυρίων με γνώμονα μόνο μικροπολιτικά συμφέροντα. Αυτό δεν είναι εξορθολογισμός της παιδείας μας αλλά χαντάκωμα :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρω περα απο αυτα που ειπε η Μαρια...

η γνωμη μου ειναι πως δεν κανουν ενα σωστο συμμαζεμα αλλα αρων των αρων μαζεμα γαι να πουν εμετα γιεσ μαστερ..το καναμε ΚΑΙ αυτο..στις διαταγες σας..

ηθελε περισσοτερες μελετες..δενε χει να κανει μονο το οτι πχ θα καταργησεις μια ειδηκοτητα στα ΤΕΙ ξανθης και θα την πας στα ΤΕΙ θεσσαλονικης..αλλα στο κατα ποσο λειτουργηκο ειναι..

ΠΧ κατα τη προσωπικη μου αποψη παντα..θα επρεπε να υπηρχε ενα τμημα ΤΕΙ τουριστικων επαγγελματων στη Χαλκιδικη και ενα τμημα αγρωτικης παραγωγης επισης στη Χαλκιδικη..

ολος αυτος ο εξοπλησμος που λεει η Μαρια θα περιπεσει σε αχριστια..

θυμαστε που σας ελεγα για το κτηματολογιο περιση..

ε ακομα ετσι ειναι..9 υπολογιστε ςμε ολα τα παρελκομενα για 2 υπαλληλους...

την ωρα που υπαρχουν σχολεια που κανουν μαθηματα πληροφορικης στον πινακα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ήρθα!

πήγαμε βόλτα με την μαμά μου, έκανα μεγάλες αγορές!! Στριγκακια και βρακάκια με 1εύρω και καλτσοπαπουτσακια για τα παιδιά χαχαχαχα

πήγα έκοψα και το μαλμι μου!! Τέλειο έτεινε ...επόμενος στόχος καρε χαχαχα

πήγα και ποκαι φαρμακείο .....επιφικιτιδα (δεν ξέρω πως γράφετε) πήρα σταγωνες κιι είναι σε έξαρση αυτον τον καιρό.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ναι ρε συ....

δηλαδη δε μελετανε με ποιον τροπο μπορουν να μορφωσουν και να εκπαιδευσουν τη Νεολαια σε τομεις οπου μπορουμε να εκμεταλλευτουμε την παραδωση του τοπου...

πχ στην Ελλαδα δεν υπαρχει μια σωστη σχολη τυροκομιας..

Στο μετσοβο μονο απ'οσο γνωριζω υπαρχει το ιδρυμα τοσιτσα και το οποιο παρει καποιου ειδους καταρτηση και εκπαιδευση..

αλλα η Ελλαδα εχει τοσες περιοχες με παραδωση στην τυροκομια..εχουμε τοσο ωραια και νοστιμα τυρια..ειναι κριμα..

ομοιος και γι ατην οινοποιια..

οσα κτηματα εχουν ψαγμενους ιδιοκτητες και παιδια που θελουν να ακολουθησουν την οικογεννιακη παραδωση..τα στελνουν στο εξωτερικο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

άρα Αφρο δεν φταίει η απιβιτα!!! :?

μεγειά τα στρινγκάκια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χρύσα αν η Ελλάδα ήξερε πώς να εκμεταλλευθεί τον φυσικό της πλούτο τώρα δεν θα έπεφτε σε κρίση!!! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...