Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 80-σαν να μπαίνει η άνοιξη!


Recommended Posts

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: γελαω με ολες σας!!!!! :D:D:D:D

Καλα Θουλακι μου αν δε σε συμπαθουσα-αγαπουσα-εκτιμουσα τοοοοοοοσο πολυ,θα μου την εδινες πολυ που εχεις κανει τον Θ καντηλαναφτη! :lol::lol::lol::P:P:P Ευλογησον μωρη!!!

Καλε μου ελειψε η Σισσυ(τωρα που ειπα ευλογησον και την θυμηθηκα!)

Χρυσα για τον Χ που ελεγες...Εγω θα δεχτω οτι η μανα ξερει για το παιδι της καλυτερα...ξερει να παρατηρει...απλα μην αγχωνεσαι...Κοιτα,ρωτα,συγκρινε και με αλλα παιδακια...δεν βρισκω κατι αξιοπεριεργο στην περιγραφη σου...εχω κ αλλα τετοια παιδακια κατα νου...αλλα επαναλαμβανω...η μανα ΞΕΡΕΙ! ;):D

Αργυρουλα μου δινω μαιο το ενα και μαλλον ιουνιο το αλλο...

Γωγω κ εμενα θελει αλλα εγω μαζευω προς τα μεσα τα χειλη ή γυρναω μαγουλο! :?:?:? Αν και πολλες φορες μου βγαινει τρελλα να τη φιλησω εγω!!!Σαν κερασακι ειναι τα χειλακια της!Αχ ποσο την αγαπω!!!Παω να την φερω! :D:D:D

Βικακι :lol::lol::lol: πλενω δοντια πριν παω!! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Χθες που πήγε μετά από 1,5 εβδομάδα στο σχολείο, όταν γύρισε σπίτι έλεγε στη Μαρτίνα...

"Μαρτινούλα μου, αδερφούλα μου μου έλειψες πολύ σήμερα...Αλλά τώρα ήρθε η Νάνα από το σχολείο και θα παίξετε μαζί..."Και νατα τα ρουφηχτά φιλιά (της κοκκινίζει τα μαγουλα της μικρής από τις ρουφηξιές :shock::shock::shock::shock: )..

Και συνέχισε..."Μη στενοχωριέσαι Μαρτινούλα μου που λείπει η μαμά...Είναι στη δουλειά...Δεν έχουμε πολλά λεφτά και έχει πάει να δουλέψει και η μαμά και ο μπαμπάς για να έχουμε λεφτά...Αλλά όταν έρθει η μαμά από τη δουλειά θα μας φέρει να φάμε αβγό Kinder" :x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α καλα...οχι γωγω εμενα τετοιες αγαπες δενε χουν...

ο Χ εχει κατι υφασματηνα ψαρια- κουκοθεατρο...

παιζει με δυο ριγωτα...

λεει το ενα ψαλακι ειναι ο Χλιστοφολος και ο τοα λλο ο Βασιλης...

λεω ο Γιαννακης;;;..

ο Γιαννης ειναι ο καλχαλιας και θελει να μας φαει.. :lol::lol::lol::lol::lol:

Αναστασια δε μπαινω σε τριπακι να συγκρινω απλα ειλικρινα αρχισ ενα προβληματιζει παααρα πολυ τελευταια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία κι εγώ μάγουλο γυρνάω και της λέω ότι δεν φιλάμε στο στόμα γιατί δεν είναι καθαρό... :roll::roll::roll::roll:

Μια μέρα έρχεται να με φιλήσει και είχε φάει ψάρι και μου λέει "Μαμά βρωμάς ψαρίλα..." και έπαιρνε έκφραση αηδίας η μουρίτσα της... :lol::lol::lol::lol:

Και άλλη φορά είχα φάει σοκολάτα κρυφά και πήγα εγώ να τη φιλήσω και μου λέει "Τι έφαγες;;;Μυρίζεις μπισκοτίλα..." :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ρε κορίτσια πως είναι δυνατόν όταν το τρώω κάτι κρυφά να με παίρνει χαμπάρι και να με ρωτάει τι έφαγα;;; :roll::roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρύσα εμένα τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει....τόσο αγαπημένες...Όλο παιζουν παρεούλα, αγκαλιάζονται, φιλιούνται... :x:x:x:x:x Βέβαια χθες η μικρή έσκασε μια δαγκωνιά στο μπράτσο της Ιωάννας και της είχε πρηστεί... :?:?:?:?:?:?:?:?

Α, η Ιωάννα τον καρχαρία τον λέει ταρχαρία... :lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θούλη και εγώ αυτό θα έλεγα, 2-3 φορές την εβδ. ο Θ. πάει στα μνήματα....πόσες φορές την εβδ. πάει στον παιδικό?? :?::oops::oops::oops::oops::oops:

Γωγώ το κιντερ το πιο σημαντικό :lol::lol::lol::lol:

Αναστ. έχεις χρόνο βρε μέχρι τον Μάη ;)

κορίτσια μήπως ξέρετε κανέναν αστυνόμο εκεί στην Καισαριανή να μεσολαβήσει για να μην απορριφθεί η αίτησή μου? :oops::oops::oops::oops: συμπεθέρα εσλυ ξέρεις αστυνόμους!! 8-}8-}8-}8-}8-}

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αργι τωρα ειμαστε σε διακοπες..οποτε ναι περισοτερες φορες παει μνηματα για αυτη τη βδομαδα..

εσυ κολλλησες με το παιδιικο..ε του χρονου θα το στειλω...κ ακουυυ

ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.ακομα κ σαββατα :lol::lol::lol::lol:

μα τοσο κακο νομιζεται κανω στο θοδωρη?εγω λεω παλι οχι

μνηματα δε μπορω να μη παω..εκει αναγκαστηκα περνω κ τα μωρα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρε Γωγω που βρισκεις το κακο στο βιντεο?

εεεεεεε ?

ρωτα και τη γνωμη το Γ.

αχαχχαχ

συμπεθερα ...χμ δεν ξερω...και δε απο καισαριανη....πολυ μακρια για εμενα!

ταισα το Λεο μακαρονια με σαλτσα απο κοτοπουλο!

ψιλοκομενα!

Θουλη...δενε χεις την αναγκη απο λιγο ηρεμια ωστε να το στειλεις παιδικο?

λιγο να ηρεμησει το κεφαλι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μωρή Βίκυ πας καλά;;;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Που το είδες το βίντεο;;;;; :roll::roll::roll::roll: Εγώ γιατί δεν μπορώ να το δω;;;; :roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Επίσης μωρήηηηηηηηη είπαμε να θεωρήσω άλλα φυσιολογικά...Ε όχι και την παρτούζα.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Ευλόγησον!!!! :lol::lol::lol::lol:

Μαρίαααααα δε λέω μωρή για την πόλη σας..Για το ποιόν της "φοιτήτριας" λέω....Αμέσως το κορίτσι να ζήσει την φοιτητική ζωή.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

επειδή έχει βουίξει το FB

αλήθεια δεν το είχατε ακούσει ποτέ αυτό για τα μωρά και τις ζητιάνες ? :shock::roll::roll::roll:

μου κάνει εντύπωση που τώρα κυκλοφόρησε τόσο

Αναστασία δίνεις δλδ τα πτυχία που πήρα κι εγώ :D εύγε και καλή επιτυχία

κι εγώ έτσι κάνω στα κορίτσια κάθε νύχτα (αν και κοιμόμαστε μαζί συνηθως-σχεδόν πάντα :oops: )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω μαρια δε το ηξερα..κριμα τα μωρα :cry::cry::cry:

βικυ ηρεμια κ παντελης δε πανε μαζι..μπορω να στειλω το παντελη σχολειο?εκει κ σκ θα το πηγαινα..ο θοδωρης δε ειναι ζορικος.μερικες φορες με βοηθαει

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα..τι κανετε?δεν καταφερα να σας διαβασω...λιγα μονο

εμεις καλα....φτιαχνω τις ντουλαπες....μαζευω ρουχα να δωσω στην ετοιμογενη αδελφη μου :lol: κ μαζευω αλλα που δεν τους κανουν...ενας χαμος...

της αδελφης μου ειχε διασπαση προσοχης...εκανε εργοθεραπεια 8μηνες οσο κρατησε η σχολικη χρονια κ εννοειται οτι εκανε πολυ καλο....

τωρα για το διαβασμα που λετε...εμενα συλλαβιζει κ οχι γιατι ηθελα εγω να μαθει, αλλα εκεινος,...αυτο αρχισε απο περισυ το καλοκαιρι...παιζαμε με διαφορα παιχνιδια που ειχαν γραμματα κ μου ελεγε τι γραμμα ειναι αυτο?του ελεγα κ ετσι τα εμαθε ολα...οχι ως αλφα-βητα αλλα αααα,ββββ οπως διαβαζοντε....μετα μου λεει τωρα θελω να διαβασω του εξηγησα οτι ειναι μικρος κ εχει δυσκολια να μαθει να διαβασει αλλα επεμενε..ρωτησα διαφορους εκπαιδευτικους κ με βοηθησαν με τροπους πως να μαθει....τωρα διαβαζει δισυλαβες κ τρισυλαβες λεξεις....κ ολα αυτα μη φανταστειτε ωρες....5λεπτακια αραια κ που....γραφει το ονομα του κ ολα τα γραμματα...

ζωγραφιες ενω ζωγραφιζε τελεια σταματησε ενα διαστημα κ χτες ξανααρχισε....σημερα φτιαξαμε τον μακουιν :lol: το υπολοιπο βεβαια τις ζωγραφιας το αφησαμε δεν ξερω ποτε θα το κανει ;)

απλα ορισμενες φορες βλεπω οτι βαριεται κ προτιμα να παει να παρει τους μπαζ κ με την φαντασια που εχει να παιζει....

απο παραμυθια διαβαζουμε καθε μερα αρκετα....μετα μου διαβαζει κ αυτος (το θυμαται απ εξω) καποια απο αυτα...παντως λυωνουν ολοι οταν τους διαβαζει τους ιπποτες :lol::lol::lol: αναρωτιουντε πως θυμαται ενα τοσο μεγαλο παραμυθι....κ το εχουμε απο τα χριστουγεννα..

εμενα τα παιδια μου εχουν 4 χρονια διαφορα....εγω παντα ημουν υπερ της μεγαλης διαφορας ηλικιας ελεγα καλυτερα θα ειναι..οταν ο γιος μου ηταν 9 μηνων ηθελα ομως να του κανω αδελφακι αμεσως ελεγα καλυτερα να μεγαλωσουν μαζι...κ ετσι ξεκινησα αλλα γειωθηκα αμεσως....τελικα καταφερα μετα απο 4 χρονια να του κανω της αδελφουλα του...την λατρευει δεν την ζηλευει τις χαρισε ενα σωρο παιχνιδια...παιζει μαζι της κ τωρα που αρχισε κ εκεινη να περπαταει να καταλαβαινει περισσοτερο γινετε ενας χαμος απο φωνουλες....κ φυσικα μου λεει ποτε θα μου κανεις αλλο ενα αδελφακι? ειναι ωραιο να εχεις αδελφακι λεει.....βεβαια αν κανω αλλο φοβαμαι οτι η μικρη θα ζηλεψει πολυ.... :lol: προχτες πηρα την ανηψια μου αγκαλια που ειναι ενος ετους κ ηρθε η δικια μου κουναμενη συναμμενη την εσμπρωξε,φωναζε ψευτικα κ στρογγυλοκαθισε στην αγκαλια μου κ κλωτσουσε την ξαδελφη της ωσπου της εκτοπισε :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ρε κορίτσια πως είναι δυνατόν όταν το τρώω κάτι κρυφά να με παίρνει χαμπάρι και να με ρωτάει τι έφαγα;;; :roll::roll::roll::roll:

Εννοειται πως μυριζουν απο χιλιομετρο...ειδικα αν ειναι κατι που τους ενδιαφερει!!!Η δικια μου καταλαβε οτι εχω στην τσαντα μου μαστιχες με συγκεκριμενο αρωμα...κλειστο πακετο!! :lol::lol:

Χρυσουλα μου δεν το ειπα με την εννοια "γιατι το παιδι μου δεν κανει αυτο που μπορουν να κανουν τα αλλα"...αλλα να μη νομιζεις πως οτιδηποτε αρνητικο ή κατα τη δικη σου σκεψη "πισω" ειναι παραξενο και πρωτο φανες! ;)

Τωρα που το θυμηθηκα...Ζωη πεσρυ μου το εκανε και η Α αυτο με το τσιγαρο!Εννοειται πως φρικαρα κα θυμωνα με τον Α αλλα ηταν φαση και περασε!Αλλωστε εχουν δει πολλους να καπνιζουν...αυτο δε σημαινει κατι...δλδ οτι αν δεν το εχουν εικονα μεσα στο σπιτι,δε θα το κανουν...αλλωστε η Μαριευη με ειδε κ εμενα να καπνιζω...το καλοκαιρι στη βεραντα σας!!!αχ τι ωραια που ηταν!Και τι ωραια που μας μαγειρευες!Και τι καταπληκτικη θεα!!!ποσο νοικιαζετε ενα σας δωματιο??? :lol::lol::lol:

Πηγαμε βολτα μ το ποδηλατο(τελικα εμαθε πριν το χειμωνα!) και κολλησε στης μανας μου...εγω ηρθα να μαγειρεψω....αλλα πινω καφε! :oops::oops:

Συνεχιζω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχχα αυτο με τις τσιχλες το εχει και η Μ-Ι!

Χρυσανθη... :shock::shock::shock::shock:

συλαβιζει...τελεια!

καποια παιδια ειναιπολυ μπροστα...

πχ . μια συναδελφος , τα παιδια τςη εχουν 11 μηνες διαφορα και 1σχ ετος..

ο μεγαλος της(2α δημ.) ειναι ενα νορμαλ παιδακι..σαν ολα τα παιδια τςη ταξης του

ο 2ος(1η δημ) ειναι πραγματικα πολυ μπροστα σε ολα...

πχ τωρα διαβαζει τελεια ...σα μεγαλος και δεν ακειται στα κλασικα παραμυθια...θελει ιστορια..τωρα διαβαζει για το μεγα αλεξ. αγγλικα επιπεδο 3ης μονο με 1 χρ ιδιατερα...φαινεται το παιδακι...

το κουλο...η συναδελφος ειναι ικανη να χαλασει 500 ευρω το μηνα σε επωνυμα ρουχα δικα τςη και αλλα τοσα σε ακριβα ταξιδια εστιατορια παρα να στειλει το παιδι της σε ενα καλο ιδιωτικο σχολειο...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Epiτελους!!! καταφερα να διαβασω 2 τρενάκια! :lol::lol::lol:

Και τωραααααα.... πρεπει να σας αφησω γιατι εχω να διαβασω παραμυθια και να παρηγορήσω το κλαμμενο αρρωστιάρικο μωρό μου! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σήμερα πηγα σε ενα λυκειο στο Μαρούσι να κάνω πρακτικη ασκηση παιδαγωγικών. Κάθησα σε θρανιο και ακουσα σχολικο κουδουνι μετα απο μια δεκαετια και βάλε...Συγκινηθηκα η γραία! :lol::lol::lol:

Σας φιλώ και θε επανέλθω με τα νεακια μου και για σχολιασμο! :x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας!

κοιμηθηκε το τρελοζουζουνο κ εγω τρωω τη μακαροναδα μου κ σας διαβαζω!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ειμαι πολυ ποντια!!

ημουν σιγουρη οτι η μουσικοκινητικη ηταν σε ενα σχολειο στο κεντρο της πολιχνης,20 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι..

κ παμε με το παιδι..ολο ανηφορες,αλλα αν κ κουραστηκε,προχωρησε..κ συνειδητοποιω οτι εκανα λαθος..κ ηταν τελικα σε ενα σχολειο,κοντα στο σπιτι μας! :o:o κ δωστου ξανα πισω ανηφορες! :shock::shock::shock:

φυσικα ενα πτωμα το παιδι,για εμενα να μη σας τα λεω..κουρελι!

φτασαμε ενα τεταρτο καθυστερημενοι,φυσικα!,μπηκαμε πισω..

κ ο γιωργος πηγε αμεσως στην ομαδα! :D:D:D:D:D

συμμετειχε κ του αρεσε πολυ κ μου ειπε οτι θελει να ξαναπαει!

για πρωτη φορα εμεινα κ εγω μεσα σε μια γωνια,αλλα απο την αλλη φορα θα περιμενω εξω με τις αλλες μαμαδες..για να δουμε..παντως με αιφνιδιασε ευχαριστα! :D:D

πιο πολυ βεβαια για γυμναστικη με μουσικουλα θα το ονομαζα..ή για ομαδικο παιχνιδι..παιζουν ολα μαζι π.χ. ψειρες με την μπαλα,παιχνιδια τυπου αγαλματακια ακουνητα 8-)8-) ,τρεχουν,κανουν κυκλους ολα μαζι κ χορευουν,βαρκουλες σε ζευγαρακια..ωραια ειναι μωρε! 8-)8-)

την πεμπτη εχουμε παλι μαθημα,θα δω αν θα συνεχισει να του αρεσει! ;)

παω να διαβασω οσα γραψατε! :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

νονακα μου τί κανεις;μου ελειψες!! :D:D:D

συγκινηθηκες με το σχολικο κουδουνι;;;καλη μου ευαισθητη ψυχη!!!

περαστικα στο αρρωστουλικο μπεμπακι σου!! :-*:-*:-*:-*:-*

βικυ..θα διαφωνησω μαζι σου.. :o:o

ειμαι καθετως κ οριζοντιως κατα των ιδιωτικων σχολειων!!μαλλον ανοιγω μεγαλο θεμα..αλλα...

ισως κ λογω δουλειας..δε θα εστελνα ποτε τον γιωργο σε ιδιωτικο..ακομη κ στο πιο επωνυμο..ακομη κ αν ετρεχαν απο τα μπατζακια μου τα χρηματα..

θα εψαχνα,ο.κ. αυτο ναι!,ενα καλο δημοσιο,θα ρωτουσα συναδελφους,θα ψαχνομουν,κ θα πηγαινα το παιδι εκει..εγω π.χ. πηγα σε πειραματικο,δημοσιο ειναι,αλλα κατ΄εμε,κλασεις ανωτερο απο τα δημοσια που ηξερα..τοτε βεβαια ζοριστηκα..αλλα τωρα που κρινω αλλιως..δε συγκρινεται..σαφως ομως κ υπαρχουν πολυ καλα δημοσια,ειναι μονο θεμα καθηγητη,μονο ομως!

τα ιδιωτικα..ναι,υπαρχει ο φοβος απολυσης κ ο καθηγητης δεν μπορει ενδεχομενως να λουφαρει..

αλλα χαιδευουν,συνηθως,τα αυτια των πελατων-γονιων,αντιμετωπιζουν γενικα το μαθητη ως πελατη με ολο το γλειψιμο που αυτο συνεπαγεται..κ καποια..λογω συναναστροφων..καλλιεργουν ΤΑ κομπλεξ στα παιδια..

η ξαδερφη μου,κορη μεγαλογιατρων,πηγε στο ανατολια,σε ενα απο τα πιο ονομαστα,αν οχι το πιο ονομαστο..

εε...δε μπορω να σου περιγραψω το τί ακουσαν τα αυτακια μου απο τα χειλη της κ απο τις συμμαθητριες της..

εξαιρεσεις υπαρχουν,σαφως,αλλα δε θα τις ρισκαρα ποτε..

θα προτιμουσανα πληρωσω για να κανει επιπλεον δραστηριοτητες ή φροντιστηρια το παιδι μου..ποτε σε ιδιωτικο ομως..

πολλα ειπα,ε;; :oops:

αντε,παω να διαβασω κ πιο πισω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ναμια παλι!!!!!!!!

χρυσα τοχω ξαναπει.....ΜΗΝ κοιτατε οτι βρισκετε στο ιντερνετ ιδιαιτερα σε θεματα ψυχολογιας κτλ

οταν ειχα ξεκινησει το μεταπτυχιακο η καθηγητρια μας ειχε πει οτι ειναι απαραδεκτο να γινεται κατι τετοιο....μπερδευει τους γονεις κ δημιουργει προβληματα...για ποιο λογο να ξερει ο γονιος τα κριτηρια του DSM ;;;;;;;δν ειναι τυπου τεστακι που θα βρεις πχ κοσμοπολιταν!δν αξιολογειται με βαση τι εχει η οχι το παιδι....κ αυτα υπαρχουν για να καθοδηγουν ειδικους ...... οχι γονεις!κ οι οποιοι ξερουν να το αξιολογουν....δλδ ελεος με τον καθενα!κ δν εννοω εσενα!

επισης μας ειχε πει οτι η ψυχολογια μεσω ιντερνετ κ τηλεφωνου ΔΕΝ γινεται.....ειναι μια επιστημη που χρειαζεται επαφη με το ατομο...δν γινεται αλλιως!αλλο να διαβασουμςε ενα αρθρο που εχει γραψει κΑΠΟΙΟς ΕΙΔΙΚΟς κ αλλο να διαβαζουμε κειμενα που περιεχουν εργαλεια ειδικων!!!!!!!!!!

μν αγχωνεσαι σε παρακαλω....παιδοψυχολογο δν γνωριζω αλλα θα παρω τηλ κ θα ρωτησω!οκ;;;φιλια πολλ

αναστασια μου!!!!!αχ καλε πεμπτη κανονισε ο αντρας μου βολτουλα το απογευματακι κ μετα φαγητο μαλλον!

θα σε τηλ αυριο νΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!καλη επιτυχια φιλεναδα ολα να σου πανε καλα!

φςευγω φιλια σε ολες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας!

Όταν μπαίνω μιλάω πάντα μόνη μου... :(:(:(

Έχω ένα κεφάλι 150 κιλά. Νομίζω οτι θα σπάσει από τον πόνο....

Κατατ'άλλα είμαστε καλά.

Αυτά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...