Μετάβαση σε περιεχόμενο

Το εξπρές του βυζονυχτίου Νο 80-σαν να μπαίνει η άνοιξη!


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 971
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

θα δουμε το απογευμα αν θα του αρεσει!

θου την πατησα! :(:(:(

μπηκα να δω την προσφορακ ενω εχθες βραδυ ηταν ενεργη,σημερα εξαντληθηκαν ολα τα εισιτηρια :(:(

εκλεισα για τον εγωιστη γιγαντα,στο αριστοτελειον,αν θες πες μου να κλεισω κ για εσας..βασικα θα σε τηλ. να συνεννοηθουμε!

χρυσα ναι!μια υπερηφανεια την νιωθουμε!! :D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαλλων θα του αρεσει...

σημερα ο μεν Γιαννης δ εμε αφισε να κοιμηθω σε βαθμο που του φωναξα νυχτιατηκα..

και ο Χ παλη τα ιδια σημερα...

χτες μιλησα με τη δασκαλα του...

θα μας δωσει κατι ασκησεις προγραφικες να κανουμε...για να δουμε αν οντως υπαρχει προβλημα..

παντως δε διχνει ενδιαφερων

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρυσα τί εννοεις προγραφικες ασκησεις;

αν εχει να κανει με τα γραμματακια,κ ο γιωργος δε δειχνει κανενα ενδιαφερον..εχει τυχει να του βαλω να αντιγραψει γραμματακια..μα μας εχουν φερει κ τα απειρα σχετικα βιβλια κ παρασυρθηκα..,αλλα αυτος προτιμανα ζωγραφιζει τις εικονες!!κ κανει οτι γραφει,αλλα μουτζουρες που ουτε κατα διανοια δε μοιαζουν..κ μια φορα επεμενα η ηλιθια κ μου λεει..'ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...καντο εσυ που το κανεις καλυτερα,εμενα ετσι μου αρεσει,δε μου αρεσει η αλφαβητα"! :o:o:o οποτε κ εγω το βουλωσα μη του δημιουργησω κανενα ψυχολογικο κ δε θελει να δει τα γραμματα ποτε του..ας ασχοληθει η δασκαλα στα νηπια,δηλ. σε 2 χρονια απο φετος :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

http://elenimamanou.blogspot.gr/2011/12 ... _5271.html

κατι τετοιο...

για την αριβεια ειχαμε προσφατα εναν κλοουν οπως ειναι η πεταλουδα..να ενωνουν τι τελιτσες...

ε δενε ιχε ενωσει καμια τελιτσα

δεν εχω καμια απαιτηση να ξερει το παιδι α διαβαζει και να γραφει ελεος...

αλλα εχει θεμα..

πχ...μετραει... ενα...δυο εφτα οκτω πεντε δεκα...

ετσι ακριβως..

και οτανπαιζουν με τους αριθμους..πχ βαλτε τους αρισθους στη σειρα στον μαγνητικο πινακα..οτι να ναι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιτα..κ ο γιωργος τελιτσες δεν ενωνει κ οταν μετραει,πηδαει καμια φορα αριθμους..κ φυσικα οπτικα δε ξεχωριζει τους αριθμους..αλλα φυσιολογικο μου φαινεται ρε συ.. :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σοβαρα ρε συ Ιουλια;;;;...

αχ..δε ξε ςποσο χαιρομαι..

ρε..μαλλων τα παιδια στην ταξη του Χ ειναι τιποτα σουπερ..

ρε πχ επρεπε να ζωγραφισουντ ο ματι και το μισο φυογκο του κλουν επισης..

τα αλλα παιδια τα ειχαν...ε να μοιαζουν με κυκλο και φιογκο..εμας μη σου πω με τι εμοιαζαν...

να μην ανισυχω δηλαδη;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρύσα σε ποιά ηλικία αναφέρεται? :? γιατί δεν γράφει πουθενά.....θέλω ν απω ότι ο Χ. δεν είναι ούτε 4ων ακόμη!!! :!:

ξέρεις πόσα παιδάκια δεν ξέρουν τους αριθμούς??

για αυτό και όταν πάνε νήπιο τα μαθαίνουν......

πάντως υπερβολικό μου φαίνεται!!!

και νομίζω ότι έχουμε πολλές απαιτήσεις από τα παιδιά!!! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρχας,μη στεναχωριεσαι,αντε θα σε μαλωσω! :evil:

κατα δευτερον,θα ρισκαρω να πω οτι ειναι πολυ νωρις..ο γιωργος περσι ηταν καπως ετσι..στο κοπερτι ζητημα να επικεντρωνοταν μιση ωριτσα σε οτι καναμε..

μου ειχαν μπει κ εμενα ιδεες,δε το κρυβω..

φετος,καμια σχεση!καθεται στο σχολειο,ακουει,προσεχει,κανει εργασιες προσεκτικα,με μπογιες,πλαστελινες κ κολλες,ε! 8-)8-) ,οχι εξισωσεις!! :geek::geek:

κ παλι..απιχνιδια τυπου μουσικοκινητικης δε τα πολυγουσταρει κ δε συμμετεχει..γι αυτο κ δεν ξερω αν θα του αρεσει σημερα..

θελω να πω οτι καθε παιδι θελει το χρονο του κ στο λεω εγω που περσι ημουν ετοιμη να αρχισω να ψαχνω παιδοψυχολογους κ ειχα κανει τον χ. να αλλαζει χιλια χρωματα,μα δε με αντεχε με τιποτα.. :oops::oops:

ηρεμησε,εκθεσε τον κ σε διαφορετικα ερεθισματα κ παρατηρησε να δεις..

ολα καλα θα πανε! :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα...Τι μου κάνετε;;;Καλά;;Εγώ καλά...Αλλά κάπως αγχωμένη...Ρε κορίτσια ώρες ώρες νομίζω ότι ο μπέμπης θα μου τρυπήσει την κοιλιά και θα βγει έξω.... :?:?:?:? Κάτι απίστευτα εξογκώματα... :shock::shock::shock: Σαν Άλιεν... :o:o:o:o:o:o

Καλά η μέση μου πονάει επίσης απίστευτα και περπατάω σαν πάπια... :oops::oops::oops: Σχεδόν κουτσαίνω... :?:?:? Πονάω πολύ από κάτω και νομίζω ότι θα μου πέσει το μωρό... :?:?:?

Τζούλια δεν φαντάζεσαι πόσο σε νιώθω για το περπάτημα... :roll::roll::roll: Κι εγώ κανονικά θα έπρεπε να αρχίσω περπάτημα, αλλά πότε... :(:(:( Χθες όλοι οι διευθυντές μου με ρωτούσαν πόσο είμαι.... :?:?:?:? Και τους είπα και λέω "μην ανησυχείτε, θα αργήσω να σας αφήσω..Τέλος του μήνα θα σταματήσω..." :twisted::twisted::twisted:

Και ένας από τους αρχισυντάκτες μου λέει δήθεν για πλάκα..."Ρε γιατί να χαλάσεις την άδεια σου;;Μείνε να σου σπάσουν εδώ τα νερά... :shock::shock::shock: Και θα πάρεις ένα ταξάκι να πας στο μαιευτήριο..." :shock::shock::shock::shock::shock: Και του λέω "βέβαια...Μην μπείτε σε έξοδα και πληρώνετε και βενζίνη να με πάει κάποιος από εσάς με το αμάξι του..." :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: Και μου λέει "σιγά μη σε βάλουμε στο αμάξι μας με σπασμένα νερά να μας χαλάσεις τα καθισματα..." :shock::shock::shock::shock::shock: Και λέω "γι'αυτό θα πάρω την αδειούλα μου να είμαι σπιτάκι μου και να ηρεμήσω από εσάς..Να με αφήσετε να γεννήσω με την ησυχία μου..." :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Χρύσα πάς καλα;;;; :shock::shock::shock::shock::shock: Και δηλαδή αν δεν κάνει αυτές τις ασκήσεις το παιδί σημαίνει ότι έχει πρόβλημα;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Αμφιβάλλω αν τα παιδιά σε αυτή την ηλικία μπορούν να κάνουν τέτοια.... :roll::roll::roll: Η Ιωάννα μια φορά που είχε τυχει να δω ζωγραφια στο σχολείο της που έπρεπε να ενώσει τελείες δεν είχε τραβήξει γραμμή....Είχε ζωγραφίσει τις τελείες φτιάχνοντας ουσιαστικά τη γραμμή... :roll::roll::roll::roll::roll: Η Ιωάννα μετράει, αναγνωρίζει αριθμούς, τους γράφει κιόλας στο άσχετο....Αλλά γράμματα δεν γράφει.... :roll::roll::roll:

Παναγιώτα έχω πολύ κοντά στο σπίτι μου τέτοια ντόνατς..Χθες μας έφερε ο αδερφός του Γ.Να σου πω ότι τα σιχαίνομαι;;;; :?:?:? Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ... :roll::roll::roll: Μια φορά είχα φάει ντόνατ και έπαθα δηλητηρίαση....Δε μου αρέσουν καθόλου... :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Αρτζι γεωμετρία θα κάνουν;;;;; :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Πάνε καλά;;;

Θουλη γιατί δεν πας στην Ψαρρά ρε;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

Βίκυ εγώ μάλλον δε θα πήγαινα... :?:?:?:? Έχω κάτι τέτοια κολλήματα... :oops::oops: Καλά ρε είναι κιόλας ενός ο Λεω;;;; :o:o Πως περνάει ο καιρός;;;; :roll::roll::roll:

Αφρο τι σαλιγκάρια μωρή;;;; :shock::shock::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρύσα, πού είναι καλός ο Χ.?

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένα παιδί θα πρέπει να είναι καλό σε όλα :? .....δλδ εμείς τα κάνουμε όλα τέλεια?? :?:

σίγουρα υπάρχουν καποια πράγματα που πρέπει να κάνουν σύμφωνα με την ηλικία τους.....αλλά στα πάντα να είναι καλοί? και στην ζωγραφική και στα μαθηματικά και στην γλώσσα? :?:?:?:?

αυτό, εγώ δεν μπόρεσα ποτέ να το καταλάβω.....

πιστεύω με λίγη πρακτική και βοήθεια από σένα θ ατα καταφέρει μια χαρά!!! :D:D

τα ίδια μας έλεγαν και γι ατον Λ. "αυτό το κάνει, αυτό δεν το κάνει, αυτό το κάνει, αλλά αυτό όχι" :twisted::twisted::twisted::twisted: ....την κοιτάζω άγρια μια φορά και την ρωτώ "εσείς τα κάνετε όλα τέλεια?" :twisted::twisted::twisted::twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά ποίος ανομαλοσ τρώει ντονατ με πατάτες και όσα έγραψες μαρία!!!!

Ο Μ ενονει τελίτσες ...στο ταμπλετ .... ξέρει να μέτρα μέχρι το 10 καλά αλλα ξεχνάει το 3 συνέχεια! Αναγνωρίζει αρκετούς αριθμούς, προσπαθεί να πει και την αλφαβητα αλλα τα λέει ανακατεμένα (την ακούει απο τα παιχνίδια του Π)

μου ζητάει να μάθει και λέξεις στα αγγλικά "μαμά πως είναι στα αγλικα το τάδε " ξέρει και το 1+2 ισον 3 και 1+1 ισον 2 (τα έμαθε ο μπαμπάς του) και όταν μου ζητάει μπισκότα μου λέει και πόσα θέλει. Στην αρχη τα έβαζε κάτω και έβαζε τα δάχτυλα του απο πάνω να δει αν είναι όσα ήθελε (χαχαχαχα) τωρα τα βλεπει με το μάτι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αρέ Γωγω χαχαχαχα δεν με παρακολουθεις!! Η Κρεμα που πήρα η καινούργια λέει οτι έχει εκχυλισμα απο σάλιο σαλιγκαριων και επουλωνει το δέρμα και ρυτίδες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρύσα συγγνώμη αλλά αυτά τα άρθρα που έβαλες της Καππάτου δεν αναφέρουν για ποια ηλικία μιλάνε.....Είναι πολύ μικρός ακόμα για να βγάλεις τέτοια συμπεράσματα... :roll::roll::roll::roll: Γνώμη μου!!! :?:?:?

Να σου πω την αλήθεια και εγώ έχω σκεφτεί μήπως έχει αδυναμία συγκέντρωσης η Ιωάννα γιατί και μενα μου λέγανε στον παιδικό στην αρχή της χρονιάς ότι ζει στην κοσμάρα της... :roll::roll::roll: Εκεί που κάθονται κάτω και συζητάνε ή λένε παραμυθια, αυτή σηκώνεται και κόβει βόλτες μέσα στην αίθουσα... :shock::shock::shock::shock: Η εκεί που τρώνε σηκώνεται και πάει να πάρει παιχνίδια να παίξει... :shock::shock::shock:

Αλλά νομίζω ότι πλέον έχει βελτιωθεί πολύ..Αφοσιώνεται στη ζωγραφιά της, δεν χαζεύει τόσο συχνά (τουλάχιστον στο σπίτι)... :roll::roll::roll: Στην τελική ρε μπορεί να μην τα γουστάρουν... :roll::roll: Δηλαδή εσύ τα κάνεις όλα με όρεξη και αφοσίωση;;;;; :roll::roll::roll: Εγώ υπάρχουν φορές που για να γράψω ένα κείμενο, το παλεύω ατελείωτες ώρες... :shock::shock::shock: Επειδή βαριέμαι... :oops::oops::oops::oops::oops: Και σκέψου ότι αυτή είναι και η δουλειά μου... :roll::roll:

Νομίζω ότι είναι μικρά ακόμα για να βγάλουμε τέτοια συμπεράσματα... :roll::roll::roll::roll::roll:

Αφρο όχι τα έχασα αυτά.. :lol::lol::lol: Και τι μωρή;;Έχεις ρυτίδες;;;;; :roll::roll:

Επίσης μην ξοδεύεσαι...Θα πω στη μάνα μου αν βρέξει στο χωριό να πάει να μαζέψει καμια 10αρια αληθινα σαλιγκαράκια να στα φέρω να τα βάζεις στη μουρη σου να έχεις το αυθεντικό σάλιο... :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ειναι καλος στο να διοιγειτε ιστοριες με τουν Σκρουτζ μακ ντακ τον ντοναλτ και τις παπιες...

παιρνει ενα κομιξ στα χερια του και σου διειγειτε την ιστορια οπως τη θυμαται...

τιποτα αλλο.

μπορει να δει μια ταινια και να σου τη διηγηθει με λεπτομεριες

Μιλαει πολυ και μιλαιε πολυ καλα..χρισημοποιει σωστα λεξεις...

λεει οριστε μαμα, ευχαριστω παρακαλω κλπ..

η ομιλια του δηλαδη ειναι πολυ πιο μπροστα απο την ηλικια του...

μονο ρο Ρ δε λεει ακομα

αλλα τιποτα τα υπολοιπα..

ενω αναγνωριζει τα γραμματ ακαι αμα τα δει μαζεμενα θα τα πει σωστα..

αναγνωριζει και ολατ τα γραμματα και οταν ηταν πιο μικρος εχουμε κατι καρτελες με γραμματα σαν παιχνιδι τα ηξερε ολα

δεν καθετε ρε παιδια..ειναι υπερκινητικος..

χτες τους βαζω για υπνο...ουρλιαζουν να κοιμηθουν μαζι..

ξαπλωνουν στο δικο μα ςκρεβατι..ο Γιαννης ξαπλωσε στην κοιλιτσα εβαλε τα χερακια και ηρεμισες..

ο Χριστοφορος λες κει ειχε καρφια στον κωλο του...ειχε κανει 5 στροφες 360 μοιρων μεχρι να τελειωσω το παραμυθι με τον ρατατουι..αγκαλιαζε τον γιαννη...επαιρνε το χερι,.σηκωνε το ποδι..γυριζε δεξια, αριστερα, μπρουμητα ανασκελα συνεχεια σηνεχειες..

αυτο τοπαιδι δεν ξερει να χαλαρωνει

Δεν τον ενδιαφερει τιποτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά ποίος ανομαλος τρώει ντονατ με πατάτες και όσα έγραψες μαρία!!!!

εγώ θα έτρωγα :D:D:D:D:D:D:P:P

κάθε παιδί είναι και διαφορετικό, εγώ το βλέπω και από τα παιδιά μου.....η Ρ. ξέρει πολύ πιο πολλά πράγματα από ότι ήξερε ο Λ. στην ηλικία αυτή!!! :roll::roll:

η Ρ. π.χ ξέρει να μετράει μέχρι το 30 στα ελληνικά και στα γερμανικά....ξέρει όλη την γερμανική αλφαβήτα και στην ελληνική μπερδεύεται μόνο σε 2-3 γράμματα (δεν θυμάμαι πια).....αυτό όμως δεν σημαίνει και τίποτα......δεν σημαίνει δλδ ότι ένα άλλο παιδάκι που δεν ξέρει να μετραέι έχει πρόβλημα!!! ;):?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Επίσης μην ξοδεύεσαι...Θα πω στη μάνα μου αν βρέξει στο χωριό να πάει να μαζέψει καμια 10αρια αληθινα σαλιγκαράκια να στα φέρω να τα βάζεις στη μουρη σου να έχεις το αυθεντικό σάλιο... :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))

καλό!!! ;):lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρύσα υπάρχουν και παιδιά όμως που δεν μπορούν να σου διηγηθούν μια ιστορία.....τουλάχιστον ο Χ μπορεί και ξέρει και τα γράμματα ;)

εγώ θα σου έλεγα να χαλαρώσεις και σιγά σιγά να τον βοηθήσεις μόνη σου.....

εγώ σκέφτομαι να αγοράσω βιβλία τώρα που δείχνουν πώς να γράφεις τα γράμματα μέσω παιχνιδιού ;) ......και μην νομίζεις στην Ρ. εγώ της έμαθα να γράφει το όνομά της.....από μόνη της δεν νομίζω να έπαιρνε το μολύβι για να το κάνει!!!! :roll::roll::roll:

εγώ είμαι πεπεισμένη ότι όταν οι γονείς ασχολούνται και βοηθούν τα παιδιά, όλα οκ!!!

πρέπει να ελέγξω τις κάρτες star wars του Λ. :twisted::twisted::twisted: δεν το κάνει μόνος του!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

http://www.imommy.gr/nipia/anaptiksi/ar ... U.facebook

Οκ μετα απο αυτο το βουλωνω...

εξαλου τι και εγω 4 ημουν οταν διαβαζα- κανοικα ετσι- και δε με εμαθε κανεις να διαβαζω..αππλα οσο δεν υπηρχαν φραουλες προς περιδρομιασμα και κερασια προς σκαρφαλωμα χωνομουν και ενοχλουσα τα ξαδελφοα μου...οτανεκαναν μαθηματα..

και τι..διαγνωστηκα με δυσλεξια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρύσα ο αδερφός μου 4 χρονών διάβαζε εφημερίδες και βιβλία.... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Πρώτη δημοτικού ξεκίνησε αγγλικά....

Εγώ αντίθετα ήμουν τα ζά μ' αργά...Οκ, προβλήματα τέτοιους είδους δεν είχε....Αλλά βαρέθηκε πολύ νωρίς το διάβασμα.... :roll::roll::roll::roll::roll::roll: Γιατί είχε μπουχτίσει.... :roll::roll::roll:

Αν πέρασε στο πανεπιστήμιο, πέρασε χάρη στο μυαλό του (ό,τι άκουγε το συγκρατούσε) και καθόλου χάρη στο διάβασμα, γιατί πολύ απλά δεν διάβαζε.... :roll::roll::roll::roll::roll:

Για να μη συγκρίνω τα δυο παιδιά μου... :oops::oops::oops: Η Μαρτίνα μπροστά στην Ιωάννα σε θέματα τέτοια είναι...αστα να πάνε....Η Ιωάννα στην ηλικία της μιλούσε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, έλεγε ΑΒ (έστω και μηχανικά), μετρούσε μέχρι το 10, έλεγε τουλάχιστον 10 τραγουδάκια.... :roll::roll::roll: Η Μαρτίνα αντίθετα τώρα έχει αρχίσει να λύνεται και να προσπαθεί να φτιάξει προτασούλες, αλλά όχι ότι την καταλαβαίνουν οι ξένοι....Λέξεις λέει πάρα πολλές αλλλά ως εκεί....Τραγουδάκια λέει τις λέξεις μισές... :roll::roll::roll::roll: Ε, τι να κάνω να σκάσω;;;;; :roll::roll::roll::roll: Καμια φορά στενοχωριέμαι, αλλά αφού βλέπω ότι έχει εξέλιξη, χαλαρώνω.... 8-)8-)8-)8-)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρύσα εγώ μγέλασα με την φωτό που έχει στο άρθρο που έβαλες....δίπλα δείχνει τον μεγάλο αδελφό να κλείνει την μύτη του νεογέννητου αδελφού (αναφέρεται στην ζήλια) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: πολύ γέλασα!!!! :lol::lol::lol:

συμφωνώ με το άρθρο, τα γράμματα τα μαθαίνεις στην α΄δημοτικού!!! ;)

και νομίζω ότι στο ελλ. δημοτικό κάνουν πάαααρα πολλά! :?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Eδώ τα μαθαίνουν από προνήπια και νήπια

η Ι γράφει και διαβάζει κανονικά

την προηγούμενη βδομάδα μου μίλησε η νηπιαγωγός της Ι και μου είπε ότι παρατήρησε από τα Χριστούγεννα και μετά ότι η Ι είναι πολύ προχωρημένη, ότι διαβάζει, γράφει, έχει φαντασία μεγάλη κλπ κλπ και τι κάνουμε στο σπίτι.

Επειδή εγώ διαβάζω πολύ σπίτι, τα κορίτσια παίρνουν βιβλία και διαβάζουν κι αυτές..

Με ρώτησ εη Ι γιατλι εγώ έχω βιβλία χωρίς εικόνες και της είπα ότι έτσι φαντάζομαι την ιστοράι όπως τη θέλω στο μυαλό μου και είναι καλύτερα. Από τότε θέλει να διαβάζει και να μην βλέπει εικόνες ή να της διαβάζω εγώ.. :mrgreen: Μετά παίρνουν το καβαλέτο μαζί με τη Φ και κάθονται δίπλα στο καβαλέτο του μπαμπά τους και δίνουν ρέστα :lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

na μαι και εγω, τελιακ κοιμηθηκα, και εχω ενα απιστευτο πονοκεφαλο

η Μ-Ι μετραει ως το 100 καποιες φορες κολαει στο 70 και στο 90

τελιτσες ενωνει ...αλλα δυσκολευεται στου λαβυρυνθους!

την αβ δεν τηνξερει διοτι δεν θελω να την αποστηθησει σε αλφα, βητα κλπ...

μια και πλεον την μαθαινουν α,βου, γου, δου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Ωχ ακόμη ταλαιπώρησε κορίτσι Μ; Δύσκολο με τα δόντια στην εγκυμοσύνη. Γιατί δεν ρωτάς να βρεις εναν οδοντίατρο που θα σε αναλάβει και έχει και εμπειρία στις έγκυες; Ισως Νιώσεις και πιο ασφαλής έτσι. Κορίτσια εγώ έχω την λίστα που μου εδωσαν από την κλινική. Αλλά δεν την έχω  ετοιμάσει. Λέω να ξεκινήσω από την άλλη βδομάδα να την ετοιμάζω σιγά σιγά.  Θα ξεκινήσω να παραγγέλνω και πανες, σαμπουάν κτλ.  Όντως πως πέρασε ο καιρός. Πότε ειχαμε άγχος για το αν θα ακούσουμε την καρδούλα τους, για την αυχενική... Και τώρα γραφω και με κλωτσαει 🥹 λίγοι μήνες έμειναν κορίτσια και θα τα έχουμε στην αγκαλιά μας επιτέλους 💙
    • Οι Kegel ασκήσεις κορίτσι μου είναι για τους μυς του κόλπου! Επιτρέπονται γενικά και βοηθούν στην ενδυνάμωση τους για την ώρα των εξωθήσεων!  Στο ιντερνετ μπορείς να διαβάσεις για αυτές ναι. Μάλλον με γυμνάστρια θα τα κάνω τα μαθήματα αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα.
    • Με το καλό να έρθει η μπουμπού σου!! Μια χαρά είναι τα 6 κιλά! αχ εγώ 15αυγουστο που γεννάω θα είναι όλοι υπ' ατμον να φύγουν.. τεσπά δε θα το σκέφτομαι, δεν το κανα επίτηδες να γεννάω τότε! Με μαία θα κάνεις τα μαθήματα; Ασκήσεις kegel λες να βρω από ytube? Επίσης ρώτησες τον γιατρό σου αν σου επιτρέπει να τις κάνεις ή είναι κάτι εντελώς απλό και εύκολο; Είμαι λίγο άσχετη επίτου θέματος 😶
    • Αναστασία καλησπέρα! Είμαστε στην ίδια κατάσταση! Εγώ ξεκίνησα με ένσημα από 1η Απριλίου. Μέχρι πέρυσι τέλος Ιουνίου ήμουν αναπληρώτρια, αλλά λόγω της ειδικότητας που είχα κ το ότι ήμουν καθημερινά στο δρόμο και έκανα 180 χιλιόμετρα τη μέρα δεν άξιζε να το συνεχίσω. Όλα τα λεφτά στο δρόμο και στο αυτοκίνητο. Έτσι έψαξα τι δικαιούμαι. Για να μπορέσεις να πάρεις το επίδομα κύησης και λοχείας που βγαίνεις 56 μέρες πριν από την πιθανή ημερομηνία τοκετού κ 63 μέρες μετά πρέπει να έχεις 200 ένσημα τα τελευταία δύο χρόνια. Δηλαδή εγώ που έχω πιθανή 19 Σεπτεμβρίου έπρεπε από τον Ιούλιο του 2022 να έχω συμπληρώσει τα 200 ένσημα, όμως επειδή ήμουν άνεργη κι ενώ τα είχα συμπληρωμένα τα ένσημα δε θα μπορούσα να πάρω το επίδομα αυτό αν δεν ήμουν μισθωτή λόγω ασφαλείας στο ΙΚΑ. Και ξεκίνησα δουλειά για 3 μέρες 4ωρα ώστε να είμαι μισθωτή και να μπορέσω να το πάρω..τώρα πόσα λεφτά θα πάρω δε γνωρίζω. Μετά από αυτό θα γίνει η αίτηση στη ΔΥΠΑ για το επίδομα μητρότητας που έγινε 9μηνο. Στο πρώτο επίδομα κάνεις την αίτηση την 57η μέρα πριν από τον τοκετό ηλεκτρονικά στη σελίδα του ΕΦΚΑ (γι'αυτό και σου έγραψα ότι έπρεπε να έχω τα ένσημα από τον Ιούλιο του 2022).  Όσο για τη β επιπέδου να μην αγχώνεσαι!!! Όλα θα είναι τέλεια με τη μικρούλα σου!!!💞💞💞
    • Καλησπέρα κορίτσια μου. Πριν λίγο έκανα κι εγώ τη Β' επιπέδου. Όλα καλά! Κοριτσάκι 487γρ. @Raf123τράχηλος 38χιλ. με μέτρηση απο την κοιλιά. (αυχενική 35χιλ με ενδοκολπική μέτρηση)
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...