Μετάβαση σε περιεχόμενο

Παιδορθοπαιδικός


MamaToBe

Recommended Posts

Μανούλες καλημέρα

Γνωρίζει κάποια κοπέλα τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο/διεύθυνση ιατρείου) των παιδορθοπεδικών "Κανελλόπουλος" και "Αναστασόπουλος"?

Ευχαριστώ πολύ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ξερω αν ειναι αυτος που ψαχνεις αλλα στο vrisko.gr βρηκα ατα τα στοιχεια...

Καννελόπουλος Αναστάστιος Δ.

Παιδορθοπαιδικός

Λεωφόρος Κηφισίας 37-39, Εντός του Νοσοκομείου Παίδων του Ιασώ, Αμαρούσιο, 15123, ΑΤΤΙΚΗΣ

Τηλέφωνο

2106383288

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νανά σε ευχαριστώ αλλά ο γιατρός αυτός δεν ειναι πια στο ΙΑΣΩ. Καποια κοπέλα που να χρειάστηκε έναν απο τους 2??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ο Κανελλόπουλος τουλάχιστον μέχρι τις 20/12 ήταν στο Ιασώ σίγουρα κοπέλα μου...Μου το είπε γιατρός μέσα από εκεί....Αν επισκεφθείς έναν από τους δυο, γραψε εντυπώσεις γιατί κι εγώ ψάχνω παιδοορθοπαιδικο καλό...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλά, μπεμπούλα, τώρα σε θυμήθηκα! :) Τα πρώτα τα παιδάκια μας τα κάναμε μαζί, μετά έκανες άλλο ένα και από ο,τι φαίνεται θα συμπέσουμε και πάλι εσύ στο 3ο κι εγώ στο 2ο :)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμεις κοριτσια οταν χρειαστηκαμε παιδορθοπεδικο πηγαμε στον κ.Μαρκεα που ειναι κ στο παιδων. πληρωσα επισκεψη 50 ή 40 ευρω δεν θυμαμαι ακριβως. καταπληκτικος ανθρωπος. για να φανταστειται μου μιλουσε για τις κορες του (που ειναι τωρα κοντα στα 25 η μια κ 30 η αλλη) κ σκουπιζε τα ματια του απο συγκινηση. μου εκανε τρομερη εντυπωση!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λοιπόν πήγαμε τελικά Ιασώ και ειδαμε τον συγκεκριμένο γιατρό. Πολύ καλή εντύπωση μου έκανε, πέρα από το γεγονός οτι δέχεται δυο-δυο τα ραντεβου σε διπλανά εξεταστήρια. Μπαίνει, σου λεει δυο κουβέντες, βγαίνει, ξαναμπαίνει κοκ. Δεν νομίζω οτι αυτό κάνει την εξέταση λιγότερο αποτελεσματική αλλά εφόσον σκας και τα 80 μονο για την επίσκεψη, νομίζω ενα τεταρτάκι τουλαχιστο θα πρεπε να εχεις την αποκλειστικότητα της προσοχής του και να ασχολειται μονο με την περιπτωση του παιδιού σου. Κατα τα άλλα, ήταν πολυ ευγενικός, προσιτός και ευχάριστος με το παιδί και φαίνεται πολύ καλά καταρτισμένος (δεν λέει αοριστολογίες και μπούρδες). Πρόσεξε μάλιστα με το μάτι κάτι πολύ ανεπαίσθητο που μετα επιβεβαιώθηκε και στην ακτινογραφία. Θα τον συνέστηνα!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

MamaToBe (Ελένη δεν σε λένε;;; :roll::roll::roll::roll: ) μαζί είχαμε γεννήσει τα πρώτα μας...Καλά θυμάσαι.... ;);););) Εσύ πας για το 2ο κι εγώ θα γίνω...τρίτεκνη... :lol::lol::lol::lol:

Κάθε 2 χρόνια γεννάω.... :lol::lol::lol::lol:

Τι περιμένεις τώρα;;;; :mrgreen::mrgreen: Εγώ μετά από δυο αντικειμενικά τέέεελειες κορούλες (κουκουβά) πάω για τον γιο.... ;););););)

Πρέπει όντως να είναι πολύ έμπειρος και καταρτισμένος, αλλά αυτό που είπες ότι έχει ταυτόχρονα δύο ραντεβού, μου τη σπάει.... :twisted::twisted::twisted: Μα πληρώνεις ένα 80αρι, μα δεν μπορεί να ασχοληθεί αποκλειστικά μαζί σου;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted:

Εγώ έχω ένα θεματάκι με τον αγέννητο μπέμπη μας... :?:?:?:? Έχει διαπιστωθεί μια πολύ μικρή σκολίωση και θέλω μετά τη γέννα να τον πάω σε έναν καλό παιδο-ορθοπαιδικό... :roll::roll::roll: Γι'αυτό κάνω και την έρευνα... :roll::roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 years later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...