Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αγγλικά από πτυχιούχο Βρετανίας (Αγ.Παρασκευή)


Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

Από τότε που αποφοίτησα παραδίδω εντατικά μαθήματα αγγλικών σε παιδιά και ενήλικες και ασχολούμαι επαγγελματικά αποκλειστικά με τα αγγλικά.

Αναλαμβάνεται δημιουργική απασχόληση παιδιών προσχολικής ηλικίας στα αγγλικά. Δίνεται η ευκαιρία στο παιδί για κάποιες ώρες να παίξει και να απασχοληθεί δημιουργικά σε ένα περιβάλλον όπου η πρώτη γλώσσα είναι τα αγγλικά. Η δημιουργική απασχόληση περιλαμβάνει παραμύθια, τραγούδια, ζωγραφική, κατασκευές, flash cards, role play, και άλλες ευχάριστες δραστηριότητες.

Στα παιδιά pre junior, junior A και B το μάθημα γίνεται διασκεδαστικό μέσα από επιλεγμένα ξενόγλωσσα βιβλία και από παιχνίδια, δραστηριότητες, ζωγραφική, τραγούδια, ιστοριούλες, κ.ά. Δίνεται βαρύτητα στην απόκτηση γερών βάσεων σε όλες τις δεξιότητες και στην απόκτηση θετικής πρώτης επαφής με την ξένη γλώσσα.

Σε παιδιά Senior και Lower, το μάθημα συνεχίζει να είναι όσο πιο ευχάριστο γίνεται στο μαθητή μέσω διαφορετικών μέσων, η επιλογή των οποίων γίνεται αναλόγως την ιδιοσυγκρασία του μαθητή, έτσι ώστε το παιδί να διατηρήσει το ενδιαφέρον του για την αγγλική γλώσσα και να μπορέσει σταδιακά να γίνει αυτόνομος μαθητής. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου (writing & speaking).

Επεξεργάστηκε από bluebird
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μιλάμε για ιδιαίτερα ή για γκρουπ?

και πόσο κοστίζει η ώρα?

Καλησπέρα. Μιλάμε για ιδιαίτερα με ένα παιδί, αλλά υπάρχει και η δυνανότητα μαθήματος σε γκρουπ των 2-3 παιδιών.

Η τιμή εξαρτάται από παράγοντες όπως είναι η απόσταση και οι ώρες ανά εβδομάδα. Εάν γίνει γκρουπ των 2 παιδιών, φυσικά γίνεται πολύ καλύτερη τιμή ανά παιδί!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω πμ.

Επεξεργάστηκε από bluebird
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 months later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...