Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ Κ ΑΝΟΙΞΗΣ 2011!!!


Recommended Posts

Επιστρέψαμε, λοιπόν, δυναμικά! Για μαζευτείτε γλυκά κοριτσάκια κ παιδάκια! τον έκανα λίγο πιο γενικό τον τίτλο, μήπως θέλει και καμιά άλλη μανούλα πλην των πάλαι ποτέ φουσκοκοιλιτσών Ιουλίου, που έγιναν μανουλίτσες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

alooooooooooooooooooooo :D

με γεια μας με γεια μας !!! με το καλο νεα σποριδια !!

ρε παιδια κανενα νεο απο το Σοφουκι ;;! γεννησε ; γενναει ; αναμενει;; τι γινεται ...;;;;

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εκλεισα ραντεβού με την γυναικολογο μου !!! Σε καμια δεκαρια μερουλες (τωρα ειμαι κ αδιαθετη...) θα τη δω απο κοντα μετα απο τοοοοοοοσο καιρο !! χαχαχαχαχα :lol:

Παιδια... αυτες τις μερες ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ Ο ΜΙΚΡΟΣ.... ΜΑ πολυ γκρινια.... βοηθεια μας...

τι καλο τον εχω, τι βολτες, τι καροτσαδες, τι ΟΤΙ ΘΕΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ... ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι ευχαριστημενος... κ μου ξεριζωνει την καρδια με αυτα του τα παραπονα κ κωλοχτυπηματα... αι στο καλο... τι αλλο να κανω ;;; ΧΙΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ;; ! μιλαμε κανω ΜΕΕΕΕΡΕΕΕΕΣ ατελειωτες να δω λιγο ιντερνετακι.. πεφτω ξερη !!! πανε οι παλιες εποχες...οκ... το δεχομαι ! αλλα ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ !!! ΠΛΙΖ !!!! (παρακρουση στοπ... παω στο αλλο ποστ να δω κανα χαρμοσυνο... κ μετα τρεχω για νανι... :? )

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρακι εμεις την καροτσαδα την εχουμε κοψει προ πολλου..κ πλεον κ τις πολλες βολτες.καθομαι σπιτακι μου κ εχω το κεφαλι μου ησυχο.δεν γκρινιαζει αλλα κατεβαζει το κεφαλι κατω κ κοβει δρομο.δεν γυρναει ουτε να μας δει.κ τρεεεεχα απο πισω του.ε δεν γινεται δουλεια.σπιτακι κ νανι απο τις 22:30-23:00 πλεον.καροτσι-ποδηλατο ουτε καν.θελει μονο να περπαταει (κ να φευγει).εχουμε κανα 2 χρονακια φουλ ακομα στο τρεξιμο.τι να κανουμε με τα σκατουλια μας! :x

το σοφουκι δεν εχω ιδεα τι γινεται.τη σκεφτομουν κ εγω προχτες.νομιζω θα ειναι σε καναν 7ο περιπου τωρα?μακαρι η κοπελα να εχει μια καλη εγκυμοσυνη!

μα που ειναι ολες πια?για μαγευτειτε!!(απο το μαζευτειτε-ετσι το ελεγε ενας ψευδος σε ενα καραβι παλιααα κ μου εχει μεινει κ γελαω!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι σε έχει στο τρεξιματάκι ο μικρός ε? λίγο-πολύ ίδια φάση είμαστε. κ μένα έχει ζωηρέψει κ θέλει συνέχεια όξω κ γκρινιάζει....

χμμμμ Ράνια νομίζω ότι το σοφουκάκι έχει πητ κάπου τώρα... μη σου πω θα έχει γεννήσει κιόλας!

άρχισα δειλα δειλά τη δουλίτσα μετά τις διακοπές...

φιλάκια κ ελπίζω να μαζευτούμε κ άλλες. μα πού πήγαν καλέ οι μαμάδες? :D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχαχαχαχα καλα.... βλεπω μονες μας τα λεμε ρανια + demie :lol:

μα ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ οι υπολοιπες ;;;;!!! καλε Σεπτεμβριος πιαααααααααα μαζευτειτε χιχιχιχχι :P

κ γω οπου κ οποτε μπορω τον βαζω να περπαταει εξω αλλα μολις κουραζεται αντι να κατσει στο καλο του καροτσακι, σηκωνει τα χερακια κ ζηταει αγκαλιτσα :evil: παει η μεση μου !!!! :?

τε σπα ΝΟΜΙΖΩ οτι βρηκα τροπο να τον απασχολώ για καποια πρωινά !!! baby swimming !!!!!! καπου εχει κοντα μας, δεν ειναι ομως κ ιδιαιτερα φθηνά αλλα το ψαχνω ακομα !!! ...καλα...ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ... το μονο που βαριεμαι ειναι οτι απο αποψης αποτριχωσης θα συνεχισω την καλοκαιρινή κατασταση κ βαριεμαιιιιιιιιιιιιι..........

επειτα βρηκα μια παιδική χαρα κοντα μας που μοιαζει καλή...

μετα μου προτειναν παιδικά παζλ με μεγαλα κομματια, σπιτικές πλαστελίνες, δαχτυλομπογιες κλπ...

εσεις βρε κοριτσια πως τα απασχολείτε μες στο σπιτι ;;;; οκ, τα ταπερ ειναι ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ κ οτι αλλο ακινδυνο υπαρχει μες στο σπιτι, αλλα πειτε καμια ιδεα...

ωφου.... τα αγορια ειναι λιγο μπελας σε αυτη τη φαση...

εχει δυο μερες που σκαρφαλωνει κ περπαταει στην ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ.... σημερα εφαγε κ τουμπα αλλα δεν πτοειται... μετα απο λιγο ΠΑΛΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.... ο Θεός τα φυλάει ρε παιδια... !!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

καλημερα.... τι μου κανετε? ειδα φως και ειπα να μπω... :lol:

χαθηκα το ξερω αλλα θα επανορθωσω.... το καλοκαιρι περασαμε σουπερ ...δεν πηγαμε βεβαια καπου αλλα χαλκιδικη 3 μηνες διακοπες κανουμε.... για Νοεμβριο κλεισαμε ρωμη 6 μερουλες καποια ειχε παει αν θυμαμαι καλα? αλλα ποια? δεν θυμαμαι....

τωρα εχουμε και λεμε για τον κων.νο... απο βαρβαραδα δεν το συζηταμε ... αλλλο πραγμα αλλα οκ το συνηθισα (οσο μπορει να το συνιθησει κανεις) αλλα το μεγαλο μου προβλημα παραμενει το φαγητο...... δεν θελει να τρωει τπτ για μεσημερι παρα μονο κοφτο μακαρονακι... τι θα κανω ρε κοριτσια?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοπελιές μου! ναι, έχουμε μείνει μόνες κ τα λέμε, αλλά πού θα πάει, θα έρθουν και οι άλλες μελισσούλες! Μαρία, είναι πολύ ωραίοι οι τρόποι που σκέφτεσαι να απασχολήσεις τον Κωνσταντίνο σου!εγώ τώρα που άρχισα πάλι δουλειά, τα πρωινά τον έχω στη μανούλα μου ή μαζί μου κ έπειτα τον βλέπω ξανά το βραδάκι.... δύσκολο να δουλεύεις :cry: γενικώς, το απόγευμα τον βγάζει ο άντρας μου βόλτα και είναι όλο έξω με τα υπόλοιπα παιδάκια. την ώρα που μαζεύονται, έρχομαι περίπου κ εγώ.

Κωνσταντινε, καλώς επέστρεψες. το φαγητό είναι ένα βασικό πρόβλημα, κουράγιο... εμένα ευτυχώς έγινε ομαλά η μετάβαση απο αλεσμένο σε κανονικό φαγητό, μέσα στο καλοκαιράκι. τρώει τα πάντα, εκτός απο αυγό κ το φέρω βαρέως γιατί αυτό φτάνει ολόφρεσκο και ευθέως απο τις κότες του γείτονά μας.... αλλά δεν το τρώει.... προς το παρόν τουλάχιστον.ίδωμεν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αααααααααα καλως τη την Κωνσταντίνος !!

καλα ουτε κ μεις ειμαστε τρελαμενοι με τα φαγια...

τωρα εχει καμια βδομαδουλα που του ανοιξε η ορεξη του ΛΙΓΟ και μας εχει καταχεσει -με το συμπαθιο- αφου πιαστηκε η μεση μου ολο μες τη μπανιερα συνεχεια να ξεβγαλουμε τα κουρατζινια... τελος παντων...

Demaki το αυγο καντο αυγοφετα !!! χτυπατο κ παπαριασε μεσα μια δυο φετες ψωμί ! τηγανισέ τες με λιγο λαδακι κ ΒΟΥΑΛΑ !! μια χαρα θα τις φαει κ θα με θυμηθείς ;)

εχει αλλαξει ωραρια υπνου παντως κ κοιμαται 10.30 - 11 το βραδυ ΣΕΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ (αφου δεν το πιστευω !!) κ σηκωνεται 9 το πρωί... το μεσημερακι (κατα τις 2 - 3) κοιμαται ενα διωρακι αλλα...πρωι κ απογευμα ομως γινεται ΠΑΝΙΚΟΣ για να ευχαριστηθεί... ολα για παρτυ του...

ας ειναι ... την υγεια τους να εχουν κ ας μας παλαβωνουν.... :roll::x:x

τα αλλα σας τα ειπα ;;; θυμαστε που αναρρωτιομουν για την γονιμότητά μου ;;;;;;;;

πηγα τις προαλλες (επιτελους) στη γιατρο μου για τεστ ΠΑΠ κ τυπικο γυναικολογικό ελεγχο κ μου ειπε οτι ειδε ΔΥΟ ΑΥΓΑ ! ΔΙΠΛΗ ΩΟΡΡΗΞΙΑ, παχυ ενδομητριο και αλλα τετοια ΩΡΑΙΑ :shock:

:mrgreen: ΟΥλαΛΑ ε ;;; χιχιχιχιχιχιχι .... :x:x:x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μουυυυ!!! τι κανετε??? οι μισες σιγουρα δε θα με θυμαστε καν... πανε και κατι μηνες που εχω χαθει!! :D

δεν εχω προλαβει να διαβασω τιποτα απο τα νεα σας και θα σας πω τα δικα μου πολυ πολυ γρηγορα...

γεννησα!!! την ημερα της αγ.σοφιας, ο μπεμπης μου εκανε το ωραιοτερο δωρο και ηρθε στη ζωη μας!! :D:D

γεννησα υπερβολικα ευκολα (2.10 σπασανε τα νερα, καπακι πονοι λεπτου, 3.20 ειχαμε τελειωσει και τα ραμματα που κρατησαν περισσοτερο και απο τη γεννα!! :? ) τελεια!! ο μπεμπης γεννηθηκε 3800, 54 υψος και ειναι κουκλος!! :D:D την πεμπτη ηρθαμε σπιτι και το μονο κακο ειναι οτι ο νικολας μου ειναι αρρωστος με μυξακια και βηχα και λειπει στης γιαγιας. αυτο λιγο μεσα στη χαρα μας, μας εχει ριξει μιας και περιμεναμε πως και πως το πρωτο τους ραντεβουδακι, και ο συνδυασμος λιγο με τις ορμονες της λοχειας με εχουν κανει λιγο ευερεθιστη, ευσυγκινητη, λιγο απ ολα... :oops::oops:

τελος παντων... ευχομαι σε ολες σας τα καλυτερα... εχουμε κανενα νεο καλο?? ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σοφουκι μου να σας ζησει ο μπεμπαρος!!μπραβο ρε θηριο,τσακ μπαμ ολοκληρο παιδι!αντε,με το καλο να γινει καλα κ ο νικολας σας κ να γινει η μεγαλη συναντηση!αντε να μας πεις κ εμπειριες στην πορεια με 2 παιδια τοσο κοντα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελα ρε Σοφουκακι !!!! ωραιο δωρο εεεεεε ;;;; !!

να σας ζησει - υγιές καλοτυχο κ ευτυχισμενο να ειναι οπως κ για το αδερφάκι του τα ιδια ευχομαι !!!

καλή λοχεία κ καλή δυναμη τωρα !!! με το καλο κ το πρωτο ραντεβουδακι των αδελφών !!

--αλλαξε κ το τικερακι ;) οταν εχεις χρονο !! -- σιγα μη σε ξεχασαμε ρεεεεεεεε !! αλλωστε εδω το εχουμε σχεδον διαλύσει χοχοχοχοχοοοοοο :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας!!! να μαι και γω.... η αλλη χαμενη..... :lol::lol::lol:

μετα απο ενα γαμο και μια βαφτιση( χθες συγκεκριμενα) επεστρεψα δυναμικα θελω να πιστευω... ;) Τελος τα μυστηρια για φετος :D:D

Σοφουκακι να σου ζησει το νεο τεκνο!!! Γερα και δυνατα να ειναι και τα δυο καμαρια σου!!! αντε προσεξε τωρα λιγο μην ερθει και το τριτο στο καπακι και δεν το καταλαβεις.... αν και δεν σε φοβαμαι εσενα, εχεις τις γιαγιαδες και ολα καλα!!! Αντε καλη λοχεια να εχεις!!!

Τσουπρες εσεις με το ΤΑΝΙ-ΤΑΝΙ πως τα πατε?? κανενα νεο εχουμε?? Μαρακι τα αυγουλακια εσπασαν την καταλληλη στιγμη αραγε?? ποτε περιμενεις??? ολα καλα θα πανε!!!

εμεις κατα τα αλλα τα ιδια... τα καμαρι μου με τρεχει πολυ... εχουν αρχισει ολοι γυρω γυρω να φοναζουν να τρωω γιατι εχω μεινει μιση και εχω και τον καλο μου να θελει δευτερο μετα το γαμο αλλα εγω δεν ειμαι διαθεσιμη.....

Δεν την παλευω βρε παιδια, δυσκολευομαι πολυ γιατι ο μπαμπας μας στο σπιτι δεν καθεται καθολου... ουτε κυριακες.... οποτε το να μεγαλοωνω 2 μικρα παιδια ολομοναχη μου φαινεται τρομερα δυσκολο...

αυτα για τωρα παω για υπνο γιατι τωρα μου βγηκε το αγχος και η κουρασει τον προηγουμενων ημερων πριν την βαφτιση και ειμαι πτωμα!!! τα λεμε καλη σας νυχτα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σπιρτουλι να σας ζησει ο παιδαρος!!εσυ εμεινες μιση,εγω οχι μονο δεν εχω καταφερει να χασω κιλα,εχω παρει κιολας!πρεπει να χασω οπωσδηποτε καμια 10αρια πριν μεινω ξανα εγκυος..ουφφφ!

γενικα κ εμεις πολυ στο τρεξιμο,αλλα ευτυχως δεν ειναι γκρινιαρικο παιδακι.εβλεπα κατι αλλα της ηλικιας του χτες στις κουνιες πως γκαριζαν κ τρελαθηκα!!να ειναι καλα κ η μανα μου βεβαια που μου τον κραταει τις ωρες της δουλειας..απο Μαιο περιπου θα τον ξεκινησω παιδικο.εχω 2 πελατισσες που εχουν ενα ιδιωτικο κ μου προτειναν για εκεινη την περιοδο που δεν εχει πολλες ιωσεις.ειπαμε κιολας σε γιορτες που κανουν κατα καιρους να συμμετεχει κ ο δικος μου με στολες κ τραγουδακια να μπαινει στο κλιμα σιγα σιγα!

κατα τα αλλα,ησυχα..δουλεια αρκετη,καναμε κ την προηγουμενη εβδομαδα τις διακοπες μας κ ευχαριστηθηκαμε το μικρουλη μας!τωρα περιμενω το αλλο σαββατο που θα παμε με 2 φιλες ενα τετραημερο Παρισι!εχω λιγο τυψεις που θα αφησω το παιδι,αλλα το περιμενω πως κ πως!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!!μα που πηγατε ολες??? αντε ελατε να λεμε καμμια κουβεντα...

ευχαριστω πολυ Ρανια μου και συ να χαιρεσαι τον ομορφαντρα σου!!!! και εμενα ειναι ζωηρος αλλα εχω δει και πολυ χειροτερα και προσπαθω να παιρνω κουραγιο... εμεις αρχισαμε να μιλαμε, λεει αρκετες λεξεις και καθε μερα θα πει και μια νεα και γω κλασικα λιωνω η μανα....

και εγω ειχα κανει αιτηση για να τον παρουν με το εσπα μπας και βρω καμμια δουλεια αλλα τζιφος και για ιδιωτικους δεν μας περνει... του χρονου τωρα!!

Ρανια παλλα να περασεις στο Παρισι και μην σκεφτεσαι τιποτα... θα γυρισεις με γεματες μπαταριες και θα χαιρεσαι περισσοτερο το μικρουλι σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια τι κανετε?σοφουκι να σας ζησει ο παιδαρος.σπιρτουλι να ζησετε και να χαιρεστε τον μικρο.

εγω ξεκινησα δουλεια και θα λειπω κανα 6ωρο απο το σπιτι.τα θηριακια τα κραταει η γιαγια αλλα δεν μπορω να παω πουθενα αλλου γιατι μου εχει βαλει βετο.ακουω και παρισι ρωμη και τρελαινομαιιιι.χαχα.καλα να περασετε κοριτσακια.

εμεις παιδικα μαλλον του χρονου.μου φαινονται μικρα απο τωρα.ασε που πηγαμε σε μια δημιουργικη απασχοληση και αρρωστησαν και τα δυο.μια εβδομαδα αυπνη....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κοριτσάρες μου, γεια σας!!! Καλό μας μήνα!

sofouki μου, τι να σε ξεχάσαμε καλέ??? όλο αναρωτιόμασταν κ κάπου κιόλας σε αναφέραμε! να σου ζήσει ο μπουμπούκος σου, να το καμαρώνετε και γρήγορα να συναντηθεί με τον αδελφό του!

spirtouli μου, να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά και να χαίρεστε το αγόρι σας! κάποια στιγμή βρε κορίτσι, θα ήθελα να με ενημερώσεις γι'αυτό το εσπα κ βασικότερα για τον τρόπο καταθεσης των δικαιολογητικών.

Ράνια μου, καλό ταξιδάκι στο Παρίσι και απο εδώ!

Μαράκι που βρίσκεσαι? τι έγινε τελικά με τα αυγουλίνια? ο Κωνσταντινάκος σου?

dolfin γειααα!

ένα να μαζευόμαστε σιγά σιγά γιατί πολύ το αφήσαμε το καημένο το θεματάκι μας!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κ χαρα σας!ειμαι αυπνη,ο μικρος κοιμαται,αλλα τωρα ηρθα απο δουλεια κ οπου να ναι θα ξυπνησει κ αν κοιμηθω θα χαλαστω να ξυπνησω αμεσως..τον επιασε μια "κριση" τη νυχτα,αλλο πραγμα!ξυπνησε με πολυ κλαμα κατα τις 3:30 κ κοιμηθηκε στις 6:30 το πρωι παλι.στην αρχη σηκωθηκε κλασικα ο αντρας μου κ με τα πολλα του φωναζε.κοιμησου,ειναι νυχτα,μη κλαις κ τετοια.αυτος δυναμωνε ενταση εννοειται.σηκωθηκα πια κ του διαβαζα παραμυθια,του τραγουδουσα.ξαγρυπνησε πια κ δεν κοιμοταν.αλλα τουλαχιστον δεν εκλαιγε.ξαπλωσα διπλα στην κουνια του,με το που πηγαινε να κοιμηθει κ εφευγα,κλαμα ξανα..ετσι μας πηγε μεχρι το πρωι..

γενικα παλι τις τελευταιες μερες εχει αστατο υπνο.ξυπναει 2-3 φορες καθε βραδυ κ φωναζει μπαμπα,μαμα δυνατα.εσας ξυπνανε ακομα?θελω να κοιμηθω σερι ενα βραδυ ρε γμτ..παω στη δουλεια κομματια καθε μερα..δεν προλαβαινω κ το μεσημεριανο του υπνο να ξαπλωσω κ εγω..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :mrgreen:

κλεβω λιγο χρονο μεταξύ γκρίνιας κ τρελας κ σας γραφω ... δεν εχουμε κατι συγκλονιστικό, τα ιδια... γκρινια, ΖΕΣΤΗ κ εμβολια...ξεκινησε παλι ο χορος των εμβολίων, ειχαμε μεινει λιγο πισω με το μαντου κ τα υπολοιπα αυτων των μηνων...

τις προαλλες του εβαλε η γιατρος τη βελόνα στο μπρατσο κ εκεινος γυρισε κ την αρπαξε !!!! ο Ηρακλάκιας...χαχαχαχαχα !

:geek: τα αυγουλακια μου κατεληξαν σε περιοδο :P αρα καποιον αλλο μηνα θα φουσκωσουμε σαν αλλωτε :lol:

τουλαχιστον μου λυθηκε η απορια αν επανήλθε η "γονιμότητα" μου μετα τους θηλασμούς... κ δεν μπορω να πω... πηρα τα καλύτερα νεα :) διπλή ωορρηξια κ δεν συμμαζευεται :mrgreen: αρα χαλαρα :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα μαμάδες! όλα καλά κ απο εμάς τώρα, ο Γιωργής μου πέρασε αυτό το γνωστό κρύωμα που είχα κ εγώ και ο μπαμπάς του. ευτυχώς ελαφριά...

το βραδυ κοιμαται σερί εννοείται, απλώς μου ξυπνάει κατά 8 κ μένει μπουκάλα και η μανούλα απο θέμα πρωινού χουζουρέματος.

μαράκι θα γεμίσει η κοιλίτσα μας, πού θα πάει! φιλάκια!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερουδια.... τι μου κανετε?

ρανια στο παρισι με 2 φιλες? τι ευρωπαικα συστηματα ειναι αυτα? :lol:

και μενα ο δικος μου ξυπναει γυρω στις 3 και φωναζει μπαμπα - μαμα να παμε να τον παρουμε :roll:

τον βαζουμε στην μεση κ ετσι ξανα κοιμαται και μαλιστα συνηθως αναποδα.. με το κεφαλι προς τα κατω... να δω πως θα τον σκεπαζουμε τον χειμωνα...

σοφουκι να σου ζησει και το 2ρο νινι, καλοτυχο και υγιεστατο σου ευχομαι να ειναι ... κ καλο κουραγιο μανα με 2 γιους και με μικρη διαφορα ηλικια μεταξυ τους...

σπιρτουλι και γω μαζι σου ας ξεπεταχθει πρωτα το πρωτο κ μετα βαζει πλωρη για το δευτερο... τα δικα μου 3,5χρονια εχουν διαφορα....

ρε κοριτσια ρωμη ποια πηγε τελικα να μου δωσει τα φωτα της?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημέρα konstantinos! ώστε ανάμεσά σας ο μικρός, ε? εμάς μόνο όταν είναι κακοδιάθετος θέλει στοργή κ χαδάκια ανάμεσά μας. Ρώμη νομίζω πήγε πρόσφατα σχετικά η sofouki. εγώ πήγα το 2008 και ήταν πολύ καλά. βεβαια πιο πολύ μάς άρεσε το sorrento αλλά είναι σε κάποια απόσταση απο Ρώμη. ξενοδοχείο είχαμε κλείσει μόνοι μας κ ήμασταν αρκετά ευχαριστημένοι. ρίξαμε πολύ περπάτημα με τον άντρα μου, γυρίσαμε σχεδόν τα πάντα!θα κανονίσετε ταξιδάκι; καλά να περάσετε!!!

όσο για το 2ο νινί, εμείς ήδη κάνουμε φρι όποτε να'ναι κ όποτε έρθει! καλοδεχούμενο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ROMA ROMA ROOOOMAAAA.... Αξεχαστο ταξίδι.... λοιπον εχω παει κ γω Ρωμη, ΑΠΡΙΛΙΟ 2009 !!! τριημερο του μελιτος !! χιχι !

αξεχαστη μας εμεινε γιατι παρ ολο που ηταν μηνας του μελιτος εμεις το λιωσαμε στο περπατημα !! τη γυριζαμε ΟΛΗ ΜΕΡΑ Κ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ! ξενοδοχειο ειχαμε στο κεντρο κατακεντρο κ ετσι βολταραμε στα δρομακια χαλαρα.... αυτη η πολη ρε παιδι μου ... οπου κ να σε εβγαζαν τα δρομακια ειχε ενα αξιοθεατο ! τωρα εδω που τα λεμε κ η Αθήνα μας ετσι θα μπορουσε να ηταν, αν δεν την πνιγανε στα κωλοκτιρια εκει στο κεντρο.... αν το κεντρο εδω το ειχαν περιποιηθεί θα ηταν ΙΣΑΞΙΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ.... τε σπα...

εγω την προτεινω ανεπιφύλακτα αλλα για ανοιξη καλυτερα... αν αποφασισεις τωρα κατα τα Χριστουγεννα ή γενικά με κρυο καιρό, θα σου προτεινα Παρίσι πχ... Ντισνεϋλαντ ΔΑΓΚΩΤΟ !!!!!

ειχα παει την ιδια χρονια αρχες Δεκέμβρη με το Φωτη κ ηταν ολα στολισμένα κ μαγικά !! κανει κ ενα ψωφόκρυο ΜΟΥΡΛΙΑ... (εμενα μου αρεσει το κρυο κ δυστυχως στην Αθήνα δεν το βλεπουμε κ για πολύ...)

κ για να κλεισω : ΤΑΝΙ ΤΑΝΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕΙ !!

τα δυο προηγουμενα αυγα μου γινανε ομελετα αρα παμε γι αλλαααααααααααααααααα

(τωρα εχω βαλει στο ματι τον 15Αυγουστο για γεννα -- αρα πρεπει να τσακωσω νινι κατα Νοεμβρη... χοχοχοχοχοοοοοοο συν πλυν συν πλυν .....!!!!!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...