Μετάβαση σε περιεχόμενο

καλως ηρθες κουνελακι!!!!


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου!!!!

Αφου εφαγε το γαλατακι της μανουλας και κοιματε ο θησαυρος μου ειπα να σας γραψω την δικη μου εμπειρια απο τον τοκετο.

Την Δευτερα 16/07 ειχα ραντεβου στον γιατρο και ήμουν 39w 3d. Οι μετρησεις απο τον υπερηχο φυσιολογικές, ο μικρος με το κεφαλι κάτω αλλά οχι τελειως χαμηλά και το βαρος του περιπου στα 3300. Ο γιατρος με κοιταει και απο κατω οπου μου λεει οτι εχω ήδη διαστολή 2 και κανει αποκολληση των μεμβρανών, μια διαδικασια που οπως μου λεει κατα 50% οδηγει συντομα σε τοκετο. Φευγουμε λοιπον απο τον γιατρο και αναμενουμε ή να σπασουν τα νερα ή να με πιασουν πονοι τις επομενες ωρες ή αν δεν γινει τιποτα τις επομενες μερες να παμε στις 20/07 (ΠΗΤ) για προκληση.

Γυρναμε σπιτι και που και που νιώθω κατι συσπασεις με πονο αλλα οχι συγκεκριμένες, ο αντρας μου μου λεει οτι ειναι ιδεα μου γιατι μου εβαλε εννοια ο γιατρος. Κατα τις 00:30 πέφτω για υπνο αλλα σε μιση ωρα εχω παλι συσπαση με εντονο πονο περιοδου, το ιδιο νιωθω ανα μισή ωρα μεχρι τις 02:00. Ειμαι πλεον σιγουρη οτι μπαινω σε τοκετο και οτι ο μπεμπακος μου θα ερθει πολύ συντομα. Μεταξυ 02:00- 03:00 καταφερνω να κοιμηθώ απο τις 03:00 ομως οι συσπασεις ερχονται κάθε 10λεπτά και ο πονος γινεται πιο εντονος. Στις 03:30 ξυπνάω τον αντρα μου και περιμενω μεχρι τις 04:00 οπου περνω τον γιατρο τηλεφωνο. Οταν του λεω οτι εχω συσπασεις που ερχονται σε λιγοτερο απο 10 λεπτά μου λεει να ξεκινησουμε. Μέχρι να ερθουν οι γονεις μου για να μεινουν με την Αγγελική στο σπιτι η ώρα ειναι 04:45 και ξεκιναμε για το μαιευτηριο, στο αυτοκινητο οι συσπασεις ερχονται καθε 4 λεπτά.

Στις 05:00 ειμαστε στο μαιευτηριο, με ετοιμαζουν μου περνουν ενα συντομο ιστορικο γινεται ξυρισμα και καρδιογραφημα, το κλισμα το γλιτωσα αφου ειχα παει δυο φορες τουαλετα μεσα στη νυχτα, με εξεταζει η μαια και βρισκει οτι εχω διαστολή 8, :o:o με ρωταει αν θα κανω επισκληριδιο και αναρωτιέμαι αν θα προλαβω με τετοια διαστολή. Εντωμεταξύ πηγαινουμε στην αιθουσα τοκετών οπου ερχονται και ο γιατρος και ο αντρας μου. Ο καρδιοτοκογραφος δειχνει οτι συσπασεις και ο καρδιακος παλμος του μωρου εξελισσονται κανονικά και ο γιατρος με εξεταζει και βλεπει οτι τελικα διαστολη εχω 6. Αποφασιζω οτι θα κανω επισκληριδιο για να μπορεσω να συνεργαστώ καλά στις εξωθησεις. Κατα τις 6 και μου κανουν την επισκληριδιο και αφου πιανει η δραση της πλεον εχω χαλαρώσει νιωθω τις συσπασεις αλλα δεν ποναω καθολου, καθομαστε λοιπον ήρεμα με τον αντρα μου και τον γιατρο και περιμενουμε, λεμε διαφορα και βγαλαμε και φωτογραφιες. Στις 07:00 με εξεταζει παλι ο γιατρος η διαστολή προχωραει κανονικά και μου σπαζει και τα νερα. Μετα απο λιγη ωρα νιωθω οτι θελω να σπρώξω αλλά ο γιατρος θελει να το καθυστερήσουμε λιγο γιατι ο μικρος ειναι ακομα ψηλά. Τελικά κατα τις 08:00 αρχιζουμε τις εξωθησεις σε κάθε συσπαση, μου θυμιζουν πως πρεπει να σπρώχνω και πως να ρυθμιζω τις αναπνοές μου, με βοηθανε κρατώντας μου το ενα ποδι ο γιατρος και το αλλο ποτε η μαια και ποτε ο αντρας μου. Μετα απο αρκετες εξωθησεις ο μικρος εχει κατεβει πολύ χαμηλά και πηγαινουμε για τις τελικές στο χειρουργιο. Εκει ακριβώς περασε και η δραση της επισκληριδιου, δεν αντεχω τον πονο με τιποτα, ζηταω κι αλλη δοση αλλα ο γιατρος λεει οτι δεν εχει νοημα γιατι δεν θα προλαβει να δρασει, επιμενω ομως γιατι δεν αντεχω καθολου και τελικα μου κάνουν. Στην επομενη εξώθηση φαινετε το κεφαλι και φωναζει τον αντρα μου να το δει απο κάτω, και στην επομενη βγαινει ο μπεμπης μας και μου τον ακουμπανε οπως ήταν επανω μου,ασπρος απο το σμηγμα σαν κουνελακι, ήταν 8:45 το πρωι. Γεννηθηκε 3300 και 51 ποντους, τον καθαριζουν και μου τον ξαναδινουν οπου τον βαζω κατευθειαν στο στηθος. Μετα ή πρεπει να επιασε η επισκληριδιος ή επειδη ειχα τον κουνελακι μου αγκαλια δεν καταλαβα τιποτα ουτε ποτε βγηκε ο πλακουντας ουτε οτι αλλο εκανε ο γιατρος.

Αυτή η δευτερη φορά ήταν διαφορετική απο την πρώτη αλλα εξισου ομορφη και συναρπαστική και σιγουρα δεν μπορώ να την ξεχωρισω οπως δεν μπορώ να ξεχωρισω αυτο που νιώθω για τα δυο πλασματακια που εχω. Η αγαπη μου δεν μοιραστηκε αλλα πολλαπλασιαστηκε, ειμαι πολύ πολύ ευτυχισμενη και ευχαριστώ το Θεο που πήγαν ολα καλά κατα την διαρκεια της εγκυμοσύνης μου και την ώρα του τοκετου.

Ευχομαι σε ολες τις μανουλες να χαιρονται και να καμαρώνουν ευτυχισμενες τα παιδακια τους, στις εγκυουλες να εχουν καλες και τελειομηνες εγκυμοσύνες και με το καλο να παρουν αγκαλια τα θαυματακια τους και στις κοπελες που προσπαθουν ευχομαι να γεμισουν οι κοιλιτσες τους γρήγορα με γερα μωρακια και να βιώσουν το μεγαλειο της μητροτητας!!!! :D

Ευχαριστώ ολα τα κοριτσακια απο τα θεματακια που γραφαμε αυτο τον καιρό για την υπεροχη παρεα που κάναμε και που θα συνεχισουμε να εχουμε. Φιλάκια!!!!! :YMHUG::YMHUG::x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

na sou zisei to kounelaki sou GERO KAI DYNATO PANTA!!!!SIDERENIOS!!!:D:D:D ti eukola pou gennises mpravo!!!kai o giatros sou htan dipla sou synexeia!!!mpravo tou!!!emena mono sto telos irthe otan pleon gennousa!!!den kserw an einai oloi etsi :?

filakia!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινα μου μπραβο σας!!!!να σας ζησει το μωρακι σας ,γερο κ καλοφωτισμενο να ειναι!!!συγκινηθηκα γιατι θυμαμαι τα δικα μας!!!καλη λοχεια!!!!οντως μια υπεροχη παρεα σε ολη αυτη την διαδρομη που ειχαμε κ θα εχουμε!!! :):)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινάκι, να σας ζησεο ο μπεμπάκος-κουνελάκι, να είναι γερός και ευτυχισμένος! Η εμπειρία σου ήταν πολύ όμορφη, εύχομαι όλες οι κοπέλες να έχουν ένα τόσο όμορφο τοκετό!

Φιλιά πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινουλα μου γλυκια τωρα εισαι πλεον μανουλα 2 πανεμορφων παιδιων. Ευχομαι με ολη μου την καρδια ο μπεμπακος-κουνελακος να ειναι στη ζωη του γερος, τυχερος και φωτισμενος και εσεις γεροι να τον μεγαλωσετε.

Ηταν πολυ ομορφη η εμπειρια σου και πολυ συγκινητικη......χαιρομαι πολυ που ολα ηρθα τοσο γλυκα και ανωδυνα (οσο ειναι δυνατον!).

Εμεις τα λεγαμε κατα τη διαρκεια ολης αυτης της πανεμορφης διαδρομης και ελπιζω να συνεχισουμε να τα λεμε ;);););););)

Καλη λοχεια να εχεις και να χαιρεσαι τα παιδακια σου :D:D:D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινακι μου να σου ζησει το μικρο κουνελακι σου,γερο και καλοτυχο να ειναι!!καλη λοχεια και καλους θηλασμους ,πολυ ομορφη η ιστορια σου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινακι μου να σου ζησει το κουνελακι σου.........χαιρομαι πολυ που ολα πηγαν καλα......αχ!!!!!!!ο φυσιολογικος τοκετος ειναι η πιο ομορφη εμπειρια.......

καλη λοχεια και καλους θηλασμους....

:YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινάκι μου πολύ όμορφη η εμπειρία σου!!! Μακάρι όλες οι γυναίκες να είχαν τέτοια γέννα!!!Όσο για το αντράκι σου ένα έχω να πω: ΚΟΥΚΛΑΚΙ!!!!Να σας ζήσει!!!!!!Καλή λοχεία και καλούς θηλασμούς φιλενάδα μου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κατερινακι μου ομορφοοοοοοοοοοοοοοοοο να χαιρεσαι τον μπουμπουκο σου τωρα ολοκληρωθηκε η ευτυχια σας καλη λοχεια να εχεις και ολα να πανε καλααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατερινακι να σου ζησει ο γιοκας να ειναι παντα γερος κ δυνατος...χαιρομαι που η κορη σου τον δεχτηκε τοσο καλα..καλη λοχεια να εχεις...κ καλους θηλασμους..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω και το κουνελακι μου σας ευχαριστουμε πολυ πολυ ολες για τις ευχες σας και σας ευχομαι σε καθε μια τα καλυτερα!! :YMHUG:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...