Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΓΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕ ΜΩΡΑ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ '12 ν8


Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια μου, δεν βλεπω πολύ κινηση παλι σημερα!!!!

Τελικά στις 15 γεννησε το Μαρακι μας και η πριγκιπισσα της ολοκληρη κοπελα. Μαρακι να σου ζησει και να ειναι παντα ευτυχισμενη!!!!! [smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif]

Ελενα να της ζησει της φιλης σου το αγορακι της, τι ωραια λιγες μερες διαφορα θα εχει με την μικρουλα σου.

Αλεκα πολύ συγκινητική η περιγραφη σου και πραγματικά θαυμαζω το πως τα αντιμετώπισες, να ειστε παντα ολοι ευτυχισμενοι και να χαιρεσαι τον μικρο σου ομορφαντρα. Καλά το πρώτο 'οχι' της μικρης απορώ τι μπορει να κρυβει...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Κοριτσάκια μου...2 μέρες δεν μπήκα και μου λείψατε!Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Τι να πρωτοσχολιάσω...Είδα κούκλους και μία κουκλίτσα στις φωτογραφίες...Φυσικά μιλαω για τον Στρατούλη της Σταυρούλας και τον Πέτρο της Αλέκας και την μπεμπούλα της κικίτσας. Κορίτσια να σας ζήσουν, να είναι γερά και προπάντων ευτυχισμένα.

Αλέκα, για την περιγραφή σου τί να πώ...Είσαι αξιέπαινη και πολύ δυναμική. Μας συγκινείς και μας δίνεις θάρρος.

Μαράκι να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!

Ναταλία και Λία να σας ζήσουν τα μωράκια σας, ελπίζω να πήγαν όλα καλά!

Εγω κορίτσια ξεχάστηκα τώρα πού ήρθα στην Πάτρα, πήγαμε πολλές βόλτες και πέρασα και απο τα μαιευτήρια για να μου δώσουν τη λίστα με το τί χρειάζεται. Ακόμα δεν έχω αποφασίσει 100% σε ποιο θα γεννήσω αλλά τουλάχιστον κλίνω κάπου. Μου έκανε εντύπωση και δεν το ήξερα πως μου είπαν ότι απο τα 6 φορμάκια που πρέπει να έχω μαζί μου, τα δύο πρέπει να είναι μακρυμάνικα για τις πρώτες μέρες. Ειδα ότι το συζητάγατε και σεις πιο πάνω με την Αλέκα! Εγω εντωμεταξύ τέτοια δεν έχω πάρει! Αύριο τώρα. Έκανα και κάποια ψώνια, νυχτικά, πυτζάμες, μια βαλιτσούλα που είχα μπανίσει και τώρα λίγες εκκρεμότητες μένουν.Ελπίζω να τις τελειώσω αύριο-μεθαύριο έτσι ώστε να αρχίσω να φτιάχνω βαλίτσα.

Αυριο έχω και ραντεβού στο γιατρό, έχω μία μικρή αγωνία. Ελπίζω να είναι όλα καλά!

Lil χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου!!Μπράβο!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

anna και μένα πέφτανε οι παλμοί του αλλά κάναμε τις ανάσες τις κοιλιάς που είναι για να παίρνει οξυγόνο το μωρό και ανέβαιναν. Επίσης, παρόλο που δεν αισθανόμουν συνεργάστηκα πάρα πολύ καλά γιατί κατάλαβα ακριβώς τι έπρεπε να κάνω και προσπαθούσα ακόμα πιο πολύ γιατί ανησυχούσα για τον μπέμπη μου οπότε έδωσα τα δυνατά μου.

Αριάδνη όντως θέλουν μακρυμάνικο τις πρώτες μέρες και μένα του φορούσανε μακρύ μανίκι. Εγώ επειδή είναι ιδιωτικό όμως δεν χρειάστηκα τίποτα άλλο παρά μόνο ένα φορμάκι εξόδου.

Θα σας βάλω νέες φωτογραφίες του μπέμπη ο οποίος μετά από 15 μέρες μου φαίνεται ότι μεγάλωσε. Αφού πριν είχε μπόλικο χώρο στο πορτ μπεμπε και τώρα όλο και μειώνεται ο χώρος. Τον βλέπω πριν τους 3 μήνες να τον πηγαίνουμε στην κούνια του.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Este mou exw kai alli erwtisi gia sena.

Pote ekanes tin episkliridio esu?? Diladi peripou poso diastoli eixes?

Auto pou eipes gia tis anases oti anebainoun oi palmoi tou mwrou den to iksera, eutuxws pou to eipes gia na kserw.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σταυρούλα, τώρα ο μπέμπης όλο και θα μεγαλώνει!!!

Και μένα ιδιωτικό είναι αλλά εδώ έχουν αλλά συστήματα και θέλουν και τα ρουχαλάκια και τα σεντονάκια (γι αυτό προφανώς είναι και πιο φθηνά απο Αθήνα!)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ariadni μάλλον. Έλενα στα μαθήματα ανώδινου λογικά πρέπει να σας κάνανε τις ανάσες που φουσκώνεις την κοιλιά με αέρα και βγάζεις τον αέρα από το στόμα. Αυτή η ανάσα βοηθάει το μωρό στους παλμούς. Το βλέπαμε άλλωστε στον καρδιοτοκογράφο ότι ανέβαιναν όταν το έκανα. Μάλιστα μετά από κάθε εξώθηση το έκανα μόνη μου χωρίς να μου το λένε και βοηθούσα πολύ. Το πότε γίνεται η επισκληρίδιος είναι σχετικό. Εξαρτάται από τις οδίνες που κάνεις και πόσο αντέχεις. Εγώ άντεξα αρκετά όταν μου κάνανε επισκληρίδιο είχα μικρή διαστολή γύρω στο 1. Όμως μου κράτησε να μην πονάω κανένα 2ωρο. Μετά άρχισα να πονάω πάλι κρατήθηκα λίγο με αναπνοές και μετά μου κάνανε επισκληρίδιο γιατί είχα ακόμα 2 εκατοστά διαστολή. Όμως στην 2η επισκληρίδιο μέσα σε λιγότερο από μία ώρα είχε πάει 7 η διαστολή και γρήγορα πήγε στο 10 οπότε η νάρκωση στις εξωθήσεις δεν είχε περάσει ένιωθα μόνο μία πίεση όπως όταν θες να πας τουαλέτα. Δηλαδή τους έλεγα κι εγώ η ίδια ότι καταλάβαινα πότε ερχόταν οδίνη και έσπρωχνα. Το κακό ήταν ότι το κεφάλι ερχόταν με το πρόσωπο και όχι με το πίσω μέρος αλλά τα κατάφερε ο γιατρός (χρησιμοποίησε στο τέλος και βεντούζα) και τον βγάλαμε. Όλα καλά δόξα το Θέο αλλά ο γιατρός είχε να το λέει ότι ήμουν πολύ συνεργάσιμη ήρεμη και ψύχραιμη και αυτό βοήθησε πολύ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalispera koritsia, alekaki mou sigkinithika me ti perigrafi sou,teleia empiria kai kouklos o petros sou :) ax thelo na perasei o kairos grigora na exo kai ego ta mora mou stin agkalia mou... :x:x:x:x

este mou polu malli exei o stratoulis sou, alitheia ftaiei i progesteroni??? an nai tote kai ta dika mou tha exoun polu malli :):)

ariadni xairomai pou perases kala! kai emena sto nosokomeio mou eixan pei gia olosoma makromanika formakia, eno sti kliniki zitane mono kontomanika...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας Κοριτσια μου...

Λια μου,να σου ζησει το μωρακι καλη λοχεια..

Εχω διαβασει τα απντα πλην την ιστορια της Αλεκουκας που θα κατσω σε λιγο με την ησυχια μου να κλαψω...

Χθες πρωι πρωι πηγα στη λαικη με τον αντρα μου και μου επεσε η πιεση και ημουν χαλια.Το μεσημερι που συνηλθα ηρθε η κολλητη μου και με πηρε και επιτελους αγορασα τα παντα για τη βαλιτσα μου(((((τουλαχιστον ετσι πιστευω)))),τωρα το μοναδικο που μενει ειναι την φτιαξω.

Α μη ξεχασω αγορασα επιθεμα κοχυλι,ετσι ονομαζεται(μου το ειχαν συστησει στο μαθημα ανωδυνου τοκετου).Το γνωριζει καμια?

Ανθη μου χαιρομαι που εισαι πολυ καλα.Κι εμενα ο γιατρος μου ειπε να αποφυγω τα μπανια στη θαλασσα και το επικροτουν ολοι στην οικογενεια.Μου λενε δεν εχω μυαλο,ακου εκει μπανιο τωρα.

Αλεκακι,μπραβο στη σαντυ που εχει το ρολο του προστατη...Τελεια.

Κανγκορο,ο συζυγος παει στην Ινδια???πωπωωπω.Θα κανει πολυ καιρο?

Αριαδνη εμενα στο Ιασω μου ειπαν να πρω μοναχα αυτο που φορουν κατα την εξοδο.ενταξει εγω θα παρω κατι παραπανω).

Ελενα,αγγχωνομαι με τις ερωτησεις που κανεις για τους πονους και την επισκληριδιο...

Κανγκορο,Αλεκακι,αγχωνομαι για το αν ακουω το μωρο...Δηλαδη το ακουω αλλα οχι συνεχεια.Μπορει μια μερα να μην σταματαει και την αλλη ισα που νακαταλαβαινεις κατι.Η καημενη φοβαμαι.

Σημερα με βοηθησε ο αντρας μου και μαγειρεψαμε γεμιστα....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ariadni kai emas parolo pou einai idiwtiko mas zitisan na feroume kai rouxa kai panes kai sentonakia, ap'ola. Alla einai mallon epeidi einai pio ftina kai edw.

Este nai tis kaname autes tis anapnoes, apla den mas eipe oti etsi boithaei kai to mwro me tous palmous, auto einai kalo na to kserw, eutuxws pou to eipes, giati kserw oti polles fores odigountai se kaisariki logw tou oti peftoun oi palmoi tou mwrou, opws mas eipe kai h Anna oti egine sti diki tis periptwsi.

Pantws to oti sou ekane episkliridio me diastoli 1 mou kanei entupwsi, arketa nwris, emena mou eipe o giatros oti tin kanoun gurw sto 4 kai oi maies sta mathimata mas eipan oti mporeis na tin kaneis gurw sta 3.

Nene mou ti na kanw, tis kanw giati kai egw agxwnomai kai nomizw einai kalitera na ksereis para na pas kai na exeis agnoia....egw twra perissotero agxwthika me ti fili mou pou den tis ekane o giatros episkliridio enw ekeini tou to zitouse. Giauto prospathw na ksekatharisw ta pragmata gia na kserw ti tha tou pw sto rantebou mou tin Triti.

Koritsia kai emena den mou exoun pei katholou gia makrimanika stin kliniki, mono kontomanika zipounakia. Alla idi edw exei polu zesti diladi nomizw tha skasei to mwro me makrimaniko. Kai sta mathimata oi maies mas eipan oti ta mwra pio polu zestainontai apo emas giati merikes rwtisan gia makrimanika an tha xreiastoun. Edw sta mathimata mas eipan kiolas oti na to afinoume na koimate mono me pana giati edw bebaia tous kalokairinous mines kanei polu zesti kai auta idrwnoun kata ti diarkeia tou upnou.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Προφανώς στα ιδιωτικά μαιευτήρια της επαρχίας έχουν άλλη τακτική και ζητάνε τα πάντα. Δηλαδη εγώ στη λίστα που μου δώσανε λεει αρκετά πραγματάκια εκτός απο καλλυντικά και pampers. Ελενα και γω αυτό πίστευα για τη ζέστη και με αυτή τη λογική δεν είχα πάρει μακρυμάνικα αλλά η μαία στην κλινική μου είπε ότι για την πρώτη μέρα χρειάζεται.Τι να πώ και γω.Θα πάρω, αφου μου το είπαν.

Και γω αγχώνομαι με όλα αυτά που λέτε για αναπνοές,επισκληρίδιο κλπ αλλα δεν τα πολυεπεξεργάζομαι γιατί φοβάμαι :oops: Πάντως πιστευώ ότι η Σταυρούλα έχει δίκιο που λεει ότι έπαιξε ρόλο το ότι ήταν ψυχραιμη και συνεργάσιμη γιατί πριν 2 μήνες που γέννησε μια φίλη μου απο το φοβερό άγχος που είχε και την αγωνία, μου είπε ότι δεν την έπιανε η επισκληρίδιος και τελικά της έκαναν ολική και γέννησε με καισαρική.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσακια μου

Σταυρουλα τι ομορφουλης που ειναι ο Στρατουλης σου και εχει και πολύ μαλλακι, σε αυτες τις τελευταιες φωτογραφιες που εβαλα το προσεξα.

Αριαδνη με γεια οι αγορες, αντε να δεις αυριο την μπεμπουλα σου με το καλο θα περιμενουμε τα νεα σου.

Ελενη ετοιμη και εσυ αντε γεμισε την την βαλιτσα, και εγω στην ιδια φαση ειμαι τα εχω νομιζω συγκεντρώσει ολα αλλα δεν τα εχω βαλει μεσα. Ο αντρας μου παει για δουλεια εκει και ευτυχώς την Τετάρτη θα ειναι πισω.

Ελενα πολύ καλα κανεις που θελεις να εισαι ενημερωμενη και καλο ειναι να ξερεις απο οτι στην αγνοια συμφωνώ μαζι σου και εγώ ετσιλειτουργώ. Θυμάμαι στην κορη μου οταν ειχα μπει στον μηνα μου ειχα ρωτήσει τον γιατρο να μου πει με λεπτομερειες τι θα ειχα να αντιμετωπισω για να ειμαι καλυτερα προετοιμασμένη. Στην ερωτησή σου εγω ζητησα επισκληριδιο οταν διαστολή ειχα 3-4 περιπου και σιγουρα ηταν μετα απο τρεις ωρες απο την στιγμή που ξεκινησε η προκληση. Η διαστολή ενώ ανεβαινε ενα εκατοστο περιπου την ώρα στο τελος ξαφνικά απο 7 πηγε στο 10.

Δεν ξερω θα σας πω την αποψη μου απο την προσωπική μου εμπειρια και απ οσα ξερω απο γνωστες μου και οσα εχω διαβασει εδώ, νομιζω οτι αρκετές φορες, δυστυχώς, ειναι θεμα γιατρου πως θα εξελιχθει ενας τοκετος κατα το ποσο εχει ο ιδιος την εμπειρια και την θεληση να προσπαθησει να αποφυγει την ευκολη για εκεινον λυση της καισαρικής, και δεν μιλάω για τις περιπτώσεις που πραγματικά η καισαρική ειναι μονοδρομος. Οπως ειπε και η Σταυρουλα και στην δικια μου περιπτωση πεφτανε οι παλμοι της μικρής και ερχοντουσαν οι μαιες του μαιευτηριου και ρωτουσαν το γιατρο να την ετοιμασουμε για καισαρική και τετοια. Ηταν ομως επειδη το κεφαλακι της δεν ηταν στην βελτιστη θεση και ηταν τυλιγμενη μια φορα με τον ομφαλιο λώρο. Καθώς ομως προχωρουσε η ώρα και αυξανοταν η διαστολή η μικρή πηρε απο μονη της την καταλληλη θεση, οπως φανταζομαι ειναι σε θεση τα περισσοτερα μωρακια να κανουν. Στο τελος χρησιμοποιησε και σεμενα την βεντουζα για να τραβηξει το σωματακι της αφου εμποδιζε κατα καποιον τροπο ο ομφαλιος λωρος. Επισης οσο περισσοτερο ψυχραιμη και ενημερωμενη για το τι πρεπει να κανει ειναι η γυναικα τοσο πιο συγκεντρωμενη ειναι και βλεπει την ολη διαδικασια θετικά. Δεν χρειαζεται φοβος αν και μια αγωνια για το αγνωστο παντα υπαρχει. Προσωπικά χαιρομαι για την επιλογή γιατρου που εχω κανει, και επειδη δεν ξερω ακομα σε αυτη την εγκυμοσυνη πως θα εξελιχθουν τα πραγματα μιας και ο μικρος ηταν μεχρι την τελευταια φορα που τον ειδαμε σε εγκαρσια θεση, θέση που οδηγει μονο σε καισαρική, μου εχει αφησει μια ελπιδα να προσπαθησει να μου τον στρεψει ετσι ωστε να γεννησω πάλι φυσιολογικά.

Κοριτσακια σας εγραψα μονο την αποψή μου αλλα σιγουρα και εγώ πιστευω οτι σαφώς το πιο σημαντικό ειναι να γεννηθει γερο το μωρακι και να ειναι και καλά η μαμά και εν τελει ο τροπος δεν εχει τοσο σημασια, ειναι κατι που πρεπει να το δουλεψω πολύ μεσα μου γιατι πραγματικα δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω...

Καλο βραδυ σε ολες μανουλες και εγκυουλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

Αλεκάκι μου συγκινήθηκα πολύ με την περιγραφή σου!!!! Όσο για το γιο σου δεν έχω λόγια! Είναι πράγματι ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑΣ!!! Προσπάθησα και σήμερα να ανοίξω τις φωτό σου και δεν άνοιγαν και μόλις είδα τον μπεμπούκο σου στο ποστάκι μας χάρηκα!Να σου ζήσει το μωράκι σου το όμορφο!!!

Σταυρούλα μου είναι πολύ όμορφο το αγοράκι σου και φαίνεται μεγαλύτερο από όσο είναι!!!Όσο για τα μαλλάκια τέλεια!!! Γέννησες φυσιολογικά και γιατί συνεργάστηκες και γιατί κατάλαβα πως ο γιατρός σου είναι υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού και μπράβο του! Όλα πήγαν κατ' ευχήν!!!

Μαράκι μου να σου ζήσει η κοριτσάρα σου!!! Μεγάλο νινί γέννησες βρε θηρίο!! Περιμένουμε όλα σου τα νέα!!!

Έλενα η αδερφή μου γέννησε το γιο της 4 κιλά και την κόρη της 4100, φυσιολογικά και χωρίς επισκληρίδιο. Γέννησε όμως στο άψε σβήσε. Έχει μεγάλη σημασία αυτό. Εγώ είχα βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να γεννήσω χωρίς επισκληρίδιο αλλά δυστυχώς μετά από 6 ώρες τη ζητούσα απεγνωσμένα! Γέννησα σε 9 ώρες. Τώρα σκέφτομαι να την κάνω από την αρχή. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να ταλαιπωρηθώ και επίσης ήταν επικίνδυνο τότε που την έκανα..Σήμερα πήγα κι εγώ να επισκεφτώ μια καλή φίλη μου που γέννησε και συγκινήθηκα..Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είχα και τον Πάνο τόσο μικρουλάκι...

Κορίτσια μέχρι τον Αύγουστο που θα γεννήσω εγώ πρώτα ο Θεός δεν θα έχει μείνει καμία..Δύο σελίδες μόνο;; Πρωτοφανές!!!

Αυτάαααα!!!! Φιλάκια σε όλες σας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν ξερω θα σας πω την αποψη μου απο την προσωπική μου εμπειρια και απ οσα ξερω απο γνωστες μου και οσα εχω διαβασει εδώ, νομιζω οτι αρκετές φορες, δυστυχώς, ειναι θεμα γιατρου πως θα εξελιχθει ενας τοκετος κατα το ποσο εχει ο ιδιος την εμπειρια και την θεληση να προσπαθησει να αποφυγει την ευκολη για εκεινον λυση της καισαρικής, και δεν μιλάω για τις περιπτώσεις που πραγματικά η καισαρική ειναι μονοδρομος. Οπως ειπε και η Σταυρουλα και στην δικια μου περιπτωση πεφτανε οι παλμοι της μικρής και ερχοντουσαν οι μαιες του μαιευτηριου και ρωτουσαν το γιατρο να την ετοιμασουμε για καισαρική και τετοια. Ηταν ομως επειδη το κεφαλακι της δεν ηταν στην βελτιστη θεση και ηταν τυλιγμενη μια φορα με τον ομφαλιο λώρο. Καθώς ομως προχωρουσε η ώρα και αυξανοταν η διαστολή η μικρή πηρε απο μονη της την καταλληλη θεση, οπως φανταζομαι ειναι σε θεση τα περισσοτερα μωρακια να κανουν. Στο τελος χρησιμοποιησε και σεμενα την βεντουζα για να τραβηξει το σωματακι της αφου εμποδιζε κατα καποιον τροπο ο ομφαλιος λωρος. Επισης οσο περισσοτερο ψυχραιμη και ενημερωμενη για το τι πρεπει να κανει ειναι η γυναικα τοσο πιο συγκεντρωμενη ειναι και βλεπει την ολη διαδικασια θετικά. Δεν χρειαζεται φοβος αν και μια αγωνια για το αγνωστο παντα υπαρχει. Προσωπικά χαιρομαι για την επιλογή γιατρου που εχω κανει, και επειδη δεν ξερω ακομα σε αυτη την εγκυμοσυνη πως θα εξελιχθουν τα πραγματα μιας και ο μικρος ηταν μεχρι την τελευταια φορα που τον ειδαμε σε εγκαρσια θεση, θέση που οδηγει μονο σε καισαρική, μου εχει αφησει μια ελπιδα να προσπαθησει να μου τον στρεψει ετσι ωστε να γεννησω πάλι φυσιολογικά.

Κοριτσακια σας εγραψα μονο την αποψή μου αλλα σιγουρα και εγώ πιστευω οτι σαφώς το πιο σημαντικό ειναι να γεννηθει γερο το μωρακι και να ειναι και καλά η μαμά και εν τελει ο τροπος δεν εχει τοσο σημασια, ειναι κατι που πρεπει να το δουλεψω πολύ μεσα μου γιατι πραγματικα δεν ξερω τι θα αντιμετωπισω...

Καλο βραδυ σε ολες μανουλες και εγκυουλες!

Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Κατερίνα μας. Κάποιες φορές η καισαρική είναι μονόδρομος και πολύ πολύ σωτήρια. Δυστυχώς όμως υπάρχουν πολλοί γιατροί που την κάνουν χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Απλά δεν έχουν διάθεση ούτε να περιμένουν, ούτε να προσπαθήσουν. Θα σας πω κι εγώ τη δική μου εμπειρία. Έκανα 9 ώρες να γεννήσω. Κάπου στις 6 ώρες ήρθε ο γιατρός και μου είπε να έχω στο μυαλό μου την καισαρική γιατί αργώ και το παιδί είναι πολύ ψηλά. Εγώ τότε έχασα την ψυχραιμία μου και άρχισα να του φωνάζω ότι θα κάνω καισαρική αν πρώτα μου υπογράψει ότι έχω πρόβλημα εγώ ή το μωρό..Ήμουν εκτός εαυτού. Αυτός τα έχασε και προφανώς φοβήθηκε μήπως ανεβάσω πίεση και είπε στη μαία να με ηρεμήσει και έφυγε. Η μαία τότε μου είπε: "κοριτσάκι μου θέλεις να γεννήσεις φυσιλογικά;;" Ναι της απαντάω. Έτσι το έχω ονειρευτεί από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόβλημα. Εκείνη τότε με διαβεβαίωσε ότι θα γεννήσω φυσιολογικά και άρχισε να μου κάνει ασκήσεις και εξωθήσεις για να κατέβει το μωρό, όπερ και εγένετο. Όλες οι άλλες που είχε να ξεγεννήσει ο γιατρός μου εκείνη τη μέρα πήγαν με καισαρική :shock: ..Εννοείται πως τον άλλαξα, παρόλο που τελικά γέννησα φυσιολογικά. Τρανό παράδειγμα των γιατρών για τους οποίους μίλησα αρχικά. Ελπίζω ο τωρινός μου γιατρός να είναι πιο ειλικρινής και να με πάει για καισαρική ΜΟΝΟ αν υπάρχει πραγματικός λόγος και ανάγκη.

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά τα λόγια της Κατερίνας μου ξύπνησαν μνήμες..

Φιλάκια πολλά!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!!

Λιάκι μου γλυκό να σου ζήσει το μωράκι!Καλή λοχεία να έχεις και καλή ανάρρωση!

Σήμερα σας γράφω από την δουλειά, ελπίζω να είναι η τελευταία εβδομάδα..........

Έχετε δίκιο κορίτσια, είναι θέμα γιατρού και πόση εμπιστοσύνη έχει στον εαυτό του. Ευτυχώς ο δικός μου είναι υπέρμαχος του φυσιολογικού τοκετού (γι΄αυτό αγχώνομαι μήπως λείπει σε άδεια). Στον πρώτο μου τοκετό περιμέναμε να κάνω διαστολή, από τις 9 που έφτασα στην κλινική στις 2.30 το μεσημέρι γέννησα, βέβαια τα νερά μου είχαν σπάσει ξυμερώματα. Κατά τη διάρκεια των εξωθήσεων παρατήρησα κάτι περίεργες ματιές του γιατρού με την μαία...κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά...τον ρώτησα και μου είπε να μην ανησυχώ...(ήδη βέβαια τα είχα κάνει πάνω μου) και ότι το μωρό έχει κατέβει πολύ κάτω και μάλλον γι΄αυτό δεν το ακούνε...(τότε τα χρειάστηκα κανονικά), μου είπε ότι για να μην χάνουμε χρόνο θα τον βγάλουν με λαβίδες...όπως και έγινε. Ευτυχώς όλα ήταν καλά και απλά είχε κατέβει πολύ και δεν τον έπιανε το μηχάνημα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα,αλεκακι με συγκινησες...Βρε εσυ εισαι ηρωας....Κουκλος ο Πετρας.Ολες εχετε μεγαλα μωρακια,μπραβο κοριτσια μου....

Ανθη μπραβο που ειχες εκεινη τη στιγμη το θαρρος και μιλησες,δεν ειναι καθολου ευκολο ουσα πρωταρα.

Κι εγω παντως θεωρω οτι σε μεγαλο βαθμο παιζει ο γιατρος...Γνωριζω περιπτωση γιατρου που ηθελε να φυγει διακοπες και την εβαλε χωρις λογο και αιτια για καισαρικη.

Υπαρχουν βεβαια και οι περιπτωσεις που οι ιδιες οι κοπελες ζητουν καισαρικη.Μη σας κανει εντυπωση, εχω φιλη,τωρα ειναι 6 μηνων και εχει ζητησει ηδη καισαρικη....Ετσι για να μη ποναει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα κοιλυμπάκια και μη. Εμένα στο Λητώ μου χρειάστηκαν μόνο πάνες αγκαλιάς και πετσετάκια για τις γουλίτσες εκτός από το φορμάκι εξόδου. Δεν δέχονται να τους φορέσεις κάτι δικό σου στο πυρεξάκι. Αφού είχα τυλίξει τον μπέμπη σε κάποια φάση με την πάνα αγκαλιάς και μου την δώσανε πίσω πριν τον πάρουνε. Σεντονάκια κουβερτάκια και μακρυμάνικο φορμάκι σαν νυχτικιά από κάτω ήταν ανοιχτό του φορούσαν.

beboula εγώ είχα πάρει πολύ προγεστερόνη και είχα πάρα πολλές καούρες οπότε το περίμενα το πολύ μαλλί. Αλλά μου αρέσει που είναι και καρφάκια τα μαλλιά του πολύ τυπάς :lol::lol: .

Ελενα ο γιατρός μου είχε πολύ υπομονή και μου είπε ότι θα καθυστερήσουμε αλλά όσο πάρει. Δεν τον ένοιαζε αν θα μας πάρει παραπάνω χρόνο αρκεί να ήμουν καλά εγώ. Αλλά όπως βλέπεις πουθενά δεν υπάρχει κανόνας αφού εγώ έκανα επισκληρίδιο με διαστολή μέχρι 2 και μόλις μου ξανακάνανε μετά το 2ωρο πήγε 7 η διαστολή. Που συνήθως λένε ότι με την επισκληρίδιο αργεί η διαστολή. Επίσης, ήταν γυρισμένο όπως σας είπα το κεφάλι με το πρόσωπο και τυλιγμένο μία φορά με τον λώρο (τον φορούσε λέει σαν τσαντάκι χαχαχα) και με γυρνούσε σε συγκεκριμένη στάση για να γυρίσει το κεφαλάκι του μωρού.

Πάντως πραγματικά πρώτη φορά μετά από πολύ ψάξιμο για τον κατάλληλο γιατρό είμαι τόσο ευχαριστημένη και φυσικά αν κάνω δεύτερο με αυτόν θα συνεχίσω. Παρόλο που μου φάνηκε πολύ δύσκολος ο φυσιολογικός τοκετός και κάποιες στιγμές σκέφτηκα καλύτερα να έκανα καισαρική να ξεμπέρδευα, διάβασα την ιστορία της Αλέκας για το μετά με τους ορούς και τους καθετήρες και το μετάνιωσα. Χίλιες φορές φυσιολογικός τοκετός αν όλα φυσικά πηγαίνουν καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα σ ολες σας τον εχω στο βυζι και περιμενω να κανει νανι!!!!

κοριτσια επαναλαμβανω καλυτερα φυσιολογικος αμεση αναρρωση και πολυ καλτευθειανυτερη ψυχολογια! μονο αν συντρεχουν ιατρικοι λογοι καισαρικη και οχι επειδη φοβαμαι τους πονους δηλαδη στηκαισαρικη εχεις αρκετους πονους μετα ενω στο φτ τους εχεις πριν και φευγουν κατευθεια!

γιατι σκεφτεστε τι εκανε η μια και η αλλη? εκεινη την ωρα ναστε ψυχραιμες αυτο χριαζεται και οτιδηποτε κανετε να μη σας παρει απο κατω

χθες που ηρθε το παιδι μου μου αφησε ενα σπιτι μπουρδελο ετρωγε τυροπιτακια και ειναι ολα στο πατωμα! τωρα θελει σκουπισμα ολο το σπιτι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhmera se oles koritsia !

oses kratate agkalitsa eidi ta morakia sas na sas zhsoun !!!!!!!!!!!!!

aleka na sou zhsei poulaki mou o gioka sou !!!!!!

filakia se oles k kalh synexeia k me to kalo oles n akratisoume ta morakia mas agkalitsa !!

signomi pou den grafo me onomata alla exo xasei polla epeisodia opote to mono pou mporo na kano einai na sas dino tis eyxes mou mesa apo tin kardia mou gia ta kalytera !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κοριτσαρες μου και καλή εβδομαδα, που ειστε ολες καλε σημερα, καλα οι μανουλες οι εγκυουλες που γυρνατε? Ποσα γεννητούρια θα εχουμε αυτη τη βδομάδα?

Εμεις καλά αν και το βραδυ δεν κοιμηθηκα παλι καλά και τωρα νιώθω οτι νυσταζω. Η μικρή δεν εχει σημερα σχολειο και την πήρε τωρα λιγο η μαμά μου να την παει κουνιες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ενταξει και το σκουπισμα-σφουγγαρισμα! φαι εχω για ολη τη φαμιλια (βλεπετε εγω τρωω σουπες μπας και χασω κανενα κιλο για μενα και για τη μανα μου μπας και κατεβασω και αλλο γαλα :lol::lol: )

γυριστρουλες μου ειστε σημερα!!!!! μετα που θα μπειτε ολες εγω δεν θα μπορω!

αντε να δουμε αυτη τη βδομαδα θα εχουμε γεννητουρια γιατι πολυ ησυχα ακουω τα υπολοιπα μωρακια ιουνιου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα και καλη εβδομαδα να εχουμε!!!

Αλεξανδρα δακρυσα και με την δικια σου ιστορια! Πολυ ωραια η περιγραφη σου και γι αυτο οταν διαβαζω τετοιες ιστοριες και σκεφτομαι οτι θα ερθει και η δικια μου ωρα με παιρνουν τα ζουμια.

Ειναι κουκλος ο ομορφαντρας σου!

Εχω μπερδευτει και εγω για τα ρουχαλακια του μπεμπη...ξερω οτι τα μωρα ζεσταινονται πιο πολυ απο εμας.

Μαλλον για να ειμαι σιγουρη θα παρω και κοντομανικο και μακρυμανικο αλλα θα ρωτησω και την μαια οταν θα παμε.

Σε εμενα που ειναι ιδιωτικο ρωτησα και για τα εσωρουχα μιας χρησης και μου ειπε μονο την πρωτη μερα θα χρειαστω αλλα θα μου δωσουν εκει και δεν χρειαζεται να παρω. Γενικα δεν μου ειπε να εχω και πολλα πραγματα μαζι μου.

Κατερινακι και σε εμενα δεν εχει γυρισει ο μικρος ειναι με το κεφαλι προς τα πανω.Μου ειπε οτι αν δεν γυρισει παμε για καισαρικη αλλα εχουμε να περιμενουμε λιγο ακομα και στις 27 που θα παμε μπορει να εχει γυρισει...

Αριαδνη με το καλο να δεις το μωρακι σου σημερα!

Ελενα να της ζησει το μωρακι της φιλη σου! Κοντευεις τωρα και εσυ!

Εγω λεω οτι ολα θα πανε καλα και προσπαθω να ειμαι χαλαρη και εκεινη την ωρα οπως λεει η σταυρουλα μας να ειμαι συνεργασιμη.

Ανθη μου μπραβο σου που εκεινη τη στιγμη βρηκες τη δυναμη να τα πεις ετσι στο γιατρο!

Κανενα νεο απο το λιακι?

Σημερα θα φαμε και εμεις γεμιστα, ευτυχως που δεν θα μαγειρεψω θα τα φτιαξει η πεθερουλα μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λιακι,τυχερη με τη πεθερα σου...Εμενα με βοηθησε χθες ο αντρας μου και τα καναμε μαζι....κουτσου κουτσου....

Εγω αγορασα βρακια μιας χρησης,δεν ξερω εαν εκανα καλα και βεβαια δεν ξερω αν εχω παρει και τα σωστα πραγματα...Λιλ παντως αυτα που μου ειπες τα εχω προμηθευτει....Να δω ποτε θα παμε για καφεδακι,αυτη την εβδομαδα θα βαλω τα δυνατα μου να παμε,ερχεται ο Φωτης καθε μερα 8.30-9.00 το βραδυ.Που να σε παρω εκεινη την ωρα????

Σημερα προσπαθω να ειμαι συντηρητικη για να μη πεσω στο κρεβατι,κρυωσα γαμωτο απο το air condition.Δεν μπορω να μην το βαζω,παθαινω εφιδρωση.Εσεις ιδρωνετε χωρις λογο?

Ρε Αλεκακι, εσυ θα σκουπισεις?δεν πονας καθολου??/

post-14765-13873939423133_thumb.jpg

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Και για οσες γκαστρουλες εχουμε μεινει υπαρχει μια πολυ καλη ταινια που προβαλλεται στις 21/06 ΄΄ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΕΓΚΥΟΣ'' http://www.athinorama.gr/cinema/newsroo ... =19398.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νενακι μου θελει προσοχη το α/c... εμεις το βαζουμε χαμηλα.Περαστικα!

Εγω ωρες , ωρες εχω δυσπνοια.....

Να κανονισουμε μεσα στο σ/κ τοτε για καφεδακι να ειναι και ο καλος σου πιο χαλαρος , οποτε θες παρε με δεν εχω προβλημα.

Μολις καναμε και την ενεση, ουυυυφ, αντε να τελειωνουμε!

Εχθες πονεσα τοσο πολυ που εβαλα τα κλαματα και ο καλος μου τρομαξε :(

Δεν μου εφτανε αυτο εχουν και ελλειψη....ενας χαμος γινεται με τα φαρμακεια :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...