Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρές του βυζονυχτίου νο.57-ΉΡΘΕ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥΔΑΚΙ!


Recommended Posts

Kαλημερα σας!!! :D:D:D

Να χαιρομαστε τη Μαρκελλα!!!!Οτι επιθυμει το τρελλοζουζουνο(ενα αποσπωμενο μεμε θα ηταν ιδανικο δωρο!

:lol: )

Επανερχομαι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 942
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Μαγδουλα να χαιρεσαι την κουκλιτσα σου!!!!

Να ηρεμισει..να κοιμηθει..και εαν το θες να αποθηλασει παραυτα εντως 3 μηνων!!!!!

Ερη μου χρονια σου πολλα και νοστημα..

να εισαι γερη παντα και να μας λιγουρευεις με τις υπεροχες γευσεις που φτιαχνεις!!!!

Εχω να σα ςπω πολλα...

να σχολιασω τα της κουμπαρας , να πω στη Ελενα μας κατι σχετρικα με αυτα που εγραψε η Αργυρουλα...Σημερα εχω αρκετη δουλιτσα γιατι αυριο θα εχω αδεια μαλλων και πρεπει να διεκπερεοσω πολλα..

Βικυ μου χτες σου εγραφα τα σαιτ αλλα ηρθε το κακομαθημενο και κατι εκανε και καπου χωθηκαν

θα επανελθω!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αληθεια ρε κοριτσια..μετα το χρονο δωσατε κατευθειαν φρεσκο γαλα;;Σε ποτηρακι;;

Για πειτε....

Παναγιώτα εσύ είσαι? ή γράφει κάποιος άλλος για σένα? :o:o:o:o:?:lol::lol::lol:

τι είδους ερώτηση είναι αυτή στο τρενάκι? αφού όλα τα παιδιά του τρένου θήλαζαν και μετά τον χρόνο!!! :roll::roll::roll::roll: για ποιό φρέσκο λες? :?:

στον Λ. εγώ μέχρι και 2,5 ετών έδινα την σκόνη :roll::roll::roll: .....μετά ήπιε φρέσκο στο ποτήρι :roll::roll::roll:

στην Ρ. αφού αποθήλασε στους 19 μήνες σε ποτήρι :roll::roll:

Μάγδα να χαίρεσαι την Μαρκελλίτσα σου :x περισσότερους ύπνους, καλή προσαρμογή στον καινούργιο της παιδικό (όταν θα πάει), ευτυχισμένη και πάντα υγιής :x:x

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παναγιωτα εγω μετα τον χρονο..περιπου 13-14 μηνων αρχησα να δινω φρεσκο..δεν ενθουσιαστηκε και μεχρι να περασει πληρος ο χρονος που αποθηλασε πηγε 19 μηνων...

τωρα εχει μερικους μηνες που δεν πινει καθολου γαλα αλλα χεστηκα τρωει γιαουρτι και λιγο τυρακι

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμπεθέρα μου Καναδή, να σου πω και από δω Χρόνια Πολλά, πάντα να είσαι ευτυχισμένη και χαμογελαστή και υγιής και να τρελαίνεις όλους με νόστιμες και γλυκές δημιουργίες.....πολλά :-*:-*:-*

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Έρη Χρόνια Πολλά, ότι επιθυμείς

Μάγδα να χαίρεσαι την Μαρκέλλα και περισσότερους ύπνους εύχομαι

Παναγιώτα εγώ στην Έλενα έδωσα φρέσκο 15 μηνών αλλά το έπινε μόνο όταν έλειπα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημεραααααααα!!!! :D:D:D

Χρόνια Πολλα στις εορταζουσες!!!

Την Ερη και τη Μαρκελλιτσα!!!! :x:x:x

Να ειστε καλα κοριτσαρες με υγεια πάντα!!!!!

Καλα λενε οτι ο Δεκεμβρης ειναι ο μηνας των γιορτων!!!Μα καθε μερα καποιος γιορταζει!!!!

Τα λεμε πιο μετα.Φιλακιαααααααααααα......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αργυρουλα μου..τωρα το ειδα... :oops::oops:

Θα συνεχισω τον θηλασμο αλλα θελω να του δωσω και φεσκο γαλα να αρχιζει σιγα σιγα να μαθαινει τη γευση...και οποτε θελει ας αποθηλασει απο μονος του μετα..δεν θα τον πιεσω καθολου.

Στον Νικολα αποθηλασα με δικια μου πρωτοβουλια..οχι του μωρου..και ετσι του εμαθα το μπιμπερο..

Απο το οποιο πινει ακομη το γαλα του. :oops::oops:

Στον Φωτη δε θα δωσω μπιμπερο καθολου αλλα θα ηθελα να μπορει να πινει και φρεσκο γαλα αν εγω θελω ας πουμε να λειψω καποιο βραδυ ή καποιο διημερο (μιλαμε βεβαια για μακρυνο μελλον). Πολλα ζηταω ε ...:?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι γιορτη ειναι παλι??

Χρονια πολλα στις εορταζουσες!!

Παναγιωτα εγω εδωσα γιαουρτι αγελαδινο στο σεμπ οταν ηταν 14 μηνων..το εφαγε ολο κ δεν επαθε τιποτα..Γαλα φρεσκο δεν ηθελε αν και απο τους 14 μηνες του εδινα αλλα το εφτυνε..απο 14 μηνων ομως ετρωγε σιμιγδαλοκρεμα και βρωμη με φρεσκο γαλα οποτε...Κανονικα γαλα φρεσκο με δικη του πρωτοβουλια ηπιε γυρω στους 18 μηνες..δεν ηθελε πιο πριν...Τον θηλαζα και ετρωγε κ γιαουρτια...Ομως γενικα δεν του πολυαρεσει το γαλα..

Μπιμπερο δεν εχει παρει ποτε, ουτε καν εκπαιευτικο ποτηρακι...Πολυ λιγο αρχισε να πινει νερο απο ποτηρι που ειχε κλειστο στομιο κ γρηγορα αρχισε να πινει κανονικα απο ποτηρι...καλαμακι μονο για πορτοκαλαα..αλλα γενικα νερο ο Σεμπ επινε απο το μπουκαλι (ξερεις το εμφιαλωμενο απευθειας απο εκει, δεν τα ηθελε τα ποτηρια η βουταγε το γυαλινο μπουκαλι απο το ψυγειο, το ανοιγε κ επινε κανονικα...)...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Παναγιωτα ξεκολλα...

και ο Χριστοφορος ακομα απο μπιμπερο πινει...δε γουσταρει τα ποτηρακια

του εχω παρει ανοξειδοτο βεβεια γιατι ειχα νευριασει με τα πλαστηκα..τοσο που απλα μια μερα πηρα απο τα νευρα μου και το εκσφεντονησα απο το μπαλκονι ετσι για να μη λετε οτι η ΖΕΝ κατασταση ειναι ευκολη...δεν ειναι καθολου ομως!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέραααα.... :D:D:D

Μάγδα να χαίρεσαι το Μαρκελλίνι σου...Γερή κι ευτυχισμένη να είναι πάντα να σας τρελαίνει με τα καμώματά της.... :x:x:x:x:x:x

Επίσης, έχω χάσει σκηνικά με τον παιδικό που πήγαινε;;;; :roll::roll::roll::oops::oops: Τι γινόταν;;;; :twisted::twisted::twisted:

Και τώρα που το θυμήθηκα.....Γιατί μαρή δε μου το έχεις να φτιάχνω γλυκά και δη πετυχημένα;;;;;; :twisted::twisted::twisted::twisted: Ούτε εγώ μου το είχα.... :lol::lol::lol::lol: Αλλά τι να κάνω που είμαι ταλέντο;;;;; :geek::geek::geek::mrgreen::mrgreen::-??:-??:-?? Και με ότι καταπιάνομαι το κάνω τέλεια;;;;;; :-B:-B:-B:ymdevil::ymdevil::ymdevil:8-}8-}8-}

Έλενα (πωπω δεν μπορώ με τίποτα να σε λέω έτσι :oops::oops::oops: ) θα προσαρμοστεί μωρέ η Ειρηνούλα... :roll::roll::roll: Δως της λίγο χρόνο...Μικρούλα είναι κι αυτή... :x:x:x

Σαβρογιώταααα αμα έρθεις, να πιούμε καφέ..... 8-)8-)8-)

Παναγιώτα έρχομαι κατά τις 10-11 στη δουλειά..Και φεύγω 8-9...Το κέρατό μου... :evil::evil:

Θούλη και τι θα πουντιάσετε εσείς για το μαλάκα που δεν πληρώνει κοινόχρηστα;;;; :evil::evil: Καλά μωρή κι εσείς αγοράσατε σπίτι χωρίς αυτόνομη;;;;;;; :twisted::twisted::lol::lol::lol::lol:

Εράκι μου χρόνια πολλά, καλά, δημιουργικά...Η ζωή σου να είναι πάντα γλυκιά με "πιπεράτες" στιγμές, όπως και οι συνταγές σου.... :x:x:x:x:x:x Και γιατί όχι σύντομα με ένα μπεμπάκι... ;););)

Φρανιτάκι τι κάνεις;;;;;;Καλά έβλεπα τις φωτος σου με τον Σεμπ και το κοριτσάκι της Ανετ....Τι ωραία που παίζουν.... :x:x:x Φαίνονται πολύ αγαπημένα... :x:x:x

Η σιμιγδαλόκρεμα τι είναι;;;;; :oops::oops: Οως φτιαχνεται;; :oops::oops::oops:

Χθες έπαιρνα την μαϊμου αλλά δεν το σήκωνε.... :?:? Ούτε να κλάσει δε θα προλαβαίνει.... :lol::lol: Θα της στείλω ένα κράνος να φορέσει στο μωρό για προστασία από το Στάση... :lol::lol::lol:

Χρύσααααα καθόλου εύκολη δεν είναι η κατάσταση ζεν.... :twisted::twisted::twisted: Τι νέα;;;;

Βικάκι καλά αποτελέσματα με την καμπύλη.... ;););) Φιλιά στη γλωσοοκοπόνα...

Ζηλεύω σήμερα που θα βρεθείτε κι εγώ δε θα είμαι.... :cry::cry::cry::cry: Γαμώ τη δουλειά μου μέσα... :twisted::twisted::twisted:

Αρτζι καλά ψώνια...

Πωπω σκέφτομαι τι έχουμε να πληρώσουμε και να πάρουμε και με λούζει κρύος ιδρώτας... :evil::evil:

Ασφάλεις και των 2 αυτοκινήτων-τέλη κυκλοφορίας και των 2 αυτοκινήτων- να βάλουμε 500 ευρώ πετρέλαιο..Όλα αυτά είναι 1700 ευρώ στο νερό... :evil::evil:

Να πάρουμε δώρο για βαφτιστήρι, δώρο για ανηψιές, δώρα για τα παιδιά μας, δώρο για την πεθερά για τις γιορτές, δώρο για τη μαμά μου που είχε χθες γενέθλια, δώρο για την κοπέλα του αδερφού μου που γιορτάζει.... :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

Χώρια τα μηνιαία έξοδα..... :shock::shock::shock:

Και θέλω να κρατήσουμε και κανα φργκο στην άκρη για τη βάφτιση.... :o:o:o:o Το άλλο με τον Τοτό το ξέρω;;;;; :ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρυσαααααααα.... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αληθεια ρε;;;Τα πεταξες απο το μπαλκονι;;; :lol::lol::lol::lol::lol:

ΦαΝΤΑζομαι τη φατσα του Ο... :o:o:?:? Καπως ετσι θα ηταν ο ανθρωπος....

Α Εγω για αυτα που εγραφε η Αργυρω χθες να σας πω την αληθεια ..εμεινα καπως με την απορια???

Δηλαδη αν το μωρο ξυπναει ειναι προβληματικο???? :o:o

Βγαζουν δηλαδη απο αυτο το γεγονος συμπερασματα γαι το τι ειδους παιδι και ανθρωπος θα γινει καποιος;;;

Και επισης γιατι να πει η Ελενα ψεματα στον παιδικο;;;Το θεμα ειναι να καταλαβουν τι τρεχει με την Ειρηνη και την ψυχολογια της..οχι να συγκαληφθουν τα γεγονοτα... :roll::roll::roll::roll:

Ξερω γω κιοαλς ρε παιδι μου...Καθε λεος εχει και την νοοτροπια του...

Καλημερα Γωγουλα και Φρανιτα!!! :D:D

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α, δε σας είπα....Κοιμήθηκα χθες το βράδυ κατά τη 1....Στις 2 παρά πέντε έκλαιγε η μπέμπα...Την πήρα στο κρεβάτι, κοιμόμασταν και θήλαζε...Ξύπνησα κατά τις 3.30, την πήγα στο δωμάτιο της.....Εννοείται ότι είχε σταματήσει να τρώει, απλώς δεν την πήρα χαμπάρι γιατί κοιμόμουν... :oops::oops::oops::oops:

Στις 6 την ξανακούω που έκανε σαν γατί..Πήγα στην κούνια της, της έβαλα πιπίλα και σταμάτησε...Πήγα και ξάπλαρα πάλι... :lol::lol: Λέω, το πολύ πολύ να ξανασηκωθώ να την πάρω να θηλάσει.... :roll::roll::roll::roll: Τελικά ξύπνησε 7.30, την πήρα στο κρεβάτι, θηλάσαμε και συνέχισε τον ύπνο της..... :shock::shock::shock::shock::shock::shock: Τελικά μου είπε η πεθερά ξύπνησε 10.30..... :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: Και κοιμόταν από χθες το βράδυ στις 10...Και είχε κοιμηθεί και 3-7 χθες το μεσημέρι.... :o:o:o:o:o:o Αφού έλεγα "μήπως είναι άρρωστη κι έχει πυρετό και κοιμάται τόσο..." :lol::lol::lol::lol:

Έλεναααα ξέχασα να σχολιάσω κάτι...Έλεγες ότι δεν μπορείς να κοιμηθείς ενώ θηλάζεις γιατί ο Γιώργης ρουφάει δυνατά.... :?:?:?:?:?

Εγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα...Κοιμάμαι σαν ζώον... :oops::oops::oops:

Ένα βράδυ πριν καμια εβδομάδα, είχα πάρει την μπέμπα στο κρεβάτι και κλασικά θήλαζε και κοιμόμασταν...Ξαφνικά μετά από πολλή ώρα μες στον ύπνο μου, ένιωθα κάτι στη θηλή μου.... :?:?:?:? Και άρχισα και έλεγα "Ασε με...Ασε με...Νυστάζω....Μη με ξυπνάς..Δεν έχω όρεξη..." (Νόμιζα ότι ήταν ο Γιώργος και ήθελε .....) :oops::oops::oops::oops::oops::oops: Τίποτα εκεί...Ένιωθα κάτι στη θηλή, σαν να μου την πειράζει με το χέρι...Και άρχισα και κοπάναγα το χέρι του.... :?:?:?:? Τίποτα.... :?:?:? Ανοίγω τα μάτια, ήταν η μπέμπα, η οποία κοιμόταν και πιπίλαγε...Και τόση ώρα τη χτύπαγα στο μαγουλάκι..... :o:o:o:o:o:o:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: Και είχε περάσει κανα 3ωρο από την ώρα που την είχα πάρει στο κρεβάτι...Αυτή μια έπιανε μια άφηνε τη θηλή κι εγώ νόμιζα ότι ο Γ. είχε όρεξη για

=))=))=))=))=))=))=))=)):)):)):)):)):)):((:((:((8-}8-}8-}8-}8-}8-}:ymblushing::ymblushing::ymblushing::ymblushing::ymblushing::ymblushing::ymblushing:[smilie=3some.gif][smilie=3some.gif][smilie=3some.gif][smilie=3some.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα! [smilie=icon_santa.gif]

Ερακι μου χρονια σου πολλα!! Να χαιρεσαι το ονοματακι σου!! :YMHUG::x

Μαγδακι να χαιρεσαι το Μαρκελλακι σου! Πολλους πολλους υπνους ευχομαι χωρις μεμε και υγεια πανω απο ολα! [smilie=occasion13.gif]

Παναγιωτακι σκεφτεσαι να δωσεις φρεσκο μετα τον χρονο? Στην Ε. εδωσα 18 μηνων αλλα δεν θηλαζε πιο πριν. Η αληθεια ειναι οτι εγω σκεφτομαι να το κανω για να μειωνω σιγα σιγα θηλασμους και να αποθηλασουμε μεχρι το καλοκαιρι. Δεν αντεχεται αλλο αυτο που κανει. Καθε 10 λεπτα στο στηθος θελει να ειναι.Και ολη μερα να του το εχω στο στομα δεν θα εχει προβλημα.

Αναστασια τι ομορφες φωτο στο πριβε! Για ζουληγμα ηταν το μπουλουκακι! :)

πατησα υποβολη εδω και κανα μισαωρο και αλαξα σελιδα,μετα ειδα οτι δεν τα εμφανισε γιατι ειχατε γραψει και αλλα. Παω να σας διαβασω.

Σημερα δεν κανω τιποτα, μονο θα μαγειρεψω, ποναω παντου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλε ναι το πεταξα..και δεν ειναι το μονο...εχω πεταξει απειρα πραγματα απο το μπαλκονι- ευτυχως μενουμε σε πεζοδρομο και ευτυχως απεναντη ειναι παρκο και μετα οι γραμες του ΟΣΕ οποτε δεν κινδυνευει η σωματικη ακαιρεοτητα καποιου, επισης εχω σπασει και πεταξει απειρα DVD και μερικα παιχνιδια..

οταν με φερνει στα ορια μου αντι να του σβουριξω καμια αναποδη απλα παιρνω και ξεφορτωνομαι την αιτια του κακου...πιστεψε με ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ λυτρωτικο!!!! :lol::lol::lol:

Ο Χ κλαψουριζει απλα μαλον την εχει ψιλαστει τη δουλεια και οταν με βλπειε με ματι να γιαλυζει μαζευει το παιχνιδακι του και λουφαζει

Γωγω RU talking toy me;;;; :lol::lol::lol: αλλα πιανει ρε γμτ./.αλλιως θα ημουν παρε με την κουμπαρα...απο την αντιθετη μερια..αυτη της τροφημου ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧ

Θες να σου πω τα δικα μας εξοδα και εσωδα...

ευτυχως ειμαι προνοητικο ατομο και απο παντα ολιγον σκρουτζ!!!!

θα επανελθω...παλη ξεχασα τι ηθελα να γραψω!!! :evil::evil:

Γωγω εισαι μουρλη καλε!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Εμας παλη ρε παιδια..οταν ειναι να ξυπνησουν...ξυπνανε ΚΑΙ τα δυο μαζι..γιατι σημβαινει αυτο;;;;

σημερα ο Χ ξυπνησε 3 φορες...και στο 5λεπτο ξυπνησε και ο Γιαννακης...και ΚΑΙ οι δυο να μην ηρεμουν με τον Ο και να απιτουν εμενα;;;... Γκρρρρ

Επισης ενα θα σας πω..πριν κανουμε παιδια..ολοι λεμε μεγαλα λογια..μετα...ακουω κατι νεαρες εδω στο γραφειο να μου δινουν συμβουλες για υπνο και συμπεριφορα που εχουν διαβαση...και τους λεω καντε παιδια πρωτα..και μετα θα δουμε εαν θα το αφινετε να κλαιει τα βραδια κλπ κλπ κλπ..για λογους εκπαιδευσης...

και δε με πιστευουν

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα ομορφες!!! :D

Θουλακι να χαιρεσαι το γαμπρο σου!!!! :D

Εκανες αλλα μελομακαρουνα;;;;;; :P

Ρε συ δε γινεται να μην εχετε ολοι θερμανση επειδη ο μαλακας δε πληρωνει!!!!!δε γινεται να απομονωσουν το διαμερισμα του απο τη θερμανση;;;

Γωγωωωωωω!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: αφου δεν εδωσες καμια σφαλιαρα στο μωρο παλι καλα!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Τι ωραρια ρε ειναι αυτα που δουλευεις;;;;;;!!!!! :o:o:o:o ευτυχως που εχετε τη πεθερα γιατι αλλιως θα τον ειχατε πιει στεγνα!!!!!!! :?

Συμπεθερακι μωρε πολλα μαζεμενα της πεσανε της Ρηνουλας σου γι αυτο αντιδρα ετσι...μωρο-παιδικος-γλωσσα...θα της περασει ομως γρηγορα θα δεις και θα ξαναγινει το ησυχο κοριτσακι που ηταν! ;)

Και στη φωτο ποσο γλυκια και ηρεμη φαινεται το πουλακι μου!!!!! :x:x:x:x

Χρυσα αν ρεθω καποια στιγμη Αθηνα πες μου που μενεις μη τυχων και περασω κατω απο το σπιτι σου και καταληξω στο ΚΑΤ με κρανιοεγκεφαλικες!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

ΧΙονοκοριτσο να χαιρεσαι το Μαρκελακι σου!!!!!! Υγεια και ευτυχια στο δρομο της ζωης της!!!!! [smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

Ερακι χρονια πολλα και γλυκα!!!!!! :ymparty::ymparty::ymparty: ΝΑ σε χαιρονται τα αντρακια σου και να σε προσεχουν παντα να τους πεις γιατι αλλιως θα τους καρυδωσω!!!!!! :P:YMHUG::YMHUG::x:x

Παναγιωτα εγω λεω να μη της δωσω φρεσκο οταν χρονισει γιατι λενε οτι πριν τα 2-3 ο οργανισμος των παιδιων δε μπορει να αφομιωσει τα θρεπτικα συστατικα του φρεσκου γαλακτος..αρχικα θα της δωσω τυπου αλμιρον,αντβανς κτλ... :roll:

Πολλα εξοδα ρε παιδια καθε Χριστουγεννα κι εμεις.. :?

Ρε παιδια μου δινεται η ευκαιρια να με μετακινησουν στη δουλεια,απο το τμημα του παιδικου στο ιδρυμα με τα ορφανα κοριτσια(τα περισσοτερα εφηβες) σαν επιμελητρια,οπου φυσικα η φυση της δουλειας και οι συνθηκες ειναι πολυ καλυτερες,αλλα το προβλημα ειναι οτι θα κανω πολλα απογευματινα και τι θα γινει με τα δικα μου βτα παιδια;;;;;; ο ΜΑκης δουλευει πολυ αστατα ωραρια και η μανα μου ναι μεν μου λεει οτι θα τα προσεχει,αλλα επειδη το θεωρει υποχρεωση της κι οχι ελπειδη εχει ορεξη...ξερω οτι ειδικα ο Αλεξ δε περναει καλα με τη μανα μου...αυτος εκτος οτι ειναι πολυ ζωηρος και θελει να πειραζει τα παντα(στο σπιτι της μανας μου ολα απαγορευεται να τα πειραζει)θελει καποιον να ασχολειται μαζι του και η μανα μου θελει παιδια που ειναι στο αυτοματο,δε πειραζουν,δε κανουν ζημιες κτλ...να μπορει να κενταει και να βλεπει τα "μυστικα της εδεμ" με την ησυχια της!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Οποτε εγω θα πηγαινω στη δουλεια μες το αγχος... :roll::roll:

Του Αγιου Ελευθεριου Αφρο μου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δηλαδη αν το μωρο ξυπναει ειναι προβληματικο???? :o:o

Βγαζουν δηλαδη απο αυτο το γεγονος συμπερασματα γαι το τι ειδους παιδι και ανθρωπος θα γινει καποιος;;;

όχι δεν είπα αυτό, απλά ρωτάνε.....τώρα αν γράψεις ότι ξυπνάει 800 φορές την νύχτα και δεν μπορείς να το ηρεμήσεις, και αυτό να γίνεται κάθε βράδυ, ίσως να σου πουν να το ψάξεις πιο πολύ ιατρικά!!! ίσως λέω, δεν ξέρω.....

Και επισης γιατι να πει η Ελενα ψεματα στον παιδικο;;;Το θεμα ειναι να καταλαβουν τι τρεχει με την Ειρηνη και την ψυχολογια της..οχι να συγκαληφθουν τα γεγονοτα... :roll::roll::roll::roll:

Ξερω γω κιοαλς ρε παιδι μου...Καθε λεος εχει και την νοοτροπια του...

αν εμείς λέγαμε π.χ. στον παιδικό που πήγαινε ο Λ. ότι χτυπάει την αδελφή τους, χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο, μας δαγκώνει, μας γρατζουνάει, δεν είναι υπάκουος και όλα τα συναφή, θα μας σύστηναν σε παιδοψυχολόγο και ό,τι άλλου είδους ειδικό θεραπευτή υπάρχει....θα τον έβαζαν στο "μάτι", δλδ θα πρόσεχαν πώς συμπεριφέρεται περισσότερο από ότι αν δεν τους λέγαμε τίποτα.....κατάλαβες? ποιός θέλει το παιδί του να είναι στο κέντρο της επιτήρησης, επίβλεψης κ.λπ σαν το προβληματικό?

άυτά δεν τα έκανε ο Λ. απλά σαν παράδειγμα το έφερα.....

εδώ στο δημοτικό μας συμβούλεψαν να μην πούμε ότι είναι δί-τρι-γλωσσος γιατί θα τον πάρουν σαν πείραμα :o:o:o:o:o

θέλουμε μία νορμάλ ζωή και όχι πάντα να τρέχουμε για να "φτιάξουμε" κάτι :? .......με τον ίδιο τρόπο θα σκεφτόσουν και εσύ, αν άκουγες και έβλεπες αυτά που ακούσαμε και είδαμε εμείς στον παιδικό-νήπιο του Λ.!!! :!:

τελικά πήγα κένυτρο και εκεί που παρκάρω είχε 0 θέσεις και ουρά για κάποια κενή και έφυγα και πήγα μόνο ΣΜ!!!! :(:(:(

πάω να πάρω τα παιδιά τώρα......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τονια οχι να μην πας σε αυτην την θεση .

σηλ ποτε θα βλεπεις τον αλεξ ? αφου το πρωι θα ειναι παιδικο το απογευμα εσυ δουλεια ?

και οχι με την μαμα σου οχι ....

η εδεμ τελιωσε :D αλλα θα αρχισει κατι αλλο ... :twisted:

οσο για την αθηνα μην φοβασε ...δεν μπορει να ερθει τιποτα απο την θεσσαλονικη :lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ηρθαν τα απτελεσματα απο το 5% για κυστιη ινωση...ΑΡΝΗΤΙΚΟ....

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!

ερη χρονια πολλα....

μαρκελα επισης!

τι κανετε?

νοιωθω λιγο ζαβλακωμενη...

θελω κατι πολυ αλμυρο να αλλαξει η γευση μου....αλλα τι?

η γλυκοζη μια μακακια...

ΚΟυμπαρα....αααα και εγω πεταω.... και ειμαι και πιο σκληρη...

αν δεν μαζευει....τα μαζευω εγω σε σακουλα σκουπιδιων και τα βγαζω στο καδο....μετα τα κοιτα απο το μπαλκονι...εεεε σε κανα 10λεπτο τα εχουν παρει τα γυφτακια ..οποτε με το που βλεπει σακουλα σκουπιδιων ...τρεχει να μαζεψει...

επησις αν δει να βαζω ηλεκτρικη μαζευει οτι παπουτσι απο μπαρμπι εχει πεταξει κατω...ξερει οτι θα το ρουφηξει...

αλλα εσυ μπας και πεταξεις και κανα επωνυμο?

αν ναι , ερθω να περιμενω απο κατω!

ΔΕΝ ΕΧω κουραγιο να την παω ρυθμικη!

θελω να κοιμηθω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λιώσαμε στον ύπνο,τι καλά :D:D

Ερη χρόνια σου πολλά κοριτσάρα μου!!!!Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να μας νοστιμίζεις τη ζωή με τις υπέροχες συνταγές σου :x:x

Χρονια πολλά στο Μαρκελλάκι σας Μαγδουλίνι!!Να τα εκατοστήσει,πάντα με υγεία και πολλούς πολλούς ύπνους!!!

Για την τούρτα δεν ξέρω να σε βοηθήσω,είπαμε δεν το χω με τα γλυκά..

Παναγιώτα εγώ έδωσα κατσικίσιο στους 13 μήνες επειδή δούλευα και ήθελε γάλα για να κοιμηθεί,το έπινε και το πίνει μια χαρά!Μπιμπερό έδωσα και εγώ για ευκολία(κοιμόταν με αυτό),τώρα πότε θα το κόψει δεν θα τρελαθώ κιόλας...ας το κόψει όποτε θέλει ;)

Όταν είμαι σπίτι όμως πάντα θέλει στήθος για κοιμηθεί,ούτε 5 λεπτά πίνει αλλά το θέλει.

Χθες ήταν πολύ καλή τη νύχτα,δεν ξύπνησε καθόλου :D:D Μου στέλνει φιλιά απ το τηλ το μωράκι μου....λιώνωωωωωω

Σας χαιρετώ πάμε βόλτα!!!!

Ωχ τι γράψατε πάλι ρε;Θα σας διαβάσω το απογευμα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Α ρε Τονιααα..με μετακομησες..χαχαχ.

Σημερα ειναι Ελευθεριου και μητρος αυτου Ανθιας...

εχομε μια Ανθια..οποτε ΚΑι σημερα φαγαμε..

Παντως για μενα απο του Αγ Δημητριου και μετα ειναι ολο γιορτες..γεννεθλεια...πως να μη παχυνεις!!!

Τονια μου εχω επιλογες τις εξης 2..η του σβουραω καμια στον κωλο....η το πεταω...μονο κατι σπουργητακια την εχουν πληρωσει..τα εχω διοξει απο το κλαδι που καθοντουσαν...

ε μα δεν μπορω η γυηναικα..ειπαμε ζεν ξεζεν.....και δ εμου φταιει σε τιποτα το ερμο να το σκαμπιλισω

Δεν ξερω τι να σε συμβουψω..αλαλ ενα παιδι το οποιο ΔΕΝ περναει καλα..θα την βγαζει το λαδι πιστεψε με...

Αλλα ρε παιδια..το τι μ@λ@κιεσ γραφουν στο νετ..ελεος

ΑΧ Βικυ...δεν ξερεις το ΠΟΣΟ χαρηκα!!!!

τελεια τα νεα!!!!

Αχ μπραβο..

πες μου οτι πηρες μια βαθεια ανασα τωρα;;;;

Σου εστειλα πμ!!!

τι επωνυμο θες να σου πεταξω..αυριο θα στο πεταξω με κουριερ...χαχαχα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • Ωορρηξία ξέρεις πότε έκανες όμως ακριβώς πότε εμφυτεύτηκε δεν το γνωριζεις. Εδώ σε εξωσωματική δεν το ξέρουμε. Εδώ με υπερήχους και στο πρώτο μου παιδί μετά την β επιπέδου καταλάβαμε ότι ήταν μεγαλύτερος 1 εβδ.  Κάνε λιγάκι υπομονή . Ξέρω πως νιώθεις αλλά σκέψου τίποτα δεν μπορείς να αλλάξεις παρά μόνο να οπλιστείτε με υπομονή
    • Αχ σαν νερό παίρνει ο καιρός.. ο χρόνος . Αχ και αυτός ο χρόνος. Όταν θηλαζω συνήθως έχω πιο ελευθερία 🤫🤫 όχι με τίποτα 3 , ξεκίνησα αντισυλληπτικά χάπια. Ο μικρός αποδεικνύεται θηρίο και εγώ μεγάλωσα για 3 😅 ο δε πρώτος έχει την ζήλια του λογικο αλλά τρελαίνεται για τον αδελφό του.  Εσύ πώς είσαι κοριτσάκι μου. Ξεχνάς τα δικά σου στηρίγματα.. εκεί βράχος δίπλα μου 
    • Ναι βρε συ... εννοειται δν επιλεγουμε εμεις...😊 απλα φευγαμε χθες απο τους κουμπαρους μας κ λεγαμε γ τα κουκουνια μας (εχουμε ξετρελαθει κ λογικο ειναι...) κ του ανεφερα οτι σκεφτομαι κι αυτο π παλευει να εξελιχθει κ του πηρε παραπανω χρονο. Κ γνκ ο αντρας μου αν δει εναν ανθρωπο πιο "αδυναμο" η "ντροπαλο" παντα τον στηριζει, ειναι ετσι σαν ανθρωπος, κ πανω εκει το ειπε..  Οσο γ την ετ, ναι μπορει να αναθαρρυσαμε κ να αφεθηκαμε, αλλα σιγουρα δν εχουμε "δεσει" κατι... ισα ισα, μεχρι τωρα νομιζαμε οτι εχουμε θεμα στη συλληψη (γτ περυσι ειχα παλινδρομη με κενο σακο π σημαινει οτι το εμβρυακι "διαλυθηκε" σε πολυ πρωιμο σταδιο) κ λογω του οτι δν ξερουμε τι φταιει τοσα χρονια π προσπαθουμε, φοβαμαι ολα τα σταδια... Ακομα κ θετικη χοριακη ν δω θα τρεμω.. γτ κ περυσι η χοριακη μου υπερδιπλασιαζοταν σε 48 ωρες κ δν ειδαμε ποτε λεκιθικο ασκο κ εμβρυικα στοιχεια στον 1ο υπερηχο....😢 (6+1 ημουν) Σε ευχαριστω πολυ. ❤️🥰 Μιλαμε τοσο καιρο κ ξερω οτι μου τα λες γ να ειμαι προετοιμασμενη για ολα!! Αλλωστε το εχουμε πει πολλες φορες οτι μετριες βλαστοκυστες εχουν δωσει υγιη μωρακια κ αριστες δυστυχως δν εχουν προχωρησει σε κυηση... Ειναι κι αυτο μια ενδειξη! Ας ελπισουμε οτι θα ειναι υπερ μας! 🙏
    • Ευχαριστω Γιαννα μου!!! ❤️ Να το χαιρεσαι το αντρακι σου!!! Να ειναι γερο κ καλοτυχο!!🙏💙🥰
    • Σώπα ρε!!!! Τι λες τώρα!!! Πάει ένας χρόνος.. Φτου φτου φτου φτου το παιδάκι!!! Μπράβο!! Πως πέρασε έτσι ο καιρός;;! Έλα βρε αγάπη, μπράβο!! Να τον χαίρεσαι!! Να τους χαίρεστε και τους δύο βασικά, υγιεστατους πάνω από όλα στη ζωή τους πάντα!!!  Δεν θες ένα ακόμα καλέ;; Μπορεί να έρθει και η κόρη επιτέλους;! 😝🤣🤣🤣 Όχι, πέρα από τη πλάκα, το ξέρω και μπράβο που συνεχίζεις να στηρίζεις τα κορίτσια! Απορώ που βρίσκεις το χρόνο βέβαια..!!! 😄😄  
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...