Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρές του βυζονυχτίου νο.57-ΉΡΘΕ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥΔΑΚΙ!


Recommended Posts

Αφρο και ο Γιαννακης ειναι ακριβως ετσι στο θεμα θηλασμος..

πιστευω πως οταν αποθηλασει..θα αποθηλασιε μοος του και μαλιστα εαν θα τον "σπροξω" λιγο θα αποθηλασει οποτε θελω εγω...

αμα δεν πειναει..δεν βαζει το στηθος στο στομα ουτε να το πιπιλισει

Παναγιωτα μου τι νοικοκυρα εισαι εσυ καλεεεε...

εγω δεν εχω ιδεα πως τα φτιαχνουν...και δεν θελω να μαθω!!!

Θα παω στου Τερκενλη και θα παρω μισο κιλο..

αν και εδω που τα λεμε..οχι δεν θα παω στου Τερκενλη..δε μου αρεσει ο οροπος που αντιμετωπιζει τους εργατες του....θα προτιμιδω αλλον

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 942
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ρε κοριτσια μαλλον τα 2α το εχουν αυτο το θεμα..γιατι και ο δικος μου ετσι ειναι. :?:?

Τωρα ειμαστε στους 3 θηλασμους περιπου.

Χρυσα...μου αρεσε το νοικοκυρα... :lol::lol::lol:

Ας ειναι καλα το "μωρο" (ξες εσυ) .... :-$:-$:-$

Αναστασια με το φαγητο ρε πως τα πατε;;;Καλυτερα;;;Τρωει πιο μεγαλη ποσοτητα τωρα;;;

Νατασαααααααααα...τουλαχιστον ηταν το δικο της παμπερς;;; :lol::lol::lol:

Νατασουλα τι ακριβως διαβαζεις ρε συ στο ιντερνετ;;; :roll::roll: Εξετασεις θυροειδους εχει κανει;;;

Με τη Λεναρα μιλησε καμια;;;Τι κάνει;;Πως τα παει με τον μικρουλη;;;

Τι ωραιες μερες που κανει..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Kαλημέρα!

Μία μέρα δεν πρόλαβα να μπω και έχασα τα κοσμοϊστορικά γεγονότα!!!

ΛΕΝΑΚΙ!!!!!!!! [smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob9.gif]

Να σας ζήσει μάτια μου το μπεμπάκι σας, χάρηκα πάρα πάρα πολύ!!!!

Και τι ωραία γέννα αστραπή ήταν αυτή!!!!!!!!!!! :D:D:D

Σισσάκι μου αγαπημένο, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλά μάτια μου!!! :x:x:x:x:x

Να ζήσεις, να τα εκατοστήσεις, να σε χαίρονται ο άντρας σου και το κοριτσάκι σας, να 'χεις ό,τι επιθυμείς και με το καλό το πτυχίο!!!!!!!!!!!!! :-*:-*:-*

Βενετία μου, χρόνια πολλά και στον Φιλιππάκο σου, να τον χαίρεστε το σκανταλιάρη σας!!! :D

Αργυρούλα, χρόνια πολλά για το στεφάνι σου, να τον χαίρεσαι, να 'στε πάντα καλά κι αγαπημένοι!!! :D

Ελενάκι μου καλό, διάβασα αυτά που έγραψες για το Ειρηνάκι! :(

Δεν ξέρω τι σου είπαν τα κορίτσια, αλλά η δική μου συμβουλή, είναι εφ' όσον το παιδί περνάει μια δύσκολη φάση, να της δώσετε ΠΟΛΛΗ πολλή προσοχή και τρυφερότητα!!!

Αντί να προσπαθήσετε να την πειθαρχήσετε, σ' αυτή τη φάση που η ψυχολογία της είναι (φαντάζομαι) κλονισμένη (για να αντιδρά έτσι), να προσπαθήσετε να της δώσετε αυτό ακριβώς που προσπαθεί να εισπράξει μ' αυτή τη συμπεριφορά... Την προσοχή σας! ;)

Επειδή το έχω δει σε διάφορες φάσεις στη Β, ότι επιζητά την προσοχή μου έστω κι έτσι (με την λεγόμενη "αρνητική πρόκληση της προσοχής") έχω διαπιστώσει ότι με το να προσπαθώ σ' εκείνη τη (δύσκολη) περίοδο να την "συνετίσω", το μόνο που καταφέρνω είναι να σπάσω και τα νεύρα της και τα δικά μου! ;)

Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά νομίζω δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις. Μπορεί το κοριτσάκι σου να τον πήρε λίγο πιο "βαριά" τον ερχομό του μικρού, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα το ξεπεράσει! :D;)

Χθες πήγαμε κι εμείς για εμβόλιο! Άουτς! :?

Δεν θυμάμαι τι άλλο ήθελα να πω, συγχωρέστε με, σκούζει το μικρό!!!

Παναγιωτούλι μου, εγώ πρώτα ο Θεός, αύριο, μάλλον θα μπορώ, αλλά δεν λέω τίποτα, για ευνόητους λόγους... :lol::?

6.30 είπες; Θα μου στείλεις διεύθυνση αγαπημένο συμπεθεράκι; :D

Πάω! Δεν έχω διαβάσει το νέο τρενάκι, μετά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα!!! Τι κανετε?

Λενα μου να σας ζησει και παλι ο μικρουλης!!!!! :x:YMHUG:

Ευχαριστω που μου απαντησατε φιλεναδες. Θα απαντησω σε ολες μιας και μου ειπατε τα ιδια πανω κατω. Λοιπον το Ειρηνακι πριν να γεννηθει ο Γ. ηταν το καλυτερο κοριτσι. Με ακουγε, με βοηθουσε σε ολα και δεν εδειχνε σημαδια ζηλειας για το τιποτα. Μετα την γεννηση του Γ. εκανε στροφη 180 μοιρων. Οκ. κατανοητο να ζηλευει αλλα περασε σχεδον 1 χρονος και ακομα το κανει. Εκει προβληματιζομαι..δεν εχει καταλαβει ακομα οτι ο Γ. ηρθε για να μεινει? Της μιλαω ηρεμα και μου λεει οτι δεν τον αγαπαει τον Γ. :shock: ε τωρα τι να σκεφτω εγω...

Στο θεμα αν της δινουμε σημασια η οχι ισα ισα ασχολουμαστε συνεχεια μαζι της και ο Γ. ειναι πολλες φορες στο περιθωριο. Ουτε αυτο το εκτιμαει οσο μπορει να εκτιμησει ενα παιδι δηλαδη..τι αλλο θελει? Δεν λεω οκ. ζοριζεταιμε τον παιδικο αλλα τοσο πια?

Στον παιδικο ξερω τραβαει μεγαλο ζορι με την γλωσσα. Η κυρια της μου ειπε πως δεν καθεται πανω απο 2 λεπτα να ασχοληθει με κατι και ολο ειναι στο χολ και στην πορτα. Περιμενει ποτε θα παμε να την παρουμε και χαιρεταιει οποιον μπαινει-βγαινει! Το κακο με την Ε. ειναι οτι ποτε δεν εκατσε να παιξει με τα παιχνιδια της και ετσι εκει δεν εχει τι να κανει. Τις βαζουμε να κανει χειροτεχνιες και να ζωγραφισει αλλα δεν καθεται να ασχοληθει πολυ. Σηκωνεται και φευγει. Για τα τσισα εχετε δικιο, ειναι καθαρα ψυχολογικο το θεμα πιστευω και εγω και μολις προσαρμοστει για τα καλα πιστευω θα το σταματησει.

Επισης να σας πω πως για ολη αυτην την συμπεριφορα φταιω κατα ενα μεγαλος μερος εγω που φωναζω σαν υστερικη και εχει τυχει να της δωσω κανα 2 στον κωλο και στο χερι :oops: Απο χθες αλλαξα ρεπερτοριο και ειμαι πιο ηρεμη. Αυτα...

Αργυ η φαση που ειδες στο βιντεο ηταν απλα μια στιγμη. Απλα φανηκε ετσι, μολις ειχαμε γυρισει απο τον παιδικο και ο μπαμπας και ο Γ. παιζανε μεσα.Πηγαμε και εμεις και αρχισε η Ε. να παιζει μπασκετ με τον μπαμπα της και μου λεει ο Π.: α να σου δειξω τι κανει ο μικρος..Οπως ειπε και πιο πριν πιο πολυ με την Ε. ασχολουμαστε παρα με τον Γ.

Σας αφηνω γιατι το γραφω 3 ωρες,παω να ταισω τον Γ. Φιλια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΒΡΕ ΜΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ τι ονειρο????? ξεπερασες την λενα νομιζω!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

νατασσα κριμα ρε..αν μπορεσετε θα χαρω αλλιως ολο και καποια μερα θα βρεθουμε!!

για το τρεξιμο που λες..εμενα τρεχει και φωναζει ειναι ωραια να τρεχειςςςςςςςςςςςςς :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

οσο για το περεχομενο τι να πω??? :ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick::ymsick: πολυ τα δοκιμασε ή την προλαβες??? :shock::shock:

μελομακαρονα ειχα κανει περισυ ωραια ητανε θα ξανακανω

τωρα καιγομαι με τα γενεθλια..λοιπον η τουρτα ή θα βγει παλι χαλια ή τελεια..πιστευω θα ειναι τελεια φετος αλλα φοβαμαι μην φαω τα μουτρα μου οπως περισυ που ητανε με μεγααααααααλη κουραδα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

αντε φευγω βιαζομαι λεμεεεεεε

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

η Κάρολ τι κάνει, που ήταν άρρωστη? :?:

εμείς γυρίσαμε από τον παιδίατρο, όλα καλά με την Ρ., φυσιολογικό και υγιές παιδία μας είπε!!! :lol::lol::lol::roll::roll:

στην αρχή σου δίνουν και ένα ερωτηματολόγιο να απαντήσεις και απορώ υπάρχουν γονείς που λένε την αλήθεια? :lol::lol::lol::lol:

στην περίπτωση της Ρ. όταν ήταν 1 χρονών η ερώτηση ήταν: ξυπνά συχνά τα βράδια? :lol::lol::lol::lol: εμείς γράψαμε ΟΧΙ!!! :-p

μετά άλλη: αν ξυπνά την ησυχάζεται εύκολα? εμείς ΝΑΙ!!! :-p:lol::lol::lol:

σήμερα μια ερώτηση ήταν: όταν της λέτε να κάνει κάτι, τι κάνει αμέσως ή αντιδρά? εγώ αμέσως :-p:lol::lol::lol::lol: πού να πω για τις επιστροφές μας από τα σχολεία!!! :lol::lol::lol::lol::roll::roll:

εδώ ακριβώς Λενάκι θα ήθελα να σε συμβουλεύσω σε αυτά τα τεστ, όταν ξέρεις ότι το παιδί είναι εντάξει, δεν χρειάζεται να λες όλη την αλήθεια και στον παιδικό αν τυχόν σας ρωτήσουν για την συμπεριφορά της Ε. στο σπίτι, δεν είναι απαραίτητο να λες την πάσα αλήθεια γιατί, εδώ, υπερβάλουν και μπορεί πολύ εύκολα να σου κολήσουν την ταμπέλα "προβληματικός" να μπεις σε ένα σύστημα, όπου δύσκολα θα βγεις........εμείς αυτό εφαρμόζουμε και είναι σύμφωνος και ο άντρας μου, που είναι ντόπιος :roll::roll:

Νατασούλα δεν είναι μεγάλο είναι μόνο 12εκ.!!! :roll::roll::roll:

Παναγιώτα πολύ μπελάς τα μελομακάρονα τελικά :o:o:o:o , όπως λέει και η Χρύσα, έτοιμα :roll::roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οκ. κατανοητο να ζηλευει αλλα περασε σχεδον 1 χρονος και ακομα το κανει. Εκει προβληματιζομαι..δεν εχει καταλαβει ακομα οτι ο Γ. ηρθε για να μεινει? ..

ρε συ ο Λ. πέρασαν 3 χρόνια και 3 μήνες και ακόμη ζηλεύει, η ζήλια δεν φεύγει και είναι φυσιολογική....πρέπει να ανησυχούμε όταν το παιδί ΔΕΝ ζηλεύει!!!! :!:

και εγώ σοκαρίστηκα όταν είδα την Ρ. να ζηλεύει......ήταν 1 έτους και έκανε κάτι (δεν θυμάμαι ακριβώς), που έδειξε ότι ζηλεύει....έμεινα με ανοιχτό το στόμα :o:o:o:o μα 1 έτους και να ζηλεύει? :?

και τώρα με θεωρεί "δικιά της", αν έρθει ο Λ και καθήσει δίπλα μου, θα τρέξει και αυτή και θα απαιτήσει να καθήσει εκεί που κάθεται ο Λ., χθες έγινε αυτό και της είπα να έρθει από την άλλη μεριά, αλλά εκείνη ήθελε ΕΚΕΙ που καθόταν ο Λ.,....φυσικά δεν το δέχθηκα και έκλαιγε :?

για τον παιδικό γνώμη μου είναι ότι θα συνηθίσει σιγά σιγά, αλλά έχε ένα μάτι παραπάνω......μήπως δεν της αρέσει κάτι εκεί?....αν της πεις "σήμερα δεν θα πας" τι θα πει? θα στεναχωρηθεί ή θα χαρεί? :!:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω ειπα ετοιμα ΠΡΩΤΗ :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

πηγαμε σουπερ μαρκετ και μετα παιδικη χαρα .

μου χαλασε το σκαλακι :( εφυγε ενα ελατηριο και επεσε στην χαραμαδα του ανσανσερ .... :(:(:(:(:( τωρα θα τσουλαει καλα χωρις την αριστερη αναρτηση ? :cry::cry::cry::cry:

καλε εδω ζηλευει ο πανουλης!!!! μην δει να εχουμε τον Μ αγκαλια και να παιζουμε κλαιει !!! :o:o

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα...Τι κάνετε;;;;

Θούλη εγώ έκανα κάτι μελομακάρονα μούρλια.... :D:D:D Όσοι εχουν φάει, έχουν πάθει την πλάκα τους.... :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Λοιπόν, όπως σου είπε και η Αφρο δεν θέλουν πολύ ζύμωμα.... :roll::roll: Επίσης, θέλει πολύ απαλό ζύμωμα...Σιγά σιγά...

Εγώ τα έψησα, τα άφησα να κρυώσουν και μετά τους έριξα το σιρόπι καυτό....Έπαιρνα ένα ένα τα βουτούσα στο σιρόπι, τα έβαζα σε ένα μεγάλο ταψί και έριχνα τα καρύδια από πάνω.... ;);););)

Μαρίααααααα εμένα γυμνή;;;;;;; :o:o:o:o:o:o:o:o:o Ήμουν κορμάρα ή τετράπαχη;;;;;;;; =))=))=))=))=))=))=))=))=))8-}8-}8-}8-}

Νατάσα τι γέλιο έχει η Δανάη ρε... :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Γαμάτη.... :x:x:x

Αρτζι είσαι μεγάλο σούργελο...Μα φωτάκι για βιβλίο;;;;; 8-}8-}8-}8-} Μόνο εσύ θα μπορούσες να το σκεφτείς αυτό... :lol::lol::lol:

Λενάκι υπομονή και πολλή κουβεντούλα...Ελπίζω να το ξεπεράσετε σύντομα... :x:x:x

Ψηλή δεν είδα ακόμα φωτο της Άννυς... :oops::oops::oops:

Παναγιώτααα και Χρύσα εμένα η μικρή όσο είμαι σπίτι είναι κολλημένη στο βυζί.... :?:?:?:? Πεινάει-δεν πεινάει, θα πιει γάλα.... :shock::shock: Μπορεί να την ε΄χει ταϊσει η πεθερά μου, 5 λεπτά πριν γυρίσω σπίτι...Ε, με το που μπω αν δεν καθίσει στο στήθος, θα κλαίει μέχρι την επόμενη μέρα... :shock::shock::shock::shock::shock: Και μπορεί να τρώει πλέον, αλλά στανταρ κάνουμε 5-6 θηλασμούς την ημέρα... :shock::shock::shock::shock: 3 μες στη μέρα και άλλους 2-3 τη νύχτα.... :shock::shock::shock::shock: Περίοδο δεν έχω δει ακόμα.... :roll::roll::roll:

Νατασούλα ελπίζω να είναι όλα καλά με τα κακάκια της Έλενας... :x:x:x:x

Μιτσάκι μου έχουμε χαθεί.. :cry::cry: Όλα καλά;;;;;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κ παλι!Για λιγο!Ετσι για να σας εχω σε εγρηγορση για πιθανο πρηξιμο!!! :lol:

Παναγιωτα μου η Α τρωει αρκετα καλα!Σημερα για παραδειγμα ηταν μια μετρια μερα.Εφαγε ομως για μεσημεριανο 12-13 γεματες κουτ.γλ. σπανακορυζο!Που κ παλι ειναι πολυ καλα!Αλλες φορες τρωει παραπανω!

Προσπαθω να μαθω τυφλο συστημα στο κομπιουτερ ομως γραφω πολυ πιο γρήγορα χωρις αυτο...προς το παρον τουλαχιστον!Λετε αν γραφω οπως να'ναι(χωρις τονους κ χωρις τυφλο συστη) θα πηγαινει πισω η εξασκηση μου???Γτ αν ειναι ετσι θα σας γραφω μονο οσα γραμματα εχω μαθει μεχρι τωρα! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ρε συ δεν παει καλα ο κοσμος !!!ρωταω στο παρενς αν ξερει καμοια για εναν παιδικο τιποτα και μου απανταει μια "τα λογια ειναι περριτα ,τουλαχιστον κτιριακα" ρε τι να το κανω το κτιριο θα το παντρευτω θα το αγορασω η αυτο θα φροντιζει το παιδι μου !!!???? οι κοπελες με ενδιαφερουν και το πως φερονται !!

δεν με νοιαζει αν ειναι μικρος παιδικος και το σπιτι μου πολυ μικρο ειναι !!! απο φωτο που ειδα απο την σελιδα τους μεσα ειναι πολυ ομορφο .Νομιζω οτι μας εφαγε το φαινεστε ολους μας :twisted:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλε 1 μερα ελειψα κι εγιναν κοσμοιστορικα;;;;!!!!!! :o:P

ΛΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΡΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-bd:-bd[smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif] 3800;;;;!!!!!θηριο!!!!! \M/ \M/ :lol::lol::lol:

Σε περιμενουμε πως και πως να μας πεις λεπτομεριες!!!!! :D:-*:YMHUG::x

Δε τα διαβασα ολα...μετα αν προλαβω..

Συμπεθερακι τελικα ολες τα ιδια περναμε με τα 1α!!! :?

Στανταρ ειναι ζηλεια...ειδικα αν ξερει οτι γυρνας σπιτι με το μικρο δε της καθετε καθολου καλα!!!

Του Αλεξ απο την αρχη του ελεγα οτι οταν παει σχολειο εγω παω στη δουλεια,κι αν παω να τον παρω με τη μπεμνπα το μεση μερι του λεω οτι περασα να τη παρω γιατι ηθελε να δει το σχολειο κι αυτη..επισης το πρωι οταν παει να γκρινιαξει η μικρη τη λεω και καλα "ααα Ανδριανα μη κλαις,εσυ εισαι πολυ μικρουλα ακομη δε μπορεις να πας σχολειο οπως ο Αλεξανδρος που ειναι μεγαλο παιδι!!!Να τρως το φαγητο σου να μεγαλωσεις κι εσυ για να πας!" και λεω του Αλεξ "η καημενουλα θελει κι αυτη να παει σχοελιο..δε της αρεσει που καθεται σπιτι μοναχουλα της,αλλα τι να κανουμε ειναι μικρουλα ακομη..κτλ κτλ"

Ετσι νομιζω εχει δει το οτι παει σχολειο σαν κατι πολυ καλο και νιωθει "μεγαλος"...και δε οτυ μενει και η εντυπωση οτι τον στελνω σχοειο για να μεινω μονη με τη μπεμπα...ετσι τουλαχιστον θελω να πιστευω.. :roll:

Επισης πολλες φορες "μαλωνω" μπροστα του το μωρο οταν πχ "γκρινιαζει" για να μη φαινεται οτι μονο αυτος τα ακουει..

Και προσπαθω να μη τον μαλωνω οταν τη χτυπαει...κι οταν τον μαλωνω του μιλαω γενικα..δηλ. προχθες που την εκαψε και τον εκαψα κι εγω ειπα "ειδες πως ποναει το καψιμο;;;ποτε δε ποναμε τους αλλους(οχι τη μπεμπα συγκεκριμενα) και ποτε δε πλησιαζουμε τη φωτια γιατι θα καουμε κτλ κτλ" τον μαλωσα πολυ εκεινη τη μερα αλλα προσπαθησα να μη συμπεριλαβω καθολου τη μικρη σε αυτα που του ελεγα...καταλαβες τι θελω να πω;;;; :roll:

Δε ξερω αν κανω καλα,αλλα φαινεται να λειτουργει στον Αλεξ...

Θουλακι γι αυτο κι εγω δε κανω τιποτα...δεν αντεχω την αποτυχια!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχ η γαιδουρα ξεχασα να ευχηθω στους γενεθλιαζοντες!!!!! :oops:

Βενη να χαιρεσαι και βλεπεις παντα χαρουμενο το Φιλιππακο σου!!![smilie=occasion13.gif] [smilie=occasion13.gif]

Σισσακι πολυχρωνη πολυχρωμη και παντα γεματη χιουμορ και ζωντανια!!!! :ymparty::ymparty:

Αργυ να χαιρεσαι το στεφανι σου!!!να ειναι γερος να σε κανει ευτυχισμενη!!!! :P:lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εγω μαλωνω τον μικρο :lol::lol::lol: και του απαγορευω και παιχνιδια

τις μερες που δεν τον μανωνω εξετιας του πανουλη ειναι καλυτερα ο Μ ,οταν ομως μου ξεφευγει και του λεω "μη τον μικρο" ειναι χειροτερα ...πρινλιγο τον μαλωσα για τα τσισα :oops: οχι γιατι εκανε πανω του αλλα γιατι δεν με ακουγε 2 ωρες τωρα που του ελεγα να παμε για τσισα και μου ελεγε οχι ....

ρε τονια πες για τον παιδικο σημεσια δεν εχει να περναει καλα με τις κοπελες και οχι ποσο μεγαλος και εμφανισιμος ειναι ?ειναι οικογενειακος λεει σε παλια μονοκατοικια δες http://www.ploutopedikostathmos.gr/

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εφαγα φακες..

3 φετες με μαρμελαδα..κ 4 μελομακαρονα αποτυχιας :lol: δε ειναι κ χαλια αλλα δε τα ξανα κανω αυτα :twisted:

αργι κ γω το χω δει αυτο με τη λαμπα στο βιβλιο..γαματο..το χει το πρακτικερ :!:

νατασουλα μακαρι να μη ειναι τιποτις

εμεις σημερα εχουμε επετειο. :D

αναστασια ωραιο βυζακι ρε :lol::lol::lol::lol::D:D

η μικρη σα τουλουμπα ειναι

χρυσα απο τωρα αδιαθετησες? :cry: εγω οχι ακομα..τι καλαααα

μαριΑΑΑΑΑΑΑΑΑ =))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))=))^<img src=^'> ^<img src=^'> ^<img src=^'> ^<img src=^'> ^<img src=^'> ^<img src=^'> ^<img src=^'>

δε υπαρχειςςςς :lol::lol::lol::lol::lol:

παναγιωτα εκαναν τζζζζζζζ τα μελο.. ;)

Αφρο κοιμαται μονος ο μικρος?ελα ρε..εμενα απο νεογεννητο εχει να το κανει..εγω λαθος εκανα κ δε τα εμαθα :roll::roll::roll:

μα να δειτε τη αντριαννα :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

επισης..τα 2 μας ολων νομιζω μοιαζουν..τα πρωτα ολων μας ηταν βυζανιαρικα :mrgreen:

στα καρφουρ εχει μειον 40%στα παιχνιδια 8-)

καρολα να διαβασεις τα φιλια μου.που εισαι καλεεεεεεεε :lol::lol::lol:

λενακι κ γω πιο πολυ δινω σημαστια στο μεγαλο..κ?εκει να ζορισει το μικρο θελει :cry::cry:

γωγω φετος λεω να κανω τη βασιλοπιτα σου..θυμασαι περισι που μου τη εδωσες?

τσουρεκι βασιλοπιτα ηταν?τη εχω στ πμ

γιατι περισιτη εκανα εγω κ παλι εκανα μαλακια..σε τσιγκινο ταπερ μεγαλο τη εβαλα σε φουρνο κ ηταν ωμη :twisted::twisted::twisted:

γωγω εσενα θελει μεμε γτ εισια δουλεια ρε.εμενα να δεις πως εκανε ο θοδωρης πρωτη εμρα στη δουλεια..ετρωγε πιπιλουσε 45 λεπτα :o:o:o

εγω δε μετρησα ποτε θηλσμους..κ στη μια ωρα δινω μεμε :?:?

αλλα βραδυ δε μπορω να θυμηθω αν ξυπναει 2 η 5 φορες :o

μιτσακι καλα?το μικροβιο εξακολουθει να θελει αγκαλια

φετος λεω να μη κανω σπιτακια..βαριεμαι :roll::roll::roll:

αναστασια εγω τυφλο συστημα εμαθα μονη..δηλ δε τα κανω ολα τελεια αλλα το χω :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφρο σημασία έχει να είναι καλό το προσωπικό, να περνά καλά ο Μ. και να είναι καθαρός!!! :!:

για Χριστ. λέω να αγοράσω στον άντρα μου κανένα βιβλίο παιδοψυχολογίας :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

α Λενάκι δεν έκανες εσύ κάτι λάθος επειδή τής φώναξες,΄όπως πολύ καλά είπε και η Νατάσα, γονείς δεν γεννιόμαστε, αλλά μαθαίνουμε, εκπαιδευόμαστε.....δεν υπάρχει κανένα τέλειο παιδάκι, όπως δεν υπάρχει κανένας τέλειος γονέας, με μόνη εξαίρεση........εμάς εδώ του τρένου!!!! 8-}8-}8-}8-}

α (2ο α) στον παιδίατρο που είμασταν βλέπω ένα κοριστάκι περί 11 μηνών με σκουλαρίκι στο αυτί :o:o:o:o , πώς δεν μου αρέσει αυτό, σίγουρα θα πόνεσε όταν του έκαναν την τρυπούλα!!! :(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αφρο εννοειται ρε οτι το κτηριο δεν εχει καμια σημασια!!!!!Ε καλα μην ειναι και καμια τρωγλη!!! :lol::lol:

Τα παιδια δε δενονται με τα κτηρια,ουτε οι τοιχοι τα κανουν να νιωθουν ασφαλεια!!! ;)

Το ΠΑΝ ειναι η δασκαλα!!!! Ο παιδικο που εβαλες αν και δεν εχει πολλες φωτο φαινεται ωραιος(αν και δεν εχει φωτο απο τους χωρους,το μπανιο,την αυλη κτλ,αλλα μη δινεις σημασια σε αυτα που λενε για δραστηριοτητες κτλ...στους ιδιωτικους λενε και πολλες φανφαρες.. :roll:

Το κυριοτερο που χρειαζεται ο Μανωλακης και ο καθε Μανωλακης σε αυττη την ηλικια που παει πρωτη φορα παιδικο ειναι μια παρουσια που θα του δωσει τρυφεροτητα και αγαπη ετσι ωστε να νιωσει ασφαλης! ;)

Εσυ θα πας και θα κοψεις κινηση τις δασκαλες..το πως θα πλησιασουν και θα προσεγγισουν το ΜΑνωλακη! νομιζω φαινεται η τρυφεροτητα που βγαινει αβιαστα...επισης να δεις απο καθαριοτητα πως ειναι και να κοιταξεις στη ταξη αν πχ τα παιχνιδια,παραμυθια κτλ ειναι ψηλα σε ραφια και φαινονται καινουρια παει να πει οτι τα εχουν για μοστρα και δε τα παιζουν τα παιδια..

Επισης πολυ σημαντικο να υπαρχει αυλη να βγαινουν τα παιδια!

Συμπεθερακι και τι που κοντευει 1 χρονος;;;; τα 1α ΠΑΝΤΑ θα ζηλευουν! Κι οταν η μικρη σας λεει οτι δε τον αγαπαει να μη δειχνετε οτι σας στεναχωρει αυτο..θα της λετε "δε πειραζει αγαπη μου,δε χρειαζεται να τον αγαπας..εχει μαμα και μπαμπα που τον αγαπανε οπως αγαπανε κι εσενα.."

Προχθες σε μια κρισαρα του Αλεξ μολις ο ΜΑκης πηρε αγκαλια τη μικρη φωναζε "αστηηηηηνννν!!!!αφησε την κατωωωωωω!!!!!δε τη θελωωωωω!!!!με ενοχλειειειειει!!!!!" και του λεει ο Μακης ηρεμα "ε αφου δε τη θελεις εσυ να τη δωσουμε σε ενα αλλο παιδιακι να την εχει αδερφουλα" ε γυριζει κι ο ΑΛεξ αλλαζοντας υφος εντελως και του λεει "ε οχι βλε μπαμπα,απλως να τη βαλεις στο παλκο της"!!!! :lol::lol::lol:

Γωγω σε ξυπναει 2-3 το βραδυ και εχεις ακομη σωας τα φρενας;;;;;;παει χαλασες κι εσυ!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Νατασουλα δε μου ακουγεται περιεργο αυτο με τα κακα...κι ο ΑΛεξ ποτε ειναι πολυ σκληρα και ποτε παρα πολυ μαλακα..τωρα αν εννοειε οτι ειναι σε στυλ διαρροιας καλυτερα να δει γαστρεντερολογος... :roll:

Α ΜΑρια πραγματικα οξεια Λεναριτιδα που λεει και η Αργυ!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

Σαικο ολες!!!!! :lol::lol::lol:

Επισης ακομη γελαω με το εργοταξιο!!!!:lol::lol::lol:

Αργυ πολλα δωρα του πηρες ρε!!!! εισαι πολυ καλη εσυ!!!!! :lol::lol::lol: ελπιζω κι αυτος να πραττει αναλογως!!! :-w:P

Νατασακι βαλτης κανενα κρανος καλε γιατι δε τις γλιτωνει τις κρανιοεγκεφαλικες κακωσεις με τοσα κουτουλιδια!!!!! :lol::lol::lol:

Κατερινακι ετοιμαζεστε για εκδρομουλα τα 2 σας;;;;;;;μπραβο ρε να περασετε ΤΕΛΕΙΑ!!! :D;)

ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! εγω δε προκειται να το κανω αυτο ποτεεεεε!!!!! :((:((:((:((:((

ΚΑλα Αργυ κι εγω οταν βλεπω μωρα με τρυπημενα αυτια εκνευριζομαι τοσο πολυ που μου ρχεται να σφαλιαρωσω τις μαναδες τους!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

Λες και δεν εχουν χρονια μπροστα τους να βαλουν σκουλαρικια!!!! αι σιχτιρ βλαμενες!!!!

Οταν μου ερχοταν παιδακια στο παιδικο με σκουλαρικια,μιλαμε λες και μου πατουσες στο καλο!!! εβαζα τις μαναδες τους και τα εβγαζαν και τους ελεγα στο σχολειο απαγορευονται τα σκουλαρικια!!! :twisted::twisted::twisted:

Σορρυ αν εχει τρυπησει καμια τα αυτια της κορης της,αλλα ειναι απο τα λιγα θεματα που τρωω μεγαλο κολλημα γιατι ειναι πολυ επικινδυνο κι επιπονο για ενα παιδακι!!! :oops::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αργυρο πριν ηθελα να σου πω κατι αλλα εβαλα σκουπα .

καλα πως να μην ζητανε οι γερμανοι λαγους με πετραχηλια απο τα μωρα !!!αφου στα ερωτηματολογια ολοι γραφετε ψεματα με τον φοβο μην σας το βγαλουν προβληματικο :lol::lol::lol::lol: αν βαλουν ερωτηση αν μιλαει απο 5 μηνων ολοι ναι θα γραψετε :lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εχει φωτο απο αυλη ,ειδα ενα γυρο γυρο ολοι ,μια τραμπαλα και κατι αυτοκινητακια ...αυλη μονοκατοικιας ,απο το ολοτελα καλη και η παναγιωτενα :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλα πως να μην ζητανε οι γερμανοι λαγους με πετραχηλια απο τα μωρα !!!αφου στα ερωτηματολογια ολοι γραφετε ψεματα με τον φοβο μην σας το βγαλουν προβληματικο :lol::lol::lol::lol: αν βαλουν ερωτηση αν μιλαει απο 5 μηνων ολοι ναι θα γραψετε :lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αφρο οι Γερμ. γράφουν αλήθεια, εμείς που ερχόμαστε από άλλη χώρα και την έχουμε ψηλιαστεί την δουλέιά, λέμε ψέμματα!!! :lol::lol::lol::lol:

πού να τολμήσω να πω ότι η Ρ. μου βγάζει την ψυχή στον γυρισμό? (όχι κάθε μέρα αλλά....).....ποιός ξέρει τι θα μου πουν!!!! :roll::roll::roll: αν και ο δικός μας παιδίατρος είναι φυσιολογικότατος :roll::roll::roll::roll:

όσον αφορά στην ομιλία που είπαν στην έλενα, θα σας δώσω ένα παράδειγμα: η Ρ. ανέβηκε την σκάλα από 8 μηνών, και γρήγορα την ανέβαινε όρθια....πάμε λοιπόν στον γιατρό και η κυρία που κάνει τα τεστς μας ρώτησε αν ανεβαίνει την σκάλα μόνη της, λέμε ναι...και ήταν αλήθεια.....εκείνη την περίοδο θυμάμαι ένα παιδάκι από δω από το τρενάκι δεν την ανέβαινε (ηλικία της Ρ.) αυτό δεν σημαίνει τίποτα για εκείνο το παιδάκι, αφού η Ρ. έχει σκαλιά στο σπίτι, λογικό είναι να μάθει να την ανεβαίνει νωρίτερα από ένα παιδάκι που δεν έχει σκάλα στο σπίτι!!! διαφορετικά ερεθίσματα...ε τι να κάνουμε?.....αν όμως δεν είχαμε σκαλιά στο σπίτι, ούτε η Ρ. θα ήξερε να τα ανεβαίνει σε εκείνη την ηλικία και η κυρία θα μας έλεγε "δεν την ανεβαίνει?"....μα τι να κάνουμε? να πάμε σε κτήριο με σκάλα για να κάνουμε πρακτική? :!::roll::roll::?

δεν ξέρω αν καταλάβατε τι θέλω να πω, έτσι όπως τα έγραψα..... :?

Αφρο η αυλή είναι πολύ σημαντικό να έχει, της ανηψιάς μου δεν έχει και ο παιδότοπος είναι μέσα!!! :o:o:o:o πώς να μην αρρωσταίνουν τα παιδιά?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ετσι ειναι πχ ο Μ χειριζεται παρα πολυ καλα για την ηλικια του το ποντικι !!!παει βαζει παιχνιδια μονος του και παιζει πχ το ζουμα και το μπερτς (εκεινο με τα πουλια και τα γουρουνια και το παιζει περναει πιστες!! :o ) ανοιγει τον οπερα και βαζει να παιξει ον λαιν παιχνιδια (καλα ανοικτα ειναι τα παραθρα) βαζει βγαζει ντιβιντι και βλεπει ....αλλα απο μικρο τον εχω στον υπολογιστη ποτε δεν του τον απαγορευσα και αυτες τις μερες του δωσαμε και ποντικι (εγω δεν εχω) εχουμε υπολογιστη συνδεμενο με την τηλεωραση και βαζει εκει και παιζει ,δεν καθετε με τις ωρες κανενα δεκαλεπτο μετα φευγει .

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θούλη η βασιλόπιτά μου είναι σαν κεϊκ....Νοστιμότατη.... :D:D:D Φτιάξτη και θα με θυμηθείς.... :D:D:D:D:D:D:D:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Η Ιω μου δεν ήταν βυζανιάρικο...Και ήταν με στρατιωτική πειθαρχία... :oops::oops::oops: Κοιμόταν μόνη της κλπ...Η μικρή είναι... :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: Ευτυχ'ώς το βράδυ την παίρνει ο ύπνος θηλάζοντας.... :roll::roll::roll: Τη μέρα θέλει αγκαλίτσα για να κοιμηθεί... :twisted::twisted: Κι εγώ της τη δίνω... :twisted::twisted: Με χαλάσατε κι εμένα... :twisted::twisted:

Τόνιααααα σε έχω χάσει μωρή ομοϊδεάτισσα... :lol::lol::lol: Μωρή το πιστεύεις ότι ΕΓΩ ξυπνάω;;;;Μερικές φορές όπως ξυπνάω για να την πάρω στο κρεβάτι να τη θηλάσω, ούτε που το καταλαβαίνω.... :twisted::twisted: Συνήθως 2 ξυπνάει... :o:o:o Και αντέχω...Θηλάζω σχεδόν 8 μήνες και δεν το πιστεύω.... :D:D:D:D:D Δε θέλω να σταματήσω... :oops::oops::oops::oops:

Εντωμεταξύ ήδη έχουν αρχίσει να με πρήζουν με το θέμα οι άλλοι.... :twisted::twisted: Ήρθε η ξαδέρφη του Γ. από Δανία που έχει μπέμπα 4 μηνών, τη θήλασε μέχρι 2,5 μηνών, γιατί δε χόρταινε λέει και ήθελε όλη μέρα βυζί και δεν άντεχε...Και δεν κοιμόταν τη νύχτα κλπ κλπ κλπ....

Και της έλεγα ότι το μόνο πράγμα που θέλω είναι να κοιμηθώ μια νύχτα σερί χωρίς να ξυπνήσω καθόλου...

Μου λέει: "Ρε κοντεύει 8 μηνών...Εντάξει, τη θήλασες...Γιατί δεν της δίνεις ξένο;;;" :twisted:

Της απαντάω: "Δεν έχω λεφτά να αγοράζω ξένο...Εσύ που έχεις, δίνε τα στα γάλατα.." :ymdevil::ymdevil::ymdevil::ymdevil:

Την επόμενη μέρα έκανα τσιγάρο (καπνίζει και αυτή και κάπνιζε και καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης :evil::evil: ) και μου λέει: "Πάντως αφού θηλάζεις δεν πρέπει να καπνίζεις..Δεν κάνει για το μωρό...Παίρνει όλα τα συστατικά του τσιγάρου..." :evil::evil:

Και της λέω "Καλύτερα να καπνίζω και να θηλάζω παρά να δίνω ξένο...Μεγαλύτερο καλό κάνω στο παιδί μου....Και θα μου πεις εσύ για τσιγάρο που κάπνιζες σε όλη την εγκυμοσύνη;;;; :evil::evil: "

Αφροοο καλός φαίνεται ο παιδικός, αλλά το παν είναι οι δασκάλες.... ;););) Της Ιως είναι ένα παλιό νεοκλασικό στην Κηφισιά, αλλά έχει τεράαααστια αυλή και μέσα οι χώροι είναι ικανοποιητικοί... :roll::roll::roll: Αλλά η δασκάλα της είναι σούπερ....Την αγαπάει και της το δείχνει..Το ίδιο και η Ιω.... ;););)

Α, δε σου είπα..Σήμερα της δοκίμασα το παντελονάκι το ροζ το κοτλέ που της είχες πάρει στα γενέθλιά της και ήταν τέεελειο.... :D:D:D Της ελεγα "έλα να το φορέσουμε" και αυτή δεν ήθελε...Και όταν της είπα ότι το έφερε ο Μανωλάκης που είχε έρθει στα γενέθλιά της, έτρεξε... :D:D:D:x:x:x:x:x:x

Όσο για αυτά που λέτε..Κάθε παιδί έχει τη δική του ανάπτυξη.... ;););) Ένας συνάδελφος εδώ, γέννησε η γυναίκα του μια μέρα πριν από μενα...Μου λέει ότι ο γιος του μπουσουλάει.... :shock::shock::shock::shock::shock: Η δικιά μου ούτε καν.....Ούτε η Ιω μπουσούλησε ποτέ... :roll::roll::roll:

Η Ιω μιλάει από πολυ μικρή, άλλα παιδάκια δε μιλάνε από τόσο νωρίς...Η Ειρήνη της Νατάσας μιλάει από την αρχή πεντακάθαρα..Η Ιω δε μιλάει ακόμα πεντακάθαρα...Την καταλαβαίνουν όλοι βέβαια, αλλά ακόμα μπεμπεκίζει..... :roll::roll::roll: Για την ακρίβεια πότε μιλάει πεντακάθαρα, πότε πιο μπεμπε.... :roll::roll::roll::roll::roll:

Δε θυμάμαι τι άλλο να σχολιάσω... :oops::oops::oops:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...