Μετάβαση σε περιεχόμενο

το εξπρές του βυζονυχτίου νο.57-ΉΡΘΕ ΤΟ ΜΑΪΜΟΥΔΑΚΙ!


Recommended Posts

Μαρή Νατασα πέθανα στο γέλιο με το ποστ σου :lol::lol::lol:

Η Δ είναι σαν την Ε μου.Απλά η δική μου είναι κιουρία στο ότι δεν τρώει ότι δεν είναι τρόφιμο :lol::lol:

Οι αρμοί από τα πλακάκια πάντως ένα διάστημα ήταν το αγάπημένο της σημείο για γλύψιμο :lol::lol::lol:

Σκούπα δεν βάζω,τα ψίχουλα τα μαζεύει αυτή...

Καημενούλα Θου όλο σου τη λέει...την επόμενη φορά να ζωγραφίσεις ένα μοναστήρι :lol::lol:

Έλενα αυτό που κάνει η Ε σου είναι φυσιολογικό ρε,αντίδραση καθαρά.Θυμάσαι που είχε γράψει η Γωγώ τι της είπε η ψυχολόγος του παιδικού για την συμπεριφορά της Ιω που δάγκωνε ήταν επιθετική κτλ;

Είναι τόσο μεγάλη η αλλαγή στης ζωή τους(αδερφάκι,παιδικός)που είναι σαν ένας ενήλικας να χωρίζει,να τον απολύουν απο τη δουλειά του, να κόβει το κάπνισμα και να κάνει δίαιτα ταυτόχρονα...κάπως έτσι τεσπα δεν το θυμάμαι ακριβώς αλλά μου έκανε εντύπωση,ήταν πολύ πετυχυμένο!Δώστε της χρόνο και σημασία πάνω από όλα ;);)

Νατάσα σιγά μη δεν είχες γιατρό :lol::lol::lol: αφού είσαι ο φωτεινός παντογνώστης!!

Σε ευχαριστούμε κοριτσάκι!!!

Θα μου ερθει περίοδος γμτ :evil::evil: πάλι πιο νωρίς :evil::evil::evil: έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!

Καληνύχτα σας!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 942
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Οι αρμοί από τα πλακάκια πάντως ένα διάστημα ήταν το αγάπημένο της σημείο για γλύψιμο :lol::lol::lol:

Σκούπα δεν βάζω,τα ψίχουλα τα μαζεύει αυτή...

:lol::lol::lol::lol::lol:

Α ρε Θουλάκι κρίμα ρε με τα μελομακάρονα, μήπως είχε σιμιγδάλι η συνταγή γι αυτο σου τριβόταν?

Πάντως βρε πουλάκι μου, ποτέ δεν σιροπιάζουμε με και τα δυο ζεστά.. πάντα ή κρυο σιρόπι ζεστό μελομακάρονο ή το αντίθετο..

Εγώ Θα τα κάνω την Παρασκευή. Θα κάνω αυτά που μου φαινονται πολύ οκ..

http://oikaliteressyntagesmou.blogspot. ... _1818.html

ή αυτά

http://tantekiki.blogspot.com/2011/12/blog-post_04.html

Την Παρασκευή θα αποφασίσω.. Εγώ μόλις τα σιροπιάζω τα αφηνω σε σχάρα γιατι έτσι αερίζονται γύρω γυρω και "κλείνουν" μέσα το σιρόπι χωρίς να παπαριάζουν...

Και εγώ μια πλάκα την έπαθα με την Αφρο η οποία εξηγούσε την διαδικασία! :lol::lol::lol::lol:

Νατασάκι ευχαριστώ για τις ευχές!

Βικυ μου μια χαρά τουλάχιστον θα κάτσεις αρκετό χρόνο με τα παιδιά στο σπίτι.

Μαρία λες??? [smilie=lovestory.gif]

Φιλάκια κορίτσια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα,

τι κάνετε?

Να ζήσει και πάλι το μαϊμουδάκι μας :D:D:D

Χθες το βράδυ μίλησα με την Λένα, αύριο βγαίνει

την πονάει το στήθος μου είπε όταν θηλάζει.

Κατερίνα καλά να περάσετε

η ε σίγουρα θα ζητήσει να θηλάσει μόλις επστρέψεται, είναι μικρή ακόμα ;)

Έλενα με κούφανε ο γιατρός σας, μα είναι δυνατόν να του φαίνεται παράλογο που ένα μωρό που ακόμα δεν χρόνισε δεν μιλάει???????????????

Την προηγούμενη εβδομάδα που είχαμε συνάντηση στον παιδικό για λογοθεραπεία, η ομιλίτρια μας είπε πως το ορόσημο για τις λέξεις μαμά και μπαμπά είναι οι 18 μήνες, και πάλι ακομα και αν δεν τις λέει και τότε δεν ανησύχουμε εφόσον όλη η υπόλοιπη συμπεριφορά του είναι φυσιολογική και δεν δείχνει κάτι,

Για την Ειρήνη θα συμφωνήσω με τα κορίτσια, και μην ξεχνάς ότι ακόμα είνια σε φάση προσαρμογής στον παιδικό. Και λόγω της γλώσσας μπορεί να κάνει μεγαλύτερο διάστημα να προσαρμοστεί σε σχέση με άλλα παιδάκια. Εσείς προσπαθήστε στο σπίτι να είστε ήρεμοι και να συζητάτε μαζί της πολύ χωρίς φωνές.

Θου δεν έχω ιδέα από μελομακάρονα, αν και τα λατρεύω δεν έχω κάνει ποτέ.

Αύριο έχουμε παιδίατρο και μ'έπιασε πάλι το άγχος μου.......... η Έλενα τους τελευταίους 2 μήνες κάνει περίεργες κενώσεις, όχι όπως οι διάρροιες της γαστρεντερίτιδας αλλά όχι και φυσιολογικά :(:(:(

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημερα κουκλες!!!

Μεγεια το τρενακι και το γλυκο μαιμουδακι!!!!Οποια μπορει ας μου στειλει το τηλ της Λενας!

θουλη κριμα τα υλικα ρε συ...Εγω λεω να μην φτιαξω φετος!δεν εχω κουραγιο για απελπισια! :P Προτιμω να τα αγορασω!

Ελενα για τον Γ οκ διαφωνω κ εγω πως θα ΕΠΡΕΠΕ να λεει μαμα-μπαμπα.Για την Ε δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω!Απλα να ξερεις πως μπορεις να μας τα λες οποτε θελεις κ μη σκεφτεσαι τιποτα αλλο!Πρηξε μας!Μας αρεσει!Δεν εχεις καταλαβει ποσο μαζω παρεακι ειμαστε? :lol::lol::lol:

Τωρα που το σκεφτομαι...Καιρο εχω να σας πρηξω! :P:P Και δεν εχω θεμα γμτ!Ολα ειναι σχετικα ηρεμα...Μεχρι που η Α θηλαζει,την βαζω στο κρεβατι κ κοιμαται!Ουτε την πολυχαιδευω πια! :D:D:D (εννοω πως δεν ΠΡΕΠΕΙ ντε κ καλα να τη χαιδευω μεχρι να την παρει ο υπνος ασχετο αν μου αρεσει!)Επισης σιγα σιγα την απασχολω κ κοβουμε κ τον πρωινο θηλασμο!Μετα θα μεινουν τα "παλουκια"!

Αργυρω τι κανεις κοπελα μου???Βζζζζζ βζζζζζζ(η μυγα :lol::lol::lol: ) να χαιρεσαι κ τον αντρα σου..Οσο δυνατον...!

Νατασα τι περιεργα κακα δλδ?Πως κ δεν την πηγες νωριτερα αφου κατι σου "βρωμουσε"?μακαρι να μην ειναι τπτ!

Κατερινα καλα να περασετε!!!!!!! :D

Νατασακι μου βαλε κρανος στην Δ! :lol::lol::lol::lol: ΘΕΑ!!!!Αντε να τρεχουμε γτ πολυ χαλαρωσες! :P:P:P

Χθες εβλεπα μερικες φωτο απο τηνΑννυ μηνων! :o:o:o:o:o Μα ποοοοοσο χοντρουλα ηταν!!!!χαχαχαχαΜπεμπαρα!!!!!!Ποσο αλλαζουν βρε κοριτσια κ εμεις ποσο "ξεχναμε"!Τωρα καταλαβαινω γτ πολλες μαμαδες με μεγαλα παιδακια λενε παπαρουμπες-συμβουλες!Απλως ξεχασαν.... :roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εβαλα στην ομαδα 2 φωτο!Στη μια η Α αφρατο μπεμπακι(περιπου 5 μηνων) κ στην αλλη εγω κ η Α.Δειτε τι στηθος ειχα! :cry::cry::cry: Τωρα ειναι το 1/10 :lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αναστασία θέλεις να πιάσουμε πρωϊνή σκατοσυζήτηση? :lol::lol::lol:

Λοιπόν πριν από 2 μήνες η Ε είχε αρκετό βήχα και η παιδίατρος μου έδωσε το aerius την 2η μέρα που το πήρε άρχισε να κάνει πιο υδαρές κενώσεις. Μίλησα με την παιδίατρο και μου είπε να το σταματήσουμε μήπως και είναι από το σιρόπι αν και πολύ σπάνια ως αντένδειξη, μετά από 2 μέρες όντως οι κενώσεις γίνανε κανονικές. Μετά από μερικές μέρες ξαναέκανε 1 φορά, δεν έδωσα σημασία είπα μπορεί κάτι να την πείραξε αφού ήταν μόνο 1 φορά.

Μετά έπαθε πυώδεις αμυγδαλές και πήρε αντιβίωση και άρχισε να ξανακάνει και είπαμε ότι μάλλον είναι από την αντιβίωση………..

Τέσπα το θέμα είναι ότι δεν κάνει συνέχεια, δηλαδή μια μέρα θα κάνει πολύ σφιχτά σαν της κατσίκας, την επόμενη πολύ μαλακά, την επόμενη κανονικά και πάει κάπως έτσι.

Η τυχαίνει και σε 1 κένωση να είναι τα μισά σκληρά και τα μισά μαλακά.

Προσπαθούσα να καταλάβω αν κάτι την πειράζει από φαγητά αλλά τρώει τόσα διαφορετικά πράγματα σε 1 μέρα που δεν μπορώ να βγάλω άκρη

Το θέμα είναι ότι τώρα αγχώθηκα πάρα πολύ και σε συνδυασμό του ότι τρώει το καταπέτασμα και δεν βάζει βάρος δεν ξέρω τι να σκεφτώ, διαβάζω και διάφορα στο ιντερνετ…………

:(:(:(

Αυτά πάω να δώ τις φωτο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!

δεν εχω χρονο αλλα ηθλεαν α πω στα γρηγορα πως νατασσα μου η μονη γνωστης του τι σημαινουν τα κακα ειναι ηα γαστρεντερολογος..εμενα η παιδιατρος μου ελεγε πως ο μικρος μπερδευτηκε με την πανα..ειναι η ηλικια ελεγε.. :?:?:?:?:evil::evil::evil::evil::evil:

αμα εχεις το παραμικρο πανε να την κανει εξετασερις να ξενοιασεις..μην αναλωνεσαι ουτε στο οντερνετ ουτε στην παιδιατρο..μπορει και να μην ειναι τιποτα μπορει και κατι να την πειραζει.. :x

θα τα πουμε μετα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τωρα καταλαβαινω γτ πολλες μαμαδες με μεγαλα παιδακια λενε παπαρουμπες-συμβουλες!Απλως ξεχασαν.... :roll:

:lol::lol::lol::lol::lol: ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε μένα και την Νατασούλα :mrgreen::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλά είμαι ευχαριστώ :D

σήμερα θα πάμε και εμείς στον παιδίατρο την Ρ. για προγραμματισμένη εξέταση, εν τω μεταξύ παλιά αυτήν δεν την είχαν στο βιβλιάριο, αν ήθελες πήγαινες, τώρα έγινε υποχρεωτική και εμείς δεν το ξεραμε και λάβαμε χαρτί από το Υπουργείο Υγείας να πάμε να την κάνουμε......την έκαναν υποχρεωτική γιατί είδαν ότι πολλά παιδάκια κακοποιούνται από τους γονείς τους :evil::evil::evil::evil::evil::evil: έτσι πηγαίνοντας στον γιατρό, εκείνος μπορεί να ελέγξει το παιδί.......αν δεν πας τότε έρχεται η πρόνοια του παιδιού και ...... αρχίζουνε τα όργανα :roll::roll::roll::roll:

Έλενα-Λενάκι αυτό με την ομιλία....μην ανησυχείς....μα είναι δυνατόν όλα τα παιδιά να έχουν την ίδια ανάπτυξη? άλλα μιλάνε νωρίτερα και άλλα αργότερα.....τα δικά μου δεν θυμάμαι να σας πω πότε είπαν μαμά-μπαμπά......και σε μας είχε πει, όχι ο παιδίατρος, αλλά μια άλλη κυρία (ηλίθια) που είναι εκεί και κάνει τα τεστ ανάπτυξης, να διαβάζουμε στα παιδιά......αυτό το λένε και όλοι ξέρουμε ότι το διάβασμα, ακόμη και ενός οικονομικού-βαρετού άρθρου σαν της Γωγώς :lol::lol::lol::lol::x:x κάνει καλό στα παιδιά, στην ομιλία......όπως καλό κάνει και όταν μιλάμε πολύ στο παιδί, το βοηθά να αρχίσει και εκείνο να μιλά :!: .......

για το Ρηνάκι σου, δεν ξέρω αν ειδες το σχόλιό μου στο προηγούμενο τρενάκι σχετικά με το βίντεο στο φέις, αλλά σου είπα ότι:

1. ο Γ. όλα τα λεφτά, μεγάλος μπασκετμπολίτσας :lol::lol: , μου άρεσε πολύ, για φάγωμα...

2. φαίνεται ότι η Ε. είναι στο περιθώριο!!!! μην με παρεξηγήσεις, τελείως φιλικά, έτσι μου φάνηκε........ βεβαίως και θα παίξουμε και το μικράκι, αλλά όταν είναι και τα 2 παιδιά παρόντα δίνουμε περισσότερη σημασία και προσοχή στο μεγάλο, ειδικά όταν το μικρό είναι ..... μικρό!!! :roll::roll::roll: .........

σε κάποια φάση πάει ο Γ. πιο πέρα και πάει και ο άντρας σου προς το μέρος του, μετά πάει η Ε. από πίσω να του πει ή δώσει κάτι (δεν θυμάμαι) και ο άντρας σου δεν της έδωσε σημασία!!! :!::!::!: αυτό μου έκανε εντύπωση!!!!

εγώ νομίζω - και χωρίς να είμαι ειδική - ότι είναι αντίδραση επειδή ζηλεύει............

όταν φωνάζει, κάνει κάποια σκανταλιά στο σπίτι να κατεβαίνεις στο επίπεδό της, να της πιάνεις τα χέρια και να την υποχρεώνεις να σε κοιτάξει στα μάτια και μετά να της μιλήσεις, να την ρωτήσεις ποιό είναι το πρόβλημα και τι θέλει κ.λπ, αλλά μόνο όταν σε κοιτάξει στα μάτια!!!! :!::!:

αυτό μας είχε πει ο φίλος-παιδοψυχολόγος που έχουμε.......

η αδιαορία δεν είναι για όλες τις περιπτώσεις, δλδ αν σπάσει ένα ποτήρι ή χτυπήσει το κεφάλι της στον τοίχο, ή ουρλιάζει θα αδιαφορήσεις? εγώ όχι!!! :!::?

ένα φεγγάρι η Ρ. φώναζε πολύ, φώναζα και εγώ για να σταματήσει, όμως έφερνα το αντίθετο αποτέλεσμα.....μου είπε η αδελφή μου την ώρα που φωνάζει εγώ να της μιλώ χαμηλόφωνα.......έτσι μια μέρα, που φώναζ,ε της λέω με πολύ χαμηλή φωνή: "γιατί φωνάζεις? τι θέλεις?" τότε η Ρ. κόμπλαρε, δεν το περίμενε και σταμάτησε.....το έκανα μερικές φορές και τώρα δεν φωνάζει.........ήταν φάση.......

για το σχολείο πρέπει να της κάνεις κουβεντούλα, να την ρωτήσεις (όταν θα είστε μόνες σας) και να την συμβουλέψεις.................

αυτή είναι η γνώμη μου :roll::roll::roll::roll::roll::roll:

πολλά έγραψα.

Φρανίτα μεγειά το iPAD :D ...εμείς είμαστε στην αναζήτηση λαπτοπ, γιατί όπως είπε και ο άντρας της Αφρος, το έχουμε 4 χρόνια και μάλλον οδεύει προς το τέλος του :roll::roll::roll::roll: ελπίζω όχι πριν την αγορά καινούργιου!!! :roll::roll:

Νατάσα :lol::lol::lol::lol::lol::lol: για την Δ. σου :x:x

στον άντρας μου πήρα: ένα βουρτσάκι ξυρίσματος, ένα στυλό με πάνω γραμμένο το όνομά του, μία μικρή λάμπα που προσαρμόζεται σε βιβλίο για να διαβάζει αν το φως είναι σβηστό ή δεν υπάρχει καλός φωτισμός και ένα αη βασίλη σοκολάτα!!!! :lol::roll::roll::roll: αυτά και μία κάρτα!!!

πολλά έγραψα :o:o:o

πάω να κάνω ένα ντουζάκι!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Βένι το σκεφτόμουν κι εγώ για γαστρεντερολόγο,

θα πάμε αύριο παιδίατρο και θα της το πώ από την αρχή μήπως είναι καλύτερα να πάω κατευθείαν γαστρεντερολόγο

Αργυρώ γελάω με την λάμπα που προσαρμόζεται στο βιβλίο :lol::lol::lol: που πας και τα βρίσκεις????

Εγώ σήμερα θυμήθηκα ότι 12/12 είχαμε επέτειο σχέσης.... 17 χρόνια :o:o ούτε ο Η το θυμήθηκε.......

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ουαου..νατασουλα θημασαι και την επετιο σχεσης;;;;

εγω δεν την θυμαμαι..ο Ο τη θυμαται!!!!!

Η Αννυ ειναι τελεια..μπουτακη...

παντως η φωτο που θηλαζει..παιδια δεν ξερω αλλα βρισκω μια τετοια φωτο απιστευτα γλυκια..

θα μου λειψει πολυ οταν αποθηλασει το νινακι μου...

Δεν ειναι και στα πολυ καλα μου σημερα..ποναει ολο μου το σωμα..βαλτε οτι την Κυριακη αδιαθετησα για πρωτη φορα :evil::evil::evil:

πολυ τσατηστηκα...γιατι τοσο νωρις ρε γμτ!!!

Θουλιιιι αμα φτιαξεις τα μελομακαρονα θελλω!!!!

κΟΥΜΠΑΡΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

Φρανητα...μεγιε το γκατζετακι!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νατασούλα εμείς ξεκινήσαμε την σχέση μας 10 Φεβ 2000!!! :roll::roll::roll:

Θούλη και εγώ δεν κάνω μελομακάρονα γιατί δεν μου αρέσουν :roll::roll::roll:

Χρύσα νωρίς η περίοδος, την πρώτη φορά πότε σου ήρθε?

εμένα και τις 2 φορές τον 5ο μήνα!! :!:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νατασούλα το είδα σε ένα βιβλιοπωλείο και μου άρεσε σαν ιδέα, το βάζεις πάνω στο βιβλίο, είναι με μπαταρία και είναι σε χρώματα μπλε, κόκκινο και πράσινο....όπου πάει το βιβλίο πάει και αυτό μαζί :lol::lol::lol:

αν το βρω σε φωτό στο νετ θα το βάλω, ακριβό δεν είναι!!! :roll::roll::roll:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας!

είμαι στο γραφείο

Σήμερα σηκώθηκα με κάτι νέυρααααα :twisted::twisted::twisted::twisted:

Είδα πολύ αλλόκοτο όνειρο :twisted:

Καταρχάς είδα ότι ο Γ είχε ραντεβού με την Νάντια Μπουλέ :twisted::twisted::twisted: και μου ετοιμαζόταν να βγει κι εγώ φώναζα και μόλις βγήκε με το κοστούμι του έτοιμος του πέταξα ένα γιαούρτι στη μάπα και τον έκανα χάλια! Ατάραχος ο κύριος πήγε άλλαξε και όλα καλά..Και κανόνισαν να πάνε και διακοπές μαζί το καλοκαίρι :twisted::twisted::twisted::twisted: Μιλάμε κάτι νεύρα...Να τριγυρίζω σαν την τρελή μέσα στο σπίτι..Κι εκεί που έκοβα βόλτες βρίσκω ένα μικρό άλμπουμ με φωτογραφίες, το ανοίγω και τι να δω? /:) Φωτογραφίες της Νατάσσας (lovie) γυμνές :-o:-o:-o , γυρίζω σελίδα και τι να δω??? Τη Γωγώ γυμνή :shock::shock::shock::-o:-o:-o:o:o:o

:|:|:|:|

Λοιπόν έγκυος δεν πάιζει να είμαι =;

Ούτε θέμα με τον σίδηρο έχω 8-|

Αυτό που έχω λέγεται "οξεία τεμπελοαρθρίτιδα" (-|(-|(-|

Βαριέμαι να κάνω το παραμικρό. Όλο το απόγευμα είμαι ξαπλωμένη με το πάπλωμα στον καναπέ και όλο νυστάζω.. Χτες ήπια έναν καφέ κατα τις 8, μετά ένα ποτήρι κρασί και κατα τις 11 έφαγα στιφάδο.

Ε το στιφάδο την έκανε τη δουλειά του και έβλεπα τέτοια όνειρα :-w

επανέρχομαι, ήρθε η προ :evil:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαρία :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως νομίζω ότι όλες έχουμε δεί όνειρο με κάποια από το τρενάκια:mrgreen:

Χρύσα όντως νωρίς στου ήρθε.

Αργυρώ είναι βολικό? πολύ μεγάλο φαίνεται στην φώτο :?:?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα .

εμεις ξυπνησαμε τωρα ...

το μωρο ακομα κοιματε .

ο Μ ηταν με βρακακι και ξυπνησε και πηγαμε τουαλετα .το κακο μας το κανουν τα κακακια που θελει πανα ,βαζουμε πανα για τα κακα και μετα μπορει να μην θελει να ξανα βαλει βρακακι ...και αυτο μας κραταει καμοια μερα μετα που θα το βγαλει οταν θα θελει αυτος εχει μικρα ατυχηματα γιατι ειχα πανα και ηταν ξεγνιασμενος ...στα 4 ατυχηματα ξανα σηνηθιζει το βρακακι μεχρι να μας ερθουν παλυ κακα ....χθες δεν εκανε κακα και απο χθες το πρωι ειναι με βρακακι ακομα οταν θα θελει να κανει κακα να δουμε τι θα γινει παλυ με την πανα .....

μαρακι τι ονειρο και αυτο ...ζηλευεις τον αντρα σου μηπως ? :roll:

και εγω ειδα περιεργο ονειρο ...παρομοιο με το δικο σου αλλα εγω πεθανα στο τελος απο την στεναχωρια ...

αργυρο τελειο το φως!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Στον Χριστοφορ μου ηρθε μια μερα μετα την βαφτιση του...δηλαδη 5 μηνες μετα...

Πολυ ωραιο το φωτακι...ειναι ..πρωτοτυπο..

ο Ο εχει γεννεθλεια μεθαυριο και θα του παρω ενα κινητο...δηλαδη μονος του θα παει να το παρει..χιχιχι..

μου λεει δεν θελλω...εγω δε σου κανω δωρα..του λεω κανεις λαθος..μου κανεις..μου δινεις τον μισθο σου για να τον ξοδεψω οπως γουσταρω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημεραααααααααα...... :D:D:D

Κατσε να απαντησω 2 λεπτα στη θου...

Λοιπον οταν ειναι να κανεις μελομακαρονα θα ξεκινας απο το σιροπι!!!

Θα το βραζεις..το μελι θα το ριχνεις στο τελος και θα το αφηνεις να κρυωσει τελειως.

Μετα θα κανεις τη ζυμη.Θα προσεξεις αυτο που λεει η Αφρο.Δεν θα την πλασεις πολυ.Ισα να κρυφτει το αλευρι.

Μετα θα βαλεις μια λαμαρινα στο φουρνο.Αφου ψηθουν οπως ειναι ζεστα θα τα ριξεις ενα ενα στο κρυο σιροπι.Να κανουν τζζζζζζζζ....

Θα τα βγαλεις και θα τα βαλεις σε σχαρα (φουρνου) να φυγουν τα περισια ζουμια.

Απο κει θα τα βαλεις σε πιατελα και θα τους ριξεις απο πανω καρυδι τριμμενο.Το καρυδι βοηθα να μην κολλησουν τα μελ. μεταξυ τους.(Τα πανω με τα κατω).

Αφου τα κανεις αυτααααααααα μετα θα βαλεις την επομενη λαμαρινα στο φουρνο και φτου και απο την αρχη!!!Οκ;;;;

Καλη επιτυχια!!!!!!!

Παω να σας διαβασω...

Καλε τι ονειρα ειναι αυτααααααα;;;; :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χρυσα και την φιλης μου διπλα της ηρθε η περιοδος πριν 1-2 ευδομαδες ....μαζι σας ηρθε !!!

εμενα ακομα ....αν και νιωθω τσιμπιματακια ωοριξιας απο τοτε που αρχισαν τα φαγακια αλλα ακομα ...καλα στον Μ τα ενιωθα ενα χρονο ....

ηθελα να σας πω για τον μπουμπουκο ,ο μικρος πιστευω οτι μπορει να αποθηλασει και μονος του πανω στον χρονο ....απο τωρα δεν δινει πολυ σημασια στο στηθος .οταν πειναει θελει να φαει πχ τα φρουτα του δεν θελει να κατσει να θηλασει ,μονο αν δεν εχει αλλη επιλογη και μετα απο ωρα και γκρινια θα θηλασει αλλα και παλι δεν θα φαει τοσο για να χορτασει ....δεν καθετε στο στηθος να πιπιλαει αν δεν πειναει η δεν θελει να φαει λιγο για να κοιμηθει αλλα και παλι για να κοιμηθει με στηθος πρεπει να πειναει λιγο γιατι αλλιως δεν καθετε ,φυσικα αν ειναι χορτατος και δε γινετε πολυ φασαρια κοιματε και μονος του (την μερα)

το βραδυ ομως θελει στηθος ανα 2 ωρες και να κοιμομαστε αγκαλιτσα .

Βλεπω οτι ειναι πολυ διαφορετικος απο οτι ηταν ο Μ που ακομα και χορτατος να ηταν αν του προσφερα στηθος το επιανε και ετρωγε !!!δεν ειναι καθολου "βιζακιας" το παιδι !!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και αμα δεν εχεις πολλες λαμαρινες θα πλενεις αυτην την μια :lol::lol::lol::lol:

βρε δεν παω να τους παρω απο τον φουρνο :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ναι ναι!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλε αυτα ειναι για τη Θου που ειναι νοικοκυρα...Εμεις..... 8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}8-}

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

×
×
  • Προσθήκη...