Μετάβαση σε περιεχόμενο

(Προσπαθώ να μην) καταρρέω Νο 2


Recommended Posts

μπηκα για ενα γρηγορο γεια.

ειμαι μονη ο αντρας ειναι στον κουμπαρο.

η αγγελικη κοιμαται ηδη!!!!! :roll::roll::roll::roll::roll:

κ εγω θα δω χαρυ ποττερ..

σας αφηνω να χαρω την ηρεμια μου!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 904
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερούδια μανουλίτσες...

θέλω να ευχηθώ σε όλες Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Με υγεία πάνω απ' όλα! Δεν ξέρω να θα μπορέσω να μπώ τις επόμενες μέρες γιατί θα είμαστε στην γύρα και ήθελα να σας στείλω τις θερμότερες ευχές μου!!!!!!!

Φιλάκια!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγαπητες μου φιλες τα εχω παιξει τελειως.

Αυτες τις μερες μου εχουν συμβει τα απιστευτα και ωρες ωρες απορω πως δεν εχω παρει ακομα φορα να βαραω το κεφαλι μου σε κανενα τοιχο. Θα σας πω μονο το αποκορυφωμα οτι την Μ. Τριτη το βραδυ το μωρο μου εμεινε στα χερια απο το τιποτα. Τον εβαζα για υπνο και αυτος δεν ηθελε να κοιμηθει. Εκνευριστηκα και τον εβαλα στην κουνια του. Αυτος αρχισε να κλαιε και κρατησε την αναπνοη του. Κρατοντας την αναπνοη του πεφτει προς τα πισω και αμεσως τον σηκωσα και τον φυσιξα οπως κανω παντα οταν κρατανε την αναπνοη τους ομως αυτος τιποτα. Καμμια αντιδραση αμεσως εγινε μπλε και το κορμακι του σαν ξυλο. Εβαλα τις φωνες και αρχισα να τον πεταω στον αερα και να τον ταρακουναω , να τον φυσαω και δεν θυμαμαι ουτε εγω τι αλλο εκανα και μετα απο περιπου μισο λεπτο αρχισε να συνερχεται. Στην αρχη ηταν σαν κοτοπουλο και μετα απο πολυ ωρα σιγα σιγα επανηλθε. Τον πηγα μεσ στη νυχτα στον γιατρο ο οποιος ειπε πως μαλλον εκανε breath holding και πεφτωντας προς τα πισω του επεσε η επιγλωτιδα προς τα πισω και εφραξε τον λαρυγγα και για αυτο δεν αναπνεε. Περιττο να σας πω πως δεν μπορω ακομα να συνελθω ουτε εγω ουτε κανενας μας. Με το παραμικρο κλαμα τον παιρνουμε αγκαλια και τον προσεχουμε σαν κορη οφθαλμου. και μονο που το σκεφτομαι οτι μπορει να εχανα το μωρο μου ετσι στα καλα καθουμενα τρελαινομαι. Κοιταζω και τα τρια και με πιανει πανικος στην ιδεα πως μπορει κατι να γινει και να μην μπορω να κανω τιποτα.Τελικα μονο ο Θεος μας προσεχει τα παιδια μας και σε αυτον προσευχομαι να τα εχει παντα γερα.

Ελπιζω να περασουμε ολοι καλο Πασχα με ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΗΧΙΑ.

ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ τονια μου ανατριχιασα κοπελα μου...

ευτυχως ειναι ολα καλα τωρα...

πρεπει να ηταν φοβερο σοκ..

απιστευτο αυτο που εγινε,δεν το χωραει το μυαλο μου!!!!!!!!

καλα να ειναι ολα απο δω κ περα κ θα συνελθεις κ εσυ σιγα σιγα...

αχ αυτα τα μωρα τι αλλο θα κανουν για να μας αγχωσουν!!!!

νασια μου καλη ανασταση...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κ απο εμενα

Τονιαντονι κοπελα μου ανατριχιαζω κ μονο που σκεφτομαι το τι περασατε ..καποια στιγμη μας ειχε κανει κατι παρομοιο κ η μικρη οχι ομως τοσο σοβαρο κ μας εστειλε ..υπομονη καλο μου ..εδω στην κρητη οι γιαγιαδες λενε οτι μεχρι να πει μαμα το παιδι πεθαινει την μανα κ λιγο πολυ ενα δικιο το εχουν ..λιγα τραβαμε ?

κ γω ακομα προσπαθω να συνελθω μ'οσα μας εκανε η Κοκο ..αυτη βεβαιως ειναι καλυτερα αλλα εγω ακομα τρεμει το φυλλοκαρδι μου ..τελοσπαντων ..θα σας αφησω γι'αποψε γιατι ειμαι κομματια ελπιζω αυριο να ειναι μια καλυτερη μερα για ολες μας ..

ευχομαι καλο πασχα κ η ανασταση να γινει κ στις ψυχες μας !

φιλια σε ολες !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τι να πω βρε κοριτσια πια ολα σε μενα θα τυχουν φετος!!!!!!!!!

Απο εκεινο το βραδυ δε δεν κοιμαται πουθενα. Δεν θελει να μπαινει στο δωματιο ή στο ρηλαξ. Με το ζορι τον κοιμηζωουμε στο καροτσι. Θελω να πιστευω πως ειναι απλα μια φαση και θα επανελθουμε στα φυσιολογικα. Λεμε τωρα !!!!!

Αυτα προς το παρον τα ξαναλεμε αργοτερα. Ευα μου καλο βραδυ δεν σε προλαβα.Φιλακια στις ζουζουνες σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μια γρηγορη καλημερα !

κανω δουλειες μαζι με τις μεγαλες μου ..προσπαθω να μαζεψω τ'ασυμμαζευτα ..αντε να δουμε τι θα βγαλουμε κ οι τρεις μαζι :lol::lol: ευτυχως η μαμα μου θα κρατησει για λιγο το μικρο οποτε κατι ειναι κ αυτο ..Τονιαντονι σιγουρα εχει τρομαξει το μικρο σου ..λογικο ειναι ..περασες εσυ το σοκ αλλα κ αυτο το ιδιο ..δωσε του λιγο χρονο ..πηγαινε λιγο με τα νερα του κ σιγα σιγα θα στρωσει ..θα νιωσει ασφαλεια ..

σας φιλω κορες τα λεμε μεταααααααααα!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα κοριτσουδια μου !

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΧΡΙΣΤΟς ΑΝΕΣΤΗ ΣΕ ΟΛΕς !!!

Τι μου κανετε ? Πως τα περασατε ?

μπηκα στα γρηγορα να ευχηθω κ θα τα ξαναπουμε λιγο αργοτερις

φιλακια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

ΠΩς ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ ΗΠΙΑΤΕ??

ΕΜΕΙΣ ΔΩΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΧΘΕΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΟΥΛΕΥΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ.

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΣΕ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΜΕ ΤΟΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ

ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΥΤΗΧΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΣΗ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΜΗ!!!

εχω να μπω πολυ καιρο, αλλα σας σκεφτομαι συχνα...

ρε Τονια τι τσαμπουκαδες ειναι αυτες που σου κανει;;;; επαθα πλακα!!!

εμεις ειχαμε λιγες αφαγιες... τωρα σα να αρχισε να στρωνει ο Σπυρος και αρχισε η ΜΑριαννα. οχι ομως οτι δεν τρωνε καθολου. ευτυχως. ο Σπυρος αρχισε εστω και λιγο να πινει γαλα το πρωι ενω το ειχε κοψει τελειως.

εχουμε γαϊδουροβηχα και κανουμε μασκες. απο κιλα, μετρησαμε μονο τον Σπυρο που τον πηγαμε να τον δει η γιατρος τα λαιμα του. ακομα να περασει τα 10 κιλα!!! 9950 και 85εκ. απο τα Χριστουγεννα ως τωρα εβαλε λιγοτερο απο μισο κιλο... η μικρη φαινεται λιγο πιο ψωμομενη.

κατα τα αλλα περναμε τη φαση που ο Σπυρος μας εχει τσακισει στο ξυλο! με τα χερια, με κουτουλιες, με αντικειμενα... λυπαμαι την καημενη τη ΜΑριαννα που το πηρε απο φοβο και οταν την πλησιαζει κλεινει τα ματια και κρυβει το κεφαλι. δεν περνει ουτε με το καλο, ουτε με φωνες, ουτε με το να κλαιω για να με λυπηθει που ποναω απο τα χτηπηματα.

παρατηρησα οτι οταν τον μαλωνω ή δεν τον αφηνω να κανει κατι, παει στο ασχετο και βαραει η μικρη! και με κοιταει στα ματια να δω οτι το κανει! τον μαλωνω και γελαει και χορευει!!

σκεφτηκα να μην τον δινω σημασια καθολου οτνα το κανει και να αγκαλιαζω τη ΜΑριαννα για να καταλαβει οτι με αυτον τον τροπο δε θα τραβηξει την προσοχη μου. και δεν ειναι οτι ασχολουμαστε με τη ΜΑριαννα περισσοτερο. το αντιθετο μαλιστα...

καμια αλλη ιδεα;;;

σας φιλω... καληνυχτα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΚΟΠΑΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΧΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟ ΜΩΡΟ ΟΠΟΤΕ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ . ΕΓΩ ΜΑΛΩΝΩ ΒΑΖΩ ΤΙΜΩΡΙΑ, ΣΤΕΡΩ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ. ΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΕΣ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΛΑΦΡΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΑΚΙ??

ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!!

ΚΑΤΑΡΕΥΣΑΤΕ Η ΑΚΟΜΑ!!!!!!!!!!!!!!! :?::?:

ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΙΣΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΚΑΣΤΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΊΓΟ ΝΑ ΛΥΠΠΟΘΥΜΗΣΩ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΙΣΑ ΠΟΥ ΕΚΑΤΣΑ ΚΑΠΟΥ. ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ :!::!::!:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ :D:shock::D:roll::P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα μανούλες...Χριστός Ανέστη κοριτσάκια μου!!!!!!

τί κάνετε??? πώς περάσατε???

Βρε Τονιαντόνι μου τί λαχτάρα ήταν αυτή που περάσατε με τον μικρό? Πωπω, φαντάζομαι πόσο θα τρομάξατε...λογικό είναι τώρα να τρέχετε πανικόβλητοι κάθε φορά που κλαίει!!! Τί σχέση όμως έχει ο παιδοκαρδιολόγος? Υπάρχει περίπτωση αυτό που έπαθε να σχετίζεται με την καρδιά? Εσύ γιατί κόντεψες να λιποθυμήσεις σήμερα? Μήπως σου έπεσε απότομα η πιέση? Κουράζεσαι περισσότερο απ'όσο αντέχει πλέον ο οργανισμός σου...θα μου πείς με τρία παιδάκια δεν έχεις και πολλές ευκαιρίες για ξεκούραση...

Ευάκο μου πως πάτε? Η Νικούλα? Το ξεπερνάτε σιγά σιγά??? Η Σοφία και η Αριάδνη τί κάνουν?

Καλυψώ μου πώς περάσατε το Πάσχα? Η Αγγελικούλα?

Βαγκ χάθηκες κορίτσι μου...βλέπω σε τρέχουν τα δίδυμα ε? Κι ο Σπυράκος ταλιμπανάκος ε? Τι λαχτάρες της κάνει της καημένης της Μαριάννας...Κι εγώ όμως πιστεύω ότι τα δίδυμα πάντα έχουν μια σχέση που δεν μπορούμε να καταλάβουμε, αλλιώτικη από τα απλά αδέρφια!!!

Εμείς περάσαμε το Πάσχα με καυγάδες πάλι...να φανταστείτε με τον άντρα μου είπαμε Χριστός Ανέστη την Κυριακή...τί να πώ ρε κορίτσια δεν σέβονται καθόλου ότι είμαι έγκυος και ΔΕΝ πρέπει να συγχίζομαι!!! Πόσο καιρό ρώταγα να μου πούν τί έθιμα έχουν για τα δώρα της νονάς για το Πάσχα και με γράφανε κανονικά και η πεθερά θυμήθηκε να με πάρει τηλέφωνο το Μεγάλο Σάββατο το βράδυ λίγο πριν πάμε για την Ανάσταση και να μου αραδιάσει ένα κάρο ψώνια...τσουρέκι, αυγά, τούρτα, δώρο για το σπίτι και δώρο για τον μικρό της!!!!!! Και όλα αυτά έπρεπε να τα έχω έτοιμα για να τα πάω την άλλη μέρα το πρωί στην νονά μας!!!!!!! Νευρίασα τόσο μα τόσο πολύ...ύστερα με έκανε να ντραπώ επειδή εγώ είχα πάρει μόνο τσουρέκι και αυγά...ο άντρας μου με έβριζε επειδή αγχώθηκα και τα'βαλα με την μάνα του...αλλά όταν σας λέω ότι με έβριζε εννοώ πολύ άσχημο βρισίδι...στο τέλος με ανάγκασε να αρχίσω να ουρλιάζω και να βρίζω κι εγώ για να σταματήσει και να με αφήσει ήσυχη. Σκέφτηκα να μην πάω καν στην εκκλησία μετά από τέτοιο καυγά...τελικά πήγα αλλά δεν είπα ούτε χρόνια πολλά ούτε τίποτα...φανταστείτε σε τί κατάσταση ήμουν! Γενικά όλες οι γιορτινές μέρες ήταν μέσα στη ένταση...ο άντρας μου άρχισε να κουράζεται τώρα που είμαι χάλια και αναγκαστικά με βοηθάει με την μικρή κι έχει αρχίσει να ξεσπάει παντού...κάθε μέρα κι από έναν καυγά...πού θα πάει αυτή η κατάσταση δεν ξέρω...ούτε μια ήρεμη μέρα δεν έχω σ'αυτή την εγκυμοσύνη!!!!!

Κατά τ' άλλα, το Μαρουλάκι το έκοψε τελείως το γάλα (δεν πίνει καθόλου πλέον), προσπαθώ να το αναπληρώνει με γιαούρτι και τυρί αλλά ούτε κι από αυτά τρώει αρκετή ποσότητα...της φτιάχνω την φαρίν λακτέ με γάλα αντί νερό που έβαζα μέχρι τώρα αλλά κι απ'αυτό τρώει το μισό. Την κακομάθανε τώρα στις γιορτές με τα τσουρέκια και τα κρουασάν και τώρα θέλει να τρώει μόνο τέτοια. Φωνάζω εγώ αλλά ποιός μ'ακούει?

Σήμερα είμαι χάλια, ζαλάδα και αναγούλα...δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου...άκουσα ότι σέρνεται και γαστρεντερίτιδα στο χωριό και φοβάμαι μην τυχόν κόλλησα τίποτα τέτοιο και δεν είναι από την εγκυμοσύνη.

Αυτά τα νέα μας κοριτσάκια μου

Πολλά φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΒΡΕ ΝΑΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΚΡΗΝΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ :?::?:

ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΤΗΝ 2Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΛΑΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΓΧΩΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ. Η ΠΕΘΕΡΟΥΛΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΡΥΦΗ ΠΛΗΓΗ !!!!!!!!!

ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ.

ΕΜΕΙΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΙΠΑΝΕ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΥΣΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΔΟΝΕΥΡΟΛΟΓΟ. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΑΝΤΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.

ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ :oops::oops::(:(:?::?:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κ χαρα σας κοριτσουδια μου

εδω ειμαστε κ μεις ..Επιστροφη σημερα στον παιδικο για τις μεγαλες επιτελους να ηρεμισει κ μενα λιγο το κεφαλακι μου γιατι ζωη να χουν η ενεργια τους ειναι ανεξαντλητη.. :lol: Εχουν γινει κ εφευρετικοτατες οι ατιμες ..

Καταρχην να χαιρετησω την Ευη που ειχαμε πολυ καιρο να εχουμε νεα της ..Ελπιζω να ειστε καλα ! Μην αγχωνεσαι με τα ξεσπασματα του Σπυρακου γιατι ξεσπασματα ειναι ..φαση κ θα περασει ..Ουτως η αλλως τα αγορακια κανουν λιγο πιο εντονα παιχνιδια εξαρχης απ'οτι οι τσουπρες ..Προσπαθησε απλα να του λες οτι αυτο που κανει ειναι κακο κ να επαναλαμβανεις αρκετες φορες οτι δεν χτυπαμε δεν σπρωχνουμε κτλ κανεναν..Εμενα οι δικες μου δεν το ειχαν πριν αυτο το χουι , το απεκτησαν ομως στον παιδικο ..ετσι που κ που πεφτει κ καμια σπρωξια στο εντελως τυχαιο ..Δεν ξερω , νομιζω οτι ολα μεσα στο προγραμμα ειναι ..μεγαλωνουν ανακαλυπτουν αισθηματα , τα ορια που τους βαζουμε εμεις , που δεν τα θελουν εκεινα ..απο ενα σημειο κ επειτα σου αντιμιλανε κιολας ( ..βλεπε την πρωτοκορη μου την Σοφια , μια κουβεντα της λες 50 σου γυριζει ..)Ομως το σιγουρο ειναι οτι η σχεση τους θα μεταλλασεται καθως μεγαλωνουν ..Μετα την περιπετεια που ειχαμε εμεις με την Νικη μεταξυ των αλλων ο παιδοψυχολογος μας ειπε το εξης ..Οτι η σχεση τους, αυτη δηλαδη του να εισαι διδυμος , ειναι αυτο που λεμε σχεση ζωης ..Οτι μελλοντικα θα υπαρξουν καβγαδες οπως αλλωστε σε ολα τα αδερφια αλλα απλα δεν θα φτασουν ποτε σε σημειο αιχμης ..Μεταξυ των αλλων του ελεγα μα γινεται να μας κρατανε κακια τα νηπια αν πχ τα μαλωσουμε η τους φωναξουμε λιγο παραπανω ? Πως γινεται πχ η Σοφια κ η Νικη να κρατησουν κακια στον γονιο τους ενω η μια υποβαλλει καθημερινα την αλλη σε καθε ειδους μικροβασανιστηρια ..Κ ακουστε τι μου εξηγησε ..Κ βεβαια θα κρατησουν κακια στον γονιο τους ..παιδια ειναι κ συ προσπαθεις να τους βαλεις ορια που παρα το γεγονος οτι τα χρειαζονται δεν σημαινει οτι θα τα δεχτουν κιολας ..Επισης στα διδυμα απο ενα σημειο κ επειτα το ενα θ'αναζητησει την εγκριση του αλλου για τα κατορθωματα του , τους φιλους του ακομα κ μελλοντικα για το ετερον του ημισυ ..( εκει κουφαθηκα να πω την μαυρη αληθεια ..) Αυτο που ηθελα να πω γραφοντας ολα τα παραπανω ειναι οτι ανεξαρτητα απο την συγκεκριμενη ηλικια που σπρωχνονται ,χτυπιουνται κτλ το ενα λατρευει το αλλο με μοναδικο τροπο που εμεις ποτε δεν θα καταλαβουμε ..Ακομα κ για τους ετεροζυγωτες ισχυει αυτο ποσο μαλλον για τους ομοζυγωτες διδυμους ..Ευη φαση ειναι κ θα περασει ..Ισως απλα ο Σπυρακος να προσπαθει ν'αναλαβει κατα καποιο τροπο την θεση του ισχυρου της ομαδας ( συμφωνα με τον ..επιστημονα τα διδυμα αποτελουν ομαδα ..) κ να εδραιωσει την θεση του απεναντι στην μικρη ..

αρκετα ομως με τα της ψυχολογιας ..πεστε μου τι κανατε πως περασατε κτλ ..

Τονιαντονι πως βρε παιδι μου κοντεψες να πεσεις κατω ? Τρωγε τουλαχιστον σωστα η παρε κ καμια βιταμινουλα ..η σκληροτερη κ πιο εντονη δουλεια του κοσμου ειναι το να εισαι μανα ..ολες οι αλλες ερχονται τελευταιες κ καταιδρωμενες ..Κ αυτο με τον μικρο σου που εγραψες για παιδοκαρδιολογο ? Τι εγινε τελικα τι κανατε ? Προκειμενου να αποκλεισετε ολα τα ενδεχομενα καντε κ αυτη την επισκεψη δεν χανετε τιποτα ..μοναχα το τρεξιμο αλλα χαλαλι αρκει να ειναι το μικρο μια χαρα ! Μετα θα λετε αντε το περασαμε κ αυτο !

Νασιακο μου τι να πω ..ωραιο πασχα περασες ε? Κοριτσαρα με ολο το θαρρος κοιταζε τον εαυτουλη σου κ μονο γιατι αυτη την εποχη ειναι υπερπολυτιμος ..μην ξεχνας το μικρο που κουβαλας ..δεν φταιει σε τιποτα να εισπρατει την ενταση ..Μην αφηνεις βρε κανεναν να σου χαλαει την ζαχαρενια , ακομα κ ο αντρας σου κ η καθε σκροφιτσα πεθερα ..Αντε θυμηθικα κ την δικη μου τωρα γκρρρ..Βαλε τα παντα στην ακρη κ επικεντρωσου στο Μαρουλι αλλα κ το μωρο που ερχεται ..Στην τελικη γινε κακια με ολους ..οταν λεω κακια ομως εννοω πολυ κακια ..βαλε ορια μια για παντα κ θα δεις οτι θα στρωσουν λιγο τα πραγματα ..τουλαχιστον δεν θα σε πρηζουν τωρα που εχεις πραγματικα αναγκη να εισαι ηρεμη ..

εγραψα παλι κ τι δεν εγραψα ..παω να φτιαξω καφε κ επιστρεφω !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χρονια πολλα,χριστος ανεστη,με υγεια για μας κ τις οικογενειες μας!!!

χαθηκα κοριτσακια μου γτ εχω παλι τη μικρη αρρωστη απο το μ.σαββατο το βραδυ..

με μπουκωμα κ βηχαλακι αλλα ακομα κραταμε γερα!!!

μας εκανε κ ενα τρελο χουνερι χτες βραδυ.

για 3 ωρες εκλαιγε με λυγμους...ουρλιαζε..

εκλεισε τελικα ο λαιμος της..

γτ δεν ηθελε απλα να πεσει για υπνο!!!

της καναμε τα παντα...

μολις την εφερνα στο σαλονι σαν να μην ετρεχε τπτ.

ηθελε να δει τηλεοραση κ εβαλε στο χερι του μπαμπα της

το χειριστηριο του play station για να παιξει!!!

την ξαναπηγαινα στο κρεβατι κ παλι ουρλιαχτα..

το κρεβατι μας ουτε να το δει..

τι νανουρισματα δοκιμασα.

τι διπλα της εμεινα.

μεχρι κ στην κουνια της μπηκα!!!!!!

τελικα κοιμηθηκε στις 2.30..

φυσικα ολο το βραδυ εβηχε καθε 2 λεπτα κ δεν κοιμηθηκα καθολου.

κ ο λαιμος ειναι τελειως κλειστος...

τεσπα αντε να δουμε!!!

ευα,ευη,νασια,τονια ευχομαι να ειναι ολα καλα..

που θα παει!!!

θα σταματησουμε καποτε να καταρρεουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε καλωστην καλυψουλα ..κ λεγαμε που χαθηκες ..περαστικα σας καλο μου ..αυτος ο καιρος θα μας τρελανει ..εμας εδω αποτομα μας το εχει γυρισει σε ζεστη ..μιλαμε ομως σε στιλ ιουνιου ετσι ?

καινουργιο χουνερι η μικρη ε? τι ζωδιο ειναι καλε κ ειναι τοσο τζαναμπετισσα :lol: αλλα αν ειναι κ λιγο συναχωμενη δυσκολα τα πραγματα ..το χτυπας το ξενυχτι κ δεν μπορεις να κανεις κ τιποτα ..εγω πλεον το εχω παρει αποφαση ..με τουτα κ με κεινα ζητημα να καταφερουμε για μια εβδομαδα να κοιμηθουμε κ μετα ολο κ κατι συμβαινει .Μια η μια μια η αλλη , οργανομενο σχεδιο εξοντωσης της μανουλας ..Το πηρα αποφαση οτι θα ξανακοιμηθω οταν θα πανε στο λυκειο ..εχουμε καιρο μεχρι τοτε ..Το μικρο προχτες μου εκανε βεβαια ενα απιστευτο σερι απο τις 2130 μεχρι τις 0900 :shock::shock::shock::shock: Ποιος ? Η Αριαδνη ..το λεω το γραφω δεν το πιστευω ακομα ..ομως μην νομιζετε οτι σημαινει κατι ..το ιδιο εκεινο βραδυ σηκωθηκε μια φορα η Νικη για τουαλεττα κ αλλη μια η Σοφια σε ασχετο χρονικο διαστημα βεβαια .. :roll: Οποτε παλι δεν κοιμηθηκαμε σαν ανθρωποι ..αλλα πλεον λεμε οτι το εχω παρει αποφαση..τελος ..Παραπονο δεν εχω ..αλλα πως τα καταφερνουν βρε παιδι μου κ τα παθαινουν ολα εναλλαξ ..τελοσπαντων ..θα τα πουμε το βραδυ ξανα γιατι τωρα το μικρο μου τραβαει την φορμα για να παιξουμε ..φιλια σε ολες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου ευακι μου.πιστεψε με εγω εχω μια κ δεν ξερω αν θα ξανακοιμηθω ποτε!!!!

εγω ξεκινησα σημερα μπουκωμα..

αλλα ειναι απολυτα λογικο.εχω εξασθενησει τελειως χωρις υπνο σαν το ζομπι...

προχτες κοιμηθηκε στις 2.30 ο πουτανος..

χτες στις 4 το πρωι...

τπτ αλλο δεν θα σχολιασω..

ταεχω δει ολα.

κ με 10 λεπτα μεσημεριανο υπνο.

απλα πλεον δεν θελει να κοιμαται καθολου.

την εβαλα παλι για υπνο.κ απλα παλι δεν θα κοιμηθει για μεσημερι.

δεν ξερω τι αλλο να κανω.

εχω απογοητευτει κ ειμαι τοσο κουρασμενη

που ειλικρινα θελω να το πλακωσω στο ξυλο΄.

ντρεπομαι που το λεω αλλα χτες βραδυ θα το πλακωνα ευχαριστως.

φοβαμαι μηπως εχει τπτ παθολογικο.

ενταξει ειναι αρρωστο αλλα δεν πνιγεται κ στη μυξα.

φυσιολογικο μπουκωμα κ συνεχεια της καθαριζω τη μυτη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αντε γεια χαρα κ απο εμενα :lol:

βρε καλυψω τι παθολογικο να εχει το παιδι ?!! τι λες τωρα ..τιποτα δεν εχει ..απλα αρρωστο ειναι κ του φταινε ολα ..θα στρωσει ..αυτο να εχεις στο μυαλο σου ..ενταξει ισως να νομιζεις οτι σου λεω κουλα ομως η αληθεια ειναι αυτη ..καποια στιγμη θα ηρεμισει..εσυ τι εκανες τελικα με δουλεια? βρηκες κατι ? Εγω ακομα στο ψαξιμο ..ουτε λεπρη να ημουν ..τι να πω ..αυριο παμε για καφε με τις μαμμυλαντεζες του ηρακλειου ελπιζω ο καιρος να μας κανει την χαρη γιατι εχουμε να τα πουμε καιρο ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα καταρρέουσες μανουλίτσες!!!!!

Καλυψώ μου τίποτα παθολογικό δεν έχει το παιδί καλό μου...δεν νομίζω να υπάρχει κάποια παθολογική κατάσταση που να σου κόβει τον ύπνο, ίσα-ίσα που θα ήθελε να κοιμάται αν είχε κάτι. Δεν θα είχε διάθεση για τίποτα το παιδί. Νομίζω ότι είναι φάση κι αυτή από τις τόσες που περνάνε κατά καιρούς...

Ευάκο μου καλά να περάσετε στην συνάντηση!!!

Εμένα θα με σκάσει το Μαρούλι...δεν τρώει τίποτα από φαγητά δηλαδή, γιατί αν της δώσει κανείς τσουρέκι ή καμιά άλλη βλακεία μια χαρά θα την χλαπακιάσει! Πρίν που έβαλα να φάω τα φασολάκια μου λύσσαξε μαμ και μαμ...όσο της έδινα από το πιάτο μου το ήθελε, μόλις της έβαλα στο πιάτο της να φάει κανονικά την μερίδα της δεν ήθελε άλλο (μην φανταστείτε ότι έφαγε καμιά ποσότητα, 1-2 κουταλάκια ζουμί)...μάγκεψε κιόλας και έμαθε να σπρώχνει το πιάτο και να λέει Όσι (όχι)!!!! Κι αυτό το κάνει με όλα τα φαγητά που τα έτρωγε μέχρι τώρα...ξαφνικά σταμάτησε να τρώει φαγητό...δεν πίνει και γάλα πλέον...τί θα την κάνω???????

Καλυψώ ώρες ώρες κι εγώ λέω θα την πλακώσω στο ξύλο...μετά το μετανιώνω αλλά με φέρνει στα όριά μου!!!!!

Κρίμα τα φασολάκια........τα έφαγα με τόση όρεξη και τώρα θέλω να πάω να τα βγάλω!!!!!! Και τα λιμπιζόμουν για μέρες...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εμεις χθες το βραδυ περασαμε μαυρη νυχτα. Ο μικρος ξυπνουσε συνεχεια σχεδον καθε ωρα και δεν με αφησε να κοιμηθω παρα μονο κανα δυοωρο κατα τις πεντε το πρωι. Μετα επρεπε να σηκωθω για να παω στη δουλεια. Οταν γυρισα το απογευμα δεν προλαβα καθολου να ξεκουραστω και τωρα προσπαθω να βαλω τον μικρο για υπνο. Δυστηχως αυτη η διαδικασια εχει γινει απιστευτα δυσκολη.

Δεν ξερω γιατι κατερευσα τις προαλες γιατι ολες μου οι εξετασεις ηταν καλες/ Τι ναπω μαλλον τα παιξα. Ευα μου οι γιατροι ειπανε για καρδιολογο για να αποκλεισουμε οτιδηποτε καρδιολογικο και παιδονευρολογο για επιληψια. Θελω να πιστευω πως ηταν ενα τυχαιο γεγονος ομως προτημω να ειμαι και σιγουρη για αυτο. θα το κανονισω απο βδομαδα να τελειωνουμε και με αυτα. εσεις πως τα πατε με τον υπνο :?: ειναι ενταξει τωρα η μικρη

κοριτσια υπομονη παιρναμε ολες μαλλον δυσκολα αλλα ας ελπιζουμε πως ολα θα περασουν με τον ενα ή τον αλλο τροπο.

και εμενα ποσες φορες μου ερχεται να τα πλακωσω δεν λεγεται και αν καμμια φορα ριξω καμμια στον ποπο μετα το μετανοιωνω πικρα. Τι μου φταινε τα δολια τελικα ετσι που μας καταντησει η ζωη!!!!!!

Με πιανουν και τα ψυχολογικα μου και μου ρχεται μια τρελα. Σκεφτομαι με ποσο κοπο καταφερα να κανω αυτα τα παιδια και τωρα να εκνευριζομαι και να μην μπορω να ειμαι παντα το προτυπο της μανας που θα ηθελα. Ομως πως μπορει κανεις να ειναι σε ολα ενταξει τελειος!!!!

Εγω δεν μπορω και να σας πω αδιαφορω για ολα τα αλλα και ενδιαφερομαι μονο για αυτους τους ανθρωπους που εφερα στη ζωη και για τους οποιους ειμαι υπευθυνη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

προσπαθω να κοιμησω τον μικρο και οι αλλοι κανουν τοση φασαρια λες και τους ειπα γκρεμιστε το σπιτι. Ειναι να μην τρελαινεσαι μετα.

Μπα χρειαζομαι επειγοντως διακοπες :roll::roll::roll:

Συνεχεια μου ερχεται η εικονα του παιδιου εκεινη τη μερα στο μυαλο και μετα τους κοιταω ολους και ................

Νομιζω πως δεν θα το ξεχασω οσο ζω και να ευχαριστω το θεο που ειναι τωρα μαζι μας..........

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟΨΕ. =))=))=))=))=))[smilie=angel12.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα κ απο εμενα ..

βρε τονιαντονι καθε φορα που παω να σου απαντησω στο τσατ κατι γινεται κ σε χανω ..τι να πω ..

αυτο που λες το νιωθω κ γω πολλες φορες ..ειναι δυσκολο να τα βγαλεις περα με σπιτι κ παιδια ποσο μαλλον οταν δουλευεις κιολας ..Καπου σπας βρε παιδι μου κ ψυχολογικα αλλα κ καταρρεεις σωματικα ..δεν την παλευεις κοινως..Κ μενα ειναι φορες που μου ερχεται να τα πιασω κ να τους δωσω μερικες στον πωπω ..ομως κατι με πιανει ..Σιγουρα τα νευρα μου σμπαραλια μετα την ιωση γαστρεντεριτιδας παθαμε την νιλα αυτη με την Νικη ..μετα κολλησαμε ιωση ξανα ..τωρα το μικρο μετα κατι αλλο ..ηρεμια δεν βρισκεις πουθενα ..Τα τρια παιδια ειναι δυσκολο να τα κουμανταρεις καλο μου ..οσο καλη προθεση κ να εχουμε καπου οι αντοχες μας οσο μεγαλωνουν κ γινονται κ πιο ανεξαρτητα αλλα κ πιο απαιτητικα λιγοστευουν ..Υπομονη θα κανουμε ..δεν εχουμε αλλη επιλογη ..κοπιασαμε για να τα φερουμε σ'αυτο τον κοσμο ..το ποσο καλα θα κανουμε την δουλεια μας ως γονεις θα το δειξει το μελλον ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ κ εγω θα ηθελα διακοπες !!!!

ευακι ακομα απο δουλεια τπτ.κ δεν προβλεπεται ετσι που ειναι τα πραγματα...

τονια μου υπομονη κοριτσακι,τι αλλο να κανεις..

κ εγω πολλες φορες μετανιωνω για τα νευρα μου

κ υποσχομαι στον εαυτο μου οτι θα ειμαι ηρεμη απο δω κ περα..

αλλα ανθρωποι ειμαστε κ εμεις...

κ εγω μια απο τα ιδια με τον βραδινο υπνο.εχουμε μαλωσει εδω κ πολυ καιρο!!

η μικρη με το που καταλαβε οτι θα της δωσω το βραδινο γαλα-

κ αρα θα πεσει για υπνο μετα-

αρχισε τα ουρλιαχτα!!!!

την ειχα 5 λεπτα στην αγκαλια μου κ την χαιδευα

κ της τραγουδουσα

κ αυτη εκλαιγε!!

κ μετα μου ζητησε να την βαλω στην κουνια.

τωρα κοιμαται..

ποιος ξερει τι μας ξημερωνει παλι!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ελα βρε καλυψω μη χανεις το κουραγιο σου ..θα δεις θα σε εκπληξει η μικρη ..θυμασαι πως ημουν το καλοκαιρι , με τα μυαλα στα καγκελα απο την αυπνια , τις ειχα κ τις τρεις μαζι μου απο ενα σημειο κ επειτα οταν εκλεισε ο παιδικος κ ειχα λαλησει ..ομως θελει πολυ υπομονη ..δεν ξερω βεβαια κ το καθε παιδι εχει τα κουμπια του , το χαρακτηρα του ..αλλα μπαινουν ευκολα σε προγραμματα κ καλουπια αλλα ειναι λιγο πιο αντιδραστικα ..ομως ολα καποια στιγμη στρωνουν ..Εγω πλεον δεν αγχωνομαι ξερω οτι τραβηξα κ τραβαω γερα κουπι με τρια κουτσουβελα κ στο μελλον θα τραβηξω ακομα πιο γερα ..Θαρρος βρε ! Σας ευχομαι να εχετε οοοοολες μια καλη κ ηρεμη νυχτα ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοιμαστε ελπιζω κοριτσια....

εγω εχω αυριο ρεπο, ο αντρας πηγε και νυχτα στο τμημα.....

ρε συ ΝΑσια... αυτη η πεθερα.....

οσο για την αφαγια... και ο Σπυρος ειχε κοψει τελειως το γαλα απο τον Ιανουαριο. τωρα αρχισα ξανα να πινει το πρωι. και απο φαγητο... ειχε μια περιοδο που η κοιλια του ειχε κολησει στην πλατη! αλλα εχει καμια βδομαδα που τρωει τον αγλαιωρα!!!! και αρχισε τωρα η ΜΑριαννα τη διαιτα!!!!!

Ευα την αρχηγια την εχει παρει ο Σπυρος απο την πρωτη βραδυα που ηρθαμε σπιτι απο την κλινικη!!!!! καταλαβαμε αμεσως ποιος ηταν το αφεντικο στο παρεακι τους!!!! το γελιο ειναι οτι οσο μεγαλωνουν τα αγορια, τοσο πιο μπουνταλαδες γινονται !!!! :lol::lol::lol: μεχρι που τους ερωτευομαστε και τους βλεπουμε θεους!!!! :lol::lol::lol: αλλα παντα εμεις ειμαστε αυτες που κινουμε τα νηματα... χιχι... ειμαστε οι αρχηγοι αλλα δεν το ξερουν!!! :lol::lol::lol:

αλλα ρε κοριτσια... μου εριξε μια κουτουλια στο κοκαλο κατω απο το ματι..... το ακουμπαω και ποναω.... εχει και ενα βαρυχερι το σκασμενο!!!

δε θα παει 2χρ;;;; εχει να κατσει τιμωρια στο χαλακι της Νταντας που θα παει συννεφο!!! υπομονη 6 μηνες!!!!

αντε καληνυχτα...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...