Μετάβαση σε περιεχόμενο

(Προσπαθώ να μην) καταρρέω Νο 2


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 904
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλυψω, ευχομαι να μην προστεθηκε και η ωτιτιδα στο ολο πακετο γιατι ακουω ωτιτιδα και τρεμω... λογω του συνδιασμου μυξας-ωτιτιδας-αμυγδαλων, το τι φαρμακο-μπουκωμα εχει φαει ο καημενουλης ο Ιασωνακος μου δε λεγεται!

Ευα, τι σ' επιασε καλο μου και σκεφτεσαι τετοια πραγματα... οτι εσυ φταις σε κατι που ολο αρωσταινει η μικρη με το αναπνευστικο της? Ειναι δυνατον να φταις εσυ σε κατι? Απλα εκει εχει την ευαισθησια της... Αλλο παιδακι εχει ευαισθητο αναπνευστικο, αλλο αυτακια, αλλο εχει αλεργιες, αλλο πεπτικο... τι καθεσαι και σκεφτεσαι? Εσυ κανεις οτι καλυτερο γινεται ετσι δεν ειναι? Της δινεις τα φαρμακα της, τρεχετε καθε τρeις και λιγο στον παιδιατρο, την παρηγορεις... τι αλλο να κανει κανεις?

Εισαι και μοναχουλα αποψε να παλευεις να τα κοιμισεις... ευχομαι να περασετε ενα ησυχο βραδυ με ολη μου την καρδια!

Αναστασια, πως εισαι εσυ? Περασε ο πονος? Βγηκαν τα αποτελεσματα του ΠΑΠ? Ελπιζω ολα να ειναι μια χαρα! Ο Σπυρακος ξεσαλωνει στις βολτες ε? Σιγα να μην πτοηθουν απο το κρυο αυτα... ο Ιασωνας παει και χτυπαει την πορτα για να τον παμε βολτα. Πως χτυπαμε για να μπουμε? ε αυτος χτυπαει για να βγει... :lol:

Ευη, ακομα αρρωστουλα ειναι η κορη σου ε? Μυξες, μυξες, μυξες... τι να σου πω? Κι εμενα μου σπαραζει την καρδια οταν πρεπει να ρουφηξω με το ρημαδο-ρουφηχτηρι και σφαδαζει ετσι... αλλα τι να κανω? Εδω ολη την ωρα καθαριζαμε τη μυτη του και παλι ωτιτιδες παθαινε απο τις παλιο-μυξες, σκεψου να τον αφηναμε ετσι... Το κολπο με το φασκιωμα σε μεγαλη πετσετα μπανιου, το ξερεις? Μια φιλη μου το συστησε και απο τοτε ησυχασαμε σχετικα... και παλι ουρλιαζε και χτυπιοταν δηλαδη αλλα επειδη δεν μπορουσε να κουνησει χερια - ποδια και να σπρωχνει το ρουφηχτηρι, τελειωναμε σε χρονο μηδεν. Τυλιγεις (οχι υπερβολικα σφιχτα) το μωρο ή μικρο παιδακι σε μια μεγαλη πετσετα, ετσι ωστε να μην μπορει να κουνησει καθολου το σωμα και τα ακρα του, ετσι εχεις να κρατας μονο το κεφαλι ακινητο (με κεφαλοκλειδωμα τα καταφερνα εγω) και το ρουφηχτηρι. Μονο ετσι μου εφταναν τα 2 χερια που μου εδωσε ο Θεος.

Τα δικα μας νεα εκτος απο αμετρητες σκανταλιες και καταστροφες που καλυτερα να μην περιγραψω, ειναι οτι ευτυχως χθες χτυπησα λαθος συναγερμο... οτι αρρωστησε και παλι... μονο πυρετο εκανε ολη τη μερα χθες, χωρις αλλα συμπτωματα... ουτε μυξες, ουτε βηχας, ουτε τιποτα... Τελικα αυτος ο πυρετος ηταν μονο περενεργεια απο το επαναληπτικο εμβολιο της γριππης που ειχε κανει την Παρασκευη και σημερα ηταν ολη τη μερα εντελως απυρετος... ολη τη μερα λεω "δοξα τω Θεο" και του εχω βαλει και καμια 10ρια φορες θερμομετρο για σιγουρια. Φοβια με εχει πιασει απο τις συνεχομενες ιωσεις!!!

Αποψε τον επιασε μια οξεια μαμαδιτιδα... δεν ηθελε να κοιμηθει με τιποτα. Μηνες εχω να αντιμετωπισω τετοια κατασταση χωρις λογο... να σκεφτομαι ολη την ωρα μηπως τον ποναει τιποτα, μηπως τα τελευταια δοντακια που περιμενουμε, μηπως το ενα μηπως το αλλο... αλλα απο την ολη του συμπεριφορα ηταν προφανες οτι ηθελε να συνεχισουμε την απογευματινη καλοπεραση και παιχνιδομανι μεχρι το ξημερωμα... Μπηκα στο δωματιο 1 φορα, μπηκα και 1 δευτερη μετα απο κανενα 3λεπτο, στην τριτη φορα πτοηθηκα και του εβαλα λιγη mudisal στην πιπιλα καλου-κακου... Εκανε τοση φασαρια που δεν καταλαβα οτι πηδηξε απο την κουνια, εσπρωξε την πορτα του δωματιου του και την κοπανησε ο μαγκας... ακουγα μονο απο την ενδοεπικοινωνια τις φωνες του να απομακρυνονται... τον βρηκα στην κουζινα, πανω στο τραπεζι... φυσικα μολις με ειδε, του περασαν ολοι οι πονοι... μου εδινε τουβλακια να παιξουμε... Πηγα να το παθω το εγκεφαλικο! Ξεμαθα τοσο καιρο (πανε 4 μηνες σχεδον) απο αυτα τα κολπα... ετοιμη ημουνα να του πατησω κατι φωνες. Τελικα συγκρατηθηκα, πηγαμε στο δωματιο του, οπου συνεχιζε να μου δειχνει διαφορα να παιξουμε, τον καθησα στα ποδια μου και του ειπα οτι κοιμομαστε τη νυχτα για να ξεκουραζομαστε και να εχουμε ορεξη να παιξουμε την αλλη μερα κ.τ.λ. κυρηγμα κανονικο... Μετα τον εβαλα ξανα στην κουνια, γκρινιαξε για 10 δευτερολεπτα και κοιμηθηκε επιτελους.

Η δικια μου χαζομαρα ειναι οτι ενω εδω και καιρο, μπαινοβγαινει στην κουνια οποτε του κανει κεφι, επειδη δεν το εκανε ποτε εκτος απο εκεινη την πρωτη φορα που σας ειχα βαλει και τις φωτογραφιες, σε ωρα υπνου ή ξυπνηματος, δεν εδωσα καμια σημασια και δεν αλλαξα κατι στη κουνια (να βγαλω το καγκελο που ελεγα και να βαλω το μισο μικρο να ανεβοκατεβαινει με την ησυχια του) ή στην πορτα του υπνοδωματιου, ουτε διαβασα τι λεει το βιβλιο για παιδια που κοιμουνται σε κρεβατι και οχι σε κουνια και δεν ηξερα τι να κανω... Να δω πως θα κοιμηθω τωρα ολη τη νυχτα, που με τρωει η αγωνια μην το σκασει παλι και πειφερεται στο σπιτι μονος του... την πορτα τελειως δεν μπορω να την κλεισω... δε μου παει η καρδια... τι να κανω, δεν ξερω. Τωρα ειδα οτι το βιβλιο λεει για καγκελακι στη πορτα, ωστε και το παιδι να μενει μεσα και η πορτα να μην κλεινει...

Αμαν πια, καγκελα, συρτες, κλειδαριες, ασφαλειες... δεσμοφυλακες καταντησαμε εδω μεσα!

Αναστασια, εσυ πως τα βολεψες με το Σπυρο σου που προφανως δεν κοιμαται πια σε κουνια? Δε φανταζομαι να εβαλες καγκελο στην πορτα του δωματιου του ε? Δωσε καμια συμβουλη! Please!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και ευχομαι μεχρι να τελειωσει το Νο2 να ειμαστε ολες ΠΡΩΗΝ καταρρεουσες!!!!

η ΜΑριαννα απορω πως κοιμαται ολο το βραδυ.... το πρωι η μυτη της ηταν λες και ειχε τσιμεντο μεσα!

εγω μονο ορο τη ριχνω. οταν ειναι για ροπυφηγμα, ριχνω εγω τον ορο και ρουφαει ο αντρας. εγω δε μπορω...

και κατι αλλο... το απογευμα ειχε ολο τσιμπλες στα ματια της... λετε επιδη μερικες φορες οταν τη βαζω ορο, και παλευουμε, παει και στα ματια, ισως απο αυτα που εχουν βγει απο τη μυτη, να επαθε μκαμια μολυνση;;;; το απογευμα που θα την παει ο αντρας μου στη γιατρο να δουμε τι θα πει...

δε σας το ειπα... ειναι και το στεφανι μου αρρωστο!!! δηλαδη, χειροτερα και απο τα παιδια!!! το παιρνω στα αστεια για να μην τσιριξω!!!

και αυριο το πρωι θα ειναι μονος με τα μωρα επιδη θα παρουσιαστω στη δουλεια!!! τελος η αδεια ανατροφης!!! να δω ποσο βομβαρδισμενο θα ειναι το σπιτι οταν γυρισω και σε τι κατασταση θα τους βρω και τους 3!!!!

Ευα ασε τα χαζα οτι κανεις κατι λαθος εσυ και αρρωσταινει η μικρη! θα σε βαλω να κανεις παρεα με τον αντρα μου να λετε τον πονο σας αλλιως!!! :lol:

και εμενα χθες με επριξε!!! και αχ, την καημενη τι τραβαει, τωρα καταλαβαινω που ειμαι και εγω χαλια, αυτη που ειναι και μικρουλα.... και μηπως τα κρυωνουμε στο μπανιο, στον υπνο, μηπως εχουμε πολλη ζεστη και σκανε.... και αλλα τετοια...... μεχρι που πηγα τουαλετα για να μην ακουω και πω καμια κουβεντα..... :mrgreen:

Αγγελικη εχω στο μυαλο μου τα σαλτα του δικου σου, και αποψε μεσα στον υπνο μου ακουσα τα καγκελα του κρεβατιου του Σπυρου, και νομιζα οτι σκαρφαλωνει για να κατεβει και ετρεξα! απλα ηταν στον υπνο-ξυπνιο και αλλαζε θεση και μολις μπηκε φως απ'εξω σηκωθηκε, καταλαβα τη βλακεια μου και τον ξαπλωσα να κοιμηθει! στον κοσμο μου! οτι να'ναι!!! :lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλορίζικο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα σας.............δεν ξερω τι εχουν παθει τα βλασταρια μας αλλά και ο δικός μου ψες ξυπνησε 10 φορές από τις 10 μέχρι τις 1!!!!!!!!!!!Μετά τον έβαλα στο κρεβάτι μαζί μας και κοιμήθηκε μέχρι τις 6 που τον ταισα και ξανακοιμήθηκε μεχρι τις 7................Δεν ξερω τι αλλο να κανω................

Κοιμάται λίγες μέρες καλά και μετά διαλύονται όλα και δε μας κοιμιζει καθόλου..................Σκεφτομαι οτι κατι θα τον ενοχλεί..........Προψές ήτανε βρεμένος και έκλαιγε αλλά ψες δεν ξερω........... :evil::evil::evil::evil:

Εχω και ενα πονοκεφαλο................αστα να πανε................Σημερα καταρρεω!!!!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κορίτσια να μπω κ εγώ να πω την καλημέρα μου!Σήμερα καταρέω κ εγώ κ είναι ακόμη πρωί!Τώρα μου κοιμήθηκε λίγο η μπουμπού κ μπήκα λίγο στο μάμμυ!Νυστάζω τρελλά κ είμαι πολύ κουρασμένη!Ο άντρας μου λείπει ταξίδι κ θα έρθει την πέμπτη!!Ευτυχώς περιμένω τη μαμά μουτο απογευμα κ θα με βοηθήσει λίγο!Αχ κουρασμένες μανούλες κρατάτε γερά!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας και απο μενα Που και που διαβαζω τι περνατε Δεν περιμενα οτι το αγγελουδακι μου θα με κανει να γραψω εδω..ποτε μην λες ποτε ομως... Το μωρο μου που κοιμαται καθε βραδυ τηρωντας ευλαβικα το ωραριο 21.00-8.00 ξυπνησε σημερα στις 4.00 τα ξημερωματα τρελλα κεφια :evil: Περιμενω να δω τι θα γινει και σημερα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα και καλοριζικο το Νο 2!!!!!

ευχομαι γρηγορα να περασουν τα κρυωματα

να κοιμομαστε περισσοτερο και να σταματησουμε να καταρεουμε

εμεις ειμαστε καλα....τουλαχιστον ο σπυρος ειναι καλα

εγω ακομη χαλια με το χερι μου και το βλεπω να μην το γλυτωνω το χειρουργειο :(:(:(

τωρα που ποναω ο μικρος θελει περισσοτερες αγκαλιες....αχχχ και δεν μπορω καθολου

χθες το βραδυ δεν ηθελε να κοιμηθει καταληξαμε να κοιμηθει 11 παρα γιατι το καμαρι μου τραγουδαγε :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: οι νυχτες μας ειναι ησυχες και χωρις ξυπνηματα!!!!

ευτυχως που υπηρχε αυτο το ποστ και εμαθα για το βιβλιο!!!!! ναστε καλα!!!!

λινακι καλως ηρθες!!!!!

τι κανει η μπουμπουκα?????

αγγελικη εγω αναγκαστικα να τον βαλω σε κρεβατι γιατι κοιμοταν σε παρκοκρεβατο και το κουναγε τοσο πολυ που φοβομουν οτι θα το τουμπαρει.

η μεταβαση στο κρεβατι εγινε πολυ καλα...δεν ειχαμε πηγαινε ελα,ουτε σηκωνοταν γιατι τοτε τον κοιμηζα πρωτα και μετα εβγαινα απο το δωματιο του.

απο οταν εφαρμοσα το βιβλιο πλεον δεν σηκωνεται καθολου απο το κρεβατι του...ελαχιστες φορες και σπανια.

η πορτα κλεινει παντα...απο τοτε που ηρθε ο μικρος στο σπιτι και μπηκε στο δωματιο του η πορτα του κλεινει οταν κοιμαται και αυτο γιατι απεναντι του ειναι το μπανιο και οταν μπαινει ο αντρας μου κανει φασαρια και δεν ηθελα να ξυπναει γιαυτο.

το εχει μαθει και το εχει συνηθησει πια...φυσικα το δωματιο δεν ειναι σκοτεινο(δεν μπορει το σκοταδι)εχει το φωτακι του.

οταν ξυπναει με φωναζει και του ανοιγω!!!!

ααα επεισης να σου πω οτι ο σπυρος σταματησε να κατεβαινει απο το κρεβατι του οταν ξεκινησα την μεθοδο του βιβλιου(ενταξη υπαρχουν φορες που σηκωνεται...μεχρι να κοιμηθει)

αλλα ειναι λιγες...το καλο με τον σπυρο ειναι οτι δεν σκαρφαλωνει,δεν του αρεσει

οσον αφορα το τεστ παπ δεν εχω παρει ακομη τα αποτελεσματα..,.αυριο ειναι να τα παρω αλλα επεσα σε απεργιες :twisted:

ευη καλη αρχη στην δουλεια(αχχχχ ζηλευω) και περαστικα σας!!!!!!

μαρινα συγνωμη που θα στο πω αλλα αν εχεις ξεκινησει την μεθοδο του βιβλιου κακως τον πηρες στο κρεβατι σου...ανατρεπεις ολα οσα του μαθαινεις!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καταρρεουσες του μαμμυ ενωθειτε!!!

αλλα καντε κατι!!!

ΜΑρινα εκανες καλη αρχη αλλα μετα.... δωσατε μια... ο αντρας σου απ' τοι κατακαβα κυριως και πανε ολα... αφου ειδατε αποτελεσμα απο το βιβλιο, πως ξαναρχισατε τις αγκαλιες και το να κοιμαται μαζι σας...

κοριτσια, που ειναι πιο μικρουλια τα μωρακια σας, απλα διαβαστε το και καντε τα απλα πραγματακια για να μη χρειαστει καν να εφαρμοσετε τη μεθοδο αργοτερα...

να φανταστειτε οτι απορρουμε με τον αντρα μου, πως , ακομα και τωρα που ειχαμε την ιωση 3 βδομαδες, και τωρα που η μικρη δεν μπορει να παρει καν ανασα και βηχει τη νυχτα, δεν κλαινε ουτε 1 φορα τη νυχτα!!! σιγουρα ξυπνανε, ακουω το τριγκι τριγκι τις πιπιλας της ΜΑριαννας, αλλα επιδη εχουν μαθει, ξανακοιμουνται μανα τους! φτου σκορδα τους!

εμενα η μικρη ανεβασε και λιγο πυρετουλη κατα τις 11... και η μυτη χαλια... 5 ορους εριξα ως τωρα...

αντε να δουμε... και προπαντων να γινει και αυτη καλα να τελειωνουμε... προς το παρρον...

ευτυχως σημερα δεν εβγαλε τσιμπλιτσες.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγγελικη εχω στο μυαλο μου τα σαλτα του δικου σου, και αποψε μεσα στον υπνο μου ακουσα τα καγκελα του κρεβατιου του Σπυρου, και νομιζα οτι σκαρφαλωνει για να κατεβει και ετρεξα! απλα ηταν στον υπνο-ξυπνιο και αλλαζε θεση και μολις μπηκε φως απ'εξω σηκωθηκε, καταλαβα τη βλακεια μου και τον ξαπλωσα να κοιμηθει! στον κοσμο μου! οτι να'ναι!!! :lol::lol:

Σε επηρρεασα και περιμενεις απο τοσο μικρο παιδακι να πηδαει εξω απο την κουνια του? Οσο ζωηρο και ευκινητο να ειναι, ακομα δε μπορει... Απο το 16ο-17ο μηνα και μετα ειναι ικανα για τοσο εξελιγμενα ακροβατικα... Ο Σπυρακος απο οτι καταλαβαινω ειναι ζιζανιο και να το περιμενεις κι αυτο και πολλα αλλα, αλλα οχι ακομα!

Για τις τσιμπλες που λες, το παρουσιασε και ο Ιασωνας σε καποια φαση που ειοχε καταρροη... Κολλυριο tobrex, μας εδωσε ο παιδιατρος για 4-5 μερες... Απο τη δευτερη μερα ηταν μια χαρα! Εκει να δεις, τσιρκο... Ο Ιασωνας να ουρλιαζει και να σφιγγει τα ματια του, εγω να ριχνω κολλυριο στα δικα μου για να του δειξω πως δεν ποναει... ηταν η μονη φορα που ηταν χειροτερα και απο το ρουφηγμα της μυξας! Σ' εμας ο λογος ηταν πως ειχε φραξει λιγο ο δακρυικος πορος, που περναει απο τη μυτη, που ηταν βουλωμενη, ειχε λιγη ξηροφραθλμια και τριψε-τριψε, τα ματια, την επαθε τη μολυνσουλα... ο παιδιατρος θα σας πει τι να κανετε. Μεχρι να πατε, μπορεις να ριχνεις αφοβα φυσιλογικο ορο που να γραφει οτι ειναι καταλληλος και για οφθαλμικη χρηση.

Αναστασια, ποναει και το χερι σου? Τενοντιτιδα εχεις ή συνδρομο καρπιαιου σωληνα? Πολυ προσεκτικα :roll: θα διαβασα και δεν το καταλαβα... Περαστικα και ελπιζω να τη γλυτωσεις την εγχειρηση τελικα.

Του κλεινεις την πορτα και του αφηνεις φωτακι, αν καταλαβα καλα... Δε φοβασαι μην παιζει βαλε-βγαλε το φωτακι στην μπριζα? Ο Ιασωνας εχει παθος με τις μπριζες... επισης ανοιγει κανονικα τις πορτες απο το χερουλι, μονο πορτες κλειδωμενες ή με συρτη ψηλα μενουν κλειστες...

Ουφ... δεν ξερω τι να κανω με αυτο το θεμα... Ουτε κλειστη την πορτα και φωτακι θελω, ουτε καγκελο στην πορτα... ετσι και την αλλη φορα αναποφαστιτη ημουνα και οριστε που τον κυνηγαγα στο σπιτι χθες το βραδυ.

Μαρινα, συμφωνω κι εγω με την Αναστασια και την Ευη... μπερδευεις την κατασταση και μονη σου... αποφασισε αν θελεις να εφαρμοσεις τη μεθοδο, ξεκαθαρισε τη θεση σου με τον αντρα σου και τη μαμα σου και καν'το. Αλλιως τζαμπα ταλαιπωρειστε ολοι... Το να εφαρμοσετε ολοι τη μεθοδο στο μωρο, δεν ειναι και τοσο ταλαιπωρια γι αυτο, το να του δινεται ομως μπερδεμενα μηνυματα, ειναι.

Νομιζω πως κι εσυ μεσα σου εχεις αμφιβολιες για το αν ειναι μικρος ακομα και γι αυτο επηρρεζεσαι απο τους αλλους. Αν ειναι ετσι, παρτο αποφαση και κανε υπομονη, οσο μπορεις μεχρι να μεγαλωσει λιγο ακομα, να αισθανθεις με σιγουρια οτι ειναι η καταλληλη στιγμη και το εφαρμοζεις τοτε. Απο τη στιγμη που και οι αλλοι ειναι αρνητικοι στην εφαρμογη της μεθοδου, πετα τους το μπαλακι να βοηθησουν περισσοτερο με τα νυχτερινα κολπα του μωρου.

Ευα, που εισαι? Πως τη βγαλατε χθες τη νυχτα? Επιασε η ευχη μου?

Πολλα φιλια και κουραγιο new_mammy, juliet, apis και στι αλλες μανουλες που τραβανε ζορια, ειτε νυχτερινα, ειτε ημερησια...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχαχα η πορτες μας ειναι συρομενες και δεν τα καταφερνει να τις ανοιγει

και το φωτακι το εχω πολυ ψηλα που δεν το φτανει!!!!

τενοντιτιδα εχω στον δεξι αγκωνα και το χερι εχει μεινει κλειστο σαν να εχω αγκηλωση

στο αριστερο εχω κανει πριν χρονια χειρουργειο για καρπιαιο σωληνα

ερωτηση

παρατηρησα οτι το στομα του μικρου βρωμαει!!!!!

χθες πολυ σημερα λιγοτερο

αν και πλενουμε τα δοντια μας μυριζει πολυ...γιατι αραγε???? καποια μου ειπε για κρεατακια...στεκει???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κ απο μενα

εχω προσπαθησει τρεις φορες να γραψω απο το πρωι κ ολο κατι γινοταν κ το αφηνα στην μεση ..

αντε καλοριζικο το Νο2 κ ας ελπισουμε να μην καταρρευσουμε ..

Λοιπον ..η μεση μου με πεθαινει , το χτεσινο πεσιμο αν θυμαστε .. :oops:

Μαρινα νομιζω οτι τα κοριτσια εχουν δικιο ..Ξεκινησατε κατι κ ειδατε αποτελεσματα συντομα παρολα αυτα με το να πηγαινετε με τα νερα του ειναι σαν να μην κανατε ποτε προοδο ..

Εμεις κοιμηθηκαμε σχετικα καλα παρα το γεγονος οτι την ακουγα που ροχαλιζε οοοολη νυχτα ..Ξυπνησε καποια στιγμη γυρω στις 5 , της εδωσα την αντιβιωση - αερολιν κ κοιμηθηκε ξανα μεχρι τις 7..Εγω δεν εκλεισα ματι βεβαια γιατι μερικες φορες στον υπνο της ειχε βηχα κ φοβηθηκα για ενδεχομενο εμετου οποτε ημουν στην τσιτα ..Δεν πειραζει ομως ας γινει καλα το μικρο κ αντεχω ..υποθετω ..

Ευη κ γω νομιζω οτι μπορεις να βαλεις στο ματακι φυσιολογικο ορο για να ξεπλυθει η τσιμπλα ειναι ακινδυνο ..Μερικες φορες νομιζω το παθαινουν αυτο οταν εχουν καταρροη ..Τσεκαρε το ομως καλα λες κ με τον παιδιατρο σας , καλο θα ηταν ..Επισης καλη αρχη με την δουλεια κ να θυμασαι οτι καθε αρχη ειναι κ δυσκολη ..Ομως ολα θα παρουν τον δρομο τους ..

Τα σαλταρισματα απο την κουνια ομολογω οτι μονο η Νικη μου τα κανει μερικες φορες ..Δυστηχως λογω ελειψης χωρου οι μεγαλες κοιμουνται ακομα σε κουνιες αν κ μου το εχουν ζητησει να πανε σε μεγαλα κρεβατια κατι που εχουμε στο προγραμμα συντομα ..Η μεγαλη μας μπορω να πω οτι εβλεπε την αλλη ζηλευε που ανεβοκατεβαινε αλλα την εκοβε κ ο φοβος οτι μπορει να φαει τα μουτρα της ..Αυτο το παιδι λοιπον οτι κανει πριν το κανει ειναι σαν να το σκεφτεται κ να το ζυγιζει ..τα υπερ τα κατα ..

Αναστασια περαστικα στο χερι σου ..Ευχομαι κ γω να την γλιτωσεις την εγχειρηση ..Σιγουρα κ με ενα μικρο παιδι στην ηλικια του Σπυρακου ειναι δυσκολα τα πραγματα ..Κουραγιο καλη μου ..

Στις υπολοιπες κοπελιες γεια χαρα επισης κ καλως μας βρηκαν !

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ερωτηση

παρατηρησα οτι το στομα του μικρου βρωμαει!!!!!

χθες πολυ σημερα λιγοτερο

αν και πλενουμε τα δοντια μας μυριζει πολυ...γιατι αραγε???? καποια μου ειπε για κρεατακια...στεκει???

Για κρεατακια πρωτη φορα το ακουω ..Εγω τουλαχιστον ..δεν ξερω αν τα κοριτσια γνωριζουν σχετικα .Ομως οι μυρωδιες ισως δεν εχουν να κανουν με τα δοντια καθεαυτα αλλα με τις οσμες απο το στομαχι που ανεβαινουν προς τα πανω ..Πχ οταν τρωμε - για οσους τρωνε δηλαδη - τζατζικι , λεμε βρωμαει το στομα μου πουφ πουφ ! Λαθος δεν βρωμαει το στομα αλλα ειναι οι αναθυμιασεις του σκορδου απο το στομαχι ..Μηπως συμβαινει κατι αναλογο ? Δεν εννοω να εφαγε ο μικρος τζατζικι , αλλα μηπως η μυρωδια που λες δεν ειναι απο τα δοντακια ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μια χαρα με τις πορτες και το φωτακι... εγω δεν εχω παιδι, καλικαντζαρο που κυκλοφορει ολο το χρονο εχω... Ουτε συρρομενες πορτες, ουτε ψηλα φωτακια αντεχουν...

Με τα χερια... χαααλια... δεν ξερω πως θα αισθανομουνα αν ειχα τετοια προβληματα και τετοιους πονους... Μηπως με καμια φυσικοθεραπεια βελτιωνεται ο αγκωνας? Περαστικα μεσα απο την καρδια μου!

Γι αυτο που ρωτας για ασχημη αναπνοη και κρεατακια, δεν το εχω ακουσει ποτε και δεν εχω ιδεα αν στεκει. Για τους ενηληκες ξερω μονο, οτι αν δεν εχουν χαλασμενο δοντι, ψαχνονται για χαλασμενο στομαχι, αν μυριζει η αναπνοη τους.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγγελικη νομιζω οτι η Αριαδνη ειναι ταμαμ που λενε με τον Ιασωνακο σου ..Σε τι πειραχτηρι εχει εξελιχθει, ομολογω οτι δεν το περιμενα ..Στα κοριτσια τα μεγαλα εχουμε ενα τραπεζακι σε στιλ πικνικ κ καθονται τρωνε το απογευματινο τους , ζωγραφιζουν κτλ .Ε ..η Μανταμιτσα εχει μαθει κ σκαρφαλωνει με τρελη ευκολια κ κοπαναει μαλιστα τον πωπω της ..

Αρχιζω να τρομαζω ..ο θεος ξερει τι αλλο θα κανει ..αν αρχισαμε αυτα απο τωρα εχουμε πολυυυυυυυ μελλον ακομα ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλοριζικο το νο 2 κ ευχομαι με πολλους υπνους κ λιγοτερα προβληματα!!!

καλως ηρθατε κ οι νεες κοπελες στην παρεα μας κ ευχομαι να ξεπερασετε γρηγορα το συνδρομο της καταρρευσης που μας εχει διαλυσει!!!!!

εμεις ειμαστε οκ ακομα,αντεχουμε!!!!!!ουτε ωτιτιδα ουτε ακροαστικα...συνεχισουμε κανονικα ορους ολη μερα ,αναρροφητηρα,αεριους σιροπι μονο βραδυ κ ενα μιγμα οτριβιν-ορο-garamycin κολλυριο για τη μυτη,οτριβιν σκετο δεν κανει!!!!!κ βεβαια υγραντηρα στο δωματιο της...

αγγελικη απο τη μια γελαω με τα κατορθωματα του μικρου σου κ απο την αλλη σκεφτομαι τι εχω να τραβηξω..εμενα η κορη μου ειναι παρα πολυ ζωηρη κ κανει τις απιστευτες σκανταλιες!!!!

αναστασια η τενοντιτιδα ειναι μεγαλο προβλημα κ το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ξεκουραση,που ξερω οτι δεν γινεται!!!!!!κ εγω οταν δουλευα πολυ στον υπολογιστη κ παλιοτερα που εκανα τη δουλεια της σερβιτορας ειχα τετοια θεματα..πλεον εχω τη μεση μου σε καθημερινη βαση!!!!!

ευα μου καλο ειναι που παρα το μπουκωμα κοιμαται...εμενα την πιανει βηχας κ ξυπναει κ κλαιει απο τα νευρα της αλλα σε γενικες γραμμες κοιμομαστε ψιλοκαλα...

οσο για αυτο που ειπες οτι φταις εσυ που ολο αρρωσταινει θα σου πω απλα οτι κ εγω ημουν πολυ φιλασθενο μωρο,πηρα απειρα μπουκαλια αντιβιωσης γτ ειχα ολο ωτιτιδα κ πρησμενες αμυγδαλες..

κ απλα μεγαλωνοντας σταματησα να αρρωσταινω γτ απεκτησα αντισωματα..

κ τα μικρα μας μεγαλωνοντας δε θα αρρωσταινουν ετσι...

ηδη εγω δεν το πιστευω ακομα οτι μαλλον η δικια μου τη γλιτωσε...

αν βεβαια δεν αρρωστησε παλι χτες στην παιδιατρο που ηταν 5 παιδακια κ ολα εβηχαν!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχω καταλαβει απο καιρο οτι αυτο που λενε οτι τα κοριτσια ειναι πιο φρονημα απο τα αγορια ειναι μυθος!

Ειναι στο παιδι, αν ειναι υπερκινητικο (οχι παθολογικα) και σκανταλιαρικο και εχει ελευθερο και διερευνητικο πνευμα... αλιμονο στους γονεις! Μεχρι καποια ηλικια φυσικα γιατι αυτα τα ζιζανια καποια στιγμη και με πολλη υπομονη και καθοδηγηση απο τους γονεις, γινονται το πιο εξυπνα και καλα παιδια!

Ευα, αν σακρφαλωνει σε τραπεζακια απο 10 μηνων η Αριαδνη σου... εχουν πολλα ακροβατικα να δουνε τα ματια σου. Ο Ιασωνας 10 μηνων κι ενω ηταν ετοιμος να περπατησει, θυμηθηκε πως ειχε ξεχασει να μπουσουλησει και το εκανε κι αυτο το σπορ για 2 μηνες... αλλα ουτε γι αστειο δεν μπορουσε να σκαρφαλωσει, ουτε καν σε χαμηλο καναπε. 12 μηνων περπατησε αλλα μεχρι να πουμε α! τι καλα εκανε τα πρωτα του βηματα, ετρεχε, και η εξελιξη της κινητικοτητας του ηταν ραγδαια... 13ων μηνων, δεν ξεραμε πως να τον προλαβουμε.

Καλυψω, περαστικα και παλι! Ευτυχως που δεν εχει ωτιτιδα και ακροαστικα να λες... τα αλλα με τα φαρμακακια θα περασουν, γρηγορα ευχομαι!

new_mammy, τι μεσημεριανο σχολειο?

Τελικα νομιζω πως το καταρρεω θα εχει μελον σα θεμα... ελπιζω μονο να λυθουν τα του υπνου, σε ολα τα σπιτια συντομα και να γκρινιαζουμε για τις σκανταλιες αντε και καμια ιωση αραια και που...

Ελπιζω επισης ο δικος μου να μην συνεχισει το εργο απο εκει που το αφησε χθες και γι αποψε... Παω να τον ξυπνησω γιατι αν κοιμηθει μεχρι τις 5 τις εχουμε σιγουρες τις νυχτερινες αναταραχες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αγγελικη δεν ξερω αλλα μου φαινεται οτι η μικρη μου εχει βγει πιο ταλιμπανακι απο τις αλλες δυο ..η Νικη ηταν αυτη που εκανε παντα τις σκανταλιες κ τα κουφα , ενω το Σοφακι τα ..υπουλα ..Η Αριαδνη παλι ειναι ενας συνδιασμος των δυο αυτων σε ενα ..Ξεεεεεερω τι με περιμενει ..

Κοριτσια σας αφηνω , σε λιγακι θα ξυπνησω τις μικρες επισης ..τα λεμε πιο βραδυ ..

καλο απογευμα !!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!!!

τωρα που ειπατε οτι για την αναπνοη μπορει να ευθυνεται και το στομαχι αρχισα να σκευτομαι μηπως τον εχει πιασει το στομαχι του παλι(ειχε παλινδρομιση μικρος) και τρεμω!!!!

θα το πω στην παιδιατρο....λετε να τον εχει πειραξει το στομαχι του παλι και γιαυτο να μην τρωει κιολας????

για το χερι μου κανω ηδη φυσικοθεραπειες αλλα χωρις αποτελεσμα προς το παρον

ο ορθοπαιδικος μου ειπε να μου κανει ενεσεις στον αγκωνα αλλα φοβαμαι.................θα δειξει ποσο ακομη θα αντεξω τους πονους

μανουλες περαστικα!!!!!!

ααα εχω και ενα καλο νεο!!!!!!!!!!!!!!

ο σπυρακος μου ξεκινησε χθες δειλα δειλα να επαναλαμβανει οτι ακουει

ακουσε παπαρα και ειπε παπαααααααα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα!!!!!

ααα εχω και ενα καλο νεο!!!!!!!!!!!!!!

ο σπυρακος μου ξεκινησε χθες δειλα δειλα να επαναλαμβανει οτι ακουει

ακουσε παπαρα και ειπε παπαααααααα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημερα κ απο εμενα

Αναστασια μου το τι εχεις να ακουσεις δεν το βαζει το μυαλο σου ..Ειναι να παρουν φορα μετα δεν τα σταματαει τιποτα .. :lol::lol:

Εμεις ειχαμε δυσκολο βραδυ το μικρο ξυπνησε κατα τις 4 με τρομερη δυσπνοια , εφαγε τωρα κ ειχε να φαει απο χτες ..Ελαχιστο γαλα χτες οταν πηγε για υπνο κ καθολου γυρω στα μεσανυχτα που την ταιζω συνηθως ..Μαλλον ειχε περισσοτερη αναγκη να κοιμηθει οποτε την αφησα κ γω μεχρι τις 9..Τωρα εφαγε λιγο αλλα ομολογω οτι την νυχτα αυτο το ξυπνημα που εκανε ηταν πολυ δυσκολο..Η δυσπνοια που ειχε κρατησε αρκετα κ μεχρι να το ηρεμισω το καημενο κ να κοιμηθει ιδρωσαμε ..Εμεινα μαζι της μεχρι να κοιμηθει γιατι δυσκολευοταν λετε να το ζητησει ξανα ?! Ομως υπηρχε λογος δεν ηταν καλα το μωρο δεν μπορουσα να το αφησω ετσι ..

Οι υπολοιπες τι κανετε ? Καλημερα σ'ολες :P

Χτες στο κεντρο της πολης αναψαν τα φωτακια του δεντρου ειχε εκδηλωση κτλ κ κατεβασε ο Νικος τις μεγαλες ..Κλαψ μακαρι να ηταν καλυτερα το μπουλουκακι να πηγαιναμε ολοι μαζι ..Ευελπιστω να φτιαξει λιγακι η κατασταση για να την παω κ αυτη ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

χαχα αναστασια πολυ γελιο!!!

εγω οταν ημουν μικρη στον παιδιατρο που ρωτησε ονομα πατρος απαντησα πριν προλαβει η μαμα μου κ ειπα μαλακας....καταλαβαινετε οτι της πεσανε τα μουτρα...αλλα με ειχαν μαθει οι διαφοροι θειοι οτι ο μπαμπας μου ηταν μαλακας κ το ελεγα κ εγω...προσοχη σε ο,τι λεμε!!!!!!!!κ εγω πρεπει να αρχισω να κλεινω λιγο τον...οχετο μου!!!!!! :o

ευα λογικο να σε εχει αναγκη η μικρη..κ εμενα ακομα ειναι συνεχεια κολλημενη πανω μου κ ολο φωναζει μαμα...ενω ειχαμε στρωσει λιγο κ επαιζε κ μονη της,με την αρρωστια παμε παλι απο την αρχη!!!

κ εμεις ειχαμε ανησυχο υπνο κ λιγο βηχα...αλλα οκ..παντως το κρεβατι μας ουτε να το δει δε θελει..δεν θελει να κοιμομαστε μαζι..μονο στον καναπε στην αγκαλια μου μπορει να κοιμηθει..αλλα θελει να παει στην κουνια της..ευτυχως δεν εχουμε κ τετοια προβληματα οπως αλλες...

ομως συνεχισει η πολλη μιξα..δεν επρεπε μετα απο 6 μερες να ειμαστε καλυτερα?τραβαω μιξες καθε μια ωρα!!!!κ εχω υγραντηρα στο δωματιο..κ παιρνει κ οτριβιν...

ειναι κ αυτη η κωλουγρασια κ δεν λεμε να ισιωσουμε!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

βρε κοριτσια δεν προλαβαινω να σας διαβασω...

λοιπον το σχολειο που κανω ειναι το σχολειο του μεσημεριανου υπνου

αλλα αφου η εκπαιδευση δεν εχει τελιωσει δεν μπορω να πω τιποτα αλλο ακομα...

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ομως το βιβλιο

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σας κορίτσια..............Πες βρε new mammy μου τι κανεις..............

Εγώ αφού δε τα πολυκαταφερα με το βιβλίο βρήκα άλλη τακτική..........δε μπορούμε να κλαίμε βλέπετε.........

Κανουμε το μπανιο μας και τρώμε βυζάκι και κοιμόμαστε...........Τον βάζω στο κρεβάτι του το οποίο ψες ήρθε πίσω στο δωμάτιο μας............Αφού δεν είδαμε άσπρη νύχτα :lol::lol::lol: να μην πηγαινοέρχομαι...........Ισως να ξυπνησει 1-2 φορές πολύ νωρίς ασπούμε μέχρι τις 12 και μολις με νιωσει ξανακοιμάται...........Ξυπνάει ξανά στις 4,5-5 και του δίνω νεράκι και ξανακοιμάται μέχρι τις 7,5............Δε μπορούμε διαφορετικά................

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...