Μετάβαση σε περιεχόμενο

ετοιμασίες για δίδυμα


albiz

Recommended Posts

κορίτσια γεια σας,

είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα τα φώτα σας.

περιμένω τα πρώτα μου παιδιά τα οποία είναι δίδυμα (αγοράκι - κοριτσάκι) και είμαι στην 23η εβδομάδα.

την προηγούμενη εβδομάδα έκανα την β' επιπέδου (όλα καλά)

σκέφτομαι λοιπόν οτι πρέπει να αρχίσω να ψωνίζω.

το μόνο που έχω είναι τα καρεκλάκια αυτοκινήτου που αγοράσαμε και καρότσι (aria twin της peg perego) που μας έκανε δώρο μία φίλη που το είχε η ανιψιά της στα παιδάκια της.

εμείς ζούμε στην επαρχία κι εδώ τα πράγματα είναι αναγκαστικά μαζεμένα. δηλαδή, πηγαίναμε να δούμε το τάδε μοντέλο καροτσιού και δεν το είχανε, έπρεπε να το παραγγείλουμε μέσω προσπέκτους. Τέλος πάντων! φτάσαμε μέχρι την Θεσσαλονίκη όπου τα είδαμε όλα, όμως εκεί μας είπαν οτι το aria twin δεν είναι καρότσι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από νεογέννητα. γενικά έχουμε ένα θέμα με το συγκεκριμένο και θα ήθελα λίγη κουβεντούλα από εσάς που το ψάχνετε αλλά και από εσάς που έχετε την πείρα.

σας χαιρετώ για την ώρα. ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ALBIZ καλημέρα και με το καλό τα διδυμάκια σου!Περιμένω και γω δίδυμα κοριτσάκια μέχρι 15 Οκτώβρη και εμείς αγοράσαμε το aria twin σε πορτοκαλί.Λοιπόν σου είπαν μάλλον ότι δε κάνει για νεογέννητα γιατί οι πλατούλες δεν ξαπλώνουν τελείως όπως πχ στο maclaren.Από 3 μηνών όμως κάνει.Λόγω χειμώνα δε νομίζω ότι θα βγούμε και νωρίτερα έξω για σεριάνι!Μπορείς όμως να βάλεις κουβερτούλες από κάτω και να το κάνεις επίπεδο.Δοκιμάστε αν χωράει στο καπό του αυτοκινήτου.Εμάς το mac laren δε χωρούσε καθόλου στο μάκρος.Και γω περιμένω πως και πως τις εκπτώσεις να αρχίσω τις αγορές για τις μπουμπουκίτσες μας.Και γω επαρχία μένω σε νησί.Έλα στο topic για τις διδυμομανούλες..θα χαρώ να τα λέμε εκεί..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

albiz ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ "poies perimenoume didimaki No 3" ΟΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙΤΑ ΛΕΜΕ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ, ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΨΑΧΝΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΡΟΤΣΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΩΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ. ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ: 1) ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΔΙΔΥΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΜΩΡΑ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΡΑΝΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑ, ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 3 ΜΗΝΩΝ. 2) ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΛΑΦΡΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΕΜΕΙΣ) ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΗΤΑΝ ΤΟ DUETTE ΤΗΣ PEREGO ΠΑΛΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ. ΕΓΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

soula123 μου στέλνεις με μήνυμα το site;;

έκανα τη μετακόμιση και πήγα στο poies perimenoume didimakia? Νο3

οπότε τα λέμε από' κει.

Ευχαριστώ κορίτσια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγώ δεν έχω διδυμάκια. Περιμένω κοριτσάκι στις αρχές Νοέμβρη, έκανα το β επιπέδου και ψάχνω για καροτσάκι της peg perego. Από έπιπλα κάνω τώρα μια έρευνα αγοράς. Τα έπιπλα από εδώ, αλλά για τα υπόλοιπα μου έχουν πει ότι έξω έχει μεγάλες διαφορές στις τιμές.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

με το καλό να' ρθει το κοριτσάκι σου.

εγώ έχω πιθανή ημερομηνία 31 Οκτώβρη και 1η Νοέμβρη έχω γεννέθλια, οπότε έλεγα στον άντρα μου οτι θα πήξει στον Σκορπιό κι έφτυνε τον κόρφο του (χα χα). Βέβαια εμείς να' μαστε καλά μάλλον για πιο πριν είμαστε, αφού τα δίδυμα δεν έρχονται ποτέ όταν τα περιμένεις, βιάζονται.

σχετικά με τις αγορές το έχω ακούσει κι εγώ, οτι είναι πιο φτηνά έξω, αλλά το πρόβλημα είναι τα μεταφορικά. αυτό που θα σου πω να προσέξεις είναι τα μοντέλα. Είδαμε καρότσι (για δίδυμα) maclaren το οποίο είχε 280 ευρώ (αντί 400τόσο που το βλέπαμε αλλού) αλλά τελικά ήταν παλιότερο μοντέλο. Να διευκρινίσω οτι δεν έχω τέτοια κολλήματα αλλά επειδή δεν περισσεύουν κιόλας, δεν θέλω να μου πουλάνε φούμαρα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εχεις δίκιο. Εγώ θα το ψάξω πολύ γιατί γενικά δεν έχω κάνει ποτέ αγορά μέσω internet. Οπότε θα βεβαιωθώ πρώτα. Αλλά αν οι διαφορές είναι τοσο μεγάλες όσο λένε είναι κρίμα να τα πληρώνουμε διπλά εδώ.

Εσύ και έπιπλα από εξωτερικό θα παραγγείλεις?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΟΡΙΤΣΙΑ, ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ. ΕΓΩ ΤΟ ARIA TWIN ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΑΒΥ.gr ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ MYTOYS.DE.

ΚΑΛΑ ΨΩΝΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

όχι από το εξωτερικό, εγώ όπως έγραψα πιο πάνω αγόρασα μόνο τα καρεκλάκια του αυτοκινήτου και μου χάρισαν ένα καρότσι διπλό.

δεν έχω τίποτε άλλο, πέρα από ντουλάπα που έχει το δωμάτιο και συρταριέρα η οποία θα παίξει το ρόλο της αλλαξιέρας με ένα στρωματάκι ειδικό από πάνω.

δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψω καταστήματα, τα γράφω και ελπίζω να μην θεωρηθεί διαφήμιση.

τα καρεκλάκια τα πήρα από Θεσσαλονίκη από το Prenatal (πρόσεξε, από μαγαζί σε μαγαζί, έστω και της ίδιας εταιρίας, διαφορές στις τιμές βρίσκεις πάλι).

Κούνιες θα πάρω αυτές που γίνονται κρεβατάκια και είδα κάποιες που μου άρεσαν στο Mothercare (τιμές γύρω στα 260 και εκείνο που μου αρέσει 350 ευρώ) χωρίς το στρώμα.

Χτυπήσαμε κι ένα ΙΚΕΑ και πήραμε 2 - 3 υφάσματα για σεντονάκια, κουρτίνα, ένα ξύλινο αλογάκι, χαλί παιδικό, ένα τραπεζάκι, καρέκλα τύπου μπερζέρα και υποπόδιο, φωτιστικά για τον τοίχο κάτι μπαραμπάτσαλα, κάτι κουτάκια για τα συρτάρια, αυτοκόλλητα για τη ντουλάπα (500άρικο καταθέσαμε).

Τώρα τα φορμάκια και τα φορμάκια εσώρουχα ακόμη δεν μπορώ να τα αγοράσω γιατί τα περισσότερα μαγαζιά έχουν καλοκαιρινά κι εγώ θα χρειαστώ με μακρυ μανικάκι (προσοχή! αυτά που κουμπώνουν σαν ζιπουνάκι όχι αυτά που φοριούνται σαν μπλουζάκι για ευκολότερο χειρισμό).

Επίσης θα πρέπει να ενδιαφερθώ για πάντες, σεντονάκια και λοιπά. αλλά αυτά θέλω να τα πιάσω, να δω τι ποιότητα είναι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

2002 για πες μας τι άλλο χρειάζεται, πολλές φορές σε πιάνουν κορόιδο ενω άλλες φορές υπάρχουν ελλείψεις και τελευταία στιγμή..

αποστειρωτές, ιονιστές, με το γάλα τι κάνεις, θηλάζεις ή έχεις το μηχάνημα (της καλής αγελαδίτσας;).

δώσε πληροφορίες..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ 4 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ. ΕΧΩ ΨΩΝΙΣΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ:

8 ΕΩΡΟΥΧΑ ΚΟΡΜΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ MOTHERCARE (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ)

2 ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΟΠΕΤΣΕΤΕΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ)

ΡΑΨΑΜΕ 4 ΣΕΤ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ)

2 ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ JUMBO

2 ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΕΣ (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ)

ΑΠΟ 8 ΠΑΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΨΙΜΟ (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ)

ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΕΡΟ

ΑΠΟ 3 ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕΣΑΙΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ)

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΟΤΕ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ.

ΚΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΣ ΠΕΙΡΑ ΑΠΟ 1 ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΟΥΝΙΑ 240€ ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ.

ΑΝ ΘΥΜΗΘΩ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 1 month later...

φαντάζομαι οτι θα είσαι στο τρέξιμο, αλλά όταν βρεις λίγο χρόνο, πες μας, σε έφτασαν αυτά που αναφέρεις πιο πάνω, χρειάστηκες κάτι επιπλέον;;

για να μαθαίνουμε και εμείς οι άπειρες.

να' σαι καλά.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ALBIZ, ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΑΠ' ΟΣΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΛΤΕΔΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΚΑΤΟΥΡΙΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΝΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΒΡΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΦΟΡΜΑΚΙΑ. ΤΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΛΕΡΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΟΠΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΟΚ.

ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ 12 ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ "ΖΗΤΩ" ΟΠΟΤΕ ΠΗΡΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια

με το καλο τα παιδακια σας ευχομαι :) Ειμαι κ γω διδυμομανουλα κ γενικα κοριτσομανα , εχω κ ενα μπεμπακι που κοντευει τους 7 μηνες.Βεβαια τα δικα μου διδυμακια ειναι μεγαλυτερα ομως πηρα το θαρρος να σας γραψω κ γω μερικα πραγματακια απο αυτα που εκανα και γω λιγο πριν γεννηθουν οι μπουμπουδες μου ..

..Για τα εσωρουχακια τους χρησημοποιηστε καλυτερα τα νουμερα 1-3 , μην χρησημοποιειτε το 0-1 ειναι απλα περιττο εξοδο θα το χρησημοποιησετε ελαχιστα..Παρτε μπολικα απο αυτα , αλλωστε τα μωρακια στις αρχες θα λερωνονται σχεδον μετα απο καθε γευμα. Πανακια για το ρεψιμο δεν χρειαζεστε απαραιτητα μπορειτε να χρησημοποιησετε την ποδιτσα τους ανασηκωμενη στον ωμο σας κανει ακριβως την ιδια δουλεια..Φορμακια εξοδου μην αγορασετε παρα πολλα , θα σας φερουν αλλωστε παμπολα δωρα τα οποια 9 φορες στις 10 ειναι φορμακια .Εαν δεν θηλασετε παρτε αρκετα μπιμπερο γυρω στα οκτω για το καθε μωρο οπως επισης και αποστειρωτη . Παρτε γαντακια για τα μωρα γιατι στις αρχες τα νυχακια τους ειναι πολυ κοφτερα κ κινδυνευουν να τραυματιστουν .Οσον αφορα τα κρεβατακια αρχικα να ξερετε οτι θα κοιμουνται μαζι , θα σας το πουν αλλωστε κ στο μαιευτηριο γιατι χρειαζονται το ενα το αλλο οποτε χρησημοποιειτε στην αρχη ενα κρεββατακι μεχρι περιπου τριων μηνων .Σημαντικο επισης ειναι να προμηθευτειτε τα βρεφικα καρεκλακια αυτοκινητου με τα οποια θα μεταφερετε τα μπεμπακια οταν με το καλο βγειτε απο το μαιευτηριο .Αχ κοριτσια τι μου θυμισατε .. Αν χρειαστειτε κατι στην διαθεση σας ευχαριστως..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σας κοριτσια

με το καλο τα μωρακια σας

θα ηθελα κι εγω να σας γραψω μερικα πραγματα που σιγουρα θεωρω οτι θα χρειαστειτε

αρχικα κι εμεις το αριαλ εχουμε και τα βαλαμε και πριν σαραντησουν ακομα

στο αριαλ απο πισω εχει το λουρι που μαζευει και ανεβοκατευενει η πλατούλα σωστά;;

εαν ξυλωσετε την ραφουλα που εχει χαμηλα γινεται σχεδον ισια η πλατη και καθονται και κοιμουνται μια χαρα σας πληροφορω και δεν παθαινει τιποτα απολυτως το καροτσι

καντε το και θα με θυμηθειτε

2ον

θα χρειαστειτε πάνω περιπου για αρχη καμια 20αρια πανακια μικρα

σιγουρα 6 πανες μεγαλες για να τα τυλιγεται ή για να τα σκεπαζεται στο καροτσακι τους - γενικα ειναι πολυ χρησιμες

και αρκετες σαλιαρες εγω πλεον εχω πάνω απο 30

μπιμπερο εγω θα σας συμβουλευα να παρετε 2-3 μικρα ισα για να πειτε οτι εχετε και σιγουρα 8 μεγαλα μην σας πω και 10

γιατι θα κανουν 6 γευματα την ημερα απο 2 μπιμπερο τη φορα

που ίσως να μην το πιουν και να θελουν κι αλλο αργοτερα δηλ

πάτε στα 14 χρήσεις την ηερα σιγουρα

και πιστεψτε με δεν θα εχετε χρονο να αποστειρωνεται συνεχεια

εαν βρειτε και 2ο αποστειρωτη απο καποιον χρησιμος ειναι στην αρχη

φορμακια εξοδου μην παρετε κανενα θα σας φερουν

αντε 2 για οταν βγειτε απο το νοσοκομειο

εσωρουχακια πατρε για να χαρειτε μερικα καλα (6-8) και εφοδιαστειτε για αρχη το 3αρι Νο απο τα τζαμπο καμια 20αρια

γιατι σιγουρα θα κανετε 2 αλλαγες την ημερα στο καθενα + ενα στο μπανιο οποτε θελετε περιπου 6 εσωρουχακια τηνν ημερα

τωρα σε γενικες γραμμες η καθε μια θα σας γραψει διαφορετικα πραγματα

θα δειτε και τι βολευει και εσας

εμενα πχ τα πανακια τα μικρα με εχουν χιλιοβολεψει

αααα και μπολικες πετσετες για το μπανιο και το σκουπισμα μετα την πανα εγω ειχα 8 πετσετουλες τριγωνες και καμια 10αρια πετσετες μικρες

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...