Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ


Recommended Posts

:):):):):) ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΩ ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΩ!!! ΚΑΛΕ ΟΠΩς ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΜΑΙ ΑΝΑΠΗΡΗ ΜΑΒΝΑ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΝΑ ΣΑ ΠΩ ΠΟΙΕς ΕΡΧΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ Η ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΓΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΜΕΝΩ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΕ Σ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΙΑ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ!!!!!!!!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εμενα κυριακη με βολευει καλυτερα Σαββατο δουλευω αλλα τη κυριακη 6 ιουνιου δνε μπορω χορευει ο γιος μου αντε που εισια κυρα μου τον θελει για γαμπρο αλλα δνε σερνεις μαζι το το χορο !αν νοιζεις οτι θα κουραστεις καλυτρα σπιτι σου να τους φτοιαξουμε μονες τους καφεδες η θελεις αν τους φερου ετοιμους χαχαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:):) ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΡΩ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕΜΙΑ ΣΥΝΑΤΝΗΣΗ ΣΕ ΝΕΑΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΜΕ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΑ ΝΑΠΗΡΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΤΗΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙ ΓΙΑΤΙ Τ ΑΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΣΟΥς ΜΗΝΕΣ ΜΕΣΑ!!!!!!!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:):) ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΙΤΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗς 6 ΙΟΥΝΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΓΩ ΓΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ!!!!
Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...