Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΜΟΥΝΑ ΕΦΤΙΧΙΣΜΕΝΙ ΙΑ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΕ ΜΕΤΑ........


Recommended Posts

  • 3 months later...
  • Απαντήσεις 140
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΧΑΣΑ Κ ΕΓΩ ΠΡΙΝ 13 ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ 13 ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ,ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ.

ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΤΥΧΕΡΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΗΚΕ ΓΡΗΓΟΡΑ Κ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΙΟ 16 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ ΖΩΗ.

ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΜΕΙΝΩ ΕΓΚΥΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ.

ΠΑΛΕΨΕ ΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΟΤΕ Κ ΠΟΝΑΜΕ ΠΟΛΥ Κ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lesaki ευαριστο παρα πολι για τα καλα σου λογια...

λιπαμε παρα πολι..που περασεσ και εσι μια τετια δισκολι σιγμι...αλα σου λεο απο πιρα που καπια στιγμι τα παβισ να φοβασε..και τα ξαναμενισ εγκιοσ...

ξερο ποσο δισκολο ινε...ιδικα τορα που ινε ακομα νορισ..και ξερο ποσο πολι πονασ..και ποσο αδια νιοθισ....Δεν εχι σιμασια αν το μωρο ιταν καλα η οχι..δεν παβι να ινε κοματι απο σενα..δεν παβι να ινε το παιδι σου...

σου εχουμε μονο τα καλιτερα..και να σου πανε ολα καλα...

εγο ιμε μια χαρα..βεβεα..δεν μπορο να πο ποσ δεν ποναο ακομα..αλα απο ποτε εμενα ξανα εγκιοσ..τα σινεστιματα ινε ανακατεμενα...ιμε χαρουμενι με το μορο που εχο τορα..αλα οταν σκεφτουμε το αλο μορο,πανδα δακριζο...

φιλακια πολλα απο μενα..και οποτε θεσ να μιλισισ με καπιον ..εγο εδο τα ιμε...ξερο ποσο σιμανδικο ινε να εχισ με πιον να μιλισισ σε καπιον..που σε καταλαβενι...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nikoulina ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ Κ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ, Κ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΙΑ ΦΙΛΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΗ Κ ΕΒΑΛΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ Κ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΛΑΙΩ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ Κ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΑΓΟΡΑΚΙ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ Κ ΟΜΩΣ ΝΙΩΘΩ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ.

Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Κ ΜΙΛΑΜΕ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

lesaki moy...

ινε φιζιολογικο να στιναχοριεσε ..ισε σε περιοδο πενθοσ...για να φανταστισ..εγο δεν μπορουσα να δο τιποτα τι εχι σκεσι με το μορακι..ουτε ρουχαλακια..ουτε παιχνιδακι...να μιν σου λεο ποσ ιμουν ..ποτε εβλεπα μορακι..η γινεκεσ εγκιοσ..

σε μενα γινανε ολα τοσο γριγορα ,που η προτι μερα δεν ιχα καταλαβι τη εχι γινι...αλα απο την στηγμι που μπικα μεσα στο σπιτι...ξεκινισε το μαρτιριο...αρχιζα να κλεο...και δεν σταματισα για 2 μινεσ..μεχρι και στον ιπνο μου εκλεγα...

ευτιχοσ ομοσ που ο ανδρασ μου ιταν κονδα μου..και ποτε δεν μου ιπε να μιν στιναχοριεμε...ποτε!!...

δεν μπορο ομοσ να πο το ιδιο για τουσ γονισ μου...που απο την προτι στιγμι..περιμενα ..να ακουνε και ν βλεπουν ..την κορι που ιχαν πριν..γεματι γελιο..και πλακεσ..δεν μπορεσαν τοτε και δεν μπορουν ουτε τορα να καταλαβουν...ξερισ μου λενε το κλασικο..ποσ πολι γονισ χανουν μεγαλα παιδι..και κλενι..εγο γιατη κλεο..εφοσον..δεν το ιδια καν....αλα να σου πο κατι...ουτε καν εκατσα να τουσ εξιγισο ποσ πραγματικα νιθο...και ποσ δεν εχι σιμασια ποσο ινε το μορο..για μια μανα..ινε το ιδιοσ πονοσ...

τα πρεπι να σου πο..ποσ εδο στο μαμμυ..εχο βρι μια ορεεα παρεεα..που τα κοριτσια ιχα περασι τα ιδια...και περασαμε ενα ορεεο καλοκαιρι..και κλαψαμε μαζι...και γελασμε μαζι...και η σιμασια ιχε που οτι ενιθα εγο ...ιξερα ποσ και αφτεσ ενιοθαν το ιδιο...πραγματικα το μαμμυ λιτουργισε σαν ψιχολογοσ για μενα και για τα αλα τα κοριτσια..

τορα αφτο που τα σου πο..τα σου δοσι διναμι..και κουραγιο να σινεχιζι..και να ελπιζισ..ποσ αργα η γριγορα τα ερθι παλι το μορο....λιπον απο αφτην η παρεεα που ιμασταν η περισοτερεσ..ιμαστε εγκιουλεσ..και σε προχοριμενι εγκιμοσινι..χαχαχ..και ιδι κοπελεσ που ιχαμε περασι δισκολα...με αποβολι..η ακομα απο τησ κοπελεσ που το παλεβαν με εξοματικεσ...εχουνε ιδι μορακι...γενιτουρια... :lol::lol::lol: και ξερο που αφτο σου δινι διπλο σινεστιμα...και χαρα αλα και λιπι..που εσι δεν εχι πια το μορακι σου...βεβεα ιπαρχουν ακομα κοπελεσ που το παλεβουν ακομα..και ελπιζο σιντομα να μασ δοσουν τα καλα τα νεεα..

ελπιζο με αφτα που σου ιπα..να σου εδοσα λιγι ελπιδα...ποσ τα ερθι παλι και σε σενα..αρκι να μιν κλινεσε μεσα σου...και τα σου εδινα μια σιμβουλι...να αρχιζισ να μιλισισ...για αφτο που νιοθισ...και τα δισ που καφε μερα τα νιοθισ πιο δινατι...

φιλακια πολα στον μικρο σου..και δοστουν μια μεγαλι αγγαλια...

φιλακια και σε σενα...και οτι τεσ εδο ιμε εγο...και ιμε σιγουρι που τα βρισ και αλεσ κοπελεσ που να σου μιλανε..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Λεσακι θα συμφωνήσω σε όλα με την φίλη μου την Νινα...

Με κάλυψε απόλυτα...

Μην το βάζει κάτω κορίτσι μου..

..καλοσ την Μαρακι....

ιδεσ lesaki?..η μαρακι ινε μια απο τησ φιλεσ μου..που την γνορισα εδο..και γιναμε καλεσ φιλιναδεσ..και πια μιλαμε και εκτοσ μαμμυ..

η σιμασια εχι που με καταλαβενι..και την καταλαβενο απολιτα..περασαμε και η 2 ακριβοσ τα ιδια..και στησ αποβολεσ που ιχαμε ..αλα περναμε τα ιδια στησ εγκιμοσινι τορα...ιμαστε και η 2 ξαπλομενεσ ..και κλεμε το πονο μασ... :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οπως τα λεει η Νινα είναι Λεσσακι μου...Βρηκα φίλες θησαυρούς εδω μέσα!! Μπορεί να μένουμε μακρυα η μια από την άλλη αλλά τα μοιραζομαστε όλα...

Κι έτσι τώρα εγκυούλες πια ξανά...ξαπλώνουμε και λέμε τον πόνο μας! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΡΑΚΙ24 Κ ΝΙΝΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ Κ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΝΑ ΝΙΝΑ ΜΟΥ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ Κ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΗΔΗ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ Κ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ Κ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Κ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ, ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΝΕΣΕΙ Κ ΘΑ ΠΟΝΑΜΕ Κ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΙΣΤΑΝΘΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ.

Κ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΔΩΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Κ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΣΑΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 8 months later...

2 χρονια χορισ μικρο μου αγγελο!!...

μου λιπισ μικρε μου...μου λιπισ!!

περασαν 2 χρονια και εσι ισε ακομα εδο ..στο μιαλο μασ στην καρδια μασ...σου στελνο φιλια..και μια μεγαλι αγγαλια!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τα αγγελούδια μας ειναι πάντα στην καρδια και στο μυαλό μας Νινα μου...εχουν πάντα μας θέση στη ζωή μας...

:x:x:x:x=((=((=((=((=((=((=((=((

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 months later...

Πραγματικά κουράγιο, η Παναγία να σου δίνει υπομονή γιατί αυτό που πέρασες δεν είναι καθόλου εύκολο. Εὐχομαι σύντομα να κρατάς στην αγκαλιά σου το μωράκι σου!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

2 χρονια χορισ μικρο μου αγγελο!!...

μου λιπισ μικρε μου...μου λιπισ!!

περασαν 2 χρονια και εσι ισε ακομα εδο ..στο μιαλο μασ στην καρδια μασ...σου στελνο φιλια..και μια μεγαλι αγγαλια!!!

να έχεις κουράγιο και δύναμη...σου εύχομαι γρήγορα να ξαναζήσεις τη χαρα της εγκυμοσύνης

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 4 months later...

δεν το πιστευω...οτι σε βλεπω νικουλινα ακομη εδω μεσα...μετα απο 2 χρονια ξαναγυρισα....λοιπον...και ειμαι ετοιμη να αντιμετωπισουμε οτι μας απασχολει.....περασαν δυο χρονια ε????????? πωπω....θα σου πω οτι ειχα πει και τοτε...κουραγιο χρονος και να γεμισει η κοιλιτσα σου συντομα...φιλια

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

τρελαθηκα απο την χαρα μου τωραααααααααααα..απκετησε παιδακι κουκλα μου βλεπω ε νινα???????να τχαιρεσαι το αγγελουδι σου κουκλα μου...μονο ευτυχισμενες στιγμες και παλι να γεμισει η κοιλιτσα τωρα που πηρες το κολλαι!!!!!!!!χαχαχχαχαχα

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...