Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΙΜΟΥΝΑ ΕΦΤΙΧΙΣΜΕΝΙ ΙΑ 23 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΕ ΜΕΤΑ........


Recommended Posts

AX NIKOULINA MOU! EGW NA DEIS TI NIW8W...KA8E MERA KA8OMAI STON YPOLOGISTI KAI PSAXNW XILIES DUO AITIES POU MPOREI NA ODIGISAN STN 8ANATO TOY MWROU MOU! THN MIA NIW8W KALA PWS EGW DEN FTAIW THN ALLAH NIW8W XEIROTERA GIATI ISWS NA FTAIW EGW, ISWS OI GIATROI KAI TRELAINOMAI. KA8HMERINA KLAIW KAI RIXNW EU8UNES STN EAUTO MOU OTI 8A EPREPE NA EXW PERISSOTERI ENNOIA STO MWRO MOU. NA MHN PERIMENW MIA VDOMADA NA ME DEI 3ANA O AKTINOLOGOS NA PAW EGW PIO NWRIS GIATI ISWS NA TO GLUTWNA TO MWRO MOU!OPWS EPISIS AN EPEMENA NA ME GENNISEI O GIATROS MOU MOLIS PAROUSIASTIKE PROVLIMA STO MWRO MOU KAI OXI NA PERIMENA MIA VDOMADA G NA DEI AN SUNEXIZETE I KATASTASI TOU MWROU MOU!!!!

TO EXASA KAI DEN TO XWNEVW, DEN TO SUNIDITOPOIW. MOU LEIPE AFANTASTA KAI KATIGORW TON 8EO GIAUTO. ISWS NA EINAI AMARTIA AUTO POU KANW ALLA PONW AKOMA, 8ELW TO MWRO MOU PISW!DEN KATALAVW O 8EOW GIATI ITAN TOSO SKLIROS MAZI MOU!ME PLIGWSE POLU AUTO EGINE KAI FOVAMAI PWS 8A MOU EINAI POLU DUSKOLO NA KANW ALLO MWRAKI!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • Απαντήσεις 140
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Περσια μου σε καταλαβαινω απολυτα.

Ειναι νωρις ακομα.

Με το περασμα του χρονου θα αρχισεις να νιωθεις

οχι καλυτερα,αλλα λιγοτερα χαλια.

Μην ψαχνεις να βρεις την αιτια,το μονο που καταφερνεις ειναι

να βασανιζεσαι.

Και για αλλο μωρακι,εσυ η ιδια καποια στιγμη θα το θελησεις.

Το μωρακι σου ειναι αγγελουδι στον ουρανο

μαζι με ολα τα αλλα απο εδω μεσα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

persia

Η ιστορια σου ειναι συγκλονιστικη και μπροστα της καποιες αλλες,σαν τη δικη μου φαινονται το απολυτο τιποτα. Δωσε μονο χρονο στο χρονο. Τιποτα αλλο κοπέλα μου...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΕΡΣΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΛΙΠΑΜΕ ΠΟΛΙ ΠΟΥ ΝΙΟΘΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.....ΑΛΑ ΜΙΝ ΧΑΣΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙ ΣΤΟ ΘΕΟ...ΔΕΝ ΣΕ ΤΙΜΟΡΙΣΕ ΑΛΑ ΙΧΕ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΙ ΘΑ ΜΟΡΑΜΑΣ..ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΝΙΣΕ ΤΟΣΟ ΛΙΠΙΜΕΝΙ...ΞΕΡΟ ΠΟΣ ΙΝΕ ΔΙΣΚΟΛΟ..ΤΟ ΕΧΟ ΖΙΣΙ ΚΑΙ ΕΓΟ...ΑΛΑ ΕΓΟ ΕΛΕΓΑ ΣΤΟ ΝΕΑΦΤΟΜΟΥ ΠΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΙΧΕ ΑΝΑΝΓΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΚΑΙ ΠΙΡΕ ΤΟ ΔΙΚΟΜΟΥ...ΕΤΣΙ ΛΙΓΟ ΚΟΡΟΙΔΕΒΑ ΤΟ ΕΑΦΤΟΜΟΥ ....ΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟ ΑΛΟ....ΒΕΒΕΑ ΘΑ ΕΡΤΗ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΣ ΑΛΟ ΜΟΡΑΚΙ ,ΟΜΟΣ ΠΑΝΔΑ ΘΑ ΕΧΙΣ ΑΦΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΣΟΥ....ΕΓΟ ΙΔΙ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΙΟΥΛΙΟ ΜΙΝΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΤΙΕΣ....ΕΓΟ ΤΟΡΑ ΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΙ ΣΤΙΝΑΧΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΥΤΙΧΟΣ ΤΕΛΙΟΣΕ ΚΑΛΑ.....ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΙ ΙΧΑ ΚΑΠΙΕΣ ΕΝΟΧΛΙΣΙΣ ΣΤΟ ΔΕΧΙ ΣΤΙΤΟΣ,ΚΑΤΙ ΚΑΟΥΡΕΣ....ΕΛΕΓΑ ΠΟΣ ΜΑΛΟΝ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΙΝΑ ΙΝΕ....ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΒΙ ΠΡΙΝ 1 ΜΑΙΑ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΧΤΙΣΙΣΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΕΣΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΨΑΚΝΑ ΚΑΙ ΒΡΙΨΑ ΨΑΤΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΦΑΣΟΥΛΙ....ΤΡΟΜΑΞΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΙ..ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΟ ΠΡΟΤΟΜΑΙΑ?????...ΠΙΟΣ ΙΝΕ ΑΝΙΧΤΟ????ΚΑΝΕΝΑΣ.ΕΚΛΙΣΑ ΓΙΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΔΕΦΤΕΡΑ ΠΡΟΙ .ΕΚΙΝΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΙΡΕ Η ΓΡΑΜΑΤΕΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΙΠΕ ΠΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΕΡΤΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΙ...ΕΤΣΙ ΠΙΓΑ ΤΡΙΤΙ..ΕΚΑΝΑ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΡΙΚΕ ΜΙΑ ΚΙΣΤΙ 1.30 ΕΚΑΤΟΣΤΑ...ΦΑΝΔΑΖΕΣΕ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΒΙ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΤΙ ΠΟΣ ΙΜΟΥΝΑ???ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΟ ΚΡΑΚΙΝΟ..ΤΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟ ΙΤΑΝ ΠΟΛΙ ΔΙΣΚΟΛΟ..ΑΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΠΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΙ Ο ΠΟΝΟΣ..ΜΕΤΑ ΟΜΟΣ ΚΑΠΙΑ ΣΤΙΓΜΙ ΘΑ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟ..ΑΦΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ..ΒΕΒΕΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΟΥ ΚΑΙ Η ΠΙΤΑΝΟΤΙΤΑ ΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟ ΝΑ ΚΑΝΟ ΠΙΑΔΙΑ ΓΙΑ ΑΛΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ..ΔΕΝ ΞΕΡΟ ΤΗ ΑΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟ...ΝΑ ΙΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΙΝΑΤΙ ..ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΤΙΣΕ ΝΑ ΑΦΙΝΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΙ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΙΣ .ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΑ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΝΙΚΟΥΛΙΝΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΕΙΧΕ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Κ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΟΡΜΟΝΙΚΟΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ, ΤΟ ΠΕΡΑΣΕ ΠΡΙΝ 12 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΚΛΑΙΓΑΜΕ ΚΑΙ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΕ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΚΥΛΗΣΟΥΝ ΟΜΑΛΑ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΕΡΣΙΑ ΣΕ ΕΥΑΡΙΣΤΟ....ΕΥΤΙΧΟΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΙΝΕ ΚΑΡΚΙΝΟ...ΑΠΟΛΟΣ ΜΙΑ ΚΙΣΤΙ ΙΝΕ ΝΕ ΙΓΡΟ...ΔΕΝ ΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ...ΕΜΕΝΑ Η ΣΤΙΝΑΧΟΡΙΑ ΜΕ ΕΦΑΓΕ ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟ ΠΟΣ ΙΝΕ ΚΙΣΤΙ....ΕΥΑΡΙΣΤΟ ΣΤΟ ΘΕΟ ΠΟΣ ΙΝΕ ΜΟΝΟ ΑΦΤΟ....ΔΕΝ ΑΝΔΕΧΟ ΑΛΕΣ ΣΤΙΝΑΧΟΡΙΕΣ.....ΦΤΑΝΙ ΠΟΥ ΙΜΕ ΧΑΛΙΑ ΤΟΡΑ ...ΞΕΡΙΣ ΤΟΡΑ ΘΑ ΕΜΠΕΝΑ ΣΤΗΝ ΜΙΝΑ ΜΟΥ ΔΙΛΑΔΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΓΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ....ΑΛΑ ΒΛΕΠΙΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ..ΞΕΡΟ ΠΟΣ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΙΣ ΚΑΙ ΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΕΣΙ ΜΠΟΡΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.....ΑΛΑ ΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΡΑ???...ΤΙΠΟΤΑ!!!!!ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΑΨΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΜΑΣ....ΤΟΡΑ ΤΕΛΕΦΤΕΕΑ ΚΛΕΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΙ ΜΕ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟ "ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΟΝΙΡΑ"..ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ..ΤΟΡΑ ΟΜΟΣ ΜΕ ΑΝΓΙΖΙ ΠΟΛΙ...ΝΟΜΙΖΟ ΠΟΣ ΕΛΙΙ ΑΦΤΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΝΟΥΜΕ ΕΓΟ.......ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΓΟ ,ΚΑΙ ΠΟΛΕΣ ΑΛΕΣ......ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΟΛΙ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟ ΜΟΥΖΙΚΙ.....[*]ΤΕΛΟΥ ΠΑΝΔΟΝ..ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΝΕ .ΜΠΕΣ ΠΙΟ ΣΙΧΝΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΜΕ ΘΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΘΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΙ ΚΑΛΟ..ΓΙΑΤΗ ΕΔΟ ΜΠΟΡΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΙΣ ΤΟ ΑΧΝΙ ΣΟΥ ΧΟΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΞΙΓΙ ΚΑΝΕΝΑΣ...ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΛΠΙΖΟ ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ..ΚΑΙ ΠΡΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΥΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ :kiss::kiss: [*]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

3 ΜΙΝΕΣ ΧΟΡΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙΜΟΥ.......ΝΙΟΘΟ ΤΟΣΟ ΑΔΙΑ.....ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΙΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,,,,ΤΟΣΟ ΠΟΛΙ,,,,Η ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΠΑΝΔΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΤΙΣ....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nikulina kai persia lupamai paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaara paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaara polu gia tis apwleies sas!!ws ena va8mo den mporousa na katalavw ti einai na exeis ena paidi kai pws auto mporei na se kanei eutuxismenh!pws auto mporei na sou prosferei tosa kai tosa sunais8hmata,xara,agaph,eutuxia,storgh,truferothta..tosaaaaa!!!mporw na katalavw kapws ton pono sas kai mono sthn idea oti 8a mporouse na eixe sumvei k se mena..lupamai pragmatika gia ton pono sas!ekei pou einai ta aggeloudia sas einai polu kala,auto h8ela na sas pw egw.h Panagia mas ta prostateuei oso kamia allh mhtera.einai aggeloudia ta mwra sas!euxomai suntoma na niwsete thn anagkh n'apokthsete ena akoma mwraki kai auth th fora na meinei ws to telos+na anaplhrwsei kapws to xamo tou mwrou pou xasate.ekeino panta 8a sas fulaei apo ekei pshla giati eipame pws einai aggeloudakia!euxomai dunamh!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 weeks later...

Ξερω πως νοιωθεις οσο δεν μπορεις να φανταστεις δεν θα σου πω μεγαλα λογια γιατι το περασα τον φεβρουαριο 2010 ειμουν εγκυος 23 εβδομαδων ειχα κανει ολες τησ εξετασεις τα παντα ακομα και μια μερα πριν ειχα καινει κολπικο τεστ και παλι ο τραχιλος μου ανοιξε αποτομα ωρα με την ωρα γινοτανε ολο και πιο πολυ!Αυτον τον μηνα θα γεννουσα το κοριτσακι μου πρωτο παιδι μετα απο 5 χρονια προσπαθειας.Δεν θα το ξεχασουμε ποτε αλλα θα ειναι παντα στον μνυαλο μας στην καρδια μας στην ζωη μας και μαζι με αυτο θα παμε μπροστα!Θα δεις το επομενο παιδι θα το αγαπας διπλα και θα σε κανει να πεταξεις απο την χαρα σου!Ευχομαι το καλυτερο για σενα και την οικογενεια σου και με το καλο πρωτα ο θεος ενα γερο μωρακι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

"σαγαπω" σε ευχαριστω παρα πολυ γαι τις ευχες σου,ο θεος να σε εχει παντοτε καλα!

λυπαμαι παρα πολυ για την απωλεια σου.σε νιωθω και σε καταλαβαινω, δεν εχει σημασια ποτε μια μανα χανει το παιδι της γιατι ο πονος ειναι ο ιδιος.

εχω μια φιλη μου που οταν εμεινα εγκυος ολο με παρηγορουσε και μου εδινε κουραγιο πως ολα θα φτιαξουν και πως συντομα θα εχω αλλο μωρο στην αγκαλια μου και τωρα που εμεινε εγκυος μετα απο πολλες πολλες ταλαιπωριες και αυτη μετα απο 4 χρονια προσπαθειας μου λεει:"τωρα καταλαβαινω τον πονο σου και δεν ξερω τι θα εκανα αν ημουν στη θεση σου, ο θεος να σου δινει δυναμη και κουραγιο"

δωσαμε αγγελουδια στο θεο και ευχομαι να μας το ανταποδωσει σε καποια στιγμη που αυτος θα θελησει και θα θεωρησει πως ειναι η στιγμη!

τα φιλια μου και την αγαπη μου και οτι χρειστεις εδω ειμαστε.

αν θες μπορεις να μου στειλεις και π.μ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Σ'αγαπώ και εγώ πέρασα ακριβώ τα ίδια με εσενα στην 22η βδομάδα..Είναι δύσκολο αλλά δεν το βάζουμε κάτω.. αν θες έλα στην παρέα μας στο "πάμε πάλι από την αρχή"

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

σαγαπω.....ΛΙΠΑΜΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΟ ΚΑΙ ΑΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΜΕΝΑ...ΟΠΟΥΣ ΙΠΕΣ ΞΕΡΟ ΠΟΣ ΕΝΙΘΤΕΣ..ΕΓΟ ΕΚΛΙΣΑ ΕΧΤΕΣ 4 ΜΙΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΜΟΥ ΠΙΓΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΘΕΟ..ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΙ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΙΝ ΘΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ,,ΙΝΕ ΠΟΛΙ ΔΙΣΚΟΛΟ,,ΚΑΙ ΟΠΟΥΣ ΙΠΕΣ ΑΦΤΗΝ ΤΙΝ ΜΙΝΑ ΘΑ ΓΕΝΟΥΣΑΜΕ ΘΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ...ΑΛΑ ΔΕΝ ΙΤΑΝ ΝΑ ΙΝΕ,ΕΓΟ ΑΦΤΟ ΛΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟ ΚΑΙ ΕΓΟ....

5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΤΗΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ???ΤΗ ??? ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΣΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΠΟΛΙ ΠΟΘΟΥΜΕ......ΑΛΑ ΤΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΕΛΟΥΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ...ΚΑΣΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΘΙ ΘΑ ΓΙΝΙ....ΙΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙ...

ΕΓΟ ΙΔΙ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΟΜΕΝΙ ΕΓΙΜΟΣΙΝΙ ,,ΜΕΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΛΟ ΜΙΝΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ..ΚΑΙ ΜΙΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΤΑΛΕΠΟΡΙΣΙ ΠΟΛΙ...ΔΕΝ ΙΝΟΘΟ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΧΟΣ,ΕΠΙΔΙ ΙΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΙ..ΜΕΤΑ ΘΑ ΙΝΕ ΠΙΟ ΔΙΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΗ ΘΑ ΕΧΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΝΑ ΜΙΝ ΞΑΝΑΖΙΣΟ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΕΖΙΣΑ....

ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ...ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΙΣΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΙΣΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ " ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙ"ΕΚΙ ΙΜΑΣΤΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ....ΟΤΑΝ ΘΑ ΙΣΕ ΕΤΙΜΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

''persia''Ετσι ειναι κοπελα μου ολα στην ζωη πρεπει να τα βαλουμε στο πετσι μας για να μας πονεσουν!Να καταλαβουμε τον πονο και απο αυτο να βγουμε δυνατες και με πολυ αγαπη.Να εχουμε εμπιστοσυνη στον θεο και μια μερα θα κραταμε στα χερια μας την ζωη.Σε ευχαριστω παρα πολυ για της ευχες σου και για τα ομορφα λογια σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nikulina μου και εμενα με στεναχωρη οτι υπαρχουν πολλεσ κοπελες που το περναμε αυτο αλλα οπως ειναι και η σελιδα παμε παλι απο την αρχη ετσι και θα κανουμε!Καλη επιτυχια πρωτα ο θεος ευχομαι να μεινειε γρηγορα εγκυος και να εχεις μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσινη.Χωρις ανχος και ολα θα πανε καλα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 7 months later...

Γλυκιά μου Νικουλίνα σε καταλαβαίνω και το ξέρεις πόσο πολύ..Πριν λίγες μέρες τα ίδια ένιωθα κι εγώ..οχι πως πέρασε...

Πάντα θα μας λείπουν τα μωράκια μας...Τώρα μια άλλη ψυχούλα έρχεται και στηρίζονται σε εμάς..Να είσαι δυνατή φιλενάδα μου...Οτι θες ξέρεις πού θα με βρεις...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Nina mou..ti na pw... se niw8w kai se katalavainw! Dustuxws o ponos ts apwleias den perna apla xaidepse tn koilitsa sou kai pare dunami apo t mwraki pou erxetai:) anapse tou ena keraki k proseuxisou na nai kala ekei pou einai stin agkalia t 8eou kai na proseuxetai na nai kala t aderfaki t:)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια μου γλικα...σασ ευαριστο..ονδοσ ιταν μια δισκολι μερα...

σασ ευαριστο που ισανταν τοσο καιρο κονδαμου...και με στιριξατα...η καλιτερα να πο ..που στιρικτικαμε μια την αλι...

ευχουμε σε ολεσ ..να εχουμε μια τελιομενοι εγκιμοσινι..και οσεσ δεν ιστε να μενετε σιντομα...και στο τελοσ να κραταμα υγιεστατα μορακια στην αγγαλια μασ...

σασ φιλο ολεσ..και εχετε απο μια μεγαλι αγγαλια απο μενα...ΣΑΣ ΕΥΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

nikulina geia sou kairo eixa na se dw sto forum na grafeis.....

lipamai eilikrina gia auto pou sou sinevei.....

oti kai na pw einai ligo, ti na pw????? kouragio kai o Theos tha se antameipsei!!!!!!!

μαρια 12..ευαριστο παρα πολι..και σε σενα να δοσι ο θεοσ οτι επιτιμισ...

περισοτερο εγραφα στο "παμε παλι απο την αρχι"...ολο το καλοκαιρι εκι ιμου..ονδοσ καπια στιγμι..μετα το σεπτεμβριο ...ενοθα την ανανγι να ξεφιγο λιγο..και ο λογοσ ιταν που ιχα αρχιζι τησ προσπαθιεσ για αλο παιδακι..και ελπιζα που τα μενα αμεσοσ..εφοσον δεν ιπιρχι καπιο προβλιμα με την σιλιψι...αλα ελα ντε που η σιλιψι αργουσε να ερθι..και καφε φορα που μου ερχοταν περιοδο...απογοιτεβο μου..και ετσι αποφασισα να απορσιτο για λιγεσ μινε..κρατουσ ομοσ επαφι με καπιεσ κοελεσ...

τορα φενετε που ...ονδοσ ιχα δικιο..και απο τον δεκεμβριοσ..το σπορακι εχι πιαστι καλα..και ετσι τορα ιμε εγκιοσ 10 εδβομασεσ....και βεβεα παρακαλαο το θεο..αφτην την φορα να πανε ολα καλα...

βεβεα δεν πολι εμπενα εδο..επιδι καφε φορα που διαβαζο αφτα που εγραφα τοτε...μου θιμιζι ποσο χαλια ιμουν..και το αποφεβγο να το διαβαζο ..για να μιν πεσο παλι ψιχολογικα..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

se katalavainw kai egw eixa kairo na mpw.....

eixa provlima igeias asxeto me egkimosini kai gonimotita, stin atixia mou imoun tixeri, kai gia eksi mines epairna farmaka kai apagoreuotan na mino eggios.... etsi den empaina kai mou ekane kalo...me to pou lithike to provlima, imoun tixeri ton idio mina emeina eggios, den to perimena!!!!!!!

twra eimai kai egw 6 evdomadwn,,,, poli xaroumeni kai agxomeni kai proseuxomai na pane ola kala..

min agxonesai ola tha pane kala, exe pisti sto theo, isws ti na pw????? oti egine itan gia kalo.......ti na pw?

na exeis mia iperoxi egkimosini kai me to kalo to mwraki sou,,,,kai oxi agxos,,,,,,,, prospathise na gelas gia ti psixoula pou exeis!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Νίνα μου το πιστεύεις ότι δεν έχω ξαναγράψει σε αυτό το ποστ, αν κ φυσικά το έχω διαβάσει? Την ίδια "άρνηση" με σένα έχω κ εγώ...

Περιμένω πώς κ πώς σε λίγους μήνες να τσιρίζουμε από χαρά όταν γεννηθεί το μωράκι σου όλες μαζί, όπως όλες μαζί κλαίγαμε τότε στα δύσκολα...

Σε φιλώ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μαρια 12...ευχουμε ολα να σου πανε καλα..και με την υγια σου οσο και η εγκιμοσινι..και να εχισ μια τελιομενι εγκιμοσινι..αφτο ινε πιο σιμανδικο..να φτασουμε στο τελοσ....

διμιτρουλα μου....εσι κσερισ πολι καλα ποσ δισκολο ιταν..αφου το πεαρασαμε μαζι..

αλα ενα εχο να σου πο...ποσ νε τα τσιριζουμε ..αλα προτα απο το πονο γενα!!!..και μετα απο χαρα.... :lol::lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Προσθήκη...