Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΑΦΗ ΣΕ ΜΕΡΑ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΥΛΛΗΨΗ??


098765

Recommended Posts

Καλησπέρα φιλενάδες μου.Αυτο που ήθελα απλά και λιτά να σας ρωτήσω εφόσων γμωρίζετε είναι το εαν μένεις σίγουρα εγκυος αν λερθεις σε επαφή σε ημέρα ωορηξίας ή μπορεί και να μην μείνεις. Αν δεν μείνεις ηθελα αν γνωρίζετε να με ενημερώσετε για τα αιτια που μπορεί να μην μενεις. Μέχρι τώρα δεν ειχα θέμα, επιανα αλλα παλινδρομούσε τωρα φοβάμαι οτι δεν θα πιασω. Ενω με υπέρηχο ειδαμε την ωορηξια και ήρθαμε σε επαφη δεν ξερω ανησυχώ και φοβαμαι............

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Οι γονιμες μερες μας λεγονται ετσι ακριβως για τον λογο που περιγραφουν, ειναι δηλαδη οι ημερες με την πιο μεγαλη πιθανοτητα γονιμοποιησης του ωαριου απο το σπερματοζωαριο.Βεβαια δεν ειναι απαραιτητα και οι μερες που μια γυναικα θα 'γονιμοποιηθει' και αυτο γιατι,ακομα και σε γονιμη κατασταση,εχουμε πιθανοτητα 20-25% συλληψης. Η φυση μας παιζει διαφορα,γι'αυτο μην αγχωνεσαι.

Προσπαθεις καιρο?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι καλή μου δεν προσπαθω καιρό αλλα οσο απιστευτο και να σου φαίνεται και τις δύο προηγουμενες φορες επιασα αμέσως δηλαδή με την α προσπάθεια επαφής. Πιστευα λοιπόν οτι αν δεν πιανεις προφανως δεν ξερεις την ημερα εκεινη η ποιο συγκεκριμενα τις 12 ώρες ζωής του ωαρίου σου. Θεώρησα λοιπον οτι αφου την ξερω θα πιασω σίγουρα και οτι αν δεν πιανω υπαρχει θεμα βουλωμενης σαλπιγγας.Εχω τρελαθει!!βαζω διάφορα στο μυαλο μου....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Κατ'αρχας ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ..!Το αγχος ειναι το καλυτερο αντισυλληπτικο οπως ολες ξερουμε.

Κι εγω τον προηγουμενο μηνα ειχα βρει την ωορρηξια μου και ηρθα εκεινη την ημερα σε επαφη,αλλα τζιφος...κι απο οσο ξερω δεν εχω καποιο προβλημα.

Ειπαμε ειναι και λιγο τυχη να μεινεις με την πρωτη φορα,γι'αυτο χαλαρωσε και απολαυσε το..!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

απαπαπα...καλε τι πρεμουρα ειναι αυτη? καλε εμενα μου θυμιζεις....ακου να γελασεις 05/12/09 ,αρχιζω προσπαθειες με τον συζυγο, που με βρισκεις που με χανεις, σε ενα κρεβατι να φωναζω: ''αγαπη ελα λιγο να σου πω''...βρε τον καψερο.....και στις 17/12/09 αδιαθετω, ε ρε στενοχωρια ε ρε μαυριλα....μπαινω λοιπον εδω μεσα και το συζηταω με τα κοριτσια και ναι ειχα την απαιτηση να πιασω με την μια μα αφου τα ειχα υπολογισει εγω...χαχαχχαχα helllllooo φυση ειναι αυτη!!!! τελικα να μην στα πολυλογω, πριν ακομη τελειωσει η περιοδος εκει εγω...''ελα λιγο ρε αγαπη μου να σου πω'', ηρθε ο αντρουλης μου και στις 11/01/2010 καθυστερηση 5 ημερων βρε λες να? βρε μπας και? και ναι γλυκια μου....εκει που ειπα κανω σεξ για το σεξ και για παιδακι τοτε ηρθε, το παθημα μου εγινε μαθημα τον δεκεμβρη και ησυχασα...ο καλος θεουλης ευλογησε την κοιλιτσα μου ενα μηνα πιο μετα, με βαση τους δικους του υπολογισμους....ηρεμησε και απολαυσε την επαφη με τον αντρουλη σου και θα ευλογησει και την δικη σου την κοιλιτσα.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Να σαι καλά ρε μωρό με έκανες και γέλασα!!!! απίστευτο καλή μου!!καλη λευθερια αν και ειναι νωρίς. Καλύτερα να σου ευχηθώ να απολάύσεις μια καλή εγκυμοσύνη.Να σαι ΚΑΛΑ!! Με έκανες και ΓΕΛΑΣΑ...........Το μόνο που με ανησυχει ευάκι ειναι κατι για βουλωμένες σαλπιγγες που ακουω και φοβάμαι μπα και με βουλώσουν και δεν ανοιγουν κιολας με τουμποφλό.Ξέρεις κάτι γι αυτό? Απο τι βουλώνουν?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΦΟΥ ΛΕΣ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΟΥΣΕΣ ΑΡΑ ΕΠΙΑΝΕΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ. ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΙΑΣΑ ΜΕ ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΕΥΟΜΟΥΝ ΜΗΝΕΣ Κ ΔΕΝ ΕΠΙΑΝΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΠΙΑΝΑ Κ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΟΥ . ΒΕΒΑΙΑ ΒΟΗΘΑΓΑ ΛΙΓΟ , ΕΒΑΖΑ ΨΗΛΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Κ ΔΕΝ ΠΛΕΝΟΜΟΥΝ 1 ΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΜΕ Κ ΚΑΜΙΑ ΒΙΤΑΜΙΝΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΑΛΛΑ Κ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ PH ΤΟΥ ΚΟΛΠΟΥ. ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΦΤΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΟΛΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ . ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ;);)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Η Σάλπιγγα είναι ένας λεπτός και ευαίσθητος σωλήνας που εξασφαλίζει την επικοινωνία της μήτρας της γυναίκας με το εσωτερικό της κοιλιάς. Υπάρχουν δύο σάλπιγγες στην γυναίκα, η αριστερή και η δεξιά. Το εσωτερικό τμήμα της σάλπιγγας είναι αποπλατυσμένο ώστε να έρχεται σε επαφή με την οωθήκη, που είναι το υπεύθυνο όργανο για την παραγωγή ωαρίων (αυγών). Ο ρόλος της σάλπιγγας είναι πολύ σημαντικός καθότι το σπέρμα και το ωάριο θα ταξιδέψουν σε αντίθετες κατευθύνσεις, ώστε να συναντηθούν στο μέσο συνήθως της σάλπιγγας και να ενώθούν για να σχηματίσουν το έμβρυο.

Οι Σάλπιγγες

Γυναίκες με πρόβλημα στις σάλπιγγές τους μπορεί να έχουν δυσκολία να μείνουν έγκυες. Ο έλεγχος έαν οι σάλπιγγες είναι ανοιχτές (βατές) ή κλειστές είναι βασική εξέταση για τις περισσότερες γυναίκες που έχουν δυσκολία να κάνουν παιδί. Επιπλέον εάν καταφέρουν να μείνουν έγκυες, έχουν αυξημένη πιθανότητα το έμβρυο να μην ταξιδέψει μέχρι την μήτρα και να εμφυτευθεί στη σάλπιγγα (εξωμήτρια εγκυμοσύνη). Ο κίνδυνος αυτός δεν εξαλείφεται ακόμα και η γυναίκα μείνει έγκυος με εξωσωματική γονιμοποίηση ή άλλη θεραπεία γονιμότητας.

Οι θεραπείες των γυναικών που δεν καταφέρνουν να μείνουν έγκυες και έχουν εμφανές πρόβλημα στις σάλπιγγες τους είναι η εξωσωματική γονιμοποίηση ή η χειρουργική πλαστική των σαλπίγγων. Με τα τρέχοντα επιστημονικά δεδομένα, η πλαστική αποκατάσταση της βατότητας των σαλπίγγων έχει επιτυχία εάν η βλάβη είναι περιορισμένη και πιστεύεται ότι λειτουργούν μερικώς. Η εξωσωματική γονιμοποίηση έχει πολύ καλά ποσοστά επιτυχίας σε έμπειρα χέρια, χρειάζεται όμως σωστός έλεγχος και προετοιμασία ώστε να μεγιστοποιηθεί η πιθανότητα επιτυχίας. Διογκωμένες σάλπιγγες μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στην επιτυχία της εξωσωματικής γονιμοποίησης και μπορεί να ωφελήσει η αφαίρεση τους πριν από τη θεραπεία γονιμότητας. Και για να σοβαρευτουμε και λιγο.....ο ρολος των σαλπιγγων και πως καταλαβαινουμε οτι κατι δεν παει καλα? με εξωμητρια κυηση συνηθως.......φιλια 098765

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ευχαριστώ γλυκά μου κοριτσάκια! Τα καλύτερα σε όλες σας και ελπίζω ο καλός Θεούλης να μας δίνει δύναμη ν αντέχουμε ολα τα στραβά που ισως μας τυχουν και αυτό το ερημο το 25% να γίνει τουλάχιστον 75%.Πολλά θελώ ε???? χι χι χι..........

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 5 years later...

Kalhspera,prospathw edw k 5 mhnes gia mwraki..alla akoma tpt.ayto to mhna hrthame se epafh thn hmera tis oorixias.yparxh oriptosh na exei erthei to spourgitaki mas??exei pristh ro sththos mou k ponaei sta plaina.einai na adiathetisw se 11 meres.? :/ an mporhte apangiste mou.

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Φυσικά κ υπάρχει περίπτωση. Αλλά είναι πολύ νωρίς για συμπτώματα. Αυτό θα φανεί σε 11/μέρες αν δεν δεις περίοδο κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης

 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

  • 2 weeks later...

Πωπω δυσκολες οι σαλπιγγες βρε παιδι μου και τα ποσοστα ουφ λιγααααααααα!!!!!!!και στην εξωσωματικη λιγες πιθανοτητες δυνουνε!!!!σας ευχομαι να εχετε οοοολες συντομα ευχαριστα νεα !!!!!!!και ολα να σας πανε καλα!!?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...