Μετάβαση σε περιεχόμενο

Angela7

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  32
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

1 Neutral

Σχετικά με Angela7

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Angela7

  Εγκυμοσύνη κ περιποίηση

  Καλό θα ήταν να ρωτήσεις τον γυναικολογο σου... Αλλά μετά το πρώτο 3ο τρίμηνο δεν νομίζω να υπάρχει θεμα..
 2. Angela7

  Εγκυμοσύνη κ περιποίηση

  Καλησπέρα εμένα ο γιατρός μου είπε όχι Μάλλια κ νυχια το πρώτο 3μηνο...Εγώ τώρα που βρίσκομαι στον 5ο μήνα τα κάνω κ τα δύο!!βασικά είναι ανάλογα τον γιατρό υπάρχουν μερικοί που αφήνουν κ μερικοί όχι..Σε ποιο μήνα βρίσκεσα?
 3. Angela7

  Μετά απο καιρό...

  Με συγκίνησες κοριτσάκι μου...κ σε καταλαβαίνω γιατί κ εγω ταλαιπωρίθηκα κάπως!!! Ευχομαι όλα να σ πάνε καλά σ στέλνω όλη την θετική μου ενεργεια κ εύχομαι πολύ σύντομα να έχεις κ εσύ ένα νινακι στην κοιλίτσα σου στο εύχομαι μέσα από την καρδιά μου..κ όχι μην τα βάζεις κάτω αν ολες οι εξετάσεις κτλ είναι εντάξει..διωξε το ανχος μόνο αυτο όσο μπορείς μην το σκέφτεσαι για ένα χρονικό διάστημα!! Περιμένουμε νέα σου..Μην στεναχωριεσε κ μην ανχωνεσαι όλα θα πάνε καλά 😘
 4. Angela7

  Άδεια επαπειλουμενη εγκυμοσυνης!!Sos

  Σε ποια εβδομάδα είσαι? Σε καταλαβαίνω απόλυτα κ εγω τα ίδια πέρναω κ εμένα με τις μέρες του είναι μια θα είμαι πολύ χάλια κ μια λίγο καλύτερα..υπομόνη κ όλα καλά θα πάνε!!! Τουλάχιστονμ έφυγαν οι πόλλες ανακατοσουρες έχω αλλα όχι όσο το 1 τρίμηνο κ κατι βασικά!!!
 5. Angela7

  Άδεια επαπειλουμενη εγκυμοσυνης!!Sos

  Καλά εδώ τα ίδια λίγο καλύτερα με τις ανακατοσουρες..Εσύ? Σ έχω στειλει προσωπικο μνμ δεν ξέρω αν το ειδες...Ναι στο ικα γενικά είναι άστα να πάνε μην μπλέξεις είναι...τελεια εσυ πηγε? τουλάχιστον εμένα μ πληρώνουν δεν καθηστερουν όπως αλλού έχω ακούσει!!!
 6. Angela7

  ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ -ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ

  Κοίτα γενικά όλοι οι εργοδότες τα ίδια σ κατά είναι δεν τους νοιάζει τίποτα κ κανένας πως θα βγει η δουλειά τους τους ενδιαφέρει κ τίποτα άλλο...Όχι πες του θα δουλεψω κ μια μέρα πριν γεννήσω αν είναι δυνατον που βρισκόμαστε πριν 40χρονια που γεννάνε στα χωράφια οι καημένες οι γιαγιάδες μας? Έλεος μην ασχολησε καθόλου κ άσε να βγάζει την χολή του ο παλιανθρωπος ζώο είναι
 7. Angela7

  ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ -ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ

  Ε μετά μην ανχωνεσαι..Αυτός θέλει δεν θέλει θα τα υπογραψη δεν έχει άλλη επιλογή αυτό να θυμασαι... Ναι μωρέ δεν θα κάτσεις να σκάσεις τώρα..Μπορεί κ να μην σε διώξει πότε δεν ξέρεις!!
 8. Angela7

  ΑΔΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ -ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ

  Καλημέρα..καταρχήν δεν μπορεί να σ κάνει τίποτα έχεις όλους τους νομούς με το μέρος σου την άδεια λοχειας δεν μπορεί να μην την υπογραψη δεν γίνεται τώρα για το εξάμηνο κ εγω αυτό φοβάμαι για μένα...Το εξάμηνο δεν είναι υποχρεωτικό να το υπογραψη ο εργοδοτης έτσι? Άλλα καλύτερά να πας να ρωτήσεις στην επιθεώρηση εργασίας αυτοί νομίζω τα ξέρουν καλύτερα..Αλλά αν είναι κοντά σ το ικα πηγαινε πρώτα εκεί!!!
 9. Angela7

  Άδεια επαπειλουμενη εγκυμοσυνης!!Sos

  Σε καταλαβαίνω για την αυχενική.. Μην φοβάσαι βρε όλα καλά θα πάνε μην ανχωνεσαι.. σ εύχομαι καλά αποτελέσματα αντε να μας πεις κ τι είναι😇 καλό είναι αυτό π δεν έχεις θέματα καλή εγκυμοσύνη μπραβο!!!Με την δουλειά τι έκανες..?
 10. Angela7

  Άδεια επαπειλουμενη εγκυμοσυνης!!Sos

  Λίγο υπομονή με τους εμετους κ τις ζαλάδες εγώ τώρα π είμαι στην 17 εβδομάδα φαντάσου αρχίζω σιγά σιγά να συνερχομαι...Έχω ανακατοσουρες αλλά οχι πολλές σαν πριν έχουν μειωθεί όσο για εμετους κάνω σίγουρα 1 την μερα μπορεί κ 2!!ζαλάδες δεν έχω οπότε καλύτερα αισθάνομαι.. Ναι πρόσεχε για τα καφε ξάπλα έτσι? Εγώ την άλλη εβδομάδα θα σ πω πόσο βγήκε ο 2 μήνας μου μόνο από το ικα!! Εύχομαι όλα να πάνε μια χαρά..!!!
 11. Angela7

  Άδεια επαπειλουμενη εγκυμοσυνης!!Sos

  Τι έγινε ρε κορίτσια πως τα πάτε με την εγκυμοσύνη σας? @Katya81 @natasa1990
 12. Angela7

  Δυο μηνες προσπαθειας

  Σε ευχαριστώ πολυ..Ναι το ξερω πολυ καλα είναι δύσκολο να μειωθεί γιατί όσο να ναι το σκέφτεσαι κ το θέλεις... Αυτό π θα συμβούλευα είναι να χαλαρωσει κ απόλαυση...😉 κ όλα θα έρθουν με την σειρά τους!!
 13. Angela7

  Δυο μηνες προσπαθειας

  Κοριτσάκια μου θέλει να μην το σκέφτεστε καθόλου να ξεανχωθητε(όσο αυτό είναι εφιχτο γιατί κ εγω μέσα στο ανχος ήμουν κ είναι ότι χειρότερο) την πρώτη π έμεινα έγκυος αλλά απ έβαλα έμεινα με την πρώτη στον 1.5μηνα ελεύθερον επαφών...Την δεύτερη π έμεινα έγκυος αλλά πάλι απ έβαλα σε χρονικό διάστημα 3 μήνες ελεύθερον επαφωβ... Η τρίτη κ η ΤΥΧΕΡΉ είναι μετά από 4-5μήνες π ευτυχώς παναγία μου όλα είναι καλά κ βρισκομαι στη 15 εβδομάδα της εγκυμοσύνης μου...Όταν είχα της αποβολες στην πρώτη στεναχωρηθηκα κ λέω ενταξει δεν πρόσεχα επειδή δεν το ηξερά το πήρα λιγο πιο Light αλλά στεναχωρηθηκα έκανα κ εξετάσεις ορμονολογικες νομίζω π μ είχε δώσει ο γιατρός όλα οκ..Στην δεύτερη αποβολη στεναχωρηθηκαπάρα πολύ γιατί το ήξερα κ λέω κάτι έχω κάτι έχω κτλ ανχωθηκα πάρα πολύ κ λέω γιατί να μ συμβαίνει αυτό μέχρι κ σαλπιγγογραφια από μόνη μου έκανα ενώ ο γιατρος μ ελεγε δεν χρειάζεται εγώ όμως έκανα... Μετά την σαλπιγγογραφια οκ βρήκε μια σάλπιγγα σκέτικα περιορισμένη αλλά οκ λέω ανχωθηκα πάλι να μην σας τα πολυλογο π το έκανα 😂 μετά από 4-5 μήνες μετά την σαλπιγγογραφια είχα ξεανχωθει κ έμεινα κ δεν το περίμενα κιόλας γιατί είχα πονους περιόδου χαχα.. Εύχομαι το καλύτερο σε όλες κ γρηγορα εγκυουλες εύχομαι μέσα από την καρδιά μου γιατί καταλαβαίνω πως αισθάνεσθαι..Το μυστικό είναι να μην το σκέφτεστε κ να μην ανχωνεστε τουλάχιστον σε εμένα αυτό λειτουργησε... ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΆΛΟ ΠΟΣΤ 😊
 14. Angela7

  Άδεια επαπειλουμενη εγκυμοσυνης!!Sos

  Κοίτα στην αρχή είχα περισσότερες αναγουλες πολλές όμως κ τώρα έχω αλλα όχι όπως στην αρχη λένε ότι στον 4ο μήνα σταματάνε αλλά εμένα δεν μ έχουν σταματήσει ακόμα..Τα utrogestan κ ο σίδηρος κ το μαγνήσιο τα σιχενομαι όταν τα παίρνω είμαι ακόμα πιο χάλια!!! Ναι αθηνα ειμαι στο Ρέα μάλλον .. Εσύ έχεις σκεφτεί?
 15. Angela7

  Άδεια επαπειλουμενη εγκυμοσυνης!!Sos

  Αχ σε καταλαβαίνω απόλυτα με της αναγουλες κ εγω είχα κ συνεχίζω να έχω κάθε μέρα είναι σπαστικό πολύ... κ εγω εμετους έχω λίγους 3 την ημέρα περίπου...Κοίτα δες μια τον εαυτό σου πως θα είσαι αν αισθάνεσαι έτσι πάρε κ άλλη ανάρρωτικη..Καλά λέει ο άντρας σου χαχα τα ίδια κ ο δικός μου...Θα αργήσει η επιτροπη εμένα έκανε 1μηνα να με πάρει τηλ.!!Αυτό είναι πολύ ευχάριστο με την δουλειά σου κρατάνε τα τυπικα τουλάχιστον μερικοί δεν το κάνουν!!!
×