Μετάβαση σε περιεχόμενο

Angela7

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  8
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Angela7

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Angela7

  Πιθανή αποβολή

  Εγώ εννοούσα να τον πάρεις γιαυτό π σ συνέβη αλλά οκ... κοίτα όλα θα γίνουν αλλά μην ανχωνεσαι κ το μπεμπέ θα έρθει αρκεί να ηρεμισεις κ να μην το σκέφτεσαι όσο το σκέφτεσαι τόσο δυσκολότερο θα είναι σ μιλάω εκ πείρας!!!!
 2. Angela7

  Πιθανή αποβολή

  Καλησπερα..Είχα περάσει κ εγω μια παρόμοια κατάσταση πέρσι(σχετικά με την μάζα π είπες ακριβώς ιδιο κ εμένα απλά εγώ αισθάνθηκα ότι κάτι σαν να αποκόλλολατε απο μεσα μ κ μετά βρήκε η μάζα π λες) εγώ είχα αποβολη αλλά η μόνη διαφορά με εσενα είναι ότι εγώ είχα αίμα για 20μέρες περίπου... Οπότε μπορεί να είναι κ αυτό π λέει κ η μητέρα σου..πήρες τον γιατρό σου καθόλου να του το πέις ?
 3. Angela7

  Άδεια επαπειλουμενη εγκυμοσυνης!!Sos

  Τέλειααααααα πολύ χαίρομαι για σένα... σ τα χρωσταγε ο θεός κ στα έφερε 2πλα!!! Μην ανχωνεσαι μια κ έξω να ξεμπερδέυεις αν έχεις κ βοήθεια στην αρχή ακόμα καλύτερα😍😘 τι ωραίο νέο μπραβο κ πάλι.. Καλά κ εγω καλύτερα με τα χάπια!! Εύχομαι ότι καλύτερο... κ εγω θα πάω από εβδομάδα για αυχενική διαφάνεια ευχομαι να είναι όλα καλά!!
 4. Angela7

  Άδεια επαπειλουμενη εγκυμοσυνης!!Sos

  Ναι είχα λίγο αλλά τώρα είμαι οκ αλλά όπως είπες κ εσύ δεν θέλω να το ρισκάρω... Περιμένω νέα σου όταν πας στον γιατρό... Εύχομαι να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!φιλάκια 😊
 5. Angela7

  Καφε υγρα

  Μην ανχωνεσαι..καμιά φορά συμβαίνει αυτό... πάρε τα χάπια κ ξάπλα μέχρι να πας στο γιατρό σου!!! Σ εύχομαι να πάνε ολα καλα...
 6. Angela7

  Άδεια επαπειλουμενη εγκυμοσυνης!!Sos

  Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.... τελεια..Πολύ καλή η χοριακη σου.. σ εύχομαι να πάνε ολα καλα μην ανχωνεσαι(κ εγω ανχωνομαι λίγο ξέρεις επειδή 2φορές αποβολες κ λες γιατί να συμβει αυτό λες να έχω κάτι κ να μην το ξέρω αυτά σκεφτομουν) τώρα όμως δεν πρεπει να ανχωνομαστε οσο συτο ειναι εφιχτο γία να μην επηρεάζει κ το μωρό μας... Εγώ είμαι στην 9 εβδομάδα εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά κ καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη να έχουμε!!!Εσύ συνεχίζεις κ εργάζεσαι?
 7. Angela7

  Άδεια επαπειλουμενη εγκυμοσυνης!!Sos

  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ... πήγε σήμερα κ της δώσανε ένα χαρτί για τον εργοδότη π πρεπει να συμπληρώσει... Αλλά απο ότι μ είπε πρέπει πρώτα να περάσει από επιτροπή κ ύστερα να το συμπληρωσει ο εργοδοτης λίγο περίεργο μ φανηκε μήπως δεν καταλαβε καλά? Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου εύχομαι κ σε εσένα τα καλύτερα.. Είσαι έγκυος η έχεις γέννηση?
 8. Καλησπέρα κορίτσια είμαι καινούργια στο φόρουμ θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την άδεια επαπειλουμενης κυησης... Λόγω δύο προηγούμενων αποβολων επιτέλους έμεινα έγκυος αλλά έχω αποκόλληση κ ο γιατρός μ έγραψε άδεια... κ ήθελα να ρωτήσω τι χαρτιά χρειάζονται να καταθέσω έχω τα χαρτιά του γιατρού θα τα πάει η μητέρα μ στο ικα κ μετά από εκεί επιτροπή? Ξερει καμιά να με διευκολυνη γιαυτό το θέμα?κάποια π έχει πάρει πρόσφατα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
×