Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πιου-πιου

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  48
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

14 Good

Σχετικά με Πιου-πιου

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Πιου-πιου

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Εννοείται πως θα τα καταφέρουμε @bebe2 και εμείς και όλα τα κορίτσια! Όλα θα πάνε καλά και αυτό το αίσιο τέλος δεν θα είναι μακρυά, μη στεναχωριέσαι και εσύ ο Νοέμβρης είναι πολύ κοντά. Λίγη ακόμα ''ελευθερία'' πριν τους περιορισμούς της εγκυμοσύνης - ας το πάρουμε και έτσι. Πολλά φιλιά.
 2. Πιου-πιου

  Αποτελέσματα ιστολογικων εξετάσεων

  Μαράκι είσαι 34 και είσαι πολύ νέα ακόμα. Καταλαβαίνω την απογοήτευση και τη λύπη σου. Έχεις όλα τον καιρό μπροστά σου και για παιδάκι και για δουλειές και για όλα. Πίστεψέ με στο λέω εγώ που σε περνάω 5 χρονάκια και στην ηλικία σου πέρασα πολύ δύσκολα για άλλους λόγους και περνάω ακόμα για λόγους παιδιού. Τώρα σου φαίνονται βουνό αλλά θα ξαναγίνεις ευτυχισμένη και όλα αυτά θα είναι εμπειρίες που θα σε κάνουν σοφότερη και καλύτερη μανούλα, πράγμα που θα συμβεί σύντομα, θα δεις. Στηρίξου στο σύντροφό σου και όλα θα είναι πιο εύκολα. Πολλά φιλιά.
 3. Πιου-πιου

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Αυτό πάλι που για οτιδήποτε περιμένουμε έναν κύκλο ακόμα και αν είναι σπάσιμο. Άντε κορίτσια κουράγιο σε όλες μας και για ό,τι προσπαθούμε σ΄αυτή τη φάση. Στις 8 θα πάω στο γιατρό να δούμε μήπως έχω ωορρηξία από τα δεξιά (αριστερή σάλπιγγα δεν έχω). Μήπως και τα καταφέρουμε μόνοι μας. Αλλιώς και εγώ πάω για τέλος Οκτώβρη με τα κατεψυγμένα μου.
 4. Πιου-πιου

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Κοριτσάκι προσπάθησε να μη στεναχωριέσαι. Είναι απογοήτευση αυτό τώρα το καταλαβαίνω, όμως καλύτερα να κάνεις εμβρυομεταφορά με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ένας μήνας ακόμα υπομονή. Σου εύχομαι από εδώ και πέρα μόνο τύχη σε όλα.
 5. Πιου-πιου

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Καλή επιτυχία κορίτσι μου. Αυτή η φορά να είναι τυχερή!
 6. Πιου-πιου

  Τυχερός σεμπτεμβρης??

  Συγχαρητήρια @vayaki. Όλα θα πάνε τέλεια θα το δεις. Αγχωμένα μου κορίτσια εύχομαι τυχερός ο Σεπτέμβρης για όλες σας!
 7. Πιου-πιου

  Ειμαι εγκυος;

  Κορίτσι μου δεν μπορώ να καταλάβω στις 25 του μήνα θα έρθει αν είναι η περίοδος σου ή έχεις κύκλο 25 ημερών; Κάνε λίγη υπομονή να δεις αν θα έχεις καθυστέρηση. Σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι το αίμα αυτό να είναι εμφύτευση και να είσαι από τις τυχερές που πιάνουν με την πρώτη προσπάθεια.
 8. Πιου-πιου

  Μήπως ήταν εξωμήτριος κύηση;

  Ούτε εγώ έχω προσωπική εμπειρία από εξωμήτριο αλλά γνωρίζω ότι εκτός από πολύ πόνο κτλ στην εξωμήτριο η τιμή της χοριακής ανεβαίνει κανονικά στην αρχή. Νομίζω επίσης ότι δεν υπάρχει φυσιολογική αποβολή εξωμητρίου. Το λιγότερο που πρέπει να κάνεις είναι να πάρεις κάποια φάρμακα ώστε να συρρικνωθεί το έμβρυο αλλιώς χειρουργείο. Έχε εμπιστοσύνη στο γιατρό σου σίγουρα αυτός σίγουρα ξέρει και μη στεναχωριέσαι αφού έμεινες μια φορά έγκυος, σίγουρα θα ξαναμείνεις, σου εύχομαι σύντομα.
 9. Πιου-πιου

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  @Magaiver όπως τα λες είναι. 4 χρόνια η αγαπημένη μου αδερφή, με 6 προσπάθειες πέρασε τα πάντα: νοσοκομείο, εντατική, αγωνία, άγχος, απογοήτευση, απελπισία, λύπη. Στο τέλος βέβαια η κουκλίτσα μας και μια τέλεια εγκυμοσύνη, με απίστευτο όμως άγχος. Ξέρω πώς δεν είμαι μόνη, ξέρω πώς δεν είμαι η μόνη -δυστυχώς. Εύχομαι κάθε κοπέλα να σταθεί τυχερή. Καμία κοπέλα να μην περνάει τίποτα από αυτά. Για αυτό λέω ότι σας θαυμάζω πολύ, σας αξίζει μόνο ευτυχία. Και όλες γρήγορα στη θέση της nikona. Εδώ για συμβουλές σε κοπέλες που θα φεύγουν και αυτές με την πρώτη. @nikona με το καλό το μωράκι σου.
 10. Πιου-πιου

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  @Bloublou85, καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου @Magaiver fingers crossed να μην χρειαστεί να περιμένεις - ξέρω πόσο ενοχλητικό είναι. Πραγματικά σας θαυμάζω που προσπαθείτε με τόση επιμονή και αισιοδοξία. Ελπίζω και εγώ να είμαι τόσο δυνατή όσο εσείς και τα άλλα κορίτσια γιατί τώρα έκανα την πρώτη προσπάθεια, αλλά δε μου φαίνεται ότι αντέχω και τόσο. Σας εύχομαι αυτή τη φορά να τα καταφέρετε με όλη μου την καρδιά. Σας στέλνω θετική ενέργεια ώστε να είστε ήρεμες και να πάνε όλα καλά.
 11. Πιου-πιου

  Καθυστέρηση

  Συγχαρητήρια.Όλα θα πάνε τέλεια.
 12. Πιου-πιου

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  @Magaiver το κυστικό ωάριο ή καλύτερα ωοθηλάκιο είναι ένα ωάριο που δεν έσπασε καθόλου ή δεν έγινε καλή ωορρηξία και έτσι παραμένει το ωοθυλάκιο στον επόμενο κύκλο αλλά κάποια στιγμή αργότερα συρρικνώνεται. Στη φυσική σύλληψη δεν ενοχλεί καθόλου - δεν είναι κάτι αφύσικο ή σπάνιο. Στη διέγερση μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην ανάπτυξη των ωαρίων. Η Ε2 (οιστραδιόλη) ξέρω ότι συνδέεται με την ποιότητα των ωοθυλακίων δηλ. αν είναι καλά ή χωρίς περιεχόμενο, αλλά έχει να κάνει και με την υπερδιέγρση ωοθηκών γιατί αυτές οι κύστες παράγουν πολλή Ε2. Καταλαβαίνω τους φόβους σου αλλά οι κυστούλες είναι κάτι σύνηθες και χωρίς σημασία συνήθως. Μην βάζεις το χειρότερο σενάριο στο μυαλό σου. Όλα θα πάνε καλά θα δεις. Εγώ είχα τέτοια κύστη παρά το ότι είχα πάρει στον προηγούμενο κύκλο utrogestan για να αποκλείσω το ενδεχόμενο αλλά προχωρήσαμε κανονικά. Νομίζω ότι με τα φάρμακα που σου συνεχίζει θα φύγει η δική σου.
 13. Πιου-πιου

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  @Magaiver τί εννοείς υπάρχει κύστη; Ότι το ωάριο του προηγούμενου κύκλου έγινε κυστικό; Όταν έκανα τη διέγερση είχα ακριβώς αυτό κύστη από το ωάριο του προηγούμενου κύκλου και εμένα τόσο ήταν 22 χιλ. Το συζητούσαν οι γιατροί είναι η αλήθεια, αλλά προχωρήσαμε κανονικά και έκανα 6 ωάρια από αυτήν την ωοθήκη τα 5 ώριμα. Μόνο που παρήγαγε πολλή Ε2 αυτή η κύστη και τσεκάραμε συνέχεια την ορμόνη. Ήταν και ο βασικός λόγος για την ελαφριά ευτυχώς υπερδιέγερση που έπαθα - μάζεψα λίγο υγρό. Νομίζω όμως ότι αφού σε προχωράει κανονικά δεν θα ακυρωθεί ο κύκλος. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.
 14. Πιου-πιου

  ΦΑΡΜΑΚΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗΣ

  Menopur για τη διέγερση και ενέσεις cetrodite και arvecap. To menopur είναι συνδυασμός LH και FSH ορμόνης και ούτε καν σκέφτηκα αν είναι γενόσημα, αφού αυτά δίνει ο εοπυυ μέσω επιτροπής. Οι ενέσεις είναι άλλες ορμόνες οι λεγόμενοι "ανταγωνιστές'' δεν ξέρω αν είναι γενόσημα, αλλά γενικά όλες οι κοπέλες αυτά παίρνουν όπως και ovitrelle, pregnyl και όλα όσα λένε τα κορίτσια παραπάνω.
 15. Πιου-πιου

  Περίοδος

  Τί να σου πω βρε κορίτσι. Δεν μπορώ να το παίξω γιατρός αλλά μου φαίνεται ότι δεν είναι δυνατόν πλέον να έχεις εξωμήτριο. Ρώτησέ τον συγκεκριμένα "δηλαδή γιατρέ αφού ήρθε περίοδος δεν έχω εξωμήτριο, χρειάζεται να κάνω κάτι π.χ καθαρισμό; Δηλαδή τί ήταν αυτή η τιμή χοριακής βιοχημική ή αποβολή '' Δε μπορεί κάτι πρέπει να σου απαντήσει, αλλιώς ξεκίνα και πήγαινε σε γιατρό να του πεις το ιστορικό σου και να δεις τι άλλο θα σου πει για κέντρα κλπ. Ελπίζω να είσαι και ψυχολογικά καλύτερα τώρα. Φιλιά πολλά.
×