Μετάβαση σε περιεχόμενο

Anatoli123

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  10
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Anatoli123

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Anatoli123

  προσπάθεια για παιδί

  25με26/8 με παρακολούθηση απο τον γιατρό. Μια έρχονται μια φευγουν τα δέκατα.
 2. Anatoli123

  προσπάθεια για παιδί

  Κορίτσια καλησπέρα.. τα δέκατα είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης? Από Εχθές το απόγευμα έχω δέκατα 37,2 και περιπου 5μερες πονακια χαμηλά μια δεηια κ μια αριστερα. περιοδο περιμενω στις 10/9
 3. Anatoli123

  προσπάθεια για παιδί

  Κορίτσια καλησπέρα Μόλις γύρισα από γιατρό μου είπε σε 13 μέρες αν δεν δω περίοδο να κάνω τεστ. Ελπίζω να μην έρθει.. Αλλιώς μπορεί να πάω για σαλπιγγογραφια για να μην έχω άλλο αυτό το άγχος.
 4. Anatoli123

  προσπάθεια για παιδί

  Για σάλπιγγες ακόμη Όχι. Μου είπε θα παρακολουθήσει και τον επόμενο μήνα τον κύκλο μου και μετά υπέρηχο στις σάλπιγγες. Αλλά αφού έχω σταθερό κύκλο κ όλα βγήκαν σωστά μέχρι τώρα υπάρχει περίπτωση να βρει πρόβλημα εκεί? Η αλήθεια είναι πως θα ήθελα να το αποφύγω αυτό αν και μ λέει πως δεν πονάει όσο η αλληλογραφία
 5. Anatoli123

  προσπάθεια για παιδί

  Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου. Κ σύντομα με φουσκωμένες κοιλίτσες. Εμείς κάναμε σπερματοδιαγραμμα κ βγήκε καλό ορμονικές δικές μου καλές σταθερό κύκλο έχω κ δεν πιάνουμε. Τι να πω δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.
 6. Anatoli123

  Άκαρπες προσπάθειες...

 7. Anatoli123

  προσπάθεια για παιδί

  ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ LH, FSH, ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ ΚΑΙ E2. O ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΠΕΡΜΑΤΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.
 8. Anatoli123

  προσπάθεια για παιδί

  Καλησπέρα κορίτσια, είμαι καινούργια στην ομάδα σας. Βλέπω αυτά που ανεβάζετε κ θα ήθελα την γνώμη σας. Ειμαι 29 ετών προσπαθώ με τον άντρα μ εδώ κ 18μηνες να κάνουμε παιδι αλλά τίποτα. Κάναμε και οι 2 εξετάσεις και όλα βγήκαν καλά. Αυτό τον μήνα ο γιατρός μου παρακολουθεί τον κύκλο μου για να κάνουμε ακριβώς στις γόνιμες μέρες. Ο κύκλος μου είναι σταθερός 29. Τι λέτε να φταίει? Γίνετε με σταθερό κύκλο να υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα?
×