Μετάβαση σε περιεχόμενο

Marian@

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  6
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

1 Neutral

Σχετικά με Marian@

 • Ιδιότητα
  Newbie
 1. Marian@

  Μανουλες Φεβρουαριου 2019!!!!❤❤❤❤❤

  Κ γω την Δευτέρα θα είναι η Τρίτη φορά που θα πάω! Εγώ είμαι σύμφωνα με το ιντερνετ 8+ 2 σήμερα αλλά ξέρω ότι συνέλαβα λίγο αργότερα από την ωορρηξία μου.. όποτε νομιζω είναι λίγο μικρότερο .. θέλω να τον ρωτήσω 100 πράγματα τον γιατρο κ όταν πάω εκεί τα χάνω από το άγχος κ δεν θυμαμαι τίποτα!!
 2. Marian@

  Μανουλες Φεβρουαριου 2019!!!!❤❤❤❤❤

  Έχεις πάει πιο πολλές φορές από μένα !! Εμένα από τις 04/07 μου έκλεισε πάλι ραντεβού στις 16/07!! Για αυχενική δεν μου έχει πει τίποτα!! Κ όχι τίποτα άλλο αλλά 1/08 με 10/08 θα λείπω!! Οι ημερομηνίες που σου δίνουν για τις αυχενικες είναι στάνταρ;!
 3. Marian@

  Μανουλες Φεβρουαριου 2019!!!!❤❤❤❤❤

  Με το καλό κορίτσι μου! Στα ίδια είμαστε περίπου.. εγώ είχα πάει την προηγούμενη εβδομάδα κ ακούσαμε μόνο καρδιά κ είδαμε μια άσπρη κουκιδα.. τίποτα άλλο.. έχω πάλι την Δευτέρα ραντεβού.. ελπίζω να το δω κ γω ..
 4. Marian@

  Μανουλες Φεβρουαριου 2019!!!!❤❤❤❤❤

  Εσυ linako ποσο είσαι ;;;
 5. Marian@

  Μανουλες Φεβρουαριου 2019!!!!❤❤❤❤❤

  Μακάρι να πάνε όλα υπέροχα σε όλες μας!
 6. Marian@

  Μανουλες Φεβρουαριου 2019!!!!❤❤❤❤❤

  Κορίτσια καλησπέρα κ από μένα κ πραγματικά ότι καλύτερο σε όλες! Είμαι κ γω 8+1 μέρα σήμερα! Ακούσαμε την καρδούλα αλλά ο γιατρός δεν μου έχει πει τίποτα παραπάνω ούτε για ημερομηνία αυχενικής, ούτε ημερομηνία τοκετού.. είμαι μέσα στο άγχος γιατί είχα ήδη μια ατυχία πριν 2 μήνες, κ δεν έχω κανένα σύμπτωμα πέρα της συχνοουριας κ το πρήξιμο στο στήθος ( που άλλες μέρες το νιώθω κ άλλες μέρες όχι κ τόσο) .. μετράω κάθε μέρα μέχρι να πάω ξανά πάλι την Δευτέρα να το δω λίγο το φασόλακι.. υπάρχουν αλλά κορίτσια που δεν έχουν συμπτώματα;;;
×