Μετάβαση σε περιεχόμενο

Evoula4

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Evoula4

 • Ιδιότητα
  Newbie
 1. Evoula4

  6/6/18

  Σου εύχομαι με τον καιρό ο πόνος αυτός να αλλάξει μορφή... Μην κατηγορείς τον εαυτό σου για το αν θα μπορούσες να έχεις κάνει κάτι. Έχε ανθρώπους δίπλα σου που να καταλαβαίνουν τη θλίψη σου, αλλά και που να σε κάνουν να χαμογελάς.
 2. Evoula4

  Βιοχημική κύηση

  Kat-cat ευχαριστώ! Θα πάω σούπερ δυναμικά!
 3. Evoula4

  Βιοχημική κύηση

  Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Η χοριακη μου έχει μηδενίσει. Θα κάνω υπομονή...
 4. Evoula4

  Βιοχημική κύηση

  Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι ο κύκλος μου είναι σταθερός. Ειχα αίμα για 7 μερες στην αρχη, σταμάτησε και μετα απο 3 μερες ειχα ξανα.Ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να στάζει για καιρό. Απλά έχω κουραστεί ψυχολογικά...θελω να τελειώσει και να πάμε για άλλα.
 5. Evoula4

  Βιοχημική κύηση

  Καλημέρα! Τέλη Μάη έγινε η σύλληψη με την πρωτη. Στην αρχη της 5ης βδομάδας κυησης ήρθε κ η αποβολή. Όσο μεγάλη ήταν η χαρά τόσο μεγάλη και η θλίψη. Ειχα παει κ σε νεα γυναικολογο η οποια μου βρηκε πολυκιστικες ωοθηκες (Ο παλιός μου γιατρός δεν είχε δει ποτέ κάτι τετοιο) και είπε ότι επειδή δεν έχω καθαρίσει πρέπει άμεσα να κάνω αποξεση. Άμεσα! Φυσικά αναστατώθηκα και προβληματίστηκα. Πήγα και σε άλλο γυναικολόγο για 2η γνώμη. Οι ωοθήκες μου πεντακάθαρες και μου άφησε την επιλογή να καθαρίσει ο οργανισμός από μόνος του. Το θέμα μου είναι ότι ένα μήνα τώρα καθαρίζει ο οργανισμός μου με μικρή ροή. Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αίμα για ένα μήνα σχεδόν? Που να μην της έτυχε η βαριά περίοδος που λένε όλοι;
×