Μετάβαση σε περιεχόμενο

ζουζουνα*

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  99
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

23 Excellent

Σχετικά με ζουζουνα*

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  σε ευχαριστώ πολύ τώρα την Δευτέρα θα ακούσουμε καρδούλα θα είμαι 7 κ κάτι οπότε θα δούμε κ ακριβώς τις μετρήσεις...οπότε τέλεια τώρα να φανταστώ σ έφυγε η μεγάλη αγωνία!!μπράβο κ να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!
 2. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Ναι καλέ πολύ καλά,έτσι κι αλλιώς τώρα δεν διπλασιάζεται ακριβώς...αν κ νομίζω ότι παίρνει περισσότερο άγχος με τις χοριακες καρδιά έχετε ακούσει να υποθέσω,απλά θα έγινε μάλλον κάτι σαν εμένα,καθυστερημένη ωορρηξία,οπότε κ σύλληψη.νομίζω ότι όλα θα είναι καλά.τώρα τι να σ πω αφού η γιατρός σ ξέρει τους κύκλους σ ,που θα της είπες τώρα περίπου πόσο θα πηγαινε ο κύκλος σ ,οπότε θα ξέρει..τώρα αν όντως σε αγχώνει πολύ ,μπορείς να πάρεις κ μια 2η γνώμη δεν είναι κακό.
 3. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Ναι καλέ πως δεν μπορεί κ εγώ αυτή την φορά ο κύκλος θα πήγαινε γύρω στις 43 μέρες οπότε εγώ έκανα ωορρηξία μάλλον 27η με 28η οπότε αυτόματα ενώ βάση τεπ ήμουν 8+2 ,όταν πήγα με έβγαλε 6,οκ εγώ υπολόγιζα 6 +2 αλλά παίζει ρόλο κ πότε έγινε η σύλληψη...οπότε να οι 2 βδομάδες διάφορα..κ απλά μου είπε ότι για να μην έχω θέμα στους υπέρηχους που θα κάνω θα λέω 18/7 τεπ αντί για 2/7 που είχα....άλλα ακριβή μέτρηση θα δούμε την Δευτέρα που έχω πάλι για να ακούσουμε καρδιά.απλά αν ξέρει ότι κύκλος σ είναι λίγο πιο μεγάλος θα το καταλάβει κ θα υπολογίσει αντίστοιχα...τι να κάνουμε δυστυχώς δεν έχουν όλες οι γυναίκες 28αρι κύκλο.εγώ πχ ήμουν μεταξύ 32-37 τους τελευταίους μήνες.
 4. ωραία τέλεια!!!πάντως κάπου εκεί ειμαι 25 ή 26 δεν νομίζω ήταν πολύ νωρίς...τεσπα θα δείξει...πάντως από συμπτώματα ειμαι πιο χάλια από τους άλλες 2 εγκυμοσύνες μου.
 5. ζουζουνα*

  Καλύτερες μέρες για σύλληψη;

  θετικό τεστ κ λάθος δύσκολο,ή ήταν βιοχημική ή μήπως το μετεφρασες λάθος το αποτέλεσμα.όπως κ να έχει καλή επιτυχία κ όχι άγχος κορίτσια.
 6. ζουζουνα*

  Καλύτερες μέρες για σύλληψη;

  καλησπέρα και από μένα έχω 2 παιδιά κ τώρα πάλι είμαι έγκυος στο 3ο.(γενικά δεν πιάνω εύκολα)..από την πείρα αυτή θα σ πω ότι θέλει καλύτερα μέρα παρά μέρα σε όλο τον κύκλο ,ειδικά αν δεν ξέρεις τις γόνιμες μέρες,αν τι ξέρεις πριν την ωορρηξία είναι σημαντικό να έχεις την επαφή κ μια μέρα μετά...αλλά στην ουσία είναι πριν.τώρα για τον οργασμό ίσα ίσα βοηθάει πιο πολύ για να βρει καλύτερα το ωάριο το σπερματοζωάριο,όταν η γυναίκα είναι σε οργασμό...Κ αυτό το λένε κ για το φύλο,κοριτσι=Όχι οργασμός, αγορι=Ναι οργασμός για την γυναίκα. ΤΙΡ: πριν τελειώσει ο άντρας να έχετε βάλει ένα μαξιλάρι κάτω από τον ποπο,βοηθάει για πιο εύκολη σύλληψη ,ειδικά τις γυναίκες με οπίσθια μήτρα κ να μένετε ξαπλωμένος εκεί για 30λεπτά.αυτά..καλή επιτυχία!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ.ΦΈΡΝΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ.
 7. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  ωχ κοριτσάκι μου,λυπάμαι πολύ δυστυχώς έχω γνωστό που τους συνεβει το ιδιο...εύχομαι να μην το ξανά περάσεις!
 8. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  ωχ κατάλαβα...δύσκολη περίπτωση η υπερεμεση,εύχομαι να σταματήσουν γρήγορα κ να μην ταλαιπωρηθεις άλλο. να το υποθέσω ότι το φύλο στο έχει πει η μελουλα Ε?Κ μένα κορίτσι μου έχει πει..για να δούμε..
 9. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Κ το 1ο παιδάκι τι έχεις?
 10. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  να υποθέσω ότι έχεις 2 κορίτσια?εγώ στους γιους πεινουσα αρκετά Πολύ την αρχή ,τώρα τπτ...δεν έχω όρεξη...καθόλου από την τάση για εμετό κ την αναγούλα που νιώθω οολη μέρα.οπότε μπορεί το τρίτο να είναι κ γιος για σένα,εύχομαι τα καλύτερα,κ όλα να πάνε σούπερ,σε καταλαβαίνω όταν έχεις άλλα 2 όπως Γωγώ είναι δύσκολο,πιο πολύ Γιατί εγώ δεν μπορώ να μυρίσω καθόλου το κρέας,ειδικά ταν τρώει ο μικρός το αλεσμενο που του κάνω,με το ζόρι να τον ταιζω..άσε..
 11. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Ναι λεμόνι θέλω ειδικά στα χόρτα με μπόλικο λεμόνι,αλμυρά οκ...αλλά Ναι κρέας ούτε εγώ θέλω ,όσπρια Ναι..αύριο θα έχω φακές!!!!με γαύρο μαρινατο...τρελαίνομαι...Γενικά τώρα δεν θέλω τπτ..
 12. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  τα έχω πάρει από την 1η εγκυμοσύνη μου αλλά είχα πονοκεφάλους έντονους κ τα έβγαλα..δεν ξέρω αν συνδέονται,πάντως μετά δεν είχα.
 13. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  με το καλό σ εύχομαι κ το 3ο,και εγώ για Στο 3ο είμαι έγκυος,κ εχω από τότε τεστ,την ημέρα που περίμενα εμετούς κανονικά..τώρα είμαι πιο χαλιά έκλεισα την 6η βδομάδα κ εχω είδη 2 γιους...εσύ που έχει κ τα 2 φύλα σαν συμπτώματα είχες τα ίδια?γιατί εγώ στον 2ο από εμετούς ήμουν πολύ χάλια,τώρα σ'αυτήν εδώ ,είμαι χάλια δλδ έχω συνέχεια αναγούλα,κάτι που δεν το είχα κ στους 2 αυτό ,είχα που κ που κ εμετό,αν φάω τέλος θα βγει..επίσης τώρα δεν θέλω κρέας καθόλου...πιο πολύ όσπρια θέλω,ενώ στα αγόρια ήθελα κρέας κ στον 1ο πολύ αυγό...στην αρχή...από γλυκά τπτ τώρα ,στους γιούς ήθελα αλλά λίγο.
 14. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  λοιπόν κορίτσια ,πήγαμε εχθές είδαμε λεκιθινο σάκο κ μωράκι κ μια καρδούλα να πάλλεται αλλά ήταν μικρούλι κ δεν ακούσαμε,οπότε θα πάμε πάλι σε 2 βδομάδες να ακούσουμε ελπίζω...μου είπε ότι όλα είναι καλά ,σε καλή θέση...τώρα με έβγαζε 6 εβδ. περίπου ενώ βαση τεπ ήμουν 8 ,οκ το περίμενα αυτό,οπότε αλλάξαμε ημερομηνία της τεπ κ θα λέω 18/7 αντί για 2/7 όποτε μάλλον πητ 24 με 25/4/19 κάπου εκεί...σίγουρα θα δούμε κ την επόμενη φορά.
 15. λοιπόν @Μελούλα Σήμερα είχα τον πρώτο υπέρηχο,φυσικά είχα δίκιο για τις βδομάδες,έχω 2 βδομάδες δλδ ο υπέρηχος με την τερ, περίπου δλδ με έβγαζε 5+5 περίπου,μου είπε 6 εβδομάδες όμως...είδαμε καρδιά να πάλλεται κ σε 2 βδομάδες θα πάμε πάλι να την ακούσουμε...αυτό που σκέφτομαι εγώ τώρα ότι σαν επαφή είχα τελευταία φορά 29 Ιουλίου κ συγκεκριμένα γύρω στις 2 με 3 το μεσημέρι ,μπορεί όμως να πιάστηκε 2 μέρες μετά Κ να μετράει 31?νομίζω τόσο πάει ο Ιούλιος τι είναι τότε γιατί μέχρι 30 είμαστε κορίτσι.οπότε για πητ είμαστε αντι για 8/4 στις 25/4/19..Αλλά πιο πολύ θα το δούμε την άλλη φορά αυτό.
×