Μετάβαση σε περιεχόμενο

ζουζουνα*

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  106
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

25 Excellent

Σχετικά με ζουζουνα*

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. @Mama2015 Ναι όντως 2 φορές γι'αυτό κ θα προσέξω από την αρχή κ στο 3ο...απλά θα τρώω κατσικίσιο όχι αγελαδινα φανερά κ βλέπουμε...
 2. αλήθεια με το βάρος πως είσαστε? εμένα στην αρχή ο 2ος μέχρι κ τον 3Ο μήνα πήρε φουλ,έφτασε στην πάνω πάνω καμπύλη κ τώρα είναι 19 μηνών 10.700 κιλά κ 84 πόντους,ο 1ος 17 μηνών ήταν 10.600 76 πόντους.εμφανισιακά μου λέει η παιδίατρος είναι πολλοί καλοί κ οι 2.
 3. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  άντε μαζί κ στην πητ εγώ μέχρι 24/4/19 μια χαρά...Ναι τελικά όντως το επιβεβαιωσα γιατί μόλις φάω σοκολάτα,μετά από καιρό που είχα να φάω,αρχίζει κ μετά από λίγο κουνιέται,όχι η κοιλιά ακόμα,είναι νωρίς αλλά νιώθω σαν εσωτερικές κινήσεις,σαν φτερούγισμα πιο έντονα ήταν στα αγόρια μου,τώρα σε αυτήν εδώ αν όντως είναι κορίτσι γενικά είναι πιο ήσυχη.κουνιέται που κ που.κ επειδή όταν νιώσω κάτι πάντα βάζω το χέρι στην κοιλιά μου χαμηλά είναι εκείνη..κάποιες φορές φουσκώνει η κοιλιΑ εκεί που είναι.γενικά εγώ φαίνομαι.σαν να είμαι 4ο μηνών μην σ πω κ 5ο μήνα γιατί είμαι αδύνατη κ πετάει η κοιλιά πολύ...είπαμε είναι η 3η γι'αυτό....στην 1η πχ φάνηκε μετά τον 2ο με 3ο μήνα ,στην 2η εγκυμοσύνη μετά τον 1.5 μήνα...τώρα φαινόταν πολύ έντονα κ μεγάλη μετά τον 2ο μήνα γιατί είχα χάσει 3 κιλά λόγο αφαγιας κ εμετων..τώρα πήρα 1 με 2 είδη.
 4. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  τέλεια με το καλό εύχομαι!!νιώθεις σαν ένα φτερούγισμα χαμηλά στην κοιλιά σίγουρα παίζει ρόλο κ η θέση του μωρού κ αν είναι η 1η,2η,3η εγκυμοσύνη κ.Λ.Π. πχ αν ο πλακουντας είναι προσθιος αργείς λίγο να καταλάβεις συνήθως,αν είναι οπίσθιος το νιώθεις πιο γρήγορα....εγώ ούσα στο 3ο έγκυος έχω καταλάβει κάτι από την 9η με 10η βδομάδα κ τώρα που θα κλείσω την 13η σε 2 μέρες την νιώθω κ πιο έντονα.όμως είναι η 3η εγκυμοσύνη μου..βέβαια κ στον 2ο 10η βδομάδα τον ένιωσα κ το 1ο πρώτη φορά 15η
 5. Καλημέρα σε καταλαβαίνω απόλυτα τα πέρασα εις διπλούν στους γιούς μου...είχαν κ οι 2 αλλεργία στα γαλακτοκομικά,που όμως στον 1ο δεν είχα σωστή καθοδήγηση κ σταμάτησα τον θηλασμό στους 4.5 μήνες.στον 2ο όμως από 1.5 μηνών ξεκίνησε το αίμα στα κακά,κ έβλεπα συχνά αρκετές ,έκοψα γαλακτοκομικά κρυφά ,φανερά κ όχι τυποποιημένα,μέχρι κ μαρμελάδες επιτρέπονται κάποιες όχι όλες κ δεν έτρωγα ούτε κατσικίσιο τυρί γάλα,τπτ απολύτως.αυτά που τα είχαν πει στην ομάδα στο φβ ,η παιδίατρος μου είπε μπορώ να φάω κατσικίσιο εγώ πάντως δεν το ρισκάρα κ δεν έφαγα κ κρέατα μόνο ελευθέρας βοσκής.όλα αυτά για 9 μήνες.από 10 μηνών ξεκίνησε εισαγωγή σε κάποια με επιτυχία σε κρέας όχι ,τελικά φτάσαμε μέχρι 13 μήνες αποκλειστικού θηλασμού,βάρος έπαιρνα ειδικά το πρώτο 3μηνο φουλ μετά σιγά σιγά πιο λίγο αλλά έπαιρνε.μετά τον χρόνο μπήκαν κ αλλά ακόμα όμως το μοσχάρι τον ενοχλεί λίγο κ μου κάνει συγκαμα οπότε το αποφεύγω.τώρα είμαι έγκυος στο 3ο παιδάκι που μάλλον είναι κ κορίτσι κ θέλω πάλι να θηλασω...στον 2ο σταμάτησα για να μείνω έγκυος αλλιώς μπορεί να συνέχιζα λίγο ακόμα αν κ έβλεπα ότι ήθελε πολύ περισσότερο κ εκεί δεν τον κάλυπτε άλλο.τώρα θα δούμε τον Απρίλιο που θα γεννήσω ...πάντως η παιδοαλλεργιολογος που το συζήτησα για το 3ο Γιατί έχει πιθανότητες μου είπε να κόψω μόνο το αγελαδινό κ κατσικίσιο να τρώω..για μετά αυτά.
 6. @Μελούλα Καλημέρα!!!είχα την Αυχενική την Τετάρτη Κ μου είπαν κ το φύλο,κοριτσάκι μου είπαν έτσι φαίνεται ,όπως μου είπες κ εσύ,αλλά σε έναν μήνα που έχω πάλι υπέρηχο θα είναι πιο καλά για να δούμε.
 7. άντε ωραία,οπότε βγήκε ο σταυρός...εγώ την άλλη βδομάδα έχω την Αυχενική θα είμαι 12η ακριβώς ...φύλο δύσκολο να δω...πάντως κ η μελουλα κ ο σταυρός λένε κορίτσι...τώρα θα δούμε...χαχαχαχαχαχα
 8. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  σε ευχαριστώ πολύ τώρα την Δευτέρα θα ακούσουμε καρδούλα θα είμαι 7 κ κάτι οπότε θα δούμε κ ακριβώς τις μετρήσεις...οπότε τέλεια τώρα να φανταστώ σ έφυγε η μεγάλη αγωνία!!μπράβο κ να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!
 9. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Ναι καλέ πολύ καλά,έτσι κι αλλιώς τώρα δεν διπλασιάζεται ακριβώς...αν κ νομίζω ότι παίρνει περισσότερο άγχος με τις χοριακες καρδιά έχετε ακούσει να υποθέσω,απλά θα έγινε μάλλον κάτι σαν εμένα,καθυστερημένη ωορρηξία,οπότε κ σύλληψη.νομίζω ότι όλα θα είναι καλά.τώρα τι να σ πω αφού η γιατρός σ ξέρει τους κύκλους σ ,που θα της είπες τώρα περίπου πόσο θα πηγαινε ο κύκλος σ ,οπότε θα ξέρει..τώρα αν όντως σε αγχώνει πολύ ,μπορείς να πάρεις κ μια 2η γνώμη δεν είναι κακό.
 10. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Ναι καλέ πως δεν μπορεί κ εγώ αυτή την φορά ο κύκλος θα πήγαινε γύρω στις 43 μέρες οπότε εγώ έκανα ωορρηξία μάλλον 27η με 28η οπότε αυτόματα ενώ βάση τεπ ήμουν 8+2 ,όταν πήγα με έβγαλε 6,οκ εγώ υπολόγιζα 6 +2 αλλά παίζει ρόλο κ πότε έγινε η σύλληψη...οπότε να οι 2 βδομάδες διάφορα..κ απλά μου είπε ότι για να μην έχω θέμα στους υπέρηχους που θα κάνω θα λέω 18/7 τεπ αντί για 2/7 που είχα....άλλα ακριβή μέτρηση θα δούμε την Δευτέρα που έχω πάλι για να ακούσουμε καρδιά.απλά αν ξέρει ότι κύκλος σ είναι λίγο πιο μεγάλος θα το καταλάβει κ θα υπολογίσει αντίστοιχα...τι να κάνουμε δυστυχώς δεν έχουν όλες οι γυναίκες 28αρι κύκλο.εγώ πχ ήμουν μεταξύ 32-37 τους τελευταίους μήνες.
 11. ωραία τέλεια!!!πάντως κάπου εκεί ειμαι 25 ή 26 δεν νομίζω ήταν πολύ νωρίς...τεσπα θα δείξει...πάντως από συμπτώματα ειμαι πιο χάλια από τους άλλες 2 εγκυμοσύνες μου.
 12. ζουζουνα*

  Καλύτερες μέρες για σύλληψη;

  θετικό τεστ κ λάθος δύσκολο,ή ήταν βιοχημική ή μήπως το μετεφρασες λάθος το αποτέλεσμα.όπως κ να έχει καλή επιτυχία κ όχι άγχος κορίτσια.
 13. ζουζουνα*

  Καλύτερες μέρες για σύλληψη;

  καλησπέρα και από μένα έχω 2 παιδιά κ τώρα πάλι είμαι έγκυος στο 3ο.(γενικά δεν πιάνω εύκολα)..από την πείρα αυτή θα σ πω ότι θέλει καλύτερα μέρα παρά μέρα σε όλο τον κύκλο ,ειδικά αν δεν ξέρεις τις γόνιμες μέρες,αν τι ξέρεις πριν την ωορρηξία είναι σημαντικό να έχεις την επαφή κ μια μέρα μετά...αλλά στην ουσία είναι πριν.τώρα για τον οργασμό ίσα ίσα βοηθάει πιο πολύ για να βρει καλύτερα το ωάριο το σπερματοζωάριο,όταν η γυναίκα είναι σε οργασμό...Κ αυτό το λένε κ για το φύλο,κοριτσι=Όχι οργασμός, αγορι=Ναι οργασμός για την γυναίκα. ΤΙΡ: πριν τελειώσει ο άντρας να έχετε βάλει ένα μαξιλάρι κάτω από τον ποπο,βοηθάει για πιο εύκολη σύλληψη ,ειδικά τις γυναίκες με οπίσθια μήτρα κ να μένετε ξαπλωμένος εκεί για 30λεπτά.αυτά..καλή επιτυχία!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ.ΦΈΡΝΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ.
 14. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  ωχ κοριτσάκι μου,λυπάμαι πολύ δυστυχώς έχω γνωστό που τους συνεβει το ιδιο...εύχομαι να μην το ξανά περάσεις!
 15. ζουζουνα*

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  ωχ κατάλαβα...δύσκολη περίπτωση η υπερεμεση,εύχομαι να σταματήσουν γρήγορα κ να μην ταλαιπωρηθεις άλλο. να το υποθέσω ότι το φύλο στο έχει πει η μελουλα Ε?Κ μένα κορίτσι μου έχει πει..για να δούμε..
×