Μετάβαση σε περιεχόμενο

Bloublou85

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  1406
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  5

Bloublou85 last won the day on 11 Νοεμβρίου

Bloublou85 had the most liked content!

Βαθμός Δημοφιλίας

327 Excellent

3 Ακόλουθοι

Σχετικά με Bloublou85

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

1475 προβολές προφίλ
 1. Bloublou85

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Ναι όλες αρνητικές ούτε ένα θετικό τεστ δεν έχω δει ποτέ.θα μου πει κ μενα τώρα τι από τα δύο θα κανουμε.εσενα τι σου έχουν πει γενικά οτι μπορεί να φταίει;
 2. Bloublou85

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Ζετα μου στο πανεπιστημιακό στα γιαννενα έκανα την εξωσωματική κ εκεί θα πάω και τώρα είναι πολύ καλός ο γιατρός όμως κατι αλλο φταίει και πρέπει να βρεθεί.
 3. Bloublou85

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Εγώ θα τη κάνω γιατί μετά τη τρίτη αποτυχια πρέπει να γίνει,μπορει να έχω συμφυσεις μπορεί να έχω φλεγμονή δε ξέρω κι εγώ τι,κ αυτές οι σάλπιγγες που είναι λίγο διογκωμένες μπορεί να με εμποδίζουν,δε γίνεται να συνεχίσω να κάνω έτσι εμβρυομεταφορες ασκοπα,ειναι κρίμα κ για τα εμβρυα.
 4. Bloublou85

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Αχ βρε κορίτσια με συγκινειτε πολύ όλες σας,αμεσως πήρα το γιατρό κλεισαμε ραντεβού για τη πέμπτη στα γιαννενα να δούμε τι από τα δύο θα κάνουνε υστεροσκοπηση ή λαπαροσκόπηση.δεν γνωρίζω όμως αν μπορώ να τα κάνω αμέσως αυτά σε αυτόν το κύκλο.
 5. Bloublou85

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Αρνητική δυστυχώς🙁
 6. Bloublou85

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Στις 12!
 7. Bloublou85

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Αχ κορίτσια μου καλημέρα!!! Ευχαριστώ πολύ όλες σας για την ενέργεια που μου δίνετε,μολις έδωσα αίμα (από το αριστερό πάντα)!
 8. Bloublou85

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Κοριτσάκια μου ευχαριστώ όλες για το ενδιαφέρον,δεν έκανα τέστ γιατί δεν ήθελε ο άντρας μου έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να κάνω και χοριακη οπότε μία και καλή.δεν γράφω γιατί δε θέλω να σας ρίχνω με τη διάθεση μου όμως σας ευχαριστώ.
 9. Bloublou85

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  @nikona κι όμως δεν ανυπομονω καθολου,λεω να είχα μερικές μερουλες ακόμα.να σας ρωτησω έβαλα το ουτροτζεσταν κολπικά στις 8.30 όμως 10.30 πήγα τουαλετα κ βγήκε όχι τελείως λιωμενο δε ξέρω τώρα αν απορροφήθηκε.
 10. Bloublou85

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Άσε ζετακι έχει κ ή μπλουμπλου τις μαύρες της.καλημερα!
 11. Bloublou85

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Πραγματικά δε θέλω καθόλου να πάω ούτε να μάθω με έχει πιάσει μία άρνηση.
 12. Bloublou85

  Ολιγοασθενοσπερμια

  Δεν ξέρω μερικοί το δοκιμάζουν πρωτα,αλλα ή σπερματεγχυνση δεν έχει νόημα όταν υπάρχει χαμηλή κινητικότητα,καποιοι το προτείνουν κάποιοι όχι.εμεις είχαμε 13.000.000/ml φαντασου κ μας είπαν εξωσωματική.αλλα δεν χάνετε κάτι να το δοκιμάσετε πρώτα κάποιες φορές πιάνει.
 13. Bloublou85

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Καλημέρα @Πιου-πιου ναι μόνο μία🙁 δε θελωωωω
 14. Bloublou85

  Και τωρα έμβρυομεταφορά!!

  Εγώ πήρα αντισυλληπτικά για 21 μέρες για να φτιαξω τη περίοδο κ πράγματι ήτανε ρολόι.διαταραχη δεν δημιουργούν τα αντισυλληπτικά ίσα ίσα που δίνονται για να στρώνουν τις διαταραχές,ομως εσένα μετά ποτέ ξαναπέφτει να αδιαθετησεις;
 15. Bloublou85

  Ολιγοασθενοσπερμια

  Κοίτα σαφώς γιατρός δεν είμαι αλλά νομίζω ότι χρειάζονται πιο ισχυρές βιταμίνες profertil ή novofertil κοστίζουν γύρω στα 80 ευρώ.σε συνδυασμό με τη θεραπεία ίσως υπάρξει βελτίωση ή οποία θέλει τρεις μήνες περίπου να φανεί.εχουμε δει εδώ μέσα πολλές περιπτώσεις που μέσα σ αυτό το διάστημα ήρθε εγκυμοσύνη.υπερηχο για κιρσοκήλη έχετε κάνει;
×