Μετάβαση σε περιεχόμενο

Bou30

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  12
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

2 Neutral

Σχετικά με Bou30

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Bou30

  Εγκυμοσύνη

  Δηλαδη έχεις 3 μέρες καθυστέρηση; αυτό μπορεί να συμβεί, 3 μέρες δεν είναι πολλές για σημαίνουν εγκυμοσύνη και πόσο μάλλον εγκυμοσύνη που υπάρχει από τον Ιούλιο και θα έπρεπε τώρα να είσαι 4 μηνών! Εκτός και αν έχεις κ άλλα συμπτώματα που σε υποψιαζουν, ειδάλλως μου ακούγεται εντελώς απίθανο.
 2. Bou30

  Τυχερός Οκτώβρης !!

  Αφού σήμερα είναι θετικό, αύριο λογικά είναι η ωορρηξια σου! Λογικά αν κάνεις αύριο και είναι πιο αχνη θα έχει γινει η ωορρηξια. Άρα εσύ επαφές και σήμερα και αύριο κ αν προκύψει κ μεθαύριο! Την φωτογραφία, αν έχεις απορία μπορείς να τη στείλεις στην hometest (αν τέτοια τεστ έχεις). Εγώ τους τα έστελνα στο messenger και πάντα μου απαντούσαν και μάλιστα πολύ άμεσα
 3. Bou30

  Τυχερός σεμπτεμβρης??

  Καλησπέρα και από εμένα! Είμαστε στον 8ο μήνα προσπάθειας και αυτή τη φορά και λόγω διακοπών, αποφάσισα να μην κάνω τεστ Ωορρηξίας όπως έκανα τους άλλους μήνες, αλλά νομίζω από τα συμπτώματα ότι η ωορρηξια ήρθε μετά την άδεια και τις χαλαρές μέρες.. Συνεπώς, περιμένω περίοδο σε 4-5 μέρες αφου δεν νομίζω ότι οι επαφές μας ήταν τις κατάλληλες μέρες! Είδα λοιπόν ότι γράφατε για τα inofert. Δεν έχω ιδιαιτερα σταθερό κύκλο, αλλά δεν έχω και ΣΠΩ, τα inofert απευθύνονται μόνο σε όσες έχουν πολυκυστικες;
 4. Bou30

  Μήπως??

  Χωρίς να έχετε ολοκληρώσει, είναι εξαιρετικά απίθανο..επίσης αν ήσουν έγκυος με τεστ στις 3 μέρες καθυστέρησης θα είχε βγει θετικο. Πιθανόν από τη θάλασσα και τα μπανια έχει λίγο αλλάξει ο κύκλος σου. Αν επιθυμείτε ένα μωράκι σας εύχομαι να το αποκτήσετε σύντομα!!! Αλλά προσπαθείστε λίγο πιο "ελεύθερα" 😜
 5. Bou30

  Ψείρες 😨

  Καλημέρα!! Εγώ δεν έχω παιδάκι αλλά δυστυχώς έχω.. Προσωπική εμπειρία!! Το πρώτο φάρμακο που είχα πάρει από φαρμακείο δεν τις είχε εξολοθρεύσει πλήρως και είχα πάει σε άλλο φαρμακείο που η φαρμακοποιός μου έδωσε το hedrin αν θυμάμαι καλά! Μετά από αυτό και με μπόλικο καθημερινό χτένισμα τις εξαφανισα!!
 6. Bou30

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ

  Εμένα μου κάνει περισσότερο εντύπωση που δεν μου είπε ότι πρέπει να τις κάνω συγκεκριμένες μέρες και είπε να τις κάνω σε 15 μέρες, χωρίς να με ρωτήσει σε ποια μέρα του κύκλου είμαι (θεωρητικά θα είμαι κοντά στην ωορρηξια εκείνες τις μέρες)..
 7. Bou30

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ

  Καλησπέρα! Πήγα σε ενδοκρινολογο και όπως σωστά μου είπατε πρέπει να διορθώσω τους δείκτες μου! Μου έδωσε διάφορες βιταμίνες καθώς και Τ4 και μου έγραψε εξετάσεις να κάνω πάλι, σε 15 μέρες οπως μου είπε. Σε αυτές τις εξετάσεις από ότι είδα μου έχει γράψει και ορμονολογικες (fsh, prl, lh, oh, δεν ξέρω αν κ όλες αυτές θεωρούνται ορμονικές) αλλά αυτές δεν πρέπει να γίνονται σε συγκεκριμένες μέρες του κύκλου; δεν μου ανέφερε κάτι..
 8. Bou30

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ

  Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!! Η D μου είναι χαμηλη(22), tsh 1,79.. Έκλεισα και εγώ σε κάποια ενδοκρινολογο για να μου πει τι πρέπει να κάνω γι αυτά, μάλλον κακώς δεν πήγα νωρίτερα εφόσον είχα τις εξετάσεις.. Αν και είμαι 30, μου φαινονται αρκετοί οι 6 μήνες στοχευμενής προσπάθειας.. Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας!!
 9. Bou30

  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ

  Καλησπέρα, προσπαθώ και εγώ για μωράκι εδώ και περίπου 6 μήνες. Τον Φεβρουάριο που είχα κάνει γενικές εξετάσεις και θηροειδη μου βρήκαν ανεβασμένα τα tpo (πάνω από 1000) και όλοι οι άλλοι δείκτες καλοί, οπότε η οικογενειακή γιατρός μου είπε να το παρακολουθούμε αλλά δεν χρειάζεται να κάνουμε κάτι. Επειδή όμως δεν έχει προκύψει εγκυμοσύνη ως τώρα, κανόνισα να το κοιτάξω σε ενδοκρινολογο. Ήθελα να σε ρωτήσω αν εσύ έχεις μείνει έγκυος και αν έχεις ακολουθήσει κάποια φαρμακευτική αγωγή γι αυτό. Δηλαδή επηρεάζει την σύλληψη;
 10. Bou30

  ΜΙΑ ΒΟΗθΕΙΑ

  Με 6 μέρες καθυστέρηση, γνωρίζοντας την ωορρηξια σου, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει εγκυμοσύνη, ακόμα και αν δεν έχεις συμπτώματα! Σου εύχομαι πραγματικά να είναι!!
 11. Bou30

  ΣΤΙΚΑΚΙΑ ΩΟΡΗΞΙΑΣ

  Τα ξεκίνησα τον Ιανουάριο. Τώρα δηλαδή είναι ο 4ος μήνας που τα χρησιμοποιώ. Βέβαια να σου πω ότι κανένα μήνα από αυτούς δεν έχουμε τηρήσει αυτό που σου ειπα..
 12. Bou30

  ΣΤΙΚΑΚΙΑ ΩΟΡΗΞΙΑΣ

  Με τα hometest εμένα με βοήθησαν πολύ και οι ίδιοι, όταν τους έστελνα μηνύματα στο fb. Αν και ακόμη δεν έχει επιτευχθεί εγκυμοσύνη, έχω καταλάβει πως λειτουργούν. Όπως μου εξήγησαν, όταν βγαίνει θετικό τεστ, την επόμενη ημέρα γίνεται η ωορρηξια. Το πιο έντονο τεστ είναι και αυτό που λαμβάνουμε ως θετικό. Άρα, λαμβάνοντας υπ όψιν ότι το ωάριο '' ζει'' περίπου 12 ώρες, το καλύτερο είναι να έρθεις σε επαφή την ημέρα του θετικού τεστ, την επόμενη και την μεθεπόμενη.
×