Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΦΑΙΗ2

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  25
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

3 Neutral

Σχετικά με ΦΑΙΗ2

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. ΦΑΙΗ2

  Εγκυμοσυνη και παλινδρομιση

  Αχ σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου,μου κάνει απλά εντύπωση γιατί είναι πολύ νωρίς να με πιέζει το στομάχι. .εύχομαι να είναι φυσιολογικό κι αυτό! !Για το ποστ μάλλον κάτι έκανα εγώ λάθος 😀
 2. ΦΑΙΗ2

  Εγκυμοσυνη και παλινδρομιση

  Κορίτσια καλημερα είμαι στον τρίτο μήνα και έχω έντονη οισοφαγικη παλινδρόμηση. .δε την παλεύω. .είναι φυσιολογικό τόσο νωρίς? ?Είχε κάποια από σας?
 3. Κορίτσια καλησπέρα, είμαι εγκυος με καλή χοριακη και Δευτέρα έχω ραντεβού για τον πρώτο υπερηχο.Έχω πάρα πολύ άγχος...το στήθος μου νομίζω λίγο ξεπρηστηκε,η κοιλιά μου πονάει λίγο πιο έντονα, ανησυχω για τα πάντα! Ενώ είπα δεν θα αγχωθω βλέπω ότι δεν μπορώ να το αποφύγω! Κι αυτές οι μέρες δεν περνάνε για να παω να δω τι γίνεται! !
 4. ΦΑΙΗ2

  Καφε υγρα

  Κορίτσια καλημερα,είμαι στην 7 εβδομάδα εχθές μου ήρθε λίγο καφε.Πήρα τηλ τον γιατρό και μου έδωσε utrogestan.Εχω ραντεβού την άλλη Δευτέρα για υπερηχο.έχω στεναχωρηθει πολύ. .τι λέτε κι εσείς?
 5. ΦΑΙΗ2

  Καφε υγρα

  Κορίτσια καλησπέρα, είμαι εγκυος με καλή χοριακη και Δευτέρα έχω ραντεβού για τον πρώτο υπερηχο.Έχω πάρα πολύ άγχος...το στήθος μου νομίζω λίγο ξεπρηστηκε,η κοιλιά μου πονάει λίγο πιο έντονα, ανησυχω για τα πάντα! Ενώ είπα δεν θα αγχωθω βλέπω ότι δεν μπορώ να το αποφύγω! Κι αυτές οι μέρες δεν περνάνε για να παω να δω τι γίνεται! !
 6. ΦΑΙΗ2

  Αγχος εγκυμοσύνης

  Σε ευχαριστώ πολύ! !!και σε εσένα εύχομαι ότι καλύτερο! !!!
 7. ΦΑΙΗ2

  Αγχος εγκυμοσύνης

  Εχθές ήμουν 6 εβδομάδων και 2 ημερών. Αγχωθηκα λίγο που δεν ακούσαμε αλλά δεν μου είπε τίποτα. Ελπίζω την επόμενη φορά να την ακούσουμε! !
 8. ΦΑΙΗ2

  Αγχος εγκυμοσύνης

  Καλημέρα, ευτυχώς όλα καλά! Καρδούλα δεν ακούσαμε ακόμη! Σε 2 εβδομάδες εχω πάλι ραντεβού. .. είδαμε το σάκο και μου είπε ότι είναι ενδομητρι και ένα. Αντε περίμενε τώρα 2 εβδομάδες. .ουφ! !!
 9. ΦΑΙΗ2

  Αγχος εγκυμοσύνης

  Κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άλλο αν γνωρίζετε. .κάποιες φορές με πιάνει πόνος στην ευαίσθητη περιοχή. Για λίγα δευτερόλεπτα αλλά με τρομάζει λίγο. .φυσιολογικό είναι? Το είχε καμία? Μιλάω για αρχή εγκυμοσύνης. .
 10. ΦΑΙΗ2

  Αγχος εγκυμοσύνης

  Αλήθεια ε?αχ σε ευχαριστώ πολύ! !παρηγοριεμαι λίγο, έχω αρκετά πονακια,όχι σε σημείο να μην τα αντέχω αλλά εκείνη την ώρα τρομαζω.Εύχομαι και σε εσένα να πάνε όλα τέλεια! !!
 11. Κορίτσια καλησπέρα, είμαι εγκυος με καλή χοριακη και Δευτέρα έχω ραντεβού για τον πρώτο υπερηχο.Έχω πάρα πολύ άγχος...το στήθος μου νομίζω λίγο ξεπρηστηκε,η κοιλιά μου πονάει λίγο πιο έντονα, ανησυχω για τα πάντα! Ενώ είπα δεν θα αγχωθω βλέπω ότι δεν μπορώ να το αποφύγω! Κι αυτές οι μέρες δεν περνάνε για να παω να δω τι γίνεται! !
 12. ΦΑΙΗ2

  Καλύτερες μέρες για σύλληψη;

  Καλά τώρα ποια σου δίνει συμβουλές. .....χαχα!!!είμαι ο ορισμός του αγχους!!!
 13. ΦΑΙΗ2

  Καλύτερες μέρες για σύλληψη;

  Να μην αγχώνεσαι,ειναι και θέμα ψυχολογίας. .μολις χαλαρωσεις λίγο να δεις που θα έρθει! !!😊
 14. ΦΑΙΗ2

  Καλύτερες μέρες για σύλληψη;

  Κι εγώ είχα 2 αποτυχημένες και τελικά εμένα μου βρήκαν θρομβοφιλια, τώρα κάνω ενεσούλες! !ελπίζω να πάνε όλα καλά αυτή την φορά. ..καλή επιτυχία εύχομαι και σε εσένα!
 15. ΦΑΙΗ2

  Καλύτερες μέρες για σύλληψη;

  Καλημέρα! !!!!ναι αυτό τον ρυθμό είχα κρατήσει σίγουρα και μετά απλά όταν τύχαινε να έρθουμε σε επαφή ..κι άλλη φορά που έμεινα αυτό έκανα τότε βέβαια είχα μείνει πιο γρήγορα αλλά δεν είχε πάει καλά η εγκυμοσύνη. Τώρα ήταν η πρώτη φορά που έκανα το τεστ χωρίς άγχος, μη σου πω ήμουν και σίγουρη πως δεν θα μαι και τσουπ.....!!!!!!προσπάθησε μόνο να μην αγχώνεσαι ( το ξέρω δυσκολο) αλλά θα έρθει πιο γρήγορα!
×