Μετάβαση σε περιεχόμενο

VivianT

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  30
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

13 Good

Σχετικά με VivianT

 • Ιδιότητα
  Advanced Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. VivianT

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  #hope2018 έχεις διδυμακια?ωραία με το Καλό!θα πας προγραμματισμένα ή όχι? Εγώ έχω πητ 7/3 θα δείξει...
 2. VivianT

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Καλησπέρα!!Όλα να πάνε καλά!!είναι τέλεια τώρα που τα ακούμε κ νιώθουμε ότι είναι καλά ❤ κι εγώ σήμερα σκέφτηκα ότι χοντρικά σε 3 μήνες θα έρθει το μωράκι μας πρώτα ο Θεός κ λέω πόσο κοντά είναι κι ας μου φαίνεται μακρινό...
 3. VivianT

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Καλημέρα! Ωραία ιδέα! 7/3/2019 💙 αγοράκι...
 4. VivianT

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Γενικώς δεξιά κ αριστερά κ χαμηλά Όμως!το μωράκι σου είναι πάντως μην έχεις αμφιβολία!😍😉
 5. VivianT

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Μου το έλεγαν κ μένα ότι κ καλά σαν πεταλούδα σαν φτερούγισμα αλλά πότε δεν το ένιωσα έτσι σε καμία εγκυμοσύνη. Κανονική κλωτσιτσα πολλές φορές τη μέρα!ίσως το μπερδεύουν με το έντερο στις αρχές τι να πω...εγώ έχω στις 31 του μήνα β επιπέδου...καλά αποτελέσματα να έχουμε Όλες!
 6. VivianT

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Κορίτσια μου με το καλό σε Όλες!εγώ είμαι 19+2 κ το άκουσα στις 17+4 με σιγουριά.θα είναι σαν μικρή κλωτσιτσα κ θα το ακούτε συνέχεια Μετά!!είναι υπέροχο!Κάθε μέρα πολλές φορές τον ακούω 😍 όποτε θα είστε σίγουρες.ειναι το 2ο παιδάκι μου αλλά το συναίσθημα είναι πάντα υπέροχο κ καθησυχαστικό. Σαν να επικοινωνείς με το μωρό σου... όπου να ναι θα το ακούσετε λοιπόν...
 7. VivianT

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Κορίτσια μου όλα καλά θα πάνε!!κι εγώ έχω χαμηλό αιματοκρίτη αλλά όλα καλά,δεν μου έχει πει τπτ ο γιατρός. Θα ανέβει πάλι μετά σίγουρα.παίρνω κ τον σίδηρο μου βέβαια πρωί βράδυ.31-32 έχω κι εγώ κ πριν την εγκυμοσύνη 35.εξαρτάται Πώς νιώθεις κιόλας... Εμένα 16+6w είναι 180 γρ.μην ακούτε από τώρα θα είναι μεγάλο μωρό, θα βγει νωρίς κλπ.οπως πρέπει θα είναι κ θα βγει όποτε θέλει Αυτό!!
 8. VivianT

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Ναι χωρίς αμφιβολία μου είπε κιόλας!εσένα?κ στο πρώτο πάλι στην Αυχενική μου το είπαν....
 9. VivianT

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Καλημέρα καλό μήνα! Όλα καλά στον υπέρηχο στην Αυχενική αλλά περιμένω κ τα αποτελέσματα από τις αίματος!αγορακι παλι!!💙💙καλα αποτελεσματα σε ολες!
 10. VivianT

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  καλώς ήρθες κ με το καλό να πάνε όλα κ να κρατάς το θαύμα σας σε λίγο καιρό στα χέρια σου!2 χρόνια κ προσπάθειας...φαντάζομαι τις σκέψεις κ την αγωνία σου. Να ευχαριστούμε τον Θεό όλες κάθε μέρα γι αυτή την ευλογία της μητρότητας είτε ήρθε γρήγορα είτε όχι...με το καλό Όλα!
 11. VivianT

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Κοπέλα μου εύχομαι να πάνε όλα καλό!λογικό είναι κ το άγχος άλλη λίγο άλλη πολύ!κι εγώ στην 1η εγκυμοσύνη ήμουν πολύ αγχωμένη! Θέλατε να τσεκάρετε ευρήματα από την Αυχενική?γι αυτό γίνεται η τροφοβλαστη?θα ηρεμήσεις όσο περνάει ο καιρός κ είναι όλα καλό!εύχομαι καλά νέα σύντομα!!
 12. VivianT

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Οοοο τέλεια!!!άντε με το καλό!!περιμένουμε νέα 😉❤
 13. VivianT

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  #ζουζουνα με το καλό το τρίτο!!!😍👏👏 θεωρητικά Θέλω κι εγώ θα δείξει από τα οικονομικά μας κ τα κουράγια μας τελικά 😂έχω κι εγώ ενα αγοράκι 2 κ κάτι κ περιμένω το 2ο μωρό μου... Πόσο είναι τα αγόρια σου?
 14. VivianT

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Κατάλαβα!δεν ήξερα για ποιό λόγο γίνονται αν κ το διαβάζω συχνά 😊
 15. VivianT

  Μανούλες Άνοιξης 2019👣👣👣

  Καλησπέρα κορίτσι μου με το καλό εύχομαι!!μια όμορφη εγκυμοσύνη κι ένα γερό μωράκι στην αγκαλιά σου!!φαντάζομαι τον ενθουσιασμό σου κ την χαρά σου. Όλα να πάνε τέλεια!δεν ξέρω όμως γιατί γίνονται αυτές οι χοριακες να πω την αλήθεια,δεν έχω κάνει.στις 6 εβδομάδες που είσαι λογικά θα φαίνεται ο σάκος στην μήτρα όποτε πάει μια έγνοια.κ στις 7 σίγουρα θα ακούσεις καρδούλα.οποτε γιατί να μην κάνεις υπέρηχο κατευθείαν να σου φύγει η έγνοια??δική μου άποψη...
×