Μετάβαση σε περιεχόμενο

Dir

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  3
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Dir

 • Ιδιότητα
  Newbie

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. @Rosemary σε ευχαριστώ και εσένα πολύ για τις πληροφορίες. Αξιόλογες και θα κάνω τη μέτρηση στο φαρμακείο αύριο κιόλας. Να έχω μια εικόνα μέχρι την Πέμπτη που θα πάω στη γιατρό, να μου γράψει την καμπύλη. Και όσο για αυτή τη βδομάδα, θα περιορίσω λίγο..τα πάντα (!), να δω πως αντιδρά το βάρος. Σας ευχαριστώ κορίτσια!
 2. Καλησπέρα και σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Η γιατρός, αν και κατά τα άλλα εξαίσια, δεν ασχολείται με το βάρος μου. Της έχω πει τους προβληματισμούς μου και η απάντηση είναι πως ξεκίνησα αδύνατη, πάω μια χαρά, να μην αγχώνομαι και πως μπορεί τον τελευταίο μήνα να χάσω κιόλας λόγω κατακράτησης. Δεν καλύπτομαι όμως απ αυτό. Στις εξετάσεις αίματος το ζάχαρο βγαίνει καλό. Αλλά ξέρουμε πως αυτό δεν είναι αρκετό. Έπρεπε να εχω ζητήσει καμπύλη νωρίτερα. Αντιλαμβάνομαι πως δίαιτα δεν πρέπει και δεν μπορώ να κάνω. Να ρυθμίσω τη διατροφή όμως ώστε να μπει κάπου φρένο σε όλο αυτό, και ίσως να χάσω κιόλας λίγο, φαντάζομαι μπορώ. Η ψυχολογία δεν πρέπει να παραγκωνιζεται. Και η δική μου έχει καταστεί προβληματική. Όπως και να έχει, σε ευχαριστώ πολυ για τις πληροφορίες και τις ευχές. Μακάρι να κυλήσουν όλα ομαλά μέχρι το τέλος.
 3. Κορίτσια καλημέρα! Έφτασε η ώρα να ζητήσω και εγώ τη βοήθειά σας. Είμαι 24 εβδομάδων έγκυος κ όλα κυλούν καλά μέχρι στιγμής. Το πρόβλημα ωστόσο, έγκειται στο βάρος. Με έχει πάρει πολύ από κάτω. Έχω πάρει 13 κιλά. Ξεκίνησα 53 και είμαι 66. Υποσημείωση, δεν εργάζομαι, κινούμαι πολύ λίγο. Είχα μεγάλη κατακράτηση στην αρχή, δεδομένο. Δεν είναι κιλά ιδιαίτερου φαγητού και αυτό δεδομένο. Δεν έχω αλλάξει τις διατροφικές μου συνήθειες(δεν τρώω ψωμιά και μακαρόνια πχ με τπτ, αλλά τρώω γλυκά ) και είμαι σίγουρη (γιατί απλά κάπου πρέπει να το αποδώσω), πως έχω διαβητη κύησης. Σαν σύμπτωμα? Η απότομη αύξηση του βάρους μου και πως βρέθηκα με κάπως αυξημένη ποσότητα αμνιακου υγρού. Δεν έχω κάνει ακόμα καμπύλη, οσονούπω. Μέχρι να το εξακριβώσω ωστόσο, θα ήθελα να κάνω δύο ερωτήσεις. Αρχικά, υπάρχει περίπτωση με διατροφή, όχι μόνο να μην βάλω πολλά κιλά ακόμα, αλλά να χάσω κιόλας? Και έπειτα, θα ήθελα αν κάποια κοπέλα έχει υπ όψη της, να μοιραστεί ένα πρόγραμμα διατροφής(ας είναι και σκληρό-είμαι σκυλί), από ενδοκρινολογο ενδεχομένως, μέχρι να τα καταφέρω να πάω και εγώ. Σας ευχαριστώ πάρα πολυ εκ των προτέρων για το χρόνο σας και που με διαβάσατε.
×