Μετάβαση σε περιεχόμενο

Lenaki1890

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  79
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Όλες οι δημοσιεύσεις του/της Lenaki1890

 1. Lenaki1890

  Πόσες ξεκινάμε Αύγουστο ;;;;;

  Γεια σας κορίτσια μου και εμείς στη προσπάθεια από τον Ιούνιο....συνεχίζουμε δυναμικά.....
 2. Lenaki1890

  Βιοχημική κύηση

  Είχα και εγώ βιοχημικη και καθάρισα χωρίς αποξεση. Εμένα το αίμα μου κράτησε για 7 ημέρες, απλά στην επόμενη περίοδο είχα μεγαλύτερη ροή, και μετά όλα φυσιολογικά. Βέβαια ένας μήνας είναι πολύ, καλό θα ήταν να κάνεις μία χοριακη για μα δεις αν έχει καθοδική πορεία.
 3. Lenaki1890

  Προσπάθειες για μωράκι ❤

  Καλησπέρα κορίτσια, θα ήθελα να σας ρωτήσω πόσο γρήγορα ήρθε το χαρμόσυνο νέο μιας εγκυμοσύνης μετά από αποβολή?
 4. Lenaki1890

  Προσπάθειες για μωράκι ❤

  Βιοχημικές ήταν και οι δύο, δεν χρειάστηκε αποξεση μετά, καθάρισα κανονικά με τη περιοδο γιατί δεν είχαμε δει ούτε καν σακο, ήταν πολύ αρχή ακόμη. Ο θυρεοειδής δεν ήταν πολύ αυξημένος αλλά προληπτικά τον ρύθμισα. Για την ακρίβεια λίγο αυξημένο TSH 3,4 και το κατέβασα κάτω από 1. Εσύ τι έχεις υποθυρεοειδισμό ή υπέρ. Ήταν ο θυρεοειδής ο λόγος της αποβολής? Συγχαρητήρια, σου εύχομαι μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη.
 5. Lenaki1890

  Προσπάθειες για μωράκι ❤

  Ελπίζω να έχω σύντομα τα ευχάριστα νέα, και σε εσένα εύχομαι με το καλό να έρθει το μωράκι σου.
 6. Lenaki1890

  Προσπάθειες για μωράκι ❤

  Από τον Αύγουστο, και εμεινα μία τον Νοέμβριο και και μετά τον Δεκέμβριο στο καπάκι.
 7. Lenaki1890

  Προσπάθειες για μωράκι ❤

  Για να κάνουμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις που χρειαζόταν και για να ρυθμίσω τον θυρεοειδή μου.
 8. Lenaki1890

  Προσπάθειες για μωράκι ❤

  Για εμάς είναι ο δεύτερος μήνας προσπαθειών μετά από δύο βιοχημικές αποβολες και μετα από διάλειμμα 6 μηνών ενδιάμεσα. Τωρα παμε για τον τριτο μήνα....με εχει φαει το αγχος....και δεν ξερω πως να το διαχειριστώ....
 9. Lenaki1890

  ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ

  Δεν ξέρω αν τελικά ήταν αυτός ο λόγος για τη βιοχημική. Απλά εφόσον βρέθηκε η τιμή λίγο ανεβασμένη θέλω να τη ρυθμίσω για να είμαι σίγουρη. Αποβολές είχα μια τον Νοέμβριο και μια τον Δεκεμβριο, έμεινα εύκολα έγκυος γιατί ελεύθερες επαφές ξεκινήσαμε από Αύγουστο. Μετά έκανα ένα μεγάλο διάλειμμα 6 μηνών για να κάνω όλες τις εξετάσεις και να ρυθμίσω και τον θυρεοειδή. Εχει σχεδόν 2 μήνες που προσπαθούμε ξανά.
 10. Lenaki1890

  ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΚΥΗΣΗ

  Γεια σου κορίτσι μου και λυπάμαι πολύ για την απώλεια. Το βίωσα δύο συνεχόμενες φορές, τη πρώτη φορά με 2 μερες καθυστέρησης και τη δεύτερη με 9 μερες. Και εγώ στεναχωρήθηκα πολύ και έκλαψα πολύ αλλά έπρεπε να συνεχίσω. Στη δική μου περίπτωση επειδή ήταν δύο φορές έκανα όλο το πακέτο των εξετάσεων που προτείνουν οι γιατροί.Αυτες ήταν ορμονολογικές, αιματολογικές, θρομβοφιλία, Κυστική ινωση, καρυοτυπος ζεύγους, σπερματοδιαγραμμα, τοξοπλασμα μυκητοπλασμα και ουρεοπλασμα. Τεκικα σε εμενα βρεθηκε το TSH ανεβασμένο, δηλαδη υποκλινος υποθυρεοειδισμός, παιρνω χαπια να τον ρυθμισω, οπως και χαμηλη βιταμινη D.Στη δική σου περίπτωση δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο γιατί είχες μόνο μια βιοχημικη, πρέπει να το συζητήσεις με το γιατρό σου. Εύχομαι την επόμενη φορά να είσαι τυχερή και να πάνε όλα καλά.
 11. Lenaki1890

  Δύο συνεχόμενες αποβολές, εξετάσεις

  Και εγώ αγχώνομαι πολύ, βρήκε η μια την άλλη τώρα...όποτε με παίρνει από κάτω όμως προσπαθώ να δίνω κουράγιο στον εαυτό μου και να συνεχίζω, έτσι πρέπει να κάνεις. Τις γόνιμες τις είδα τον προηγούμενο μήνα και τελικά αυτό που κατάφερα ήταν να έχω καθυστερηση 4 ημερών λόγω άγχους όποτε τα παράτησα. Ότι είναι να γίνει θα γίνει. Το διάλειμμα έπρεπε αναγκάστηκα να το κάνουμε γιατί έπρεπε να πάρω χάπια και να κατεβάσω το TSH σε 1, ήταν 3,4 και σύμφωνα με τον ενδοκρινολογο ηταν λίγο τσιμπημενο και θα μπορούσε να είναι λόγος των αποβολών χωρίς να είναι όμως κάτι το σίγουρο.
 12. Lenaki1890

  Δύο συνεχόμενες αποβολές, εξετάσεις

  Πέρασαν σχεδόν 7 μήνες, τον Ιανουάριο είχα την αποβολή. Ωστόσο έχει που προσπαθούμε ξανά από τον Ιούνιο. Έπρεπε να κάνω όλες τις σχετικές εξετάσεις και να ρυθμίσω το λίγο ανεβασμένο θυρεοειδή έτσι κάναμε ένα μεγάλο διάλειμμα.
 13. Lenaki1890

  Σαλπιγγογραφια

  Σε ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη ανταπόκριση, νομίζω ότι με έχει κυριεύσει πάλι το αγχος μου. Τις υπόλοιπες εξετάσεις όπως ανέφερες και εσύ τις έχουμε κάνει.
 14. Lenaki1890

  Δύο συνεχόμενες αποβολές, εξετάσεις

  Γεια σου κορίτσι μου, ναι έμεινα εύκολα εγκυος, δυστυχώς όμως δεν έμειναν τα σποράκια μου. Ήθελα να σε ρωτήσω εκτός από τις σχετικές εξετάσεις που είναι απαραίτητες, έκανες υστεροσκοπηση και σαλπιγγογραφια. Είναι εξετάσεις που δεν τις έκανα και σκέφτομαι μήπως χρειάζεται.
 15. Lenaki1890

  Σαλπιγγογραφια

  Κορίτσια μου να ρωτήσω και εγώ κάτι, είχα δυστυχώς δύο αποβολές, μία 4 εβδομάδων και μία 5 εβδομάδων. Φυσικά κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, εκτός όμως από σαλμπιγγογραφία και υστεροσκόπηση, ο γιατρός δεν μου τις ανέφερε καθόλου, μήπως τελικά πρέπει να τις κάνω και αυτές?? Σύμφωνα με τον γιατρό ο οποίος έκανε υπερηχογράφημα δεν χρειαζόταν μου είπε.
 16. Lenaki1890

  Δύο συνεχόμενες αποβολές, εξετάσεις

  Με ενδιαφέρει και εμένα, ναι θα σου ήταν εύκολο να μας πεις???
 17. Lenaki1890

  Δύο συνεχόμενες αποβολές, εξετάσεις

  Είμαι 28 χρονών και φρεσκοπαντρεμενη. Για παιδάκι προσπαθούμε σχεδόν ένα χρόνο αλλά με διάλειμμα έξι μηνών λόγω των αποβολών που είχα και λόγω του ότι έπρεπε να ρυθμίσω τον θυρεοειδή μου. Εσύ πόσο χρονών είσαι? Προσπαθείτε καιρό?
 18. Lenaki1890

  Δύο συνεχόμενες αποβολές, εξετάσεις

  Εγώ κάτι βρήκα με τις ορμονολιγικες. Λίγο ανεβασμένο βρέθηκε το TSH και ότι έχω υποθυρεοειδισμό. Έχω πάρει χάπια και το ρυθμισα, τώρα και εγώ δεν είμαι σίγουρη αν πραγματικά ήταν αυτός ο λόγος.
 19. Lenaki1890

  Δύο συνεχόμενες αποβολές, εξετάσεις

  Καλημέρα κορίτσι μου, είχα και εγώ δύο βιοχημικές εγκυμοσύνες και σε εμένα ήταν η μια μετά την άλλη. Τη πρώτη φορά τον Νοέμβριο 4 εβδομάδων χωρίς να δούμε σακο και η δεύτερη τον Ιανουάριο 5 εβδομάδων πάλι χωρίς να δούμε σακο με 9 μερες καθυστερηση. Επειδή και εγώ φοβήθηκα πολύ έκανα όλο το πακέτο των εξετάσεων που προτείνουν οι γιατροί. Ορμονολιγικες εξετάσεις, αιματολογικές, για θρομβοφιλία και τα γονιδιακά, Κυστική ινωση, καρυοτυπος ζεύγους, σπαρματοδιαγραμμα. Τις περισσότερες φορές όλες αυτές οι εξετάσεις είναι υπερβολικές γιατί δεν βρίσκεις κάτι, αλλά για να είσαι σίγουρη θα πρότεινα να τις κάνεις. Σου εύχομαι να είναι όλα καλά και σύντομα να γίνεις μανούλα...όλες μας βασικά.
 20. Γεια σας κορίτσια, έχω ένα θέμα τις τελευταίες μέρες. Ήταν να μου έρθει περίοδος πριν δύο μέρες και είναι άφαντη. Να σημειώσω ότι εχθές έκανα τεστ εγκυμοσυνης και ήταν αρνητικό. Τη παρασκευη που πετασε ειχα μια σταγόνα αιμα και από εκείνη την ημέρα τίποτα ξανά. Επίσης, πάντα είχα φυσιολογικο κύκλο χωρίς καθυστερήσεις και ανησυχώ πολύ μήπως έχω κάτι.
 21. Lenaki1890

  Καθυστέρηση και αρνητικό τεστ

  Γεια σας κορίτσια, τελικά μου ήρθε σήμερα το πρωί περίοδος, 4 μερες καθυστέρησης. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι ανάλογο....Μπορεί ο επόμενος μήνας να είναι ο τυχερός μας, δεν πειράζει, φτάνει που μου ήρθε περίοδος γιατί όλες αυτές τις μέρες με τη καθυστέρηση δεν ήμουν καλά, ένιωθα πολύ πρήξιμο, γενικά δεν λειτουργούσε καλά το σώμα μου.
 22. Lenaki1890

  Καθυστέρηση και αρνητικό τεστ

  Σ' ευχαριστώ πολύ, αν έχω κάτι νεότερο θα γράψω πάλι. Μακάρι να είμαι έγκυος και να μην έχω κάποιο πρόβλημα.
 23. Lenaki1890

  Καθυστέρηση και αρνητικό τεστ

  Ναι θα περιμένω λίγο ακόμη και θα πάω να κάνω χοριακή, θα μπορούσε δηλαδή να συμβεί να έχω αρνητικό τεστ και να είμαι έγκυος?
 24. Lenaki1890

  Ακόμη ένας μήνας χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα..

  Καλημέρα κορίτσια, κανονικά ήταν εχθές να μου ερθει περιοδος και ειναι αφαντη, έκανα ακόμη ένα τεστ εγκυμοσυνης και βγήκε αρνητικό, οπότε έγκυος δεν είμαι. Έχω αγχωθεί....Τι μπορεί να συμβαίνει. Να σημειώσω ότι και τα νεύρα μου είναι τσαταλια και όλο να κλαίω θέλω.
 25. Καλημέρα στην όμορφη παρέα, κορίτσια μου είμαι πολύ απογοητευμένη σημερα,ακόμη ένας μήνας χωρίς να δω το επιθυμητό αποτέλεσμα. Νιώθω πολλές τύψεις, και νιώθω ότι απογοητεύω και τον άντρα μου συνέχεια, άσχετα που προσπαθεί να νε παρηγορήσει λέγοντάς μου ότι δεν μας πήραν τα χρόνια και όλα θα γίνουν. Βρίσκομαι στην 25η μέρα του κύκλου μου και πήρα τα τεστακια που ανιχνεύουν πιο μπροστά μια πιθανή εγκυμοσύνη, δυστυχώς το αποτέλεσμα αρνητικό. Όλες αυτές τις μέρες νόμιζα ότι έχω τα συμπτώματα της εγκυμοσυνης γιατί είχα ασυνήθιστα πρησμένο στήθος. Τελικά όλα αποδείχθηκαν φαντασίες μου...συγγνώμη ας κουράζω. Νιώθω μόνο μια πίκρα και απογοήτευση...
×