Μετάβαση σε περιεχόμενο

Lenakidol

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  10
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Lenakidol

 • Ιδιότητα
  Member
 1. 5η βδομάδα κυησης

  Γεια σου κοπέλα μου , και σε εμένα έχει συμβεί κάτι ανάλογο και δύο φορές μάλιστα, τώρα το ψάχνουμε με τον γυναικολόγο να δούμε αν οφείλεται κάπου. Σε εσένα τι είπε ο γιατρός? Ξέρω είναι πολύ στεναχωρώ αλλά πάντα να σκεφτόμαστε θετικά, προσπαθώ και εγώ η ίδια να πείσω τον εαυτό μου να σκέφτομαι θετικά.
 2. Θα έχω φυσιολογική εγκυμοσύνη;

  Ναι αυτό μου είπε και ο γυναικολόγος μου, ό,τι τις βιοχημικές μερικές κοπέλες δεν τις καταλαβαίνουν καν, στη δική μου περίπτωση, όπως και στη δική σου μάλλον επειδή έχουμε σταθερό κύκλο το καταλάβαμε αμέσως. Θρομβοφιλία όπως και τα γονιδιακά τα έκανα είναι όλα μια χαρά. Τώρα περιμένω τις εξετάσεις του καρυοτυπου ζεύγους να βγούνε.
 3. Θα έχω φυσιολογική εγκυμοσύνη;

  Όσο και να σας φαίνεται περίεργο κορίτσια, πιάνω πολλές φορές τον εαυτό μου να ψάχνει απεγνωσμένα να βρει έναν λόγο για τον οποίο είχα τις δύο βιοχημικές αποβόλες. Ίσως να το θεωρείται τρελό αλλά φοβάμαι πολύ δεν θέλω να το ξαναβιώσω, έτρεχα κάθε λίγο στη τουαλέτα να δώ αν έχω πιο πολύ αιμορραγία. Σίγουρα αν είσαι σε πιο προχωρημένο στάδιο είναι πιο δύσκολο, εγώ όμως παρά το ότι ήταν σε πρώιμο στάδιο, το βίωσα πολύ άσχημα, πόνεσα πολύ και ακόμη πονάω ψυχικά.
 4. Θα έχω φυσιολογική εγκυμοσύνη;

  Καλημέρα σας , ναι και σε εμένα δεν είναι σίγουρος αν αυτό θα σχετιζόταν με τις αποβολές αλλά για παν ενδεχόμενο μου είπε να κάνω την αγωγή ,με 50 με ξεκίνησε.
 5. Θα έχω φυσιολογική εγκυμοσύνη;

  Γειά σας κορίτσια , πριν τρεις ημέρες έκανα ξανά αιματολογική εξέταση για θυρεοειδή και μου βρήκαν TSH 3,4 ενώ τη πρώτη φορά που έδωσα αιμα ήταν στο 1, 99 . Ο ενδοκρινολόγος μου ειπε ότι πρέπει να πάρω χάπια για να τον ρυθμίσω και ότι οι αποβολές θα μπορούσε να σχετίζονται με αυτό. Έχετε και εσείς κάποια ανάλογη εμπειρία. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η διαφορά στις τιμές και πως μπορεί να διαφέρουν τόσο...
 6. Θα έχω φυσιολογική εγκυμοσύνη;

  Σας ευχαριστώ πολύ όλες, τα λόγια σας με παρηγορούν πολύ, τα είχα τόσο ανάγκη αυτό το διάστημα. Προγεστερόνη και προλακτινη δεν μέτρησα καθόλου και σκέφτομαι να τη κάνω και αυτή την εξέταση. Στη δεύτερη βιοχημικη είχα για 9 μερες κάθε μέρα λίγο αίμα μέχρι που τελικά έφτασα στη τέλος 5 εβδομαδας και απέβαλα, ο γιατρός μου έγραψε utrogest, μια μέρα πρόλαβα και τα πήρα και μετά μου ήρθε πολύ αίμα. Τη δεύτερη εγκυμοσυνη δεν τη κατάλαβα γρήγορα γιατί έβλεπα κάθε μέρα λίγο αίμα και λέω είναι περίοδος, όταν το συνειδητοποίησα ήταν αργά γιατί μετά το έχασα. Σκέφτομαι ότι αν έπαιρνα πιο μπροστά αυτά τα χάπια δεν θα συνέβαινε, δεν ξέρω τι να πιστέψω...
 7. Θα έχω φυσιολογική εγκυμοσύνη;

  Με τον θυρεοειδή τι πρόβλημα είχες? Εγώ έχω 1,9TSH , μήπως πρέπει να το κατεβάσω στο 1.
 8. Θα έχω φυσιολογική εγκυμοσύνη;

  Νιώθω τυχερή που μπήκα στο φόρουμ γιατί επιτέλους μπορώ να συζητώ μαζί σας, μου δίνεται δύναμη όλες σας με αυτά που γράφεται,η ψυχολογία μου είναι χάλια. Εξετάσεις ξεκινήσαμε, έκανα θρομβοφιλία και τα γονιδιακά όπου δεν βρέθηκε τίποτα, ο θυροειδης μου είναι στο 1,9 TSH όποτε θεωρείται καλός, Κυστική ινωση όλα καλά, τώρα περιμένουμε τον καρυοτυπο ζεύγους και αύριο έχουμε ραντεβού για σπερματοδιαγραμμα.
 9. Γεια σας και από εμένα, είμαι καινούργια στο φόρουμ και θέλω να σας παραθέσω τις δύο δυσάρεστες εμπειρίες που είχα. Το Νοέμβριο είχα λίγες μέρες καθυστέρηση, και κατάλαβα ότι μάλλον μπορεί να είμαι εγκυος γιατί ο κύκλος μου είναι πολύ σταθερός. Οπότε αγόρασα τεστ εγκυμοσύνης το οποίο βγήκε θετικό, ακριβώς την επόμενη λοιπόν έκλεισα ραντεβού στο γυναικολόγο ο οποίος μου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη, ήμουν 4 εβδομάδων, δυστυχώς όμως μετά από τρεις ημέρες μου ήρθε κανονική περίοδος, βιοχημικη μου είπε, στεναχωρήθηκα πολύ αλλά λέω μάλλον ήταν τυχαίο, τον επόμενο μήνα ξαναπροσπαθήσαμε όπου έμεινα πάλι εγκυος και δυστυχώς στη 5 εβδομαδων το ξανά έχασα πάλι βιοχημικη. Είμαι πολύ στεναχωρημένη και εγώ και ο άντρας μου, νομίζω ότι ποτέ δεν θα έχω φυσιολογική εγκυμοσύνη, από το μυαλό μου περνάνε χίλιες σκέψεις. Έχουμε μπει στη διαδικασία των εξετάσεων και περιμένουμε.
×