Μετάβαση σε περιεχόμενο

Lenakidol

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  19
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με Lenakidol

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. Lenakidol

  Θυρεοειδής και σύλληψη!!!

  Είχα TSH 3,4 και ο γιατρός το θεώρησε πολύ γιατί κανονικά πρέπει να είναι κάτω από 2, 5 και το ιδανικό είναι στο 1. Να σημειώσω ότι στο ιστορικό μου έχω βιοχημικη εγκυμοσυνη. Αυτή τη στιγμή είναι το TSH στο 1,2.
 2. Lenakidol

  Θυρεοειδής και σύλληψη!!!

  Καλημέρα στη παρέα, θέλω να μου πείτε τις εμπειρίες σας ή τις γνώσεις σας σχετικά με υποθυρεοειδισμό και σύλληψη, αν μπορεί ο απορυθμισμένος θυρεοειδής να προκαλέσει αποβολή η βιοχημικη εγκυμοσυνη.
 3. Lenakidol

  Διαταραχη περιοδου;;;

  Γεια σας και από εμένα, έχω και εγώ μια απορία, μου ήρθε περίοδος τρεις μέρες νωρίτερα, κανονικά έχω κύκλο 28 μερες, μερικές φορές μου έρχεται όμως στις 26 μερες, είναι φυσιολογικό ή να ανησυχώ;;;
 4. Lenakidol

  Απορία

  Γεια σας κορίτσια μου, ήδη είμαι καλύτερα , απο εχθες σταμάτησα να πονάω, μάλλον είναι επειδή θα μου έρθει περίοδος.
 5. Lenakidol

  Απορία

  Γεια σας κορίτσια μου, έχει εδώ και δύο μέρες νιώθω τσιμπήματα- πόνο στο κάτω μέρος της κοιλιάς, από τη δεξιά πλευρά. Τι θα μπορούσε να είναι?? Να αναφέρω ότι ελεύθερες επαφές δεν έχω ακόμη με τον άντρα μου και ότι περίοδος θα μου έρθει σε 8 ημέρες φυσιολογικά. Μήπως πρέπει να ανησυχώ δεν μου έχει ξανατύχει κάτι παρόμοιο.
 6. Lenakidol

  Μια νέα προσπάθεια !!

  Καλημέρα κορίτσια μου, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! Αν έχω κάτι νεότερο θα σας ειδοποιήσω. Εύχομαι και σε εσάς ότι καλύτερο....
 7. Lenakidol

  Μια νέα προσπάθεια !!

  Γειά σας κορίτσια μου, τι κάνετε? Σκεφτόμουν εδώ και μέρες να γράψω στο φόρουμ, παρόλο που δεν γράφω συχνά, παρακολουθώ με ενδιαφέρον τις συζητήσεις σας. Μετά από δύο βιοχημικές που είχα, μετά από κλάμα και απογοήτευση και μετά από πλήθος εξετάσεων που κάναμε, οι οποίες όλες είναι καλές και κάποιες ακόμη περιμένουμε, λέμε με το καλό να ξεκινήσουμε νέες προσπάθειες. Δεν σας κρύβω ότι αγχώνομαι και φοβάμαι πολύ, δεν ξέρω πώς να αποβάλω αυτό το φόβο και απλώς να αφεθώ.
 8. Lenakidol

  Βιοχημική κύηση

  Γεια σου Gina, και εγώ έχω περάσει κάτι ανάλογο και μάλιστα δύο φορές, μία τον Νοέμβριο και μία τον Δεκέμβριο. Ξέρω είναι πολύ δύσκολο, το βίωσα πολύ έντονα αλλά η στεναχώρια δεν φέρνει τίποτα, πρέπει να προχωράμε στη ζωή μας. Όπως λένε και τα κορίτσια πιο πάνω πολλές γυναίκες βιώνουν κάτι ανάλογο χωρίς να το καταλάβουν μερικές φορές . Στη δική μου περίπτωση επειδή έγινε δύο φορές έπρεπε να μπούμε στη διαδικασία των εξετάσεων, καρυοτυπος ζεύγους, ουρεοπλασμα, μυκητοπλασμα, Κυστική ινωση, σπερματοδιαγραμμα και όλα τα σχετικά, τελικά βρήκαμε ότι έχω υποκλινο υποθυρεοειδισμό, κάνω τη θεραπεία αλλά και πάλι ο γιατρός δεν ξέρει αν αυτός ήταν πραγματικά ο λόγος η κάτι τυχαίο. Δεν κρύβω όμως ότι φοβάμαι πολύ για την επόμενη εγκυμοσυνη😔
 9. Lenakidol

  5η βδομάδα κυησης

  Γεια σου Marcy32, μόλις μπήκα στο φόρουμ και είδα την απάντηση σου. Και εγώ ευτυχώς και τις δύο φορές δεν χρειάστηκε να κάνω απόξηση. Ορμονολογικες έκανα και ο γιατρός που είπε ότι έχω υποθυρεοειδισμό με TSH 3,4. Η καλλιέργεια υγρών έγινε ακριβώς μετά την αποβολή και όταν τελείωσε η αιμορραγία. Δεν είχα όμως κατι ανησυχητικό. Τώρα μου δημιουργείτε μια απορία και ανησυχώ, εγώ όλες τις εξετάσεις τις έκανα όταν τελείωσε η περίοδος, δηλαδή ακριβώς μετά την αποβολή. Μήπως έπρεπε να περιμένω μερικούς κύκλους και να γίνουν μετά οι εξετάσεις?
 10. Lenakidol

  5η βδομάδα κυησης

  Γεια σου κοπέλα μου , και σε εμένα έχει συμβεί κάτι ανάλογο και δύο φορές μάλιστα, τώρα το ψάχνουμε με τον γυναικολόγο να δούμε αν οφείλεται κάπου. Σε εσένα τι είπε ο γιατρός? Ξέρω είναι πολύ στεναχωρώ αλλά πάντα να σκεφτόμαστε θετικά, προσπαθώ και εγώ η ίδια να πείσω τον εαυτό μου να σκέφτομαι θετικά.
 11. Lenakidol

  Θα έχω φυσιολογική εγκυμοσύνη;

  Ναι αυτό μου είπε και ο γυναικολόγος μου, ό,τι τις βιοχημικές μερικές κοπέλες δεν τις καταλαβαίνουν καν, στη δική μου περίπτωση, όπως και στη δική σου μάλλον επειδή έχουμε σταθερό κύκλο το καταλάβαμε αμέσως. Θρομβοφιλία όπως και τα γονιδιακά τα έκανα είναι όλα μια χαρά. Τώρα περιμένω τις εξετάσεις του καρυοτυπου ζεύγους να βγούνε.
 12. Lenakidol

  Θα έχω φυσιολογική εγκυμοσύνη;

  Όσο και να σας φαίνεται περίεργο κορίτσια, πιάνω πολλές φορές τον εαυτό μου να ψάχνει απεγνωσμένα να βρει έναν λόγο για τον οποίο είχα τις δύο βιοχημικές αποβόλες. Ίσως να το θεωρείται τρελό αλλά φοβάμαι πολύ δεν θέλω να το ξαναβιώσω, έτρεχα κάθε λίγο στη τουαλέτα να δώ αν έχω πιο πολύ αιμορραγία. Σίγουρα αν είσαι σε πιο προχωρημένο στάδιο είναι πιο δύσκολο, εγώ όμως παρά το ότι ήταν σε πρώιμο στάδιο, το βίωσα πολύ άσχημα, πόνεσα πολύ και ακόμη πονάω ψυχικά.
 13. Lenakidol

  Θα έχω φυσιολογική εγκυμοσύνη;

  Καλημέρα σας , ναι και σε εμένα δεν είναι σίγουρος αν αυτό θα σχετιζόταν με τις αποβολές αλλά για παν ενδεχόμενο μου είπε να κάνω την αγωγή ,με 50 με ξεκίνησε.
 14. Lenakidol

  Θα έχω φυσιολογική εγκυμοσύνη;

  Γειά σας κορίτσια , πριν τρεις ημέρες έκανα ξανά αιματολογική εξέταση για θυρεοειδή και μου βρήκαν TSH 3,4 ενώ τη πρώτη φορά που έδωσα αιμα ήταν στο 1, 99 . Ο ενδοκρινολόγος μου ειπε ότι πρέπει να πάρω χάπια για να τον ρυθμίσω και ότι οι αποβολές θα μπορούσε να σχετίζονται με αυτό. Έχετε και εσείς κάποια ανάλογη εμπειρία. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι η διαφορά στις τιμές και πως μπορεί να διαφέρουν τόσο...
 15. Lenakidol

  Θα έχω φυσιολογική εγκυμοσύνη;

  Σας ευχαριστώ πολύ όλες, τα λόγια σας με παρηγορούν πολύ, τα είχα τόσο ανάγκη αυτό το διάστημα. Προγεστερόνη και προλακτινη δεν μέτρησα καθόλου και σκέφτομαι να τη κάνω και αυτή την εξέταση. Στη δεύτερη βιοχημικη είχα για 9 μερες κάθε μέρα λίγο αίμα μέχρι που τελικά έφτασα στη τέλος 5 εβδομαδας και απέβαλα, ο γιατρός μου έγραψε utrogest, μια μέρα πρόλαβα και τα πήρα και μετά μου ήρθε πολύ αίμα. Τη δεύτερη εγκυμοσυνη δεν τη κατάλαβα γρήγορα γιατί έβλεπα κάθε μέρα λίγο αίμα και λέω είναι περίοδος, όταν το συνειδητοποίησα ήταν αργά γιατί μετά το έχασα. Σκέφτομαι ότι αν έπαιρνα πιο μπροστά αυτά τα χάπια δεν θα συνέβαινε, δεν ξέρω τι να πιστέψω...
×