Μετάβαση σε περιεχόμενο

Bellaki

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  55
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

23 Excellent

Σχετικά με Bellaki

 • Ιδιότητα
  Advanced Member
 • Γενέθλια 07/18/1981

Στοιχεία Προφίλ

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Περιοχή
  Αθήνα
 • Ενδιαφέροντα
  Φωτογραφία

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

83 προβολές προφίλ
 1. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Ευχατιστώ smurf!!!!!ήδη απολαμβάνω τρυφερότητα απο τον άντρα μου ακόμα και από το γιατρό μου που μόλις έβαλε το έμβρυο με φίλησε στο μέτωπο και έκανε το σταυρό του να πάνε όλα καλά κρατώντας μου το χέρι....
 2. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  😍😍😍😍😍😍
 3. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  😙😙😙😙😙😙
 4. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Ευχαριστώ πολύ πολύ!
 5. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Καλησπέρα κορίτσια μου. Έγινε η εμβρυομεταφορά μου σήμερα το πρωί! Μου είπαν οτι ήταν μια πολύ καλή μεταφορά με μία άριστη βλαστοκύστη ΑΑ! Μου έφυγε το πρώτο άγχος... την άλλη Παρασκευή χοριακή! Είχατε δίκιο που μου είπατε να μην αγχώνομαι..💗
 6. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Εγώ την την cetrotide την έκανα κανονικά όπως την έκανα και το βράδυ 22:15 έκανα την ovitrelle. Οωληψία είχα τη μεθεπόμενη μέρα στις 9:00.
 7. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Έχεις δίκιο karen.. τελικά δεν κάναμε και πολλά.. τώρα έμαθα λίγα πράγματα παραπάνω και αν χρειαστεί δεύτερη φορά θα είμαι πιό απαιτητική και πιό προσεκτική από το γιατρό μου.
 8. Τελικα πόσες προσπαθούμε ακομα;

  Κι εγώ εδω !! Είμαι στις προσπάθειες του Φεβρουαρίου...🤗
 9. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Η πρώτη μου προσπάθεια είναι.. αλλά και οι άλλοι δύο γυναικολόγοι που με εξέτασαν οι οποίοι κάνουν σε άλλα κέντρα εξωσωματικές μου είπαν να παραμείνω στο δικό μου γιατί κάνει εξαιρετική δουλειά και αυτός και οι εμβρυολόγοι. Τι να πώ , έδειξα εμπιστοσύνη . Τουλάχιστο να πετύχει εγκυμοσύνη να πω οτι άξιζε που έμεινα σε αυτόν.
 10. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Σε ευχαριστώ πολυ Smurf μου.Είχα θετική ενέργεια και προσπαθώ να έχω αλλά βλέπω οτι ο οργανισμός μου δεν ανταποκρίνεται όπως περίμενα κι αυτό με θλίβει.
 11. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Δεν είμαι και σίγουρη για την ποιότητα του ωαρίου μου.. Ακόμη δεν έχω μιλήσει με το γιατρό και αύριο θα με πάρει η εμβρυολόγος. Όσο για την οιστραδιόλη δεν έκανα ποτέ εξέταση αίματος όυτε και για την ΑΜΗ. Αυτά τα δύο εδώ τα άκουσα πρώτη φορά. Την εμβρυομεταφορά την κανονίσαμε μόλις πήραν τα ωάρια χωρίς να δουν αν έχει γονιμοποιηθεί κάποιο.
 12. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Έκανα το σύντομο πρωτόκολλο. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο.. έκανα για 11 μέρες gonal 300 μονάδων και 6 cetrotide.. μακάρι αυτό το ένα να προχωρήσει μέχρι την Τρίτη..
 13. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Δε μου έχουν πει ακόμη. Αύριο θα ξαναμιλήσω.. εικασίες κάνω..
 14. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Αύριο θα με ενημερώσουν πάλι αν προχώρησε και κάποιο άλλο. Την εξωσωματική την κάναμε λόγω χαμηλής κινητικότητος και κακής μορφολογίας. Υπήρχε και μια περίπτωση να εμπόδιζε και η αδενομύωση της μήτρας που έχω, αν έφτανε το σπέρμα ,ίσως και να το πέρναγε για ξένο σώμα και να το έδιωχνε... Αυτό βέβαια είναι πιό πιθανό να συμβεί αν μου τοποθετήσουν κάποιο έμβρυο...ο γιατρός υποστηρίζει οτι μπορώ να συλλάβω με αυτην την πάθηση.Τώρα άρχισα να φοβάμαι και για την ποιότητα των ωαρίων μου!
 15. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Σ'ευχαριστώ Μαίρη μου για τα λόγια σου. Δεν περίμενα οτι θα με πειράξει τόσο. Το είχα ξεκινήσει πολύ χαλαρα..
×