Μετάβαση σε περιεχόμενο

Maria6390

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  100
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

53 Excellent

Σχετικά με Maria6390

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

180 προβολές προφίλ
 1. Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Να σου ζήσει @katerinant95 γερή και καλότυχη να είναι!!! Χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά, και μη φοβάσαι ότι μικροπροβλήματα δημιουργήθηκαν θα ξεπεραστούν, σημασία έχει που είναι το μωράκι σου καλά. Κοίτα να ξεκουραστείς όσο.μπορεις όσο είσαι στην κλινική.
 2. Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Τελεια, να τις δώσεις τις ευχές μου!!! Με το καλό κ σε σένα αυριο, να έχεις ένα γερό μωράκι και μια υπέροχη αναρωση χωρίς πόνο. Θα περιμένουμε νέα σας!!!
 3. Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  @Love1988 Έρχεται και η σειρά σου μια μέρα έμεινε και θα την έχεις αγκαλιά επιτέλους!!!! Κορίτσια σας ζηλεύω λίγο η αλήθεια γιατί τουλάχιστον με την καισαρική ξέρετε πότε θα γεννησετε εγώ περιμένω τη μικρή να τ αποφασίσει προς το παρόν 😂
 4. Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  @katerinant95 Ολα καλά θα πάνε!!! Αύριο τέτοια ώρα θα έχεις ήδη τη μικρή σ αγκαλιά. Ενημέρωσε μας όταν μπορεσεις, η σκέψη και η θετική ενέργεια μας θα είναι μαζί σου αύριο!!!
 5. Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Κορίτσια τι κάνετε?? @katerinant95 Αύριο είναι η μεγάλη μέρα πως νιώθεις??? Εγώ είμαι χάλια με πονάει η μέση μου, ξυπνάω και θέλω να ξανακοιμηθω δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα. Έχω και τον άντρα μου με πήγε για περπάτημα με το ζορι. Ενώ έβρεχε κ έλεγα ότι θα τη γλιτώσω. Κατά τ αλλά περιμένω την Παρασκευή που θα ξαναπάω για καρδιοτοκογραφο, συσπάσεις πολλές αλλά η μικρή δεν κάνει κίνηση να βγει.
 6. Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Τους γράφεις απλά, δε μπορείς να κάνεις κ τίποτα άλλο με το να ασχοληθείς γίνεσαι εσύ χάλια. Σκέψου ότι σε λίγες μέρες θα έχεις το μωράκι σου αγκαλιά κ ας λένε οι άλλοι ότι θελουν. 😉
 7. Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  @katerinant95 Το ποσό θέλω να έχεις δίκιο δε μπορείς να φανταστείς, έχω συσπάσεις συνέχεια πήρα το γιατρό μου και μου είπε ότι σίγουρα κοντεύω και ότι αν έχουν συχνότητα να πάω από κει να με δει, αλλά μου κρατάνε λίγο και μετά περνάνε όπως ηρθαν. Δεν έρχεται κ αυτή η Παρασκευή να δούμε τι γίνεται...
 8. Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Άντε κορίτσια έφτασε ο καιρός για εσάς!!! Με το καλό, με γερά κοριτσάκια!!!!
 9. Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Το ελπίζω έχω να κοιμηθώ τουλάχιστον 1 μήνα, όχι ότι όταν γεννηθεί η μικρή θα κοιμάμαι αλλά εντάξει. 😀
 10. Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  11 Μαρτίου έχω αλλά την περασμένη Παρασκευή που έκανα καρδιοτοκογραφο είχα δυνατές συσπάσεις με πόνο και μετά από τον υπέρηχο ο γιατρός μ είπε ότι το μωρό είναι έτοιμο και ότι από τις συσπάσεις βλέπει ότι κοντευουμε. Γενικά έχω συσπάσεις κάθε βράδυ, και πόνο στο ισχίο αλλά δεν. Αν πήρε κ από το μπαμπά της που γεννήθηκε 17 μέρες μετά την ΠΗΤ την έβαψα 😂😂😂
 11. Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Καλημέρα κορίτσια, εγώ ενώ κοιμήθηκα αρκετές ώρες νυστάζω απίστευτα δεν έχω κουράγιο να κάνω τίποτα. Από πονους κλασσικά λίγους περιόδου και τίποτα άλλο. @katerinant95 Φαντάζεσαι να σου σπάσουν τα νερά??? Όχι τίποτα τζάμπα και οι πόνοι αφού έχεις προγραμματίσει καισαρικη. @Kat-Cat Οι υπόλοιπες ναι, εμένα με κόβω να περνάω και την ΠΗΤ μου έχω συσπάσεις από την περασμένη βδομάδα αλλά τίποτα, μάλλον έχει βολεύει για τα καλά εκεί μέσα.
 12. Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Υπομονή @Rosemary, δε μπορούμε να κάνουμε κ τίποτα αν είναι πεισματάρικα και δε θέλουν να βγουν. Εγώ που είχα πολλές συσπάσεις στον καρδιοτοκογραφο και γενικά έχω κάθε μέρα, με βλέπω να πηγαίνω μεχρι την πητ μου άνετα, μη σ πω ότι θα την ξεπεράσω κιόλας. Δε νιώθω ότι θα γεννήσω σύντομα.
 13. Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Με το καλό Κατερίνα μου και μη φοβάσαι όλα καλά θα πάνε!!!
 14. Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  Αυτό ακριβώς χίλιες φορές να ενδιαφέρονται κ ας μας πρήζουν παρά να μη δείχνουν κανένα ενδιαφέρον.
 15. Πόσες γεννάμε Ιαν/φεβ 2018 ?

  @katerinant95 Μπα δε νομίζω να στ αλλάξει. Χαχαχα κ εμείς Κατερίνα μαζί γεννάμε, εχει χαζεψει πως κ πως περιμενει, άσε που το περπάτημα που ρίχνουμε δε λεγεται, εχθές ήθελα να ξεκουραστώ δε με αφησε 😂. Εμένα αν δε με πιάσουν τίποτα πόνοι την Παρασκευή πάω πάλι για καρδιοτοκογραφο και βλέπουμε.
×