Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  11
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

8 Neutral

Σχετικά με ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

  Υψηλή αυχενική διακοπή κυησης???????

  @Kat-Cat για τον προγεννητικό έλεγχο και ειδικά για την αυχενική το λέω κάθε μέρα στον εαυτό μου, είμαστε πραγματικά παρά πολύ τυχερές που υπάρχουν και ελαττώνονται οι πιθανότητες κινδύνων, ανωμαλιών κλπ τόσο σε έμβρυα όσο και στις μαμάδες. σπουδαία επιστήμη η ιατρική και άκρως παρεξηγημένη σε κάποιους τομείς της τελικά. παρόλο που το τι είδαν τα ματάκια μου χθες δεν περιγράφεται, είναι απίστευτη μπιζνα δυστυχώς όλο αυτό το θέμα των αποξεσεων κλπ αλλά οκ, άλλο θέμα αυτό. @beauty bunny καταρχάς ευχαριστώ γιαυτο που λες περί ωριμότητας... ναι δεδομένων των συνθηκών ήταν η σωστή απόφαση, γιατί ως όρος το άλλο θέμα, ειλικρινά είχα αποφασίσει, με πλάνο, ότι το μωρό θα το μεγάλωνα και μόνη μου όπως μπορούσα. ευτυχώς από μικρή με έμαθαν να αναζητώ την ισότητα και όχι την εξάρτηση από κάποιον σύντροφο. και για τον χωρισμό ξέρω ότι είναι σωστό να γίνει έτσι, δεδομένου ότι η στήριξη του αυτές τις μέρες ήταν μηδενική, ακόμα κι αν η σχέση ήταν τέλεια και πάλι δεν συγχωρείται αυτό, αλλά τώρα δυστυχώς μιλάνε τα αισθήματα, θα καταλαγιάσουν κάποια στιγμή που θα πάει... το μεγαλύτερο μάθημα νομίζω είναι ότι είναι μεγάλο λάθος να θεωρείς ότι μπορεί να αλλάξει ένας άνθρωπος αυτά που δεν σου αρέσουν, αλλά οφείλεις να αποχωρείς πριν επενδύσεις για να μην την πατήσεις, όπως εγώ καλη ώρα. και οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ και στην γυναικολόγο μου ειλικρινά ΑΝΘΡΩΠΟΣ. πρώτα από όλα, το πλέον σημαντικό.
 2. ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

  Υψηλή αυχενική διακοπή κυησης???????

  Καλημερα σε όλες σας... Κοριτσια ειλικρινά πρώτα από όλα ευχαριστώ γιατί δεν περίμενα ότι θα νιώσω έτσι μέσα σε ένα φόρουμ. Ειλικρινά ευχαριστώ και για όσες διαφώνησαν και για όσες συμφώνησαν, για όλες τις γνώμες. Τα κορίτσια οου μου μίλησαν για δεύτερη γνώμη, θα καταλάβουν παρακάτω. Εβλεπα τις απαντήσεις σας αυτές τι; μέρες, αλλά δεν είχα το κουράγιο να μπω, βασικά είχα και πρόβλημα πρόσβασης στο φόρουμ (δεν αναγνωρίζει ποτέ τον κωδικό μου). Επιτρεψατε μου αρχικά να πω το εξής στην κα. Μητση, εάν το προφίλ είναι αληθινό. λοιπον, @Μήτση Βίβιαν δεν γνωριζόμαστε, όπως με καμία άλλη γυναίκα εδώ μέσα, όμως θεωρώ πρώτα και πάνω από όλα, το βασικό είναι να ενδιαφερόμαστε για την δίκη μας υγεία, γιατί αν η μαμα δεν είναι υγιής τότε κανένα παιδάκι δεν θα είναι υγιές. Διαφωνώ κάθετα με το μήνυμα σας - και τα 2 βασικά - και ξεκαθαρίσω ότι ακόμα και αν δεν αναφέρονταν σε εμένα αλλά σε κάποια άλλη κοπέλα πάλι την ίδια άποψη θα είχα. δεν θεωρώ ότι υπερασπίζεστε το δικαίωμα του δικού μου η κάποιας άλλης μαμάς παιδιού να ζήσει αλλά μια εντελως αρχαϊκη άποψη περί εκτρώσεων, πολύ γενικευμένη και πολύ φορεμενη. επίσης είναι πολύ διαφορετικό όταν κάτι δε το θέλεις, με το να σου λένε ότι δεν μπορείς να το έχεις. Σας ευχαριστώ λοιπόν κι εσάς. (ακόμα κι αν είστε τρόλ). Στο δια ταύτα...Κορίτσια μου εχθές τελικά έγινε η διακοπή της κύησης και όπως όλα έδειξαν ήταν η πιο σωστή απόφαση, το μωράκι δεν είχε ούτε ένα γερό όργανο... Εκτός από τα νεφρά του δεν αιματωνοταν σωστά τι συκώτι και σιγά σιγά θα άρχιζε και η καρδούλα να αποδυναμώνεται... Πολύ μεγάλος κίνδυνος όχι μόνο για το μωρό, το οποίο μπορεί να μην κατάφερνε καν να γεννηθεί, αλλά και για μένα δεν μπορώ να σας περιγράψω πως είμαι, απλά περιφέρομαι στο σπίτι σαν ένα ζόμπι, βλέπετε μαζί με την διακοπή ήρθε και χωρισμός και έπεσαν πολλά μαζί. βασίζομαι στον χρόνο να κάνει την δουλειά του. προς το παρόν ξεσπάω τα συναισθήματα μου όσο μπορώ, αν και με τεράστια μοναξιά.
 3. ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

  Αδιέξοδο!!!

  Δυστυχώς το μωρό δεν θα έρθει, γιατί λόγω ανωμαλιών θα γίνει διακοπή της κύησης, έχω αναφερθεί αναλυτικά σε άλλο ποστ μου... Έχετε δίκιο και οι δυο σε αυτά που λέτε. Έτσι τα σκέφτομαι κι εγώ γενικά όλα γιαυτο και πελαγωσα προφανώς... @joy2 ναι μάλλον και με τα νεα δεδομένα της αναγκαστικής διακοπής , υπάρχει μεγάλο βόλεμα, το οποίο και δε θα επιτρέψω παραπάνω. δεν ήταν ποτέ το πρόβλημα μου αν έχει χαρτιά η όχι με την έννοια ότι επειδή γνωρίζω αρκετά πάνω στο θέμα, ξέρω και τις διαδικασίες αλλά και το αν μπορούν η όχι να βρουν δουλειά μετανάστες χωρίς άδεια παραμονής. @Lini μαζί σου σε όλα! μόνο αυτό. είναι αυτό που είπα και πιο πάνω, ότι δηλαδή ακριβώς για όλους αυτούς τους λόγους πελαγωσα και μου γύρισε το ματι ανάποδα. νομιζω με τα νεα δεδομένα, φέρνουν αλλαγή σελίδας σε πολλά. προσπαθώ να πω στον εαυτό μου ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο και να ανασυνατχθω από όλες τις απόψεις. ε μα βρε κορίτσια δε μπορώ να είμαι ενήλικας και για τους 2!
 4. ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

  Υψηλή αυχενική διακοπή κυησης???????

  Σας ευχαριστώ παρά πολύ όλες κορίτσια μια προς μια που έστω ασχοληθήκατε με το θέμα μου ακόμα κι αν ήταν για 10 δευτερόλεπτα του χρόνου σας. Σήμερα ξανά μίλησα με την γιατρό μου πολύ αναλυτικ για όλα. Με παρακολουθεί από τα 18 μου και γενικά την εμπιστεύομαι παρά πολύ γιατί με έχει βοηθήσει πολύ σε άσχημες καταστάσεις υγείας που βίωσα, με κατάθλιψη, με άγχος με διάφορα αλλά ενδοκρινολογικα... Καταρχάς να πω ότι την αυχενική την έκανα στο ΡΕΑ παρουσία της γιατρού μου (και όχι σε ιατρείο) από υπερηχογραφιστη, ο οποίος μάλιστα έκανε και ενδοκολπικο υπέρηχο εκτός από τον διακοιλιακο προκειμένου, φαντάζομαι, να έχει την καλύτερη δυνατή εικόνα για όλα. Τα νεφρά του μωρού είναι γεμάτα κύστες, ο φλεβωδης πόρος λίγο πανω από το φυσιολογικό και με τρελαίνει εννοείται το γεγονός ότι καρδούλα αμνιακό υγρό λωρος τριγλωχινα και όλα τα υπόλοιπα είναι πολύ καλά. αυτό το 6,50 όμως της αυχενικης μου είπε και η γιατρός ότι είναι οφθαλμοφανές... Και δυστυχώς δεν είναι μόνο η πολύ αυξημένη αυχενική, είναι το ρινικό οστό που δεν υπάρχει, είναι οι κύστες στα νεφρά του, είναι πολλά τα ευρήματα και είναι όντως οφθαλμοφανή.. Δεν έμαθα ποτέ αν είναι αγοράκι η κοριτσάκι γ*μ**ο... Εχουμε ήδη κλείσει ραντεβού για την Δευτέρα να γίνει η επέμβαση, δεν έχω σταματήσει να κλαίω. Εντάξει εννοείται ότι τώρα έχω και τον φόβο της επέμβασης μέσα σε όλα... Τρελή έτσι; Πάντα πίστευα ότι όλα γίνονται για κάποιο λόγο, αλλά σε αυτή την περίπτωση βρε κορίτσια δε μπορώ να μην τρελαίνομαι και να μην έχω συνέχεια ένα γιατί μέσα στο μυαλό μου....Σας ευχαριστώ όλες, όλες αλήθεια μια μια ξεχωριστά και όλες μαζί, δε σας ξέρω αλλά από μια μεγάλη αγκαλιά σας στέλνω και ότι καλύτερο με τα μωράκια σας από καρδιάς...!
 5. ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

  Υψηλή αυχενική διακοπή κυησης???????

  Σε ευχαριστώ παρά πολύ, αλλά δυστυχώς μάλλον είναι μονόδρομος η διακοπή, σκέψου ότι η γιατρός μου είπε ότι αύριο πρέπει να της τηλεφωνήσω και να της πω την απόφαση μου. Θεωρεί ότι δεν πρέπει καν να περιμένουμε τα αποτελέσματα των βιοχημικών δεικτών που θα βγουν σε 2 βδομάδες. Κ εγώ φυσικά δε ξέρω τι να κάνω. Είναι μεγάλο το ρίσκο γαμωτο. Σκέφτηκα να κάνω ξανά την εξέταση, και; τι θα βγει; να περιμένω 15 μέρες;μέσα στην αγωνία; να συνεχίσω μια εγκυμοσύνη με τεράστιο ρίσκο να γεννήσω ένα μωρό που δε θα μπορώ να φροντίσω; η συμβουλή της ήταν η διακοπή της κύησης τώρα που είναι σχετικά νωρίς γιατί αργότερα θα υπάρχουν και αλλά προβλήματα (πχ αναγκαστική διακοπή κύησης με πρόκληση τοκετού). χαλια όλα χάλια...
 6. ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

  Υψηλή αυχενική διακοπή κυησης???????

  Καλησπέρα ξανά. παω να τρελαθώ. σήμερα έκανα αυχενική. 6,50mm ρε παιδιά. με ρινικό οστό αδύνατον να εξεταστεί σε ημερολογιακή εγκυμοσύνη 12ε6η και υπερηχογραφικα 12 εβδομάδων ακριβώς. νταουν μου είπαν. και επίσης κάτι μου είπε η γιατρός μου ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να υπάρχει πρόβλημα νεφρών στο μωρό. εχω τρελαθεί κοντεύω να το χάσω το μυαλό μου. είμαι 28, όπως έχω ξαναπεί σε άλλο θέμα που αναφέρω την ιστορία μου και είναι το 1ο. είμαι παχύσαρκη αλλά μου είπαν δεν παίζει ρόλο. δεν έγινε καν papp-a να καταλάβετε λόγω των ευρημάτων της αυχενικής. δεν συνιστά παρακέντηση λόγω βάρους μόνο μια εξέταση αίματος μου ανέφερε η οποία όμως δεν είναι και 100% ενδεικτική.... δε χρησιμοποιώ καν σωστή λέξη τώρα αλλά δε ξέρω το ήθελα τόσο πολύ αυτό το μωρό.
 7. ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

  Αδιέξοδο!!!

  Καλησπέρα. Πήρα την απόφαση να γράψω την ιστορία μου γιατί πραγματικά νοιώθω πως βρίσκομαι σε ένα τεράστιο αδιέξοδο. Καταρχας είμαι στην 12η εβδομάδα κύησης στο πρώτο μου παιδί, στα 28 μου. Είμαι άνεργη ουσιαστικά και τυπικά έχω ένα ελάχιστο εισόδημα από κάποια ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών που παραδίδω, χωρίς όμως αυτό να είναι αρκετό για ένα σταθερό μέλλον. παρόλαυτα, είμαι πολυ τυχερη γιατι εχω μηνιαια βοηθεια απο τον νονο μου και την νονα μου (γιατι οχι τους γονεις μου ρωτατε; μεγαλη ιστορια, εντελως διαφορετικο ποστ). Εχω σχεση με τον πατερα του παιδιου εδω και περιπου 8 μηνες, ειναι μεταναστης κι αυτο δυστυχως δυσκολευει τα πραγματα διοτι δεν υπαρχει αδεια παραμονης. Πριν με κρινετε γιαυτο, το ομολογω, δεν επελεξα ποιον θα ερωτευτω και τον ερωτευτηκα πολυ. Ισως περισσοτερο απο οσο εχω ερωτευτει ποτε στη ζωη μου μεχρι τωρα. Πριν μαθω για την εγκυμοσυνη ημαστε χωρισμενοι για ενα μικρο διαστημα και λιγες μερες πριν κανω την πρωτη εξεταση χοριακης και ανακαλυψω οτι μεγαλωνει μεσα μου ενα μικρο σπορακι-ανθρωπακι, μολις τα ειχαμε βρει. Στους 7μιση μηνες που ειμαστε μαζι, οι 6 ειναι και με συγκατοικηση καθως μενουμε στο δικο μου σπιτι. Ωστοσο εκεινος δεν εχει κανενα εισοδημα, εκτος απο καποιες φορες-ελαχιστες-που ακομα και τοτε δεν βοηθαει στα πρακτικα εξοδα του σπιτιου ποτε εκτος απο 3-4 φορες που μπορει να πληρωσε στο σουπερ μαρκετ. Οταν του ειπα για την εγκυμοσυνη χαρηκε παρα πολυ και μου ειπε οτι θα τα βρουμε ολα μαζι, θα προχωρησουμε μαζι, θα ψαξει να βρει δουλεια κλπ κλπ και μου εδωσε μια τεραστια ελπιδα να νοιωθω κι εγω σιγουρη οτι η επιλογη μου να κρατησω αυτο το παιδι δεν ηταν λανθασμενη. Σημειωτεον, μεχρι τοτε δεν τον ειδα ποτε να ψαχνει ενεργα να βρισκει δουλεια, εκτος απο ενα διαστημα που του βρηκα εγω κι απο εκει τον εδιωξαν κατα καποιο τροπο. Τις τελευταιες μερες ειμαι παρα πολυ ανησυχη για το μελλον. Σκεφτομαι συνεχως πως θα τα βγαλουμε περα, γιατι δεν βλεπω καμια προσπαθεια απο μερους του να βαλει τα ποδια στον .... του και να βρει μια οποιαδηποτε δουλεια για να συνεισφερει, παρα καθεται ολη μερα σπιτι και η δικαιολογια ειναι οτι εγω εχω προβλημα που βγαινει. Γιατι οταν βγαινει, λειπει ολη μερα και ειναι αλλος ανθρωπος απο αυτον που εγω νομιζα οτι εχω διπλα μου. Σημερα λοιπον μετα απο πολλους καυγαδες, καθημερινους θα ελεγα ολη την προηγουμενη βδομαδα του εδωσα τελεσιγραφο. Οτι πρεπει να αποφασισει τι θελει. Αν θελει να αναλαβει τις εθυνες που εχει μια οικογενεια η οχι. Η απαντηση του ηταν οτι πρεπει να τον αφησω να ειναι ελευθερος και να ειναι ο εαυτος του και να βγαινει εξω για να δικτυωθει. Το παρελθον μας ομως μου λεει οτι ολα αυτα ειναι προφασεις για να μην μου πει πολυ απλα οτι θελει απλα μια σχεση για την πλακα του και για το μωρο εχει ο Θεος. Εγω σημερα του ειπα οτι πρεπει να αποφασισει τι θελει, γιαν α ξερωκι εγω τι να κανω με την εγκυμοσυνη. Εχω πελαγωσει. Δεν ξερω τι να κανω. Και επισης σκεφτομαι επειδη ειναι εκτος σπιτιου σημερα, ποτε θα γυρισει και πως θα γυρισει, γιατι στο παρελθον εχουμε 2 περιστατικα που γυρισε σπιτι λιωμα στο ποτο και γενικα οταν βγφαινει πινει (οχι 1-2 ποτηρακια ) ακομα κι αν δεν βγαινει καθημερινα... Τα φωτα σας;;;;; Χιλια συγγνωμη για το μινι μυθιστορημα
 8. ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

  ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ

  Καλησπέρα! Εχω καλά νεα! Σήμερα πήγαμε στην γυναικολόγο, έκανα ξανά β χοριακη, ανέβηκε στο 845 από 499 που ήταν και η γιατρός είπε είναι καλη η αύξηση της. Μου έκανε υπέρηχο ενδοκολπικα και είδαμε τον σάκο, πρέπει να μπαίνω στην 5η εβδομάδα, άρα είναι παρά πολύ νωρίς ακόμα από ότι μου είπε. Μας είπε κιόλας ότι ενδεχόμενως οι προηγούμενες τιμές της χοριακης να ήταν έτσι λόγω του ότι η εξέταση έγινε πολύ νωρίς, χωρίς ουσιαστική καθυστέρηση στον κύκλο μου. Σκέφτομαι θετικά κι εγώ και ο σύντροφος μου, μέχρι την επόμενη βδομάδα που θα ξαναπάμε στη γιατρό και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Η γιατρός στον ενδοκολπικο από ότι μου είπε, είδε μια νορμαλ ενδομήτριο κύηση.... Οποτε φαντάζομαι έχουμε τις πιθανότητες με το μέρος μας...
 9. ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

  ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ

  Όταν λες παθούσα;; Έχω τυφλή εμπιστοσύνη στη γιατρό μου σίγουρα, αλλά δεν παύω να είμαι και φουλ φοβισμένη και αγχωμένη....
 10. ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

  ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ

  εκανα χοριακη σε ιδιωτικο νοσοκομειο στην Αθηνα. αυτο που εννοω ειναι οτι προτιμησα να παω να κανω εξεταση αιματος απο το να κανω ενα τεστ εγκυμοσυνης απο καποιο φαρμακειο.
 11. ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

  ΧΑΜΗΛΗ ΑΥΞΗΣΗ ΧΟΡΙΑΚΗΣ

  Καλησπέρα σας! Καινουρια εδώ. Πήρα την απόφαση να γράψω, γιατί θα τρελαθώ με αυτά που γίνονται... Η τελευταία μου περίοδος ήταν 8/12. Την τελευταία εβδομάδα ένιωθα μέσα μου ότι κάτι συμβαίνει και αποφάσισα την α Δευτέρα, 8/1 χωρίς να έχω ακόμα καθυστέρηση, να πάω να κάνω εξέταση β χοριακης (την προτίμησα από τεστ εμπορίου για αξιοπιστία). Η τιμή ήταν 345.4 και η γυναικολογος μου είπε να την επαναλάβω σήμερα. Σήμερα το πρωί λοιπόν, την έκανα ξανά, με 2 ημέρες καθυστέρηση πλέον, και η τιμή της ανέβηκε ελάχιστα, συγκεκριμένα είναι 499,4. Η γιατρός μου έδωσε ουτροτζεσταν και φιλισιν και μου είπε να πάω την Παρασκευή να με δει. Μου είπε ότι δεν ανεβαίνει καλά και μπορεί να προετοιμάζεται για αποβολή, από την άλλη μου είπε ότι την πρώτη εξέταση την έκανα νωρίς... Τι πιστεύετε;;; Έχω ελπίδες;;; Έχω πελαγώσει πραγματικά γιατί το θέλω πολύ.
×