Μετάβαση σε περιεχόμενο

France

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  11
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με France

 • Ιδιότητα
  Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

Το στοιχείο αυτό είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται στα υπόλοιπα μέλη.

 1. France

  Έγκυος... ξανα (μετά από αποξεση)

  Μπράβο κορίτσια. Μακάρι να σας ακολουθήσουμε οι υπόλοιπες.
 2. France

  Χαμηλή αμη

  Καλημέρα κορίτσια. Είμαι στα 40 με χαμηλή αμη. Έχω χάσει κάθε ελπίδα. Έχει συμβεί σε κάποια κοπέλα αυτό και τα έχει καταφέρει να μείνει έγκυος και να γεννήσει το δικό της παιδί;
 3. France

  Κι όμως εγινε!!

  @Tral και πάλι συγχαρητήρια! Είμαι σίγουρη ότι η στιγμή που το είδατε και το ακούσατε ήταν μοναδική! Σε ποια περιοχή είσαι; Δυστυχώς δεν μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα από ό,τι είδα.
 4. France

  Νέο ξεκίνημα...

  Πολλά συγχαρητήρια! Με το καλό να έρθει το μωράκι σας γερό και δυνατό! Προσπαθούσατε καιρό;
 5. France

  Κι όμως εγινε!!

  Πολλά συγχαρητήρια! Με το καλό να έρθει το μωράκι σου. Προσπαθούσατε πολύ καιρό;
 6. France

  Πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης

  Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια το ίδιο εύχομαι και για εσάς. Πρέπει να έχουμε δύναμη, αλλα δεν είναι εύκολο πάντα να την βρεις. Nikona στα πρώτα φάρμακα τι ανταπόκριση είχες; Στην επόμενη ξέρεις τι φάρμακα θα πάρεις; Πόσο καιρό μετά σου είπαν ότι μπορεί να προσπαθήσεις εκ νέου; Σίγουρα τώρα θα τα πας καλύτερα!
 7. France

  Πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης

  Εσείς κορίτσια σε τι ηλικία είστε; Πιστεύετε ότι δεν είναι θέμα η ηλικία; Πάντως εκεί που πήγα, στα ραντεβού για τους υπερήχους αλλά και για την ωοληψια πολλές γυναίκες ήταν αρκετά μεγαλύτερες μου. Κανένα γυναικολογικό θέμα δεν έχω. Αυτό που στενοχώρησε ίσως και παραπάνω από το ότι δεν έγινε εμβρυομεταφορα είναι που δεν αντακριθηκα στα φάρμακα. Ένα ωάριο βέβαια ήταν καλό. Γιατί ο γιατρός μου είπε ότι μπορεί να ήταν δέκα κ τα εννέα να ήταν κενά. Όντως σκέφτομαι γιατί αυτός ο Γολγοθάς για να κάνεις ένα παιδί, το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο. Έχω χάσει την ελπίδα μου. Φοβάμαι ότι την επόμενη φορά μπορεί να μην έχω ούτε αυτό το ένα ωάριο.
 8. France

  Πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής γονιμοποίησης

  Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Είμαι πολύ χάλια είναι η αλήθεια γιατί είχαμε μεγάλη ελπίδα. Φοβάμαι μην δεν τα καταφέρουμε ποτέ.ο Η αιτία που ξεκινήσαμε εξωσωματική είναι η ηλικία. Είμαι 40.
 9. Καλησπέρα. Βρισκόμασταν στην πρώτη προσπάθεια εξωσωματικής. Χθες έκανα την ωοληψια, ένα ωάριο πολύ καλό. Σήμερα μού τηλεφώνησε ο γιατρός μου και μου είπε ότι η γονιμοποίηση δεν προχώρησε, οπότε δεν υπάρχει λόγος για έμβρυο μεταφορά. Είμαι σε πλήρη στενοχώρια. Πίστευα ότι δεν θα είχα ποτέ προβλήματα στο θέμα αυτό και τελικά έχω διαψευστεί κατηγορηματικά. Μια παλινδρομη κύηση, μια βιοχημική και σήμερα αυτό. Στην προσπάθεια της εξωσωματικής δεν είχα καλή απόκριση στα φάρμακα και έκανα αυτό το μοναδικό ωάριο το οποίο όμως ήταν πολύ καλό όπως μού είπαν. Ήθελα να ρωτήσω, κορίτσια που έχουν κάνει εξωσωματική, είχαν παρόμοια εμπειρία; Προχώρησαν σε δεύτερη; Πόσο καιρό μετά; Ήταν διαφορετική, καλύτερη; Υπήρξαν περισσότερα (και καλά) ωάρια;
 10. France

  Χοριακη που μειώθηκε

  Τελικά αδιαθετησα σήμερα. Δεν ξέρω αν ήταν για καλό ή για κακό. Ψυχολογία χάλια. Ο άνδρας μου πιο δυνατός, αλλά και αυτός στενοχωρήθηκε.
 11. France

  Χοριακη που μειώθηκε

  Καλησπέρα σας. Μετά από μια τραυματική εμπειρία παλινδρομης κύησης που είχα πέρυσι, πριν λίγες ημέρες διαπίστωσα καθυστέρηση.Εκανα την εξέταση β-χοριακης βγήκε θετική όμως μετά από δύο μέρες ήταν μειωμένη σχεδόν στο μισό. Ο γιατρός μου με εξέτασε αλλά δεν είδε κάτι. Θα ξανακάνω χοριακη σε λίγες μέρες.Υπαρχει ελπίδα να ανέβει;
×