Μετάβαση σε περιεχόμενο

mama16

Δοκιμαστικά Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  5
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

0 Neutral

Σχετικά με mama16

 • Ιδιότητα
  Newbie
 1. mama16

  Μείωση παραγωγής γάλακτος

  Για να μην σ κοπεί το γάλα θα πρέπει για τον πρώτο καιρό κ μέχρι να εδραιωθεί η γαλουχία να βγαζεις με νοσοκομειακό.. Κ το ότι βγαζεις κάθε 6 ώρες σιγά σιγά θα κοπεί.. Χρειάζεται τουλάχιστον 8 αντλησεις ημερησίως. Επειδή κ εγώ γεννησα πρόωρα κ μιλουσα κ με άλλες κοπέλες διαπιστωσα ότι όσες δεν αντλούσαν γάλα συχνά μέσα σε 2 περίπου μήνες τους κόπηκε. Οπότε αν θες να θηλασεις για καιρό θα πρέπει να βγαζεις συχνά γάλα.. Να σ ζήσει κιόλας το μωρακι, εύχομαι να το πάρεις γρήγορα σπιτακι
 2. mama16

  σχεδον 11 μηνων κ δεν σηκωνεται

  Ναι το βοηθάει να τα κάνει πιο γρήγορα αλλά εννοείται ότι θα σηκωθεί κάποια στιγμή. Κ πχ ένα κοριτσάκι που χρειαζόταν φυσικοθεραπείες κ δεν έκανε στη μετέπειτα ζωή του θα περπατάει λίγο ποιο αγαρμπα αν βάλει τακούνι (όχι βέβαια ότι είναι πολύ σημαντικό). Κ η φυσικοθεεαπευτρια μου είχε πει ότι το μωρό πρέπει να μπουσουλησει πριν να περπατήσει γιατί το βοηθάει να εξασκήσει κ τα 2 ημισφαίρια του εγκεφάλου ταυτόχρονα κ θέλουν το κλασικό μπουσουλημα όχι πχ να σερνεται ή να βγάζει το ένα ποδαράκι προς τα έξω γιατί εκεί φαίνεται ότι υπάρχει κάποιο προβληματακι. Εμένα ή δικιά μ κόρη δεν καθόταν χωρίς στήριξη κ σερνόταν στο μπουσουλημα κ με 2-3 φυσικοθεραπείες κατάφερε να τα κάνει κ τα 2.
 3. mama16

  σχεδον 11 μηνων κ δεν σηκωνεται

  Μην αγχωνεσαι το κάθε παιδί έχει τους δικούς του ρυθμούς όπως είπαν κ τα κορίτσια αλλά αν τα περισσότερα δεν τα έκανε στην ώρα του θα μπορούσες να ρωτήσεις την παιδίατρο αν χρειαζόταν καμία φυσικοθεραπεία για να βοηθηθεί. Δεν είναι κάτι το ανησυχητικό πολλά παιδάκια κάνουν. Εμένα ή δικιά μ αργήσει πολύ να καθήσει χωρίς στήριξη, είχε πάει 9 μηνών κ δυσκολευόταν κ ξεκινησαμε να την κάνουμε φυσικοθεραπείες. Από την δεύτερη κιόλας άρχισε να κάθεται πολύ καλά να μπουσουλαει κ τώρα είναι 11 μηνών κ από που βρεθει πιάνεται, σηκώνεται κ θέλει να είναι συνέχεια όρθια.
 4. mama16

  αποθηλασμος και γαλα νουλακ κονσέρβα Ναι η οχι;

  Όταν είχα ρωτήσει την παιδίατρο μ για μετά το θηλασμό αν είναι καλύτερα να δίνω γάλα σε σκόνη ή γάλα σε κονσέρβα μ είπε καλύτερα το γάλα σε σκόνη γιατί είναι καλύτερο. Τώρα βέβαια αν δεν σ πίνει καθόλου εκείνα τα γάλατα για μένα καλύτερα να της δώσεις το νουλακ από το να μην πίνει καθόλου. Εγώ πάντως όταν ήμουν μικρή μ αυτό μεγάλωσα κ μια χαρά ήμουν.. Είναι κ πιο γευστικό. Τώρα όσον αφορά την τιμή σκεψου ότι μπορεί να κάνει 1 ευρώ αλλά είναι για 2 φορές περίπου ενώ το γάλα σε σκόνη διαρκεί περισσότερο
 5. mama16

  Νέα μαμά, άλλες νέες μανούλες;

  Είναι δύσκολο το να είσαι συνέχεια μόνη σ, το έχω ζήσει κ εγώ κ το ζω ακόμη.. Το μωρακι μ εμένα είναι 11 μηνών!! Εσένα είναι μικρούλη ακόμα.. Σιγά σιγά που αρχίζει να μεγαλώνει θα δεις ότι θα γεμίσει η μέρα σ με τα παιχνίδια που θα κάνετε.. Δεν θα σε αφήνει σε ησυχία!!
×