Μετάβαση σε περιεχόμενο

linam

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  25
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

11 Good

Σχετικά με linam

 • Ιδιότητα
  Member
 1. Ισχύει με τα δέκατα στην εγκυμοσύνη;

  Δηλαδή εμένα που μεγάλωσαν 12 ωάρια, 12 ήταν αυτά που κάθε μήνα πχ προσπαθούν να μεγαλώσουν αλλά μόνο ένα τα καταφέρνει και μπορεί αυτό τα κατάφερε να μην και άριστο..;;
 2. Ισχύει με τα δέκατα στην εγκυμοσύνη;

  Λοιπον αυτό δεν το ήξερα... σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με ενημέρωσες.. νόμιζα ειλικρινά ότι τα ωάρια υπάρχουν εκ γενετής στην αποθήκη μας..και κάθε μήνα βγαίνει ένα μόνο έξω ή δύο ανάλογα με την ηλικία.. σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
 3. Ισχύει με τα δέκατα στην εγκυμοσύνη;

  Δεν πειράζει κορίτσια.. ο άντρας μου το πέρασε ως εξής: πήγαμε στο καζίνο...παίξαμε και χάσαμε! Πάντως δεν σκέφτομαι ξανά να κάνω εξωσωματική. Έχασα 12 ωάρια δηλαδή ένα χρόνο παραγωγικό ακόμα στη ζωή μου. Θα κάνω φυσιολογικά... αν πιάσω έπιασα.. αν δεν πιάσω ώς το καλοκαίρι φυσιολογικά.. τότε θα σκεφτώ πάλι τη περίπτωση της δώρησης! Πάντως σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια και ναι.... τα φάρμακα της εξωσωματικής μας μπερδεύουν ότι είμαστε έγκυες. Μου μύριζαν διάφορα, είχε αλλάξει η όρεξή μου, είχα πονάκια χαμηλά σαν ωορηξία.. κ.λπ. αλλά μόλις σταμάτησα τα φάρμακα... σε δύο μέρες μόνο.. επανήλθα σε φυσιολογικούς ρυθμούς και ήρθε κι η έμμηνος ρύση.
 4. Ισχύει με τα δέκατα στην εγκυμοσύνη;

  Ήταν αρνητικότατο... το έψαξα. Αν δεν είχα κάνει εξωσωματική και πριν την περίοδο είχα 4 χοριακή τότε ναι.. υπήρχε περίπτωση να είχα εγκυμοσύνη στην οποία το έμβρυο εμφυτεύτηκε πιο αργά... όμως αν είσαι με εξωσωματική δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχεις 4 και να μην είναι αρνητικό αποτέλεσμα. Γιατί οι ημερομηνίες ωοληψίας και εμβρυομεταφοράς είναι συγκεκριμένες. Τώρα.. καταλαβαίνω και την ανάγκη να γίνει η εμβρυομεταφορά μου τόσο γρήγορα... δεν ήταν καλά τα έμβρυα.. και δεν προχώρησαν όπως δεν προχώρησε και το άριστο...που έμεινε απέξω και καταστράφηκε λίγες μέρες μετά.
 5. Ισχύει με τα δέκατα στην εγκυμοσύνη;

  Μου είπε είσαι τυχερή εσύ έχεις ένα παιδί...υπάρχουν άλλες που δεν έχουν τίποτα.
 6. Ισχύει με τα δέκατα στην εγκυμοσύνη;

  Κορίτσια, καλημέρα, δεν σας έγραψα διότι δεν ήμουν καλά. Το Σάββατο επίσης ήρθαν και τα καφέ κομμάτια που με έριξαν ακόμα περισσότερο. Αδιαθέτησα κανονικά μέσα στην ημέρα ύστερα με πολλούς πόνους περιόδου και αρκετό αίμα. Οπότε, είμαι κι εγώ μία ακόμα κοπέλα που έχει κάνει μια αποτυχημένη εξωσωματική.
 7. Ισχύει με τα δέκατα στην εγκυμοσύνη;

  Πήρα ένα ωραιότατο 4 και είμαι σκατα! Και άργησαν να μου το πουν και μου το είπαν με μια ευκολία σαν να έλεγαν καλημερα
 8. Ισχύει με τα δέκατα στην εγκυμοσύνη;

  Ακόμα περιμένω...και αν περάσει και ο Ερντογάν από το Σύνταγμα και κλείσουν τα τηλ....θα περιμένω ακόμα περισσοτερο
 9. Ισχύει με τα δέκατα στην εγκυμοσύνη;

  χιχιχιχιχιχχιχιχιχιχι... κι εγώ..κι εγώ... ο άντρας μου σήμερα με ρωτάει.. δεν καταλαβαίνω.. πρέπει να αρρωστήσεις για να μείνεις έγκυος;;;;
 10. Ισχύει με τα δέκατα στην εγκυμοσύνη;

  Όχι.. βασικά στην αρχή πήγαινα λόγω ηλικίας με δώρηση (είμαι 44) αλλά έκανα όλες τις εξετάσεις και μας λέει ο γιατρός ότι είχα ελπίδες και με δικά μου ωάρια.. θα κάνεις μου λέει γύρω στα 5-7 και αν είμαστε τυχεροί θα γονιμοποιηθούν 4 να στα βάλουμε. Τελικά, τα φάρμακα πήγαν καλά πάνω μου... μου πήρα ν 12 ωάρια αλλά γονιμοποίηθηκαν μόνο τα 5.. το 1 πήγε για βλαστοκύστη αλλά δεν τα κατάφερε... και τα 4 "καλά" μου τα έβαλαν μετά από 36 ώρες. Σήμερα πήγα έκανα την χωριακή και θα με πάρουν λέει τηλ στις 15:00... αυτάααααααα! θα σας πω μετά δηλαδή τι έγινε..εκτός από κάτι ζαλάδες που μπορεί να φταίνε τα χαπάκια δεν έχω κανένα άλλο σύμπτωμα και ανησυχώ να σας πω λίγο.
 11. Ισχύει με τα δέκατα στην εγκυμοσύνη;

  Τη Δευτέρα περιμένεις να κάνεις χωριακή ή κατάλαβα λάθος;
 12. Ισχύει με τα δέκατα στην εγκυμοσύνη;

  Να μου γράψεις να μου πεις.. εσένα είναι και το πρώτο σου.. θα ήθελα να μου πεις τι έγινε τη Δευτέρα.. τι σου είπαν.. εγώ θα πάω αύριο στο Κέντρο.. και θα μου απαντήσουν λέει το μεσημέρι.. γιατί κι αυτοί μετά δίνουν το αίμα στα εργαστήρια.. για αυτό θα αργήσουν. Βρε.. τι τραβάμε εμείς οι γυναίκες...γιατί ο άντρας μου μια χαρά είναι.. ούτε άγχος ούτε τίποτα. Ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί μου λέει. Άντε μου λέει μπας και δεν είσαι και κάνουμε και κανονικό σεξ... γιατί τώρα δεν τον αφήνω να με αγγίξει.. χιχιχι
 13. Ισχύει με τα δέκατα στην εγκυμοσύνη;

  Καλημέρα!!!! Μακάρι... να είναι όπως τα λές.. από εχθές που μετράω τον εαυτό μου απογοητεύτηκα.. μια χαρά είμαι... δεν έχω πονάκια καθόλου.. δεν αισθάνομαι κούραση.. μόνο υπνηλία το βράδυ.. κοιμάμαι σα βόδι.. κλείνω τα μάτια και γεια σας. Σε ευχαριστώ που απάντησες.. φιλιά και καλή επιτυχία και σε σένα.
 14. ΠΕΝΘΟΣ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ

  Πρώτα από όλα συλληπητήρια! Εγώ δεν έχω χάσει τη μάνα μου.. αλλά έχω χάσει το μικρό μου αδελφό μόλις 15 χρονών.. από τροχαίο! ούτε κάν μπορούσαμε να το περιμένουμε ότι θα συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο... κάθε 1/12 μετράμε τα χρόνια που θα ήταν αν ζούσε... φέτος θα ήταν 37 χρονών! Αν σε βοηθάει αυτό που θα σου πω... ο πόνος καταλαγιάζει.. όταν ένας άνθρωπος μπει στην οικογένεια.. εμένα μπήκε μετά από 7 χρόνια ο γιος μου.. όλοι πέσαμε πάνω του ακόμα και το ίδιο όνομα του δώσαμε... η μάνα μου που έχασε το παιδί της, που έκανε τρεις εκταφές και μαζεύαμε τα κοκκαλάκια του κλαίγοντας ασταμάτητα στο τέλος για να τα βάλουμε στο κουτί και να μη τα χάσουμε... ζει και αναπνέει για το παιδί μου... όχι για τα δικά της παιδιά.. αλλά για τη νέα ζωή που ήρθε μετά. Οταν ήμουν έγκυος.. δύο μηνών.. δεν το είχα καταλάβει ακόμα σκέψου... ήταν καλοκαίρι.. έμαθα ότι ο πατέρας του παιδιού αρραβωνιάστηκε άλλη... και όταν του το είπα ότι το ξέρω.. έκανε τον ανήξερο στην αρχή και όταν μετά έμαθα και την εγκυμοσύνη μου... με έβαλε να πάρω την αρραβωνιαστικιά του να της πω ότι δεν είναι δικό του το παιδί και μια ωραία Παρασκευή δεν τον ξαναείδα. Έκλαιγα ασταμάτητα για όλο αυτό που μου συνέβη.. θα μεγάλωνα ένα παιδί μόνη μου τελείως...που κανένας δεν θα το αναγνώριζε... να μην στα πολυλογώ έκλεισα το σπίτι μου και πήγα να ζήσω στη μάνα μου, που εγώ δεν της έχω και την αδυναμία που της είχες εσύ.. έριξα τα μούτρα μου γιατί σε τέτοιες στιγμές χρειαζόμαστε έναν άνθρωπο να μας βοηθήσει. Εσυ έχεις τον άνδρα σου μη το ξεχνάς αυτό. Την οικογένειά σου. Η μανούλα σου για πολύ μα πάρα πολύ καιρό θα είναι πλάι σου και θα την ονειρεύεσαι και θα την νοιώθεις πλάι σου. Θα το δεις... και δεν πειράζει που κλαις, μη το κρατάς μέσα σου... βγάλτο.
 15. Αύριο είναι η big day! Θα πάω να κάνω χωριακή... αυτό το google με άγχωσε λίγο γιατί γράφουν διάφορες κοπέλες ότι μετρούν τη θερμοκρασία τους κάθε πρωί.. βάζοντας το στο στόμα... εγώ στην αρχή το έβαζα στη μασχάλη.. τζίφος...μόνο κάτι 35άρια ήταν ... μετά άρχισα να διαβάζω οδηγίες να το βάλω στο στόμα.. πού στο στόμα δεν έχω πολυκαταλάβει ακόμα... πίσω από τη γλώσσα; πάνω από τη γλώσσα; να ακουμπάει τη γλώσσα;; πολύ μπερδεύομαι.. anyway ...το έκανα κι αυτό αλλά πάνω από 36,4 δεν έχω... να αρχίσω να ανησυχώ;;
×