Μετάβαση σε περιεχόμενο

loralora

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  124
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

24 Excellent

1 Ακόλουθος

Σχετικά με loralora

 • Ιδιότητα
  Senior Member

Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ

493 προβολές προφίλ
 1. loralora

  Τεστ θετικο?

  Τελικά τι έγινε κορίτσι?
 2. loralora

  Ιούνιος....

  Καλό μήνα peacockaki. Μια σούπερ θετική χοριακή εύχομαι στην επόμενη προσπάθεια. Να είναι το τελευταίο καλοκαίρι σου άνευ !!!!
 3. loralora

  Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια τον Απρίλιο !!

  Δε βρεθηκε τιποτα σε κανενα μας ,φυσιολογικα τα 46 χρωμοσωματα στον καθένα μας.Παρόλα αυτα βιοχημικη μετα την παλινδρομη.
 4. loralora

  Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια τον Απρίλιο !!

  Προεμφυτευτικό δεν έχω κάνει. Αναρρωτιόμουν αν παίζει ρόλο που δεν είναι μοριακός και αρα πιο ευαισθητός αλλά και πιο ακριβός. Εμένα βγήκε φυσιολογικός και για τον άντρα μου. Παρόλα αυτά βιοχημική μετά. Και τα έχω τσεκάρει πιστεύω όλα.
 5. loralora

  Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια τον Απρίλιο !!

  Κορίτσια κάναμε καρυότυπο ζευγους μετα την παλινδρομη που είχα τον Ιουλιο και βγήκε οκ. Μετά είχα και μαι βιοχημική. Καρυότυπο κάνατε μοριακό ή απλό? Πόσο κόστισε η εξέταση? Εγω πλήρωσα 110 το άτομο
 6. loralora

  Βιοχημική κύηση

  Βιοχημική είχα κι εγω με εμβρυομεταφορά 2 άριστες βλαστοκύστες και χοριακή αρχίκη 203 η οποία μετα δεν διπλασιαστικέ και μετά έπεσε. Επίσης στη δευτερη προσπάθεια θετική χοριακη που αυξανόταν και παλλινδρόμησε στην 7η εβδομάδα. Είναι χειρότερο από το αρνητικό γιατι χαίρεσαι και μετα φοβάσαι μη σου πάρουν τη χαρά , όπως και επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση της βιοχημικής μετά την παλλινδρομη. Κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες
 7. loralora

  Τελικα πόσες προσπαθούμε ακομα;

  Λευκού που είναι από θεσσαλονική και κάνει ιατρειο Αθήνα 2 μερες το μηνα.
 8. loralora

  Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Κορίτσι καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι γιατι το έχω περάσει κι εγω και σε καταλαβαίνω. Καθώς και μια παλίνδρομη. Λύπαμαι πολύ και κουράγιο για να ξαναπροσπαθήσεις.
 9. loralora

  ΒΙΟΨΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ

  Καλά απορώ ποιος γιατρός δεν είδε το διάφραγμα στην πρώτη υστεροσκόπηση. Αν θες στείλε μου pm για να μη λέμε ονόματα δημόσια.
 10. loralora

  ΒΙΟΨΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ

  Σας καλλιεργεια είναι αλλά με μοριακό έλεγχο που είναι πιο ευαισθητό από τη μέθοδο του ανοσοφθωρισμού αν λέγεται σωστά. Βέβαια κοστίζει αρκετά. Κι εγω το ενδομήτριο θέλω να τσεκάρω οτι είναι όλα καλά γι αυτό ρώτησα για τη βιοψια του ΝΙΚΑ.
 11. loralora

  ΒΙΟΨΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ

  Μου είπε ενας γιατρός (είχα πάει για δευτερη γνωμη μετά την προηγούμενη αποτυχία) ιστό περιόδου (αν είμαι κοντά στην περίοδο) ή ενδοτραχηλικό έκκριμα και ανάλυση με Pcr για μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα και χλαμμυδια για να αποκλεισουμε ενδομητρίτιδα είπε. Εγω έκανα με ενδοτραχηλικο έκκριμα και βγήκε αρνητικο. Στο είπε ο γιατρός σου να κάνεις την εξέταση αυτή? Πάντως μην μπλέξεις με τον τσιλιβάκο αν αυτό έχεις στο νού σου. Είναι στο locus medicus
 12. loralora

  ΒΙΟΨΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ

  @love30 πρώτη φορά έκανες υστεροσκόπηση ή είχες ξανακάνει και δεν το είδε ο προηγούμενος γιατρός σου?
 13. loralora

  ΒΙΟΨΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ

  Έχω μείνει έγκυος 2 φορές (βιοχημική και παλλινδρομη) οπότε δεν μου είναι χρήσιμο το παράθυρο εμφύτευσης λογικά. Αγχώνομαι μήπως έχω τίποτα φλεγμονές στο ενδομήτριο ή μικρόβια και αποβάλλει ο οργανισμός τα έμβρυα. Βέβαια υστεροσκόπηση και καλλιεργειες που έχω κάνει απλές και με pcr ήταν καθαρά όλα.
 14. loralora

  ΒΙΟΨΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ

  Στην υστεροσκόπηση όλα βγήκαν καθαρά? Εγώ μετα την 4η αποτυχία σκεφτομαι μηπως ξανακάνω υστεροσκόπηση καθώς και τη βιοψια του Νικα που άλλες κοπέλες λένε οτι βοηθάει και άλλες οτι σε όλες βρίσκει φλεγμονές και αμφισβητείται η εξέταση .
 15. loralora

  ΒΙΟΨΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ

  @love30Την βιοψία την έκανες για μικρόβια ή για πιθανή κακοήθεια? Είδε ο γιατρός πιθανή ενδομητρίτιδα??
×