Μετάβαση σε περιεχόμενο

loralora

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  118
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

24 Excellent

1 Ακόλουθος

Σχετικά με loralora

 • Ιδιότητα
  Senior Member
 1. Τελικα πόσες προσπαθούμε ακομα;

  Λευκού που είναι από θεσσαλονική και κάνει ιατρειο Αθήνα 2 μερες το μηνα.
 2. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Κορίτσι καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι γιατι το έχω περάσει κι εγω και σε καταλαβαίνω. Καθώς και μια παλίνδρομη. Λύπαμαι πολύ και κουράγιο για να ξαναπροσπαθήσεις.
 3. ΒΙΟΨΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ

  Καλά απορώ ποιος γιατρός δεν είδε το διάφραγμα στην πρώτη υστεροσκόπηση. Αν θες στείλε μου pm για να μη λέμε ονόματα δημόσια.
 4. ΒΙΟΨΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ

  Σας καλλιεργεια είναι αλλά με μοριακό έλεγχο που είναι πιο ευαισθητό από τη μέθοδο του ανοσοφθωρισμού αν λέγεται σωστά. Βέβαια κοστίζει αρκετά. Κι εγω το ενδομήτριο θέλω να τσεκάρω οτι είναι όλα καλά γι αυτό ρώτησα για τη βιοψια του ΝΙΚΑ.
 5. ΒΙΟΨΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ

  Μου είπε ενας γιατρός (είχα πάει για δευτερη γνωμη μετά την προηγούμενη αποτυχία) ιστό περιόδου (αν είμαι κοντά στην περίοδο) ή ενδοτραχηλικό έκκριμα και ανάλυση με Pcr για μυκοπλασμα, ουρεοπλασμα και χλαμμυδια για να αποκλεισουμε ενδομητρίτιδα είπε. Εγω έκανα με ενδοτραχηλικο έκκριμα και βγήκε αρνητικο. Στο είπε ο γιατρός σου να κάνεις την εξέταση αυτή? Πάντως μην μπλέξεις με τον τσιλιβάκο αν αυτό έχεις στο νού σου. Είναι στο locus medicus
 6. ΒΙΟΨΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ

  @love30 πρώτη φορά έκανες υστεροσκόπηση ή είχες ξανακάνει και δεν το είδε ο προηγούμενος γιατρός σου?
 7. ΒΙΟΨΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ

  Έχω μείνει έγκυος 2 φορές (βιοχημική και παλλινδρομη) οπότε δεν μου είναι χρήσιμο το παράθυρο εμφύτευσης λογικά. Αγχώνομαι μήπως έχω τίποτα φλεγμονές στο ενδομήτριο ή μικρόβια και αποβάλλει ο οργανισμός τα έμβρυα. Βέβαια υστεροσκόπηση και καλλιεργειες που έχω κάνει απλές και με pcr ήταν καθαρά όλα.
 8. ΒΙΟΨΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ

  Στην υστεροσκόπηση όλα βγήκαν καθαρά? Εγώ μετα την 4η αποτυχία σκεφτομαι μηπως ξανακάνω υστεροσκόπηση καθώς και τη βιοψια του Νικα που άλλες κοπέλες λένε οτι βοηθάει και άλλες οτι σε όλες βρίσκει φλεγμονές και αμφισβητείται η εξέταση .
 9. ΒΙΟΨΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ

  @love30Την βιοψία την έκανες για μικρόβια ή για πιθανή κακοήθεια? Είδε ο γιατρός πιθανή ενδομητρίτιδα??
 10. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  @Mairh32Καταρχήν λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα. το έχω περάσει κι εγω αρκετές φορές και είναι σοκαριστικό, ιδίως την πρώτη φορά. πάρε το χρόνο σου μίλα με τον γιατρό σου για το πως θα κινηθείτε και το κάνεις όταν είσαι έτοιμη. Λογικά έχεις κατεψυγμένα από την προσπάθεια σου. Η προετοιμασία ενδομητρίου για μεταφορά κατεψυγμένων είναι πολύ πιο εύκολη θα δεις. Εύχομαι η επόμενη να είναι η τυχερή σου.
 11. ΒΙΟΨΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ

  @love30. Στην ιστολογική περιμένεις να δούν μικρόβια ή πιθανή κακοήθεια?
 12. θεόδωρός Καλαμπόκας

  Ναι και ψάχνω γνώμες.
 13. Καλήμερα. Υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει επισκευτει τον Θεοδωρο Καλαμπόκα για εξωσωματική και ποια η γνώμη σας γι αυτόν. Σκέφτομαι να τον επισκευτώ μετά την 4η αποτυχία.
 14. Τι βοηθάει για να πετυχει η εξωσωματική

  Λυπάμαι κορίτσι. Κι εγω μια από τα ίδια έπαθα και ήταν η 4η προσπάθεια μου. Με παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα, βιοχημική και αρνητικά. Τα θετικά κίολας ήταν με άριστες βλαστοκύστες. Εύχομαι η επόμενη προσπάθεια σου να είναι η τελευταία
 15. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  @nikona ευχαριστώ κορίτσι.
×