Μετάβαση σε περιεχόμενο

papou

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  83
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

27 Excellent

Σχετικά με papou

 1. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  τελικά νομίμω ότι τα συμπτώματα είναι πολύ υποκειμενικό φαινόμενο...τα περισσότερα τα προκαλούν τα φάρμακα...και τα υπόλοιπα η φαντασία μας!!!!χιχι!!!υπάρχουν άπειρα παραδείγματα γυναικών χωρίς συμπτώματα, που όμως είχαν απόλυτα φυσιολογικές εγκυμοσύνες!!!Το μόνο σίγουρο ,πως όσες περνάμε από τη διαδικασία εξωσωματικής, έχουμε ανάγκη να στηριχθούμε από κάτι, ένα σημάδι,έστω και μικρό,που να μας επιβεβαιώνει ότι οι κόποι μας είχαν αποτέλεσμα!!!
 2. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!μα τόση απόκλιση;;;; τι να πω...;ας πάνε όλα καλά...και χαλάλι όλη αυτή η στενοχώρια!!!στενοχωρώ και τα σποράκια μου!!!
 3. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Τι να πω...κι εγω κι ο αντρας μου ειμαστε σοκαρισμενοι και μουδιασμενοι....Εγώ παντως τη δεκατη μερα εκανα και τεστ,γιατί αλλιώς θα παθαινα εγκεφαλικο...θετικο και μεσημέρι...ο γιατρος με μαλωσε βεβαια......αλλα στην κατασταση μας συγχωρουνται τα παντα
 4. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Ναι..Περισσότερο μοιάζουν με κράμπες χαμηλά στην κοιλιά...ουτε δέκατα...ουτε στήθος....εισαι σε καλο δρόμο...
 5. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Στο εύχομαι πραγματικά μέσα απο την καρδιά μου!!!
 6. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Ο γιατρός μου πιστεύει ότι η διαφορά οφείλεται στο διαφορετικό Μικροβιολογικο...υπομονή μεχρι τη Δευτέρα... ελπιζω μόνο να μην εκανα κακό στο σποράκι μου με τοσο κλάμα που έριξα. ..σε ευχαριστώ πολύ!!!!
 7. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  κορίτσια θα τρελαθώ!!!είμαι στα όρι ανευρικού κλονισμού!!!την πρώτη χοριακή την έκανα σε ένα μικρό μικροβιολογικό κοντά στη δουλειά μου.δουλεύω σε επαρχία...ένδεικη χοριακής ...84 11η μέρα...τη δεύτερη την έκανα χθες σε μεγάλο μικροβιολογικό...13η μέρα...ένδειξη χοριακής...60...επαναλαμβάνω ξανά σήμερα στο πρώτο μικροβιολογικό...για να σταματήσω τα χάπια...14η μέρα...ένδειξη χοριακής ...230...τι γίνεται;;;;;;θα τρελαθώ!!!!!
 8. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  να σας πω κι εγώ με τη σειρά μου τα νέα...11η μέρα εμβρυομεταφοράς...χοριακή 84..σήμερα 13η...χοριακή...60...δεν ξέρω πραγματικά τι είναι καλύτερο...να μην μένεις καν έγκυος...ή να το χάνεις...;Νόμιζα ότι δε θα ένιωθα ποτέ χειρότερα...αλλά...υπαρχει και χειρότερα...
 9. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Πόσο ευχάριστα νέα !!!!Να σου πάνε όλα κατ' ευχήν!!!
 10. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  To έκανα χωρίς μέθη και τα χρειάστηκα...αλλά χαλάλι!!!αυτός ό όρος ''νεανοποίηση του ενδομητρίου'' με είχε ενθουσιάσει!!!!χιχι!!!Σε ευχαριστώ πολύ!!!Και σ' εσένα ό, τι καλύτερο!!!!
 11. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  καλησπέρα!!!Αρχικά να σου πω ότι λυπάμαι πραγματικά για το αποτέλεσμά σου!!!Έχω ήδη μια αποτυχημένη προσπάθεια όπως σου έχω πει και περιμένω σε λίγες μέρες τα αποτελέσματα της δευτερης!!!χωρίς να έχω κατεψυγμένα...ξεκίνησα από την αρχή το πρωτόκολλο!!!Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο καταλαβαίνω τη στενοχώρια και τις ανησυχίες σου!!!Να σου πω την απάντηση που μου έδωσε ο γιατρός της εξωσωματικής...Όταν τον πήρα κλαίγοντας να ρωτήσω για ποιο λόγο δεν τα καταφέραμε...μου είπε πως βάση της περίπτωσης μας το ποσοστό ήταν 30%...Οπότε θα έπρεπε να συμβιβαστώ με αυτό...ήταν απίστευτα απότομος!!!Συγκεκριμένα μου είπε : και γιατί αυτή τη φορά να είσαι εσύ η τυχερή...Τέλοσπάντων...μετά επικοινώνησα και με την εμβρυολόγο του νοσοκομείου που είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και με προσέγγισε σαν δεύτερη μανούλα...με καθησύχασε λέγοντας πως η εξωσωματική στηρίζεται πραγματικά σε ποσοστά και πως όταν δεν υπάρχει σοβαρό πρόβλημα από την μεριά κυρίως της γυναίκας...χρειάζεται ένα κύκλος 2- 3 προσπαθειών...Αυτή η γυναίκα με έκανε πραγματικά να ελπίζω...Όσον αφορά στο γυναικολόγο μου μου, με έχει προετοιμάσει με έναν ολοκληρωμένο έλεγχο και χαπάκωμα φυτικών κυρίως σκευασμάτων...Δεν ξέρω αν βοηθάει , αλλά μου πρότεινε να κάνω κι ένα ''ξύσιμο ενδομητρίου''...κάτι σαν απόξηση ακίνδυνη που βοηθάει στην εμφύτευση...!!!Για να μη σε ζαλίζω άλλο...θέλω να καταλήξω... στο εξής...όταν ο προγεννετικός έλεγχος έχει καλυφθεί...η εξωσωματική παίζει στα όρια των πιθανοτήτων...τύχης...ψυχολογίας...ή σε ότι άλλο εσύ πιστεύεις...Καλή δυνάμη...και το θαύμα σου είναι στο δρόμο του!!!
 12. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  γιατί δεν πας σε κάποιον άλλο να πάρεις μια δεύτερη γνώμη...να ξεαγχωθείς βρε κορίτσι μου!!!
 13. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Μακάρι αυτός ο μήνας να φέρει τα σποράκια σε όλες μας!!!
 14. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  να πάνε όλα κατ' ευχήν και ευλογημένα!!!ηρέμησε το σποράκι σου στη φωλίτσα του!!!
 15. Πόσες ξεκινάνε προσπάθεια Φεβρουάριο

  Καλημέρα!!!ανα 5 λεπτά τουαλέτα να δω αν αδιαθετησα...γιούργια!!!
×