Μετάβαση σε περιεχόμενο

Voulitsa94

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  27
 • Έγινε μέλος

 • Τελευταία επίσκεψη

Βαθμός Δημοφιλίας

9 Neutral

1 Ακόλουθος

Σχετικά με Voulitsa94

 • Ιδιότητα
  Member
 1. Υπογονιμότητα

  Μακάρι Έλενα μου.. Σε ευχαριστούμε πολύ!!!!!
 2. Υπογονιμότητα

  Γεια σας κορίτσια.. Πως είστε?? Κάναμε την επέμβαση κιρσοκήλης πριν 4 ημέρες και τώρα περιμένουμε με αγωνία να δούμε αν θα έχει αποτελέσματα!!!!!
 3. Προσπάθεια για μωρακι

  Γεια σου κορίτσι μου.. Τι κάνεις??? Εμείς με τον άντρα μου προσπαθούμε εδώ και 2 χρόνια για μωράκι.. Το πρώτο σπερμοδιάγραμμα του έδειξε 16.000.000 σπερματοζωάρια 10% ζωηρά 20% μέτρια και 70% ακίνητα.. Το δεύτερο μετά από βιταμίνες που παίρνει του έδειξε επίσης 16.000.000 σπερματοζωάρια 40% ζωηρά 40% μέτρια και 20% ακίνητα. Η κινητικότητα βελτιώθηκε αρκετά με τις βιταμίνες αλλά ο ολικός αριθμός των σπερματοζωαρίων καθόλου. Τελικά έκανε υπέρηχο όρχεων πριν λίγο καιρό και του διαγνώστηκε κιρσοκήλη. Ακούω διάφορα ότι μετά από την επέμβαση βελτιώνετε μόνο η κινητικότητα και όχι ο αριθμός τον σπερματοζωαρίων. Τελικά αποφασίσαμε όμως να την κάνει. Για αυτό μην απογοητεύεσαι. Σίγουρα θα υπάρχει κάποια αιτία στο πρόβλημα σας.
 4. Υπογονιμότητα

  Σε ευχαριστώ πολύ για το θάρρος που μου δίνεις mary μου.. ελπίζω και οι δικές μου σάλπιγγες να είναι όπως οι δικές σου...
 5. Άκαρπες προσπάθειες 3 χρόνων

  Καλησπέρα κορίτσι μου. Πιστεύω ότι η ποσότητα στο κάθε σπερμοδιάγραμμα δεν είναι η ίδια. Εμένα ο άντρας μου στο πρώτο του σπερμοδιάγραμμα είχε ποσότητα 3,2 ml και στο δεύτερο 0,8 ml... Οπότε μην απογοητεύεσαι. Όλοι περνάμε το δικό μας πρόβλημα. Και εμείς προσπαθούμε εδώ και δυο χρόνια και τίποτα ακόμα.
 6. Επέμβαση κιρσοκήλης, θέλω πληροφορίες

  Σε ευχαριστώ πολύ..
 7. Σε ευχαριστώ πολύ!!!! Θα περιμένω να μου πεις καλά αποτελέσματα την Δευτέρα από την χοριακή σου!!
 8. Ε Εμείς προσπαθούμε εδώ και δυο χρόνια. Ξέρεις πόσα αρνητικά τεστ έχω δει?? Πόσες φορές έχω στεναχωρηθεί?? Όμως ακόμα έχω ελπίδες μέσα μου παρά το πρόβλημα που υπάρχει.. Εσύ τι θεραπεία κάνεις??
 9. Επέμβαση κιρσοκήλης, θέλω πληροφορίες

  Τι αριθμό σπερματοζωαρίων είχε εσένα ο άντρας σου?? Το άλλο σπερμοδιάγραμμα τι διαφορετικό έχει δηλαδή από το κανονικό?? και πως μπορούμε να το ζητήσουμε?? Ουφφ σας κούρασα..... :/
 10. Καλησπέρα κορίτσι μου. Πόσο καιρό προσπαθείτε για μωράκι με τον άντρα σου?? Έχω ακούσει ότι υπάρχει περίπτωση το τεστ να κάνει λάθος. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις λίγες μερούλες ακόμα και αν δεν σου έρθει περίοδος να ξανακάνεις ακόμα ένα. Μην απογοητεύεσαι!!!
 11. Επέμβαση κιρσοκήλης, θέλω πληροφορίες

  Σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!
 12. Υπογονιμότητα

  Εγώ έχω χάσει το μέτρημα των προσπαθειών μου..
 13. Υπογονιμότητα

  Μακάρι να είναι όπως τα λες. Ούτε εσύ έχεις ακόμα παιδάκια??
 14. Υπογονιμότητα

  Αλήθεια?? Δεν το ήξερα ότι βοηθάει...
×
Loading...
';